Publicerad 2010-04-27 20:43:10 i Livet i Gnesta,

Ännu en Tisdag!



Fasiken! våran lilla vill inte sova idag. Hon har varit vaken från 17.00 och klockan nu 20.40, HALLÅ! ska inte dom sova konstant? hon ligger här och bara kollar! fan va snäll hon är. Är så GLAD över att ha fått en sån liten och underbar tjej. Den snällaste bebisen ja mött, utan tvekan! :)

Men när hon väl somnar, så blir det filmmys för mamma & pappa! Luftslottet som sprängdes, har missat den filmen i serien. Så ser fram emot de ;D ligga och kramas en MASSA!

FAN va bra det blev med bokhyllan, ska slänga in ett kort sen så ni får se.

Vad händer imorgon, någon som vill göra nått? :)

Publicerad 2010-04-27 20:39:54 i Livet i Gnesta,

Less! därför dålig uppdatering..



¨

Det matchande paret i rosa! <3

Som sagt, har tappat allt sug för att gå in på denna blogg just nu känner jag. Som alla säger, att jag inte ska lägga ner energi på att ens bry mig om alla dessa kommentarer, för antingen är det avundsjuka eller att folk inte kan läsa en text! tänker inte förklara mig gång på gång att jag inte bantar när jag ammar.
Därför jag bryr mig så pass mkt är för att jag vet väl bättre själv än att inte göra de, för det kan vara skadligt för Wilja? skulle aldrig någonsin banta just nu! att välja ett hälsosammare altenativ är en annan sak, men inte ens det gör jag just nu? för med bantningen kommer mitt sötsug! och jag är inte den som drar mig för en påse chips eller bakelser. PUNKT, sista inlägget om detta nu!

Igår så tog jag, mimmi och Wilja oss in till Södertälje för att möta upp Lindah på lite häng på stan och lite lunch! satte oss på Sandys där Sini också gjorde oss sällskap. Hur mysigt som helst! Sen blev det att hitta en födelsedagspresent åt Steffi också! ;D haha, en gris... spar till fettsugningen! som OM hon skulle behöva det! sen fick hon tavelramar och lite smått och gott. Blev nog bra tillslut!

Tillbaka till Gnesta mötte vi upp Pappa Simon, käkade lite thaimat. Sen iväg till Steffis mormor på födelsedagstårta! MUUUUUMS :) va så mysigt å se rutan med lillan i famnen. Tror nog hon blev lite glad. Började känna mig hängig, ont i kroppen.. Så vi gick hemmåt, hyrde UPP påvägen. Somnade en stund i soffan, sen gick jag ner till grannen en sväng medans lillan sov!

Där satt Mimmi och Madde och smaskade godis och Ben&Jerrys! Va kvar i 30 min, gick upp och kollade tempen. FEBER! 38,4. Så en dusch senare så låg ja nerbäddad i sängen och sov från 22.00 till 8 imorse. Lillan vakna två gånger och åt, sen sov hon lika gott hon.

Publicerad 2010-04-27 16:26:44 i Wilja 0-3 månader,

Fyra veckor gammal är du lilla idag! <3





Min lilla stora prinsessa är fyra veckor gammal idag! <3
Hur fort kan tiden gå? gud.. snart springer du omkring här hemma och gömmer stringtrosor, tar pengar ur mammas plånbok och snor allt mitt smink! ;) herrejesus.

Min lilla fjompa! japp, nu skiljer vi verkligen på fjompskriket, hungerskriket & tröttskriket! låter olika varje gång. och alla dessa underbara miner en sån liten kan göra? darrar på läppen såfort hon inte är nöjd. Ger man henne de hon vill ha så ser hon ut att ha hamnat i himlen!

Idag så vakna vi för tidigt, ville sova läänge.. Men febern va borta, men somnade om från 10-12 då Pappa ringde och va utanför. Åkte till förrådet och hämtade våran bokhylla som vi haft där sen i september. Sen har det blivit att agera byggarebob här hemma! ;D duktiga som få! åkte och storhandlade också, OCH kastade av ett lass på återvinningsgården. Nu tänkte ja passa på att stooooorstäda för en gångs skull! känns som man inte riktigt haft tid eller ork till att fixa ALLT på en och samma gång tidigare. Men nu så!

Publicerad 2010-04-26 14:49:25 i Livet i Gnesta,

JAG BANTAR INTE FÖR SISTA JÄVLA GÅNGEN!



Allvarligt? är folk så dumma i huvudet på ALLVAR? När jag skriver ett inlägg om att jag INTE bantar och äter som ett djur så får jag höra de YTTLIGARE ännu en gång? shit! vadå ren och skär jävla avundsjuka för ni sitter med era 15 kgs övervikt!

JAG KAN INTE RÅ FÖR ATT JAG GÅR NER I VIKT EN GÅNG FÖR ALLA! OCH NI SOM KÄNNER MIG OCH TRÄFFAR MIG DAGLIGEN VET ATT JAG ÄTER SOM EN HÄST, OCH ALLA ONYTTIGHETER SOM FINNS JUST NU! FAN GE UPP.

OCH SKRIV INTE ANONYMA OCH FEGA KOMMENTARER!

Det som jag blir förbannad över är inte att folk undrar varsegod och kom och fråga! men när jag skriver ett inlägg där jag förklarar till ALLA att jag inte bantar, så hör man det igen? blir jag förbannad.

Publicerad 2010-04-25 22:25:40 i Wilja 0-3 månader,

Aldrig säga aldrig!





Sitter här och tänker tillbaka på förlossningen.. Med så mkt blandade känslor i hela kroppen! helt sjukt. Det är inte längesen, men det känns som en hel livstid på samma gång? smärtan, glädjen.. Känslan? när jag låg där sa jag: aldrig mera! men nu längtar jag tills nästa glädje kommer dyka upp, en ny människa.. ett nytt mirakel, en ny egen individ. Det lär dröja! men absolut, skulle kunna gå igenom detta helvete 20 gånger om. Allt för Wilja som jag känner nu! även smärtan, även under graviditeten och kring förlossningen så är varenda ögonblick värt det.

Ligger här och kollar på min prinsessa, och vet verkligen att jag har blivit hel.
För en gångs skull i mitt liv känner jag att jag tillhör en familj, min egna! min? nått som jag aldrig haft. Aldrig en hel! bara knappt en halv? och dom som varit i den har varit trasiga. Förstår ni?

Jag har äntligen hittat den sista biten i mitt egna pussel. Min Simon, och våran älskade Wilja.

Publicerad 2010-04-25 19:30:17 i Livet i Gnesta,

HAHAHA!





Den grillade penisen!



Syster va inte bättre själv, KLADDKAKAN som lyckades dra igång brandalarmet ;D duktigt!
Mimmi lyckades verkligen med grillningen måste jag säga idag! detta serverades till barnen! ;D haha, nedå. Kastade bort de vidriga och gav dom innehållet. Men ack så nöjda dom blev! kom hem nu för en stund sen, lillan skrek sig till sömns! mammas hjärta, gud va ja önskar jag kunde tabort all smärta från dig! vad ska ja göra,  känner mig så maktlös?

Är så tacksam och glad för hennes och våran skull att hon inte skriker eller har ont på nätterna, utan får de kring denna tid och en timma frammåt. Hon sover som en stock hela nätterna, så jag och simon är utvilade och ORKAR!
Gör mig inget om ja inte får sova, vill bara inte att hon ska ha ont.
Ska ner till apoteket imorgon och testa semperdroppar som jag fått tips om här på bloggen. TACK! :)

Kom hem och Simon hade städat hela lägenheten, ÅÅÅH! Kylskåpet va renstädat, golven fina. Ja allt helt enkelt!
Så nu ska ja passa på att springa ner och handla en töönnbrörölle till honom. OM de är öppet!

Publicerad 2010-04-25 19:22:40 i Blandade bilder 2010,

Mysig dag med dom bästa! <3






  

  

  

  

  

  

  

  

Underbar dag igen, shit! den här helgen har varit efterlängtad, synd att raringen inte kunde vara med bara.
Haft en sånhär -slappamedfamiljen&vänner- helg. = Helt oslagbart!
Åkte till syster kring ett tiden, sen har vi varit där hela eftermiddan! skrattat & lagat mat. Mimmi är grillmästarn och bjuder på kolkorvar! brända som satan. Barnmisshandel för Simon å Alva! sen gosia som lyckas bränna hela kladdkakan. Va inte så kladdig kan vi säga! ;D men shit va gott med hallon å grädde. MUMS!

Tror inte jag lyckats att hålla mig från NÅTT onyttigt sen förlossningen? MINST nått skit har ja tryckt i mig varenda dag. Godis, eller massor med kakor, bullar, eller cocosbollar. Min drog!!

Men jag struntar it faktiskt! vikten rasar ju ner iallafall. Så inte mig emot! skulle ja inte äta så skulle ja ju försvinna. Så känns det nu iallafall! så äter mer än en häst. Ni ser min fina kött tallrik! Så till er som kommenterar om att jag bantar, SLÄNG ER I VÄGGEN!

Fick en kommentar igår om de va SÅ viktigt för mig att gå ner i vikt, och lägga ut bilder på magen efter förlossningen? Japp! för MIG är det viktigt för att må bra i mig själv! mår jag bra, så är jag en bättre flickvän, en bättre mamma och en bättre person. Träning för mig har alltid varit A och O. Förstår inte hur man INTE kan vilja röra på sig? helt ofattbart för mig. Och jag lägger ut bilder på min mage varje vecka för att se skillnad och bli mer motiverad till att träna. Nu efter förlossningen käkar jag som en häst, och då allt onyttigt som finns! går ner i vikt IALLAFALL, vilket jag inte kan göra nånting åt. Samma sak som både min syster och min mamma, alla har gått ner i vikt oavsett, och vägt mindre efter 3 barn än innan! De är OLIKA för alla, allas kroppar fungerar olika.

Så kom inte och säg att jag bantar, för DÅ tar jag illa upp!
Klart blir jag glad att jag blivit smal, och kroppen går tillbaka till de vanliga. Är det konstigt?

Publicerad 2010-04-25 11:33:30 i Livet i Gnesta,

Mysiga Söndag.



Godmorgon folket! alla mina läsare har försvunnit från bloggen? huh! va har hänt. Jag vet, jag är kass nu förtiden. Ledsen för de, man kan inte alltid vara på bloggtopp! ;)

Morgonen började för tidigt med tanke på att vi somnade inte förns halvtvå! "/ lillan somnade verkligen in så skönt. Gud, hatar att se henne ha ont och att man är maktlös? men de är som man trycker på en knapp! helt plötsligt är all smärta och oro från hennes ögon borta! och hon blir Wilja igen.
Jäkla dumma mage! inga mjölkprodukter idag inte, fårse om det kommer att hjälpa. Om det ens är kolik? kommer ju få reda på de ikväll om inte annat. Ser fram emot 19.30.

Idag blir det att åka till storesyster och grilla! ska bli så himla mysigt. Åker så vi är i Järna till ett, sen kommer dom och plockar upp sig. Underbara väder, underbara sällskap! kan inte bli annat än underbart med andra ord.

Få se att få lite färg på skinnet på altan idag också! om de inte blir toook molningt från ingenstans. Då är jagi nte en glad tjej längre!^^, nä!

Hejpåer!

Publicerad 2010-04-24 23:29:32 i Livet i Gnesta,

Inga roliga rubriker!







  

  

  

Morgonen började som sagt i panik, gick upp i lagom tid sisådär vid kl 7, la mig och vilade sen dum som jag är med Wilja! vakna upp sen vid 09.10, jag som skulle vara klar till halv. Barnbasar, och som ni vet så tar ALLT slut om man inte kommer dit i tid! ;D Men jag hann! utan å duscha. Mimmi kom upp och hämtade mig, sen gick vi. Hittade en hel kasse FULL med kläder, klänningar, bodys, byxor.. ja u name it! för mindre än 300 kr. Riktigt bra kap!

Sen blev det frukost på thekannan med Madde & Mimmi som hade en hel del skvaller att berätta om gårdagens bravader! alltid lika skoj å leva i andras upplevelser! ;D Satte oss sen vid Madde A, Mickis och Maria och forsatte att snacka skit.

Gick hem en stund, sen ner till grannen. Snodde hennes badkar och badade med lillan för första gången! GUD va mysigt de va. Hon verkligen älskar att bada! mammas lilla skrolla. Sen så fick mimmi ta henne medans jag tog en väääälbehövlig & LÅNG dusch! fyfarao.

Iallafall, på med kläderna. Sen kom Mimmis Pappa och hämtade oss! iväg på middag/grillning hos dom. Hur mysigt som helst! soligt och fint väder, underbar mat! första grillningen för iår. Åt som en gris!
Tillbaka till Gnesta, hem till pappa Simon och sen lite skrik. Upprepad tid varje kväll, hoppas de inte är lite kolik som spökar? ska sluta äta mjölkprodukter för en vecka och se om de kan vara orsaken. Ifall hon är känslig! Kontakta BVC på Måndag ang det. Tredje dagen i rad! börjar 19.30, så vi fårse va de e som spökar.

Sen gick jag och Mimms och solade i 14 minuter, FAAAAAAAAAAAAN va underbart!! :D
sätta lite färg på de vita skinnet.

nä, nu blire gonatt. känner mig som ett vrak! illamående och ont i huvudet. SOLSTING!

Publicerad 2010-04-24 23:17:18 i Blandade bilder 2010,

Fredagskvällen i kort.





  

  

En helt kass uppdatering, men de har sina skäl! ;D

Igår va de en helt underbar dag från morgon till slut. Åkte upp till stan för att träffa Johanna! mötte henne på kära medis och tog en lunch på snaps i solskenet. FASIKEN va underbart de va å sitta där i solen å bara vara! haha, bartendern fick dom största ögonen ja sätt när jag kom med barnvagnen! vadå illa att han kommer ihåg mig efter ett år.... Vadå stammis? haha! :D Men käkade gott och bara satt och NJÖT! Wilja låg och sov nästan heela tiden i vagnen, svalt och skönt. Trodde hon skulle koka sönder när vi tog upp henne, alldeles varm! men bättre de än kall iallafall. Så la henne på åkpåsen bara, sen så va de fixat.

fan va underbart de va å se alla mammor som satt där mitt på ljusa dagen och bara fick solen i ansiktet och njöt! de är DÄR alla hänger på dagtid medans männen jobbar? me ett glas rosé framför sig. Såg helt fantastiskt ut, helt avslappnat. Sånt gillas verkligen!

Tog en runda sen upp mot götgatsbacken, och ja bara log med hela kroppen! mina gamla gator, ÅÅH fasiken att man sitter fast här nu. Va konstigt de känns? Gick in på monki och konstaterade ganska snabbt att dom inte har kläder för kortvuxna människor iallafall. SHIT va långa alla klänningar är! :O

Kom till Gnesta kring 18.00 Steffi kom förbi och lämnade vin till Simon! de tackar han för. 19.00 så rullade äntligen mimmis tåg in!!! :D så, sen blev de massa mys hemma här hos oss. Madde kom förbi också :D

Vaknade imorse av ren och skär panik, och jag ville bara ha vatten! aldrig varit så törstig i hela mitt liv.
Uppdatering följer....

Publicerad 2010-04-22 19:20:19 i Wilja 0-3 månader,

JAAAAAAAAAAABBADEHUT!



  

  

  

  

Det märks verkligen att våran lilla tjockis till dotter BARA nästan växer på bredden och inte på längden! är de möjligt att ha en lika tjock haka som hon har? helt otroligt! man hittar både de ena och andra när man letar bland alla veck! min lilla goding. Vill ju bara bita på henne! inte konstigt. Som min syster sa idag, hon är staabbbig! hennes kinder är nog de hårdaste & mjukaste ja nånsin känt på.

Sitter här i valet av kvalet.. vet inte om jag vågar ta mig och sola? vågar och vågar! men vill? första gången jag kommer vara ifrån henne på 20 minuter isåfall. Visst att jag litar på simon till tuusen procent! men själva grejen. Hon lär toksova under hela stunden iallafall? äh, har till tio att bestämma mig!^^, isåfall har jag telefonen med mig in i solariet så får simon ringa BUMS så springer jag fortare än fortast hem! :D

Publicerad 2010-04-22 16:15:07 i Livet i Gnesta,

PRIVAT FRÅGA TILL ER!



Det här med sex under graviditeten har ju som sagt varit olika för alla!
Många får ökad sexlust och för många minskade den. För mig gick det väldigt mkt upp & ner måste jag säga själv. Jag kände mest stress över sex måste jag erkänna! för jag visste ju att även om MIN lust minskar så gör ju inte Simons det? och det är ju självklart? och inga konstigheter! så ja.. Jag kunde känna stress för hans skull, och att jag tvingade mig själv till att vilja.

ÄVEN måste jag säga att Simon va så otroligt förstående under hela grav, och ville absolut inte om han märkte på mig att jag inte ville, eller kände mig tvingad. Men han har ju ett behov, vilket jag FÖRSTOD! Vi förstod varandra jäkligt bra måste jag säga. Klart vi kunde bråka då och då om det, han ville å ja inte alls. Ja va sur och ledsen över att min lust hade minskat, va arg på mig själv osv. Men att vara nära, finnas & lyssna! framförallt att FÖRSTÅ är A & O måste jag säga.

  • Hur har sexet blivit för er nu efter graviditeten i samband med amningen?
  • Har det blivit bättre eller sämre än tidigare?
  • Känns sexet annorlunda efter en vaginal förlossning?
  • Har ni någon känsla av att ni är 'slappare' än tidigare?
  • Har det gjort ont?

TACKSAM för så många svar som möjligt, då vi inte ännu haft sex. Har ju inte läkt helt invändigt tror jag, även om avslaget är veck nu. Men jag är rädd över att det ska göra ont när vi väl har det, är väl lite rädd för ja kommer ihåg krystvärkarna!

Svara anonymt om ni inte vill avslöja vilka ni är, men lämna gärna svar även om de är negativa eller positiva saker! tar åt mig så mkt som möjligt.
Tror de är många som tänker på detta och undrar över hur de KAN bli.

Publicerad 2010-04-22 16:07:07 i Wilja 0-3 månader,

BVC-Kontroll nummer 3 hos bvc.



10-03-30

Vikt: 3220
Längd: 47
Huvud: 33

10-04-02
2 Dagar gammal:
Vikt: 3055

100408
10 dagar gammal:
Vikt: 3388
Längd: 50 cm
Huvud: 36,3

100415
16 dagar gammal:
Vikt: 3690
Längd: 50,5
Huvud: 36,8

DAGENS:
100422
Tre veckor gammal:
Vikt: 4050 gram
Längd: 51.5
Huvud: 37,3

Min älskade lilla gosbebis börjar bli så stor, och tiden går så himla fort fort fort. Vet inte hur jag ska göra? det känns som hon alltid har varit här med oss, men samtidigt som hon nyss kom? och att jag nyss låg där och bara undrade och saknade. Men samtidigt som det va flera tusen år sedan? kan inte förklara i ord hur detta känns! vilket mirakel & vilken gåva vi fått? VÅRAN alldeles egna? 50 procent mig och 50 Simon? Herregud! vi har skapat världens vackraste bebis? Jag är så stolt stolt stolt så jag finner inga ord. SÅ många känslor! <3

Publicerad 2010-04-22 15:58:41 i Livet i Gnesta,

En heeelt vanlig Torsdag!





Idag har jag och Wilja hittat på hur mkt som helst att göra! Det började med ren & skär stress. Klockan 08.45 frågade storesyster om jag ville komma in till Södertälje och fika med henne och mina syskonbarn. ABSOLUT ville jag det! men eftersom hela barnbidraget drogs, har autogiro och va sen med en räkning så POFF sa allt och pengarna va borta. Så va vi lika luspanka igen! ringde dock pappa, så han kom med 200. De tackar vi för! Barnet på ena armen och in i duschen snabbt, de gick fasiken bra! hann till tåget med GOOOD marginal. Mamma Patricia är snabb i svängarna och sminka sig på tåget! :D

Lill kusin Simon fick också träffa Wilja för första gången idag! som syster sa, nu ritar dom Wiljor, byter blöjor på Wilja, pratar om henne hemma. Och ALLA alvas dockor heter nu Wilja. Deras kusin är iallafall omtyckt kan man säga. Blev en fika i Södertälje, gick runt lite. RENT jäkla SKITVÄDER! fan tog våren vägen?

Sen kom jag till Gnesta med halvett tåget.
Gick hem en snabbis och bytte om, ner till Thekannan så steffi fick frukost i sig, sen hem till hennes Mormor och packade ner massa saker. Och sen iväg till BVC med lillan! SHIT va hon växer nu :O de bara sprakar i brallan.
Så nu har vi verkligen en liten jaaabbbbbbbadehut här hemma!

Simon kom till Rut också efter jobbet, men nu blir de bara mys. Sånt hemskt väder! funtar på att springa iväg och sola en 15 minuter när lillan sover. Skulle va sååå skönt att koppla av en stund och få lite sol på sig. Vi fårse hur de går. Hon verkar iallafall vara en nöjd bebis denna dag! :D *pepparpepppaaaar*.

Kollade lönen denna månad också, Simon fick ju inte sin OB förra månaden. Och den har inte lags på denna heller:( Fasiken! detta ska ordnas. Ta tag med hårdhandskar annars, haha! :D skämt åt sido.

Publicerad 2010-04-21 21:09:47 i Wilja 0-3 månader,

EJ GODKÄND!







Jag och Simon har inte varit med i svängarna de sista veckorna där man läser alla nyheter och köper tidningen konstant. Så vi missade den stora saken! våran vagn är inte godkänd! och det fick jag reda på igår när jag och Mamma fikade i Liljeholmenscentrum. TACK säger jag bara!

En mamma kom fram till mig med samma vagn som jag hade och ställde frågan: Hej, du förlåt! måste bara kolla med dig va återförsäljarna sa om reklamation på vagnen? jag: HUH? Så berättade hon hela saken. Hon hade ringt till leverantören och sagt si och så, att vagnen ej är godkänd och dom vill byta eller pengarna tillbaka. Inga problem hade dom sagt! så hon får den nya modellen från 2010 med nytt chassi och MKT snyggare och nättare design.

Så jag mailade till: Köpbarnvagn.se idag och fick tillbaka ett mail om att dom skicka de vidare till crescent och där dom ursäktade sig och sa att de ska tas upp såfort som möjligt.

Så en ny vagn kommer vi få i Juni! men tills dess eftersom inga skador har skett i dessa vagnar får man behålla den tills dess. Känns ju ok iallafall! våran vagn har ju inte haft några problem på så sätt?
Den fäller ihop sig själv, eller sjunker! så man får räta ut den då & då. Eventuellt de problemet den har haft! likaså handtagen tidigare, men inte på vår.

Så nu blir de en ny vagn och bestämt mig för att jag inte vill ha den grå/svart då de blir förbannat varmt under sommartid. Blir antagligen beige eller ljusrosa. Vi får allt se! :D

Publicerad 2010-04-21 21:03:07 i Livet i Gnesta,

Tacosmys!





Inte mkt barn gjorda hos oss idag! har legat som strandsatta här i soffan alla tre. Tills Simon började jobba, sen kom Steffi den underbara förbi med tacos och godis åt oss! SHIT va uppskattat. Vardagslyx så att säga, helt underbart! dock orka jag bara EN tacos.. Jag som alltid äter så jag spyr annars! sen satte vi på en film och har legat och myst och inte gjort nått annat.

Skruttan mår bra idag! lite smågnällig, hon vill inte ligga själv. De som är grejen, hon börjar bli bortskämd att ligga i famnen, vilket INTE är bra! såfort vi lägger ner henne gapskriker hon. Så kolik kan vi utesluta på en gång. Har världens nöjdaste bebis som aldrig sover! dock får vi sova HELA nätter, de ska vi vara riktigt glada över än sålänge.

Blir bättre med update imorgon, få tillbaka lusten när man inte känner sig som ett as! snorar inte lika mkt idag. Känns bara som jag har huvudet fullt med bomull. Så de har vart en slappdag! imorgon så blir det att ta sig till bvc, REDAN en vecka sedan sist? shit, sluta gå såfort! blir ju helt mörkrädd. Vill bara sakta ner allting nu! veckorna bara flyger fram, och jag har inte tillräckligt med tid känns det som! även om jag är med lillan varje dag så saknar jag henne när jag har henne här? helt insane! blir TOOKIG :)

Publicerad 2010-04-21 10:00:04 i Livet i Gnesta,

Gårdagens update!



Ingen uppdatering igår! men jag hade ett helvete med Wilja igår! skulle aldrig ha uttalat mig att hon aaaldrig skriker! tar en liten update om vad som hände igår.

Klädde på lilla W igår och allt va super, tog tåget upp mot stockholm! fortfarande en snäll & tyst bebis. Sen kom vi fram till stan! här började de.. Gnydde lite, men inte svårare än så! fick ta upp henne och amma lite snyggt på H&M, men de funka! nemas problemas. Köpte nya mössor åt lilla! äntligen, någon som satt bra.

Sen kom söta fina therese med magen! GUD va stor & fin den va, och SHIT va jag saknar min? visst är de hur skönt som helst att den är borta. Men de är verkligen nått speciellt med magar! <3 såg verkligen gravida kvinnor ÖVERALLT igår! mitt huvud spelar mig ett spratt tror jag allt.

Sen så skulle vi ta hissen.. Va tror ni händer? jo den stannar! både jag och therese grips av panik! men.... kom på att hennes väska va i vägen, så problemet va löst! ;D sen mötte vi upp Grynet&Vidar och Amanda&Isabella och tog sedan en promenad bort moooot Humlegården!

In på donken, handla med oss kaffe & mat! mumma. Kommer fram, va tror ni händer? Jo de börjar REGNA! hua. Men de sluta ganska snabbt. Som tur är så får vi lite varma glimtar när solen titta fram.

Va sådär tyckte jag, alltså.. De blir så tråkigt att folk grupperas och sätter sig me dom man känner! man vill ju på träffar för att träffa nya människor samt att träffa dom man redan känner! men de blir så svårt när de är så många, och man sitter så dumt :(
Så ska man träffas så kanske de är lättare att bestämma nått själv lixom? Kul att de anordnas! men de blir sisådäär. Va fler som kände så! men, de va KUL som fasiken å träffa alla iallafall :)

Men eftersom ja kände mig riktig hängig så bestämde jag mig för att dra, så alla tog sina barn och stoppa ner dom i vagnarna! sen splittrade alla sig. Jag och Therese gick in på zara för att kolla alla fina BEBIKLÄDER! otroligt söta. Lillan blir en prinsessa till i sommar kan ja lova :)

Sen tog jag tunnelbanan till Liljeholmen för att möta upp Mormor! HÄR börja alla problem :( hon skriker & skriker, ingenting hjälper! tar upp henne, matar henne, byter blöja för att se att allt är ok. Men såfort ja lägger ner henne i vagnen så börjar hon skrika IGEN! Kommer till Mammas jobb, och likadant där.
Gallskrik! sover ingenting. Klockan är halvfyra! tog oss till Liljeholmens centrum och fikade lite sen, gick runt och kika i gallerian. Hon somna i 15 minuter, sen va hon vaken fram till HALVTIO IGÅR KVÄLL och hon skrek... skrek lite till och ännu mer! fan är de magen som krånglar? :(

Blir så ledsen, gör ont i hela kroppen när man inte kan trösta!
Sen är jag ju sjuk också, så har ingen ork i kroppen alls. Känner mig bara helt orklös & tom!

Publicerad 2010-04-20 08:42:45 i Livet i Gnesta,

Mot humlegården!





  

Gomorgon säger vi här hos oss! och hejdå mer eller mindre. Ska ner till Konsum och handla lite frukost, och sen blir det tåget för mig och Wilja upp mot stan! :) ska bli tokmysigt. Är fortfarande förkyld, men har preparerat mig. Två alvedon och en jävla massa servetter! blir lite dåligt väder idag? så ska inte vara borta sålänge. Men kul att åka upp en stund iallafall. Simon ju jobbar ändå! så bättre än att sitta hemma ensam.

Hoppas ni har en grym dag! ;)

Publicerad 2010-04-19 21:15:31 i Wilja 0-3 månader,

Gonatt från Wiljaaa!





Nä nu blir det att slänga lilltösen i ett bad så hon blir trött och go! sen lägga sig och försöka piggna till. Ni vet bordet med servetter? de är DUBBELT så högt just nu!^^, att ja lyckas.
Imorgon så blir det mammaträff på humlegården! Ja hoppas att vi ses där?!
Kommer ta tåget på morgonen. Så ska vara där kring 11.00 imorgon! Vilka av er som läser min blogg ska dit?

Ska sätta mig och kolla när tågen går och så, men ska nog inte vara några problem. Måste hitta en bättre mössa åt lillan imorgon också! antagligen har hon en jäkla konstig huvudform, eller så är de fel på H&M:S mösser, för alla glider bara av.

Publicerad 2010-04-19 19:45:51 i Måste ha - Wanties,

Valet & kvalet.






  

  

  

Som ni vet så är jag en riktig conversefantast! Så nu känns det dags att inhandla ett par nya. Frågan är vilka ja ska ha denna gång? har haft röda, gula, vita tyg.. vita läder! ja, flera st.
Ska man ha låga vita till sommarn eller höga hederliga? eller dom överst som är lite roligare? HJÄLP mig! :)

Publicerad 2010-04-19 19:38:05 i Livet i Gnesta,

Magen då & nu.





  

  

  

Åh, helt otroligt.. Sitter och kollar igenom mina magbilder under graviditeten, och jag saknar verkligen min kalaskula! jag tycker själv att jag hade en vacker gravid mage, kan jag vara så självgod? men jag gör det verkligen. Den va så go och rund? och jag hade alltid lillan nära mig, så mkt som vi saknade & längtade! nu är hon här, och det är helt otroligt. Men denna väntan, hur ska hon se ut? vem är hon lik? bara SNOSA på henne!

Men som ni vet så hade jag ett extraöga till navel, RÄTT ut peka den! och såhär ser det ut nu. Har inte tagit kort framifrån på magen då jag HATAR att se på den! :( Naveln är inte återställd! ;D och ja har maaassa extrahud på magen just nu. Är alldeles rynkig och fin! haha.

Publicerad 2010-04-19 17:26:34 i Livet i Gnesta,

Frågor till ER!



Nu när barnbidraget kommer till lillan så har vi valt att börja med att spara 300 kr i månaden till henne. Har redan öppnat ett sparkonto och så. Hur mkt sparar ni till era barn i månaden? Vi börjar med trehundra då vi måste ha alla andra pengar för att ekonomin lixom ska hålla. Självklart ska vi öka på när det ser bättre ut.

Vill också att hon ska få olika aktier och fonder! men hur ser de ut på den biten just nu? jag fick ut alla mina aktier innan de kraschade, TACK och LOV! men vad ska man satsa i nu?

Och sen till en annan fråga. PREMITIVMEDEL!

Man hör ju så mkt olika, om att amningen är ett säkert skydd osv. Men är det verkligen det? shit, är livrädd för att bli gravid igen. Alltså, klart vi vill ha syskon, men inte nu! min kropp är inte redo, och jag är absolut inte redo för mer barn just nu. Så va har ni gjort för att vara på den säkra sidan? ja helammar ju. Och om de går så vill ja göra de sålänge som jag kan! iaf till 6 mån. Självklart kombinera med mat, men ni förstår. Kan ja amma, så kommer jag amma.

Publicerad 2010-04-19 17:19:23 i Livet i Gnesta,

FAN så tur alltså!



 

Pappa sätter en liten flicka UTAN blöja på min axel och på mitt huvud? den tackar vi för! Som TUR är så kissade hon inte på mig. Men sekunden efter fick han torka kaskadbajs som hamnade överallt! ;D PHAAA! säger jag bara. Där satt jag och log... torka upp? inte en chans! ;D hans fel! haha.

Tog oss ut på en promenad idag! upp till Pappa för att hämta en karta med iprem åt mig. Shit, skulle döda utan de just nu. Näsan rinner som aldrig förr! ingen feber eller så, bara en förbannad förkylning som håller i sig. Käkade lite lunch där också, sen tog vi oss ner till kannan och tröck i oss en kaffe. De behövdes!

fan vad jag älskar att bara sitta med Simon och PRATA, om allt och ingenting! du är fan min bästavän. Och har så förbannat jäkla roligt med dig! <3

Men sen börja lillan skrika, ville inte ta upp henne ur vagnen då de blåste, så drack upp och gick hem! tur att man har 3 min till dörren ;)

DUM som man är har man väl tagit på sig alldeles för lite kläder när man varit ute? är ju tok varmt i solen, men såfort den försvinner är de ju svinkallt. Dumma dumma mig! Så ikväll blir det att ligga här hemma och kurera mig hade jag tänkt. Inte mkt barn gjorda! ;D

Publicerad 2010-04-19 11:43:44 i Blandade bilder 2010,

Så mycket som jag älskar er!



  

  

  

  

  

Efter att ha haft en helvetesnatt med mig själv så vakna jag 8 imorse och kom på att Wilja sov och Pappa sov! ;D så jag satte mig i fönstret och tog med mig datan. Lyssna på lite musik! jo men TJENA! tror ni inte youtube va nere då? arg som ett bi va jag! Sen sov dom fram till kl 11,  SKÖNT?! hade lite ensamtid!^^ och som den soldyrkare jag är så satte jag på en kopp té, satte mig med tidningen: vi föräldrar som ramla ner i brevlådan! de TACKAR vi för! :D å satt där lääänge.

Inatt trodde jag allvarligt att min migrän skulle slå till. Va livrädd! har ju inte mina tabletter hemma, så ja skulle fått ett helvete om den skulle komma. Men... hinka i mig en flaska vatten! vakna upp & har fortfarande huvudvärk, men den kan ja fasiken stå ut med.

Såhär ser de ut när resten av lilla familjen vakna! ;D damp vid datan så att säga. Lite.... Speciella kort! :D

Tänkte sminka mig och sätta på mig ansiktet och sen ut och gå lite. SÅ SKÖNT VÄDER! få lite friskluft.
Dock MÅSTE jag hitta mina solbrillor, annars kommer ja fan inte kunna gå ut. Mitt huvud dunkar! så luft å inge kis upp mot solen så ska jag förhoppningsvist klara mig.

Publicerad 2010-04-19 09:31:59 i Frågor & Svar,

Svar på kommentar.



Kommentar:

du är PINSAM! hur kan man lägga ut sig själv som du gör! finns inge mer privat eller något så fint som att föda barn tycker att man ska uppleva de tillsammans med sin partner samt familj! Inte dela med sig till hela världen! tycker du förnedrar dig själv.Har du tänkt på barnet?? hur ska hon uppleva detta när hon växer upp? för de som du har lagts upp kommer aldrig försvinna.

Svar till dig:

Intressant att dessa kommentarer alltid är anonyma? hur kan det komma sig? Sitter här och funderar skarpt! Om du nu står för allt du säger och allt du tycker så lovar jag dig att jag skulle ta åt mig av varenda ord du sagt. Men nu? inte en chans! Fegt. Riktigt fegt! Men jag ska besvara dig så gott som iallafall.

Jag lägger ut mig och min familj på internet som du kallar det! Och man SKA uppleva detta tillsammans. Men jag väljer att dela med mig av mitt liv här på nätet och till er bloggläsare. Det är MITT val och det som jag vill. Jag startade denna blogg i syfte om att skriva av mig under graviditeten, hade inte alls trott på så många läsare som jag har i bloggen idag. Men det fick jag! och klart att jag har lagt ut en del av oss då? jag blir sporrad av er! att komma in på bloggen och bli bemött av era kommentarer, era tips & råd gör hela min dag! vet ni det`

Om att jag förnedrar mig själv kan jag inte hålla med dig om! pga att jag väljer själv att 'blotta' mig på nätet! Det är ingen som tvingar mig till det? eller?

Har ni sånna här kommentarer så är dom absolut välkomna, men snälla! stå upp istället? varför är alltid dessa elaka kommentarer anonyma? jo! för inte någon som helst idiot hade gått fram och vågat tala om de face to face. Det är SÅ mkt enklare att kasta de i ansiktet på någon bakom en skärm! Hade du träffat mig på stan, kan jag svära att du hade hejat glatt.

Så falskt, så falskt... Och OM det stör dig så mkt att jag blottar mitt liv som du kallar det. Varför sitter du här inne och läser? varför sitter du just på dessa bloggar och retar gallfeber av dig själv? varför inte gå in på okända, oinspirerande bloggar? tror de är stället för dig!

Läste i Loves blogg nu precis på morgonen innan jag fick syn på denna kommentar. Då hon gav sitt svar på tal. Och jag kan inte göra nått annat än att hålla med henne till hundra procent! Klart man känner sig sporrad till att fortsätta blogga när folk gillar bloggen och läsarna ökar? självklart vill man då leverera.

Publicerad 2010-04-18 23:41:04 i Livet i Gnesta,

Mitt föööörsta videoinlägg!! svar till era frågor.





Haha!!! De här va fan de sjukaste ja gjort i hela mitt liv. FYRA gånger fick ja göra om skiten, 12 min, 11 min, 10.29 och TILLSLUT under tio minuter! ;D duktigt va? för många frågor! så kortade ner och ska besvara en del här i bloggen imorgon. Klockan har tickat och mina ögon svider och liknar gollum!

Nu har ni den NAKNA och utblottade sanningen om mig själv. Osminkad och FÖRKYLD som ett helvete! Hoppas jag inte skrämt iväg er härifrån nu. Skulle vara förbannat typiskt! :P

Publicerad 2010-04-18 23:19:35 i Livet i Gnesta,

Såhär boooor vi lilla familjen.





  

  

  

  

  



ANONYM:
kan du filma er lägenhet också? :) sover ni i soffan eller har ni eget rum? hade vart kul o se hur ni bor. spelar ingen roll om ni tex. inte är färdiga med alla saker. de fattar man. ni är ju unga o har inte så mycket pengar :P men gud vilken underbar blogg. älskar den. du är så cool. älskar att du har åsn snygg kropp efter 18 dagar. helt sjukt. inte en skråma syns. :P tack för en bra blogg. ha de så bra och krya på dig <3

Det blir ingen film på lägenheten, men lite bilder kommer iallafall! har lagt ut dessa tidigare i bloggen, men kan vara svårt att hitta kanske. Så här har du dessa! ser ungefääär likadant ut. Har fixat en del, och målat om i sovrummet. De stod så tomt när vi fotade det! :)

Publicerad 2010-04-18 18:51:38 i Livet i Gnesta,

18 dagar efter förlossningen.



  

  

Här kommer lite nya maaagbilder! ;D känns nästan som att vara gravid? haha! man lägger upp bilder en gång i veckan för att se hur stor eller liten magen är. Känns jätte konstigt verkligen! :D trodde aldrig att jag skulle säga detta. Men jag saknar min kolosala jätte mage! vill verkligen känna lilla livet i magen igen. Helt otroligt? men det blev lixom en del av MIG!

Såhär ser magen ut nu: 18 dagar efter förlossningen!
Och era NÖTTER som tror att jag bantar? herregud.... vart får ni de ifrån? tror ni att jag är så DUM på allvar att ja gör det medans jag ammar? trööööött jag blir! :)

Har ju skrivit det att jag ALDRIG tryckt i mig lika mkt sötsaker som under amningen! MINST en cocosboll eller kaka om dagen. Allt från mandeltårtor, beskvier, ja u name it! käkar ju som en tok för ja är HUNGRIG konstant!

Det roliga blir att ja måste börja träna och äta bättre pga att när jag SLUTAR amma, så lär jag gå upp allt jag gått ner under amningen? de är den som lixom håller mig i trim! ;)

Publicerad 2010-04-18 18:44:53 i Livet i Gnesta,

Dagen i kort!





  

  

  

Här kommer det lite bilder från idag! SYNS det att jag är helt tokigt förkyld? ögonen bara glänser! SHIT va ont det gör i dom. Hoppas de inte är bihålerna? har den turen... att 50% av alla gånger jag blir förkyld så sätter de sig på bihålorna! så ja är van. Men nej nej nej, inte nu!

Som ni vet så va Wilja snuvig förra veckan, och är de nu med. Lite lätt! Men kan de vara HON som smittat mig? För jag har verkligen inte umgåtts med en enda sjuk människa sen hon kom. Vi har varit supernoga med att inte gå till folk om dom är småsjuka eller förkylda. Sen åker man på de iallafall!

Jag klarar mig lixom, nemas problemas! men vill inte att hon blir meer förkyld. Att ha en sjuk bebis har nog varit de läskigaste jag varit med om! :( första natten sov jag och Simon i skift för hon lät så läskigt. Va uppe till 4:a, å han från fyra till 8:a. Dagen efter så va vi på vårdcentralen! men inga problem med lillan. Hon lät så fint å såg så bra ut? meh! hon låter ju som en traktor när hon andas. Men fick då koksaltsdroppar som skulle droppas i, och våran kära NÄSSUG! BÄSTA inköpet, de LOVAR jag! har varit räddaren om nätterna.

Men efter nån dag så lät hon som vanligt.. vad händer då? jo JAG blir sjuk! :( eller sjuk å sjuk, förkyld. Fårse hur de känns imorgon. Annars blir det inte träffen på Tisdag! jag som sett fram emot de så sjukt mkt.

Kunde inte träffa Jessica och barnen, love med oliver eller cassandra förra tisdagen då ja va lite orolig för lillan! men inte nu. Vill ju inte smitta alla andra! men om vi ska va ute? behöver lixom inte vara nära någon! ÄH, fårse hur jag känner mig imorgon helt enkelt.

Idag har jag snor upp i huvudet iallafall! för bööööövelen.

Vilka roliga och intressanta frågor ni ställt! FORTSÄTT fråga så ska ja svara på alla imorgon med ett videoinlägg. Låter som jag pratar med helium i käften nu! ;D ska bli jäkla spännande!

Publicerad 2010-04-18 09:14:38 i Frågor & Svar,

FRÅGESTUND! & svarar live.





FRÅGESTUND INLEDS I BLOGGEN!
Första efter förlossningen & graviditeten med Wilja :) Fråga VAD ni vill, saker ni vill ha reda på. Så ska jag till och med svara på era frågor LIVE! :D Videoblogga för allra första gången. Så kan bli spännande! ;)

Publicerad 2010-04-18 09:02:41 i Livet i Gnesta,

En Söndagsmorgon! <3





Godmorgon! ^^ ÄN sålänge har jag inte smitytat ner mitt barn. Kan vara så att jag redan känner mig bättre? Kan ju va så att ja faktiskt blev smått sjuk av henne? de va faktiskt HON som varit snuvig innan! Så kan de va.
Haft världens mysigaste natt med lillan! hon har legat och sovit som en stock brevid mig. Försäkrar sig om att ja ligger brevid, hon ska pilla lite i ansiktet. Sen somnar hon om igen! mammas lilla skatt.

Men klockan 06.30 gick Simon upp med henne till v-rummet så ja skulle få sova ut ordentligt! TACK älskling :) det behövdes verkligen. Jävlar va ja bresat på mig i sängen! ;)

Föresten, igår va de FÖRSTA gången jag och Simon fick tid att kramas i duschen tillsammans<3 ni som vet så har ja å Simon ALLLTID duschat tillsammans mer eller mindre. Så de va riktigt LYX att få göra de igår! lilla låg och sov på täcket på golvet. Funka HUR bra som helst!

Hur ska vi sysselsätta oss idag då? klä på oss VARMT och sen gå ut och gå en långpromenad känner jag för. Om ja är förkyld eller kommer att bli ännu mer så är luft de bästa botemedlet! klä sig varmt bara. För lilla ska fasiken få luft även om ja är sjuk. Sen öyser faktiskt solen sådär fint också! ^^

Den här veckan ska jag INTE äta godis eller bullar som är min drog ska se om ja går ner MER på en vecka nu.
Ska försöka iallafall!^^, en cocosboll lär allt slinka ner!

Publicerad 2010-04-17 20:37:00 i Livet i Gnesta,

Ställt mig på vågen, och ni.. OM jag blir sjuk?



Imorse så tog jag mig ner till Konsum och handlade frukost till flickorna! dock så va de så jäkla soligt i lägenheten, så klädde på mig alldeles för lite kläder och möttes av en orkan utanför dörren! :( så jäkla kallt.
Det kanske har resulterat i en rinnande näsa & en rethosta har dykt upp! FAN, inte nu! vill inte bli sjuk.

OM jag skulle bli jätte sjuk, smittas Wilja då? är livrädd att ja ska göra min gosbebis sjuk.

Iallafall, kom upp till Mickis efter att ha promenerat fortare än FORTAST upp för backen för ja höll på att förfrysa!
Där va Steffi och My också. Så på med kaffet, och sen blev de frukostmys.

Gick upp en sväng till Papi också!
Ställde mig på vågen idag också! 58 kg är jag nere på nu :D då väger ja mig alltid med kläder på, så har inte dragit bort nånting. Utan så räknar man väl bort nått kilo? eller? hur gör ni? Känns lättast att alltid räkna de som står. För man väger ju sig i olika kläder? skitsvårt! men jag har alltså tre kilo kvar, sen är jag nere på idealvikt! och sen är de bara att träna som en gnu och öka ca 2 kilo i vikt i muskler! Då är jag nöjd me mig själv :)

Fick en kasse kläder av min syster också. Lite större, men lite fina flickkläder i GANT! dom är sånna nördar.
Men den lämna ja kvar hos Papi, orka inte släpa me mig de hem.

Sen har jag Wilja & Simon sovit sen klockan 15.00..... BRA va? kommer inte sova inatt! "/
Men inhandlat en cola, chips & MASSA godis! så nu blir de löööööördagsmys och fira nya vikten!^^ haha.

Publicerad 2010-04-17 08:34:30 i Blandade bilder 08-09,

Lite bilder från i somras såhär när solen skiner.



  

  

  

Lilla har iiiiiiinte velat sova i sängen inatt kan ja lova! ;D men sååååfort jag tar me henne ut i soffan så somnar hon på mig som en tok. Inte brevid! utan självklart ska hon ligga i knät. Skiter ner mig gör hon också! elaka unge.. De är de man får va? man matar me buffén varje dag, tvättar och pussar på henne. Ända hon gör me mig är att skrika efter MER mat, bajsa & kissa på mig! ÅÅÅH så underbar hon är vår lilla gris! <3

Sitter och kollar igenom lite bilder. Här är från i sensomras, då jag och älsklingen hade kvar vår lägenhet i Globen! FAN va ja saknar den :( vill verkligen flytta upp till Stockholm igen! men förstår inte hur vi ska lyckas hitta ett förstahandskontrakt. Och att köpa nått nu känns inte aktuellt. Kommer jag bli fast här forever? "/ Börjar bli deppigt alltså. Och med henne ÄR de faktiskt svårare å ta sig nånstans, mkt mer planering och TID framförallt. Nu är de ju ingenfara, när hon inte har några rutiner lixom. Men sen? kommer fan bli tufft! :(

Nä, nu blir det att klä på oss! in i duschen med mig, sen upp till PAAAPA och ställa mig på den fantastiska vågen!^^, sen iväg ner till Mickis och äta lite frukost. Bullfrukost! ska mysa lite och snacka om gårdagen, är så jävla nyfiken på va som händer lixom!


Publicerad 2010-04-16 21:40:00 i Livet i Gnesta,

OOPS i did it aigen!





ÅNEJ! JA kiissa på mig!!!! :O Nä, så kan de gå när man byter blöja i knät.... De funkar lixom inte så jäkla bra! ;D nerkissad blev ja! TUR att vi va hemma hos mickis. Hade fan dött annars! men ja älskar dig lika mkt iallafall.
Min älskade lilla PIIIIITUNGE!

Publicerad 2010-04-16 21:36:08 i Wilja 0-3 månader,

Dagen i bilder!<3



  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Här har vi tagit bilder HEELA dagen på lillan! från och me i pyjamas i Pappas knä, till vi badade, till vi åkte & tills vi kom HEM! :D Den här dagen har minst sagt varit jävligt intressant ska ni veta.
Började med att vi gick upp imorse, Pappa ringde och sa att Steffi skulle hämtas i nyköping! :D så på med bältet och iväg dit och hämta upp henne. Tillbaka till Gnesta så satte jag och Steffi oss på thekannan! Sen började dagens ROLIGA.

Fick ett SJUKT samtal och jag fattade verkligen ingenting. Sålänge sen ja höll kontakten me dessa personer? blev helt chockad! men mickis och tessa kom förbi och satte sig. Sen börja helvetet! vilken DAG! PHU. Är helt slut!
Upp till Mickis och sen kom alla, en riktig tjejkväll med detektivarbete! ;D men vi fick reda på varenda liten sak.

IDIOTER till människor det finns?! ska aldrig mer lita på någon nåååågonsin via nätet? eller alltså.. Era läsare älskar ja ju, men alla andra? facebook, whatever! folk är ju sjuka i huvudet på riktigt?

Blir helt chockad. Men polisen är ringd, och alla personer inblandande är uppringda! Herregud. Så nu åker du dit din fulejävel! slut på att manipulera alla! luras på pengar å allt va han gjort med andra?

NUUU så blir det att slänga datan i väggen och in i duschen! få min toooooookpigga tjej att somna? hon vägrar!
Mammas lilla troll.

Helt otroligt hur mkt man verkligen kan älska någon? du är mitt allt Wilja! hela min värld snurrar kring dig.

Publicerad 2010-04-16 19:46:23 i Livet i Gnesta,

Max Arehn?



Nu har vi kommit till skott. Max AREHN som han påstår sig heta FINNS inte!

Har pratat med hans 'ex' och hon säger samma sak. Hon vågar inte tala om sanningen om att dom aldrig sätts för hon skämms så mkt. Han har manipulerat och hotat henne i två år, och hon har inte vågat tala om sanningen. Allt är bara så sjukt! tre olika namn och personnr har dykt upp.
Det blir en polisanmälan på den här personen om det ens är någon som existerar? helt jävla sjukt & absurt!

Har bara pratat med honom på nätet lite då och då, pratat mer med hans såkallade 'bror'. Att man kan hålla på såhär länge UTAN att ha åkt dit tidigare? HELT OTROLIGT!

Publicerad 2010-04-16 16:57:38 i Livet i Gnesta,

Människan EXISTERAR inte!!



Detta är det sjukaste jag någonsin varit med om! Borde ha lyssnat på folk för över fyra år sedan! Har jag pratat med någon som inte ens existerar?! det absolut absurdaste jag varit med om!

Han har ljugit för alla, är tillsammans med min tjejkompis och ljuger?
Han är inte ens folkbokförd i Sverige, han finns inte! Han är ingen, har en massa bilder som är på någon annan?

ABSURT!!!!! Kommer att uppdatera ikväll, håller på att hålla koll här på allt nu! fan va sjuuuuuuuuuuukt.

Publicerad 2010-04-16 10:35:11 i Livet i Gnesta,

Va ska man göra idag?



IDAG ÄR DET EN SÅN DAG SOM LILLA JAG FAKTISKT HAR NAMNSDAG KOM JAG PÅ! - GRATTIS?!?! :D

Haha, hade inte en susning om att de va den 16:e idag, nada koll så att säga! men Pappa ringde och gratta mig. Mitt första grattis denna dag, inte ens Simon sa de! fick påminna honom lite snyggt! ^^, hur gör ni? har ni firat era namnsdagar som små hemma? tänkte om man ska göra de med Wilja! dock finns nog inte hennes namn med? har inte kollat. Men Cornelia iallafall!

Idag vakna man inte upp till ett superväder kan man lugnt säga.. Shit så hemskt! Simon ska ju jobba idag, så va i helvete ska jag sysselsätta mig med i detta skitväder?

Å föresten!! På tisdag blir jag mamma på riktigt, får vårt FÖRSTA barnbidrag! helt sick ju. Känns jätte konstigt, och va skönt att allt sker automatiskt? har inte skickat in papper om nått. Men fick ändå allt hem från FK. Jag gillart! Kan säga att den där tusingen behövs tills på Fredag! luuuuspanka här hemma. Har nog en hundring kvar tills tisdag! Kul va? "/

Föresten! hur länge hade era små strl 50-56?

Lillan är nu 17 dagar gammal och är: 50,5 cm och väger 3620 gram! NÄSTAN som en nyfödd, mindre i vissa lägen. Helt otroligt! ändå har hon blivit så STOR så snabbt!

Publicerad 2010-04-15 20:45:28 i Blandade bilder 2010,

Finns inte tillräckligt med ord!





  

  

Tack för att du är min! och tack för att du finns hos mig. Nu och föralltid! Är så stolt över att jag har dig hos mig!
Just nu finns itne allitid all tid i världen.. För som vi båda vet har vi en krävande liten dam här hemma som vill ha aaall mammas & pappas uppmärksamhet! men du ska veta att varenda kram, varenda puss, varenda kyss du ger mig känns ända in i benmärgen! det finns inget som gör mig lyckligare.
Och jag har nog aldrig uppskattat en lång och varm kram lika mkt som jag faktiskt gör just nu.
Det gäller att hitta tid i vardan, och nu finns det inga 'rutiner' för våran lilla! men när det kommer, så gäller det passa på att finnas för varandra! och inte glömma bort dessa underbara stunder.

För varje dag som går så överasskar du mig mer och mer, förstår inte när jag ska sluta förvånas?
Du är en perfekt pojkvän, och en underbar Pappa! kan jag nånsin önska mig nått mer? <3

Publicerad 2010-04-15 20:33:36 i Wilja 0-3 månader,

Daglig dos med kärlek!





  
 
  

  

Min tjocka jabbbbbadehut, nu förstår jag vart alla gram har satt sig! JO under din haka lilla älskade bebis.
Här är lite bilder från soffhänget idag! Älskar mina underbara.

Publicerad 2010-04-15 20:21:04 i Wilja 0-3 månader,

Lillans små småååå skor!





Farbror Markus är nog den snällaste som finns! :D först så får vi dessa små supersöta skor från Andréa och honom, sen kommer han till oss med internet!!! så nu har vi data ett tag framöver. Jag är SÅ räddad! ;D tills vi kan köpa en ny adapter. Tok lycklig!

Sitter här nu och har rensat igenom massa bilder, så nu kommer de komma ett gäng! ;) kommer inte svara på alla kommentarer, har en väldigt kärlekskrank pojkvän här hemma! så ska spendera all min lediga tid med honom nu när lilla sover!

Idag så gick vi upp skapligt! ville ju ut i den fina solen, trodde jag... va sol ett tag innan allt försvann bakom molnen! men tog en fika på kannan med Simon och Pappa, sen kom Carina och Madde gåendes och kom och satte sig hos oss! Mysigt. Sen träffade jag på en barndomskompis till min bror från när vi bodde i Dalarna när jag va 7 år gammal som gick på gatan i GNESTA! hur liten är inte världen egentligen? helt otroligt!

Sen blev det besök på bvc idag också! :D ska uppdatera de på ett annat inlägg.

Sen har de bara varit mys här hemma med foton & glass till oss! ^^, som ja säger.
Under graviditeten ville jag knappt ha nått ALLS! alltså, menar i godisväg. Men nu under amningen? är sockerberoende! jag DÖDAR om jag inte får en cocosboll MINST om dagen!? hur kan de vara så.

Publicerad 2010-04-14 21:12:17 i Wilja 0-3 månader,

BVC-Kontroller



30-3-2010 Wiljas födelsedag 20.15

Vikt: 3220 gram
Längd: 47 cm
Huvud: 33 cm

2-4-2010

Vikt: 3070 gram
Längd: 47½ cm
Huvud: 34 cm

8-4-2010

Vikt: 3370 gram
Längd: 50 cm, STOOORA TJEJ! <3
Huvud: 36 cm

15-4-2010

Vikt: 3670
Längd: 50,5
Huvud: 36,8

Publicerad 2010-04-14 21:07:09 i Livet i Gnesta,

Sista inlägget på ett par dar! "/





Nu kom Pappa äntligen hem från jobbet, och POFF så somnade lillan? hur kommer detta sig! med mig har hon bråkat me snart i tre timmars tid? sova? TSS!! hon har blivit en stor tjej och vill vara vaken alldeles för mkt! men ja är glad, insvept i en filt har hon legat i babygymmet med musik på! de gillades. Hann dammsuga och städa undan. Nu blir det soffmys med hjärtat, ska sätta på lite té, sen blir det att försöka somna ganska tidigt ikväll :) ska bli hur skönt som helst.

Imorgon ska vi på besök på BVC också! Se hur stor hon blivit denna vecka, skrollan vår.
TACK snälla för alla era kommentarer idag också! har inte hunnit svara på alla, men jag lovar att ni inte är bortglömda. Och att jag kommer tillbaka med ny och härlig bloggenergi! ;D

Till er alla. Läste på LOVES blogg att de blir mammahäng? Jag kommer! :D skönt att vi är ute också. Så slipper man massa baciller! även om de finns de då med, men då är hon nästan en månad. Och ligger hon och sussar i vagnen lär det ju inte vara några större problem? :)

Nu kommer jag inte ha internet på ett tag igen, S kommer och hämtar de strax! :(
Anledningen till att vi inte skaffat de än är att de kostar 1500 kr med en ny adapter till minneskortet! "/ vet inte va de kostar på telenor på drottninggatan ska åka in och kolla. Lite billigare iallafall! men måste vänta tills lön/mammapengen kommer in. Känns inte riktigt ok att lägga ner sista pengarna på ett nytt bredband nu inte!

MEN VI KOMMER TILLBAKA! ;D på ååååååterseendé.

Publicerad 2010-04-14 17:44:52 i Wilja 0-3 månader,

MYS med mamma är de bästa!





Just i detta skede ligger tjejen och sover SÅHÄR gott i famnen! Förstå att vara så liten? va bekvämt!! ligga och sussa sött mot ett par varma bröst (ni förstår själva grejen).. Eller ligga i en varm vagn, gosad i en filt! skrika till lite, bli uppburen och få färdigserverad buffé? man hade ju mått HUR bra som helst! :D

Idag så tog vi på skrollan och gick ut en sväng, så förbannat fint väder! men då hon varit lite snorig så ville ja inte vara ute för länge, eller träffa en massa folk. Så mötte upp Steffi och gick och satte oss på uteserveringen och tog en kaffe! lillan sov sött i vagnen hela tiden, och mamma fick sola sitt BLEKVITA ansikte! mötte erika som hade haft turen att få jävla mkt färg dom senaste fyra timmarna hon hade setat där.. Brun å fin! de e nått ja kan glömma denna sommar! ;D

Simon jobbar kväll idag, så de e bara ja å lilltjejen heeeela dagen lång! roligt sällskap? sover & skriker när hon vaknar! Men tacka gudarna för jag har internet. Så nu sitter jag här och slaviskt läser igenom alla era bloggar!
Fan va jag saknar er!

Publicerad 2010-04-14 16:39:15 i Wilja 0-3 månader,

Mageen 14 dagar ef förlossning.





  

  

Fick den mest idiotiska kommentaren någon någonsin skrivit till mig idag! nån gång ska allt vara den första.

Skrev igår och berätta lyckan på facebook att jag gått ner mina gravkilon redan efter två veckor klart att jag är glad? är det fel av mig? eller varför ska folk bli sura? vissa har helt enkelt lättare än andra. Och jag är riktigt lycklig över att jag har haft det lätt! visst, överflödighud att duga, men de kommer med tiden. Fan jag har haft ett BARN i min mage, ska inte gnälla.

Men till kommentaren:
Att jag använder mig av amningen för att gå ner i vikt?
Hur otroligt dum får man vara? riktigt ledsen nu alltså! vet att du går in och läser de här. Men det skiter jag i! för vem är du att komma och predikera?

Jag ammar mitt barn för att jag kan! Jag mår hur bra som helst över amingen och att jag slipper ersättning! Att amma Wilja är den absolut bästa stunden på hela dagen jag har med henne? närhet, kärlek och trygghet! Mammor kan ha ett helvete när mjölken sinar, och de kanske min också kommer att göra. Men jag njuter av de än sålänge att hon faktiskt suger & att det fungerar så bra som det gör.

Att jag går ner i vikt är en bonus och fan inte ett MÅL!?! jävla idioti. Och att du surar? kommenterar varenda bild? att jag åker i bilen UTAN att spänna fast mitt barn? de är de dummaste du har sagt. Står still med bilen, precis ammat ett hungrigt barn utanför Astridlindgrens? du är allt bra.... top notch!

skulle aldrig utsätta henne för NÅTT jag inte borde göra. Till skillnad från någon annan?
NU ÄR JAG SNE!

Men ni som vill vara positiva och säga, hey! du har hud att duga, men fan va KUL för dig.
Så har jag ännu inte ställt mig på vågen! men det börjar arta sig.
Fast ser ni hur kutryggad man är fortfarande? som en bananaaaa i ryggen! :D de är inte återställt. Och de ser ut som ja är typ i vecka 13-14 på bilderna. Då magen fortfarande har sin goa form!



Publicerad 2010-04-14 16:22:03 i Wilja 0-3 månader,

<3





Dom största ögonen jag nånsin sätt! undra va hon får för färg? just nu ser dom helt svarta ut. När börjar dom ändra sig?

Publicerad 2010-04-14 16:11:00 i Wilja 0-3 månader,

Veckan i bilder!





  

  

  

Lilla stora underbara du! Igår blev du redan TVÅ hela veckor gammal! Tiden går så jäkla fort? ska den verkligen göra de? tiden bara rusar iväg och jag hinner inte med nånting! vill stanna upp och bara njuta. Inte gnälla över att de är ostädat hemma, eller att de är jobbigt på nätterna ibland. Vill bara stanna tiden och gosa ner mig i dig! Mammas lilla, blir snart jätte stor? redan har du vuxit! hela 50 centimeter och 3300 gram? Hur ska detta sluta! Ska bli så kul å se imorgon hur mkt du växt på en vecka. DUBBELHAKA att duga har du iallafall skrutten.

Vi älskar dig, över allt och annat.

Veckans uppdatering på massa bilder kommer att komma, så en bildboooooooom här i bloggen! Osammanhängande kort kommer de också komma. Håll ut! fått låna nätet hela dagen idag. TJOHO!

Publicerad 2010-04-13 23:04:38 i Wilja 0-3 månader,

Underbara Pappa!





JAG ÄLSKAR ER SÅ HJÄRTAT SNART SPRICKER!!!!!!! <3
Vet inte vart alla dessa känslor ska ta vägen? vill vara nära dig.. jag vill kyssa dig, vill ha dina armar omkring mig, jag vill jag vill SÅÅÅÅ mycket! blir tokig Simon? du är mer än jag någonsin kunnat drömma om. Du är perfekt, hör du det? perfekt! Jag älskar varenda linje i ditt ansikte.. Jag älskar hela hela hela dig!

Har aldrig kunnat fantisera om någon bättre Pappa? du är allt! du är våran klippa.
Hon ska vara så glad att hon har just dig. Den underbaraste personer som någonsin vandrat i ett par skor.

Vi har gjort det bästa, 50 procent du och 50 procent jag.

Våran älskade lilla kärleksbebis! <3

Publicerad 2010-04-13 22:58:55 i Wilja 0-3 månader,

Lilla flicka hinner bli stor innan jag uppdaterar här.





  

   

  

ÅH! Äntligen en uppdatering. Steffi kom förbi med internet, så nu får jag sitta en stund. Blir så ledsen när jag inte kan uppdatera, de händer ju så mkt! och jag har så mkt frågor till er. Känner mig hjälplös utan eran hjälp! för ni vet de va? ni är lixom min högra hand! frågor om lillan, va som är rätt eller fel.

Men hon är STOR våran tjej! i Torsdags så va vi på bvc första gången. Hon har gått upp 380 gram och växt 3 cm på 5 enstaka dagar! så undra hur mkt hon växt tills på torsdag då vi ska tillbaka på besök?

Sen igår va vi på astridlindgrens, och ja.. Lilla fick en liten byxblöja som hon ska ha i sex veckor! dock visade de ingenting fel på röntgen? vet inte riktigt. Så mamma har bokat tid hos en privatortoped tills nästa vecka i stan. Så han kan bedömma istället! för de dom sa på astridlindgrens va: för säkerhetsskull. Och hon LIDER av den verkligen! är som att sätta på ett duschdraperi i plast? huden andas inte, och hon blir SJÖBLÖT under den!
Känns dumt ifall de inte är nått. Annars är de för hennes bästa, men då vill ja vara säker på att de är nått fel.

Dagarna går super här hemma! har fortfarande världens lugnaste bebis hemma. Sover hela nätterna, vaknar 1-3 gånger per natt och äter som en tok, sen somnar hon om eller ligger och låter redan? gurglar! :D så jävla gulligt.

Så nu är vi redo, ut och besöka lite folk! inga sjukas såklart, men nu är vi friska och krya.
Skicka mail om ni vill ha nummer, så lööööser vi det! :D

Publicerad 2010-04-13 22:41:49 i Livet i Gnesta,

Peppaaa peppa!



  

JAAAAAAAAAAA!! Ställde mig på vågen i Lördags igen hemma hos Pappa! Vägde mig Söndagen innan. Då vägde jag 58 kg! så 4 kg har jag gått ner på mindre än en vecka. Och vet ni? jag väger också MINDRE än vad jag gjorde innan jag blev gravid med lillan! så nu ska jag ner till 55 och sen bli fit till sommarn. Tror ni jag lyckas? ;)

Publicerad 2010-04-06 21:07:14 i Wilja 0-3 månader,

Såhär sover jag!



  

Såhär ligger Wilja och sover när hon ligger på mitt eller Simons bröst! ALDRIG utan sina händer under ansiktet. Och ser ni hur hon håller upp hela nacken själv? helt bort från min kropp! förstår ingenting. En liten Wilja med superkrafter! hur kommer jag få de sen? envisa superstarka unge! <3 dom där 11:a dagarna övertiden har gett mig henne. Dock en jäkligt liten tjej! ;D undra hur mkt hon växt på en vecka? intressant! ringa till BVC imorgon ska vi göra. Teletid 1 timma på morgonen bara? :S så, får ringa då.

Publicerad 2010-04-06 21:01:02 i Wilja 0-3 månader,

Jätte kul tjej jag är.





  

  

Vilket roligt sällskap jag är! Verkligen... Sätter på filmen, 30 minuter senare så sover både jag och Wilja! förstod ingenting när ja vakna upp och eftertexten hade börjat rulla å Steffi tog på sig kläder för att gå! ;D trodde kl va sex. Men 8 va den visst och älskling kom innanför dörren!

Här kommer lite bilder från vårt lilla troll idag.
Älskar att barbarapappa är TOK mkt större än lillan!

Publicerad 2010-04-06 17:20:42 i Wilja 0-3 månader,

Mammas lilla gryn! ÅÅÅH, blir tokig av kärlek.





  

Tant Stephanie kom förbi med mat åt gammelmamman här hemma. Tunnbröööörölle :) hur gott som helst, den slank ner fint kan jag lova. Har NOLL aptit?! äter för jag vet att jag måste för hennes skull så att mjölken inte försvinner. Men fy.. Tanke på biff eller mat får mig att bli illamående! MEN GOODIS vill jag ha! :D allt som är sött eller salt. De kommer sitta fint, så de är det jag ska göra nu! iväg bums ner till Konsum medans grynet ligger och sussar sött här hemma. Hon blir omhändertagen kan ja lova! skönt å komma uut lite. Blir tokig om ja ska sitta inne och bara trycka! 

Simon kommer hem ikväll, känns konstigt att inte ha honom hemma? Lillan saknar honom! Men ÄNTLIGEN får jag mysa med min skatt. Såfort ja matat henne så tar han henne ifrån mig. Så allt ja får är en igel på tutten som blöder, vilken kärlek va? 


  

Publicerad 2010-04-06 14:14:49 i Wilja 0-3 månader,

GRATTIS, en heeel vecka idag!





Mammas & Pappas lilla troll är REDAN en hel vecka gammal. Gud, ska tiden rusa såhär?

Japp, och snart springer du runt här hemma i stringtrosor! En vecka har inte gått såhär snabbt någonsin som jag kan minnas. För en vecka sen låg jag på förlossningen nu i TOKVÄRKAR! Och brevid mig nu har jag världens piggaste tjej som tuggar på fingrarna? äh, förstår INGENTING!

Mamma är så stolt. Igår kväll så somnade vi ca 23.00, sen sov prinsessan till klockan 04.00 och va vaken till 04.30 och åt. Sen sov heela familjen fram till 09.00 imorse! Skoja om vi är utvilade idag?
hur obeskrivligt skönt som helst. LYX att ha en sovande bebis:D!
 sen vid kl 11.00 kom syster och kusinerna på besök. Snosat lillbebis hela förmiddan! tog en promenad å mötte barnvagnsmaffian påvägen.

Och idag fick vi det konstaterat, vi har en superbebis att göra med! På återkontrollen på sjukhuset så blev dom chockade över att hon redan va så stabil och stark, då hon bara va 4 dagar gammal. Har inte tänkt så mkt på det! Men min syster sa de, att ingen av hennes tre ungar har varit så starka i nacke eller händer som Wilja är.

Hon kan flytta huvudet från ena sidan till den andra när hon ligger på bröstet.
Hon tar upp huvudet och lägger dom på händerna när hon ligger där också. Hon sprattlar med fötterna så hon lägger sig till rätta som hon själv vill. TOKSTARKA ben! Ja...

Frågan är vad jag har i min supermjölk egentligen?

Likaså att hon sover inte så mkt, pyret ligger vaken hur mkt som helst och bara kollar och suger på fingrarna! hur mkt ska dom sova?

EN FRÅGA TILL ER! :
När började ni gå ut mer med era bebisar, träffa andra små pyren och så? Vill ju inte att hon ska träffa massa 'dagisbarn' just nu, då en vanlig förkylning på dom kan bli superstark på henne. Vill va lite försiktig lixom! Men att träffa någon i hemmamiljö? det kan väl inte va så farligt?

Vill ju dricka kaffe å socialisera mig lite känner jag! så wilja får komma ut mer också. Frisk luft är alltid bra, likaså att stänger jag in mig i tre månader som MÅNGA gör. Så kommer hon antagligen bli supersjuk såfort jag går utanför dörren med henne. Så lika bra att vänja imunförsvaret. SJÄLVKLART undvika sjuka och förkylda personer.

Publicerad 2010-04-06 09:48:03 i Wilja 0-3 månader,

Underbar dag i Stockholm, träff med ALLA!





  

  

  

  

  

  

Igår så blev det ju premiäråk för mig och lille Wilje till Stockholm! Och HUR bra som helst gick de, inga problem alls. Hon åt, sen låg hon och kollade ut mot fönstret i ca 30 minuter tills hon somnade. Kom fram till stan, mötte upp Morbror Bartek och Buddha, gick till John Chris och fikade lite! hur mysigt som helst. Ni skulle sätt min bror, han stirrade bara på henne. Tog ett tag innan han vågade hålla i lillan! men tillslut så... Sen kommer vi till de roliga. Mamma Patricia glömmer bort att hon ska möta upp Pappa vid södrastation 15.45 och klockan va 14.30 när vi upptäckte de, oops så att säga. Men då tar Wilja och börjar KASKADBAJSA ÖVERALLT!! Höll på att byta i deras soffa pga att dom inte hade nå skötbord på toaletten, men då... då jävlar, hon bajsa ner TRE hela blöjor, de bara forsade ur henne. Bajsa på mammas tröja, på morbrors vantar.. Ja, bajs som sagt ÖVERALLT! :P

Men med ett skrikande barn så klarade jag av stressen som ett proffs fick jag höra!^^, de tackar vi för.
Sen tog vi en promenad från medis ner till södrastation där simon stod och väntade. Va LIVRÄDD att han skulle gått och fått panik över att vi inte va där.

Kom hem till hans föräldrar, där farmor och farfar, faster, kusinen, & farbröderna väntade på lilla älskade Wilja! va lite orolig över hur det skulle gå. Som ni vet har vi inte haft världens kontakt med simons mamma, då hon inte riktigt.. Brytt sig? men igår ville hon inte släppa lilltjejen! så vi hoppas att de ändrar sig i framtiden. Får låta henne ta den tid hon behöver helt enkelt! Sen fick Wilja MASSOR av fina presenter, fick inte med oss allt! "/ Fick labans babygym av simons syster, men de fick vi inte med. Å två kassar me kläder! shit, hon har en större garderob än mig just nu! :D

Sen blev det en promenad in mot söder för att hälsa på Arthur med familj, Simons 'andra' där han växt upp som liten. Där blev de tårar som spruta, alla bara kollade på henne och tyckte hon va finast i hela världen, precis! för de är exakt det hon är. Mammas lilla egna! <3 Va kvar en stund och fick ÄNNU mera presenter, jacka, blöjor, nappar. Ja, allt! Drack kaffe, åt bullar och pussa på henne.

Sen iväg igen mot tåget då gudfar Jimmy kommer med ÄNNU mera kassar me presenter! :O Bortskämda lilla skitunge är va hon är, två jätte fina klänningar och kort från hans mamma och honom. Blev bara en snabbis då han ska tillbaka till lumpen. Men nästa helg så ska han få kramas ännu mera med Wilja! :D

Sen blev det tåget hem efter en heeeeldag me lillan som sovit så gott i vagnen och hemma hos farmor och farfar. När vi kom hem hade vi att göra me en liten piggelin! så de blev att stoppa henne i ett litet bad och tvätta bort alla baciiiiiller, och sen stoppas ner i en mjuk pyjamas under täcket. Åt lite mat, sen TOKSOMNA hon! :D

Publicerad 2010-04-05 02:31:52 i Livet i Gnesta,

Bombs away! //Simon



                              

Helt absurt hur allt kan kännas så overkligt! det här var nog den sissta platsen jag trodde att jag skulle vara på för ett år sen, i soffan i vardagsrummet med en flickvän och barn sovandes i sovrummet, och på väg ut i köket för att diska.

missta mig inte jag är världens lyckligaste pappa och pojkvän med min egna underbara familj som jag håller närmast. men det är verkligen nu som chocken börjar lägga sig, i fem dagar har jag varit som i en dvala, svävat på moln kan man säga, men det är nu det biter tag...JAG ÄR FARSA!!!
herregud jag har en egen liten dotter, hon är jätte liten och hon är min bara min! eller nästan Patricia är väl med på nått hörn där med, men jag har 50% att säga till om, jag ska uppfostra henne, vilket jäkla ansvar!.

Det är helt absurt hur mycket det är som snurrar i mitt huvud just nu, allt bara slog till på en gång, det är absolut inte så att jag ångar mig eller nått sånt tvärtom det är nu jag känner vilket otroligt ansvar jag har och hur stort det här är, det är jag som ska uppfostra och leda henne rätt i livet.
är det någon gång i livet som jag vill se in i framtiden så är det nu inte bara för att se vilken vacker tjej hon kommer bli utan även för att se vilka problem och vilka vägar jag måste hjälpa henne att ta så jag kan förbereda mig på dem så det inte bli fel, gud börbjude att det blir fel! hade aldrig kunna leva med att ha gjort något som skadat min lilla prinsessa, för det är precis vad hon är min lilla prinsessa.

jag undrar vad hon kommer bli för en tjej populär/inpopulär, punkare/brat, plugghäst/icke plugghäst, bråkig/snäll, kommer troligen bli killarnas favorit... ursäkta mig men fy fan vilket helvete hennes pojkvänner kommer få genomlida.
Men en sak vet jag iallfall, och det är att det kommer nu och föralltid att vara pappas lilla flicka<3!

Alla tankar och känslor som snurrar runt den här lilla tjejen är för mycket för att få in i ett inlägg, tror faktiskt att det är för mycket för att någonsin kunna förklara...

Ledsen för ett kanske ganska osamanhängande inlägg men jag var tvungen att skriva av mig lite, sen är klockan 02.05 och disken är inte klar än och jobbet imorn klockan sju.
Så nu blir det diska and get my mind all sorted out!
tänkte även slänga in ett inlägg senare i veckan om min syn på förlossningen kan ju va kul det med...
Så peace out, cya and ciao! Let's go to work tomorrow and make som fucking CASHING!!!

PS: Jag älskar er Wilja och Patricia

//Carl Kungen Simon Elis Farsan Brandén

Publicerad 2010-04-04 21:33:40 i Livet i Gnesta,

Min lilla liten!





Nu ligger lilla Wilja här på mitt bröst efter att ha ätit sig mätt.. PROPPMÄTT! Mammas lilla matvrak. Hon gör ju inget annat än å suger på mina stackars såriga bröst. Trevlig info va? Men såriga bröstvårtor är nästan värre än förlossningen. FAN va ont det ska göra! handpumpar hela tiden, brösten är ju som cement och 50 gånger större än tidigare. Har jag nånsin funtat på sillicar så har den drömmen krossats brutalt just nu!

Säger jag nu, och inte när jag får rulla in brösten i bh:n som en jäkla kakdeg! Ätit lite middag här hemma, sen kom Markus, Andrea och Johan förbi och hälsade på lilla miraklet! så kul att träffa dom :)

HJÄLP om ni har några tips!

Lillan har jordens buse i näsan. Jag får inte ut den på nått sätt, gör så hon andas konstigt och läskigt. Har försökt med nässugen, men de funkar inte! någon som vet nått husknep?

Föresten! hennes navelsträng börjar lossna, REDAN? 5 dagar gammal är hon ju bara. Har hört att den faller av ca 2 veckor efter? den varar inte eller vätskar inte. Så verkar inte vara någon fara. En lite röd kant kring bara, men inget annat. Så de tyder inte på någon inflamation iallafall.

Nä! nu blir det att försöka somna i tid ikväll, upp tidigt imorgon då moffaa kommer på besök, och sen till Stockholm som sagt. Blir en riktigt trip kring allihop! :D

Publicerad 2010-04-04 19:01:41 i Wilja 0-3 månader,

HELT INSANE!!





5 dagar efter förlossningen ser jag ut SÅHÄR!

Helt jävla galet, ställde mig på VÅGEN hemma hos Pappa idag. Sa ju de, ska ställa mig på vågen varje Måndag nu för att se hur mkt jag har gått ner. Men mina ögon fick en chock! trodde verkligen inte att det va sant.

Sista vägningen på sjukan så vägde jag: 69.5 alltså, EXAKT 9 kg mer sen inskrivningen då jag vägde 60.5.

Idag ställde jag mig, och GISSA! 61.9 så... Jag har alltså 1,5 kg kvar att gå ner innan jag är tillbaka där jag starta. Men nu ska jag ner till 55. SÅ önska mig ALL lycka nu! :D

Publicerad 2010-04-04 18:58:26 i Wilja 0-3 månader,

Underbara dag!





  

  

  

  

Idag så kom Mamma på besök! Vilket har varit huuuur mysigt som helst! Hon kom med fina blommor och massa gott té till oss. Tack snälla! hon bävade sig för att allt va stängt å hon inte hade me sig massa presenter. Gud, lilla skrollan har bara legat och snosat på henne i flera timmar. Frågan är vad jag har i min mjölj? dundermorfin! hallå.. Hon sover heeela tiden, vaknar inte ens när blöjan ska bytas, å inte heller när vi klär på henne alla tjocka kläder? INSANE! :D
Sen så tog vi på oss alla kläder och tog en promenad upp till Morfar och hälsade på! satt och pratade lite skit, och sen hem igen.

Imorgon så blir de el stockholmo för mig och lillan! STORPREMIÄÄR så att säga :) ska upp och möta min bror på en fika. Han kom inte idag, så ja sa de. Kan lika gärna åka upp! Skönt att röra sig lite. Sen blir det att åka till Farmor och Farfar och hälsa på för första gången också. Så ska bli en intressant upplevelse, se hur det går.

Nu blir de flääääskfilé å massa gott! hungrig som en varg. De här med mat.. Man glömmer så lätt! "/ inte bra.

Publicerad 2010-04-04 12:08:51 i Livet i Gnesta,

Helvetes grannjävlar va arg jag är!



Nu förstår jag verkligen småbarnsföräldrar! att barnen inte kan sova om nätterna när det DUNKAR i lägenheten brevid.

JAG HATAR GRANNAR! Bor i ett hus med pappväggar så jag hör om nån lägger en smygis på toaletten. Kunde lika gärna haft ett helt ZOO fyllt med djur i sovrummet! lillan har skrikit och blivit rädd 550 gånger inatt och sket ner sig totalt. Varje gång nån spola kranen eller BANKA i väggen så flög hon rätt upp! Hade jag haft en pistol hade jag gått in och skjutit huvudet av folket.

Tillslut fick vi henne lugn när folket drog, men sen tillbaka på efterkrök vid 4, sen upp klockan sex med henne och la oss i soffan. Tacka gudarna att hon sover och är lugn nu! :)

Så idag kommer moooormor på besök! ska äta lite påskmat, ut och gå och bara mysa. Sen kommer min bror ikväll också! så ska bli hur mysigt som helst. Passade på att sova en timma när hon lagt sig, så ett par ägg senare så känner jag mig iallafall mänsklig inatt.

Och GUD så trött hon va... Men blev så rädd hela tiden, bara flög upp när dom rota i badrumsskåpen och 'deeptalk' på toaletterna. Hörde fan va alla sa! BRUDJÄVLAR! :O

Publicerad 2010-04-03 15:41:58 i Wilja 0-3 månader,

Svårt att inte vara stolt!





  

  

  

  

Det är svårt att faktiskt inte vara stolt. Gud, min blogg håller på att förvandlas till rena rama smörjsåpan! :D
Men de är så svårt att just inte skriva om hur man känner sig? så mkt tankar och känslor! och de är bara till er allt kommer fram till. De är er jag vill dela med mig min glädje till.

Imorse så kom Pappa förbi, morfar som han nu kallas! efter en liten stund så ramlar min ena storesyster in med lilla Thea! Kom med jätte fina presenter. Tackar! fick lite smått & gott i en kartong. Nappar, filt, termometer, flaskor, grattiskort, bodys & en hängleksak till vagnen från POP som vi kollat på tidigare.

Sen har de varit lugnt! Wilja gjorde ett stort A i byxan kan jag lova, hade bajs överallt och ingenstans. Hela bodyn va fylld, usha! haha, vi skratta så vi grät. Nu gjorde hon allt Pappa stolt, de bara braka i blöjan.

Som Pappa sa, vi har nog skapat den mest nöjda bebisen som finns! hon är vaken jätte mkt för att vara så liten, men hon ligger & suger på fingrarna. Inte ett knyst om hon inte är hungrig, sover som en stock på natten! förutom när vi ska amma. Hoppas de håller i sig, vet att de kan ändras snabbare än snabbast! ;D

Nu ska mamma ta en dusch, lillan sover på Pappa! så ska passa på. Göra mig fiin, raka bena, smörja in hela mig. På med myskläderna och sätta på en film! Imorgon så kommer mormor och morbror hit på besök, ska bli så mysigt! Antagligen så sover dom kvar tills på Måndag! ska bli skönt att mamma kommer hit, prata lite om förlossningen. Hon va ju med, och hon kan nog säga lite mer om va som hände än Simon. Han va ju så koncentrerad på mig under hela tiden. Så ska bli skönt å veta va hon tänkte!

Ska som sagt in å svara på era kommentarer ikväll. Jag SKA hinna med!

Påskpussar från Wilja.

Publicerad 2010-04-03 12:55:03 i Livet i Gnesta,

GLAD PÅSK TILL ER!





På BB, dagen efter förlossningen!
Stackars magen är alldeles svullen. Se så fin degpåse jag skaffat mig! ;D
Har inte ställt mig på vågen ännu. Men ska göra de på Måndag hemma hos Pappa hade jag tänkt. En gång i veckan, Måndagar så kommer jag med info om hur det går att komma tillbaka till vanlig form!

GLADPÅÅÅÅÅÅÅÅÅSK!!

Ja, som sagt. Sporadiska inlägg medans jag hinner, lillan gör ju inget annat än å äter å äter. Mina stackars tuttar! gör så hemskt ont. Som min syster sa, de här är nästan värre än förlossningen.
Bara att när de tar STOP fast man har mjölk, men de kommer inte ut. Dunkar & är ömma! tar alvedon, har haft lite feber. Men det är en del man får stå ut med.. Såfort jag kollar på henne så slutar allt göra ont!

Nä, nu blir det att mata lillbebis, sen ut i sooooolen på en långpromenad!
Ikväll hade jag tänkt mig att svara på era fina kommentarer.

Publicerad 2010-04-03 09:37:28 i Förlossningsberättelsen,

Förlossningsberättelsen.



Vägen till våran lilla Wilja Cornelia Lindh Brandén som kom till oss den 30-3-2010 <3
Hon vägde: 3220 gram
Hon va 47 cm lång
Och det allra finaste världen har sätt.

Det är så många känslor, så jag sitter här och gråter mig igenom denna berättelse nu, med både glädje, smärta & rädsla. Som många av er vet så började allt i Måndags, jag gick till Barnmorskan för jag va lite orolig om jag sipprade fostervatten eller inte. Så gick dit, va inte öppen nått och hon visste inte va de kunde vara. Så hon ber mig kontakta förlossningen i Nyköping för att jag ska få komma in på en rutinkoll. Timmarna går, och jag väntar på att Simon ska komma hem. Vill inte ta beslutet själv, men vi bestämmer oss för att ringa in och rådgöra. Ville ju verkligen bli igångsatt, orkade inte längre. Men som ni vet, så blev jag så vidrigt bemött av barnmorskan som jag talade med i telefon, hon la på i örat på mig.

På kvällen fick jag ett SMS som räddade hela situationen. Vi packade väskorna, ringde Pappa och åkte till förlossningen i Södertälje där dom tog oss på största allvar.
Nu kommer jag skriva lite ur förlossningsjournalen, för de finns så många luckor jag & simon inte minns. Så mkt känslor, och tidsbegrepp är inte nått att tala om. Det finns inte! dag som natt, morgon som kväll.. Man bryr sig lixom inte.

Inskrivning på förlossningen i Södertälje den 30-3-2010 klockan:

00.45
Patienten kommer in för sammandragningar och rädsla över fostervatten avgått, hon har även gått över 11 dagar. 2 cm öppen vid kontroll, hjärtslagen ser jätte fina ut.

02.15 Då Patricia är väldigt trött och inte sovit ordentligt på flera veckor så ges en sovdos och även en morfinspruta så hon får somna in. Kan tillägga att den här sprutan verkligen va SUSEN! Somnade på ett ögonblick, och dom timmarna jag fick sova va oslagbara. Så otroligt skönt!

07.30 Barnmorskan väcker mig och talar om att det är en kvinna som står utanför som säger att hon är min mamma. Men morfin i kroppen så är jag alldeles borta, och förstår verkligen inte va kärringen menar eller säger! men in kom mamma med hjärtat som slog i 200. Går och pratar med henne, säger att de inte är någonfara å att jag inte har ont på nått sätt alls. Hade inga värkar, eller ingen vattenavgång alls.

09.10 CTG-kurva läggs för att kontrollera SD.

10.03 Patricia har nu sovit i 3 timmar inatt, endast några glesa sammandragningar som inte påvärkar henne alls. Mindre mängder brun slemmig flytning. Trots att buken ruckas ses inget fostervatten. Patienten öppen ca: 2,5 cm. Troligen har första hinnan brustit, patienten är i latentfas, gör hinnesvepning. OM inte pat kommer igång med värkar innan lunch så kommer hon bli igångsatt.

11.20 VÄRKAR,
Patienten är illamående och KRÄKS strax därefter.
Alltså så startade min förlossning på naturligt sätt, strax innan igångsättningen skulle ske, nu börjar helvetet med illamåendet och all kräk. Hemska känsla! magsjuk och föda barn.

12.48
Rejäla värkar, andas jätte fint under värkarna. Har regenbundna sammandragningar som kommer med 1,5 minuters mellanrum och sitter i 40-60 sekunder.

13.10 Börjar andas lustgas med god effekt.

13.30 Pat önskar EDA då hon har riktigt ont nu. Förberedelse, sätter PVK. Blir fel 3 gånger, kontaktar narkos.

13.40
Mkt smärtpåvärkad, andas lustgas 30/70 väntar på EDA.

14.00 EDA lägges

14.05
Öppen 4-5 cm, klart fostervatten rinner.

14.15 Får varma handdukar som läggs på mage & rygg

14.40 Patienten är fortfarande mkt smärtpåvärkad, andas lustgas genom värkarna. Ringer narkosdoktor igen, ska lägga om en ny EDA för att den inte fungerade.

15.00 EDA läggs om.

15.15 Nu god effekt av EDAN.

15.25
Glassdrink och smörgås till patient + familj

15.35 KRÄKS

15.45
Går i korridoren

16.00 KRÄKS

16.25 5 CM öppen
, fostervatten rinner ut.

16.30 Värkstimulerande dropp kopplas på. Sitter på bollen, sambon masserar ryggslutet.

17.15
Försöker att kissa men misslyckas.

17.25 Tappas på 200 ml klar urin

17.30 Öppen 10 CENTIMETER!
Gick alltså väldigt fort att öppna mig från fem till 10 cm. Endast på en timma, nu blev det till verklighet och jag kände bara en sån enorm lättnad. Men framförallt rädsla! nu kunde ja inte stoppa det, den där läskiga känslan av de extrema trycket.

17.36 Skalp CTG-reg inledd.

18.10 KRÄKS

18.25 Värkstorm

18.35 Får värkstormar igen, lustgas 30/70.

18.42 KRÄKS

18.52 Yttligare ännu en värkstorm

19.00 KRÄKS

19.26 Krystvärkar

Under denna tid så kommer jag ihåg mest! Det va en sån enorm lättnad att äntligen få trycka ut och inte bara stå ut med den där smärtan som griper tag i en, ända in i benmärgen. Kändes som jag hade djävulen i mig, och allt jag önskade va att få komma bort från min egna kropp! Att en smärta kan vara så hög, förstår jag inte. Allt jag kämpade mot va att jag skulle få henne i min famn, och efter varje steg så kom jag henne närmre. Ännu en mindre värk tills hon va ute hos oss!

Jag hade ju en sån otur att jag spydde så som jag gjorde. Bara att spy tar ju på krafterna, och under en förlossning? fy! hade ingen mat i kroppen, ingen energi & vattnet kom upp lika fort igen.
Men 20.15 så ändrades mitt liv föralltid, en fullt frisk liten Wilja hamnade på mitt bröst och skrek såfort hon kom ut. Hon ändrade hela våra liv, med glädje & kärlek.

Hon tog bröstet efter bara fem minuter, och allt gick HUR bra som helst. Fick sy två stygn bara, så det va ingen större fara. På inre vaginalbotten, så inget allvarligt! lite skrubbsår så att säga.
Sen fick vi komma ner till BB + eftersom vanliga BB va fullt. Mer som ett hotel så att säga?
Ingen personal, man får tillkalla ifall det behövs. Men eftersom allt gick så bra med oss och inga komplikationer så fick vi komma dit. Och ja.. Bara vara, vi tre! <3

Men jag hade ett sånt stöd, Simon....
Finns inga ord i världen som kan beskriva hur han va mot mig! han va där, hela hela tiden. Pushade mig inte på det sättet, han visste sin gräns. Klappa mig på handen, badda pannan.. Masserade, pratade lugnt och stressade aldrig upp sig över nånting! smärtan han såg mig i.. Hur han hanterade allt? Jag är stolt, det är allt jag kan säga. Så stolt som man bara kan bli!

Publicerad 2010-04-03 01:58:15 i Blandade bilder 08-09,

Mammas största stolthet.





  

   

  

  

  

  

  

Idag började morgonen 06.00 efter 3 timmars sömn på hela natten! men lika pigg ska mamma vara för det. Tog på oss kläder, gjorde oss fina och klara för att ta den första promenaden i solen med vagnen. ÅH! Vilken känsla... vilken otroligt mäktig känsla att gå där och visa upp sin stolthet för hela världen.

08.45 tåget mot Södertälje Sjukhus! Va på återbesök hos barnläkaren på förlossningen idag.
Gjorde PKU-test, hörseltest och kollade hennes vikt. Allt gick super! va klara på en gång, hon har gått ner 170 gram på dessa 3 dagar. Så behöver inte oroa oss för att hon inte får tillräckligt med mjölk iallafall. Sen så skulle dom sticka mammas flicka i handen! TRE stick, mådde så dåligt.. där låg hon och sa inte ett knyst. Men mitt mammahjärta höll på att spricka. Så gick ut utanför medans Simon va inne med henne. Nålar, nä fyfan!

Sen va de det där med höften som den nya doktorn kollade på. Han trodde att det inte skulle vara någonfara. Men vi får ändå remissen till Astrid Lindgrens IFALL att det skulle vara nått. Igår låg jag och grät.. grät grät & grät, dum som jag va så gick jag in och googlade på de, såg bilder på dessa små knyten med benen 90 grader åt sidan, fan alltså! Hon kanske inte lider av de.. men jag lider åt henne! min lilla bebis, min mjuka goda lilla bebis ska kanske få en skena som gör så hela hon försvinner i hård hård plast! :( ush, är så rädd att det ska vara nått tokigt.

Tog en promenad i solen ner till Södertälje Centrum igen, och handlade en BH. Vaknade upp med JORDENS balobas! trodde ja aldrig skulle se mig själv i så stora bröst. Har ju haft så mkt problem med dom nu sista dagarna, såriga, mjölken har fastnat i mjölkgången! "/ så sitter å handpumpar nu innan varje amning. Sitter här å luftar dom i vädret! Men de funkar.

Sen kom vi hem igen, och sen kom Mimmi med en massa fina paket till lilla Wilja! ÅH, nu kommer hon vara som en ny liten parvelbebis. Fick en fleecéoverall, tossor & prinsessboken! ÅH :D så nu ska pappa läsa för henne varje kväll.

Sen blev det också PREMIÄÄÄÄÄRBAD för älskade! och OJ vad hon älskade att bada? trodde hon skulle gallskrika, men nej nej. Hon verkligen skrev när vi försökte få upp henne! men blev ett kort bad, vill inte bada henne sålänge nu. Men ren & fin bebis har vi här nu, som bajsar, skriker & spyr. PRECIS som det SKA vara.

Vi lever i vakum som ni kanske förstår, SOVER ingenting.. Och natt som dag, tid som datum.. Har bara koll på hennes födelsedag! inte vilken dag, inte va de är för dag idag.. Är helt lost!

Så ni får förlåta att jag inte besvarat alla era frågor, men det kommer! ge oss lite tid så kommer vi komma med friska nya tag när mamma & bebis skaffat sig lite rutiner, för just nu går ja efter Wiljas lag så att säga!

NI ÄR UNDERBARA ALLIHOPPA!

Publicerad 2010-04-01 20:56:32 i Wilja 0-3 månader,

Hemkomna från BB äntligen! ÅH <3






  

  

  

Nu har vi äntligen kommit hem! Morfar kom och hämtade oss och lilla ögonstenen på BB och han kunde inte slita blicken från lillan en enda sekund. Trodde vi skulle köra av vägen minst 200 gånger påväg hem. Hon är verkligen en liten kopia av mig som liten! Ska bli kul å se va hon får av Simon, hans tår har vi iallafall kommit fram till! ;)

Jag kan fortfarande inte tro att det här är sant, det är så omtumlande och så mäktigt! finns inte ett ord. Man går på någon slags energi som man inte tror ska finnas i kroppen! Utan simon hade jag aldrig klarat av det här. Att han finns, att han gosar, pussar & kramar om liten! oj.. vilken känsla det är att se dom två tillsammans. All kärlek... all värme, all närhet! Ni hör på mig, ja håller på att bli tokig! 

En tokig mamma utan sömn och så himla obeskrivligt ont i brösten! Lillan har legat och sugit hela natten, hungriga lilla flicka. Och eftersom mjölken inte runnit till ordentligt ännu så måste hon suga HELA tiden! sovit en timma inatt bara. Men känner mig ändå pigg! Som ja sa, otroliga mammakrafter kommer kan ja lova.
Nu skulle ja ha lyssnat på er, VILA dom sista dagarna innan förlossningen. Va nere på apteket och hittade salva och någon liten napp för tutten. Har fått blodblåsor och skavsår på hela bröstvårtorna, gör så ont.

Nu ligger wilja och sover här på pappas bröst, första gången sen förlossningen hon sovit i över en timma! hon känner nog av att vi är trygga här hemma. Men kan säga er, hon är världens gosigaste bebis, kramas och hon ÄLSKAR att suga på läpparna och på simons näsa!

Blir inte så mkt update, men ska skriva såfort hon börjar äta ordentligt och kan sova längre stunder åt gången. Allt vi vill är att bara kolla på henne, krama om henne.. Pussa henne! Ja.. ÄLSKA henne över hela våra hjärtan.

Imorgon så ska vi på återbesök på Sjukhuset för att kolla hörsel och så, att allt är bra. Väga lillan!
Sen ska vi få en remiss till Astrid Lindgrens sjukhus i veckan. KAN vara så att hennes höft är lite sne, så hon ska in på en röntken och kolla så de inte är nått farligt. KANSKE få en ställning så hon kan stabilisera höften i ett par veckor.

Mammas lilla älskling!

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela