Publicerad 2010-03-31 13:16:12 i Wilja 0-3 månader,

Min största lilla kärlek! <3För bara några timmar sedan fick jag upp det vackraste för mig på bröstet, all smärta försvann verkligen.

Jag kan inte förstå ännu, jag kan inte smälta ner alla känslor.. Vi har blivit föräldrar, jag & simon! Det.. Går inte att beskriva i ord! Tack för alla era fina kommentarer, såfort vi kommer hem och allt lugnar ner sig så ska jag sätta mig ner och besvara alla. Ska skriva lite om min förlossning också, den läskiga.. den underbara! de som gav oss vår lilla tjej! <3

Sessan kom till världen lite allt för snabbt, hon har varit lite stressad och orolig inatt. Öppnade mig såfort, och helt plötsligt hade vi henne i famnen. Spydde under hela förlossningen, så fick varken behålla frukost eller smörgåsarna ja försökte trycka i mig under tiden. Likaså edan som las om två gånger som inte ville funka, jag är lite mörbultad! Men det spelar ingen som helst roll.. Hon är här nu, nu är vi äntligen tre.

Vi kommer åka hem imorgon förhoppningsvist! Ligger på BB+ i södertälje då de är fullt på BB. Så får betala per natt här, och ingen personal under nätterna. Lite läskigt! Men dom vill hålla koll eftersom hon har spytt, och hade lite hög temp imorse. Men nu sover hon gott, och amningen fungerar super!

Nu ligger vi här, jag, pappa och wilja! sen degmagen också, den är TOM!

Publicerad 2010-03-31 09:29:45 i Wilja 0-3 månader,

Nu har hon äntligen öppnat ögonen för världen. <3

  Våran efterlängtade lilla prinsessa valde att titta fram den 30-3-2010 klockan 20.15

Lilla prinsessan Wilja Cornelia Lindh Brandén kom till världen med en rasande fart! <3 Vi alla mår jätte bra, otroligt trötta. Men vi repar oss! vi ligger här och kramas, pussas och kan inte förstå att drömmen har blivit till verklighet.

Hon vägde 3220 gram och va 47 cm lång!
En liten tjej <3

Vattnet gick av sig själv klockan 12.00, sen kom värkarna tätt! från halv fem till halvsex öppnade jag mig 5 cm. Men krystvärkarna kom 19.45 och ut kom hon 20.15

Kommer att skriva såfort vi blir lite piggare, vill tacka IGEN till alla kommentarer och fina stöttningar. Ni är helt enkelt bäst!

Jag svävar fortfarande på moln och tror inte detta riktigt är sant.

Publicerad 2010-03-30 02:53:02 i Gravid med Wilja <3,

Underbara.Ligger här i förlossningsrummet med älskling brevid mig.
Har fått en sprutfan i rumpan med morfin, så börjar känna mig helt snurrig + sömntabletter. Så nu ska det sovas! kanske snurriga inlägg, men det får ni allt tåla.

Öppnat mig 2 cm bara, men med sömn så kommer det förhoppningsvist igång, om inte annat så är jag utvilad och finner mer ork. Kanske det jag behöver!

Kan inte säga mer än att dessa bemötande och underbara barnmorskor som dom har här i södertälje! Är så GLAD att vi åkte hit. Just nu hög på morfin så vill jag ha henne som mormor.. hon kan gärna få komma hit och kramas!

Imorgon ska vi se om det hänt nått mer eller om värkarna sätter fart. Annars ska vi prata om vad vi kan göra.
De viktigaste för mig just nu är att få sova.

Vill också passa på att säga hur mkt jag uppskattar och älskar min pojkvän... Så det gör ont i hjärtat! vad hade jag gjort utan honom? han är här, han stöttar, han lyssnar.. han gör så jag skrattar fast det är jobbigt! Utan simon ingen patricia, utan patricia ingen liten flicka.. utan honom inga oss!
Du är hela mitt liv, och jag kommer alltid... alltid att älska dig, och aldrig ta dig för givet! du gör så att jag orkar med varje dag. TACK för att du finns. <3 // Kärlekskranka snart förhoppningsvist nyblivna mamman.

Publicerad 2010-03-29 23:11:39 i Gravid med Wilja <3,

Nu åker vi till förlossningen.Nu åker vi in till förlossningen i SÖDERTÄLJE istället.
Får komma in på en gång och sova kvar.

Kommer inte ha en data med oss, och jag VET inte om dom släpper hem oss imorgon, eller vad som händer. Ska försöka få Mimmi att uppdatera bloggen!

Skriver jag och gör er besvikna imorgon, så vet ni att jag inte har någon bebis.
Annars kommer vi äntligen hem med vårat lilla troll! <3


TACK FÖR ALLT ERAT STÖD, NI ÄR HELT ENKELT BÄST!

Publicerad 2010-03-29 17:18:29 i Gravid med Wilja <3,

Helt otroligt?Är det SÅ man ska bli bemött i telefon av en barnmorska?!

Ringer först in och får prata med en helt underbar tjej. Berättar sitsen, hur jag mår & hur jag känner. Att jag är närmre bristningsgränsen och jag behöver få komma in för att disskutera altenativ. Sa som det va, ingen av mig eller Simon har körkort så det är svårt för oss att åka hem och tillbaka, sen eventuellt in IGEN ifall det är på G. Så jag tänker inte gå därifrån, punkt.

Hon förstod och kollade upp min journal och frågade lite saker. SEN DOG MOBILEN!
Så Simon springer ner och köper ett nytt kontantkort.
Ringer upp till förlossningen igen och får prata med en annan BITTER jävla kärring!

: Ja hej, Patricia här! ringde alldeles nyss, va de dig jag talade med?
- Nej, de va min kollega antagligen som du hör.
: Oj, nej ursäkta! känner mig lite stressad här bara och mobilen dog å allt..
- Jaha?
: Ja, sen sa jag hela historian IGEN.
- Men om du inte vet om du sipprar vatten eller inte kan du lika gärna stanna hemma och avakta, för här gör du ingen nytta och tar plats om det inte är dags. För hem kommer du få åka oavsett!
: Menar du allvar nu?
- Ja, man skämtar inte på förlossningen. Ring om det sker nått annat, KLICK!!!!

Jag blir fan MÖRKRÄDD, ska jag dit & föda barn och blir bemött som en jävla parasit?
Mitt första barn klart jag har frågor och är orolig, är det så jävla skumt?
Nä fy FAN för nyköping!
Har legat och sovit i en timma nu och vilat bara.. Jag och Simon avvaktar till imorgon om det inte händer nått annat. Vill inte behöva åka in i onödan, och speciellt inte be stackars pappa köra, sen sitta i bilen i timmar å sen hem igen. Han och hans rygg! "/

Än sålänge går det bra, bara orolig, trött & den där molande värken.
Tack för alla era tips och kommentarer. Jag vet att vi kanske borde åkt in och stått på oss, men jag vill vänta och se om de händer av sig själv ikväll. Känns som nått är på G. Kan bara inte urskilja det ännu! TACK. <3

Publicerad 2010-03-29 13:16:55 i Recept, mat & bakelser,

Färsbiffar med fetaost.

x Nötfärs/Blandfärs
x Salt, svartpeppar, vitlökspeppar etc.
x 2 ägg-gulor
x Ströbröd
x Halvt paket med fetaost!

VOIL'AA!
En tokgod middag/lunch.

Försökt att tänka på annat här hemma än om jag ska ringa in till förlossningen och stå på mig eller inte. Ska prata med Simon när han kommer hem klockan två, och höra vad han tycker.
Man vet ju inte om vattnet sipprar eller inte, och om bm råder mig att åka in, så känns det som att de kanske är bäst så.

Men ang igångsättning jag tvekar på miljoner sätt.
Det kan lika gärna bli snitt då, och självklart vill ja försöka undvika det! men min kropp orkar inte längre. Är helt slut som människa.. Känner mig som ett vrak, oroar mig konstant och mår verkligen bajs. Har ont hela tiden, men ingenting händer! den här molandevärken som jag har haft snart i 2 veckor försvinner bara inte! alvedon kan hänga sig i väggen! men även så verkar det inte hända nånting med liten, hon vill bara inte.
Och hur ska jag orka om en vecka om ja knappt kan stå på benen idag?

Publicerad 2010-03-29 11:49:19 i Gravid med Wilja <3,

Kan jag KRÄVA det? hjälp mig!Va nyss hos barnmorskan, helt slut och ögonen bara rinner. Känslomässigt monster? tro mig!
Känns som jag inte orkar en dag till. 10 dagar över tiden, och jag är helt slut! hur ska jag ORKA en hel vecka till?

Hon kunde inte avgöra om det va vatten eller om det är nått annat. Likaså kunde hon inte känna tappen om den va öppen eller inte, låg för långt bak denna gång? förstod ingenting!

Fick rådet att åka in till förlossningen och KRÄVA igångsättning och inte åka hem?
Hur kan jag göra det? vill inte åka in till Nyköping en timma för att sedan bara bli bortshasad som en jävla hund! åker jag in, så vill jag komma hem med min bebis. Inte utan!

Men som barnmorskan sa, dom måste tänka på hur man mår också.
Och eftersom hon är helt färdig så är det bara onödigt att vänta, ifall nått skulle hända! då det inte alls är någon aktivitet i magen och oron stressar ihjäl mig.

Vill bara lägga mig ner i ett hörn, gråta & somna, sen vakna med min sessa.

Publicerad 2010-03-29 09:39:30 i Livet i Gnesta,

Så har man gjort en heldagssyssla på nån timma! :P

Klockan är alltså 09.30 och vet ni? jag har redan hunnit med att storstäda! torkat golven, tvättat två maskiner hängt upp en. Jag har hunnit färga håret på morgonen, smort in mig med BUS jag har sminkat mig & klätt på mig! Jahapp.... Nu då? Här blir de ju inga barn gjorda och jag har nada för mig.

Ont i magen som en tok har jag idag! vet inte vad de är, en obehaglig smärta överallt i magen! kan inte peka ut VART nånstans. Ska ringa till barnmorskan nu vid klockan 10 och fråga om jag kan komma in på en snabbkoll. Kolla om det hänt nått med tappen, eller om de ens börjar närma sig. Är lite orolig för att jag sipprar som sagt. Är likadant idag! så bättre att kolla upp de, än att gå hemma och att nått skulle gå hända. Som många har sagt här också, att det finns en ökad infektionsrisk! 

Så önska mig lycka till idag! ;D Simon slutar klockan 14.00 så skööööönt. Har honom hemma hela kvällen ifall det skulle hända nått.

Vågar inte hoppas som ni kanske förstår.. 10 dagar övertiden, och de känns som jag aldrig kommer sluta vara gravid. Så minsta lilla tecken så blir jag ju alldeles till mig! vill inte bli besviken över att det inte är nått. Så bättre att hållakäft å sen bli överasskad! :D

Publicerad 2010-03-28 19:50:48 i Livet i Gnesta,

Vilken dag!Ingen uppdatering denna dag, å ingen bebis! åh! VILKEN CHOCK va? haha :D
Idag har jag och Simon inte gjort nåååått annat än å legat i sängen totalt hela dagen lång. Har myst, kramat, pussats å bara varit! sovit har vi gjort också. Klockan fem vakna vi upp igen! duktigt av oss va?
Tog en liten promenad till ICA, allt de jobbiga vi gjort denna dag! :P

Kollade en snabbkoll på telefonen.. 22 missade samtal och 7 SMS! ALLVAR? inte en själ verkar förstå att vi kanske vill ha lite ensamtid innan hon kommer. Och speciellt vill jag inte bli mer pushad på att trycka ut ett barn.
Hon vill lixom inte, kan inte göra nått åt det! även om ja ber till gudarna varje ögonblick att de snart ska ske.

IALLFALL.. Pratade med Sonia på ICA och hon frågade om nått hade hänt, eller alltså! om hon fortfarande hade tillräckligt mkt vatten. Då sa jag: Men vadå, vattnet har ju inte gått ännu? sen sa hon det att de trodde hon inte hade gått på henne heller när hon va gravid. Men det hade sipprat under flera dagars tid, tillslut blev de iiillfart till sjukan! Och ja, jag har haft ökad... va kan man säga? genomskinnliga flytningar? låter äckligt! men så är fallet. Är det vatten som sipprar? de luktar ingenting och är bara som en blöt fläck? inte vit eller så.

Publicerad 2010-03-28 11:42:36 i Livet i Gnesta,

Bf+9 ..... Och SOVMORGON!Igår va de en dag som va sådär för mig känner jag! hade ont i magen till och från hela tiden. Trodde att det va nått som va på G, men tjiii va lurad jag blev! ;D
Hade en såndär obehaglig och tryckande känsla på hela magen, ner i ryggen. Och där nere! så låg hemma hos Steffi helt strandad och bara kollade på lite film, prata skit & käka vindruvor! helt kalas.

Sen mötte jag upp en fyllesimon som så gärna ville börja provocera mig den saten! ;D han är sån. ENVIS som en tok och han KAN inte ha fel med alkohol i kroppen. Han blir oövervinnlig och får superkrafter och är bäst i test i alla lägen! ;) men de tyckte inte riktigt jag... Så de blev att jag sucka åt honom å han blev arg på mig! haha.

Men en dusch senare så mös vi ner i sängen. Fortfarande den här molande & jobbiga värken.
Sommartid ska ställas idag! helt otroligt underbart, nu är det nära alltså. Sommarn är SNART här! :D
Och jag har fått sova ut idag, så himla skööönt! inte sovit såhär länge på år och dar. Och klockan är till å med halv tolv!^^ jäkla lyx.

Förstår att min blogg blivit tråkig & jävligt deppig nu sista dagarna, eller veckorna! Allt jag har gjort är att gnälla. Bara 'jagjagjag' mår dåligt, jobbigt & vänta. Ja, ni förstår. Så nu ska ja sluta upp med det! BUMS. För det blir ju inte bättre av de så att säga!

Publicerad 2010-03-27 16:48:56 i Blandade bilder 2010,

And he is gone!

  

  

Hjärtat i bilder! Ikväll blir jag ensam, tyck inte synd om mig nu! För jag fick tjata på honom att han skulle iväg med Markus och dricka några öl. Tvek hit och dit, tänk om det händer nått.. men fasiken! man kan inte tänka tänk om hela tiden! Kommer hon så kommer hon, då ringer jag. PUNKT! Bara för att jag sitter hemma, behöver verkligen inte han göra det! stackars älskling :( han har varit så snäll och tänkt på mig under hela graviditeten och inte velat dricka en droppe eller gå ut. Så nu fick ja fan tjata på honom! Han måååste ut och lämna den gravida hormonfyllda kvinnan.

Så vi fårse hur jag känner mig ikväll, känner mig lagom seg! Om ja ska till Sandra eller inte, har ju tre nya filmer här hemma som faktiskt borde ses! ^^, känner att ögonen hänger nere i knävecken idag!

Publicerad 2010-03-27 13:38:54 i Blandade bilder 2010,

Sessan blev långhårig på några sekunder!


  

  

Medans mamma gick till bolaget för att köpa in kvällens vin så fick jag för mig att göra iordning Moas hår! Hon ska på kalas ikväll, och vara en älva så! Jag tog fram locktången och börja klura lite. Å se så fint det blev på henne. Hon blev SÅÅÅ glad :) så i med lite löshår så är saken fixad. Ni skulle sätt hennes min sen när Gosia kom innanför dörren, hon bara SKEN upp! Hon klippte ju av allt sitt hår i början på vintern och har gråtit i dagar sedan dess. Å nu fick hon lite hår och hela hon vart helt överlycklig! :)

Så nu blir lilla sessan finast på hela festen kan ja lova. Haha! Sen gick hon runt och gnällde att ja hade det kallt hemma å att W skulle frysa ihjäl när hon väl kommer. MEH! vi har de väl inte kallt här hemma... eller? här sitter jag i t-shirt och tycker de är hur varmt som helst? "/ Kanske ja som är skum! dags å höja värmen kanske.

Sover ni bra när det är varmt i sovrummet?
Det KAN inte jag! måste ha de svalt och skönt, och värmas av täcket!
Inte sparka av mig de å ligga å klibbas, fy i helvete.

Publicerad 2010-03-27 13:29:21 i Gravid med Wilja <3,

Bazaren & mina fynd!

  

  

  

  

Jag älskar att fynda har jag kommit fram till!
Syster ringer och skriker hysteriskt i telefon: FAN BAZAREN BÖRJA FÖR 30 MIN SEN! Simon klantskallen hade kollat helt fel tider. Så vi springer ner till bilen och ja undrar va fan de är som händer. Hon har ju erfarenhet å ja hängde inte me alls! men gosia, de är ju låååångt kvar innan dom stänger? : JA MEN ALLT DE BÄSTA E BORTA!

Iallafall, jag kom hem med ett babygym som vi inte hunnit köpa i butik ännu, för endast en 100-lapp!!!! Vadå kap? Visst det är inte tummen eller laban men 700 kr rikare blev vi, för ett nästan helt nytt gym. Inte trasigt nånstans, och i perfekt skick! :) sen så kom syster med en badbalja och påskris till oss? Haha! de tackar vi otroligt mkt för.

Sen hittade jag en del på bazaren, allt mellan 5-20 kr. Så favoriten är koftan längst ner, med skepparknäppning för endast 10 kronor! HUR bra som helst. Och en fleeceoverall för 15 kr, hur bra som helst.
Sen blev de lite enkla bodys för 5 kronor också. Så gjorde inte av de mkt pengar alls, och fick fina och fräscha saker. Så in i tvättmaskin, och sen är de som nytt! :)

Köpte lite mer småsaker som ja inte fota, solhatt till i sommar, lite leksaker. Ja, fanns hur mkt som helst! Så på en bazar går jag gärna på igen. Nästa va den 24:e April. Så vi får se om vi går då eller inte!

Syster och barnen kom förbi här hemma sen, satt och fikade lite. Prata massa skit! hon är tokledsen över att dom ska åka till hudviksvall under påsken! "/ Då lillan inte kommit ännu å vi får igångsättning då. Hon ville ju så himla gärna vara med... Men hon får träffa lillan såfort hon kommer hem sen! :D nu sitter ja i soffan helt uuuutslagen, ska in i duschen snart hade jag tänkt igen. Mysa och bara vara! Fan, ja måste ju njuta av mina 4:a duschar per dag, för det lär ju aldrig hända någonsin igen.
TA VARA PÅ TIDEN SOM ÄR KVAR SÅ ATT SÄGA!

Publicerad 2010-03-27 13:10:11 i Livet i Gnesta,

Efter regn så kommer solsken!Hur kommer det sig att vi har varannandags-väder här i sverige? Alltså den senaste veckan har jag verkligen lagt märke till att ena dagen är det sol, andra grått, tredje sol, sen regn? Jag förstår de inte! va hände med dom 15+ graderna som vi skulle få i helgen? som bortblåsta!

Gud va gott ja sov inatt kan ja lova, somna utan problem! låg inte och kved mig i timmar! :) men ändå känner jag mig som en zoombie idag? går inte ihop. Min kropp vill & behöver ännu mer sömn!
Giriga jäkel.

Sitter här nu med älskling vid sidan av mig nyduschad och fin! väntar på att storesyster ska dyka upp! sen blir de fika och iväg till Bazaren. Ska se om jag hittar nått idag :)


Ikväll så blir det eventuellt hem till Sandra på lite ost och kex! vin för folket som FÅR dricka. Sen kommer Maria, Narre & Vicky att vara där. Skulle vara hur trevligt som helst, skönt att göra nått nu innan de är dags. Men vi får se vad som händer & planeras i eftermiddag. Hörs sen när jag är hemma!

CIAAAO!

Publicerad 2010-03-27 10:25:28 i Gravid med Wilja <3,

Nya gissningar gott folk!


Mimmi Misiorny gissar på:
18 Mars, 3550 gram 52 cm
Alexsandra gissar på:
19 Mars, 3400 gram 51 cm
Cassandra gissar på:
20 Mars, 3570g 49 cm
Lee gissar på:
20 Mars 3900 gram 52 cm lång
Love gissar på:
21 Mars 2010 kl 04.40
Madde gissar på:
21 Mars vikt 3650 längd 51
Malin Lövström gissar på:
22 Mars tror jag =)
Avis gissar på
: 23 Mars
Caroline gissar på
: 23 Mars 3250 gram och 50 cm
Jenny Mangs Loften gissar på
: 23-24 mars och kommer att väga ca 3290 g och vara ca 47 cm
Rebecca Danielsson gissar på
: 24 mars :)
Johanna Thagesson gissar på
: 25 mars!
Emilia gissar på:
26 mars 3642 gram 50,5 centimeter
Jessica gissar på:
25 Mars, 3256g och 51 cm lång :)
Johanna Thagesson gissar på: 25 Mars!
Denize mamma till Emilia gissar på
: 24 mars, 3610 gr och 50 cm :D
Sanna gissar på
: 24 Mars 3600 gram 51 cm
Therese gissar på:
27 Mars! väger 3210 och är 49 cm lång :)
Josephine Nilsson gissar på:
27 mars och att hon väger 3674 gram och är 50 cm lång (:
Jenny, mamma till Haylie gissar på:
28Mars hon är 52cm lång och väger 4000gram

Sofia gissar på
: 29 Mars 3390 gram 48 cm lång
Emelie Walfridsson gissar på
: 29 Mars 3750 gram 51 cm
Emma Collin gissar på
: 29 Mars
Jenny gissar på:
29-30 Mars 3300 gram, 47-48 cm
Caroline gissar på: 30 Mars 3450 fram 50 cm
Love gissar på: 30 Mars 3500 gram 50 ½ cm
Kvadding gissar på: 31 Mars , tror inte hon blir så stor, tror på 3650g och 51 lång
Erika gissar på: 31:a mars, 3367g och 50cm
Mikaela gissar på: 31 Mars 3670g Och 52 cm lång
Malin gissar på: 31 mars 3995 53 cm
Alexsandra gissar på: 31 Mars 3400 gram, 51 Cm

Jennifer Weinsjö gissar på: 1 April
Mamma Patricia gissar på: 1 April, 3400 gram, 50 cm
Linda Eklund gissar på: 2 April
Jennie gissar på: Jag gissar på 2 april och 4178g
Elin gissar på: 4 april, 3500 g och 52 cm
Rebecca danielsson gissar på: 4 april och 3200 g och 50 cm 
Maria Hellqvist gissar på: 3 April 3462g 51 lång
Denise, mamma till Wilgot gissar på: 3 april, 49cm & 3520g :)
 
Pappa Simon gissar på: 5 April, 3523 gram, 48 cm


VA KUL med alla nya gissningar! ;D ni vet ju att jag har gått över ett X antal gånger. Och busan i magen har inte några tecken på att vilja komma ut ännu! ;D så.... De kommer nog bli en liten skämtunge tror ja allt, ett litet påskbarn! :D Men FORTSÄTT med gissningarna, ska ge den som kommer närmst en fin liten present. Sitter och klurar ut på va ja ska hitta på för hyss! ;)

Publicerad 2010-03-26 22:20:00 i Blandade bilder 2010,

Dagens mys i stan! 
 
 

Idag så fick jag och Simon arslet ur vagnen och fick för oss att åka till Stockholm! Jag vågade äntligen lämna min lilla bunker. Och se så bra det har gått! Va så obeskrivligt skönt att få komma ut, utan att oroa sig ifall nått ska hända eller inte. Det blev lite nya tröjor & så till Simon, även en fiiiiin klippning, lite vax å mys. Ja köpte mig allt ett par fiiina underkläder så skönt att ha nått nytt. Men lite osäker på om Bh:n kommer funka sen. Eftersom dom inte har blivit större än antar ja att dom kommer bli kolosala när väl mjölken kommer! "/ Varför görs de inte större på hm än C? är de D så ser dom ut som mormors.

Blev att äta tooookgod middag/lunch uppe på Åhleéns, och världens goaste sallad har dom också före! så magen blev glad. Hittade då mitt hallonbladsté också! MEN.... Nu när ja kom hem och vill ha en kopp, tror ni inte att ja lyckades att glömma de nånstaans? :( fasiken! måste åka upp och köpa de IGEN. Suger ju!
De ska ju va bra att dricka efter förlossningen, då livmodern drar ihop sig och läker snabbare! Och de är ju så förbaaskat gott också.

Så har inte uppdaterat nått alls ikväll, sorry för det! Blir lite mackor nu och mysa till Tv:n , sen lägga sig och sova gott i sängen. Ska upp tidigt imorgon, eller tidigt å tidigt! syster kommer vid 10.30, ska på bazar sen och kika! fördriva lite lördag satt säga! :)

Publicerad 2010-03-26 22:11:02 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 42, 41+0.

 

 

 

Dagens nya magbilder måste ju sjääälvklart uppdateras! Min lilla hängis. Undrar hur mkt större den kommer att bli? Min lilla påskbebis kommer göra så mammas mage snart hänger ner på gatan.
Nya underklääääder från H&M också, visst är dom fina! :D

Publicerad 2010-03-26 12:27:50 i Livet i Gnesta,

Duktigt, SÅ längesen va de jag använde...DUKTIGT Patricia! Jag har sovit nu i två timmar med älskling! vakna nu, och solen bara lyser in! Så himla mysigt.
Blir nog en bra dag idag trots allt? ska se va vi ska hitta på. Kollade mitt konto, och WIPS! Min mammapenning har kommit in, JAAAAA! dock så har det hänt nått, för hälften är borta? undra om nått har dragits på autogiro.
Hoppas inte, eftersom Simon fick inte ut sin ob den här månaden, lönekontoret strulade.
Så han får det på nästa lön tack gode gud för det iallafall !

Men till det roliga:

Jag kan inte längre min KOD till förbannade korthelvetet! hur kan de komma sig? de är helt borta. Så nu har jag spärrat för att kunna använda internetbanken. Endast snabbinloggningen fungerar. Helskotta! hur ska ja nu kunna använda skiten? nä, allt går inte min väg. Vill ju in och se på översikten va de är som har dragits och inte!

Publicerad 2010-03-26 10:05:05 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll vecka 42, 41+0.Gomorgon gott folk! ingen bebis idag heller.
Imorse så ringde klockan 08.00 och de kändes som ögonen satt uppe i hjärnan, så förbaskat trött! har sovit så himla dåligt inatt, vaknat hela tiden, somna inte förns 3. Nä, fy säger jag bara! Fram med frukost, väckte älskling som va lika trött han. In i duschen och kramades en liten stund innan vi gick bort mot mvc.

Så hur gick det?
Ingen hinnesvepning på mig inte! för jag har inte öppnat mig ett dugg. Dock så är den förkortat och är 'mogen'. Men inte öppen, så... hon retade tappen lite bara, så får vi se om de hjälper nått! vill inte få några pinvärkar i onödan bara för 'att' heller.

Men det vi oroade oss över igår var ju huvudet! Men lillan är fixerad nu igen. Hon försökte trycka upp henne, men de gick inte. Så nu ligger hon där hon ligger! en liten lättnad iallafall.

Har en fråga till er, angående IGÅNGSÄTTNING ni som har fått det.
Jag har tänkt och tänkt, och de enda resultatet jag kommer fram till är: Ska man inte vara utvilad?
Det är ju därför läkarna inte vill sätta igång någon tidigare, pga att förlossningen tar så mkt längre tid pga att dom kan stanna av, komma & gå.

Men hur kan man då låta någon gå över så mkt? de tär på både kroppen, psyket! man sover dåligt, orkar ju knappt med familjen, vännerna eller nått. Känner mig helt slutkörd! Hur ska jag DÅ orka med en igångsättning? Är det inte bättre att lägga in mig bums när jag inte är så jäkla seg? För jag känner de, varje dag som går så minskar humöret och tröttheten blir jobbigare & jobbigare.

Föresten så har jag nu lyssnat på era kommentarer om att stänga av telefonen fram tills det är dags, DONE!
Gjorde det igår, så nu får den ligga där den ligger. JAG ringer när det är dags, orkar inte bli framstressad.
Och ja lovar er, ja finns ALLTID häääär om inte annat :) men den ringer 2000 gånger i minuten, varje gång ja försöker vila, när ja väl har somnat, den ringer 7 på morgonen som 12 på kvällen. NOG nuu! :D


Publicerad 2010-03-25 19:26:05 i Livet i Gnesta,

Är med och tävlar på Grynets blogg! :)Tävla hos mig om en produkt från Estelle & Thild!

Nu är det dags för mig att sparka igång en tävling! Hurra!
Jag satt och tänkte jätte länge innan jag kom på vad jag skulle tävla ut och vad NI skulle vilja vinna. Och nu har jag klurat ut vad ni ska få tävla om :)"Jag tävlar hos Grynis.blogg.se om en Baby body cream från Estelle & Thild!
Tävla HÄR!"


I den här tävlingen finns det TVÅ vinnare! Och Vinnarna vinner varsin Baby body cream från Estelle &Thild. Den kan användas till eget bruk om man har problem med torr hud och är känslig för parfymer och andra ämnen som kan finnas i hudkrämer idag. Jag tycker verkligen ni ska vara med och tävla, hade velat vara med själv men det går inte :)

Regler:
Kopiera bild och text och lägg in i ett inlägg på din blogg.
Kommentera i det här inlägget om att du är med och tävlar.
Länka till min blogg, det här inlägget och även deras hemsida(
www.estellethild.se).
Svårare än så är det inte :D
Tävlingen avslutas Fredagen den 30e april(alltså den sista)
Lycka till! :)

Publicerad 2010-03-25 19:07:38 i Magbilder med Wilja,

Lilla skatten. 

Haha! att lillan älskar att ligga till höger om min mage är de ingen tvekan om! Se hur de ser ut! :D Ska fasiken filma när hon rör sig från sida till sida.

Borde jag börja videoblogga? :D

Publicerad 2010-03-25 18:56:36 i Bara Patricia,

Simon är den bästa man kan tänka sig!

 

 

Jag kan skatta mig lycklig att jag har världens mysigaste pojkvän! När jag kommer ut från duschen så möts jag av tända ljus i heela lägenheten, persiennerna är nere och där står min älskling! jag blev så otroligt lycklig & varm i hela kroppen. Att jag har lyckan att komma hem till någon, att jag har lyckan att någon älskar mig, att jag har en pojkvän som älskar sin dotter mer än ord kan beskriva! och en pojkvän som gör allt i hela vida världen utan att jag ber om det. Han är en stjärna i alla lägen!

ÅH vad jag avgudar dig!
Du är bäst.

Publicerad 2010-03-25 16:15:05 i Gravid med Wilja <3,

Samtal från Doktorn gick till såhär:Nyss ringde det, och i hopp om att dom vill sätta igång mig tidigare gick åt helskotta! "/
Men iallafall.

De dom kan erbjuda är att jag kommer in till förlossningen och sover kvar och får en liten 'sovdos' som hon kallade det, så jag kan vila upp kroppen ordentligt innan det är dags. Och när jag är utvilad så kanske det sätter igång av sig själv, så slipper jag en igångsättning.

Men känner att jag tvekar på det, åka in och ut.. Nä, stannar nog hellre hemma dom här dagarna. Nu har vi iallafall fått tid den 4/4. Så de känns ju skönt, fast fortfarande sååå långt fram.

Sen ska jag också tillbaka till Barnmorskan imorgon pga att hon blev orolig för att huvudet inte längre är FIXERAT som det varit sedan i början på månaden. Hon har åkt upp ganska långt och är helt klart ruckbart! så hon va lite orolig ifall lillan kunde lägga sig på tvären.
Så ska kolla livmodertappen imorgon också, IFALL det hänt nått. Bara att hålla UT nu!

Publicerad 2010-03-25 15:09:20 i Livet i Gnesta,

Lite nya länkningar från min sidahttp://josephinewestling.blogg.se/
http://mammaklara.blogg.se/
http://emmasc.blogg.se/

http://jagochmittbarn.blogg.se/
http://ivantanstid.blogg.se/
http://lilleluttan.blogg.se/
http://vardagenmedviggo.blogg.se/

http://knoddenojag.blogg.se/
http://grynis.blogg.se/

Satt & fixade med mina länkningar idag, och la till några nya. Har ni nått emot det så säg till så tar jag bort dom! Men skriver upp dom som jag är inne på dagligen, lite lättare att hitta er då. Istället för att rota kring bland alla kommentarer! :)
Är det någon som jag har missat, eller någon som vill vara med, så säg till så ordnar vi det.

Publicerad 2010-03-25 13:48:05 i Dagens blogg:,

Dagens blogg är Jenna!

Dagens blogg: Valde ut söta Jenna!

Här är en tjej som heter Jenna, 20 år, nybliven mamma, och även nybliven singel kan man väl sammanfatta det som! Det blir inte alltid som man tänkt sig, men det är bara att vara stark och kämpa på.
Hon födde sin son den 26 oktober 2009. Nu är hon mitt uppe i separationen från hans pappa och skriver väl just nu mycket om hennes tankar och känslor kring det samt hur deras vardag flyter på.
Hon flyttar till sin nya lägenhet nu 19 april och ska sakta men säkert komma på fötter igen och börja deras nya liv tillsammans som en familj på TVÅ.

Det är en tjej som jag inte känner personligen! Men har läst hennes blogg, och beundrar hur stark hon verkar vara. En stor personlighet, och vinner man hennes hjärta så har man nog en vän för livet! :)

Ni hittar in på hennes blogg här: http://vardagenmedviggo.blogg.se/

Publicerad 2010-03-25 13:34:37 i Livet i Gnesta,

Ledsen att göra er besvikna! :(

Fått en massa underbara kommentarer av er, och jag blir så glad när jag kommer in här på bloggen! För hur jobbigt och påfrestande allt än är så gör ni det så enkelt för mig! En liten kommentar, värmer ända in i själen.
Men som sagt, ingen liten flicka har tittat ut! och nu ligger inte huvudet fixerat ens, vet inte vad som händer med mig? Allt verkar gå tillbaka! de ja kände i början på veckan är som spårlöst, och hon har glidit längre upp. Såhär ska de väl ändå inte vara? Blir tokledsen! Så väntar samtal från läkaren nu. Funderar allvarligt på att åka in, och inte åka hem. Stannar där tills dom gör nått! orkar inte, är ledsen, trött, sover ingenting, oroar mig. Nä! FY.
Vågar ju inte åka hemifrån heller ifall nått ska hemma! Nä nä nääääää. Nu får de vara slut!

Jag och Simon hade världens mysigaste start, gick ner och handlade en massa god frukost, väckte älskling och allt va framdukat på bordet. Sen va de dags att hoppa in i duschen, iväg till MVC! Kom hem alldeles nyss. Blev en fika på thekannan också. En PICAAAAAAAAAAAAANPAJ åt mig!
8 kg har jag nu sammanlagt lagt på mig under graviditeten. Så ja kände att ja va värd en! ;D
Men jäklar va skönt det ska bli att börja träna och komma tillbaka till 'idealvikten!' ska gå ner till 55. Så jag har ett par extra som jag ska gå ner utöver! Gick upp lite under sommaren, så de är inte bara graviditetskilona som jag ska tampas med! :D
Utan nu blir det att KÄMPA!

Publicerad 2010-03-25 13:28:15 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll, tid för igångsättning.SF Mått: 35, så den har inte växt på en vecka.
Hjärtljud: 140
Vikt: 68,5
Järnvärden: 118

Huvudet är INTE fixerat längre?!!!! Ligger ruckbart. Alltså, vad är det för fel på mig?
Min graviditet går tillbaka i tiden! Jesus.
Så, pratade med barnmorskan och sa att jag snart åker in till förlossningen och VÄGRAR att åka hem därifrån om dom inte får igång mig.

Väntar på samtal från läkaren som skulle utreda om dom kan ta in mig snarast. Annars får jag vänta tills den 4/4 då jag blir igångsatt! HERREGUD, de är 10 dagar tills dess. Alltså, 16 dagar övertiden.
Jag orkar inte med detta längre! :(

Sitter och kollar på riskförlossningar nu.. Känns ju jäkla pepp att folk får ungar men INTE jag!
Börjar som sagt, bli jäkligt trött.

Publicerad 2010-03-25 10:43:43 i Frågor & Svar,

Här kommer ALLA era frågor!Sandra frågar:
Jag undrar hur du kom på att du var gravid?
Och vad det var som gjorde att du tog ett graviditetstest?! Hade du några "graviditetssymtom" eller nått liknande?.....Sen undrar jag, planerade ni gravidetiten, om inte hur kommer det sig att du blev gravid..slarvade med skydd? :) Vore kul o veta,,så jättetacksam för svar=) MVH Sandra!!

Svar:
Jag kom på att jag va gravid den 14 Juli i somras. Jag vet inte hur det kommer sig att jag gjorde ett test. Kom ner till Gnesta för att hälsa på Pappa! och då ser jag de 'nya' apoteket mitt i centrum. Så jag knatar in och köper ett test! hade inte det i tankarna. Men det måste nog ha legat i det undermedvetna.
Hade inga 'symptom' på att vara gravid alls, spydde inte eller mådde inte illa alls.
Jag hade en P-stav i som jag skulle byta 2 veckor efter, så vi antar att den va dålig. Och ja, vi borde ha skyddat oss mer. Men då hade vi inte haft lyckan att stå där vi är idag! :)

Johanna frågar:
hej! vill börja med att säga att jag är helt kär i din blogg! den är personlig, mysig och lite smått beroendeframkallande :) Men till frågan: Kändes valet att behålla lilltjejen rätt från första början? Hur kom ni fram till att behålla?

Svar:
Va roligt att höra att du gillar min blogg! Och jag hoppas du kommer vilja fortsätta att läsa den när lillan väl har kommit ut.
Valet att behålla lillan kändes självklart för mig från början. MEN, skulle aldrig ha behållt henne om inte Simon kände sig redo, och om han inte ville. Tycker att ett barn har rätt till båda sina föräldrar. Och även om det är kvinnans kropp, så har killen lika mkt att säga till om. Min personliga åsikt! så, hade inte han ställt upp. Hade jag inte fött ett barn till världen även om hon skulle få de underbart.

Vi kom fram till beslutet ca 1 vecka efter vi +:ade då vi pratade mkt om abort. Men samtidigt så fantiserade vi om namn. Simon ville behålla från dag ett, men va osäker på hur jag skulle ta det. Eftersom vi inte kände varandra så väl! :)

Malin frågar:
vad ska lilla tösen heta ? om du vill avslöja det redan nu ;)

Svar:
Vad lillan ska heta håller vi lite inom oss tills hon kommer ut! vi har smakat på flera olika namn, men känner oss ganska 100% säkra på va hon kommer heta nu.

Elin frågar:
Vad ska er dotter heta?
När tror du att hon föds? :)
Kram

Svar:
Som du ser här ovanför! Tänker hålla det lite hemligt en stund tills hon kommer!
Jag tror att hon kommer födas den 28/3, eller den 3/3.

Jonna frågar:
Vad kommer bebisen att heta? :)
Du och Simon passar otroligt bra tillsammans! Kan du inte lägga upp en bild på din mage efter du har fött och den har "lagt" sig? Är så nyfiken på hur den kommer se ut :) Har din tatuering som du har på sidan töjt ut sig något? Du är väldigt snygg och kommer bli en jätte bra mamma!

Svar:
Bebisens namn är fooortfarande hemligt! Åh, tack så jätte mkt! Va snällt att du säger så. Tycker själv att vi passar som handen i handsken! Men de gör man väl alltid med den man älskar? SJÄLVKLART! Jag kommer börja lägga ut träningsinlägg senare. Och självklart kommer jag fota magen i vanlig takt, en gång i veckan för att se förändring! Så nu blir det att följa bloggen 'tillbaka till idealvikten!' :D

Det är så svårt att säga om tatueringen har töjt sig eller inte, man vet ju inte hur de ser ut när allt drar ihop sig igen. Men än sålänge ser den jätte fin ut, och inga bristningar. Så den är inte förstörd på det sättet heller. Vi får hålla TUMMARNA helt enkelt.

Caroline frågar:
Kul! :) Vad är dina framtidsplaner? (jobb osv) Vill du/ni ha fler barn? Hur många VILL du ha (just nu)? :D Och har du någon gång trott att du skulle bli "ung" mamma? Sen måste jag fråga om bästa skönhetsknep också ;D KRAM!

Svar:
Håller fast vid mina framtidsplaner. Som många vet så skulle jag ha börjat plugga på Björn Axén i två år nu till sommaren. Och självklart så är det nånting jag vill göra! Har ju min garanterade plats kvar i framtiden. Så, bara för jag får barn så tänker jag inte låta det stå i vägen för mig. Vill vara en förebild för lillan när hon blir äldre, att man KAN även om det är tufft på vägen.

Jag vill jätte gärna ha fler barn. Och inte för lång tid emellan barnen heller såklart. Men sen får man se vad som händer! Jag hade lyckan att bli gravid just nu, så ska inte börja prata nya bebisar direkt.

Jag har alltid velat bli en 'ungförälder' då mina är äldre och jag saknade alltid att mina kunde orka med lika mkt som mina kompisars. Man skämdes på klassmöten, när kompisarna fråga om de va min farfar ja hade me mig etc.
Så jag har velat haft barn innan 25 år iallafall.

Calle frågar:
Vad gör simon för mina 130 kronor?:)

Svar:
För dina 130 kr från bajenmatchen så sitter Simon i handduk och pillar navelludd och håller sig på snoppen och mår allmänt bra lixom! ;)

My frågar:
Det märks verkligen att du älskar och längtar efter den lilla. Du är/kommer bli en ung mamma. Är du orolig inför framtiden? När det gäller ekonomi osv?
Vill bara säga att du verkligen kommer bli en toppen mamma!

Svar:
Ja, vi verkligen TOK LÄNGTAR efter vårat lilla knyte just nu, de är dags att komma ut nu tycker vi. Tack så jätte mycket. Ska verkligen göra allt i min makt för att lyckas som mamma! Även om man kommer göra många fel på vägen så att säga.


Klart man är lite orolig för ekonomin och så, det har varit lite kämpigt! Men man klarar sig ur allt. Är hyran betalad, mat på bordet och man mår bra tillsammans så klarar man av allt som kommer på vägen! :)

Sanna frågar:
Härliga bilder, går inte att ta för många tycker jag =) Måste fråga vad det är för härliga jeans du har på dig? Dom ser både sköna och snygga ut för att bära med mage!

Svar:
Nä, haha! jag älskar att ta kort, men tråkigt att jag inte är duktig på det.

Jag har på mig ett par Mammajeans i strl 36 från H&M som är TOKSTORA! Deras storlekar är ju enorma, så.. Ett par baggyjeans blev de allt! Sen tog jag och klippte bort den fula mudden som inte hjälper till ett dugg iallafall.

Jennifer frågar:
hur 17 kan du sola när du är gravid? helt obegripligt. man vet ju hur mycket strålning solarier ger, och så utsätter du ditt barn för det?

Svar:
Jag vet inte riktigt vart du har fått att jag solar ifrån? Har inte solat i ett solarium sedan tidigt i September! Klart att jag inte skulle lägga mig där och steka sista dagarna?
Även fast både BM och att det står i alla Mammaböcker att det inte är farligt.

Det som ÄR farligt är att du kan få pigmentfläckar av det, pga hormonerna i kroppen. Men bebisen ligger så skyddad så de enda som händer är att den vänder sig från ljuset.

Va roligt att det kom så många frågor, trodde jag verkligen inte! :)
Har försökt att svara så bra som jag kan. Fråga igen om det är nått ni inte fått svar på.

Publicerad 2010-03-24 17:12:28 i Bara Patricia,

Passa på att fråga!

Har ni några frågor som ni vill ställa? nya läsare eller gamla?
Nått att fråga innan förlossningen?
Fråga på anonymt om ni så önskar det. Kommer lägga upp alla svar på bloggen ikväll som ni sen kan läsa! :)

Publicerad 2010-03-24 16:09:23 i Dagens blogg:,

Dagens blogg blev Emma!

Emma Collin är en tok härlig tjej som är 18 år som väntar barn i slutet av Juli med sin fästman som hon även bor tillsammans med i Täby! :)
Emma och jag känner inte varandra, eller inte mer än igenom bloggen egentligen. MEN! På avstånd har jag vetat vem denna tjej är länge. Hon blev tillsammans med min första pojkvän efter det tog slut mellan oss för ÅÅÅR sedan! Så de va väl lite hat från min sida från början, dock har ja aldrig visat nått! ;)

Men här har ni en härlig blogg som ni kan läsa. Då hon lägger upp en massa fina bilder på sig själv, killen, och deras lilla pojke som dom väntar i magen! <3

Ni hittar mer här: http://emmasc.blogg.se/

Publicerad 2010-03-24 15:17:29 i Livet i Gnesta,

Garniers.

Många har frågat om min brun utan sol som jag fick för mig att använda igår kväll! :D
Här är den. Garnier Ambre SOLAIRE köpte den i somras på H&M tror jag? :)
Den är jätte enkel att få jämn, då det är som en lite färgad cremé! Gör det lättare å se om man missar eller inte.

TIPS!!!

Kolla NOGA på flaskan, för det står för olika hudtyper. Så är man ljus i hyn av naturen så ta en annan. För den här är för mörka! Då jag är ganska brun i vanliga fall, så ni inte blir fläckiga eller ser ut som orangahästar efteråt.
Men den sitter som smort & luktar som sagt inte brun utan sol, utan luktar faktiskt gott?! :) haha. Simon trodde jag använt någon ny bodylotion. Då jag är som BESATT i att smörja in mig!

Publicerad 2010-03-24 15:12:22 i Livet i Gnesta,

Mästerkock al'a mig!

   

Att vara hemma en hel dag ensam suger verkligen! Så nu har jag storstädat hela lägenheten, bäddat rent, tvättat, skurat HELA badrummet så allt är kliniskt! och är man hemma själv så är det inte roligt att laga mat.. Inte nånstans! HATAR att laga mat till mig själv. Så då får de bli gourmémiddag al'a nudlar! Haha, gott är de väl då & då, men lika hungrig blir man direkt efter iallafall. Så hur ska ja sysselsätta mig nu då?

Jag har faktiskt tråkigt & behöver kaffesällskap.

Publicerad 2010-03-24 15:01:55 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 41, 40+5.

   

   

   

   

 

Då RAMLAR det in en massa mag och egobilder in. Som jag har sagt innan, man vet ju ALDRIG när den väl kommer försvinna, så de gäller att passa på! Massa massa kort. Såhär mkt har jag aldrig någonsin tagit på magen under hela graviditeten.. Men ja känner de på mig, jag kommer SAKNA den så fruktansvärt mycket när den väl kommer försvinna. Då kommer det bara vara hängdeg kvar. Ryggen är inte böjd å inte frammåt tung...
Kommer sörja den kan ja lova! tills nästa bebis ska bakas.<3

Publicerad 2010-03-24 11:06:20 i Livet i Gnesta,

Tack och Brun utan sooool :)AMEN säger jag bara! Tack snälla underbara Pappa för att du finns. Utan dig just nu hade vi gått rakt ner i avgrunden! Pappa ringde och frågade om jag hade ätit. De hade ja ju faktiskt! En tallrik med mjölk och blåååbär och två kokta ägg! :D , men kylen är ganska TOM dagen innan lön.
Så Pappa kom förbi och lämnade en slant så vi klarar oss till imorgon.

Tack goooooooode gud att jag har en underbar Papps! <3
Så nu blir de på med kaffet, sen ut och gå en långpromenad i de fina vädret runt 13.00, duscha och göra mig lite fräsch innan hade ja tänkt.

Juste, testade Brun utan sol för första gången på hela kroppen igår! FASIKEN va bra de blev? va helt livrädd för ja skulle bli helt fläckig? men ja klara mig fin fint! så nu ser man levande ut iallafall.
Och den luktade inte sådär... beskt som den kan göra? har använt i ansikte & så förut! Så helt klart värt att testa nu när solen kommer fram och man vill bli lite 'piggare' i sig själv! :D

Publicerad 2010-03-24 10:10:58 i Livet i Gnesta,

BF + 5......

KÄMPA älskling!

Har precis setat i telefonen med min allra bästa Mimmi. Hon sitter i Karlstad helt övergiven och själv. Gravid och allt är mer eller mindre en enda stor pina! Söker lägenhet här hemma, men får inte tag på någon. Alltså, ja får ONT i hjärtat. Men de kommer att ordna sig, de lovar jag. Saker och ting löser sig, kanske inte på de sättet man önskat och velat. Men på nått sätt så ordnar det sig alltid! det vet väl både du och jag om, eller hur?
Och det viktigaste av allt. Du har dina vänner som stöttar & älskar dig i alla lägen! och vi alla finns alltid här för dig. Du kom in i mitt liv som en storm, och vände upp och ned på mitt liv totalt! samtidigt som de va den bästa stunden, så förstördes allt runt omkring mig! Men jag gjorde mina val, och vet du? Nu har jag dig iallafall. Så fick de bästa utav allt! <3 en evig vänskap med någon ja hatat i tre år. Samma klass, Mimmi va den opopulära ;)

Nä, har varit vaken sen 8:a imorse. Kunde verkligen inte sova, solen bara LÖS in genom fönstret, Simon stod och gjorde iordning frukost. Så.. På med mjukisarna och gick ut och gav han en stor kram! igår kände ja mig som ett riktigt pms monster. Och idag saknar ja att telefonen inte ringer.. Haha! Älsk jobbar till 9 ikväll, så va i helvete ska ja sysselsätta mig med hela dagen? Ska nog ta en promenad upp till Pappa iallafall. Fint väder & massa backar, kanske sätter igång lillan. Har nu slutat tro på alla knep! :P Sex igår igen, de HJÄLPER inte! man får bara sendrag och ont överallt gör det.

Längtar tills den dagen då sex är skönt på alla sätt och vis igen, då man kan ha sex utan att få kramp i vader/ben/rygg, längtar tills den dagen då sex är de bästa man vet! och att närheten betyder allt.
Nu är ja öppen, men vet ni? de skiiiter ja i! för jag vill ha sex med fullaste mening igen.

Publicerad 2010-03-23 19:30:31 i Livet i Gnesta,

Irritation på högsta nivå.Ingen bra dag idag känner jag, inte alls! har varit smågrinig sedan jag vakna. Likaså Simon, så vi går här och bara morrar åt varandra. Pappa ringde och väckte mig, börja bra! jävla telefon fan som ringer konstant just nu. Vill bara slänga den i väggen, långt åt helvete där inte en enda signal hörs. Iallafall, åkte och åt lite med honom. Bränd raggmunk och fläsk som va oigenkännlig! så jäkla vidrigt... Hem, och va fortfarande på bra humör! men möts av hulken själv som ligger hemma och surar. Allt är tråkigt, å de finns ingenting å göra.. va ska vi göra nu, nu nu nu nu. Hela tiden måste GÖRA nånting! Shit, såhär har jag om dagarna. Roligt va? jobbar man inte så är man HEMMA Simon. Men en dag och han klättrar på väggarna, förstår de! men sura fasiken inte på mig.

Sen iallafall har ja försökt underhålla han med film, mys, lagat mat, lagt mig och vilat med honom tills han somnar och är på BRA humör! då ringer skit telefonen och väcker oss igen. Och nu är allt mitt fel, och jag kan inte leva upp till problemen.

De finns bättre dagar så att säga, och nu ringer telefonen IGEN! LEAVE ME ALONE. Snälla, ja ringer om ja får bebis. Ja lovar! missar inte den detaljen, men sluta pressa. Min far ringer MINST 20 gånger per dag, min syster är ännu värre. Shit, ge upp!!!!

Publicerad 2010-03-23 14:53:36 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 41, 40+4.

 

 

 

Efter en vaaarm och lång dusch så kom kameran fram igen! fotar den stora magen som växer sig grotesk för varje dag som går. Hon har inte fattat att mamma snart kommer spricka! och ut ur naveln kommer snart en fot att dyka fram. En annorlunda förlossning så att säga!
Snart kommer jag väl också drabbas av: övertidsbristningar, jag som klarat mig från alla än sålänge! :(

Publicerad 2010-03-23 13:24:54 i Livet i Gnesta,

Ang DAGENSBLOGG!

Inatt har jag haft liiite förvärkar, lite positivt iallafall! men ingen bebis inte, dag 4 över tiden. Och de börjar bli slitsamt! men ska försöka att inte tänka på det. Nu har vi konstaterat att varken en hel ananas, LÅNG promenad eller sex hjälper det minsta. Dom kommer när dom vill helt enkelt, så är det bara!

Loggade in imorse och såg hur många det va som ville vara med i dagensblogg! Det va HUR svårt som helst att välja. Men jag tog den som va först till kvarn, rättvisast så! :P
Men nu vill ja ha eran hjälp. Vill ni vara med, så skriv ett kommentar om:

-
Hur det kommer sig att ni bloggar.
- Vilka ni är, vart ni bor och så!
- Allmän rolig informatiiooooon
- Har ni barn eller inte.


Det är så svårt att få ett grepp om någon genom att läsa ett få par inlägg! Så skriv. För ja sparar alla, och sätter in nya varenda dag. :D

Publicerad 2010-03-23 11:41:45 i Dagens blogg:,

Dagens blogg vann Caroline

Caroline blev Dagens Blogg, och den första också som jag har med i denna blogg.

Hon är en tjej på snart 20 år som bor i Göteborg! Hon ÄLSKAR barn men har inga egna själv ännu, men de ligger kanske inte allt för långt in i framtiden? hon jobbar också på dagis. De va nått sött som började kommentera i min blogg för flera månader sedan då jag inte hade bloggat allt för länge, men hon har stannat kvar och läst min under hela tiden och ja bara älskar att komma in på hennes! Hon skriver mkt om sin pojkvän som bor i Skåne, så dom har alltså ett distansförhållande. Hon tipsar mkt om olika produkter, skriver på ett riktigt härligt sätt när man följt bloggen och hon uppdaterar ofta med både inlägg & bilder.

Ni kan hitta mer här:
http://lilleluttan.blogg.se/

Publicerad 2010-03-22 22:58:09 i Blandade bilder 2010,

Då säger vi GONATT för våran del denna kväll!   

Det blev visst ett till inlägg ikväll, kunde inte slita mig! Simon kom som sagt hem, efter lite mat i magen så skulle ja börja leta efter en sak i skåpet. POFF så hittade Simon SNABBT bärsjalen som han använde som burka. Vackert va? haha! hoppas ingen tar illa upp, inte det som är meningen! tyckte han va rätt söt bara.

Och vet ni? Jag som har sagt att jag inte har någon kamera längre, då linsen inte vill åka ut på min canon! Jag hittade visst min sonykamera som jag har förlagt!! :D, så nu har ja en HELT ny kamera. Den är använd max 10 gånger. Så de va ju jäkla smutt nu innan förlossningen, så slipper steffis kamera följa med! ;D
Nu är jag dock så extremt sugen på att skaffa en systemkamera när liten kommer. Har ni några tips om BRA billigare varianter på kameror då jag inte är nått geni på att fota. Mest en amatör som tycker det är roligt! ;)

Glöm inte att skriva om ni vill vara med i : DAGENSBLOGG som kommer att starta imorgon! :D

Publicerad 2010-03-22 21:49:45 i Livet i Gnesta,

Duckface, och DAGENSBLOGG! Vill ni vara med?

Jag och mina svullna läppar ger upp för ikväll känner jag! SHIT va de gör ont i min mun. Helt otroligt!
Nä nu ger ja upp, skruttan kommer när hon vill. Punkt! Ju mer ja försöker få ut henne, destå längre kommer hon vilja stanna känner jag.

Jag har nått upp till 1000-strecket med BESÖKARE! Shit, de trodde jag ALDRIG att jag skulle göra!
Fasiken va roligt, de får mig ännu mer sporrad till att blogga.

Nu är det nämligen SÅHÄR! Från och med imorgon tänkte jag börja med: Dagens blogg!! :)
Så vill ni vara med och bli länkade, en kort presentation om er själva i min blogg så SKRIV så ska jag fixa det! Roligt att få mer läsare i bloggarna, och man får mer hjälp att hitta nya.

Så känner jag ibland, att man läser samma vanliga, som är BRA men man vill ju hitta någon annan man fastnar för också.

Publicerad 2010-03-22 20:07:37 i Måste ha - Wanties,

Underbara nya kläder!   

   

      


   

Klickade in mig på H&M:s sida, och jag hittade HUR mkt fint som helst! Så nu har jag klickat hem lite nya kläder till mig som ja kan ha i sommar/vår! Har inte unnat mig ett endaste plagg sedan den 23:e DECEMBER! Så ja känner att jag är riktigt värd lite saker faktiskt. Och inte alls så dyrt blev de, ÅH va mys! <3 Å sen fick lillan lite nya sommarkläder också. Har ju inte handlat nått sånt alls, så hennes garderob ska också uppdateras så smååningom.

Publicerad 2010-03-22 18:21:19 i Gravid med Wilja <3,

AJ!!! =

LÅÅNG Promenad - CHECK
Ananas - CHECK
Storstädning - CHECK
Springa i trappor - NOT check!
Sex - NOT check! man måste vara två om nått sånt.

Alla era tips om ananas, inte fan vet ja om de funkar eller inte! men ner till Konsum gick jag iallafall, såg ut som en idiot där ja gick med en hel ananas i handen och la den på rullbandet. Hon i kassan snegla på magen och log till. JAHA tänkte ja, nu är ja dömd också.. En mamma som inte orkar bära sitt barn i magen längre! :P

Gick hem och IDIOT som ja är trycker ja i mig hela vilket har resulterat i miljoner mini småååå blåser överallt på läpparna och i HELA munnen. ONT som satan gör de, svider och kliar i hela halsen! snart så kommer jag väl sluta andas också.

Publicerad 2010-03-22 17:55:05 i Livet i Gnesta,

Jag vann veckans blogg hos Love!Tack till ALLA som röstade på mig till VECKANSBLOGG hos Love!
Vann med 66 röster av 147, så tack snälla ännu en gång.

Ni är helt underbara, och jag är så GLAD över att ni gillar min blogg och det jag skriver om.
Ska inte göra er besvikna!

Har ni mer tips ni kan ge mig? Vad vill ni mer läsa om?
Ska jag lägga in andra inlägg?
Ska jag lägga in länkar på min sida till era? Dagens blogg m.m?
HJÄLP MIG!

Publicerad 2010-03-22 13:31:08 i Blandade bilder 2010,

Jag vill såå mycket!   

Klockan är 13.28 och allt jag önskar är att ja slapp sitta här hemma i lägenheten när det är SÅ fint väder ute. Men som sagt, ja vågar fan inte sätta mig på tåget mot stockholm ifall det skulle hända nånting. Eftersom vi ska in till förlossningen i Nyköping lixom! alla papper hemma, BB-väska och hela köret. Så jag känner mig helt LÅST! Enda jag har som sällskap är datafan. Ja är glad för de iof! ;D men hade varit så mysigt att sätta sig på ett fik i stan nånstans, strosa omkring i solen med en latte i handen. Nä, funderar allvarligt på att ta mig upp imorgon om det är lika fint väder! Någon som vill ta en fika kanske?! :D Går vattnet eller liknande, så få lixom inte panik... 

Publicerad 2010-03-22 11:29:40 i Livet i Gnesta,

Morgonen börjar helt strååålande. Med SOL också!

GODMORGON FOLKET!

Simon börjar dagen med att bjuda på sig själv, och de gillar vi. Här är taget inatt, så ser han alltid ut. Mer eller mindre faktiskt! helt borta & virrig, därför ja avgudar karln.

Vaknade imorse på helt stråååålande humör och är fortfarande glad ända in i benmärgen! Vakna av att solen lös in genom takfönstret halvnio imorse och bara satte mig upp i sängen BUMS! SOOOLEN är här. Simon fick lite smått panik då han börjar jobba kl 9, så på med kläder sen drog han iväg. 30 minuter senare kommer han tillbaka... Han började visst klockan 14.00! Men en härlig promenad i solen fick han allt.

Sen börjades de! storstädning på G! Hela lägenheten dammades, köket fixades, skåpsluckorna torkade, sängen dammsugen, tvätten i, golven torkade, soffan fin! Ja, som sagt. Har städat sen vi vakna, och nu är vi färdiga.
ÄLSKAR känslan av att det är så kliiiniskt rent och luktar gott i hela lägenheten. De gör verkligen min dag!

Så medans Simon jobbar idag så tänkte jag ta och gå en lååångpromenix i raskt tempo. Fick höra att de kan sätta igång? Så, vi testar med alla knep!
Och tack för alla tips!

Sex - check, flera gånger om. Händer NADA!
Hallonbladstéet är SLUT - så måste köpa nytt.
Ananas - GÅR inte då jag är TOKKÄNSLIG mot skiten. Men gott är det! så kanske ska testa iallafall.

Publicerad 2010-03-22 00:28:23 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 41, 40+3

 

   

Man vet ju aldrig när dom sista magbilderna kommer att tas! så nu gäller det att takort och ta vara på alla minnen. För hur mkt jag än gnäller på magen idagvet jag att jag kommer att sakna den obegripligt när den väl är borta! <3 Men ni ser, den hänger ju i knäna nu. Hur kan hon fortfarande ligga kvar så skönt i magen? Hon vill ju verkligen stanna härinne och gosa lite mer.


Publicerad 2010-03-22 00:21:48 i Gravid med Wilja <3,

Vad tycker ni om den här?

Fick en overall av syster men kan inte riktigt bestämma mig om den är ful, snygg, grym eller bara konstig? :D
Haha, den kommer förmodligen användas! kommer likna en liten antisflicka. Men nånstans så tycker ja ändå att den är så fruktansvärt söt! :) den kommer hon kunna ha fin fint tills nästa höst/vinter.

Publicerad 2010-03-21 19:06:15 i Gravid med Wilja <3,

HJÄLP MIG!! TIPS BEHÖVS.

Okej, jag erkänner! Det börjar bli lite jobbigt att gå såhär på övertid, mest för att man inte har kontrollen längre. Innan har man ju siktat mot ett visst datum men nu är de passerat, och man har inte en aning om när eller hur hon kommer komma till.

Så har ni några tips på vad man kan göra för att kanske sätta igång förlossningen själv? 

Någon som kanske testat olika saker?

Promenader
Storstädning
Färdknäppen? - sex.

Kom med alla tips ni KAN! om de är hokuspokus knep eller vad som, de skadar ju inte att testa. Hon kommer ju när hon är färdig så att säga! men de SKADAR ju som sagt inte, och tänk om: POFF hon kom! De vore helt fantastiskt.

Publicerad 2010-03-21 16:24:40 i Livet i Gnesta,

Viderslask & Promenad! 


Syster kom och överaskade oss med Moa och minstingen Alva idag som va surare än surast. Tror jag har hört henne säga 3 ord på två timmar. Ibland har man pms redan vid tre årsålder! ;)
En kopp kaffe & några mackor senare så bestämde vi oss för att faktiskt ta en promenad fast de va äckelväder.
Så bort med liggdelen på våran vagn, klurade som FAN hur vi skulle få sittdelen att inte vara 'liggandes'. Försökte i minst 10 minuter! då kommer Moa som är 8 år och pekar och säger: ska ni inte trycka in dom samtidigt på båda hållen? KÄFTEN! de visste ja redan. Haha! så hon är genit i våran familj. BRA där, en av oss är det iallafall. Kom ut och tog fasiken en runda på en timma iallafall! va skönt att få komma ut och röra på sig fast de e skitväder ute.

Jag och Simon har iallafall kurat ihop oss här hemma och konstaterat att de faktiskt är Söndag det regnar då FÅR man faktiskt ligga hemma och bara göra ingenting och kolla på en massa filmer i sträck! ^^, jag älskar sånna här dagar med honom. Hur mysigt som helst, och med våran humor ihop så spårar de allting en aning.

Vad gör ni idag? Någon mer som gör INGENTING & har film-maraton? ;)

 

Publicerad 2010-03-21 13:31:47 i Livet i Gnesta,

BF + 2Godmorgon folket!

Konstigt nog så har alla spår av min graviditet försvunnit ut i tomma intet! har inte ont i magen, inga förvärkar, ingen mensliknande känsla. Absolut nada! mår tip top och känner mig utvilad och pigg. Konstigt va? Så jag tror att den här damen i magen kommer stanna lääänge till. Vi får se om det va de andra datumet vi fick på rutinultraljudet stämmer bättre än det på tittutspecialistklinik. För på rutinen fick vi den: 25/3-10 och på tittut: 19/3-10. Då kändes de som jag litade på dom mer än folket på nyköping! Men de återstår att se.

Nu blir flickan iallafall född i vädurens tecken, och vi två kommer få ett helvete med henne här hemma.
Jag är ju en sån som verkligen tror på horoskop. Jag är ju Lejon och varenda beskrivning stämmer in på mig som person. Både som barn & som vuxen! Såklart att man formar sina barn på sitt egna sätt, men jag tror även att horoskopet säger en hel del.

Iallafall, idag mår vi super här hemma! vaknade dock till spöslask utanför fönstret. Som tur är så är det ju plusgrader ute, så vi slipper att snön ligger kvar. Men fasiken va arg jag blev! Nu räcker det med snö kan man tycka. Snart April, och våren SKA komma hit till oss. 2 månader, sen är det fasiken Juni IGEN!

Publicerad 2010-03-21 11:24:20 i Livet i Gnesta,

VECKANS BLOGG, RÖSTA PÅ MIG!BLEV NOMINERAD TILL EN AV VECKANS BLOGGAR! SÅ NU SKA JA RAGGA RÖSTER OCH HOPPAS PÅ ATT JAG VINNER NÄSTA VECKA! Gillar ni bloggen? HJÄLP mig isåfall! Kanske har en liten flicka kommit till nästa vecka också. SE så mkt ja har att skriva! HAHA.


Nu så presenterar jag de 10 nominerade i denna "Veckans blogg" omröstning.
Har du blivit en finalist? Då ska du börja ragga röster nu nu nu och det gör du lättast genom att länka omröstningen och skriva om den i din egen blogg.
Mest röster innan måndag morgon vinner, så kom igen rösta rösta rösta.


Här är det nominerade:

http://toniloves.milliez.nu/
http://fefotodesign.blogg.se/
http://weareyoungparents.blogg.se/
http://hoppelajnen.se 
http://lottamartensson.blogg.se/
http://mammasangel.blogg.se/
http://josefinaballerina.blogg.se/
http://ivantanstid.blogg.se/
http://littlemommy.blogg.se/
http://juliaemiliaburehed.blogg.se/

FÖR ATT RÖSTA MARKERAR DU CIRKELN SOM STÅR FRAMFÖR DEN BLOGGEN DU VILL RÖSTA PÅ OCH TRYCKER PÅ KNAPPEN NEDAN TILL VÄNSTER MED TEXTEN "RÖSTA" PÅ!!

webvoter-omröstning
Vem blir "Veckans blogg"?

http://fefotodesign.blogg.se/
http://hoppelajnen.se
http://ivantanstid.blogg.se/
http://josefinaballerina.blogg.se/
http://juliaemiliaburehed.blogg.se/
http://littlemommy.blogg.se/
http://lottamartensson.blogg.se/
http://mammasangel.blogg.se/
http://toniloves.milliez.nu
http://weareyoungparents.blogg.se/

Se resultat

Publicerad 2010-03-21 00:27:48 i Livet i Gnesta,

Gonatt för vår del!

Nu kastar vi in handduken och drar oss mot sängen känner jag. Låg och kollade på film förut mitt under dagen och toksomnade. Så ja är pigg som en nötkärna nu dock! setat och kollat på en så sjukt bra film nu på kvällen. Fängelsefilmer måste verkligen vara nått av de bästa man kan se!
Magen känns bättre nu efter all vila, har inte känt av smärtorna på samma sätt. Bara trycket, men de kommer lixom ingenting mer. Nu är de stop! tack och lov, trodde de aldrig skulle sluta.

Så jag hoppas vi får sova i ro inatt, känner att jag behöver det. En natt med sömn kan man väl iallafall få önska sig? ska passa på att ge min pojkvän en hel hög med kärlek också. Känner att han är lite ömklig och behöver det idag! stackarn. Går här hemma på spänn hela tiden å vet inte va han ska ta vägen när ja har ont.

Jag älskar er! ,

Publicerad 2010-03-20 21:16:41 i Blandade bilder 2010,

Carl Kingen Elis Simon Farsan Brandén! <3     

   

   

   

Här kommer det en mängder bilder på älskling! jag känner att den här bloggen är så mkt mig mig mig och inte med Pappa Simon! ;) såhär lägger vi upp bilder från i somras. Innan, under och efter vi fick reda på att jag va gravid!

Bilderna i mitten när han har en grå stickad tröja på sig, är sekunderna efter vi beslutade oss för att behålla våran lilla flicka! <3 Efter en panikattack mitt i stan då vi pratade om att vi skulle tabort henne. Så ställer han sig upp och säger: NEJ!

Vill bara säga tack för att jag hade lyckan att träffa dig.

Publicerad 2010-03-20 13:34:16 i Mina tankar,

Med våren så kommer alla känslor!

Våren är nu på igång, och miljoner känslor finns i kroppen! så mycket förändring, hela livet kommer ändras för mig och Simon nu. Jag kommer ha mitt hjärta springandes utanför kroppen? hur är det möjligt? Hur ska jag få lillan att känna sig så älskad som hon är? hur ska jag lyckas? Jag har miljoner tankar.. Kommer jag klara av rollen att vara en mamma? kommer jag att vara en förebild för henne?

Våren är påväg och snart har ett helt år gått sedan jag träffade Simon.. Har inte ett ord på hur otroligt fort dessa månader har gått? när jag tänker tillbaka så har jag inte tagit tillräckligt med vara på tiden? man har bara längtat fram, fram tills igår. Till denna månad, så man har glömt alla andra under tiden. Nu sitter vi här, jag har min ängel vid sidan av mig! och jag uppskattar den här människan så fruktansvärt mycket! och det går inte en dag då jag inte älskar honom mer och mer. Varje dag så ger han något nytt, han slutar aldrig förvåna mig! så mycket kärlek det kan finnas i en enda människa. Jag är lycklig!

Jag är lycklig över att jag har dig och lilla w i mitt liv. Jag kommer föralltid vara tacksam! <3

Publicerad 2010-03-20 13:26:44 i Blandade bilder 2010,

Våren är här, äntligen! BF+1.

 

 

 

 

 

 

Underbara väder, man blir så glad så de spritter i HELA kroppen!

Istället för att ligga hemma och waina så bestämde jag och älskling oss för att ta oss ut på en liten promenad. Så gick strandvägen, hur mysigt som helst! varmt och skönt i solen, men det blåste som aldrig förr nere vid vattnet. Ni ser att mitt hår är överallt och ingenstans på bilderna.

Men det va så SKÖNT att komma ut och röra på sig, fast det känns som ja ska skita ner mig när jag går! jäkla tryck. Så blev inte en jätte lång promenix, men satte oss ner och fick lite luft iallafall.

Syster kom förbi imorse och lämnade 3 kassar med kläder åt lillan! Det tackar vi för :) massa från Thea och Embla. Så nu har vi vinteroveraller, jackor, skor, regnkläder. Ja allt tills hon är 2 år mer eller mindre.
Sen en sekund efter det så kommer Pappa inklampandes in innanför dörren, hej på dig också! han va lite orolig, min mobil hade dött. Så han ville komma till så att jag levde!
Knappt....

Nu så ska vi kura ihop oss här hemma igen och sätta på Waterworld, så jävla bra film. Hur mkt jag än önskar att ja vore pigg och alert, så är jag inte det.. Så de blir att stänga in sig hemma när vädret är som finast. VÅREN är äntligen här! och med våren så kommer våran tjej. Kan inte bli bättre, ut och promenera med vagnen dagarna i ände. Jag längtar så fruktansvärt mycket! <3

Publicerad 2010-03-20 08:22:33 i Livet i Gnesta,

Kom igen nu då, låt mig bli sjuk eller slippa de här!Det här är inte roligt längre, har jag blivit magsjuk? försöker sätta fingrarna i halsen, men det kommer ingenting! å sen när de känns som ja ska gör nr 2, så kommer det inget heller! bara gör ONT överallt i hela magen. Har varit såhär hela natten nu, är helt slut! somnar, vaknar, somnar, vaknar. Och kan inte lägga mig ner skönt!
Känns som jag antingen bara vill vara sjuk som ett as, och sen ska de försvinna! men såhär? att inte veta va problemet är stör jag mig på! kramper & gaser. FY!!

Steffi kom över igår snäll som hon är med en hel kasse med olika filmer, chips, cola & fanta till oss alla! sen datasladden så vi kan koppla in den till tv:n och kolla på film. Ja va ju ett roligt sällskap? kolla på halva filmen! sen gav jag upp och la mig i fosterställning i sängen.

Ska försöka lägga mig en stund till, dricka en kopp te och se om det hjälper. Måste sova, så känner jag nu! måste vila, sova och glömma att det känns som ja antingen ska skita ner mig, eller spy överallt.

Publicerad 2010-03-19 19:34:30 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 41, 40+0.

 

 

Här kommer lite bilder från idag!
Ser ni hur långt ner magen är? den hänger snart i knävecken, och har inte den där fiiina gravida formen längre. Den har gjort sitt så att säga, och magen är slut som artist.

Publicerad 2010-03-19 18:54:33 i Gravid med Wilja <3,

Jobbigt, mår konstigt & har ont.Ligger här hemma och vet inte riktigt vad det är med mig! känns konstigt, ont i magen som tusan. Men de känns som en magsjuka? ni vet när de krampar sådär obehagligt i magen och man vet inte riktigt hur man ska vända sig! ingenting är bekvämt, allt gör ont lixom. De gör ont på mest ett obehagligt sätt, mår inte illa.

Men jag går på toa hela tiden, och förstår inte varför! det kommer verkligen ingenting men det bara trycker, och när ja väl sätter mig så händer det ingenting.

Simon har precis värmt vetekudden, så ligger här och åmar mig! har ställt mig upp, lagt mig på olika sätt. Men inget är bekvämt! säg bara inte att detta är en början på någon hemsk magsjuka?

Telefonen har ringt hela dagen, och ni som läser det här. Jag har stängt av den idag! har inte haft någon ork alls att prata, mår konstigt, vill vila och vara ensam. Så FÖRLÅT om det gör er oroliga! men den ringer 249 gånger per minut. Och jag förstår eran oro, men jag vill bara vara lite själv.
Speciellt till Mimmi, oroa dig inte älskling! ingenfara med mig, utan jag är bara SÅ trött och orkar ingenting just nu.

Publicerad 2010-03-19 14:03:20 i Bara Patricia,

Till er nya läsare.

Jag vet att jag har fått många nya läsare på min blogg den senaste tiden! Så jag tänkte göra en liten kort sammanfattning om vilka vi faktiskt är. Om ni inte redan har snokat fram det bland alla dessa månader jag har skrivit! ;) Men jag tar det från början. Så kanske det kan bli till en liten hjälp! :)

Patricia Lindh heter jag! Och är en tjej som är 19 år, som fyller 20 iår. Jag träffade Simon på ett mkt märkligt och konstigt sätt om jag själv får säga det så. Men se vart vi är idag? man kan inte bestämma och planera hela sitt liv. Man missar så mycket.. Och göra spontana beslut? de kan gå åt helvete. Eller så kan man hitta den största lyckan av dom alla! sin största kärlek.

Jag träffade Simon i somras... Japp, ni hörde rätt! Och vi är som sagt i slutet av våran graviditet. Jag träffade honom när jag bodde i Saltsjöbaden. Jag och min bästevän Mimmi skulle ut och göra stan en sväng efter våran Greklandsresa i somras! Så vi hamnade på Berns i stockholm. Helt plötsligt så kommer det fram drinkar till vårt bord, och därborta satt Simon med en kompis! :)

Började snacka, och allt klickade på en gång. Han följde med mig hem, jag somnade direkt och han undra vart fan han hade hamnat nånstans! skog sålångt ögat kan nå, och hans kompis tog en taxi hem från Saltis under natten. Så där sitter han.. På en balkong i sommarsolen, medans jag och mimmi ligger och snarkar ikapp!

Det slutade med att han stannade hos mig TRE dagar.. Tre dagar med Stig Helmer, promenader och sol. Vi fortsatte att träffas, 4 veckor senare så skojar vi båda två om att jag skulle vara gravid, inte en chans tänkte jag.  Men jag gjorde ett test! och TJIIII fick jag!

Vi pratade om alla för och nackdelar om det här. Vi sa att vi hade träffats så kort tid, att han fortfarande bodde hemma, jag bodde i en andrahandslägenhet och det va osäkert.. Han va ung, in i lumpen, jag skulle börja på Björn Axén till sommarens slut. Ja, vi försökte lägga upp allt de NEGATIVA först. Men vi kunde inte rå för det... En natt så börjar Simon prata om namn! då slog det oss, vi ska kämpa, vi ska försöka! för ja gillade verkligen den här killen skarpt. Men hade inte en aning om vad han skulle betyda för mig längre fram.

Efter några veckor fick jag tag på en lägenhet vid Globen, en underbar tvåa som låg på Konstgjutarvägen. Det va då min blogg startades också, mest för att ventliera och kanske att mina vänner skulle börja läsa den.
Simon fick ett jobb på svensk fondservice och började jobba på heltid ganska snabbt. Medans jag hade oturen att bli av med mitt på tele2, ni ser. De började kämpigt! + att vi tydligen bodde olåvligt i den underbara lägenheten vi hittade. Så nästa steg va att hitta en NY! och det va snabbt, eftersom vi annars skulle bli utsparkade.

Vi flyttade till Gnesta! Simon lämnade Stockholm och Södermalm för första gången. Och i två månader så bodde vi hemma hos min Pappa... i ett rum inte större än ett förråd, men det gick! vi väntade på våran nuvarande och underbara lägenhet vi har. Så de va de värt! och simon pendla fram och tillbaka till Stockholm varje dag för att komma till jobbet. Även hur mkt strul de va med jobbet, lönen kom inte som den skulle. Räkningar hamnade på hög, ja de gick åt fanders! Han sa upp sig.

Och två veckor senare så började han jobba här i Gnesta istället. Som vikarie på Frejaskolan som lärare, och på Fjällgatan med förståndshandikappade. Kanske inte ett drömyrke, men som ger oss trygghet innan vi hamnar på fötter och han kan börja plugga igen. Som är meningen & tanken!

Och nu är vi här... På förlossningsdatumet 9 månader senare, och jag kan inte beskriva all lycka jag känner över att jag träffade just honom. Och må allt ha gått snabbt, men det är de bästa jag gjort i hela mitt liv.
Simon finns här för mig, jag finns här för honom. Men nått som jag alltid kommer veta är att :


Han alltid kommer finnas där för sin dotter! <3

Publicerad 2010-03-19 11:27:34 i Livet i Gnesta,

Dagen DInte kan man vara allvarlig HELA dagarna!! :D
Då har vi kommit till den här makalösa dagen Fredag! idag är Simon ledig, tacka gudarna för det! Hans nya data är igång också, så nu har vi en splitternydata och allt funkar på den. Förstår ni lyckan? Inte någon med trasig skärm och icke fungerande ljud. Så nu är jag med i matchen på alla sätt! och en data vi kan ha med på förlissningen! För där lär vi stanna ett par dagar. Så jag är bara glad :)

Ikväll så blir det letsdance och SOLSIDAN som jag tragiskt nog missade förra veckan. Varför går det inga repriser på solsidan? förstår inte! det mest lyckade svenska tv-programmet någonsin. Ja älskart!
Och tillbaka till mitt kära saltsjöbaden. Så de är kul å titta på! ;)


VARNING FÖR KÄNSLIGA LÄSARE

Jag har läst alla era förlossnings berättelser och jag är så GLAD över att ni har orkat skriva så fint och berättat. Och man märker verkligen att varje förlossning är olik någon annans. Den är så personlig och inviduell. Helt otroligt! och tro inte jag skiter i att läsa dom. För de har jag gjort. Bara mkt folk här hemma sista dagarna, så har inte kunnat sätta mig ner och svara på alla.

Men fick en berättelse där en tjej berättade att efter en dag med molande värk i magen/ryggen så 'tömde' hon tarmen under natten. Och gissa vad jag gjorde inatt? jag har haft svårt att gå på toaletten under den här graviditeten. MAX vad 6:e dag, en gång i veckan. Inte mer! va helt stopp som mest i 10 dagar. Men inatt... Så kändes de som allt kom! gratis levemang åt folket lixom. Skönt, så slipper jag de på förlossningen iallafall.
Den här jobbiga mensvärken har försvunnit nu också. Som sagt, idag är de dagen D men allt har stannat. Ja ogillart!
 

 

Publicerad 2010-03-19 11:17:00 i Gravid med Wilja <3,

BF idag, men ingen liten sessa vill titta ut.40+0 idag! ♥

Godmorgon på er alla! :)

Japp, idag har vi kommit till denna magiska dag som vi väntat på i 9 hela långa månader.. Den här dagen vi har fantiserat om miljontals gånger. Vi har kommit till den här dagen som kändes sålångt bort från verkligheten för några månader sedan. Vi har tänkt och tänkt, saknat och pratat med henne. Vi hade hoppats på att få ha lillan här hos oss ikväll! men vet ni? Det har inte dykt upp någon liten prinsessa ännu! utan hon ligger kvar här i mammas varma mage och gottar sig. Lägger på sig lite extravikt så förlossningen ska bli ääännu tuffare för mamma! <3

Men det spelar ingenroll, för när hon vill komma ut, så är hon färdig helt enkelt! då är hon redo att möta den stora världen, och än så är hon inte det. Då kan hon allt få ligga kvar i sitt trånga lilla bo några dagar till!

Jag trodde verkligen det skulle kännas mkt jobbigare än vad det är att gå över.
Men jag har inte alls mycket tankar kring det? har ju verkligen ställt mig in på att gå över! och titta här? jag har ju faktiskt haft rätt.

Känner att de är skönt att hon inte har kommit ut än, för nu kan de ju komma närsomhelst, och ingen speciell dag som man siktar på? Så det känns faktiskt BRA!
Kommer nog bli lite småtrött ifall hjärtat ligger och gror om tre veckor.... Är livrädd att hon ska bli så stor så att jag inte får ut henne? hallå, jag är faktiskt minimal själv.

Publicerad 2010-03-18 18:41:55 i Livet i Gnesta,

African queen

Sitter här hemma och lyssnar på gammal musik och tänker tillbaka när man va liten..
Eller yngre iallafall. Den här satt jag och lyssnade på konstant! en hel del minnen så att säga.

Publicerad 2010-03-18 14:55:10 i Livet i Gnesta,

Wiiii-spelande.Japp! igår så va de wiikväll här hemma hos oss. Steffi kom över med Robin, sen sattes allt igång. Tävlingsinriktade killar. Säger ju bara de! man kan inte vara sämst, så tio minuters hulahoop stod dom ut med och svettades som grisar. Jag dör efter 3 minuter, så ni förstår. Simon trodde för ett ögonblick att hjärtat skulle stanna! och ja... inte långt ifrån.

Dock vid 01.00 så va jag död så förbannat trött, så ja kasta in handduken och la mig i sängen. Sen började den roliga natten, värk, vääärk och mer värk. Jobbigt som fan! vakna hela tiden, försökte somna ifrån de å lyckades. Men vakna 30 minuter senare. Inga förvärkar tror jag, och inga sammandragningar! men det är en molande jobbig och irriterande värk som inte försvinner. Utan den är regelbunden och är alltid där!
Och den är kvar nu under dagen. Så ögonen svider & här sitter jag med simons FUNGERANDE data! Tack sneeelle Robin som kirra internet på den. De va inte svårare än att installera nya drivrutiner till den! ;)

Iallafall, smög upp imorse och på soffan låg skönheten och odjuret och sov! man kan fråga sig vem som är vem! ;) håller de hemligt för mig själv. In i duschen, ner till humbles och köpte frallor & fika! Sen satt vi alla här och gottade oss. Lika hungrig är jag igen....

Den här dagen kommer jag att göra lika mkt med NOLL. Är helt jäkla slut! handla till steffis mormor är nog de mest ansträngande jag kommer att göra ikväll.

Publicerad 2010-03-18 14:48:55 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll, den sista? BF imorgon.

SF Mått: 35, så en centimeter på 10 dagar.
Hjärtljud: 144minut! samma som förra veckan.
Vikt: 68,7
Järnvärden: 118

Jag har som sagt haft ont hela natten, eller mest som en mensvärk, och har det fortfarande. Som en molande, den kommer inte och går. Utan den stannar kvar! och börjar känna mig jätte rättretlig.. Är trött och har knappt sovit, dock så är det inga värkar eller sammandragningar. Bara den här jobbiga känslan av att ha ont, men ändå inte för ont.

Hon kollade tappen, och den har mjuknats! men har fortfarande en kant kvar. Så man vet ju aldrig, de kan lika gärna ta en vecka som det kan ta en natt. Hon kan lixom komma NÄRSOM.
Känns bara jobbigt att inte veta, och alvedon kan hänga sig i väggen! värken är kvar. PUNKT!

Publicerad 2010-03-17 20:49:18 i Gravid med Wilja <3,

Bebis horoskop! :)FISKARNA (20 feb – 20 mars)


Dessa barn bryr sig mycket om och gör villigt saker för andra. De är snälla, kärleksfulla och medkännande, vilket vissa människor tyvärr kan missbruka. Fiskens föreställningsvärld är högoktanig, vilket kan ta sig märkbart kreativa uttryck. De är berättare, dagdrömmare och visionärer. Musik och konst ger näring åt fiskens mottagliga sinnevärld, men det kan vara bra att förankra hans eller hennes romantiska sinnelag på Moder Jord emellanåt.

Nyckelord: Fantasifull, kärleksfull, omtänksam, självuppoffrande, drömsk, magisk, mystisk, medkännande, intuitiv, uttrycksfull och empatisk.

Föräldratips: Om du hjälper ditt lilla fiskyngel att fokusera sig, kan han eller hon åstadkomma mycket som även kommer andra till godo.

VÄDUREN (21 mars – 20 april)


Dessa barn tacklar livet med energi och drivkraft, är impulsiva och ibland övermodiga. ‘Action!’ är allt och ditt barn kastar sig huvudstupa (ibland bokstavligen) in i allting med passion och övertygelse. Du kan vänta dig skrubbsår på knän och blåmärken överallt. En ledartyp som ger startskottet för många projekt och förväntar sig att andra ska se och rätta sig efter detta.

Nyckelord: Passionerad, kraftfull, oberoende, aggressiv, energisk, modig, egoistisk – här finns viljestyrka och högtflygande fanor.

Föräldratips: Du som är förälder kan lära din lilla vädur att kompromissa.Ja, det ska bli intressant detta! ;D vem kommer hon att bli? ensamvargen som trivs med sig själv eller den jobbiga satungen som alltid hittar på en massa hyss! Kul å se.
Syster är fisk, och det mesta stämmer in på henne. Och blir det en vädur så har vi bara MIMMI som bevis! HERREGUD säger jag bara.

Publicerad 2010-03-17 15:13:08 i Gravid med Wilja <3,

FORTSÄTT me gissningarna!! :) • Mimmi Misiorny gissar på: 18 Mars, 3550 gram 52 cm
 • Alexsandra gissar på: 19 Mars, 3400 gram 51 cm
 • Klara gissar på: 20 Mars
 • Cassandra gissar på: 20 Mars, 3570g 49 cm
 • Lee gissar på: 20 Mars 3900 gram 52 cm lång
 • Love gissar på: 21 Mars 2010 kl 04.40
 • Grynet mamma till vidar gissar på: 21 och hon skulle väga 3610g och vara 51 lång :)
 • Madde gissar på: 21 Mars vikt 3650 längd 51
 • Malin Lövström gissar på: 22 Mars tror jag =)
 • Avis gissar på: 23 Mars
 • Caroline gissar på: 23 Mars 3250 gram och 50 cm
 • Jenny Mangs Loften gissar på: 23-24 mars och kommer att väga ca 3290 g och vara ca 47 cm
 • Rebecca Danielsson gissar på: 24 mars :)
 • Johanna Thagesson gissar på: 25 mars!
 • Emilia gissar på: 26 mars 3642 gram 50,5 centimeter!
 • Jessica gissar på:25 Mars, 3256g och 51 cm lång :)
 • Denize mamma till Emilia gissar på: 24 mars, 3610 gr och 50 cm :D
 • Sanna gissar på: 24 Mars 3600 gram 51 cm
 • Sofia gissar på: 29 Mars 3390 gram 48 cm lång
 • Emelie Walfridsson gissar på: 29 Mars 3750 gram 51 cm
 • Emma Collin gissar på: 29 Mars
 • Johanna Thagesson gissar på: 25 Mars!
 • Jennifer Weinsjö gissar på: 1 April
 • Linda Eklund gissar på: 2 April
 • Therese gissar på: 27 Mars! väger 3210 och är 49 cm lång :)

  Ska bli så kul att se vem av er som har kommit närmst, så forsätt att gissa PÅ! Ska luska fram ett litet pris till vinnaren/vinnarna också hade jag tänkt. Så KOM med ideér nu! Föresten, kan någon hjälpa mig med att tala om hur man sätter en länk på bloggen? vill gärna kunna länka till era bloggar! ni som gissat. Lite kul också, kan man gå in på varandras å kika! hitta nya intressanta bloggar.

Publicerad 2010-03-17 14:10:37 i Gravid med Wilja <3,

FÖRLOSSNINGEN!http://www.bbstockholm.nu/images/smartimages/bebis_buren.png

Nu har jag lite frågor till er ang förlossningen!

Hur började era förlossningar?
Va det att slemproppen gick?
Va det att vattnet gick?
Molande värk?

Hur märkte ni skillnaden på förvärkar och riktiga värkar?
Hur lång tid tog era förlossningar?
Gick ni över länge med första bebisen?

Alla svar uppskattas till tusen då de närmar sig med stormsteg, och jag är livrädd att jag inte ska förstå kroppens signaler på riktiga värkar eller förvärkar. För som ni vet åkte jag ju in till förlossningen för ett par veckor sedan! tyckte inte alls att jag hade så speciellt ont. Men fick bricanyl för att stoppa allting! så jag hade värkar, men bekymrades inte.

Publicerad 2010-03-17 14:04:28 i Blandade bilder 2010,

Simons nya nick: Tiger WOODS!

Här har ni bildbevis på att min man har glömt bort mig helt och lever sig in i rollen som Tiger Woods nu istället för Björn Borg! Flera dagar i rad, säger de! STEFFI bums hit och hämta spelet. Känner inte igen karln längre!
Men ska inte gnälla. Så förbannat tomt utan hans skrik & stön här hemma när han är på jobbet. Å enda till ÅTTA ikväll ska jag vara helt ensam. Förstår ni? de är många timmar. Och jag är sällskapssjuk som få!
Ska in i garderoben och rota fram mina träningsskor, eller spring/gå skor. För om ja ska sitta här själv, kan ja lika gärna gå ut på en lång promenad! :D

Någon som vill joina som sitter bakom en dataskärm när solen bara lyyyyser?

Publicerad 2010-03-17 10:31:43 i Magbilder med Wilja,

Ännu en dag, den där tråkiga mitt i veckan.

OH GOODMOOORNING!
Jag vill sluta vakna så förbaskat tidigt på morgonen. Och inatt har de varit hemskt! Jag har alltså kissat 550 gånger denna natt. Och det är inte lite det kommer, utan de är fan som om en elefant kissar! De slutar aldrig, och vart kommer allt ifrån? på nätterna tar ja högst några klunkar! nä, men de va tokjobbigt, så har knappt sovit nånting alls.
Ville ju ha sol idag? va hände! grått och moln.. Ja de liknar ju Sverige om inte annat! Simon ska jobba idag, så va ska man hitta på? sitta här och mögla! Nä, UT på en långpromenad. Så gott som det går! Ska försöka få med mig någon. Nån som kanske vill bränna ett par kalorier medans jag vankar fram?

Igår så blev de ännu mer wiispelande. Steffi måste hämta skiten snart, annars kommer Simon fastna föralltid! och hans högra arm kommer se ut som herkules, medans den vänstra blir minimal. Tennisarm eller vadå!

Publicerad 2010-03-16 20:57:39 i Livet i Gnesta,

Bra att ha någon så att säga!

Så kan det gå...
3 dagar innan bf så är de omöjligt att knyta conversen! har klarat mig under heeela tiden med att knyta, knäppa & allt. Men nu, med Jeansen på så tog de bara STOPP!
Men tur att man då har en söt liten Simon vid sidan som faktiskt hjälper mig med allt som jag inte kan! ^^,

Fick ni hjälp med att knyta skorna, eller är jag ensam om detta? Pinsamt nog!

Publicerad 2010-03-16 19:22:14 i Recept, mat & bakelser,

Kycklingwook!http://www.allerto.se/fileadmin/originalfiler/webbilder_600px/webb_wok_02.jpg

Idag blev jag så förbannat sugen på stark kycklingwook! och så fick det bli.
Hur GOTT som helst.

x 2 st Kycklingfilé
x
Knippe Broccoli
x
Halv Zuccini
x
Två hela chilistänger
x
En burk Bambuskott
x
En halv gul paprika
x
Mängder med vitlök

SÅS
x Cocosmjölk
x Gröncurry
x
Grön wookpesto
x
Soyia
x
Salt, vitlökspeppar, svartpeppar + röd wook-krydda!
x
Vitlök
x
Lime
x
Chili
x
Cashewsnöttter

Vill man göra de lite finare på tallriken så finhacka lite limeskal över tallriken.

Och sen wookade vi lite nudlar till, så förbannat ENKELT och gott! tar dig 20 minuter att
göra max. Men sen till de roliga, tända lite ljus... Och middagen är helt uppäten efter 5 minuter! haha. Men är man hungrig som är man. Har precis duschat , så ska invänta sällskap av steffi. Sen blir de WIIII spelande, måste ha NÅTT att fördriva min tid med...

♥ Tre dagar kvar tills skruttan är beräknad! ♥

Publicerad 2010-03-16 15:24:33 i Gravid med Wilja <3,

BB-Väskan är äntligen packad! • Stor tees till Mamma som jag kan strosa omkring i.
 • Massageolja ska med, Simon ska slaviskt massera mig om de så behövs!
 • Läppbalsam, de är nog ett måste.. arméns eller vaselin.
 • Kameran ska med! Ett måste, fånga det finaste ögonblicket på kort.
 • Bok, tidningar etc. Nått man kan slappna av till.. kan vara mysigt, den bästa musiken! <3
 • Toalettartiklar, tandborste, HUDLOTION, etc.
 • Druvsocket & lite godis! kommer alltid behövas lite energi! helst en semla^^, haha.
 • Mjukiskläder till Simon som han kan byta till, vill ha en känsla av hemma!
 • Mysiga kläder till mig som jag kan ha när jag åker hem, bekvämt och som sagt. Hemmakänslan! :)
 • Amningsbh (måste införskaffa mig!) har ni några tips om var jag kan hitta dom?
 • Amningsinlägg, det har jag redan här hemma.
 • Bindor... Mysigt nog!
 • Babyskydd till bilen, ställs in i Pappas alldeles strax.
 • Bodys till liten, byxor, strumpor, mössa, vantar, overall.
 • Filt
 • MVC-Journalen
 • Legitimation
 • Pengar, plånbok.

  Idag har jag fått arslet ur vagnen och faktiskt packat ner de nödvändigaste i BB-väskan! Som ni vet så har jag ju redan packat lillans. Men våran va långt ifrån packad! kändes som att de va dags nu. Men som hygienartilklar och sånt får man packa ner i sistaminut, likaså plånbok och sånt. För det behöver man ju nu! :)

  Till lillan blev det:

  Två Bodys
  Två par strumpbyxor

  Två par strumpor
  Två par byxor
  En tjocktröja
  En pyjamas
  En mysig gosfilt
  Nappar ifall ATT
  Overall att åka hem i
Publicerad 2010-03-16 11:32:53 i Livet i Gnesta,

Sammanfatting, vikt & SF-måttet under graviditeten.

Sammanfattning av vikten:

v12    v21    v28   v32   v35   v38
60,5 - 64,5 - 65,2 - 66,7 -67,6 - 68,1      

Sammanfattning av SF måttet:

v12   v21   v28   v32  v35   v38
15   21    28    31  33   34

Så än sålänge är det inte så farligt, men nu kommer det väl att spuuuuurta iväg! lillan lägger på sig.

Undrar hur mycket hon kommer öka nu sista dagarna? vissa bebisar går ju ner i vikt i magen den sista veckan. De är ju olika från bebis till bebis! men hoppas hon är tjock och go våran lilla.
Och nu på Torsdag ska vi till Mvc igen för en kontroll! :)

MYSIGT att höra skruttans hjärtljud igen! <3 blir lika lycklig varenda gång måste jag säga.

Publicerad 2010-03-16 11:08:10 i Livet i Gnesta,

Gomorgon sötnosar!Såhär kan det se ut en morgon hos Lindh/Brandén! :D

Inatt va de allt en konstig jäkla natt! som ni vet så spelade mannen hela natten, och kan lova er att han har träningsvärk i armen. Jag gnällde hela kvällen över att ja kände mig konstig i magen, och frågade dom andra om dom inte också kände det. (Käkade en fryspizza) några timmar tidigare. Nej nej, alla mådde toppen! Vi la oss och ja började må STÖRTILLA! Så springer till toan och får ut hela pizzan, och sen efter mådde ja toppen?
Hur sjukt är inte det?

Va livrädd över att de va magsjuka! men idag är ja pigg som en nötkärna och mår inte illa alls. Va dock hungrig som ett odjur när jag vaknade.
Så klockan är 11.05 och jag har redan stoooorstädat hela lägenheten, tvätten ligger i! väntar på att hänga upp den, och sen kasta i en ny. Nu ska vi hålla de skinande tills lillan kommer! hade ju panik inatt över att de skulle vara stökigt när hon väl bestämmer sig för att titta ut.
Sen blir det in i duschen, UT på en promenad! så himla fint väääder så de spritter ju i hela kroppen! Är så less över att kameran inte fungerar, vill ju ta en massa fina kort! :)

Fick hem papper från försäkringskassan också, YEY! Mammapenningen drar igång den 25:e, FATTAR ni va skönt?
En HEL lön för en gångsskull och min mammapeng! nu kommer vi på fötter igen.
Va ska vi göra med SÅ mkt pengar?! :O

Publicerad 2010-03-16 00:46:32 i Mina tankar,

När natten kommer, så kommer tanktrollen fram.Tror simon har blivit nya Björn Borg allvarligt? han och steffi lever verkligen sig in i rollerna som framgångsrika tennisspelare! dom har nu spelat i FYRA timmar, förstår ni? fyra timmars spelade av tennis av alla slag! herregud. Som tur är för den delen, äntligen har jag setat här och läst blogg efter blogg.. Nått som Simon inte alltid uppskattar varje dag! som sagt, prioritera en blogg framför en pojkvän kanske inte är så himla snällt alla gånger! Men hallå, ja har faktiskt missat HUR mkt som helst. Och som ja sa, nu är det min tur att ta igen här!

Tror inte han kommer kunna lyfta på sin stackars arm imorgon, och dom står böjda, svettas och krigar! kämparglöd eller vadå? själv blev man helt slut efter 2 minuter, och återgick till datan! Men ack så skönt.

Så nu har jag precis avnjutit en låååång dusch, smort in mig och nu har ja tänt en massa ljus i sovrummet och ligger här för mig själv å gottar mig! undrar om ja hinner somna sådär sött, och Simon kommer in som han brukar, kramar om och pussar på mig. De är nått jag bara ÄLSKAR!
Men nu ligger ja här med våran lilla tjej som ger mamma konstiga sammandragningar i magen. Men det är så mysigt!
Ska verkligen ta vara på dessa sista dagar/vecka som gravid! sen är det slut...
Kommer tjata efter en till liten såfort hon kommer ut, de lovar jag.

Tänk att ha två små knoddar springa omkring här hemma? kommer inte finnas någon bättre känsla! En hel stor familj.
Vet ni? har så mkt tankar just nu! så tvivlar på att ni kommer orka läsa allting. Men jag har inte fått skriva av mig på hur länge som helst, så nu kommer allt på en gång! stå ut, eller sluta läs.

Har vissa panik känslor, idag är det inte så städat här hemma! tänk om förlossningen sätter igång och vi är tvunga å lämna allt, komma hem med en liten bebis när de är stökigt å de är de första man tänker på? skräck!
Och sen att kameran inte fungerar! :O tänk om vi inte hinner låna Steffis, va gör vi då? använder mobilkamera?
Nä herregud! imorgon blir de STORSTÄD och allt de sista ska ordnas. Och så ska jag ha de fram till förlossningen!

Gnatt, nu blir de för långt. Kunde lika gärna kunna varit en del av min roman!

Publicerad 2010-03-15 22:48:35 i Gravid med Wilja <3,

Graviditetslista.När fick du reda på att du var gravid?
Jag fick reda på att jag va gravid den 14 Juli 2009. Gjorde ett helt oväntat test när jag åkte till Gnesta för att besöka min Pappa! Hade inte en tanke på att jag va gravid, kanske undermedvetet? Men killen jag dejtade (simon) skojade mest om det. Så ja gjorde testet, och POFF så va jag gravid! Helt otroligt.

Hur gammal var du ? 18 år, skulle bli 19 månaden efter.

Hade du mycket halsbränna/sura uppstötningar? Nej ingenting alls faktiskt, eller har haft lite uppstötningar då & då, men vet inte om de beror på graviditeten eller inte. Inte mer än vanligt!

Spydde du mycket? Nej, jag spydde en gång då jag inte ens visste om att jag va gravid! Jag och Simon hade sex, och helt plötsligt sprang jag i panik till toan och spydde. Ni skulle sätt hans reaktion! : är ja så vidrig? ;) efter så mådde ja toppen och har gjort det hela tiden. Inge illamående alls!

Hade du mycket foglossning? Nja, det kan jag inte påstå! hade känningar av den. Men inte så att jag direkt led av det, de va jobbigt när de väl varade. Men slutade efter 3 veckor ca! :) härligt nog.

Ditt SF mått som störst? SF måttet har varit som högst på 34, vet inte om de kommer ändras innan dom sista dagarna, de lär vi se på Torsdag då vi ska tillbaka till barnmorskan.

Har du fått brisstningar? Nej inte en enda än sålänge. Eller hålet där navelpiercingen ser skumt ut, kanske en liten? mest rött där över! Men inte någon annanstans. ÄNNU! kan ju alltid komma efter om inte annat.

Trodde du att det var en pojke eller en flicka? Jag var 100 % säker på att det var en tjej  och vi kollade så fort vi kunde =) och det visade sig att jag hade haft rätt.

Vad hoppades du på? Jag har alltid själv känt mig som en typisk 'pojkmamma' och vågade inte ens tänka på att ja skulle få en flicka! så va faktiskt riktigt lycklig när de visade sig vara en sessa härinne. Även om de självklart inte hade spelat någon som helst roll :)

Gick du över tiden ? Det vet jag inte ännu! men ja förbereder mig på en Aprilflicka! ;) så vi får se.

Hur var förlossningen? Får jag återkomma till denna fråga? ska berätta ALLT jag kan sen! och även lägga in bilder som kommer att tas. Så ja hoppas ni stannar kvar och orkar hänga kvar här och läsa om allt som händer! ;)

Publicerad 2010-03-15 21:27:12 i Livet i Gnesta,

Huuuuuula hooop!http://videogamesrepublic.com/wp-content/uploads/2009/09/wii-fit-hula-hoop-300x300.jpg

JAG ROCKAR ROCKRING!

Och vet ni? Jag slog rekord på hela skiten! Vann över Steffi OCH Simon.
Förstå min lycka! totalt höggravid så klarar jag fan av de bättre än kvinnan på 50 kg och mannen som har svinget i höfterna så att säga! ;D

Men kan lova att jag är helt slutkörd efter 3 minuter. Härliga sammandragningar också! mest lätta. Tror hon blev lite åksjuk här i magen! men annars så är de super.
Sen vann jag också på bowling men kallas för FUSKARE? hur kan kan fuska på wii! dåliga förlorare jag har här. Eller så är jag helt enkelt mkt bättre?

Publicerad 2010-03-15 17:17:53 i Livet i Gnesta,

Nya & gamla!vemardu

Som sagt, har ju inte kunnat uppdatera min blogg särskilt mycket på sista tiden! men ändå så har jag haft ganska många trogna besökare, och även kanske nya? Många av er är inne på sidan, men kommenterar sällan!
Ja bits inte, LOVAR! Haha.

Skulle va så kul att hitta in på era bloggar också, så vilka är ni?

Vart bor ni?
Hur länge har ni läst bloggen?

Hur gamla är ni?
Har ni barn?
BERÄTTA! Och lämna länken till era bloggar så ja kan ha nått att sysselsätta mig med!

ÄR SÅ NYFIKEN!

Publicerad 2010-03-15 16:49:53 i Magbilder med Wilja,

Magbilder vecka 40!


Haha, blev många kort på magen idag! men va så roligt, så va tvungen att ta kort.
Ser ni på magen framifrån! HAHAHA! Man ser verkligen hur lilla ligger. Helt SNE är magen! De är så den ser ut nuförtiden. Inte jämt runt å fin, utan den lutar alltid lite mer åt ett annat håll! Skrutten.

Vad tycker ni, har magen sjunkit lite?


Blev inte att åka upp till stan idag och se film. Utan jag och Simon bestämde oss för att njuta extra länge hemma idag, sen har vi nyss varit ute på en promenad. Fikade på thekannan med Sjögren, Emma & Steffi istället! hur mysigt som helst. Nu gick Simon och Steffi upp för att hämta Wii:t så blir att rocka lite rockring å bowla ikväll ;D Så jävla roligt.
Får tiden att gå lite. Så blir en riktigt mysig Måndagskväll här hemma!
Och imorgon så blir det stan om det inte blir ändringar i planerna.

Publicerad 2010-03-15 13:56:10 i Magbilder med Wilja,

Dagens magbild vecka 40, 39+4 + AMNINGSBH!

Här kommer dagens uppdateringar på magen, eller MORGONENS! :D
Fick ett amningslinne av syster idag, eller Pappa kom upp med de på morgonen. De tackar vi för! Och ursäkta för att jag inte har någon bh på bilderna.. Ser lite hängit ut! :D haha, men här delar man med sig av allt.

Nu till grejen jag vill fråga er om. Amningsbh:ar! Vi har inte köpt en enda ännu, pga att mina bröst inte har ändrats ett smack under graviditeten? och alla säger ju att dom kommer bli sprängda när väl mjölken kommer.
Jag har 75 C naturligt, frågan är vad man behöver köpa för strl sen?
Känner att de är ganska dyrt med sånna, och vill inte lägga ut pengar då den kanske är för liten eller för stor.
Va amningsbh prio ett som behövdes efter förlossningen på BB? Eller kan jag vänta och kanske använda bara amningslinne eller sportbh under tiden? HJÄLP!

Publicerad 2010-03-15 13:13:28 i Mina tankar,

Kommentar som jag fick!<3Fick en kommentar alldeles nyss av en tjej, och jag vet inte vad jag ska säga! varenda ORD hon sa gick rätt in i hjärtat, och jag sitter här med ett leénde som är större än nått annat.
Några få ord kan verkligen få en människa att känna sig hel, och nu spritter det bara lycka i hela kroppen! Tack <3.

Kommentar av: Fanny

Du är så fantastisk. ni är så fina tillsammans.. och att se hur ni tillsammans blir en familj är underbart. jag hoppas att du kommer lägga ut bilder på lillan, på dig och alla er tillsammans. en bild säger mer än 1000 ord. jag älskar din blogg. och jag vill absolut inte att du ska känna att du måste blogga om annat också.. du gör som du vill. vi läser den oavsett vad. du är underbar! genom att läsa din blogg känner man att mankänner dig. helt sjukt. :) jag längtar tills lillan kommer. verkligen. ska bli spännande att se hur hon kommer se ut. och att läsa förlossningsberättelsen. ååh kaninte bärga mig.. :)

nu blev detta lite för långt.. men de jag ville komma fram till är att jag vill att du ska veta att vi läsare finns för dig. du är helt underbar Patricia :) KRAM <3

Svar:

Klart att jag kommer lägga ut bilder på oss alla tillsammans när liten kommer. Förlossningsberättelse kommer självklart attt komma, å likaså all utveckling om mig, henne, Simon! Om alla. Och jag SKA fortsätta i samma stil som jag gör. Inte tänka för mkt, de är då det kan bli fel.
Tack för alla fina ord gumman! du förstår inte hur mkt det värmde att läsa.
MASSA KRAMAR!

Publicerad 2010-03-15 12:49:41 i Gravid med Wilja <3,

Tankar!Har setat här och skummat igenom mängder med bloggar på morgonen! har kommit fram till hur olika varje persons graviditet faktiskt är? hur kommer det sig att många inte går upp ett gram under grav? eller att folk ens KAN gå upp närmre 30-35 kilo? det är ju helt... otroligt! nästan en hel Patricia. Visst att man kan samla vätska, men hallå... Man kan inte säga att de bara är därför, utan man faktiskt äter tre skepp till lunch!?
Och att vissa får bristningar, och andra inte.

Men de jag vill komma fram till är hur vackra alla är oavsett om man är kort/lång/tjock/smal. Varje mage innehåller det vackraste som finns, och de utrstålar en sån magi! är helt facinerad. Och det är så kul att se att ALLA ser olika ut! :)
Man ska vara stolt hur som än haver.

Men jag irriterar på mig att man kan gnälla så himla mkt över tex vikt, om man faktiskt inte gör nått åt det.
Eller alltså, ÅNEJ jag går upp i vikt. En bild senare på en hel kladdkaka som är slut. De är faktiskt upp till var och en!
Bara gnäll inte sen, de känns rätt lamt?

Jag har gnällt över mina 8 kg jag har gått upp! men det är för att JAG känner att JAG har kunnat, eller BORDE ha rört på mig mer än vad jag faktiskt har gjort. Och att ja har dåligt samvete över det! för även om man är gravid så ska man inte sluta leva. Allt är lite tyngre, men allt GÅR!
Så nu får ja ha en riktiig rolig resa mot vikten i sommar, här ska jag bli fit igen. Nån gång så! ^^
Ska börja blogga om träningen och kosten. Ska ställa mig på vågen 1 gång per vecka och göra en statestik!
Jag är verkligen laddad.

Publicerad 2010-03-15 10:25:56 i Livet i Gnesta,

Vårkänslor som spritter i kroppen & planering.http://cultdesign.blogg.se/images/2008/dsc_0195_1203703875_5818199.jpg

Godmorgon! <3

Vaknade imorse av att Mimmi ringde och väckte mig 9 på morgonen, konstigt nog kändes de som jag sovit en törnrosadröm, fast jag knappt sover längre om nätterna. Har en liten tjej i magen som vill att mamma ska träna på att vara vaken så mkt som möjligt. För går jag inte och KISSAR 50 gånger per natt, så börjar hon med akrobatik. Och akrobatik i magen när det inte finns plats för det, känns väldigt konstigt måste jag säga... Mest obehagligt! Så dom senaste nätterna sover jag väl högst 4-5 timmar om natten och då vaknar jag hela tiden!
Men det konstiga är att jag ändå har så mkt energi och ork i kroppen? förstår inte hur det går till! Kroppen ställer väl in sig på automatik?

Vaknade iallafall på strålande humör, smög ut från sovrummet och skulle överasska älskling med lite frukost när han vakna! så började diska, sen fram med äggen och gjorde äggröra, bacon, tomater, keso, rostade mackor, kaffe och ett glas juice till honom. Upp kommer en trött men glad pojkvän! Solen skiner in genom köksfönstret här, vilka VÅRKÄNSLOR! de spritter i hela kroppen.

Så idag tänkte vi hitta på något tillsammans. Han & Jag! eventuellet en sista gång innan lillan kommer vi kommer iväg? Så vi tänkte ta oss till kära Södermalm, strosa omkring på götgatan, ta en kopp kaffe. Och ta en bio klockan 18.00. Och jag ska verkligen uppskatta varenda ögonblick idag, med att bara njuta med att endast vara med Simon.
Även om vi längtar tills vi spricker på lillan, så ska ja försöka koncentrera ALL min kraft åt honom!
Gud va oförskämt mkt jag älskar dig.

Sen vill jag också säga hur otroligt glad jag är över att kunna gå in här och läsa era kommentarer, ni finns kvar även om jag varit borta hur länge som helst! och jag hoppas ni kommer stanna kvar även när lillan är här ute. Ska försöka variera mitt skrivande så mkt som möjligt, så de inte endast handlar om henne, även om de är det den här bloggen va till för från början. Vill behålla er!

Publicerad 2010-03-15 10:14:02 i Gravid med Wilja <3,

Gissningar om NÄR hon dyker upp! forsätt gissa. • Mimmi Misiorny gissar på: 18 Mars, 3550 gram 52 cm
 • Alexsandra gissar på: 19 Mars, 3400 gram 51 cm
 • Cassandra gissar på: 20 Mars, 3570g 49 cm
 • Lee gissar på: 20 Mars 3900 gram 52 cm lång
 • Love gissar på: 21 Mars 2010 kl 04.40
 • Madde gissar på: 21 Mars vikt 3650 längd 51
 • Malin Lövström gissar på: 22 Mars tror jag =)
 • Avis gissar på: 23 Mars
 • Caroline gissar på: 23 Mars 3250 gram och 50 cm
 • Jenny Mangs Loften gissar på: 23-24 mars och kommer att väga ca 3290 g och vara ca 47 cm
 • Rebecca Danielsson gissar på: 24 mars :)
 • Johanna Thagesson gissar på: 25 mars!
 • Emilia gissar på: 26 mars 3642 gram 50,5 centimeter!
 • Jessica gissar på:25 Mars, 3256g och 51 cm lång :)
 • Denize mamma till Emilia gissar på: 24 mars, 3610 gr och 50 cm :D
 • Sanna gissar på: 24 Mars 3600 gram 51 cm
 • Sofia gissar på: 29 Mars 3390 gram 48 cm lång
 • Emelie Walfridsson gissar på: 29 Mars 3750 gram 51 cm
 • Emma Collin gissar på: 29 Mars
 • Johanna Thagesson gissar på: 25 Mars!
 • Jennifer Weinsjö gissar på: 1 April
 • Linda Eklund gissar på: 2 April
 • Therese gissar på: 27 Mars! väger 3210 och är 49 cm lång :)

  Ska bli så kul att se vem av er som har kommit närmst, så forsätt att gissa PÅ! Ska luska fram ett litet pris till vinnaren/vinnarna också hade jag tänkt. Så KOM med ideér nu! Föresten, kan någon hjälpa mig med att tala om hur man sätter en länk på bloggen? vill gärna kunna länka till era bloggar! ni som gissat. Lite kul också, kan man gå in på varandras å kika! hitta nya intressanta bloggar.

Publicerad 2010-03-14 22:00:01 i Gravid med Wilja <3,

Gissa ankomst, längd, vikt?Nu är det inte långt kvar till BF-datumet som är den 19 Mars! Alltså på Fredag med andra ord.
Nu tänkte jag dra igång lite gissningar om när lillan vill komma ut! Kommer jag gå över tiden, kommer jag få närsomhelst?
Skriv datum, vikt och längd så kommer jag sammanställa era kommentarer om när ni tror! :D ska bli spännande och se vem som har kommit närmst.

Jag gissar: 28:e Mars
3450 gram
50 cm lång

Simon gissar: 25:e Mars
3800 gram
51 cm lång

 

Publicerad 2010-03-14 20:19:37 i Livet i Gnesta,

En kväll för sig själv!Ibland är det så mysigt att bara vara för sig själv, ta hand om sig själv! utan att tänka på nått annat, eller någon annan.
Passade på att tända en massa ljus inne i badrummet, satte på duschen och ställde mig där under och bara njöt! musiken på. Löddret framme, så nyrakade ben och allt har man nu! älskar känslan av att vara len som en baby överallt. Ut igen, sen smora in sig med lotion! målade tånaglarna, vilket är lättare sagt än gjort! Phua.. Ett gympass kan jag säga, skitsvårt.. Som tur är så va det nog sista gången innan lillan kommer.

På med myskläder, la mig i soffan med filten över och precis då kom älskling in innanför dörren! vi är synkade han och jag. Precis när jag är färdig & behövde sällskap! <3
Så nu blir det att laga ihop nått att äta då ingen av oss har ätit nått idag! och sen blir det att kolla wallander för min del.
Simon har hittat nått pointshop på nätet som han ska sitta och klura med!

Samla ihop en massa poäng, sen kan man köpa tv-spel, filmer, presentkort på POP, heminredning! ja allt.
Så, sitter han här ett tag och svarar på frågor kan vi beställa massa roliga saker utan kostnad alls! ekonomiskt, javisst.

Publicerad 2010-03-14 17:48:59 i Mina tankar,

Jag vill börja på resan ner mot målet!Inga ord kan förklara hur mkt jag längtar tills lillan är ute, och ju mer jag tänker på de, destå längre kommer våran envisa tjej vilja stanna i magen. Ja känner det på mig!
Jag hatar min kropp just nu, vi kan inte vara mer osams än vad vi är just nu! Vill inte kolla i spegeln, vill inte ens gå förbi den. Jag har förvandlats till en padda! bokstavligen. Fet och vidrig, ansiktet ser helt runt ut.. Fingrarna ser ut som små falukorvar, likaså mina fötter. Mina lår? phu.. Vi ska inte ens tala om dom! blek är jag också. Håret hänger..

Förlåt, men jag vill verkligen börja träna, banta, gå ner i vikt! ut och GÅ, röra på mig utan att de känns som någon står och avlossar skott i ryggen på mig. Nä, nu jävlar ska de bli en rolig viktresa neråt! mot mitt MÅL. 55 kilo ska jag väga igen, och inga jäkla närmre 70 kg. Va hände lixom? POFF! 60 kg vid inskrivningen och 68 nu, nä fy.

Jag hatar fläsk, så enkelt är det. Mer å ta i? pha! inte på mig... Vill bara må bra, skita i siffran! JAG vill må bra och trivas med mig själv när ja kollar i spegeln. Om jag inte ens tycker om att se mig i handduk, hur kan ja då slappna av och visa mig framför någon annan? BLÄH!

Och nu är jag hungrig... Bra Patricia! ät så du spyr.

Publicerad 2010-03-14 17:41:15 i Livet i Gnesta,

Tidsfördriv!10 FAVORITER
 • Dialekt: Göteborska
 • Mat: Thai
 • Låt: Salem al Fakirs för tillfälligt
 • Film: Shutter island
 • Tecknad figur: Simba
 • Sport: Gym, simning.
 • Komiker: Magnus Betner
 • Veckodag: Fredag, då byter vi vecka!
 • Glassmak: Krossad choklad
 • Soloartist: ...

9 FÖR TILLFÄLLET

 • Humör: Neutral
 • Tanke: När ska jag orka att börja städa?
 • Kläder: Mjukisbyxor och Tshirt
 • Bakgrund: Mig själv, ego.
 • Känsla: Bra
 • Tid: 17.37
 • Bästa sak: Mitt internet som har dragit igång igen!
 • Irritationsobjekt: Min mage


8 FÖRSTA

 • Bästa vän: Madeleine Ekstrand
 • Husdjur: Stanley (häst).
 • Utlandssemester: Spanien?
 • Piercing: Öronen
 • CD skiva: Robyn
 • Bil: -
 • Ord: Mamma/Pappa anar jag

7 SENASTE

 • Telefonsamtal: Syster
 • Mat: Mexikansk tacopaj
 • Dryck: Aprikoskräm? haha.
 • Biltur: -
 • Tv-program: Its me or the dogs
 • Spelad låt: Anna bergendahls
 • Köpta klädesplagg: Body till lilla W.


6 HAR DU NÅGONSIN

 • Dejtat någon av dina bästa vänner: Ja
 • Brutit mot lagen: Ja, alla är vi små rebeller.
 • Blivit arresterad: Nej
 • Badat naken: Ja
 • Varit med på TV: Nej
 • Varit med i tidningen: Ja


5 NEJ TACK

 • Skolämne: Fysik/kemi
 • Mat: bruna bönor
 • Musik: Klassiskt
 • Dryck: whisky
 • Djur: Insekter, ussh


4 SAKER

 • Du gör när du har tråkigt: Surfar..
 • Du gjorde igår kväll: Melodifestivalkväll om man nu kan ha sånna.
 • Du kan höra just nu: Tv:n, annars tyst som satan.
 • Du inte kan leva utan: Min egna lilla familj.


3 PERSONER

 • Du kan berätta allt för: Mimmi & Simon
 • Du tycker om: Familjen och vännerna
 • Du inte gillar: Falska människor
2 VAL
 • Coca cola eller fanta: CocaCola
 • Hund eller katt: hund

1 ÖNSKAN

Att lilla W ska titta ut närsomhelst.

Publicerad 2010-03-14 16:18:16 i Magbilder med Wilja,

Vecka 40, 39+3, våran lilla trollis.Helt ofattbart, ser ni hur stor magen är nu? jag är en kanonkula! och frammåååååtlutad. Kan ju knappt gå utan att jag hänger frammåt. Men jag älskar den! och det kommer bli så ofattbart tomt när magen inte finns längre? vem ska jag då ligga och klämma på om nätterna? mysa med? Simon kommer inte längre ligga och klappa på mitt gäddhäng som hänger ner till knäna. Och jag kommer nog genast börja avsky min mage istället! :)

Så vad tror ni? när kommer lillan att titta ut?

Publicerad 2010-03-14 15:17:36 i Livet i Gnesta,

Före & EfterSåhär blev färgen i vardagsrummet! en kakaoaktig färg. På ena sidan bara! såg inte alls så kul ut innan då allt bara var enkelt och vitt. Men har inte affischen där längre som syns på bilden. Och har ändrat om lite i bokhyllan! kameran vill inte sättas igång? är det inte de ena så är det lixom det andra. ALLTID är det nått som bråkar! ;)

Publicerad 2010-03-14 15:12:10 i Gravid med Wilja <3,

Lillans! <3Här är lillans lilla hörna! är inte riktigt färdiga, men de här va samma dag som vi målade om inne i sovrummet. Så vi ska sätta upp lite mer mysiga saker på väggarna kring sängen. Och göra iordning hela hennes lilla krypin!
Blev inte sängen som vi ville va från början. Leksvik, blev en SINIGLAR. Lite billigare, men den blev fin iallafall tycker jag! inga konstigheter. Och sparade 700, så helt okej.

Vad tycker ni om färgen i sovrummet? är en nougat färg, men tänkte måla om en gång till. Är inte riktigt nöjda, den blev lite fläckig på vissa ställen. Men det är för att färgen va så tunn i sig själv! men de ska nog bli braaaa.

Publicerad 2010-03-14 15:05:27 i Livet i Gnesta,

WIHOOOO!!OBOTLIG EXTREM LYCKA!!! Jag satte på datan idag.. Å vet ni? internet fungerar!!
Kan det bli bättre? bilder kommer svämma in just nu, är sjuk och jävlig, Simon jobbar! så ja har inte allt så mkt att göra. Så att pyssla om bloggen.. De kan nog inte bli så mkt bättre!

Publicerad 2010-03-13 15:02:09 i Livet i Gnesta,

I väntans tider!final!

JAPP! idag smäller det. Final på det mest fiaskodrabbade programmet, allvarligt? Melodifestivalen iår kan man inte hurra över. Fakir tycker jag är riktigt bra! och hörde ryktas om att Björn Gustavsson kommer spela piano? det kan ändå bli kul att kolla på. Men resten? Anna har en härlig låt, lika så Saáde men nä, ingen hit iår måste jag säga.

Sitter här i Södertälje nu, jag och Simon kom till tåget 13.49 tåget till Gnesta gick 46. Tre minuter!!! och nu sitter vi fast här i två timmar tills nästa... Roligt va? jag älskar helger & lördagar då tågen aldrig går!
Känner att jag bara vill heeem, duscha, ta på mig mjukisar, tända ljus, mysa och bara vara. Ska laga lite gott å käka ikväll tänkte vi också. En riktig Simon och Patricia kväll!

Föresten ni som kollar på Lets dance. Vad tycker ni om att Willy är kvar i tävlingen å att Sauk & Molly åkt ut?

Publicerad 2010-03-13 09:41:05 i Livet i Gnesta,

El Sydpoooolen!http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00707/Antarktis_707720a.jpg

JAPP! idag ska vi bege oss till kallare land.
När vi är i Södertälje så tänkte vi smälla till med att bada på sydpoooolen! va ÅR och dagar sedan.
Fasiken sista gången vi kommer kunna göra nått alldeles själva, så simma omkring, mysa & ha det bra.

Har NADA planer i helgen! Kom med förslag?

Publicerad 2010-03-13 09:38:58 i Livet i Gnesta,

Mysig fredagskväll! :)Igår så kom Millan med familj förbi på förmiddan! satt och fika, käka, fika igen... fika ännu en gång! sen kom Simon hem efter jobbet, så blev det att att äta lite till! :D efter en stund så bestämde vi oss för att åka till Södertälje och sova kvar hos dom och ha lite filmkväll. MYS!

Men i bilen så blev ja toknojig, började tänka om förlossningen skulle starta, vad som skulle hända. Ja hade inte mitt legg med mig, så blev tok orolig! börjar kännas att de e dags vilken dag som helst. Så ska vara lite mer försiktig i framtiden! ^^

Sen blev det att sätta på pandorum, en så sjukligt bra film! :O SE den alla.
Verkligen en film som får en att tänka på vad som KAN hända om vi inte slutar förstöra allt i världen.
Sen efter filmen så va alla så jäkla slut, så det blev att sova klockan 00.00.
BRA va?

Publicerad 2010-03-12 11:43:30 i Gravid med Wilja <3,

SJU DAGAR KVAR!

FÖRSVUNNEN!
Min converse t-shirt är HELT borta, någon som har en susning om vart den befinner sig?
KONTAKTA MIG!

Kom å tänka på den idag, och jag har inte sätt den sen jag flyttade från Saltsjöbaden i somras, och som sagt, det är ett jäkla bra tag sen! så all info uppskattas. ÄLSKAR den verkligen! eller älskade... Blir nog en begravning för den saten.

Vet ni vad som är läskigt?
Jag har slutat känna mig gravid! förutom den lilla kulan på magen så mår jag tiptop.

Ingen halsbränna
Ingen foglossning
Inga sammandragningar
Inge vatten i kroppen
Inte gått upp mkt i vikt
Inte ont nånstans eller svullnat upp..
Nä, tror fan jag slutat vara gravid med en supermage! är nog bara skengravid.

Därför känns de här med förlossningen så LÅNGT bort! de känns inte verkligt?
Som en evighet fram tills dess, fast det bara är SJU dagar kvar.

Publicerad 2010-03-12 11:29:08 i Livet i Gnesta,

Dagens funderingar!Klockan SJU på morgonen så börjar tre idioter tjoa utanför fönstret imorse, hallå? började skotta och härja! hur fan kan man ha noll respekt, de finns faktiskt tjocka höggravida kvinnor som vill njuta dom sista veckorna som bara 'sig själv' och inte som en mamma! Blev helt rosenrasande. Tillslut klockan 08.15 gav ja upp! dött lopp.
Och såfort ja klev upp så blev ja genast på bättre humör! :D

En kopp kaffe, tallrik med yougurt och frystabär, och en macka senare så mådde jag super.
Så va gör man så tidigt på morgonen? jo Patricia börjar STOOORSTÄDA! Dammsög, damma, torka golv, fixade saker, hängde tvätt. Ja, ni förstår! de sägs att de drar igång sd, men inga jäkla värkar här inte.

Det börjar kännas så obehagligt i magen nu när hon rör sig, de är ju så trångt här inne för henne! och man känner ju varenda röresle, en fot hit, en armbåge dit. Ja hon är vass vårt barn! ;)
Så klockan är ingenting, och ja önskar att ja kunde sova just nu.. men här sitter ja, sminkad, färdig, skorna på och inte har en susning om hur jag ska sysselsätta mig! :D

Millan med familj ska komma över en sväng sen, ska bli supertrevligt. Inte sätts på länge! så de ska bli mys.
Så tråkigt att de är sånt hemskt väder? inte roligt alls! "/ vill ju ha SOOOOL och vårkänslor i kroppen! nu är de bara grått. Simon kommer hem sen vid 15.00, så jag hoppas till gudarna att han är glad!
Han fick inte sova så mkt för mig inatt, jag har ju en hosta som liknar en gammal tants! hoppas den är borta till förlossningen iallafall. Att vara sjuk och förkyld kan inte vara den allra bästa kombinationen!

Publicerad 2010-03-11 19:16:33 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 40, 39+0. 

 

Fullgången bebis v 39

Bebis:
Du är nu gravid i vecka 39. Bebisen är omkring 50-51cm lång och väger 3.5-3.8 kg.
De flesta bebisar ökar fortfarande i vikt men en del magrar faktiskt vid den här perioden. Det börjar bli trångt i livmodern nu och då bebisen snurrar och vrider sig där inne så kan det hända att navelsträngen lägger sig kring halsen. Omkring 20% av alla bebisar föds med navelsträngen omkring halsen, vilket kan påverka bebisens hjärtljud mot slutet av förlossningen. I de flesta fall innebär det inget hot mot bebisens hälsa och barnmorksan för helt enkel navelsträngen över barnets huvud i samband med födslen.

Mamma:
Alla förlossningar är olika långa men de följer ändå ungefär samma mönster. Barnmorskan delar in förlossningen i tre steg; öppningsskedet, utrivningsskedet och efterbördsskedet.

Har barnet inte kommit än? Bli inte frustrerad. Barnet kommer ut när det är redo. Bara 5 procent av kvinnorna föder på det beräknade datumet. Se till att vila så mycket du bara kan. Det kommer att gå åt mycket kraft till förlossningen och du kanske måste vara vaken i upp till 24 timmar i sträck.

Egna tankar:
Nu börjar jag bli otålig, fast jag vet med säkerhet att vi kommer gå över tiden.
Men vill verkligen få ut lillan, förstår inte att en kropp orkar längta så oerhört mkt? det värker i mig!
Jag mår verkligen hur bra som helst, känner mig pigg som en nötkärna dock att järnvärdet är lågt.
Trycket mot bröstet/lungorna har släppt, kan andas igen efter sex månaders kämpande... haha! ;D

De enda jag kan gnälla över är trycket som stålar ner mot m*sen, och 'sendragen' på insidan av låren? vet inte riktigt vad de är! men kommer på kvällarna, och när ja ska kissa om nätterna. Som en molande värk i magen, men inga som HELST SD dom har försvunnit ut ur tomma intet!
Därför tror jag att det INTE blir en Mars bebis, utan en flicka i April! en galen vädur.

Publicerad 2010-03-11 19:08:28 i Livet i Gnesta,

Då har vi Torsdag här!

Morgonen började med att jag och Simon surade på varandra, eller han stressade mig på g till bankomaten! fick inte ens ta på mig skorna, och som ni VET är de ínte de enklaste att få på sig ett par CONVERSE med en mage som hänger över knäna. Så, de tog sin lilla tid och han va irriterad. Förståligt, men ändå! så ja sura vidare dum som jag är. Muttra ner, ett glatt besked på kontot iallafall! ^^,

Så hem igen, simon till jobbet och pappa kom och hämta mig. STORHANDLADE ordentligt idag, bunkra upp för hela månaden fram. Så nu slipper vi konka på kassar de första vi gör när älskling har kommit ut!
Sen har jag bara städat, fixat och ordnat med lägenheten. Börjar trivas riktigt ordentligt nu i den! den är ju så FIN.
Men det fattas lite, får ta de lite pö om pö! vi har ju allt, men de är lixom... Att man vill byta ut en del man tröttnat lite på. Och skaffa mer dekorationssaker. Sen är ja hur nöjd som helst.

Måste sysselsätta mig hela dagarna nu känner jag, sitter jag hemma och är still så blir jag alldeles galen. Galen på internet som inte funkar, kan inte lägga upp mina bilder som jag vill.
Föresten!!!!

ETT DILEMMA! Kan inte starta min kamera? obektivfel?!!!!! Va har hänt? har inte ens tappat den! blir tokig.
Jag som ville ha den med i högsta hugg till förlossningen? hua, vet inte hur vi ska göra. Går väl att ordna, låna någons kamera å ha mitt minneskort! kanske inte lika mysigt för er som för oss å kolla alla bilder! ;)

Publicerad 2010-03-11 19:02:39 i Livet i Gnesta,

Våran lilla tjej!

Jajjemen, och imorgon så går jag in i vecka 40, kan ni tänka er? endast  7 dagar kvar tills hon är beräknad! känns helt OTROLIGT! När kommer du liten? vi längtar efter dig så! och allt är nu färdigt tills du kommer. Pappa har fixat och trixat, skruvat säng, bäddat, hängt upp tavlor! ja, han har gjort allt för dig. Så nu är vi redo här hamma!

Ska bli spännande, för ni som vet har vi fått två stycken förlossningsdatum den 19:e och den 25:e!
Så vi får se när lillan dyker upp. Hon kommer när hon är färdig lixom. Men ja tror nog allt det blir en liten april flicka!^^, har det på känn. Ska knipa isåfall tills den 3:e, Johannas födelsedag! så då får hon en minatyr tvilling.

Publicerad 2010-03-10 11:13:16 i Gravid med Wilja <3,

Mvc-Kontroll :)SF Mått: 34, så en centimeter på 10 dagar.
Hjärtljud: 144minut! samma som förra veckan.
Vikt: 68,1
Järnvärden: 110

HON ÄR OCKSÅ FIXERAD! Så nu är vi ännu ett steg närmre i det hela.
Skrev också förlossningsbrevet nu med min barnmorska, KORS i taket! :D
Men nu ska vi tillbaka den 18:e.
Om inte lillan redan har tittat ut då! ska bli så spännande allt det här..

Kan inte sova om nätterna, längtar, saknar, vill känna, vill gosa, vill bli mamma nu! :)

Vi älskar dig högt lillan.

Publicerad 2010-03-10 11:10:15 i Livet i Gnesta,

IKEA, + extreme makeover!

Jajjemen, igår va vi på IKEA och traskade runt hela dagen! och äntligen fick vi köpa det vi ville ha till liten. Pappa är snällare än guden själv och skjutsade oss, nä nu är det dags för körkort, och det är BUMS!

x Spjälsäng
x Spjälskydd
x Madrass
x Madrass skydd
x Sängkläder
x Täcke & kudde
x Mysig filt
x Gosssssedjur
x Sänghimmel
x Lakan
x Tavel hylla
x Ljus
x Dekorationer till väggen, blommor.

Så de blev en hel del, sen iväg till målaren och inhandlade nougat färg till sovrummet, och kakao till vardagsrummet. Så jag och Simon har stått och målat HELA natten, men GUD så fint det blev!
Lillans hörna är alldeles färdig nu, målat, fixat, skruvat, satt upp lampor, dekorationer, tavla.. Ja!

Ska ta kort på allt och lägga in när jag kan! :D

 

Publicerad 2010-03-09 10:19:40 i Livet i Gnesta,

WOHOO!!10 dagar kvar till bf idag, och ingen bebis har kommit som många tror, vilket ja förstår!!! men jag har inte haft tillgång till internet, så jag har inte kunnat skriva. Kan inte med ord förklara hur värdelöst det känns att inte kunna blogga nu när ja har så många frågor till er, så mkt tankar att dela med mig!

Jag har haft ont, ont som svartanatten inatt kan jag lova! kan inte gå längre?! undra om de e bäcknet som lurar. Som en molande jäkla värk hela nedre delen av magen och ryggen ner mot rumpan. Och varje steg känns som att springa milen! nej AJ säger jag bara.

Men nu på morgonen är de bättre, har ju kunnat ta mig till pressbyrån iallafall!^^, haha. och vet ni?
Simon har blivit lärare på frejaskolan nu. Helt sjukt! kan kommer ha fysik, kemi, biologi, matte, svenska, eng, allt med dom bråkiga eleverna! ja önskar honom all lycka. Magister Simon kan vi kalla honom nu!! :D

ÅH, hela helgen va supermysig. Mimmi kom ner i Fredags, sen kom madde över. Hur mys som helst, låg och kolla solsidan och snackade hur mkt skit som helst. Sen så i Lördags blev de en heldag på stan! inhandla en ny tunika och ett par tights. De behövdes kan jag lova! herregud, december köpte ja senast kläder? de va som sagt ett tag sen!^^, på kvällen blev det att sätta i öronpropparna iallafall kan ja lova.

Nä, men en superhelg som verkligen behövdes! och mimmi fick se magen för sista gången förhoppningsvist! ;)

Idag blir det att åka mot kungenskurva!! :D pengarna kommer dock in vid 4:a tiden, så får se hur vi ska göra. Om ja frågar om Pappa kan lägga ut sålänge, äh! vi får se. Dags att åka och inhandla spjälsäng! känns som de kan behövas. Och sen blir de färghandling, en ny matta etc. NU ska de ordnas!

Publicerad 2010-03-05 16:36:27 i Livet i Gnesta,

Så har vi Fredag igen!Blir jätte korta och sporadiska inlägg känns det som, skittråkigt! En ny vecka idag, 38+0 så nu är lillan helt färdigbakad och får komma ut precis NÄR hon vill! fast jag lovar att ja kommer gå över MINST 2 veckor, så om en hel månad så har vi bebis här hos oss med min tur.
Idag är det en SJUKT bra dag! vet ni varför? MIMMI kommer till mig äntligen! eftersom ja inte kunde åka till K-stad så kommer hon hiiiiit och nu vågar ja fan inte åka iväg nånstans.
Blir att mysa hela kvällen, letsdance och godis!

Hjärtat är på söder med Arthur och ska spela poker, strosar götgatan & fikar! han har de bra han...
Nä, nu får ja snart inte ha internet längre. Men ni försvinner väl inte?! jag ska uppdatera när jag kan.
Nu har ni iallafall lite inlägg att läsa, och blir det en bebis i dagarna så SKA ni få reda på det! lovar er.

Publicerad 2010-03-05 16:30:08 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 39, 38+0.
fosterhinnor
hud
fett


Bebis:
En genomsnittlig bebis är lite över 50 cm lång och väger strax under 3,5 kg när den föds, men det är också vanligt och helt normalt att bebisen väger allt mellan 2,5 och 4 kg.
Fostervattnet, som var klart från början, är nu mjölkaktigt från det som avsöndrats under graviditetens förlopp, bl a ovanhud som ger plats för den nya hud som växer underifrån.

Mamma:
På TV börjar förlossningen typiskt med att vattnet går – mitt i en folksamling, såklart – och fortsätter med ögonblickliga sammandragningar. Om du gått och oroat dig att detta kommer att hända dig, kan du med all sannolikhet sluta. Fosterhinnorna brister i mindre än 15 % av fallen och även om det sker så brukar bebisens huvud fungera som propp (däremot kan du märka, att det läcker om du ligger ner). Det bästa är att du tar det lugnt om det sker – det kan ta timmar innan värkarna börjar – och ringer BVC eller din läkare. Din kropp kommer att fortsätta producera fostervatten tills bebisen är född, så du kanske får rådet att stanna hemma tills värkarna har satt igång, eller eventuellt igångsättning.

Och vad gör du om veckan går och ingen bebis kommer? Inget att vara orolig för. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum och man väntar i allmänhet minst två veckor innan man bedömer dig som överburen. Läs mer om hur du kan göra om du går över tiden.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

Publicerad 2010-03-05 16:06:52 i Livet i Gnesta,

Lägenheten, det här har ja ordnat! :)Hittade en gammal furu hylla hemma hos Pappa, från mitt gamla flickrum! Så tog hem den, och simsalabim så blev det hur fint som helst i hörnan, flyttade in byrån till sovrummet. Så de känns lite mer 'hemmatrevligt' där inne. Nu ska vi in med spjälsäng och måla om tills nästa vecka! ÅH, skoja inte om jag håller på att 'boa' mig nu! vill få det fint och klart. Skåpsluckor i köket ska målas, och golv ska läggas.

Full rulle med andra ord! ska bli så jävla roligt.


Publicerad 2010-03-05 15:54:24 i Livet i Gnesta,

Kallufs VS tunnhåriga! ;)Där har vi Pappa och lilla jag! sen till de andra, hittade en SUPERSÖT bild på Simon! HAHA, ser ni hans kalluffffs? Ser ut som någon satt en peruk på huvudet på honom. Som ni förstår har jag ärvt Pappas TUNNA hår, och även hans KOLOSAAALA panna!^^, men ja hoppas de hoppar över den generationen med NOLL hår, så hon får Simons tjocka!

Men ni ser, de bådar gott med lockar i vår familj....

Publicerad 2010-03-05 15:42:18 i Livet i Gnesta,

En sommar med Simon innan liten kom till.När solen kommer fram så kommer alla sommar och vårkänslor fram! gud, blir ju alldeles tokig!
Med våren så kommer vår lilla tjej, och de kommer utan tvekan att bli den bästa sommarn i hela mitt liv.
Men de här med att sitta ute gräsmattorna med filtar, man grillar, lyssnar på musik, spelar lite kubb.. snackar och har de hur trevligt som helst utan att allt måste kosta SÅ mycket pengar!
Nä fy, bort med snön och hit med värmen så blir jag mer än glad.

 

Publicerad 2010-03-05 15:06:12 i Livet i Gnesta,

Ishallen.Syster kom förbi så hade vi en heeldag med barnen i ishallen. Blev riktigt mysigt! tog en mängder me kort, men orkar inte få upp alla. Lånar Steffis internet, så lägger in en del! men ni får nöja er med några iallafall, bättre än ingenting.

Ni skulle sätt mig på isen.... Ritiga bambi, höll i mig i sargen och åkte som en kärring! tre år sedan ja sist stod på ett par grillor, minst! men jävlar va kul de va. Nu blir det inlines till våren som gäller, Simon puttar upp för alla backar me barnvagnen! ;D de ska nog allt gå.

Publicerad 2010-03-03 13:12:22 i Livet i Gnesta,

Lån, pengar, saker & inhandling! ROOOOLIGT. Simon får allt ta och bjuda på sig själv lite idag! ;D
Eftersom jag inte kan lägga upp nya bilder på bloggen så får ni fasiken nöja er med gammalt skräll som ni förmodligen sätt 10 gånger redan. Men han är vacker min prins! så det spelar ju lixom ingen som helst roll.

Vaknade klarvaken 08.00 imorse, gick upp och diskade, städade, tvätta golv, ja ni förstår. Allt! En total SUPERENERGI! Pappa ringde sen och bad mig följa med till Nordea äntligen så frös vi mitt lån. Så nu slipper dom jäklarna dra 3000 på mitt konto varje månad. Skönt, sålänge iallafall medans jag har min mammapeng som suger. Så nu blir det lite mindre utgifter iallafall per månad! Schöööönt. In på Hemmet butiken, hittade massa fina saker till liten vi kommer inhandla nu. Spjälskydd & sängkläder från Lexington. Handlade lite fina vår/sommarblommor. Så nu har vi fiiiint hemma! :)

Drog och käkade en lunch på Arena och pratade massa skit, satt upp en liten kalkyl. Hade jag inte haft Pappa i detta läge när det varit strul med inkomster från Simons jobb, innestående löner så hade vi ju inte klarat oss. Hade dött bokstavligen!

Så jag är skyldig min far en HEL månadslön. Roligt va? får ta det lite pö om pö, betalade en del denna månad.
Och mer till nästa. HATAR att låna pengar, det värsta jag vet. Men ibland så måste man.. För att kunna klara sig!
Och det ska bli så SKÖNT nu när mammapenningen kommer komma som den ska, och Simon får ut sin lön som han SKA. Och inte bråka om den varje månad, jävla definitiv skitställe.

Så de kanske ordnar upp sig nu! eller de KOMMER ordna upp sig, vi har lixom ridit ut stormen nu.. Nu blir det bara bättre! ;D

Väntar på Steffi nu, ska ta och fika lite hemma hos mig innan hon börjar jobba. Byter ut Simon som kommer hem om en liten stund. ÅH, saknat dig idag! inge roligt å vakna ubertidigt, för då blir dagen så lång innan han kommer hem.

Ja är kär, ja är SUPERKÄR!

Publicerad 2010-03-03 12:54:35 i Livet i Gnesta,

Nyttiga dag!Jag är aå arg över att internet inte kommit igång ännu, ringde till Telenor idag och låtsades vara Mimmi. Allt är som det ska, det är betalat men de kan ta tid innan de kommer igång? hur lång tid ska de ta! Ja DÖR utan internet. Och de e ju nu de är som roligast att faktiskt HA bloggen och kunna skriva i den när det är så nära.

Och jag har miljoner bilder som jag vill lägga in! Hittade en massa på Pappa när han va liten, jag ser exakt ut som honom dock med rakt hår och lite knubbigare kinder. Annars är det en kopia! Hittade bilder på Simon när han va yngre med jordens lejonman!! hoppas lillan iallafall får sin Pappas hårgener! ;D

Har tagit massa kort på lääägenheten, den som blivit så fin när jag försökt 'boa' mig! betsat om möbler, fixat och trixat. Ja, jag har blivit en riktig hemmafru! utan ett dammkorn gömt i något hörn.
Men ja gillart, när det är städat hemma så mår man bra! så enkelt är det.

Lagt in en massa bilder från mobilen på mig, ja men ni förstår! bilder på MAAAGEN som växer som attan!
Låter jag frustrerad? de är jag nog allt. Lite iallafall. Vill ju ordna till allt nuu..
Köpt en massa fina nya kläder och pyjamaser till liten, men jag kan inte dela med mig av nått! VÄRDELÖST :(

Publicerad 2010-03-02 13:55:49 i Livet i Gnesta,

SöderNu sitter jag på söder hemma hos Simons föräldrar! Här håller alla på att packa för att åka ner mot Blekinge :) Vi väntar dock på att bion ska börja. Blir att se på shutter island ikväll på saga! Ska bli suuuupermysigt!
Hoppas bara tågen går som dom ska hem sen.

Så förbannat fint väder i Gnesta idag, sen såfort vi kom upp till stan blev det slask och blåst! solen finns inte sålångt ögat kan nå. Suck!

Fick hem ett paket i brevlådan idag av Arthur, ÅH! i de så låg en body från polarn & pyret, stumpor och en mössa! tack så hemskt mkt. Perfekt start på dagen! Paket gillar vi.

Nä, ska ta och laga lite lunch här! skriver om en stund.

Publicerad 2010-03-02 12:09:30 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontrollen.SF Mått: 33
Hjärtljud: 144minut!
Vikt: 67,1
Järnvärden: 115! "/
Huvudet: Hon har inte riktigt fixerat sig ännu. Men ska tillbaka den 10:e för att se att allt är som det ska! :)

Järnvärdet va helt värdelöst, därför jag varit så sliten och trött på sista tiden? hjärtat i magen snor all mammas energi just nu! 2 cm har magen växt sen en månad tillbaka.
Och jag har ökat nu: 7 kg under hela graviditeten! Nu kommer SLUUUUUTSPURTEN! :D

Hade en ny BM idag, helt UNDERBAR! Gjorde alla tester som den andra kärringen 'missat!?' Så skickade in för klamydia, äggvita, allt skit.
Juste! Det kanske är en urinvägsinfektion på G! "/ Men ska tillbaka redan nästa vecka nu till samma tant. Hon sa de: Oj, va några besök du gjort här hos oss? NEHE.

Men lillan verka må super där inne! sparka på som sjutton när hon skulle kolla hjärtljuden.

Publicerad 2010-03-01 13:14:32 i Gravid med Wilja <3,

Mot MVC!ÅÅÅhJA! Varför är Simon tvungen att jobba idag? när jag är som mest sällskapssjuk! Skulle göra allt för att få dricka kaffe med någon. Så desperat är jag! finns nada att göra hemma, och speciellt inte ute nu heller i detta snusk. Måste få tiden att gå, tänker ju på lillan ALL THE TIME! blir nog tokig snart.

Ska iallafall dra på mig kläder och sen mot BVC igen, 6 gången sedan inskrivningen i vecka 38! ja gillart.
Så ska se om allt ser bra ut, ska bli kul att få reda på vad SF måttet säger.
Känns som magen inte växt nått på sista månaden! förmodligen har den de, men man tänker ju inte på det själv.

Publicerad 2010-03-01 11:33:02 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på Mars månad!

Drömmer mig bort till varmare plats.
SLASK!
Finns inget ord i världen som kan förklara hur mkt jag avskyr detta väder.

I mina drömmar så har jag alltid tänkt att när Mars kommer så är snön borta, lite is här och där.. Solen som skiner, kylan biter! men ändå behöver man inte använda vinterjackan, utan de räcker med en tunnare, en kofta, en stor halsduk, vantar & en latte som värmer i händerna. Så har det varit dom senaste åren?
Men ACK så fel jag kunde ha!


Nu är det blött, kallt, ruggigt, halt, grått.. inget bra som helst! fan va elakt.

Idag har vi bara 19 dagar kvar tills liten är beräknad, hänger ni med? NITTON små ynkliga dagar! Oh, jag förstår bara inte. Den här månaden har jag drömt så mkt om i flera månader... Och nu är vi här, nu har jag snart gått 9 månader med min lilla prinsessa i magen! 9 månader av en sån obeskrivlig kärlek, en sådan längtan, så mkt tankar! så mkt känslor... Men snart är hon hos oss?

Igår låg Pappa och pratade med dig i timmar.. Lars Winnerbäck spelade i bakgrunden. Tror nog du kan varenda låt av honom nu! ;) Han längtar så mycket efter dig gumman. Han längtar tills du blir stor, så han får se dig växa upp! han vill leka med dig och alla dina vänner.. Han vill finnas där, föralltid. Han vill vara vaken med dig på nätterna när du inte kan sova! han vill bara få hålla dig när han kommer hem efter jobbet om dagarna, trösta dig när du är ledsen!

Vet du?
Du har nog fått världens bästa pappa!

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela