Publicerad 2012-03-24 19:50:43 i New in - barnshopping!,

Underbara dag!



Dagen spenderades ute i solen på promenad i Uppsala! Har inte vistas där så mycket innan.
Men jag bara ÄLSKAR staden! skulle kunna flytta dit på två röda, gudarnas så mysigt♥

Vi har varit ute och gått, känns inte som jag fått luft på veckor! 5 minuter om dagen, MAX. Missat denna energi med all vårsol, så nu måste vi ta igen en massa sol och promenader. Och som doktorn ordinerat, luft luft luft ska flickan lilla ha. Tackar och tar emot dessa dagar när solen skiner!

Linus har skämt bort sin lilla tjej idag med kassar med kläder! Har nu en hel garderob i strl 62. Mamma fick sig lite kläder från VILA, byxor, tunika. Sen ett jättefint halsband och örhängen.
Köpte även presenter till min storing som blir TVÅ HELA ÅR på Fredag!!♥

Kvällen här hemma kommer spenderas i lugn med ett glas vin, jordgubbar, chips & mys.
N J U T N I N G.

Jag har även smått glömt bort hur man bloggar! Känner mig rätt handikappad. Och känner att jag måste komma in i banan igen, de kanske tar ett tag, men jag försöker! ;)

Får så dåligt samvete över detta med alla kommentarer, att de är svårt för mig att svara på ca 70 sidor OLÄSTA kommentarer.. får panik när jag tänker på det!

Postat av: Matilda

Publicerad 2012-03-24 20:07:45

Äsch, huvudsaken är ju att du läser kommentarerna :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-24 20:33:21

Känn dig inte pressad att svara på alla kommentarer! Vi, eller iaf jag, skriver för att få dig att känna dig bättre, må bättre eller för att jag tycker något om ditt inlägg. Inte för att få svar.

Tycker du ska läsa, godkänna och sedan göra ett tack-inlägg isf! Lägg din tid på att vara med dina nära och bara vara!!

Postat av: C O R N E L I A

Publicerad 2012-03-24 22:35:11

Åh så skönt det låter! Riktigt underbart :) Härligt att höra att ni är hemma och mår förhållandevis bra. Riktigt skönt :) Ni är starka som går igenom allt det här, kämpa på! <3



Ja, tänk att W blir två år! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Låter som att kvällen kommer bli riktigt härlig också! KRAM

Postat av: ENDENISE

Publicerad 2012-03-24 22:47:40

Få inte dåligt samvete över bloggen gumsan ♥ När det trillat in en hel del kommentarer inne hos mig brukar jag bara läsa och godkänna, tacka alla i ett inlägg och sen får det vara nog :) KRAM på er och NJUT av tiden hemma nu ♥

Postat av: Annika

Publicerad 2012-03-24 23:00:47

Välkomna hem! Hoppas hon kryar på sig ordentligt nu och atthon inte blir drabbad igen. Klart att man inte kan separera syskon från baciller. Tyvärr e det så att andra barnet får sämre odds så här års omkring födelse kring vårkanten. Min son blev sjuk 2 veckor gammal och förmodligen från emilia som då gick på dagis. Så är det och det är bara acceptera att vi INTE kan skydda våra barn från ALLT!!! Det går inte och det är inte ens någon idé att försöka för de kommer få vara med om mycket genom sin livstid det tillhör livet lixom.

Ta hand om varandra nu och ta inte åt dig om det terillar in tråkiga elaka kommentarer radera dessa omgående till skräpposten låt de ionte ens få chansen att synas. För de är dom inte ens värda!



Kram och trevlig helg <3

Postat av: CANDY DARLING nybliven morsa & träningsfreak

Publicerad 2012-03-25 08:02:40

Minns att jag också tyckte väldigt bra om Uppsala när jag bodde uppe i Norrtälje och var där ibland. Fin stad.



Se nu till att ta igen er och njut av solen ordentligt!

Postat av: Carolin

Publicerad 2012-03-25 11:54:58

Fortsätter hålla mina tummar för er!

Önskar att lilla Novalie får vara frisk nu,lilla skruttan. Jag tyckte det var jobbigt när min lilla prins fick tredagrsfeber men då var han ändå 9,5 månad,ska verkligen lite klaga på lite feber!!

Även om jag inte känner er så har jag tänk på er och kollar in på din blogg några tillfällen varje dag bara för att man brytt sig.

Att en sån liten ska behöva gå igenom så mycket på så kort tid i livet...Hoppas att ni får mysa i lugn och ro hemma och att du får vara nära dina båda tjejer.

Du verkar ha en fin familj att vara tacksam över och du är ju självklart den bästa mamman för dina barn!

Man gör ju allt för dom små liven och dom är ju det bästa som finns,vilken gåva i livet! Kan inte förstå helt vad ni gått igenom men som mamma själv så vet jag hur mycket man älskar sitt lilla barn,det är ju absolut det viktigaste och bästa man har och man vill dom allt gott och att se sitt barn må dåligt gör ju ont i mammahjärtat även när jag läser i din blogg så gör det ont i mitt hjärta och jag har fått tårar i ögonen av att läsa det ni går igenom. Så all Lycka till er nu!!

Njut av våren och dina kära!

STOR Kram!! /Carolin

Postat av: ☆VERONICA☆

Publicerad 2012-03-25 23:10:01

Så mysigt ni har det!!

Postat av: nathalie - medinas mamma

Publicerad 2012-03-25 23:22:34

du får ta och komma hit och ses, utan att jag svishar förbi i turbo fart ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela