Publicerad 2011-07-31 21:06:04 i De bästa av Bålsta! <3,

- Mer bilder från igår!



Här kommer lite bilder i färg från igår! :D ååååh inatt har jag knappt kunnat sova känns de som!
Men idag är dagen HÄR, och idag så ska vi få nycklarna och börja med renoveringen! <3

Internet här hemma har lagt ner, så vi har nått mobilt nu medn som funkar gratis från Telenor!^^, de tackar vi för.

Kommer bli DÅLIG uppdatering till o med på Onsdag! Hoppas för förståelse.
Ni ska få se både FÖR & EFTER bilder på våran nya pärla!

KRAMAR till er!

Publicerad 2011-07-31 20:59:51 i De bästa av Bålsta! <3,

- Åbergs museét.



Hjärtat kom hem från matchen med vadkaka! - vad vare jag sa! ;) Dagen innan flytt. HAH! Han får allt jobba på imorgon iallafall. Åkte iväg och handlade en sväng! frukost, massa risifrutti och så. Hårfärg och ny foundation! Sen så tog vi oss till Åbergmuséet och kollade in den nya lekparken! :D Som wilja trivdes! Sprang runt och lekte.

Nu är det natti natti då de blev en senare kväll än planerat!
Sen en DUSCH för mami.

Publicerad 2011-07-31 17:20:43 i Svärmors smycken.,

- Handgjorda smycken!



Föresten, glöm inte att kolla på dessa smycken som min svärmor gör för hand helt själv.
Hon har även gjort långa halsband nu ni som önskat, vill ni se mer bilder så hojta till.

Nu har hon även varit i land & rike för att inhandla nytt material! Så nya spännande smycken finns att kolla på.

Annars finns alla bilder på hennes smycken under denna kategori: Svärmors Smycken.

Publicerad 2011-07-31 16:36:48 i De bästa av Bålsta! <3,

- Varför passar jag inte på?



Va dum jag ääääär! Wonkan sover, och det är NU jag ska passa på att göra allt de där som jag borde.
Som att hoppa in i en dusch, NJUTA utan att behöva stressa! Peela, raka bena. Ja, men ni förstår. Tjejgrejor! Tabort gammalt nagelack och sätta på nytt! Men nej nej. De är då Patricia sitter här!
GRATTIS jag har gjort de igen, en idiot jag är! :)

Nu blir de förändring i bloggen! Om en vecka så händer det nått nytt & spännande. Måste få in mer fräscha idéer bara, så all hjälp är jäkligt tacksam!

Nä tredje maskinen med tvätt ska hängas. Vill inte ha en enda skitig pryl me mig till lägenheten! Blir att ställa sig o stryka allting sen. SÄNGKLÄDER som är skrynkliga...... Är nog de värsta jag vet! Blöh.
Lena & mjuka ska dom va! Så de så.

Publicerad 2011-07-31 15:48:10 i Måste ha - Wanties,

- Hemnes Serien, någon som säljer?



Det enda som saknas till lägenheten! :D De är den älskade Hemnes-byrån! Är det någon som har den som ska sälja av sig sin så hojta till, den är rätt dyr ny! Och kommer man undan en slant så är de alltid välkomnat i plånboken! :) Likaså att vi ska byta ut min sänggavel. Har ju en JÄTTEHÖG från Ikea i mörkbrunt! hur snygg som helst. Men jag vill inte ha den så hög, utan komma ner mot marken mer. Så en Hemnes gavel. Likaså ett till Nattduksbord i samma serie då jag redan har ett! :)

Sen är lägenheten alldeles komplett. <3
Ska bygga en bänkskiva över tvättmaskinen i badrummet, för skötbord etc. Borra upp lite hyllor där inne för förvaring! Ja.. De blir bra de här helt enkelt.

Publicerad 2011-07-31 15:36:16 i Måste ha - Wanties,

- Klick shopping!



 

 


 

 

Tack och välkommen hem i lådan! :D dom hade så mkt fint till barnen nu, fy! klick klick... lätt hänt!
Det är inte ens Augusti och jag tänker redan på overaller... Va man ska ha för någon iår, då jag inte alls var nöjd med hennes från Didriksson! :/ Tycktr den va hård, och omysig. Varm va den, de är väl de viktigaste. Men kändes inte bekväm! och för tajt i fötter och händer.

Publicerad 2011-07-31 15:10:08 i De bästa av Bålsta! <3,

- Obotlig trötthet...



Trött.... Trött, MER än trött! Jag låg i sängen, helt plötsligt när jag vaknade upp ur min vila så sitter Wilja sött brevid mig och Linus va POFF gone! :D under 10 minuter så hade han hunnit gå, vilket jag inte hade haft en aning om. Va lite små jobbigt att försöka hålla sig vaken när ögonen bara vill ramla ner men man tvingar sig att hålla upp dom. Wilja är inte de minsta trött, och vill inte lägga mig och vila när hon röjer! Man vet aldrig vad som kan hända. Så! ... Får vänta till kl 8 då de är sängen för madamen och Mami får ta och lägga huvudet på kudden.

Imorgon blir det inhandling av GOLV, färg och tapet! <3 Sen blir det att fixa och dona.
Har hjälp med Wilja mån-ons! Så vi hinner få de iordning och ställa in möbler tills skruttan kommer hem.
Fan va roligt de här ska bli! Ska bli så förbannat fantastiskt! :) Kommer inte kunna sova inatt... Tänker alldeles för mkt, så ska de va! Si ska de va. Ja - Ni förstår.
N E R V I G är väl rätt ord för vad jag är, förväntansfull & ivrig!

Publicerad 2011-07-31 13:43:53 i Livet i Gnesta,

- Lördagens bravader!



Igår nalkades det sminkpartay hemma hos Siss! <3 (som ni kanske ni vet) och som jag förmodligen redan har nämt ett X-antal gånger. Tog tåget mot Södertälje och Wilja hann att somna innan vi kom till Bro! YES. Hatar nämligen att åka tåg med henne nuförtiden. Hon är h e m s k. Sitter inte still, skriker om jag håller i henne. Vill gå själv, får INTE hålla henne i handen. Ja - ni förstår.

Kom fram till Östertälje efter 1½ timma, och hjärtat slog upp sina blå då! Storesyster kom och hämtade upp oss. Iväg till coopforum och inhandlade allt till kvällen! Våra bär-drinkar (alkoholfria) såklart. Ja, och allt smått och gott! Hem och gjorde allt iordning, tog fram produkterna etc. Sen kom Minda, Michelle, Mimmi&Liam, Regina etc! Hade de HUR mysigt som helst, och de va så kul att träffa Mimmi som kom med en bukett rosor åt mig <3 MEN... Som jag glömde att lägga i vatten förns ja skulle bortsta gaddarna! :( men dom  höll sig! TACK.

Efter att alla hade gått så va Mimmi & Gudsonen kvar, satte oss på altanen och prata skit! Luften gick ur mig och jag blev så helvetiskt trött! FY. Sa inte ett ord utan stirra bara i bordet.... Klockan va inte ens elva!
Va en ren fröjd att få krypa ner vid Wilja under duntäcket i tältet. <3 Fy så mysigt de va! Inte alls kallt.
Bara så förbaskat mysigt!

Nu blir de Mamma & Dotter mys medans Linus ska på match.

Publicerad 2011-07-31 10:35:44 i En annan del av Stockholm!,

- Söndag , det märks!





Haha, denna bild är så hemsk! Men kan inte rå för att jag älskar den ;)
Här är det dött! Söndag - JO de märks. Linus somnade om - check! Robban sover - Check! Alla är lixom helt döda.
De blev inte ens sent igår, men fy va trött jag är!
Som Linus sa imorse: De e så mysigt att sova i tält... Men man blir extra trött!;)

Nu blir det snart att åka hemmåt! Match för raring, och storstäd för oss.

IMORGON FÅR VI NYYYYCKLARNA!! <3

Publicerad 2011-07-31 08:38:50 i En annan del av Stockholm!,

Jag har fått ganska många frågor om hur vi...



Jag har fått ganska många frågor om hur vi klarar oss ekonomiskt. Och jag vet riktigt inte om jag vill svara såhär, för ingen lämnar mailadresser, så jag har inget att svara till. Men jag skriver lite lätt här, och har ni mer frågor! Så fråga med mail. Viktigt att veta så har inte jag och Linus delad ekonomi någonstans! Äter vi ute, betalar vi oftast var för sig. Därav så har vi aldrig haft ett enda bråk angående just det stora. Pengar! Givetvist så kommer detta ändras när båtar gemensamma barn kommer, att vi delar på den kostnaden. Men mina nöjen, etc är mitt! Och inte Linus ansvar. För mig är det viktigt att inte leva på någon annan! Tycker det är fel, och det leder till kous. Efter att jag och Simon separerade så känner jag att jag har det mycket bättre ekonomiskt nu än då. Vi storhandlar varannan gång, och ska nu ha ett matkonto som vi lägger in lika mkt på varje månad så det inte blir orättvist! Vi kommer nu dela på hyran som blir ca 3000:- var, sen bredband tv etc! Jag får ju Simons pappa-dagar då han inte vill ha dom. Så jag har dagar kvar till i Oktober. Sen är dom slut, och Wilja börjar på dagis till i september. Sen har jag bostadsbidrag eftersom jag är ensamstående, fullt underhållsstöd, barnbidrag. Gör 4-5 extensions per månad etc. Allt som allt så har jag mellan 13-14 per månad, och det klarar jag och Wilja oss gott om! Vill ni veta mer så fråga ej anonymt är jag tacksam över :) hoppas ni förstår lite.

Publicerad 2011-07-30 13:38:50 i En annan del av Stockholm!,

Efter att ha vaknat imorgon med noll fruko...



img_8992 (MMS)

Efter att ha vaknat imorgon med noll frukost hemma, förutom gröt till Wonkan så duschade jag snabbt, på med kläder! Sen blev det frukost i centrum med älskling. Fralla & kaffe :) Wilja busa omkring och lekte en stund, sen nu sitter vi på tåget. Lillan sover, och vi ska hamna på destination: STOESYSTER! <3 lika alkoholfria drinkar för mig och smink-partay :) vänta mot kvällen då baby anländer, sen blir de eventuellt lite tältning för våran del! Haha, hur mysigt som helst ju :) nä nu vill jag bara komma fram, siss hämtar upp oss vid östertälje! Sen kan helgen fortsätta. På MÅNDAG får vi nycklarna, helt galet! :D längtar så jag spricker.

Publicerad 2011-07-29 20:12:54 i De bästa av Bålsta! <3,

- Ingen bra dag!



Idag har det varit en kass dag från morgon till slut. Har verkligen varit hur ledsen och deppig som helst, och av egentligen ingen stor anledning! Kalla de graviditetshormoner eller ej, men har varit allmänt trött orolig och less.

Känner att jag har så mycket att skriva! Men kan lixom inte få till någon början.
Sen har min kära underbara dotter verkligen gått mig på nerverna idag, och i dessa lägen så vill jag reklamera henne när hon inte är sig själv! vart är mitt baaaarn.. :)

Äsh, handlar nog i de hela om att jag är r a s t l ö s och känner att jag verkligen inte har gjort nått vettigt på hur länge som helst. Och att jag verkligen behöver det! Är förbannad över att vi ÄR två förälder till Wilja, men hon har bara EN. För den andra har henne aldrig... Tror det är TVÅ gånger sedan i Maj! Och det gör nog vem som helst lite trött i skallen. Speciellt att Wilja är MIN dotter och inte Linus, vilket innebär att hon är mitt hela ansvar och inte hans. Vilket innebär att jag hela hela tiden övervakar henne, och släpper henne aldrig ur blicken. För jag VET att hon är mitt ansvar och inte hans! Men de gör mig frustrerad och trött... är ledsen på Simon! så de skriker om det.

Men jag orkar inte bråka längre, och har inte orkat bråka på så så länge nu! Jag orkar inte tjata, jag önskar bara att han kunde tänka på mig ibland.. nån gång! att han ska vilja träffa Wilja mer, att han ska vilja ha henne över någon natt! att han ska vilja vara med sin dotter helt enkelt, och de är så obegripligt för mig att han inte vill!

Det som gör mig ondast är att när han VÄL är med henne, så är han världens bästa Pappa! hur kan han då bara inte höra av sig på veckor efter det?

Blir helt tokig.
Mycket snurrar, sen är jag själv också.
Det gör inte saken bättre! Men hey, nästa vecka börjar jobb. Så detta va inte sista chansen till att göra nått nej..

Publicerad 2011-07-29 19:56:08 i Recept, mat & bakelser,

- Grekiska fetabiffar med hemmagjord sås.



Efter att ha avnjutit en EGENTLIGEN asgod middag så fick vi utstå den med panik-skrik och matkrig! En trött tjej vid matbordet är inte att rekommendera, förstörde lite hela maten.

Grekiska feta-biffar med Ruccolabädd i :)

Du behöver:

Köttfärs/blandfärs
2 st lökar
En näve Ruccola
1 Paket fetaost
Creimfresh med smak av: Scharlottenlök, vittvin och senap.
Lime
Basilika
Salt
Peppar
Olivolja
2 st ägg
Ströbröd

Sås:
Vi hade två varianter! Men gräddsås är jätte gott till.
Sen gjorde jag en egen kall sås vid sidan av.
Resten av Creimfreshen blandade jag med lite lime, salt, peppar, sambalokel och gräddfil!
Sen potatis.

Börja med att hacka Ruccolan i små bitar, dela ner fetan. Lägg det i en liten bunke och droppa ner lite lime, ringla över olivolja! Salta, peppra och på med basilika. Låt det stå och dra ca: 5 minuter!

Börja med köttfärsen, salta peppra! I med två st ägg-gulor för att binda ihop köttfärsen! Och i med blandningen. Rulla i handen och gör små biffar :) - Klart.

Innan du steker, så rulla dom i ströbröd! Låt dom stekas ca: 6 min på vardera sida!
Koka potatis, och sen sallad till. Gör sås som ni önskar!

Den kalla såsen blanda jag ner i en liten skål, och sen in i kylen. Och gräddsås är inte så svårt att göra! Efter ca 20 minuter är maten klar! :D

Ser svårare ut, men de är SUPERJÄKLAGOTT!

Publicerad 2011-07-29 17:57:58 i De bästa av Bålsta! <3,

- Depp.



Mammas vackra söta, tokiga men URGULLIGA lilla tjej! :)
Just nu står skrållan och matar sin kisse med Oliwer.. Dom står fint och delar på dom, försöker mata en sovande Linus också utan resultat. Han är deckad! Sötan försöker förgäves.. Passar på att skriva ner lite rader medans hon leker så snällt! hon somnade i 15 min, och såfort hon vakna sprang hon ner till vagnen och kissen! La kissen där i, och kör nu runt på den mellan matningarna!

Får -MÅSTE GÖRA NÅTT ABSTINENS!- så tänkte åka till syster för att hålla oss sysselsatta, och vara sålångt bort från vad gräs heter! inga mera fästingar. Men jag blir tokig och får panik över att jag inte gör nått! MEN... Tågen mot södertälje är INSTÄLLDA! och jag vägrar sitta o åka till farstastrand, sen ta pendeln till älvsjö, sen buss till östertälje. Buss till Södertälje, och sen buss FRÅN södertälje till tveta... Inte med Willy! :/

Är ni sånna som måste aktivera er, annars börjar de snurra i skallen?
Jag tänker mest på Wilja! att vara ute i kanske 3-4 timmar per dag och sen sitta inne...... FY! nej nej nej nej.
Måste aktivera henne! Vet själv hur rastlös och deppig jag är av att sitta hemma.
Passa på att vara ute hela dagarna och GÖRA saker när de är så fint väder! Ligga inne och sova kan man göra när man dör, men varken semester eller sommar har man fan inte så ofta.

Publicerad 2011-07-29 16:39:52 i Wilja 13-16 månader,

- Wiljas nya lilla kisse!



Efter leksaksaffären blev Wilja en kisse rikare och en vagn rikare! <3

Den här lilla kissen är MAGISK! Kliar man den så mjauar den, den har mörkerseénde och kollar på dig om man gåt förbi. Upp med tassen och slickar sig, rullar på mage.. Ja, de är väl de minsta om kattfan kostar 1000:- hade ALDRIG i hela mitt liv köpt en robotliknande katt för denna slant! Men Pappa bestämde, och den skulle Wilja ha.
Hon pussar den, klappar den, borstar den.. Och släpper kissen inte!

Dockan är nerbäddad i vagnen och hon går stolt omkring med den.

Tack Pappa säger vi :) <3

Publicerad 2011-07-29 16:33:06 i Extensions,

- Extensions på Lenita!



(bilderna gör varken färger eller resultat rättvisa) - Solen lös in och bilderna dåliga. Sol på Lenita så färger stämmer INTE in. Ett mellanblondt svall fick hon :) inte gult...

Idag så kom Lenita hit till Bålsta för att sätta i sin förlängning! Mötte henne vid Centrum och Wiljas Pappa kom och tog Wilja i ett par timmar så vi fick jobba lite ostört! En kaffe i handen så va vi påväg hit till flyttkaoset! :)

Vi satte i 100 st keratinslingor från Rapunzel och hon blev jätte nöjd! :D De blir ja glad för.

Sen gick vi till Centrum, mötte upp S och tog en fika tillsammans! Varsin öl och cider tog dom, och en kaffe åt Mamma-Patricia! :) Sen blev de en snabbvisit på leksaksaffären.. Och Pappas plånbok blev snäppet mindre!

i Helgen är de för övrigt sista helgen som Linus är ledig innan jobbet börjar och flytten.
Känns inte som man riktigt har gjort nått denna sommar? Ush, nu är den slut! :/ är så rastlös och vill hitta på nått.

Någon rolig själ som har idéer? ruttnar på att en hel sommar har gått, och noll har man gjort.

Publicerad 2011-07-29 11:14:53 i De bästa av Bålsta! <3,

- Premiär åk i skopan!



Igår så fick Wilja premiäråååka i Grävmaskinen! :D vi va ute hos Linus bror där grabbarna stod och byggde altanen. Fasiken va fint! 31 kv altan, inte illa pinkat! ^^ jag åkte hem till svärmor! Myste omkring, gjorde fisksoppa på egen fond! HUR gott som helst, och Wilja älska allt i soppan utan musslorna! :)
Va hemma till ca 21.00 då lillbebis stupade i säng!

Hade en mysig dag iallafall, långtråkigt till en början! sen kom räddaren i nöden och plocka upp mig!
De behövdes.

Publicerad 2011-07-28 13:57:56 i De bästa av Bålsta! <3,

- Vårdcentralen.



Just såhär arga är vi på fästingarna just nu!
Efter att ha hittat ÄNNU en till på skinkan, så fick jag nog. Stoppa ner Wilja i vagnen och gick raskt mot vårdcentralen med gråten i halsen och av känslan - årets sämsta mamma!
Kom in på en gång, och där la hon en lugnande hand på axeln på mig och sa att de inte var någonfara.

Jag hade fått bort alla SEX, förutom en! då de va lite kvar. Men ingenfara sa hon, barn mellan 0-7 år hanterar fästingar, TBE och Boleria bättre än oss vuxna! hon va inte ens röd på de ställen som de hade avlägsnats på. Utan dom tvätta rent det, och sen får jag återkomma om det blir rött kring! eller om hon får feber de närmsta två veckorna.

Jag förklarade att hon hade varit på samma ställen som alla andra barn! Men inte en enda hade dom fått. Wilja hade tydligen satt sig i ett litet 'fästingbo' som hon kalla de, och de spelar ingen ROLL hur mkt man klär på barnen, stövlar etc. Dom små jäklarna hittar in! :(

Känner mig bara så sämst... men fan, på en gräsmatta med kortklippt gräs. Hur ska jag kunna veta att de bor ett helt kompani med äckeldjur. Vilken otur alltså!

Nä jag har ångest.
Förbaskad ångest, tänk om de händer nått. FAN!

Publicerad 2011-07-28 12:04:07 i En annan del av Stockholm!,

- Wilja har fått fästingar!!!



Fyfan!
Hjärtat sitter uppe i halsen.
Kollade Wilja och har ringt sjukvårdsupplysningen, en hysterisk mamma! Fan, men dom lugnade mig.
Har nämligen hittat SEX små jävla odjur på Wilja, fästingar! Små små små så knappt jag såg dom, såg nått över rumpan och trodde de va smuts, men icke!

Hur i helvete går de till när hon hade långtröja och tajta tights på sig hela kvällen?
Hur kan den ha hittat in på rumpan där hon har blöja?

Ska tvätta med asolsprit, och hålla koll! Hon sa att småbarn har så bra immunförsvar, och jobbar bort bakterierna snabbt. Dock att jag ska åka in på en gång om de börjar bli märke eller om hon får feber!

Fan nu är jag så jävla rädd, och de kliar över HELA kroppen!
Hur kan de hända, på några små timmar????

Publicerad 2011-07-28 11:26:44 i Gravid med lillasyster<3,

- Skillanderna på Graviditets-magarna! <3



Här är skillnaderna på magen i samma vecka ni som har undrat! :D
Och haha , nä! Tror inte de är tvillingar i min mage :) som ni ser över med Wilja så syntes de mycket redan på mig då och syns på mig denna graviditet fort också! men om de är så som med Wilja så ska magen stanna av nu fram till vecka 17 ca, och sen blir den stor i iiiillfart :D

Vad tycker ni skillnaderna är på magen? :D

Publicerad 2011-07-28 11:04:57 i De bästa av Bålsta! <3,

- Mammas mysa!



Mammas trötta lilla tjej! <3
Idag så får vi se vart vinden för oss. Har precis ätit en liten englishbreakfast! Med scrambled eggs, vitabönor och bacon! Frallor och lite gott :D Wilja gillar dom där bönorna. Nu har Linus åkt iväg för o hjälpa sin bror med altanen, och jag har verkligen inte en susning om vad vi ska hitta på!
Ska försöka ordna till mina Baggyjeans jag köpte igår! Måste ordna mudden. Men de kommer lätt va de bästa köpet under denna graviditet! Förra gången med Wilja hitta jag jordens snyggaste jeans, men sålångt ögat nått har jag enbart sett hemska mammabyxor! Då gjorde ja ju så att ja klippte av mudden bara, (avskyr) att känna de där över magen, så obehagligt! :D Men att dom är bredare kring höfterna.

Nä, vill ut till storesyster igen! men såklart så ska hon va o jobba! "/

Publicerad 2011-07-28 10:59:52 i De bästa av Bålsta! <3,

- Stan, södertälje, och sen till sist grillning! :)



Vaknade igår och bara ville hitta på nått! :D Så stockholm is was! Hämtade bilen och Wilja somnade utan ett PIP alldeles själv i bilen när vi kom till Bro. Har aldrig hänt! Tror vi har en fröken som börjar bli lite van att åka bil.

Kom till stan, irra omkring i vad som kändes en evighet och letade efter en parkeringsplats! :D In på gamlabrogatan, kring hamngatan, kungsgatan... Ja! överallt, tillslut parkerade vi i parkeringshuset vid Åhléns! De billigaste av de, fan! 30 kr per 20 minuter annars, insane! :D

Upp vid gallerian för att leta solhatt till Wilja på POP! Hittade absolut nada. Vidare mot stan! Men åååh, hittade ett litet ställe där dom hade hemmagjorda köttbullar, rårrörda lingon med mos! MUMS, satte oss och åt lite lunch. Linus tog den minsta lilla smörgåsen med ost och skinka jag sett! 58 kronor tack. Helt sjukt dyrt!

Sen strosa vi runt lite! In på H&M, hittade en oversize tröja, tights o lite smått och gott! Sen iväg till Berry för o köpa möbeln vi såg till badrummet. Kom dit, en STOR besvikelse! hur fin som helst, men dom vingla alla tre. Så inte någon bra idé med småbarn! :) så vi skippa den, men köpte lite småsaker.

Sen på G till bilen så sa Linus! Men de där In & finn du prata om i Tälje, ska vi åka dit?
Eh jo ah! Men de är ju rätt långt hemifrån ;) men in i bilen och tog oss till tälje! Hitta en klocka, massa smått och gott till toan! Sen så ringde vi storesyster :D

Grill vid Tveta!
Köpte med oss en massa gott och åkte ut, solen sken! ungarna va på topp, Wilja njöt och likaså vi :D
Blev kvar läänge, va inte hemma förns kring 00.00 och Wilja toksomnade i bilen! Men va så trevligt, satt ute på altanen och pratade en massa hela kvällen. Kryssning till Tallin ska vi göra! av och strosa gamlastan där, njuta i bubbel och hare bra! Nu är de bara att kolla datum som passar.

Men en helt SJUKT mysig dag! <3

Publicerad 2011-07-26 19:23:14 i De bästa av Bålsta! <3,

- Jag fick mina kräftor!!



Kan man få säga att Wilja bara ÄLSKADE dom här små djuren! Glupsker :D Kräftstjärtarna bara försvann ur näven på mig! dom va så goda så att till o med skalet försvann in i munnen ;)

Efter banken idag så fick jag ett sånt sjukligt sug av kräftor!! :D
Eftersom min man inte tycker om de ett endaste dugg, så ville jag inte sitta själv och slafsa i mig dessa godingar! så tog och ringde svärmor och fråga om dom ville äta med oss! Och jajjemen - Linus bror Lucas gjorde oss även sällskap! :D Så vi handlade med oss tre paket och åkte ut.
Har haft de jätte mysigt och en jäkligt 'lugn' liten mini kräftskiva utan nubbar! ;) blev en liten försmak satt säga!

Men ack, så gott!
Linus käka en Calzone, han har ju lixom inte riktigt blivit vuxen ännu och gillar inte de!
Men Wilja totalt ÄLSKA de! :D Så kul att se. Den här damen ska inte bli en sån som äter enbart köttbullar och falukorv inte. Hon får testa allt, de hon inte gillar! de gillar hon inte - men man måste smaka.
Det är jag uppväxt med! :D
Man behöver inte gilla, men SMAKA på de! och helt plötsligt ser nått som är as vidrigt ut jätte gott.

Kort och gott!
En supermysig kväll och dag! :)
Wilja har sprungit omkring och pussat oss alla varannat, Linus, mamma, 'farmor&farfar' Ingen snål tjej med pussar här inte! <3
Vi älskar dig skrollan.

Publicerad 2011-07-26 11:32:19 i De bästa av Bålsta! <3,

- Tisdagssjuka!



Vaknade upp med världens skallebank! Wilja är förkyld och är inte i sitt rätta ess, Linus är lika förkyld han! Och jag bara väntar på att mitt ska slå till i ultrafart. Har iallafall orkar ta mig till duschen, hjärtanen mina ligger i sängen och sover lite lunch! Sen blir det att ta oss till banken för avtal, dagens ansträngning må jag säga! Hade gärna flyttat fram de om jag kunnat. Och förstår ni, om.... 6 DAGAR så får vi nycklarna till VÅRAN nya lägenhet!
Kommer inte kunna sova, fast de känns så förbaskat overkligt iallafall :)

Sen ikväll blir de extenstions på Lenita! Om jag inte mår allt för käässt, isåfall får vi försöka ta de till helgen.

Ska jag börja skriva Recept?
Ni verkar fråga och gilla de jag gör! :D

Publicerad 2011-07-25 20:42:42 i Recept, mat & bakelser,

- Middag & packning!



Kvällen har spenderats med att äta STARK men förbaskat god Kycklingwook med Cashewnötter! :)
Har packat, packat och åter igen packat! Just nu har vi 12 kartonger på hög som står! Och nästan allt har ju redan körts bort, ska man HA såhär mkt saker verkligen? :O
Fasiken alltså! :D
Nu är de Lotta på Liseberg! Jag skulle me Linus o sola, men sen har vi ju tvättat alla vita skor.... Så synd för mig, jag får stanna hemma! ;)

3 st kycklingfiléer, / tärna dom i små bitar.
1 paket äggnudlar (eller så mkt som du vill ha)
Grönsaker efter tycke, jag har i:
Broccoli
Lök
Paprika
Minimajs
Bambuskott
Vattenkastanjer
Piri-piri för hettan (om barnen ska äta så gör i en egen panna)
Cashewnötter!

Sen behöver du
Soya

Smaksättning (finns i miljoner, grön curry, röd curry, cocosmjölk etc.
Igår körde vi på en vanlig stark krydda som blandas med soya och vatten.

Sen börjar du Wooka grönsakerna i olja, och bryner kycklingen i en panna brevid så den blir gyllenbrun och HELT igenomstekt!
Sen när den är färdig så häller du ner kycklingen i wook-pannan och låter de puttra på rätt så svag värme. Börja koka vatten till nudlarna, när vattnet kokar sänk ner värmen helt och stoppa i nudlarna med lock på. Låt dom DRA i ca: 4 minuter utan att koka!
Sen är det bara i med nudlarna, på med såsen! Smaksätt med salt & peppar efter begär!

Voilá! Bon Aptít.

Publicerad 2011-07-25 17:00:43 i Gravid med lillasyster<3,

- Mvc kontroll med liten! <3



Att jag får ha dig i mitt liv kommer göra mig tacksam för alltid! <3 Världens finaste pojken, styvpappa, sambo, fästman och snart Pappa på riktigt!

För övrigt så har jag världens mysigaste Barnmorska! går inte att jämföra henne med Gunvi som jag hade i Gnesta. En rar, yngre! ah, hur go som helst med andra ord. <3

Började med att prata lite, och eftersom Linus är 'förstföderska' som hon fint kalla de så får vi gå på föräldrar-utbildningen :) Annars får man ju inte de om man har barn sedan tidigare.
Prata om allting, Linus ställde lite frågor och så! Wilja böka omkring och va inte på sitt ESS då hon va grinig.

Kollade järnvärdet som låg på 126, och blodtryck och allt så va fint :)
Kollade vikt. Vägde mig då med kläder och allt på, skor etc. Så vågen visade: 56! Känns lustigt då jag legat under 50 de senaste året. Kommer nog ha mer viktnojja denna resa....

Sen fick vi tid för RUL den 16 September! <3
Det är ju inte ens långt kvar! så känns det nu. Och andra BM besöket är i slutet på Oktober i vecka 25 :) är ett tag kvar tills dess med andra ord.

 

Publicerad 2011-07-25 16:53:35 i De bästa av Bålsta! <3,

- Promenix! <3



Mina hjärtan! <3
Tog oss till centrum för att leta leksaker till Willy! men hittade verkligen ingenting som jag vet hon skulle leka med?! Jo en förbannat DYR katt som va på extrapris som BARA kostade 849:- Den grät ock skrek hon över när jag ställde upp den på hyllan. Handlade hem lite till wooken ikväll :DVa ju på MVC med fisen också.

Publicerad 2011-07-25 12:14:27 i Wilja 13-16 månader,

- Ständiga tjatet om undervikt!



Jag är så tacksam för alla svar om vikt och längd, strl på barn i Wiljas ålder!
De är så olika, vissa är mini och vissa är gigantiska - fast de skiljer flera månader.
Och de finns inget RÄTT eller FEL enligt mig, bara barnen följer SIN kurva.

Anledningen till att jag frågade är att jag har bokstavligen fått PISK från BVC i Gnesta!
Dom tycker Wilja är alldeles för smal (?!) och att hon inte ökar tillräckligt mellan varje besök.
Enligt mig är Wilja en FULLT frisk och hälsosam liten tjej! som rör sig konstant HELA tiden och springer! Hon har fortfarande veck, men självklart inte som hon hade när hon va 4 månader.

Wiljas kurva är ju som ett STRECK rätt upp från 0-9 månader, och sen har den planat ut och nu dalat ner lite. Men är de så konstigt?

Hon rör sig, springer, leker och är aktiv.
Tänder har kommit - mindre matlust mellan gångerna.
Det har varit varmt och hon vill mest ha frukt! PRECIS som vilka människor som helst.

Ska till BVC igen här i Bålsta med Wilja, och enligt dom följer hon precis den som hon ska!
Och att det är löjligt de dom påpekat i Gnesta! Här har jag i flera månader gått med världens ångest för att mitt barn är UNDERVIKTIGT?!

Fan, 76 cm och väger 10600.
Jag själv är 155 lång och väger 50! hennes Pappa är inte mer än 170.
Hon kan OMÖJLIGT bli stor :(

Publicerad 2011-07-25 12:05:10 i De bästa av Bålsta! <3,

- Receptet på kakan och dagen!



Gomorgon folket! Idag vaknade jag upp... på världens mest tänkbara DÅLIGA humör! Vet inte varför, va bara så arg? undra om jag drömt nått som jag inte borde. Så, på med musik för o pigga upp mig! :D Gjorde iordning scrambled eggs med bacon och vita bönor. Åt frukost - fortfarande bitter. Sen skulle jag sätta igång och diska efter frukosten! Tappar tallriken med vitabönor över hela golvet och mattan - ännu sämre humör! :(

Sen från ingenstans så försvann det och jag blev glad igen!^^, tror jag va så jäkla hungrig och sen när väl maten la sig på plats blev ja glad och energin kom tillbaka! Så nu har jag duschat, Wilja sover en sväng igen! Linus har dragit iväg till jobbet för o pyssla me lite småsaker. PÅ SIN SEMESTER! :D pucko!

Idag så ska Wilja få lite nya leksaker, BARA för att! <33
så får hon välja precis de hon vill ha. Sen ska vi till MVC och kolla till lillpyret vid 15.00! Så tråkigt väder, vill ha sol och sommar. Men icke! rusk och regn, kan lika gärna vara september.

Imorgon så blir de att skriva avtal på banken vid kl 14, sen så ska jag sätta i extensions på Lenita som kommer hit imorgon! tar självklart för/efterbilder som jag alltid gör.


RECEPTET PÅ DEN NYTTIGE MOROTSKAKAN! :

5 morötter
2 Lime
4 dl DINKELMJÖL ist för vete.
3 st ägg (en extra gula för lite saftigare)
100 gram SMÖR (smält och svalnat) om man vill ha den lite kladdigare.
Annars 4 msk Matolja utan smak.
3 tsk vaniljsocker
1 dl råsocker - Om man vill, vi hade inget utan hade bara florsockret.
2 dl florsocker
2 msk kanel
1 tsk bikarbonat, ingefära. OM man vill ha den smaken :)

1 dl florsocker
25 gram smör (smält)
100 gr philadelphia
limesaft

Börja med att riv limen i en liten skål, tunt tunt! Och häll i ½ dl limesaft över. Riv morötterna och häll i bunken med limen. Tillsätt ett ägg i taget och rör runt, tillsätt sedan mjöl! också lite i taget, sen i med smör/olja. Och resterande av allt som ska i :)

Sen grädda 40-45 min i ugn på 175 grader!
Låt kakan svalna, och sen på med frostingen som stått kallt i kylskåpet.
VOILÁ!

Publicerad 2011-07-24 19:51:26 i Recept, mat & bakelser,

- En nyttig morotskaka har bakats!



En nyttig men URGOD variant av morotskaka! :D
Inge vetemjöl, inge socker! (två tsk råsocker och två tsk vaniljsocker).

Smart som Patricia är fick jag för mig att baka! :D
Men.... Eftersom hela köket är nedpackat i kartonger! så fick jag ta vad som fanns ;) ingen bunke till smeten - ordnades med Kastrull. Inget RIVJÄRN.... som är väldigt nödvändigt till morötterna! Men fick hyvla fint och hacka som en IDIOT med kniv istället!

Gjorde en lite 'fräschare' variant av kaka! då jag känner mig onyttig som de är! så bestämde ja mig för att göra en smal-kaka! använde två dl Dinkelmjöl ist för 4.5 dl Vetemjöl! Hacka ner skal från två st lime, och sen pressa ner limen i smeten! på med allt som ska va. Kanel, bikarbonat etc! Men inge margarin, utan två msk matolja ist :)

Resultat: Med topingen på dvs Philadelphia/lime-kanel blev kakan HUR god som helst!
Så förbannat saftig! De är mer tuggmotstånd, och en mer mättande kaka. Men annars smakar den precis lika gott! Godare i min smak faktiskt :D

Man kan äta den med LITE bättre samvete också! + i kanten.

Publicerad 2011-07-24 19:39:31 i Wilja 13-16 månader,

- Sömn rutiner för era 14-16 månaders? :)



Pluttas sover för kvällen och våran kväll kan börja! Så skönt att hon har ändrat sina tider nu, värt att få gå upp tidigare på morgonen, och ha en unge som inte ränner till 23 på kvällarna! :) Så nu har jag avnjutit en lååång dusch, och gjort alla nödvändigheter! - så som att shava all me! och smort in mig :D nu sitter jag här i handduk och väntar på baby som är duktig och är iväg på gymmet!

När lägger era 14-16 månaders sig, och när går dom upp ca? :)
(självklart är de olika om barnen är sjuka, tänder etc!) men en vanlig dag lixom!
Nyfiken på hur andra har det!

Det som är grejen nu, är ju den att man inte kan vara borta samma sätt på kvällarna längre! givetvist borta nångång, då hon är uppe sent och leker! de tycker ja inte är nått fel. Men jag VILL att hon ska ha sina rutiner, sova hemma i SIN säng och inte behöva sova i en vagn etc en hel natt.

Hur tänker ni på det?

Publicerad 2011-07-24 16:42:27 i En annan del av Stockholm!,

- Bak & snor Söndag!



Tvätten är hängd, mat i magarna! :D
Nu blir det att ta en dusch, sen påbörja bakningen! Fått en beställning på Morotskaka här hemma! Så de ska ordnas. Wilja är DUNDER snorig idag! :( snoret rinner, så vi ska vara hemma och kurera oss hela dagen lång!

Publicerad 2011-07-24 16:11:39 i Måste ha - Wanties,

- Det nya i garderoben!



Här kommer några bilder på de nya! :D Min fiiiina mjuka och underbara kofta, sen resten till Wonka!
Höstens finaste skor iallafall^^, köpte strl 22 och hoppas att dom passar me en socka till i höst! :D
Sen köpte jag resten i strl: 86. Får vika upp de två gånger nertill!
Vilken storlek har era 15-månaders? :D

Wilja är ju så liten, men hon kanske inte är den enda? :D hon har ju 74 om man säger så, de sitter perfekt.

Publicerad 2011-07-24 12:58:48 i En annan del av Stockholm!,

- Lördagen! <3





Igår hade vi en SUPERDAG
hela dagen lång! <3
Började med att vi åkte och hämtade KingCaben ute hos Linus föräldrar! Sen tog vi oss till Farsta och strosade runt lite i centrum! Linus hittade världens snyggaste byxor på Jack & Jones, hans röv is to die for i dom kan jag lova.
Haha, sen fick Willy en RIKTIG goodie-bag av mamma! :D Ett par Boots från H&M, 'ridbyxor' en liten tröja. Sen fick hon ett par mjukisar från Lindex och ett par Jeans! :D Behövdes fyllas på lite. Men hittade shit NADA på rean! "/ förstår inte att alla lyckas? Som Gudmor mimmi! hon hittar ALLTID de fina. När ja kollar ser jag bara - skräp, skräp och lite mer skräp som hänger på galgarna?! Iallafall, JAAAG hittade ett par svarta byxor på rean på hm :D De e jag glad för.

Gick även in på Salt och jag bara såg världens finaste kofta.... Men kände att jag hade viktigare saker att lägga pengarna på! Men älskling tog den i handen och gick till kassan och köpte den åt mig. TACK!!! <3
Sen så hittade även han en kofta på MQ, så nu kan vi matcha lite i stickat randigt ;)

Åkte till Hökis och hälsade på Madde en stund, skulle ordna soffan utan gott resultat!
Sen va vi så hungriga så de blev att stanna till på donken o trycka i sig lite chicken nuggets! :D Sen hem igen, och Wilja va EXEMPLARISK i bilen både till stan & hem, inte ett knyst! duktiga unge börjar lära sig att åka bil.

Hem en snabbis och packade ihop oss! Tog oss sedan till Millan & Mäkiii för att göra honom tjusig i håret, fram med sax och rakapparat - VOILÁ! så blev han en snygging igen. Åkte förbi ica, skulle hämta ut mitt SIMKORT.... Men vad låg inte där då? JOOOOOOOOO!!! MIN IPHONE <3 Så den hade legat nere på Ica sedan i TISDAGS, men vi trodde de bara va kortet då dom sa en vecka!!! Sen blev de att hyra en film, Ökenblomma!
HUR bra som helst, har ju läst boken och filmen va lika bra! många jobbiga scener, men i överlag va den helt jäkla fantastisk! :)

Sen så åkte vi ut till svärföräldrarnas tomma hus! Wilja och Linus plaskade i poolen och hade de bra.
Sen blev de film & massa mys! :D En SJUKT bra dag!

Publicerad 2011-07-22 21:46:53 i De bästa av Bålsta! <3,

- Mammas, bara mammas!



Vill tro att jag är den enda för lilla Wonka! Men icke, då hon springer runt och ropar Pappa istället för Mamma hela dagarna, skitunge! :D Willy sover sedan länge och grannarna under har tydligen någon uberfest med för små tjejer som skulle legat i sängen för timman sen! som SKRIKER. Klockan är inte ens 22 och jag är redan irriterad efter några timmar.. Hur ska detta sluta!

Linus försöker tappert att installera in takfläkten, utan gott resultat! skiten vobblar. MÅSTE få igång den, kan inte sova med öppet fönster! Wilja kommer skita ner sig av skräck inatt isåfall.

Har ätit tacos ikväll och haft de allmänt mys! Nu ska jag försöka släpa me Linus till sängen för o sätta på en film. De är ju trots allt fredag!^^

Ställde mig även på den där FANTASTISKA älskbara vågen.
Suck!

Det är nog helt mänskligt att INTE gilla det man ser, att siffrorna ökat.
I vecka 10 står den på: 55 kg. FATTAR ni att att jag har gått upp 8 jäkla kilo sedan jag träffade Linus i Jan? Det är fan rätt så mkt. Och jag vägde 53.5 innan jag blev gravid!

Så med andra ord har jag REDAN ökat 1.5 kg sen lilla pyret bosatte sig.

Hej bamsearmar och jätte lår! :P som jag saknat er....

Får tänka på att de är för nått gott! :D
Haha, kan inte ens TÄNKA mig att jag vägde 70 jäkla pannor på förlossningen! Och vägde 47 kg tre månader efter.
Där kallar man viktpendling!
Men denna gång, 65 MAX it is. Punkt!

Publicerad 2011-07-22 15:58:22 i De bästa av Bålsta! <3,

- Ingen uppdatering! sorry.



Har inte haft tiiid att blogga eller dator till för de! :D Igår så åkte jag upp till stan för att möta Pappa S för att lämna Wilja en sväng! Så glad jag blev att han ville ha henne. Så kom hjärtis in till stan och mötte mig! Strosa runt i ALLDELES försmå skor, fick så fruktansvärt ont i fötterna! så tillslut tog jag på mig mina äckliga nerstänkta converse (laxpasta). Men iallafall, jag kunde GÅ. Tog en liten lunch! Och sen åkte vi hemmåt :D Blev att äta lite Kinamat som hjärtat bjöd på <3 Tack så mycket! Sen så tog vi oss hem till honom, och hämtade lite saker. Hyrde en film och hade de allmänt mysigt HELA kvällen! <3

Idag så vaknade jag snäppet för tidigt.. Gjorde mig iordning medans baby sov! Och sen gick jag in och väckte honom och myste lite till i sängen innan vi gick upp för frukost!
Åkte till stan och hämtade en jätte glad Willy vid klockan två! :D och nu är hon HEMMA, PRECIIIIS så som de ska vara.

Pengar på kontot, och Patricia är lycklig!

SEN ÄR DE ENBART 10 dagar till vi får FLYTTA in i den NYA lägenheten!!!! :D
Har valt ut rätt golv, och allting! Badrummet check - sovrum check - vrum - check!

Kan de bara bli NUU?

Sen på Måndag är de till MVC och kolla till lillpyret i magen! <3

Publicerad 2011-07-22 10:52:31 i Bloppis,

- Mått & Pris på Bolia-soffan.



Soffan är Soffan är: 255 bred, 85 djup. Har tyvärr ingen möjlighet att mäta divanen nu då jag inte är hemma. Och divanen är på den högra sidan! Nypris för denna soffa är: 13.500:- på Bolia, jag vill då mest bli AV med den, och kan tänka mig sälja den för 4000. Men kan gå ner i pris om jag får iväg den innan den 1:a! :)

Publicerad 2011-07-21 20:22:33 i De bästa av Bålsta! <3,

- Tatuering före & efter graviditeten med Wilja.



Fick en fråga om min tatuering på sidan om den sprack under graviditeten.

Första bilden är i vecka 42!  Den andra togs 12 veckor EFTER förlossningen med Wilja, så tatueringen tog inte skada nånstans! Den är superfin, och magen drog åt sig ännu mer med tiden, speciellt huden.

Där på bilden hade jag ju fortfarande putmage och så :) Men hade ingen bättre på bilden nu.
Jag hade nog turen att inte få bristningar, de hade nog förstört tatueringen totalt :(

Publicerad 2011-07-21 19:19:07 i Bloppis,

Bolia-soffa säljes!





Vill nu göra mig av med min underbara mörkbruna Bolia-soffa! Vi har ju redan en stor bädd, och känner att jag inte orkar frakta iväg den till förråd.
Så är någon intresserad, hojta till! Vill göra av mig med den innan inflytt i nya lägenheten den 1:a Augusti :)

Publicerad 2011-07-20 22:22:51 i En annan del av Stockholm!,

Idag går jag och bebis föresten in i vecka...



Idag går jag och bebis föresten in i vecka 10! <3 och de är en HEL månad sedan vi fick reda på att lilla pyret fanns i magen! Ska alla månader få såhär fort kommer h*n att vara här snart! Kommer ihåg de första veckorna me Wilja! De va en hel OÄNDLIGHET, nu susar dom bara förbi! Och för varje dag som går inser jag mer och mer att jag ska bli tvåbarnsmamma, och Wilja! Min BEBIS ska bli storesyster? Och att jag ska få barn ihop med min största kärlek! Helt otroligt.. Imorgon är de även dags för inskrivning på mvc i Bålsta! <33 som jag längtar. Vår lilla kärleksbebis! En sak vet jag, du kommer få världens finaste storesyster! Och världens bästa Pappa, och jag är så lycklig över att jag kan ge dig det.

Publicerad 2011-07-19 01:17:25 i Wilja 13-16 månader,

- Wilja klappar på Bebis!





Alltså är du söt eller är du SÖT?? Varför ska man ALLTID vara så sen med filmkameran! :P där har hon klappat och pussat, och lekt 'tittut' med magen, och när vi tog fram mobilen så kom lilla linslusen fram! (och de har hon INTE ärvt av sin Mamma!) Men visst i helskotta är hennes stora blå fina! <3

Längtar till den dagen jag får säga, MINA barn! Jag älskar er<3

Publicerad 2011-07-18 23:20:10 i De bästa av Bålsta! <3,

- Lite av denna dag!



Lilla familjen åkte in mot stan! Lämnade över en glad Willy till S på Södra :D Sen gick vi genom medis och bort mot skrapan :) kikade lite, och Linus handlade en tröja! :) Satte oss på Waynes och skulle avnjuta en macka och latte! vi börjar med att beställningen blev fel, kalkon och keso ist för ost och skinka för Linus! Min macka med BRIE och Salami... såg knappt skymten av osten :( Ja som va SÅ sugen! :P Men iallafall, de började SPÖREGNA.... Så vi blev lite strandade kan man väl säga.

Tog oss iallafall bort mot Skanstull! In på Bolagret och kika lite, ville fylla hela korgen! Men SNART, snart så flyttar vi <3 Inte långt kvar alls nu, och är så förbaskat spänd! JACUZZIIIII, balkong, soooovrum... Ska bli så skönt att faktiskt ha de, ett ordentligt KÖK! Ah, ska bli underbart. Lägga in nytt golv, precis så man vill ha de <3 Fixa tapeten i v-rummet. Mycket som ska göras, men fint kommer de att bli! Så skönt att Linus har semester den veckan!^^,

Åter till dagen... In på H&M, sen tecknade även jag ett nytt abonnemang på en telefon. Va lixom lite på tiden.. Min gamla 3G från iPhone har gjort sitt under sina år, lås-knappen paj - check! spricka över hela displayen - check! ljudet funkar inte - check! Så, en VIT och vacker ny 4:a kommer hem till oss i början på nästa vecka!

Tog bussen till Södra station, för att möta S och lillhjärtat! hon vart så gla o se oss :D bara pussa mamma massor. Underbara du! Kom till Bålsta, gick och handla lite nödproviant! (blöjor) sen hem. Baby drog till gymmet och vi hem o hängde tvätten! :D Sen kommer hjärtis hem... Med ögonbrynsfärg som ja så fint påpeka att ja saknade, och en bukett med ROSOR! <3 ååååååh. Bara-för-att-jag-tycker-om dig-blommor-är-dom BÄSTA blommorna man kan önska.

Sen har vi bara legat och myst i sängen, Wilja har skrattat till Timon & Pumba så hon storkna!
Hon sover sen länge, nu blir de mys i sängen.

PUSS PÅ ER!

Publicerad 2011-07-18 13:56:22 i De bästa av Bålsta! <3,

- In mot stan!



Nu stkicker vi in mot stan! S ska träffa Willy ett par timmar och jag o baby får litetid o mysa själva :) Sen hämtar vi henne innan de e dafs att åka hem. Jag kanske kommer hem med min iBabyy! <3

Lägger in en bild på bebis som önskat senare ikväll. <3

Publicerad 2011-07-18 11:46:02 i De bästa av Bålsta! <3,

- Regn, städ & lycka!



Det blev inte att åka ner till Gnesta idag! De blev som jag sa att sätta igång en tvätt och försöka städa medans Wilja river rfam allt jag plockar undan! ;) Linus överasskade mig och kom hem MYCKET tidigare än vad jag trodde! yeey :) så nu blir det att duscha, göra sig iordning för att hitta på nått förhoppningsvist! :D
Men de är ju kaasst väder... Så att vara ute i regnet är ingen hit, och jag har inget regnskydd som passar för övrigt till den nya vagnen heller.
Suger lite mer! Så de måste införskaffas.

Vad gör ni idag när regnet öser?

Publicerad 2011-07-18 01:17:01 i De bästa av Bålsta! <3,

- Skansen, en ren besvikelse!



Morgonen började med en glad Wilja och för omständighetens skull en pigg mamma! :D Kände på en gång: IDAG VILL JAG GÖRA NÅNTING! så, i med frukost och bums in i duschen! Väckte Linus och fråga honom om vi skulle åka till Skansen! Jajjemen - skansen it is! :D Tog tåget vid 13.00! Åkte in till stan, tog tunnelbanan till el slussen och sen tog båten över till Djurgårn! :D Vi hade iallafall tur med vädret!^^, strålande sol och varm som attans. Tog och åt lite innan vi gick in!

När vi väl kom till skansen så va kl 15.30? vet inte vart tiden tog vägen! Men allt jag kan säga va att det var en STOR besvikelse! Fan, de finns ju ingenting o titta på? man bara går och går och får se en älg... oh så spännande? nä fy! Tog en MASSA fina bilder! MEN.... Eftersom den ena iPhonen fick BADA i cola så vill den inte starta! Och där förlorade jag en miljon fina bilder på Wilja & Linus som togs idag! Fan va ledsen jag är, skiter i telefonen! de är bilderna som jag vill ha :(

Åkte hemmåt, och va här kring 8 tror jag? :D Linus gick och sola, och jag gick o handla.
Sen har det bara blivit Prisonbreak hela kvällen! Har inte orkat blogga, förbannat mig över bilderna. Imorgon blir de eventuellt Gnesta, men förmodligen på Tisdag! Fårse hur trött jag känner mig när jag vaknar imorgon, sen behövs de tvättas och städas innan jag åker! Och vill inte stressa me de på morgonen.

FÖRLÅT, bättre update imorgon!^^ :D
Men skansen suger.

Publicerad 2011-07-16 23:41:27 i Svärmors smycken.,

- Underbara halsband!



Är ni intresserade av mer smycken, så lämna en kommentar om vad ni önskar! eller skicka någon länk på tips till ny inspiration :) Är ni sugna på något befintligt smycke, så fråga gärna efter priser! Har alla uppskrivna hemma.

Publicerad 2011-07-16 22:42:26 i De bästa av Bålsta! <3,

- Lördagsdagen, en mysig sådan.



Morgonen började med att ögonen sved och jag hade en allt för morgonpigg dotter, som bara ville upp och leka! Av en smula irritation så kollade jag på henne och allt försvann! Upp & Hoppa :D Satte på vatten och kokade lite ägg, dukade fram för frukosten. FRUKOST är det bästa jag vet nämligen! Kan äta HUR mkt som helst på morgonen, flera mackor, gröt, juice, kaffe! Ja, ÄLSKAR att sitta och äta frukosten länge :P Lätt de bästa målet på hela dagen. Därför NJUTER jag när jag är utomlands och äter frukostbuffén, då är jag i sjunde himlen! :D

Fick upp en jätte trött fästman som bara ville sova stunden längre, men blev på glatt humör såfort han steg upp! :D Sen drog han iväg och jobbade lite. Linus Mamma frågade om hon skulle komma och hämta oss, mer än gärna! Är tio tusen gånger hellre där så Wilja får springa omkring och busa, än o sitta instängd i en rätt så tom lägenhet. Så 'farmor' kom så hoppa vi in i bilen! Sen har de serverats nyplockad färskpotatis rätt ur trädgårdslandet och ätit sill och gräddfil till :D Wilja mumsa i sig, sill är en hit nämligen.

Blev att städa ur bilarna, Linus jobb-bil såg ut som ett bombnedslag! Testade även bilbarnstolen i KingCaben för att se om den gick in, och jajjemen! så nu har vi en bil :D Kan iallafall ta oss nånstans om vi vill.

Efter en stund mot eftermiddagen så kom en barndomsvän till grabbarna förbi med två barn! :D Wilja och Rasmus busade omkring som aldrig förr! såg en liten sexmånadersbaby också! ÅH, de känns som en oändlighet sedan Willy va i den storleken! :D Blev att kolla VM, BRA sverige! Brons iallafall :D Läste korsord...

När klockan närmade sig 8 så åkte vi hemmåt! Beställde mat på Thaien! <3 Nattade Wilja, nu sitter jag här och skriver ett inlägg och L som vanligt kollar på Prisonbreak! :D

Vill bara tacka att jag och Wilja har fått dom finaste människorna kring oss!<3

Publicerad 2011-07-16 12:54:57 i Svärmors smycken.,

- Priser på smycken.



Fick någras frågor om priserna på Gunillas smycken!
Armband ligger kring: 75:-(de flesta!) - 150:- Beroende på material.

Halsband från: 150:- - 200:-

Sen finns det armband i äkta silver som ligger på 400:- - 700:-
Frakten har jag ingen koll på, men ska försöka ta reda på det :)

Publicerad 2011-07-16 01:04:32 i De bästa av Bålsta! <3,

- Fredagsmyys!



Har haft en riktigt lugn och härlig dag har inte gjort för ansträngande saker! Men har fått känna på känslan att driva en liten "Web-shop"! Leta bildnummer, kolla prislista! Ordna frakt :D Ja, men riktigt roligt att ni uppskattar alla fina smycken. Nu sitter svärmor på övervåningen med största sannolikhet och pärlar så fingrarna blöder för er skull :D Men det är så roligt, samtidigt ett så STORT steg! Det är faktiskt NI som kommer bära hennes allra första smycken, de är en läskig tanke alltså! Att ha haft det som hobby sålänge, till att det faktiskt kommer ut? Och hon är så glad! och kan inte sova nu på nätterna, stackars! <3

Idag så skulle jag ha revanch i minigolf.... Va så stolt att jag BARA låg under med 10 poäng igår, idag vart det 20 (?!!), jag får faktiskt skylla på blöta banor, att jag frös + regn... Och att Wilja sprang runt som en tok!^^ Bara för att jag inte vill erkänna att Linus är så mkt bättre än mig.

Sen på kvällen har det inte blivit många barn gjorda inte! skämt åt sido ;) hum... Kollat på BLACK SWAN någon som FATTADE den filmen som kan FÖRKLARA för mig va i helvete de va frågan om! vet att hon dog, men varför va hon så störd? va nog för trött för att kolla på den, hade ju inte ens aning om handlingen förns de kom fram till att allt handlade om balett - trist...
Förklara gärna för mig om ni vill, kanske bör ses om för att förstå? och på ett SÅNT humör.

Publicerad 2011-07-15 09:39:29 i De bästa av Bålsta! <3,

- Vaknade jag i September?



Har jag plötsligt vaknat upp ur en koma och att månaderna har flugit fram? Det är alldeles grått ute och tempen står på 11 grader! Vad är de här? De ska vara HÖGSOMMAR och mitten på Juli. De ska för bövelen vara som absolut varmast! Fan, den här sommaren kan inte ens mätas me förra.
Jag vet VARFÖR de regnar... För folket ska ut på tullen ikväll ;) Alltid regn när man ska dit och svänga på sina lurviga. Lycka till Mimmi! :D Känns som man förblir inomhus denna dag? Vill åka och kolla lite i stan på Rean! Sluuutrea :D Wilja skulle behöva lite saker, och jag skulle DEFINITIVT behöva lite större pösiga linnen, tröjor. Har inte ett klädesplagg som inte sitter åt har jag lagt märke till!^^, någon som vill med mig till stan?
Tvivlar att hjäriis vill följa med mig in och strosa ich ta en fika! :D

Annars så är det en riktig stanna-hemma-film-tv-mys-dag idag! Men jag är lite för rastlös av mig för att palla det!^^,



Glöm inte att kolla SMYCKENA!

Och glöm inte att ni är ensamna om smycket, perfekt att ha till sig själv eller ge bort som en gåva!
Humana priser, enligt mig lite för billiga :) Men man måste få UT dom också.

Någon som vet någon som älskar smycken? Tipsa om min blogg och be dom kolla hennes foton:)

Publicerad 2011-07-15 08:51:52 i Frågor & Svar,

- Att ge & ta! det är väl så vänner gör?



Jag vill börja med att säga! - Det är min blogg, då betyder det att jag skriver vad jag vill utan att hänga ut någon. Jag väljer att skriva, eftersom det verkar ha kommit ut en helt knasig info! Och därför vill jag skriva, för ni ska få två uppfattningar om det hela, och inte enbart en.
När en familjemedlem till de skriver till mig - Jag får skriva vad fan jag vill, och vi är en low-life familj! Så är det nått som inte stämmer, och DÄR kom det första felet.

Tänker inte hänga ut namn, eller tala om vem det handlar om. För det vet ni själva och tillhörande familjer.
Det börjar med att man i två månader får frågan om att ta en lägenhet, och kommentarer som: allt hänger på dig! Där börjar det hela - Hur kan det vara upp till mig att de är mitt ansvar att den personen har nånstans att ta vägen med familj? Men under hela tiden så har jag övervägt och tänkt! har tyckt detta varit skitjobbigt då jag älskar alla dessa inblandade oerhört mkt och har velat hjälpa! Men jag själv har inte velat göra mig av med något om jag själv inte har en trygghet! Det säger sig själv - jag har barn. Det är min och Wiljas fasta punkt!

När det började närma sig utflytt för dess skul så fick jag panik! Blev orolig och rädd eftersom att under tre månader hade de fortfarande inte hittat nått. Och jag bad då min Mamma att flytta för att dessa va i större behov, bara de kändes väl sådär. Men jag är en vän, och jag vill mina vänner väl!

Jag frågade om mina större möbler kunde stå kvar i lägenheten fram till den 1:a Augusti då jag har plats att ställa dom någon annanstans. Och det var helt okej! jag åkte och tömde allt som jag bara kunde, saker, gardiner så det mestdels enbart kunde stå större möbler kvar i lägenheten.

-Sen kom det första som gjorde mig lite ledsen.
Jag hade inte putsat listerna eller tvättat fönstrena tillräckligt! och att de va skitigt.
Ändå gick jag för hand och torkade golvet, och de visste att de inte fanns en dammsugare. Så jag gjorde allt som jag kunde för det skulle vara fint!

Min EGNA tanke är att: Hade jag stått på gatan med familj, hade jag kunnat bott i SOPPOR i två veckors tid enbart för att få tak över huvudet. Och lite damm på lister hade jag inte brytt mig om alls! Men det har jag bett om ursäkt för och försökt att förklara mig.


Sen fick jag inte med mig alla alla småsaker ur lägenheten, proppade Wiljas spjälsäng med svarta sopsäckar med kläder som ska flyttas den 1:a lämnade kvar två ikea-kassar med Wiljas minikläder högst upp i skåpen! Fick inte med mig en stor canvastavla och foton i en liten låda i tv-bänken. Sen va de några glas, en wokpanna som jag ställde högst upp i hörnet i köket!

Sen är det så att min Mamma ville då självklart ha betalt för de 21 dagar av månaden dom skulle bo där, jag ber inte ens om en Deposition som alla gör! - helst tre för att då vara på sin säkra sida.
JAG har aldrig bett om en krona, men det JAG får höra är att JAG är en low-life familj som säljer mina kläder för 40 kr på bloggen för att få pengar? :S

Sen så gick de med på att betala halva samma dag, och resterande halva på Torsdagen, igår.
Men mamma fick inga pengar, och klart hon blir arg. Det hade jag också blivit! Så mamma sa en del saker som JAG inte står för, men JAG har aldrig yttrat de orden, och jag är förbannad på henne över det. Men där ser man bristningsgränsen från person till person!

Jag undrar bara hur någon annan hade tagit de här, jag kände att jag fått en stövel i röven!


Den här PENGAHÄRVAN rör inte mig, jag har inte bett om en KRONA! men jag förstår inte hur man inte kan tycka att det är okej att inte betala för sig.

Då kom de andra som gjorde mig ledsen. Att jag ska betala en del av deras hyra, för att ha mina saker där. Dealen från BÖRJAN var att jag fick ha dom där eftersom jag inte ville flytta dom! men dom fick lägenheten så som den va iallafall.

DÄR känner jag mig som vän en helt idiot...
Här har jag försökt att ordna för allas bästa, men ändå vill dom ha pengar för mig för jag ordnat tak över huvud åt dom. Då brast det för mig! Och jag tyckte de va snålt, och de sa dom till mig. Jag hade aldrig över min döda kropp bett om det, de handlar inte om att de är mycket pengar! Jag struntar i det. Men det är SÄTTET jag inte gillar, och de gjorde ont! För jag känner att jag har gjort mer än tillräckligt, och de känns då som de inte uppskattas....

Jag vet inte, är det jag som överreagerar eller är jag bara en idiot som tänker som jag gör?
Detta är löst nu till en viss del, men jag mår fortfarande inte bra över det! Och speciellt inte när dess familj lägger sig i, och det sista jag vill är att komma i OTAL då det verkar som dom har fått en helt annan uppfattning om hur det faktiskt ligger till.

Jag älskar dess in till döden! Men jag tycker vänner ger och tar, och inget annat.

Publicerad 2011-07-14 21:55:16 i Svärmors smycken.,

- Svärmors egna lilla pärlgömma.



Bara jag ser dessa smycken så blir jag så stolt!
Min svärmor har gjort varenda armband/halsband för hand. Pärla efter pärla och sten efter sten.
Hon sitter och gör dessa smycken som hobby. Men jag tycker det är alldeles för synd att dom bara ska ligga hemma och samla damm.

Hon tog lite bilder, och vi testar att lägga upp dom! För inga stora summor inte, har alla priser hemma inkl fraktkostnad. Roligare att ha ett HELT eget armband, än att köpa nått som halva Sverige har.

Hör av er om detta är intressant! Och be om närmre bilder om ni vill.

Bild nummer: 7, 9 såld. + Halsband på andra sidan!

Publicerad 2011-07-14 20:11:18 i Extensions,

- Hårförlängning.







Mamma hade innan isättning tunt och kort hårt, så på henne satte vi i 140 st egen gjorda 'Nailhairs!'
Resultatet blev ett fint och tjockt hår, bilder kommer.



På ena bilden ser ni hur fästena placeras och på den andra bilden ser ni när allt hår på baksidan är på plats. Dock INTE inklippt.



På den första bilden är håret INTE inklippt, men på den andra så är baksidan fixad.



Stylat och fixat.




Med lite spray och en locktång så blev Mormor överlycklig! Första gången hon sätter i på detta sätt.
Så vad tycker ni om resultatet? :)


Två bilder, med isatt hår. Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.

Nu är det nämligen såhär. Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden (lite dyrare, men finare kvalitet. Rekommenderas om man vill ha håret i en längre tid.)

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.
Ni köper håret, och keratinvaxet (50 kr) påse.
Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Jag tar 500 för isättning och 150 för arbete av vax.

Klipper även, både tjej och kill. Finns bilder i mina kategorier på före & efterbilder.

Publicerad 2011-07-14 17:01:11 i Frågor & Svar,

- Hål i öronen på ettåringar?



Måste fråga er!

Vad tycker ni om att 1-åringar har hål i öronen?
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka! Har nog lite blandade känslor om det. Tycker varken det är rätt eller fel. Dock tycker jag att man ska få bestämma det själv! Om man vill ha eller inte. Samtidigt så kan man ju bara plocka ut de.
Jag fick själv hål i öronen när jag va liten! Och det har inte skadat mig, kommer inte ens ihåg det. Och de gör ont för sekunden, sen är det över?

På så sätt är de väl bättre nu när dom är så små än senare?
Vad tycker ni?
Och hur tänker ni kring det? :)

För eller emot, och varför.

 

Publicerad 2011-07-14 16:05:59 i Gravid med lillasyster<3,

- Wilja & Bebis nr 2, skillnad på magen?



Satt och kollade lite bilder på magarna, måste ändå säga att de inte är en sån JÄTTE stor skillnad i strl?
Självklart är den större nu med bebis nr 2, men de är ju för att jag bar en bebis i den för mindre än 1 ½ år sedan. Och livmodern är ju större än på en först föderskas :)

Men jag tycker magarna är HELT olika! förutom strl. Med Wilja va den mkt rundare & finare! haha, nu är den som ett päron och mkt toppigare :D roligt o jämföra när den verkligen blir större.

TÄNK ATT DET ÄR EN NÄRBILD OCKSÅ.
Så jag inte får yttligare idiotiska kommentarer.

Publicerad 2011-07-14 15:56:06 i De bästa av Bålsta! <3,

- Sommarn kom & sommaren gick?



Jag får panik när snart hela Juli har gått... De är för fasiken snart höst igen? och de känns knappt som sommaren har börjat. Snart fyller jag 21 också! :D den ni, shit. Och tvåbarnsmamma vid 22... :) De känns lite konstigt må jag säga. Inte riktigt de jag trodde för ett par år sedan. Men ack så rätt de känns! Kan inte ens tänka tillbaka ett liv utan nu. Får spader efter ett par timmar och blir rastlös och allt känns meningslöst.
Kan va skönt då & då ett par timmar, men de räcker. Sen är de inge roligt! sitter mest här och beklagar mig då, oroar mig. Sånt orkar jag inte med, vill ha henne här. Och mammor som klarar av varannan vecka? hur i HELSKOTTA kan ni klara det? :( är de en vanesak? de är min mardröm! HÖGST två dagar, sen skriker jag inombords. Utan mitt barn - ingen Patricia.

Publicerad 2011-07-14 15:51:52 i De bästa av Bålsta! <3,

- Minigolf, och jag suger fortfarande mot Linus.



Vaknade imorse av att Willy verkligen ville upp ur sängen! Vi låg vakna från 7, men ville verkligen sova en liiiten liten stund till. Men klockan 8 fick jag ge med mig! :D Då va de upp och bums iväg till alla leksaker. Älsk låg fortfarande och sov, NU längtar jag till våran stora lägenhet. Att man faktiskt kan STÄNGA in sig om man vill sova ett tag till. På med havregrynsgröten och Wilja åt upp hela skålen IGEN och ett helt ägg :D *ännu lyckligare* dag två på BRA mat intag :) Sen satt vi och läste en stund, och tillslut vaknade stackars Linus som va jätte trött.

In i en dusch och jag försökte piggna till.. Men, fick ett släng av illamående (?!) och la mig i sängen, somnade om i ca 40 minuter! Vaknade och mådde åter igen hur bra som helst :) De tackar vi för. Sen blev de att klä på sig, och tog en promenix bort till minigolfbanan! :D FAAAAN alltså.... 10 poäng ifrån Linus idag igen! Han är helt sjuk, inte över en 3:a slår han. 1-2-3 de e allt. Men tio jäkla slag på 18 banor.... Jag ska bli bättre!^^ :D

Wilja skulle också såklart putta på bollen, och duktig va hon! Hon la den rätt för o sen drämma till den me klubban :D Sen sprang hon iväg och lekte med allt annat. Men hon skulle PROMT ha en boll i handen hela tiden! Kom nyss hem, Wilja sover lite middag! Och ska börja förbereda middagen :) Ikväll får vi inte se skymten av baby då han ska iväg på träning! :D

Sysselsättning pågår. Kartonger - Precis de jag vill ha! :D

Publicerad 2011-07-13 23:13:08 i Mina tankar,

- Presentation till nya läsare!






Jag vet att jag har fått många nya läsare på min blogg den senaste tiden! Så jag tänkte göra en liten kort sammanfattning om vilka vi faktiskt är. Om ni inte redan har snokat fram det bland alla dessa månader jag har skrivit! ;) Men jag tar det från början. Så kanske det kan bli till en liten hjälp! :)


Patricia Lindh heter jag! Och är en tjej som är 20 år, som fyller 21 iår. Jag träffade min dotters Pappa Simon på ett mkt märkligt och konstigt sett om jag själv får säga det så. Man kan inte bestämma och planera hela sitt liv. Man missar så mycket.. Och göra spontana beslut? de kan gå åt helvete. Eller så hittar man meningen med sitt liv - min dotter!

Jag träffade Simon sommaren 2009 Japp, ni hörde rätt! Och jag upptäckte att jag va gravid några veckor senare... Jag blev alltså gravid allra första gången vi hade sex. Jag träffade honom när jag bodde i Saltsjöbaden. Jag och min bästevän Mimmi skulle ut och göra stan en sväng efter våran Greklandsresa den sommaren! Så vi hamnade på Berns i stockholm. Helt plötsligt så kommer det fram drinkar till vårt bord, och därborta satt Simon med en kompis!

Började snacka, och dom verkade schyssta! Jag söp ner mig i sorg (lång historia) men jag hade ett brustet hjärta, och en bästavän som skulle åka till australien som hade knäckt mig veckorna innan! iallafall, han följde med mig hem, jag somnade direkt och han undra vart fan han hade hamnat nånstans! skog sålångt ögat kan nå, och hans kompis tog en taxi hem från Saltis under natten. Så där sitter han.. På en balkong i sommarsolen, medans jag och mimmi ligger och snarkar ikapp!

Sen kom de där positiva testet, TRE test tog vi innan jag insåg att jag faktiskt VAR gravid?!!

Ja, vi försökte lägga upp allt de NEGATIVA först. Men vi kunde inte rå för det... En natt så börjar Simon prata om namn! då slog det oss, vi ska kämpa, vi ska försöka!

Efter några veckor fick jag tag på en lägenhet vid Globen, en underbar tvåa som låg på Konstgjutarvägen. Det va då min blogg startades också, mest för att ventliera och kanske att mina vänner skulle börja läsa den.
Simon fick ett jobb på svensk fondservice och började jobba på heltid ganska snabbt. Medans jag hade oturen att bli av med mitt på tele2, ni ser. De började kämpigt! + att vi tydligen bodde olåvligt i den underbara lägenheten vi hittade. Så nästa steg va att hitta en NY! och det va snabbt, eftersom vi annars skulle bli utsparkade.

Vi flyttade till Gnesta! Simon lämnade Stockholm och Södermalm för första gången. Och i två månader så bodde vi hemma hos min Pappa... i ett rum inte större än ett förråd, men det gick! vi väntade på våran lägenhet som nu Simon bor i Gnesta. 
Så de va de värt! och simon pendla fram och tillbaka till Stockholm varje dag för att komma till jobbet. Även hur mkt strul de va med jobbet, lönen kom inte som den skulle. Räkningar hamnade på hög, ja de gick åt fanders! Han sa upp sig. Och två veckor senare så började han jobba i Gnesta istället. Som vikarie på Frejaskolan som lärare, och på Fjällgatan med förståndshandikappade.

Och nu är vi här...

Livet förändrades snabbt. Vi förstökte, JAG försökte länge! Så många samtal med mimmi.. så många tårar av att jag inte stod ut längre, jag ORKADE inte längre, jag ville inte längre. Men jag försökte... För Wiljas skull. Efter att hon kom, kändes de som att de bara gick utför. Vi gled isär, inte för att vi hade varit speciellt kärleksfulla innan, vi hade aldrig sex tex. Då menar jag aldrig! att ha de va bara jobbigt och ångerfullt, jag kände ju ingenting för honom, mer än att han va hennes Pappa.
Ush, vill inte ens tänka tillbaka, de va bara ångest!

I December veckan innan julafton så tog HAN sina saker och gick, sa att han inte ville.
Där satt jag självklart i chock, va så ARG på han! va så förbannad på hur kan kunde göra såhär en jävla vecka innan jul, men mest av allt för att det inte var JAG som hade lämnat, de va ju JAG som ville!!
Dagarna gick, de va jobbigt såklart. Hur ska jag klara de här nu då, de va tanken. Ekonomiskt, hur ska jag få allt att gå ihop? vad händer med lägenheten?

Sen... Sen kom den där älskade tappejoel in i bilden... Samtalen kom, samtalen gick.. smsen rullade, jag kände nånting! Jag kollade telefonen hela hela tiden. Vilket jag fortfarande gör än idag! hela tiden kollar jag om han har skickat nånting, och när de står ett sms från Linus: så blir jag fortfarande lika varm i kroppen.
Han fick mig att BESTÄMMA mig! hur jag ville ha det. Jag satte ner foten, och äntligen. Så VET jag vad jag vill i mitt liv.

Jag har träffat den killen som JAG vet att JAG vill vara med! Även om vi inte alltid är tillsammans, så vet jag. Att han är han med stort H för mig, och kommer alltid att vara.

Jag valde att lämna den tryggheten som vi hade, fick tag på en lägenhet i Hökarängen (tillbaka i sthlm) men den största tiden spenderades i Bålsta hos våran Linus. Han tog sig an Wilja mer och mer för varje dag, den kärleken jag ser han har emot henne, har jag aldrig tidigare sett. Dom blickarna, även om hon inte är hans dotter.

Sen kom den dagen, han frågade mig om jag ville förlova mig med honom! <3
Det va den skummaste kvällen i hela mitt liv, trodde de inte va sant och frågade bara om han skämtade med mig?! Men klart att jag sa ja, det bubblade i mig! Vart så glad, de största beviset att han hade accepterat mig och min dotter! Han ville verkligen vara med OSS.

De tog ett tag, men vi var hos honom mer & mer, vi fick mer och mer saker hemma hos honom. Tillslut blev de bara så.. Vi bodde mer eller mindre tillsammans! Men lägenheten i Hökis hade jag kvar, bara de att min mamma hade den sålänge. Sen kom den dagen då vi började kolla lite Bostadsrätter för skojsskull. Men en dag så stod vi där med ett påskrivet kontrakt! vi skulle äntligen flytta ihop på riktigt. Vi tre <3

Den 19:e Juni 2010 så som ni redan vet så +:ade vi på strecket, och nu skulle äntligen tre bli fyra.
Jag må göra om samma misstag enligt många! men det ni glömmer, de är att vi VALDE allt detta tillsammans.
Vi valde att leva ihop innan, vi valde att bli ett genom en ring på våra fingrar! Han valde att acceptera Wilja, och ge henne all den kärlek han kan - Och det är det absolut vackraste för mig.

Jag älskar er!

Publicerad 2011-07-13 22:56:11 i Mina tankar,

- Lite bekännelser, sex & svartsjuka!



Lite bekännelser satt säga... Vart ska man egentligen börja, när man knappt har en aning om vad man ska skriva. Eller när man vill skriva så mycket, men det är så lite som kommer fram. Känner mig stum i fingrarna, samtidigt som huvudet vill så mycket. Ligger här i sängen, Linus ligger och kollar på serie, lilltrollet sover sedan ett bra tag tillbaka! Och här sitter jag med mina hjärnspöken som ofta kommer och knackar på den stora porten. Jag känner mig så rädd, så glad, så lycklig men så jävla vettskrämd! Vet inte vart detta kommer ifrån.

Vi kan börja med svartsjuka.. Oj, känns konstigt att skriva det! För jag har aldrig någonsin varit en sån tjej som varit de tidigare. Har aldrig varit 'sotis' inte för det minsta. Mina killar kunde va på krogen hur länge dom ville, göra vad dom ville vara med vilka dom ville! förstår ni, HELT utan oro. Jag vet inte vad de beror på! Antingen var de för att jag va så säker på att DOM aldrig skulle göra nått för att förlora mig (egoistisk) som jag va. Eller var de för att jag inte brydde mig tilräckligt? utan väntade mer på att ett snedsteg skulle komma så JAG fick en anledning att dumpa? - de va så jag funkade tidigare.

Men nu? det är en helt annan sak! jag är fullkomligt livrädd att förlora det jag har. Och jag tar inte honom för givet för en sekund i världen! Varje dag går jag och oroar mig över om jag är tillräcklig nog, varje dag går jag och tänker på om jag är fin nog.. För i MINA ögon är han det vackraste som absolut finns. Och jag har aldrig varit i dess likhet av att känna så som jag gör! - Hur konstigt tror ni inte det känns för mig? för FÖRSTA gången i mitt liv känner jag en liten klump i magen, den där ständiga oron! Det kanske har sina förklaringar, men ändå inte. Jag borde veta att jag är allt för honom. Det har han bevisat gång på gång! <3
Men jag tror de är så, den gången man blir riktigt kär så är man rädd dygnet runt för att förlora det man har.

Sen kan vi prata om LUST... Ja, ni många vet nog vad jag menar nu! Och den här kategorin talade jag helt öppet med er om förut. Och många av oss som är gravida vet att lusten kan POFF en dag till den andra försvinna. Alltså, vi har minst haft sex 5 dagar av 7 sedan vi träffades, och då flera gånger vissa! Men kort och gott. Jag trodde ju att min lust va som förlorad förut... jag ville ju inte, och hade knappt sex på ett år! Ja, efter Wilja och innan. Min graviditet med henne va hemsk på de sättet, INGEN fick ta på mig! Kände mig bara äcklad.

Men den här graviditeten så känner jag att lusten har ökat brutalt! Från att ha 5 dagar skulle jag utan tvekan kunna ha de 10 gånger i veckan? är de någon som känner såhär? hur kommer de sig att de kan vara så olika?

De är så mycket jag vill skriva, men det är så lite som kommer ut.
Kanske fel dag på att berätta! - tror det är så.

Publicerad 2011-07-13 19:57:55 i Recept, mat & bakelser,

- Baka baka liten kaka.



Kollade på massa kort från dopet... Så såg jag dessa underverk! Och jag blev så sugen på att baka! :D Så nu står en härlig och KLADDIG kladdkaka i frysen för att bli sådär lagom hård och god... :D

Har ni några under recpet som ni vill dela med er?
Sommarbakelser, tårtor! Är EXTREMT sugen på att börja baka igen! :D eller fika som är bra att frysa in??

Publicerad 2011-07-13 19:55:43 i Wilja 13-16 månader,

- Pirayans tänder fortsätter ploppa upp!



Åh, mammahjärtat smälter... Du är ju så söt min lilla tjej! Och jag är så GLAD. Wilja har verkligen varit så dålig på att äta nu när de har varit så varmt, och stackarn har ju fått munnen bombad med tänder! kände i pirayans mun idag, och dom nedre kindtänderna är på G nu! Två st på samma gång igen som dom två övre! Hur kommer de sig att ALLA ska komma med en gång?
Men idag har hon ätit som en HÄST!
Först en STOR skål med Havregrynsgröt, kanel och mjölk imorse! Och en macka till det.
Till mellis fick hon en tunnbrörulle med creimfresh och skinka i! Och sen blev de hemmagjord pyttipanna med rödbetor och ägg, då åt hon yttligare en stor skål och inga små tuggor! Sen blev de en banan, sen vid sex åt hon en till portion med pytt! först gjorde ja en burk, men de ville hon INTE ha. Nu på kvällen har hon ätit GRÖÖÖÖT och lite kladdkaka! <3

De gör mig så gott när hon äter, hon får gärna äta mig ur huset! :D bara hon får i sig.
Och jag är chockad att hon ätit så BRA fast med så ont i tandköttet! <3 Lilla prinsessan. Fortsätt såhär så gör du din mamma överlycklig!

Vi kom in för en timma sen ca, har varit ute i parken och plockat körsbär och lekt i sandlådan! Pyjamas på, tänderna borstade. Och nu är de natti natti för lilltösen.

MAMMA ÄLSKAR DIG!

Publicerad 2011-07-13 17:34:54 i Wilja 13-16 månader,

- Det vackraste man har sätter man på bordet!





En liten BUS WILJA hittades på vardagsrumsbordet!
Men flicka lilla... Inte stå och posera i blöja redan nu :D Så himla go hon är. Men aj aj.. Där får man inte klättra! Tur att bäddsoffan va utbäddad brevid om hon fick för sig att gå rätt ut.
Nu är vi flickor ensamna i huset! Har lagat mat, STÄDAT... Rensar ur garderoben, men tagit en paus! De tar lixom aldrig slut. Och är så förbaskat trött på att vika KLÄDER! :) Har iallafall rensat bort alla lakan/påslakan som ska slängas, packat ner de som ska behållas. Tagit ner alla småsaker som tavlor, pynt etc! så vi har fått bort så mkt som bara möjligt tills vi kan flytta in allt i nya lägenheten.

Känns så dumt att ha tallrikar för en hel armé när vi faktiskt bara är tre personer!^^, så sånt ska vi börja plocka ner också. SHIT! De är bara 2 veckor ca innan vi får flytta in i den nya lägenheten! :D Som vi kan renovera precis HUR vi vill.... Utan att någon annan ska få nått för de :P Känns så kul att kunna lägga ner tid & kostnad på sitt boende, för de är ju en helt annan sak med bostadsrätt.

Nä, nu blir det att plocka lite mer! golven är dammsugade, allt är dammat! Nu blir de att fixa iordning och tabort allt småplock! Och ikväll blir de säkert någon såndär löjlig tjejfilm för Patricia eftersom jag är alldeles ALONE! Lite småläskigt.

Är det någon som vet nån som gör akryl/gele-naglar för en billigare peng kring stockholm?
Är jätte intresserad! Men har inte lust att lägga kring 1000-lappen för naglar :)
Hör av er isåfall :D eller kom med tips.

 

Publicerad 2011-07-13 17:28:25 i Bloppis,

- Blogg Bloppis!



En underbart SÖT sommarklänning från Nellys som jag köpte förra sommaren till Wiljas dop! Men blev att jag använde den till Elliots istället <3 Älskar den som bara DEN! Men tyvärr hänger den bara och skräpar i garderoben, så den kanske kommer till bättre användning av någon annan. Storlek: S/M klänningen är i stretch, och kan därför användas av smala som större! :) Man kan spänna klänningen i ett band bakom, så den sitter så som man vill. Nypris: 379:- Mitt pris: 150:-
Och den har användts en gång som sagt.

Likaså här! en jätte söt tubklänning som har användts ute en gång av mig, och en fotosession på min syster! Den hänger här också och samlar damm. Och den är HUR fin som helst, som bör användas oftare! :D
Strl: 34, pris: 60:-


ÄLSKVÄRD klänning från Nellys som köptes nu till Midsommarafton! Känner att jag inte kommer använda den på ett tag, och eftersom vi flyttar nu så håller jag på att rensar ut allt jag inte ska ha kvar.
Strl: 8 alltså, S/M. Nypris: 379:- Pris: 160:-

Klänning ett från H&M i strl: 36, aldrig använt! jätte söt den också i lite spets, jätte fina detaljer. Men aldrig fått tid att använda den? Pris: 70:-

Klänning TVÅ kommer från Veromoda
i strl: XS använd ett fåtal gånger, säljes för: 60:-

Svart volangklänning/tunika från H&M i strl: XS aldrig använd. Pris: 70:-
Lång-kjol med fint mönster aldrig använd heller i strl:
34, säljes för: 50:-

Färg-glad tunika från GinaTricot i strl: XS, använd ett par gånger. Pris: 40:-

Tunika från Gina Tricot i fint mönster med volang på armarna, aldrig använd. Strl: 36,
Pris: 70:-

Svart OTROLIGT fin glanskjol från Gina Tricot i strl: 36, använd på Wiljas dop!
Pris:
80:-


 

Två kjolar från Vero Moda i strl: 34 säljes, den bruna använd en gång, och den svarta har jag aldrig haft på mig. Jätte fina med två fickor på vardera sida! Säljes för: 60:- st.

Håller på och rensar! är absolut inte färdig :D
Tänkte bara om ni tyckte de va kul, isåfall lägger jag ut med.


Är ni intresserade av finare Barnkläder till flicka i strl: 50-74 så säg till, så lägger jag in lite bilder på de som är speciellt :) har fasiken FLERA ikea-kassar! en unge bör inte ha så mkt kläder.

Publicerad 2011-07-13 10:14:27 i En annan del av Stockholm!,

- Att ett år kan tillåtas gå såfort?



Tänka sig.. Det är snart ett ÅR sedan denna fantastiska dag var..
Solen sken, alla nära på samlat ställe! Wilja va som en bebis ur en dröm, inte ett gnäll.. Vakna när prästen hällde vatten på henne och bara log. <3 Mimmi blev Gudmor & Wilja blev döpt. Så mycket som jag älskar att baka, fixa, duka! dekorera.. Herregud, kommer ALDRIG våga gifta mig! :D de är de enda jag kommer gå o tänka, att dagen ska bli perfekt ända ut i fingerspetsen! Vill någon annan ha en liten festfixare, anlita miiiig! :D

Hur kan ett ÅR gå så snabbt? på ett år.. Så har det hänt så mycket! Ett år senare så bär jag en bebis i min mage, med min stora kärlek? Bara den lyckan i all sorg som hänt.. Men de där, de va en bra dag i mitt liv<3

Publicerad 2011-07-13 09:59:22 i Gravid med lillasyster<3,

- Vecka 9, 8+0.




korionvilli ögonlock öronsnibb

korionvilli ögonlock öronsnibb


Graviditeten inifrån: En animerad 3D-video om bebisen i första trimestern.
I slutet av denna vecka är fostret ungefär 2,3 cm långt och väger knappt 2g. Ögonlocken täcker ögonen helt, men är stängda och kommer inte att öppnas förrän i vecka 26. Man kan se små örsnibbar nu.

Ditt barn har alla väsentliga kroppsdelar nu, även om de har massor av utveckling kvar. Nu börjar det se ut som en liten människa. Handlederna är mer utvecklade, vristerna har formats och man kan se tydliga fingrar och tår. Armarna har blivit längre och böjs vid armbågarna. Nu när den grundläggande fysiska formen finns, ligger fostret i startgroparna för att börja växa sig större och snabbt öka i vikt.

Man kan inte se könsdelarna med ultraljud ännu, men de har börjat utformas. Moderkakan är nu såpass utvecklad att den kan göra huvuddelen av det understödjande arbetet för hormonproduktionen. Moderkakan producerar också näring till ditt barn och för bort slaggprodukter.

Mammas egna tankar:
GUD! 9 veckor har rusat förbi, med Wilja kändes detta som en evighet! :D De måste vara så att bebis nummer två går så otroligt mycket snabbare. Nu har jag nog förståelse hur folk ORKAR vara gravida! ;) Om de ska flyga förbi såhär är det nog ingen match.. Även om jag VET hur jobbig den där sista tiden precis innan är, men denna gång ska jag NJUTA till tusen procent. Kommer dröja LÄNGE LÄNGE innan nästa bebis, om de blir någon sån.

Publicerad 2011-07-13 09:53:59 i De bästa av Bålsta! <3,

- Olyckor och havregrynsgröt!




I skrivande stund så har jag precis torkat av en olycka som inträffade mellan blöjbytet, alltså! mindre än två sekunder tog de, sen såg jag Wilja stå där och skämmas och hon kissa en liten pöl på golvet :D
Magarna är mätta då vi tryckt i oss fan en kastrull med Havregrynsgröt. Wilja ÄLSKAR de med lite socker och kanel, sen med mjölk. Ingen sylt eller nått, bara så simpelt som det låter!

Mina ögon är lite för trötta för mitt egna bästa känner jag sisåhär! :P Somnade på tok försent. Andra natten i rad.. Varför sover jag inte? dumma cheey. Vet ju att inte riktigt funkar utan att få sova! Raring ligger fortfarande och sussar, kan inte riktigt rå för att jag känner en strimma utav avundsjuka! ;)

Så hur ska jag få denna dag att gå? Har inte en enda plan! Är jäkligt skönt, samtidigt som jag känner mig förbaskat rastlös alltså. Vill HITT på nått! Åka och spela minigolf eller what ever, bowla möjligtvis? Äsh, vill bara klå Linus i lite spel! ;) se hur han surar! (även om jag alltid låter honom vinna MEDVETET).... host! :D

Nä en kopp kaffe på de här så är min morgon ultimat :D
Lite städning också, de gör väl varje människa lite extra glad.
FY!

Publicerad 2011-07-12 23:39:50 i Gravid med lillasyster<3,

- Förälskat mig i Donkey!



Eftersom Buggan helt enkelt bara ÄR den bästa vagnen i världen, så är det precis den här vi ska ha! :D
Vi va i Kista igår och bara hörde med dom, eftersom den inte är ute på marknaden ännu i Sverige! Men första leveransen kommer i Augusti, och då kan man ju alltid kolla närmre på vagnen, känna på den lite.

De som är de bästa me denna, är att man kan använda den som en ENKELVAGN också! :) och de vore de ultimata medans lilla Wilja är på dagis! att jag kan ta mig ut med liten utan att ha en extra sits. Likaså att de är en otroligt underbar vagn att köra, man vill ju lixom inte ha nått annat.
UJ har folk rekommenderat, men kan inte rå för att jag tycker den vagnen är så förbaskat ful... och osmidig, och stor! tänk på att jag inte är högre än 156 :D

Publicerad 2011-07-12 23:08:56 i Frågor & Svar,

- Svar på idiotisk kommentar?



Anonym liten tjej:
orka spänna ut magen..!
sådär "stor" va du minsann inte på bilden igår...hmm..!

vi orkar inte läsa om ditt "smultron" hela tiden, inte änns säkert h*n överlever. det e ju så tidigt. så ta de lite lungt. kanske mer om nått annat än vilja, bebis o linus? för de e ju typ bara de du skriver om...:) du måste ju ha annat i ditt liv?:P
inge illa emnat ;)

Svar:
Haha, du är ju rolig du! :D Och nu börjar jag bli JÄVLIGT trött på dig, för de kommer kommentarer från samma pinsamma IP nummer varje gång.
Väntade bara på att nått liknande kom in! Men de här va bara löjligt.
Spänna UT magen är de sista jag gör, ätit middag.... och ätit hela dagen bidrar me rätt mycket, och ett foto taget väldigt nära. Och om
DU inte orkar lästa om mitt lilla smultron, så gå inte in här och läs! De e DÄRFÖR många andra läser, för dom VILL att jag skriver om detta. Jag SKRIVER om mitt liv, och mitt liv är min bebis! Och min Linus. PUNKT SLUT! Ska jag inte skriva om dom, så ska jag inte blogga ALLS.

Och om Bebis inte överlever, så är det så. Men då har jag fått dela med mig av min kärlek och glädje till detta barn iallafall. Det betyder nått för mig!

Inget illa menat, din jävla fjant.

Publicerad 2011-07-12 22:33:00 i Gravid med lillasyster<3,

- Dagens mamma & bebis!



Dagens outfit! <3
Bebismage på köpet.
Klänning från: Veromoda!

Nä, efter att ha kollat igenom massa bloggar! flera avsnitt av Prison-Break är de nog sängdags för mig! Trött så ögonen snart hänger till backen! Är ju faktiskt en dag imorgon också, en dag UTAN att ha en enda plan! Blir tokig, vill aktivera mig och hitta på nått! nu nu nu :)

Har som sagt en rejäl jäkla bloggtorka. Vad vill ni läsa mer om, och vad intresserar ER? :D

Publicerad 2011-07-12 22:11:36 i Wilja 13-16 månader,

- Wilja skrattar så hon kissar på sig! :D





ÅÅÅH! Min skrutt har skrattat så hon har kissat på sig idag! :D Blev så sur att videon inte startade tidigare än va den gjorde. Tog sån tid och man missa så mycket! dom sprang runt och runt, vid dörren va Wilja så lycklig så hela hon skakade. Är så härligt att se, och de går RAKT in i hjärtat att se henne såhär! <3 Mammas mirakel.

Publicerad 2011-07-12 20:54:50 i De bästa av Bålsta! <3,

- 95 årskalas hela dagen!



Vi har haft en TOPPEN dag HEEELA dagen hemma hos Linus föräldrar och firat Gunborgs födelsedag med massa go fika och massa go mat! <3 Är helt proppad, känns som jag ätit hela dagnen lång. Varit ur mysigt :) Sen satt vi och kollade i fotoalbum på barnen när dom va små! Fy så söt Linus va som en liten sparv! Ska lägga in ett kort :D
Klippt Linus har jag gjrot också, nu ligger vi helt utan luft i soffan och är hur trötta som helst! Älskling kollar prisonbreak och jag sitter här.

Varit tempo sen imorse och jag har knappt sovit nått inatt, somnade sent och upp memi /*d tuppen och hämtade raringen. Längtar tills på Torsdag då ja ska träffa Gudmor Mimmi och Lindah i stan!

Föresten, jag vill flytta PRECIS nu!! :D -

 

 

 

 

 

 

Publicerad 2011-07-12 08:46:32 i Gravid med lillasyster<3,

- Vecka 8 <3




smaklökar

Livmodern expanderar för att ge plats åt sin lilla gäst, som nu är ungefär 1,6 centimeter lång - ett litet hallon. Det sker många förändringar denna vecka – den lilla svansen som embryot hade är borta och alla organ, muskler och nerver börjar fungera. Inne i hjärnan förgrenas nervceller och bildar primitiva nätverk. Händerna böjs nu vid handleden och simhuden mellan tårna börjar tillbakabildas. Början till ögonlock formas och tungan börjar utveckla smaklökar.

Din kroppsform har förmodligen förändrats märkbart nu. Brösten kan ha växt så att du behöver en större BH som ger bättre stöd och ditt midjemått kan ha expanderat. Du kanske redan får packa undan favoritjeansen till nästa år.

Se vad du behöver äta och dricka när du är gravid för att bebisen ska få allt den behöver. Det kan också vara bra att ta en titt på hur föräldraförsäkringen fungerar, så att du är väl förberedd och kan planera.

OBS: Forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Dessa sidor om fostrets utveckling är en allmän guide till hur din bebis växer.

Om hur mamma känner:
ÅÅÅÅÅH! Mitt lilla hallon. De känns helt otroligt att något så litet faktiskt redan har ett hjärt som SLÅR! Även om jag vet att de e några veckor kvar tills den största faran är över, så har jag bestämt att så ska de inte bli :) Vår lilla bebis ska komma. Punkt slut!
Annars så mår jag tip top, fortfarande inge illamående alls *peppapeppar*.

Har inte fått större byst, utan har fått större mage. Den är som en liten gummiboll redan längst ner! De kanske har att göra me att de inte va sålänge sen jag bar Wilja i magen? Eller?

Den står mer rätt UT den här gången hittils! Den är lixom spetsig :D haha, helt annorlunda från Willy.

Publicerad 2011-07-12 08:40:27 i De bästa av Bålsta! <3,

- Gomorgon mina fina!



Ouuuuff, la mig snäppet alldeles FÖRSENT igår! Och vakna snäppet alldeles för tidigt!^^ :D Men vakna till glatt besked, snart ska jag gå och hämta min lilla trollis som varit borta över natten! Mys. Ska köpa lite alvedon då ännu mer tänder spökar! :( <3 Hoppas hon somnar gott och vaknar på bättre humör.

Sen är de dags för NITTIOFEMÅÅÅRSKALAS! Kan ni tänka er? Herregud va den kvinnan måste ha gått igenom mycket! inget o skryta över sina 21 år här inte.. :D Så blir att åka ner till centrum en sväng och hitta en lämplig present åt någon som redan har precis ALLT!?

Men blir nog en fin krukväxt, fin ask chocklad och några trisslotter! Brukar gå hem :) Så det blir nått sånt.
Ska ha en jätte mysig dag med nära & kära med massa grill.

MASSA bilder kommer att tas, de kan ni slå i backen på.

Publicerad 2011-07-12 00:21:43 i Wilja 13-16 månader,

- När tre ska bli fyra.





Wilja Cornelia Lindh 10-03-30 , 20.14
Mammas allra finaste dag va den när du kom.

Den kärleken man har till sitt barn är obeskrivlig och helt utan ord! <3
Nu har jag mitt fina troll, och nu har jag fått den fina gåvan att bära en till liten bebis i magen.
Den känslan, att man kan älska så mycket redan! Att någon som man aldrig mött redan betyder världen för mig.
Snart kan jag säga mina barn, mina älskade barn! Vilken känsla är inte det?
Fasiken alltså!

Folk som tidigare har sagt att man aldrig kan älska sina barn lika mycket har så inåthelvete mycket fel.
Jag älskar redan vårat smultron, oavsett om de är en han eller hon! Om den har 4 eller 10 tår. De spelar lixom ingenroll. De e VÅRAT kött & blod, våran lilla bebis.

Och Wilja kommer bli en fantastisk storesyster, den allra bästa! <3
Mammas lilla STORA troll.. Herregud, hon blir 2 när Bebis kommer.
Hur stor kommer hon plötsligt inte bli då?

- Wilja äter själv med gaffel/sked nu.
- Dricker själv ur glas, använder inte flaska alls!
- Wilja går och springer fram för fullt.
- Wiljas tand nummer: 14 är på gång ut!
- Wilja älskar fåglar, hundar & katter, djur är tamefan de bästa hon vet!
- Wilja slåss inte me andra barn, hon är HUR snäll som helst. Hon nöps där ett tag, men visade att de inte va ok genom att nypa lätt tillbaka i armen o sa ajaj. Aldrig igen! Barn SKA inte slåss, puttas, bitas. Man MÅSTE säga ifrån som förälder, mammor/pappor som tillåter de gör mig alldeles galen.
- Wilja ÄLSKAR dockor/bebisar. Hon matar dom, matar med flaska! Lägger bebisen i vagnen och bäddar den.
- Hon pratar inte så jätte mycket, utan de e Mamma, Pappa, Moo (mormor) amp (lampa) tatt (vatten) tss (kisse)
iip (pippi). Så de e mest ord som Mamma förstår! :)
- Det är en liten tjej på 75 cm och väger 10095 gram, men med MYCKET stor vilja.

 

Publicerad 2011-07-11 22:45:13 i Gravid med lillasyster<3,

- Första veckorna med smultronet i magen <3



Alltså hittils har eran respons varit så OTROLIGT fin! <3 Vet inte om de e hormoner som sprutar eller nått annat, men tårarna bara rinner och jag vet inte vad jag ska säga som tack! Det känns helt ofattbart.. Äntligen! Vi har gått här i veckor och velat säga, berätta! har velat SKRIKA ut allt jag känner, men jag har inte kunnat! Jag vet att det är tidigt att komma ut med, ifall nånting händer... Men då vet ni iallafall, och jag kan inte hålla tyst om detta!

Denna graviditet har hittils varit precis lika smärtfri som första tiden med Wilja! <3
Har inte mått illa, jo. En natt, men de va mkt stress, varmt, åt dåligt. Men annars så! Inte någe illamående, har gått upp ganska mkt i vikt. Känns de som :P (därför ja börja med GI) PRECIS de jag gjorde med Wilja! haha.
De va nått där.. De va på DAGEN min mens skulle komma, men jag bara visste. Hela kroppen bara visste!
<3<3<3<3

Vi har berättat för min familj, och för Linus familj! som är helt överlyckliga. Dom har ju redan ett ("barn-barn") Wilja, men nu blir de deras första riktiga! De måste vara en enormt stor och fin känsla.

De jag märker är att magen växer SÅ mkt fortare!! :D
Gud, kunde tro att ja minst är i vecka 16? men icke! vecka 9 snart...


Har så mycket frågor till er som är flerbarnsföräldrar hur va de för er?

kände ni skillnad på pojke/flicka?
Hur växte magen?
Mådde ni bättre eller sämre?
ÅÅÅH är så nyfiken vem de är!
Är de en liten lillesyster, eller lillebror? GUD <3

Publicerad 2011-07-11 21:04:00 i Gravid med lillasyster<3,

- Wilja ska bli storesyster <3



Den 19-Juni 2011 så visade de ett litet + på stickan! äntligen <3
Vecka 8 är vi inne i nu och den 24/2-12 så har vi beräknat BF.

Vårat lilla smultron ligger nu här och gror i magen!
Många av er vet redan, många av er har säkert redan sett. Då de redan syns, och jag kan inte gå och dra in magen såfort jag kommer på besök! :D


Nu kommer det STRÖMMA in kommentarer om hur fel detta är. Kommentarer som: Lärde du dig inte första gången. Och det kommer jag att ta, de e därför jag väljer att dela med mig av detta nu.

Men, jag vet även att det är Linus jag vill vara med! Vi VALDE att bli tillsammans, vi VALDE att flytta ihop, vi VALDE att förlova oss, han VALDE att vara med Wilja 24 timmar om dygnet. Vi har haft ett VAL i allting, och vi VALDE att ha barn! Det är en helt annan sak.

Linus har visat sig fantastisk på alla sett mot Wilja, och det finns inga tvivel om att han älskar den ungen till döden! Och hur stark kärlek kommer han då inte ha till sitt egna barn?

Jag har skrivit inlägg där jag har varit ett frågetecken! så många känslor. De gick så SNABBT, de trodde jag aldrig! Herregud, jag nattammade ju fortfarande. Så när +:et väl kom, så blev jag så enormt lycklig samtidigt som jag blev totalt livrädd! Hur ska vi göra nu. Hur kommer alla reagera? De va min största oro..

Men vi har fått en sån FANTASTISK fin respons av båda sidor av våra familjer och nära vänner.
Och de är dom stöttningarna som betyder.

Så ey, hit me!
Vårat beslut, och våran bebis.
Mammas andra lilla smultron! <3
Fan vad jag är hel nu.

Publicerad 2011-07-11 20:53:43 i De bästa av Bålsta! <3,

- Kista-Galleria!



Idag så har vi har full rulle! :D
Simon kom till bålsta och hälsade på trollet. Sen så tog vi oss till Kista! Linus hittade lite linnen och t-shirtar, ett par skor. Och jaaag hittade en fin klänning på Veromoda! Tänkte ha den imorgon på 95-årskalaset! :) (Linus farmor fyller ju imorgon). Så de blir lite lätt fika, och sen grillning mot kvällen. Supermysigt!

Strosade omkring en bra stund, checka läget! ONT i fötterna så de skrek om de, trött cheeey hela dagen! Skulle bli en Bio, men missade transformers med ett par minuter, så vi sket på de! Tog en kaffe, åkte hemmåt! Ms Patricia hoppade in i solariet i 9 minuter, kokade sönder så jag gick ut och andades luft. FY så varmt de va idag!

Hem, och SPÖADE Linus stenhårt i Monopol^^, typ. YES?
Äntligen vann jag i NÅGOT!
Nu blir de mys i soffan hela kvällen lång, ligger o streckläser lite bloggar.

Vill ha nytt & spännande att läsa. GE MIG!

Publicerad 2011-07-11 20:48:36 i Wilja 13-16 månader,

- Wilja börjar få HÅÅÅR!



 

JAAA!! Efter ett år och 3 månader så har de ÄNTLIGEN börjat komma igång lite ;D
Haha, medans alla andra har rakat skallen ett x-antal gånger så har Wilja fortfarande haft lika lite hår! Men nu så, nu börjar de krulla upp sig i skallen. Åh, så gulligt :D
Kan inte ens tänka mig hur Willy kommer se ut med hår! Va sjukt.. De kommer ju bli ett barn & ingen bebis.
Va läskigt! <3

Tultan, grattis till de lilla lilla håret som dykt upp.

Publicerad 2011-07-11 10:54:35 i De bästa av Bålsta! <3,

- Wilja gnällis!



ÅÅÅH, sitter och lyssnar på lite gamla band på Linus som hans storebror thomas spelade in <3 Fan va mysigt och underbart! allt från 89-92 åååh. Snutten! Traktor, Mamma & Pappa. De va de som gällde alltså! Fan va roligt att spara sånt här.
Linus har åkt iväg för o inhandla lite färg! Ska fixa iordning väggarna här, så man slipper att tänka på de i sista sekund. Sen så ska vi in i duschen! Wilja ska hälsa på sin Pappa som kom hem från turkiet igår. Så han kommer till Bålsta för o säga hej till Willy! :D Som förövrigt har vaknat på HELT fel sida.

Hörs seeeen.

Publicerad 2011-07-11 10:33:37 i En annan del av Stockholm!,

- Om dagarna!



Har iallafall haft ett par sjukt mysiga kvällar & dagar nere i Gnesta! :) Behövdes att få spendera lite tid med bara dom som jag ville. Alldeles förlängesen! <3
Sen i Lördags så åkte jag ut till Klemmingen med Wilja och storesyster & alla barnen, träffade på Mickis & Madde på stranden också. Wilja gick runt och tiggde melon, frukt, kakor, bullar & dricka! Hon är HEMSK att ta med ut på stranden. Som Linus mamma berättade när han va liten, han gjorde PRECIS samma sak! :D

Sen på kvällen så kom hjärtat till mig efter fleeera nätter utan! OM jag blev glad :D Gick och åt lite med Mamma & Roland, supergott va de! :D Efter de så gick vi upp till Pappa och hälsade på. De märktes på en gång att Pappa gillade Linus! Satt och pratade om allt och ingenting :) han brukar va ganska tyst av sig... Men nu så babbla han på!

På kvällen så tog vi bilen upp till Hökis! Sov kvar där, och vaknade upp med en febrig & förbannad Willy! Storstäd på G utan dammsugare eller mopp. Gick på knä över hela lägenheten, packade och fixade. Va jävligt sur, för ETT jag har inte bott i lägenheten och ändå fick jag stå och skura efter två andra. Och när ja flyttade in va de inte ens städat, esh. Fy! Skitsamma, nu är de bra. Och har gjort av mig lgn iallafall.

Sen åkte vi hem till Linus föräldrar och myste hela kvällen, Wilja lekte omkring! åt gott och hade de bra.
SKÖNT ATT VARA HEMMA NU IALLAFALL <3

 

Publicerad 2011-07-10 21:10:15 i Livet i Gnesta,

- En dag på stranden + mys på STRAND på kvällen :)



 

Sen blev det ULTRAMYS på Klemmingen med Mamma & Pappa hela dagen! <3 Wilja strosa omkring vid vattnet, lekte i sanden och hade de bra. Fan va jag älskar och AVGUDAR sommaren! helt enkelt bäst. Och i år kan vi verkligen NJUTA av värmen ist för o skydda oss heeelt och hållet som förra sommaren när hon va mini.
Va kvar i ett par timmar och hade de jätte mysigt!

Åkte hemmåt, gjorde oss iordning! Sov en sväng, och sen blev det att ta sig ner mot Strand för att äta lite gott.

Hade en jätte mysig kväll nere på strand och åt jordgubbar och hade de mysigt :D <3
JORDGUBBAR OCH GLAAASS i stora lass..
Men de va så mysigt o sitta där, Wilja sprang runt & lekte, och vi kunde sitta och avnjuta goda hallon och må bra ända in i själen när vi såg henne springa runt.

 

 

Publicerad 2011-07-10 21:02:31 i Livet i Gnesta,

- Första dagen i Gnesta!



Har varit borta från er i FLERA dagar och har tillbringat dessa dagar med familjen nere i Gnesta! <3
När jag kom ner så kom storesyster och alla barn ner och hälsade på! Gick och inhandlade lite grill. Köpte även en ny vagn på hemvägen åt Willy på babyproffsen, så äntligen kan hon åka i en vagn som hon faktiskt GILLAR! :D

Hade en sjukt mysig dag och kväll, sen kom mimmi och min älskade fina BLONDA gudson och grillade lite med oss. Supermysigt att få träffas såhär, va så jätte längesen. Pratade lite allmänt om allt och ingenting! Om vad som händer och fötter i livet helt enkelt.

Jag och mamma låg och pratade i sängen tills klockan blev alldeles för mkt!^^, men trevligt det också.

Publicerad 2011-07-10 20:15:44 i Svärmors smycken.,

- Svärmors smyckes-kollektion!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Här är ett litet smakprov av min svärmors fina smyckeskollektion! :D
Hon gör allting för hand, varenda liten pärla och alla idéer är hennes. Hon är så otroligt duktig och är alldeles imponerad.

Utan att sälja, eller utan att få UT att hon faktiskt KAN så sitter hon hemma och pysslar!
Men jag har fått nog, kan inte sitta o bara titta på att ingen vet OM henne :D

Är nått intressant, eller har ni några idéer på egna smycken så säg till :)
Maila mig på [email protected] eller lägg in en kommentar.

Om ni vill veta frakt, eller kostnad per armband/halsband etc!
TVEKA INTE ATT FRÅGA!

Publicerad 2011-07-06 06:44:19 i De bästa av Bålsta! <3,

Jävla natt!



Det svider i ögonen, munnen vattnas! Mår så jäkla illa. Har gjort det sedan inatt, har knappt sovit en blund. Legat & tänkt! I flera dagar har jag nu sovigt så dåligt och det börjar gå mig på nerverna. Inte nog med de så har Wilja vaknat 3 gånger inatt vilket hon inte brukar och bråkat! ramlat ner från soffan gjorde hon också mitt i natten, hon blev mest rädd. Och hon landa på mattan mjukt! Men fan alltså, jag vill få SOVA ordentligt. Har jag inte mått illa så har jag kissat, har jag inte kissat så har mina tankar vandrat till en annan planet.

Så nu har jag gett upp drömmarnas-land!
Gick upp med min fina och gjorde iordning en skål med jordgubbar och skivad mango, ner me lite mjölk och lite socker över så va frukosten fixad.

Så snipp snapp slut, så var denna helvetes-natt slut :)


Det är föresten dag TVÅ på min helt rökfria dag!
Och jag börjar klättra på väggarna, ont i huvudet hade jag hela dagen igår. De värsta jag kan utsätta mig själv för är att dricka kaffe, och wips! klart jag gjorde de. UTAN den där förbaskade ciggen efter!
Men nu är de slut, punkt slut. Med små uppehåll från jag va 13 så är de fan NOG! vill inte se hur mina lungor ser ut. Fyfan!

Ska packa iordning oss här, städa lite så de ser hyffsat ut tills baby kommer hem! Sen blir de Gnesta som gäller.

Publicerad 2011-07-05 22:29:22 i Bara Patricia,

Skvallerkärringar!



Där kom de yttligare en gång beviset att brudar är SKIT!
Glappkäftiga kärringar som inte kan hålla käft. Inte ens om sånt som betyder mest och är bland de största som hänt i ens liv.
FAN VA JAG ÄR IRRITERAD! Nä, men detta blir ingen nyhet. Ta de lixom!

Suck, Linus är nere hos Totte och spelar Arcade, jag sitter här och kokar över.
Förbannad, irriterad, LEDSEN. Ja - Precis allt på en och samma gång!

Äsh, dra nått gammalt över mig och försöka somna.


Föresten, Wiljas vagn har pajjat idag också! SKÅL på den, high five och jag är vagnlös.
KUL.
Någon som ska sälja sin typ imorgon? :D

Publicerad 2011-07-05 20:35:26 i Wilja 13-16 månader,

Fotbollsbruden.



 

 

 

 

 

 

Haft en jätte bra dag :)
Åkte till Jakan, fikade med Linus Mamma och Mormor, blev bjuden på lite fika :) Wilja åt en glass och hade det bra. Sen tog vi oss till Ikea Barkarby! strosa omkring och kollade möbler till nya lägenheten. Hemnes byrå BLIR det med 8 lådor. Vi är ett par personer att ha förvaring till nu! ^^
Åkte förbi ica på hemvägen, köpte allt till Linus enchiladas! ;) Hem med ett grinigt barn och matlagning på det!
Nu på kvällen så skulle Linus ut o spela lite fotboll, så vi bestämde oss för att slå följe! :D

Framtida fotbollsbrud här ja! :D Älskade Wilja, fina unge. SNÄLLA goa rara unge :) <3
hon och Ellan busa för fullt, se så söta dom är! Ellan sprang efter morfar kjelle med bollen och mådde bra.

Imorgon blir det Gnesta som gäller! Mami & Papi kommer hit och hämtar mig :) Åka förbi äö-malm på hemvägen ovh värdera en tavla. Sen blir de mys hos Mamma i ett par dagar!

Publicerad 2011-07-05 09:54:49 i De bästa av Bålsta! <3,

Vad ska man göra idag?



Idag får vi se vad vi ska hitta på för nånting! Har verkligen NOLL planer, och önskar att Linus semester ska börja <3 Antingen så följer jag med Gunilla en sväng till Jakan för o hälsa på Linus mormor! eller så åker jag kanske till Solna för att träffa underbara Lynn som städade igenom hela sin lägenhet för att trollet skulle få va där igår. Jätte snällt, tack ännu en gång! men när grannen erbjöd sig minuterna innan så kändes de som en lättare lösning!

Är så UTTRÅKAD av mig och behöver aktiveras! Stan, shopping, skansen. You name it! Kom med förslag :D

Publicerad 2011-07-05 09:39:04 i De bästa av Bålsta! <3,

Bilder från räkkryssningen :)



Har jag inte sagt de förr, så säger jag det igen! Linus har en sån otroligt fin och varm familj att såfort jag tänker på de blir jag alldeles tårögd. Hade en jätte fin kväll i går med massa skratt, frosserier av räkor! Prat om allt och ingenting, allt från djur - förlossningar - till hur barnen va som små. Och likheter/olikheter mellan Linus och hans bröder! Ja, precis allt mellan himmel och jord :)

Och de va så GOTT! Tre skålar räkor, färskt bröd! God sallad, såser.. Dom beställde in drinkar på drinkar! Och de va rätt så kul att se folk bli rundare och rundare om fötterna! ;) De va lite trist väder ute! Men man ska inte klaga, men tror att de e finare att åka längs mälaren då! Men vi hade de TOPPEN.

Har inte så många bilder, för mobilen dog halvvägs tyvärr! "/

Är så glad för att jag har träffat dig Linus och fått chansen till att lära känna din fina familj!

Publicerad 2011-07-05 09:32:50 i De bästa av Bålsta! <3,

Jordgubbsmys och räkfrossa!



Gårdagen började med Jordgubbsfrukost med mackor, kaffe och massa mys hemma hos mig och & Linus med Madde och Ellan! :) super mysigt. Barnen lekte och vi åt. Haha! När vi ätit klart skulle madde träffa Millan, så jag bestämde mig för att klä på mig lite snabbt! På med kläder åt Willy! Sen mötte vi millan och mange i centrum :)

Gick in på Game, så jag handlade monopol åt oss!^^, och där behövdes de minsann bara EN PS kontroll, in my ass! Vi kan ändå inte spela! Måste köpa en till kontroll fan ;) Fikade lite, upp på lindex en sväng! Sen iväg en stund till Kjelle och Carina! Elliot somnade, och Wilja levde rövare, så jag bestämde mig för att gå hem innan hon väckte honom.

Hjärtat kom hem lycklig! Skrivit på lägenheten, så nu blir de inflytt den 12 augusti :D Men ska försöka prata med mäklaren så vi får tillträde till den lite tidigare, eftersom vi ska lägga in golv och sånt :) Fasiken så spännande!
Sen blev de att äta lite, ta de luugnt...

Baby somnade och vi flickor hoppade in i duschen en sväng! :) Började göra mig iordning, och i SISTA SEKUND fick jag reda på att jag kunde följa MED på räkkryssningen <3 Allting sprack ju, Simon drog till Turkiet som lovat och ha henne i över en månad, Mamma åkte ner till Gnesta som skulle haft henne. (De har sina anledningar) så jag förstod henne! Och ja skulle aldrig ha hunnit att åka ner och lämna henne :D
Madde som erbjöd sig började må illa på kvällen stackarn!

Sen tillslut så sa underbara grannen: Men kom hiit med henne då? <3
Fan så de lättade! Ner me blöjor, mat och pyjamas i en kasse! Och där nere va hon hos Totte & Sophie.
INTE ETT PIP PÅ 5 TIMMAR SOM VI VA BORTA!! :D
Hon hade lekt slut på hundarna, och varit ute på ängen och busat me dom. Styrt och ställt i tvättstuga, de hade gått superbra! Och de gjorde mig så glad, för ja vet att hon annars kan va kinkig!
Men inte ett pip, då trivs hon verkligen och känner sig trygg!
TUSEN tack ännu en gång Sophie & Totte. <3

Publicerad 2011-07-03 23:22:24 i De bästa av Bålsta! <3,

Söndagsbus!



Imorse vaknade jag vid klockan 09.00, bestämde mig för att gå upp :D Duschade medans mina troll låg och sov, gjorde mig iordning en snabbis! Sen så vakna lillan, frukost i magen! Sen så va de dags för att träffa 'farmor' :D
Hon kom och plockade upp oss, sen åkte vi ut på laandet för antik-rundan! :D

Haha, Wilja va som besatt i allting! Men hon la tillbaka precis ALLTING hon tog på sin plats. Så jäkla rart!
Sen till det roliga.
Nånstans i allt detta så TAPPADE jag min iPhone! Så, jag har ett nytt nummer nu ni som vill ha de. Lämna gärna ert (om de e någon som vill) så sparar jag in de i telefonen :D
Fick låna Linus andra iPhone, så helt handikappad är jag inte nu.

Kom hem, älskling åkte och köpte Pizza! Sen slockande jag och Wilja på soffan, de här vädret har gjort en alldeles dåsig! sov i 45 minuter! VÄLBEHÖVLIGA^^ :D

Tog på oss kläder och gick till Kjelle & Carina! Va en jätte trevlig kväll med massa god mat, tåååårta! Ellan och Willy busade, ja o madde satt på altanen och snacka skit! Sen gick vi hem nu kring 21.00 :)
Lillan sover sedan länge.

Imorgon blir det räkkryssning om jag ordnar fram barnvakt! Fan alltså att de sket sig med mamma :(
Måste komma på en lösning :) <3
Kram på er!

Publicerad 2011-07-03 00:57:55 i Bara Patricia,

Vänskap, vad är det?





"Folk som snackar skit i din närvaro, snackar även skit om DIG i din frånvaro!"


Det stämmer nog så förbaskat väl.
Undra om det är därför jag har så några nära vänner? Har massa ytliga, som jag har sporadisk kontakt med! Men jag tror bara det är en eller två som faktiskt känner mig! Som JAG kan lita på, som jag vill berätta saker för.
Jag litar helt enkelt inte riktigt på någon. Och det kanske inte är så konstigt, så många gånger jag varit så blåögd och blivit förd bakom ljuset! Tillit till andra människor är nog de svåraste som finns för mig, och har jag då EN gång blivit sviken eller lurad av den människan, är de så svårt för mig att känna respekt emot den personen.

För det första! Jag hatar tjejer.
DRAR INTE ALLA ÖVER EN KANT! Men jag tycker vi från djupet av mitt hjärta är hemska, lömska och falska! Iallafall mot varandra, inte mot alla. Som detta praktexempel: HEEEEJ GUMMAN, va ROLIGT ATT SE DIG!!!
Sekunden senare så vänder hon sig om och hånflinar, och dagen efter går de rykte om en.

Är det bara jag som råkat ut för dessa hemska brudar?
Är de därför ja har så innerligt svårt för alla?
Jag är nog en pojkflicka, har ALLTID haft flest killkompisar... Och jag har de ännu än idag!

Vet knappt vilka tjejkompisar som jag verkligen har kvar.
Känner bara ibland, att jag inte orkar. För gång på gång kommer nått nytt upp, och de får mig bara att vilja dra mig undan mer och mer.

Publicerad 2011-07-03 00:49:35 i De bästa av Bålsta! <3,

Bilder på dagen!



 

Tog två bilder som Gunilla tog på oss idag! :D Tycker den översta på Wilja är så mysig! Mammas skrutta.
Den där skrindan hade Linus och hans bröder när dom va små! nu är den framplockad, och Wilja boade ner sig där! Släpa fram kuddar, och sen filt efter filt. Skrek när jag skulle ta upp henne därifrån! De ville hon visst inte alls. Är så himla skönt att komma ut såhär på landet, Wilja kan springa precis hur hon vill. Och man behöver inte kolla henne konstant, hon tar sig upp och ner för trapporna på altanen själv! så jäkla mysigt.
Blir ett helt annat barn såfort hon kommer ut på landet, inge gnäll där inte! Och rastlöshet finns lixom inte :P

Nä nu är det gonatt, kommer aldrig orka upp imorgon annars.
Jag älskar er så hjärtat värker!
MINA små.

Publicerad 2011-07-02 20:17:23 i De bästa av Bålsta! <3,

Vilken dag!



Har varit fullt upp med renoveringstankar så har knappt hunnit setat vid datan! :D
Men nu har vi bestämt oss, golv i hela lägenheten ska bytas! Mörkbrunt ska det bli, lantligt men NYTT :D Sen blir det tapetsering i v-rummet, ena väggen. Nytt bio-system ska inhandlas! Och sen sovrummet ska målas.
Fan nu vill vi bara ha tillgång till lägenheten NU NU NUU!
Men i mitten av Aug får ni nog se ett slut resultat! ;)

Idag har vi haft det super! :D
Åkte ut till fina svärföräldrarna imorse, bjöds på hemmagjord sockerkaka med glass och jordgubbar! Farmor va där också, blev en liten klippning på henne igen! 95 år nästa vecka blir hon, så då blir det ett STORT kalas! :D
Wilja sprang och busa på tomten, bada i poolen som hon fått av plast-farmor! Hon njöt i stora lass.

Satt på altanen och pratade med Gunilla <3 Och hela jag spricker av glädje av all fin respons!
Sen blev det grill på gång.
Såå vi har ätit super gott, och haft en SJUKT bra dag trots de varit så förbaskat kvavt!

Spådde även henne med vigselringen, och de stämde där med. Tre pojkar - tre vaggningar! ALLA jag testat på har stämt, mamma, syster! Sjukt läskigt :D
Enligt spådomen så ska jag få: Flicka, pojke, flicka! Alltså tre små knoddar. Och Linus: Pojke, flicka! Så vi får se vad framtiden visar sig! ;)

Wilja sover för kvällen, älskling är på vinden och rotar fram monopolet! Blir en solning och dusch för mig :)

Imorgon kommer svärmor och plockar upp mig och Willy för att åka på en lantlig antik handel :D
Jag kommer att DÖ, och komma hem med allt jag inte får!^^, aj aj.

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela