Publicerad 2011-05-30 23:39:39 i De bästa av Bålsta! <3,

Manual på kinesiska!



Efter TVÅ dagars montering så är garderoben FORTFARANDEE inte uppmonterad!^^ :P Och vi har en HEL kasse med delar som är kvar(?!) Vågar inte ens röra dörrarna som är av glas... 7 års olycka för en tappad spegel, HEY! plussa på 50 år om en sånhär rasar.. :P Att läsa Ikeas manual är som kinesiska, helt sjukt. Ingenting stämmer!
Gad dääämit! Men FAN så snyggt de blir. Vi har bra smak vi! :D

Sen har JAG, notera JAAAG varit så duktig att monterat upp TVÅ Expeedithyllor! Sen en BESTÅ hylla in till badrummet, satt upp allt annat smått! Linus har ansvarat för foton gullis.. Kom hem hit och massa fina foton på Willy! <3 gjorde mig glad i hjärtat.

Sen imorgon blir det att kolla lite nya sängkläder och saker till köket! FAN så bra allt blir.
Plånboken är mindre glad! xD

Älskar iallafall vår nya GIGANTISKA lampa! <3

Publicerad 2011-05-30 13:47:00 i En annan del av Stockholm!,

Linus vs Stiffler! :D



 

 

 

HAHAHA! Ja dör, nu har FLERA kommentarer strömmat in att Linus liknad Sean William, alltså Stiffler från american pie! Och de stämmer fan!! :D HAHA...
Så roligt.. :D Han är min lilla stiffmaster! <3

Eller vad tycker ni andra, visst är de NÅTT som påminner dom om varandra??

Publicerad 2011-05-30 13:40:08 i En annan del av Stockholm!,

Snyggast i stan!



Det är SVÅRT att slå min läckerhet idag!^^
Fan så duktig jag varit! Varit ute och gått, solat, har varit och handlat mat! slingar nu håret... :D Ja, jag gillart.
Nu blir de sista tvätten, BUMS in i duschen och på med maten. Sen iväg till Ikea! :D

Sen vill jag åka till Göteborg också!
De är mkt man vill.
Och sen är jag arg!

Jag får inte hämta ut mitt paket på ICA från Nellys!!! :O Alltså, på riktigt! Jag vill betala med postförskott men då vill DOM ha legg på de? Varför i helvete skulle jag vilja betala någon annans paket på över 1000? känns väl lite långsökt.

Måste ordna pass, och det är nu.
Personbevis från skatteverket är iaf hemklickat! Just nu är jag ingen.

Känns lite spännande må jag säga!

Publicerad 2011-05-30 11:22:37 i De bästa av Bålsta! <3,

Bara ni för mig.



<3


<3

Bara jag har er, så är jag rikast i hela världen! <3

Saknar Willy jätte mycket, men får krama om trollet imorgon när jag ska hämta henne vid 11 :)
Idag blir det att ta sig till solariet, hade världens sovmorgon! Linus ringde vid halvelva, då låg jag fortfarande kvar och dregglade på kudden och hade inte en tendens till att vakna! så himla skönt. Men nu har jag satt på en maskin, tvätta lite kläder sen ska jag ta på mig träningskläderna och ut och GÅ en sväng. Musik i öronen!

Sen blir det återigen en sväng till Ikea, men bara till Barkarby idag!^^, glömde expedithyllorna, så alla korgar står här helt i onödan. Ska byta ut gardinerna också till ett par andra! :D
Sen blir det att pyssla ihop o snickra hela kvällen :D De är VERKLIGEN inte klart. Uppdaterar linus crib med lite bilder sen! Men de blir bra de här, de kommer bli braaa.

Publicerad 2011-05-30 11:16:51 i De bästa av Bålsta! <3,

Inte vilken Söndag som helst!



Världens bästa men stressigaste dag! <3
Hade en sån sjukt bra dag igår, på alla sett och vis! Men jäklar va vi stressade, fortsätter de såhär så har jag magsår innan Fredag. Igår kom hjärtat och hämtade mig i Södertälje!? Han måste verkligen ha SAKNAT mig! Men ett stort tack till honom, för de är ju en bit ifrån Bålsta. Sen tillbaka upp till Stockholm för att ta oss till Ikea! Fastnade självklart i Köer. Men väl framme så gick vi runt och mös! Tre timmar senare, och tre KUNDVAGNAR senare.. Så fick vi med oss en stoooor garderob hem! Med skjutdörrar, riktigt lyxig känns den. Sen en mängder med andra saker, mattor, gardiner, kuddöverdrag, allt nytt till badrummet, nya muggar, prydnader etc! <3

Men FORT hem tillbaka till Bålsta, upp med alla saker till lägenheten.
Jag hoppade av vid Ica, så min herkules klarade av allt själv. Köpte blommor till storebror, men jag fick INTE köpa TRISSLOTTER för han va tvungen o kolla legg på mig? Surt! Så ung ser jag alltså ut o vara..... Inte ens TRISS! sjukt, visste inte om jag skulle skratta eller bli skitsur! :P

Stressade, duschade, och sminkade mig i bilen mer eller mindre! Åkte tillbaka till SÖDER för att träffa upp bror, mamma, buddha den fantastiska Lotta som har hundraprocentig koll på mitt liv genom bloggen! ^^, hon uppdaterar min bror om vad som händer i mitt liv, för han har shit koll nada. ;) Lite roligt faktiskt! Sen va även freddy där och senare ramlade två kompisar till in :) Käkade på Dollys, och har ALDRIG sätt på maken om så mkt mat. Men fan så gott de va! Käkade hummer & oxfilé, bakad potatis och massor med goda röror. Linus fick in MINST ett halvtkilo kött på sin tallrik, biff, revben, oxfilé, lökringar... you name it! Men så himlans gott :)

Vi avrundade ganska tidigt, då L skulle jobba idag!
Oh de va nog den ALLRA längsta bilturen i mitt liv. Vi kom ALDRIG hem kändes de som!
Sen gick de snabbt, och vi började ordna till allt här hemma. Så jäkla mysigt! <3

Bara du & jag. Precis så som de ska va! <3

Publicerad 2011-05-28 21:15:22 i En annan del av Stockholm!,

Lördagsmys på landet!





Elliot och Wilja! <3
Fy, de känns så längesen allt va så! 
Våra små barn.
Har verkligen haft en mardrömsdag på stan idag med Wilja & Alva! Herregud, Wilja vääägrar vagnen och skriker bara, ska promt gå. Riva i allt, SKRIKER om jag tar upp henne för att bära. Hade valt ut jätte fina kläder till henne, men... Det va bara att kasta dom åt sidan och gå ut med henne.
Det är hemskt! Aldrig mera stan med henne säger jag bara, det GÅR verkligen inte. Blir så förbannad när jag ser alla andra ungar sitta i sina vagnar, och wilja bara totalt HATAR att åka vagn och SKA bara gå!
Har haft en jätte mysig helg här hos syster, men nu saknar jag Linus lite för mycket! "/ ush, 4 dagar sen nu. Inge roligt alls känns det! Vill ju bara få ge honom en kram.. Men IMORGON så får vi ses! <33
Igår så kom jag hit, myste hela dagen! Skiitväder, så vi kröp upp i soffan med en påse godis var, njöt och drack en cider! :) sen idag så har de varit samma visa, fast med mkt tröttare barn!^^, Wilja sover och Gosia är uppe med alva. Snart ska ja sätta i lite slingor på syster! ;D ska hälla upp ett glas vin också.
Ska möta Simon vid tåget imorgon i södertälje, ska lämna över Wilja för natten! Sen åka till Barkarby för att träffa älsk! <3 sen blir det Ikea för oss! Fan så mysigt.. Bara du & jag. Hoppas att han inte är ALLT för bakis då dom har en liten grabbkväll hemma hos honom, med potenciell utgång.. De kan sluta illa för tappejoel detta! ;)
Sen är de så att min BROR fyller 25 imorgon! :D så blir middag ala söder. Kommer bli mysigt! :D
Ah, ne. 
Sova - morgondag - träffa älskling - träffa familj - barnledig en dag - en bra dag! <3

Publicerad 2011-05-26 01:10:10 i Frågor & Svar,

Era frågor och mina Svar! <3





Anonym
Vad har du och simon för relation idag? Och vad tycker han om Linus?


Svar:

Min och Wiljas Pappas relation pendlar från dag till dag. Ena dagen vill han sammarbeta, andra dagen inte!
Men på senaste tiden så har nog både han och jag förstått att de är inte för jag vill göra honom illa. Utan det är för Wiljas skull,
och inte för min egna vinning. Det är för deras relation som jag har varit på honom och tjatat!
Vi två vet hur vi ska göra den andra ledsen, och hemskt nog är det så vi har behandlat varandra. Med noll respekt!
Men jag hoppas att den ska bättras och bättras, och att vi kan bli goda vänner.


Simon och Linus har ingen relation till varandra. Dom har hälsat, inte mer än så! Jag tror att Simon har tyckt det hela har
varit jobbigare än Linus. Men jag tror även att Simon förstår att Linus inte bara är vem som helst för mig nu, utan
att han verkligen är en stadig punkt i Wiljas liv!
Jag tror även att han vet, att de är en otroligt bra kille! även om de tar emot att erkänna.

Jessica
Då vill jag fråga om du stod den där falska vännen nära, och vad den gjort egentligen, lite mer fakta :D


Svar:
Vi stod varandra 'nära' när man va yngre, men tydligen va det enbart ett falskt spel från
hennes sida. Den här tjejen skickade sms till mig och berättade att Linus va min innan henne etc. Angav sig att vara en tjej här i Bålsta, sökte upp information och fortsatte att jävlas. Mail till Linus etc, om hur hemskt jag är.


Jenny
Kom på en till...
Hur gick det till när ni förlovade er? :)
vems initiativ?


svar:
Hihi, vilken frååga! nu blir jag alldeles röd i ansiktet här! :D
Det kom från KLAR BLÅ HIMMEL! Hade inte en ANING om att han hade det i tankarna över huvudtaget!
Vi låg i sängen en kväll, och han börja le sådär fånigt! Jag fråga va de va, men han ville inte säga...
Efter att mina valpögon hade varit framme i ett X-antal minuter... Så kom frågan: Patricia, vill du förlova dig med mig?? Och jag satt där! och de enda jag fick fram var: Skämtar du med mig?? hade ju inte en aning!
Jag som tvivlade på om han va lika kär som jag... Tjiii fick jag! <3 Sen så dagen efter gick vi och beställde ringar från SCHALING och gjorde våra ingraveringar! <3 Förlovade oss hemma hos hans föräldrar den 13/5 och hade en sjukt mysig kväll! <3 Efter Wilja, så va de en av mina bästa dagar!

Jenny
Har en fråga om lösenord... har trots flera kommentarer inte fått lösenord till den privata. Vilka ger du ut till ? Är en trogen läsare och vill fortsätta följa dig så undrar hur du sollar ut vilka som får och inte?
Sen måste jag säga att du ser så lycklig ut! Är så mycket roligare att läsa din blogg nu när du mår bra, bloggen blomstrar! :)

Svar:
Förlåt att jag har varit dålig på att maila tillbaka!
Men gör ett till försök så lovar jag att svara, de kom så MÅNGA så jag hade ingen koll på vilka som va öppnade eller inte till sist. Tack så mycket för dina fina ord! <3<3

Elin
Vill du ha fler barn? Isf, hur många och när skulle du vilja ha nästa? :)


Svar:
Oj... Jag skulle kunna tänka mig 2-3 till? Har alltid velat haft en stor familj <3
De är så svårt att säga! Men om jag fick önska, så kanske inom 3 år? Men det vet man aldrig.
Vet bara att jag vill att nästa bebis SKA vara planerad och efterlängtad, de ska inte vara ett: OOPS!
Samtidigt vet jag INTE hur vi skulle ställa oss ifall jag blev gravid inom ett år.
Kanske skulle vi behålla, kanske skulle vi inte. Jag har inte en aning om vart vi står i livet just då!
Är det rätt om 5 år, så är de rätt. Är de rätt om 5 månader, ja.. Då är de rätt då!
Det viktigaste är, att vi BÅDA ska längta och vilja.


Karro
Den där klänningen du beställde från hm, den som va puder färgad och hade spettsvolanger.
Satt den bra? Är sugen på att beställa den fast i den blåa färgen :)
Vill du ha fler barn? Har du nån önskan på en flicka eller pojke?


Svar:
1. Klänningen är helt UNDERBAR!! älskar den på alla sätt och vis.
MEN.. Nu när jag ökat i vikt, så sitter den dessvärre inte lika bra! Känns som ja sätter på mig ett tält, och ja känner mig mkt större än vad jag egentligen är. Men de är en smaksak, men för mig så ska man vara riktigt smal i den! :)

2. ÅÅÅÅH... Haha, ja... Jag vill ha mer barn så småningom! Hm, förut så ville jag absolut ha en till flicka.
ville ha två små prinsessor och kunde inte ens tänka mig en pojke! Men nu? skulle vara mysigt att få båda! <3


Jennie
hur ser du på att skaffa barn med linus, jag menar snart?innom ett år kanke? =)


Svar:
Att skaffa barn med Linus vore det enda rätta jag kunnat göra!
Jag vet att han kommer bli en fantastisk Pappa åt sina barn, en rättvis Pappa, en Pappa som är hård, men på ett
kärleksfullt sett! <3 Vet att han kommer skämma bort, vet att han alltid kommer ta sitt ansvar! Men.

Jag kommer aldrig göra om samma misstag!
Jag vill verkligen känna alla hans sidor, även dom dåliga. Jag vill ha det ordnat, bo i en större lägenhet!
Ha varit tillsammans ett tag, uppleva saker med bara honom! Innan vi blir Mamma-Patricia och Pappa-Linus på riktigt :) Men ja... Inom en relativt snar framtid! <3 Vill inte att de ska dröja fem år mellan Wilja och hennes småsyskon! Hoppas du fick ett OK svar??

naiana
är du gravid med Linus?

Svar:
Nej, jag är inte gravid! Och de ligger inte i planerna de närmsta året :)

Anna
Hej har du tips på bra barnvagn?:)


Svar:
OJ! Ja, hur många som helst.
Men jag säger det, Bugaboo! De är den absolut bästa vagnen ever, har man en gång lagt en
hand på en bugga, så vill man ALDRIG ha en annan! Tyvärr är dom fruktansvärt dyra som nya!
Kolla upp på blocket, som är schyssta och hela! :) provkör och kolla igenom den dock!


Alexandra
ÄR du gravid igen? på riktigt... ibland verkar de så på hur du skriver om din hemliga blogg,
har inte lösenordet men det står saker ibland som gör en misstänksam ;)

Svar:
Haha, nej jag är inte graviid :) <3

Anonym
Slänger upp några frågor (hoppas du svarar på alla). :
1. Vad hände med katten Wilja fick av sin gudmor?

2. Tips på någon kräm eller nåt för torra zoner i ansiktet? Är väldigt torr tex mellan ögonbryn, näsa, haka.

3. Läste att du "gjorde läpparna" när du fortfarande va tillsammans med din föra kille (Men då va det inte så stor skillnad tyckte jag) Men nu ser det ut som du gjort det igen fast med större resultat. har du gjort det? Kan du inte berätta lite . Jätte fint iaf! Vill också ha plut!

4. Kan du inte börja lägga upp mer recept och sånt?

Svar:

1. Som du kanske förstår så fanns det inte en möjlighet i världen att behålla Lowa
när allting va som de va, seperation, flytt hit, flytt dit. Etc! Hon har det jätte bra på landet tillsammans med tre andra. Så istället för att sitta instängd i en lägenhet, så springer hon i skogarna! där katter hör hemma egentligen, enligt mig.

2. Oj, jag är verkligen inte insatt i det här :/ men prata med någon hudrådgivare? in på bodyshop! Dom har stor koll, använd mineralsmink istället för vanlig som är mkt starkare.

3. Japp! jag gjorde läpparna i Oktober förra året på Eva & Adam kliniken i stockholm. Och jag skulle SÅ gärna vilja göra om de ifall jag hade råd, men nu har jag massa annat att lägga pengarna på. Så jag har INTE fyllt på dom igen! Och konturen är veck, la aldrig i underläpp eller överläpp, endast kontur.
Nu använder jag mig av en LÄPP-PENNA som gör en liten illution! :D men dom är mkt mkt mindre nu, än va dom var. Nu har jag mina naturliga sorgligt nog, den dagen jag har lite över i kassan ska jag SPRINGA dit! :D

4. Självklart kan jag börja lägga in mer recept! :D har bara en liten mat-torka just nu och har noll motivation
till att laga mat. NYA RECEPT GOTT FOLK! :D


Anonym
Jimmie åkesson? Va besviken jag blir på dig nu :(


Svar:
Skrev aldrig att jag tycker att han har rätt, skrev aldrig att jag stödjer alla hans åsikter.
MEN, jag kan tycka att han rätt i vissa frågor. Dom som inte håller med om de, tror jag inte riktigt är helt ärliga.

Victoria
Jag undrar hur det gick med att sluta med amningen? Ammar du fortfarande? :)
Och varför svarar du inte på mejl? Har mejlat 3 ggr men du svarar inte ens en gång? :(


Svar:
MAILA MIG EN GÅNG TILL! Enda jag kan säga :( som jag skrev ovan, har blandat ihop besvarade med icke besvarade :( <3


Trixie
Vilka härliga bilder! Frågade för ett tag sen vilken spruta det var hon fick när hon blev stel i benen efteråt, men har inte fått nåt svar.
Jag är så nyfiken så det hade varit intressant att veta! :


Svar:
Åh, förlåt! hon blev så stel i sina ben av ett-årssprutan. Det varade i tre dagar, och nu har hon två hårda knölar
i varje lår. Tror alla reagerar olika! Men de va den första av alla hon fått som hon verkligen reagerat på!
Knappt ett pip på de andra, dessa sprutor blev hon riktigt ledsen av! Feber fick hon också, och va helt dåsig och inte sig själv under dessa dagar.

Va roligt med era frågor! Hoppas ni blev nöjda?? :D Har ni några mer, så tveka inte på att fråga! Hur kul som helst för mig att sitta o klura ut svar.

Publicerad 2011-05-25 21:12:40 i En annan del av Stockholm!,

Kom igen nu!!



Hörrni , kom IGEN!! :D Va sämst ni va på att fråga saker! Är på ett sånt humör då jag vill dela med mig en massa skvaller, men vet inte riktigt vad jag ska skriiiva! :D

Publicerad 2011-05-25 13:13:26 i En annan del av Stockholm!,

Effektiva Patricia!



Fy va jag är duktig! nu säger jag så om mig själv! ;D
Har redan hunnit med att plocka, dammsuga, damma ALLT, skura varenda lucka i köket! skurat toaletten och nu kokar jag kycklingsoppa! :D Saknar min Linus massor har jag också hunnit med.

Ikväll kommer Wiljas plast farmor & farfar hit på lite fika! ska bli så mysigt.
Nu blir de att få i sig lite mat, sen duscha! och sen uuuut på lite bus! Ska till ica och handla lite också.
Blöjorna är SLUUT!

Första PAKETET blöjor som köps sedan den 12 December!! :D Har haft på lager från Norge.
Men nu blir de dessa förbaskat dyra blöjor igen.

Publicerad 2011-05-25 01:21:14 i En annan del av Stockholm!,

Tatuera mig?



Som ni vet så är jag verkligen FÖR tatueringar! tycker det är så sjukt snygg, både på tjej och kille.
Som Peter i BB, ÄLSKAR hans tatueringar! martin, häng dig i väggen. Enligt mig iallafall.

Jag har fått in ett fnapp, vill verkligen UTÖKA min lilla samling som jag har! satt och pratade med min storebror.
Körsbärsblommor! PRECIS de jag vill tatuera. Och ganska stort också! Frågan är den om jag skulle våga köra en helarm. Vad tycker ni? Bära upp tatueringen med lite attityd! Den ska inte vara som en blaffa, utan som en vacker och eligant men dock stor tatuering.
Min nästa DRÖM!

Publicerad 2011-05-25 00:57:00 i Bara Patricia,

Tack för den här tiden! <3



För tre månader sedan så låg vi i min säng... Snön låg på backen, och de va den kallaste natten på hela året kändes det som. -23 grader va de ute, och de kommer både du och jag ihåg. Den här kvällen.. Den va speciell, på alla sett och vis. Jag tänkte, tänkte igen.. Tänkte på hur mycket som hade hänt under så kort tid, så mycket som hade växt inom mig, så mycket jag hade utvecklats! så mycket som jag lärde mig att hantera att känna. Du kom in i mitt liv som en storm, som en tornado! och bara drog med mig.. <3 Det gick så fort, men jag kände så starkt!

Du fick mig att göra ett val, du fick mig att ta ett så stort steg.. Hade jag inte känt som jag gör för dig, så hade jag aldrig lämnat min trygghet! Därför så bryr jag mig inte om när någon säger till mig: Patricia, de här går för fort.

Den personen har verkligen ingen aning om hur jag känner, eller hur starkt jag känner! Jag hade aldrig rubbat allting för mig, för Wilja! om jag inte VISSTE att du va rätt person. Om jag hade känt: de här är en kille som jag har för tillfället, så hade jag ALDRIG valt att separera, flytta, flytta en gång till! gå igenom allting med Wiljas Pappa. Men jag gjorde de, för jag visste! och att de skulle leda till där vi står idag, de hade jag inte en aning om för tre-månader sedan.

Då låg du där.. Du sov! Jag bara stirra, va helt stum. Mina fingrar gled längst din rygg, jag tröck mig närmre dig och bara andades in! du va som en dröm hela du för mig. Så perfekt, så vacker och så fridfull. Där låg du, kärleken i mitt liv! och jag bara visste, de får bära eller brista. Men försöker jag inte, eller vågar jag inte så kommer jag ångra de RESTEN av mitt liv! Jag frågade dig då, om du verkligen ville bli min.
Du sov... De va inte de charmigaste, men du sa ja... och vände dig om och somna! <3 haha!

Men de är just den du ÄR, och det är den killen jag älskar så förbannat mycket.
Tack för den bästa tiden i hela mitt liv! Du gör mig så lycklig och så komplett.. Om någon bara förstod och verkligen trodde på hur mycket! <3

Publicerad 2011-05-25 00:46:42 i En annan del av Stockholm!,

Långt hår till sommaren?



(Tänk på att jag hade VÄLDIGT kort innan jag satte i min förlängning. + att jag satt i den SJÄLV, så resultatet på mitt hår är ej lika bra utfört! Man ska helst ha mkt längre än vad jag hade, och de är lättare att se raderna på någon som sitter framför dig! ;) men ett helt ok resultat för det! Jag är nöjd. )

Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.
Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.
Nu till sommaren verkar ALLA vilja få låångt och vackert hår! :)

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden.


Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.


Ni köper håret, och keratinvaxet (50 kr) påse.
Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Pris kan disskuteras, beroende på hur mkt som ska sättas i, full extension, eller bara utfyllnad. Eller om ni väljer att köpa färdiga Nailhairs, istället för träns.
Men grund: 500 för ISÄTTNING och 150 för VAXISÄTTNING så alltså, 650:-

Är ni intresserade så SKRIV.
Jag är som sagt mammaledig och har inte mkt annat att göra. Så vill ni ha håret isatt inom en vecka, så är det inga problem.

Klipper även, både tjej och kill. Finns bilder i mina kategorier på före & efterbilder.

Publicerad 2011-05-25 00:19:36 i Bara Patricia,

Frågestund inleds! <3



Kände, att nu är det DAGS! Det va så otroligt längesen jag hade en liten frågestund!
Vet inte om det är så intressant längre?
Men tveka inte på att fråga. Anonymt eller inte! Känner ni att ni själva vill vara privata och fråga mig nånting, och bli besvarade på mail. Skriv då på min privata! <3

Tänkte ha en liten frågestund under morgondagen! Och publicera dom imorgonkväll :D
Om jag får några dvs, så FRÅGA på! Vad som helst.

Jag kommer att svara på ALLA.

Publicerad 2011-05-24 20:24:27 i Bara Patricia,

En liten lista!




♥ Vaxat benen… : Ja! Och de gör jag ALDRIG om, AJ.
♥ Helrakat kissen…: Alla dagar i veckan!
♥ Tagit en sömntablett… : Ja, ett tag kunde jag inte somna utan.
♥ Varit otrevlig mot en kollega…: Förmodar att det kan ha hänt...
♥ Brutit något ben…: Tån, och FYYY! Värsta jag gjort, och två fingrar.
♥ Haft gruppsex…: Beror på hur man ser det, men nej. Aldrig med fler samtidigt! inte min grej.
♥ Flirtat med en upptagen man…: Det har väl hänt.
♥ Flirtat med en kvinna…: Japp!
♥ Stoppat fingrarna i halsen för att kräkas…: Ja....
♥ Kallat någon för Gubbjävel i vuxen ålder…: Hände för ett par dagar sen. Men de va han värd!
♥ Snattat något…: Ja fick åka polisbil när jag va 11, snattade en ögonbrynspenna från H&M.
♥ Prövat narkotika…: -
♥ Köpt ut alkohol till ditt barn…: Nej
♥ Köpt ut till någon annans barn...: Nej
♥ Varit avundsjuk på någon du tycker om…: Ja!
♥ Skvallrat en otrohet till den otrognes partner… Ja!
♥ Hittat en plånbok med pengar och lämnat in den med innehållet i… Nej, har inte den turen att hitta nått.
♥ Blivit oskyldigt beskylld för ett brott…: Nej
♥ Slagit någon annan människa…: Ja
♥ Haft ångest för att du shoppat för mkt…: Varje månad! :P
♥ Målat naglarna blå…: Faktiskt inte?
♥ Hållit med Jimmie Åkesson i smyg… JA (i vissa frågor)
♥ Skämts för din man…: Aldrig i livet!
♥ Skämts för dej själv..: Japp, för den jag va förut.
♥ Tänkt ”fan vad snygg jag är idag”…: Ja!
♥ Kissat i havet…: Japp! :D
♥ Fisit å skyllt på nån annan…: Fina flickor fiser inte ;)

Publicerad 2011-05-24 19:25:53 i En annan del av Stockholm!,

Jäklar va vi somna!



Åh, vart tog den här dagen vägen?
Vaknade nyss i panik! Alla tre slocknade efter middagen, och Linus va sen till träningen!^^, så han for upp som ett skott. Så nu sitter jag här, och FRYSER! Wilja sover nu skruttan.

Någon som vill hitta på nått bus med barnen i veckan? :)

Annars blir det lugnt. På torsdag åker jag till Gnesta! sover kvar där tills på Fredag! ska på möte på morgonen, så orkar inte stressa på Fredagsmorgon från stockholm. Sen blir de att åka ut till storesyster i helgen! Packa väskan och en massa lek-lust och åka ut dit fre-sön! <3 Blir att MYSA, busa & leka. Grilla om de e fint väder? min syster och jag är riktigt duktiga på de måste jag säga. Dricka nått glas vin? sen kanske stan på lördag! och på Söndag så har moa fotbollsmatch, så då ska syster stå och sälja korv! ;D

Skönt o ha en sån helg.
Och sen NÄSTA, så blir de RÖJ! Gnestadagen närmar sig.

 

Publicerad 2011-05-24 16:15:50 i Wilja 13-16 månader,

Wiljas stolthet! :D



 

 

 

 

 

Har varit ute och busat med Wilja nu ett tag innan regnet kom! :D hon är så stolt med sin vagn, sin boll och sin väska! får hon plocka sina maskrosor också så är hela dagen räddad! <3

 

Publicerad 2011-05-24 13:40:45 i Wilja 13-16 månader,

Rainbow!



En av Wiljas favoriter... Den lyssnade mamma på när Wilja låg i magen! Sen första tiden efter BB... Varje kväll hemma, låg jag där och nynnade för henne <3 Såfort den sätts på så ser man att ögonen bara blir tröttare och tröttare. Min älskade tjej, du är mitt allt! <3

Publicerad 2011-05-24 13:32:36 i Dagens Mama,

Dagens Patricia!



Här kommer det lite nyyya foton som togs på morgonen! :D hittade nån inställning på Linus kamera, sjukt segt! men de blev fina kort iallafall.

Nu gäller det bara att hålla tummarna... För oss! <3
Det kanske ordnar sig för allas bästa? Fan alltså. Vågar inte hoppas, men jag måste!

Kan det bara gå lätt för en gångs skull, kan det inte bara flyta på utan problem?

Publicerad 2011-05-24 13:27:42 i Wilja 13-16 månader,

Wilja <3 Hörlurar!



Wilja har blivit FRÄLST i Linus hörlurar! <3 Hon går runt med dom hela tiden. Och de är PERFEKT att ha dom med på tåget! där sitter hon och lyssnar lugnt och tyst på Lars Winnerbäck! såfort jag plockar bort dom, så går hon och hämtar dom och drar ut iPoden. Hon vill bara ha lurarna! ;D Sötaste ungen i stan!
Igår skratta ALLA bokstavligen med henne... Där satt hon i vagnen och gunga huvudet fram och tillbaka! Lyssnade på min älskade OJOJOJ i iPhonen.

Publicerad 2011-05-24 13:22:12 i En annan del av Stockholm!,

Gomorgon!^^



Gomorgon folket!^^ :D
Så vad har vi gjort på morgonen?
För mkt och för lite känns det som! Duschat... lämnade Wilja utan uppsikt i tre minuter medans ja fyllde i tvättmaskinen.. när ja kommer ut så hade hon fått tag på HELA smörpaketet.... Smort in hela huvudet och hela sig! Så de va bara att duscha pigan och mig! Sen har jag tvättat. Plockat, ska städa! Ska laga lunch.. Wilja sover igen! Ja, de va väl typ det. Kollat på nätet, kollat lite lgn. Skulle ringa, men hade visst mkt mindre pengar på mobilen än vad jag trodde. Så suck på den!

Längtar tills älsk kommer hem..
Jag och Willy ska ut i parken när hon vaknat och busa lite! Ska laga lite kyckling och rotfrukter åt henne innan.
Nä, slapp dag!

En riktigt MYS dag! <3

Publicerad 2011-05-24 00:49:59 i De bästa av Bålsta! <3,

Hemma hos hjärtat igen!



Att du är de absolut sötaste jag vet, de råder inga tvivel om det! :) <3

Barnen sover tänkte jag skriva! Men både Willy och Linus ligger och sussar sen timman tillbaka.
Jag sitter här och bläddrar igenom så mycket bilder från när Wilja blir liten och är alldeles chockad. Har de verkligen gått såhär snabbt? Jag trodde aldrig hon skulle börja gå och prata inom året! Det är så sjukt.
Nästa gång så SKA man verkligen njuta av den lilla lilla lilla tiden dom är små, för de är dom inte länge!

Idag så började morgonen lite för tidigt, mamma hade extremt ont i skallen! så tvinga Wilja att somna om med mig fram till halvtio! På med kläder och bums ner till Madde och Elliot för att äta BRAKFRUKOST med brieost, färskt bröd och salami och kaffe <3 fy så bortskämd jag kände mig!
Satt och pratade lite, fybubblan va jag saknar dom här mornarna. Hoppas de blir fler av dom när erat flyttlass upp mot stan går! (: För de här håller inte längre.

Sen gick vi till BVC med smulan, hon har fått jordens bula i skallen! Fast INGEN av oss vet vad som har hänt, inte ett knyst har vi hört! Och wilja är den som skriker till om de gör ont, men nada! och stor stor va den.
Men hon mår bra, va inte dåsig, lekte för fullt. Så de va ingenfara sa dom, avvakta! Och den va verkligen otroligt stor, så de måste blivit en ordentlig smäll? :S
Konstigt att absolut inte ett pip kom ut.

Iallafall, Simon kom och mötte oss och tog snorpan en stund innan vi skulle åka hem! Jag passade på att gå och sola i 20 minuter! :) sen blev det tåget mot bååååålsta äntligen <3
Tycker verkligen de är så skönt och så... rätt när tåget rullar in här, en harmoni spelas genom hela kroppen.
Hemma hos min kärlek. <3

Lagade lite middag! sen har vi bara busat, pussats, lekt och haft de mysigt hela kvällen! Och jag kan inte sova om nätterna, som vanligt. Förstår inte hur min kropp orkar me de här! Jag sover ju ALDRIG!

Publicerad 2011-05-24 00:27:39 i Bara Patricia,

Favoriter i repris!



 

 

 

 

FYYYY vad jag saknar att ta med kameran ut och spåra ordentigt!
Göra någon galen fotosession där folk bara stirrar och undrar om man är KNÄPP! :D De är så kul att komma hem sen och skratta åt alla bilder.. hitta några som man bara känner: Fan va snygg just DEN blev!
Ja ni förstår.

Jag saknar min kamera! "/

 

Publicerad 2011-05-23 23:57:04 i Bara Patricia,

På havets-botten och bubblar!



Att brottas med sig själv ibland kan vara bra.. Ibland behöver hjärnan få kriga lite med sig själv! Men just nu orkar jag inte att mina tankar ska bolla omkring, jag vill veta. Jag vill att allting ska vara ordning, och inget stök.
Jag är less på stök! De här året har verkligen varit som en berg och dalbana. När jag har varit på topp, så har jag plötsligt rasat ner till botten! och då menar jag, bottens botten. Men varje gång, på nått konstigt sätt lyckas jag alltid komma till toppen igen, även om vägen dit är alldeles för kämpig!
Nu när det är högst upp på mounteverest, så är jag så rädd att jag ska sjunka ner under havet.
Förstår ni min mening? lite så att jag bara väntar... jag bara väntar på de där fallet som kommer ta mig till havsbottnen. Det är inte meningen att de ska få vara såhär bra för mig! De känns inte klokt.

Någon sa till mig.
Patricia, du kan inte må bra om du inte mår dåligt!
Nånting ligger väl i det?
När allting är stökigt... Så känner jag igen mig, då är det inga konstigheter. Vet ju lixom inte nått annat!
Van att ständigt få kämpa.
Men när allt är lugnt... En normal vardag? en stadig och trygg-famn. Ja! Då är de nått som är fel?
Men egentligen är de det allra bästa, och de dom flesta har. Men jag själv blir förvirrad och livrädd!

Jag har allt man kan önska och MER därtill.
Jag är bara så vansinnigt rädd att förlora de fina jag har! <3
Kommer göra allt som står i min makt för att få behålla dom jag har vid min sida.

Publicerad 2011-05-23 23:31:19 i Måste ha - Wanties,

Vill ha BEGÄR!







Jag har ett sånt härligt EXTREMT : Vill ha begär just nu!
Inför varje sommar förvandlas jag till en sånhär: köpa-för att den är fin-använda en gång-sen in i garderoben.

Förut köpte jag alltid nya kläder varje gång jag skulle ut, ALLTID! då menar jag, ons-tors-fre-lör, ville aldrig ha samma klänning två gånger. Då skulle det ta lång tid mellan gångerna! Fråga dom jag alltid gick ut med. Eller om vi va på stan, jag och mimmi. Och ja kände: Nä dom här byxorna vill jag inte ha längre! Ja, då köpte jag nya och satte på mig? herregud. Även om dom knappt va snygga!
Eller som när jag och mimmi körde en: Walk of shame på södermalm efter att ha sovit hemma hos våran chef efter en afterwork! FRÅGA inte, och tro mig! ingenting sånt. Utan vi bodde i Gnesta, så det blev närmst!^^, men.

In och köpte nya kläder till oss båda. Tänk om man hade den ekonomin idag... Att va mammaledig med mammapenning suger!^^,

Men... Jag köpte iallafall EN av dessa fina klänningar, och de är den gula skönheten! Gult är fult gäller inte en skönhet! ;) Sen köpte jag ett par skor till älskling! Dom skulle han ha fått för längesen... Men bättre sent än aldrig! Snygga va dom. Så dom MÅSTE på, utan protest.

Publicerad 2011-05-23 00:05:34 i Livet i Gnesta,

Morgonen började ju som sagt snäppet FÖR t...



img_6807 (MMS)

Morgonen började ju som sagt snäppet FÖR tidigt eftersom jag somna vid 4 igår natt och gick upp vid 9 ;) den där energin sacka rätt ner i backen när klockan börja närma sig 12 då tåget mot Gnesta skulle gå! Hade lite lyx nu på morgonen också, älskling körde mig till tååget :) stod och kramades lite med honom, då kommer den där ångesten allltid fram igen.. Hatar att åka ifrån honom! Blä! Och jag börjar ju bli rätt BITTER på att åka tåg som ni förstår. Snittar MINST 8-11 timmar i veckan på pendeln, och är inne på 4:e månaden. Börjar verkligen ruttna! Men snälla baby lånade ut sin iPod till mig! Så ner till Gnesta gick de faktiskt bra! :D satt och skratta hela resan.... Då den va uppdaterad för säkert tre år sen då BYZ och karatefylla fanns på spelningslistorna! ^^, roade mig iallafall. Sen väl framme så hämtade jag mitt lilla TROLL som mötte mamma vid tåget! Hade hörlurarna på mig, de första hon gjorde va att headbanga! ;) haha! Sen blev det glass i parken med Mimmi och Madde en snabbis. Upp till Pappa och hälsa på, sen hem till Mamma då pappa Simon kom med pizza åt oss. Sen avslutades kvällen på de bästa sättet, glas vin med mina flickor! Saknat er! <3 nu ligger jag i sängen helt KÖRD, trött är bara förnamnet. Svår o sova som vanligt utan L vid min sida! Även om han är den omysigaste någonsin att sova med! (täcktjuuuv och vänder sig längst bort) från mig när han sover! ;) så saknar jag de ändå... Bara vetskapen att jag kan vända mig om, hålla om honom och ge han en kyss på ryggen! Och sen somna igen... Nu är de tomt på min ena sida, van att ha båda mina fina hos mig. Hoppas de ändras snart! <33  Gonattski från mig.

Publicerad 2011-05-22 09:51:51 i De bästa av Bålsta! <3,

Dagen igår kunde inte bli bättre.



Igår hade vi verkligen en toppen dag! och jorden gick INTE under, jag mår finemang!^^ :D
Vi gick till Centrum och köpte varsin glass, och sen till fotbollen! Linus och jag satte oss i gräset och njöt och kollade på matchen. Såklart vann dom, även om matchen inte alls va lika rolig att kolla på utan Linus! i ärlighetensnamn så är det han som får laget att tagga till, och den blir fan mer spännande att se på. Mer GO i det hela! men alla måste få chansen och spela, så även dom bästa får stå över!^^, hihi. Bara för att du är så jäkla bra! (och få inte mer luft nu när du läser det här...).

Sen blev det hem en sväng, äta lite! Sen åkte vi till Linus föräldrar, skulle byta bil. Tusen tack för biobiljetterna vi fick av er! :) Sen strosa vi runt i kista 3 timmar ca innan bion började! en kaffe hit, en dricka dit!
Linus hittade en baseballjacka, AS snygga shorts från Jack and jones, en tröja, keps etc! hittade också....
Två par SJUKT fina skor, från Belle och Dinsko! och fick rabatt på 20 % också, de gillas. Så nu har jag nya 'high-heals' i skåpet. GILLAS!

Sen blev det film.


Fast and furious FEM, FYFAN!!! <33
Jag är tokig i alla dessa filmer, men denna... Den här va LÄTT den bästa! Då alla va med.
Rome från andra, han från tokyo... eva mendes, ja! ALLA.
Älskbar.
Satt i två timmar och ville INTE att filmen skulle ta slut! Lätt bäst.

Sen agera vi taxi till Enköping efter, Alle, jeppe och sebbe skulle på någon fest :) så vi kom väl hem kring 01.30?
Satte på en film, och jag somnade inte förns 03.30, BRA patricia! Gick upp 9, och nu sitter jag här nyduschad och över förväntan riktigt pigg! älsk sover som en stock.

Nu blir de att göra sig iordning, för att börja rulla mot Gnesta och hämta upp min stora kärlek! <3
Sover nog kvar hos Pappa ikväll må jag tro!

Publicerad 2011-05-21 11:27:41 i Wilja 13-16 månader,

Gad dämit va söt du är!





Bara jag har min blomma... och min väska!! <33
Du är så liten. Men alla som träffar dig säger att du har en sån otrolig personlighet! du är verkligen så klok, så förstående och så himla snäll. Du delar alltid med dig, ingenting är bara ditt! Utan, ditt är mitt och tvärtom.
Och när främmande folk på tåget kommer fram och talar om: Du har en sån liten vis liten tjej, och henne har du lyckats med. De gör mig så VARM i hela kropp och själ! :) Hon är verkligen ett speciellt litet barn! De är hon. Hon är min, kanske just därför. Jag älskar dig Wilja!

  

  

  

  

Fina lilla stora underbara människa! Så mamma älskar dig..
Varje dag är vi ute och promenerar! Vagnen följer med, men hon sitter ALDRIG i den! Gallskrik hela vägen. En tjej som inte gillar sin vagn, dock har hon aldrig varit en vagn-bebis! inte ens när hon va pytteliten. Såfort vi la ner henne så skrek hon tills någon tog upp madamen! När ja går förbi folk på stan med barn som snällt och tyst sitter i dom tänker jag alltid: VARFÖR VILL INTE DUUUU FÖR RÅÅÅ? :D

Åkte in till stan igår och träffade S. Satte oss och tog en kaffe lite snabbt, sen så överlämna ja Wilja med en packadväska. Känns lika jobbigt varje gång, men jag är glad sålänge dom två har en relation.
Sen strosa jag omkring på stan en liten stund innan jag åkte mot Bålsta.

Blev middag, FYFAN så gott det blev! Riktigt halvåttahosstjärnorna^^ :D
sen satt vi och drack lite vin och grabbarna gick till Mäkiii.

Så jag och Sophie satt hemma hos Linus och pratade lite innan vi också tog på oss och gick bortåt!
Dansade till björnrosenström och gyllenatider.
Vi hade de GRYMT med andra ord!
TACK till er alla. <3

Nu blir det frukost ala DELUXE, kokar ägg, kaffe, mackor, juice. Ja! En riktig brakstart på morgonen.
Kolla lite BB, sen har älsk träning vid 15.00 dom har något tivoli här idag? lite som bålstadagen - gnestadagen? fast vårat är självklart BÄTTRE!^^.

Stannar i Bålsta idag, och åker hem till Gnesta imorgon istället! Simon ville ha Willy idag också! :)
Så mamma får längta en dag till. Ikväll blir det BIOO och se på PaulWalker, så JÄVLA SNYGG.

Publicerad 2011-05-20 09:24:04 i De bästa av Bålsta! <3,

Full fart hela dagen!



Frukost har nu intagits i detta underbara sommarväder äntligen så kom solen fram igen!
Wilja har ätit gröt med äppelmos, och hon fick äta själv... Så in i duschen med min bebis! ;) Haha, de här får hon inte göra när Linus är hemma! Han skulle bli tokig! :D Men tur att mamma är så duktig på att städa undan! xD
Linus har för övrigt satt små lappar till mig gulle. Tex: Tänk dig för ......... <3 Vid diskhonen, hahaha! Jag har en vana att alltid slänga ALLT i vasken brevid disken!^^, och de har ja alltid gjort. Och ALLA jag känner stör sig på de!

Så, nu har jag försökt att bli bättre på de!^^, lyckades ju få rejält stopp i Gnesta en gång... Fan alltså!
Sen är de osten. Jag är SÄMST på att stänga saker, alltså ja stänger. Men inte ordentligt! :P likadant med korkar... Ja skruvar aldrig på allting helt? Varför gör man så? De är ju lixom inte jobbigt på nått sätt. Men ja gör alltid de?

Och ställer in tomma saker i kylen....
Äh, ja måste bli bättre. PUNKT! :D

Nu blir det att duscha oss, sen rulla in mot den stora staden. Göra sig fina! Sen ska W till sin Pappa ikväll.
Han är ju ledig nu hela veckorna.. Så de är på tiden! :) Så ja ska kila runt en sväng på stan och kolla.. Sen möta mamma på Söder för att ta ett glas vin!
Hitta ett par SKOR ska jag göra idag. Måste ha ett par fina vardags-high-heals. Kan inte gå i Converse JÄMT!

Sen ikväll blir de middag! Grekiska färsbiffar med fetaost, ruccola och champangekräm. MUMS! Sen ska älskling göra potatisgratäng, sen kokad sparris och körsbärstomater! Mumma.
De blir bra de här.

EN BRA dag med andra ord! :)
Jag älskar er.

Publicerad 2011-05-19 19:07:57 i En annan del av Stockholm!,

Min nya soooffa!





Såhär blev hörnan hemma! Nu ska bara den vita mattan från ikea åka och handlas! :D Den andra passade inte in.
Kapade benen på bordet också, så nu fick jag de bordet jag VERKLIGEN ville ha! Gammalt ska de va, blandat me de nya. Är verkligen supernöjd med soffan! Och den gör sig hemma bland alla andra möbler ;)

Publicerad 2011-05-19 19:06:05 i Wilja 13-16 månader,

Bilder på Willy! <3





  

  



  

  




Här kommer det lite bilder från mobilen! :D
Wilja blev målad till kisse, och lekte med sina BÄSTA ballonger! tre flög upp i himlen, men hon fick nya! De tackar vi för.
Vi har busat, lekt, rullat och åkt kana!
Sen lekte hon med söta Theo också.

Publicerad 2011-05-19 13:33:55 i Livet i Gnesta,

Sjukt effektiv jag är då??



 

HAHA!! De e ju verkligen så SJUKT but UUUUGGGLY när man inte klippt in de! ;D
Ett litet troll e vad jag är just nu.

Jag är så SJUKT effektiv och jag är alldeles STOLT över mig själv! ;D
Jag har varvat barnpassning, hundpassning medans jag har fått i mina NYA extensions alldeles själv! Underbara Sophie hjälpte mig med tre rader i bakhuvudet innan hon började skolan.
Och Gibson stannade här hos mig! Myyyshund.
Nu ska håret klippas och fixas innan jag kan vista mig ute.

Har slingat håret i hätta på morgonen också! Va tycks? Lite mörkare nu! men mkt snyggare när man blir BRUUN igen. Alldeles honungsfärgat, lovliiii.

Är hemma hos hjärtis igen som ni märker!
Har även införskaffat mig en UNDERBAR soffa med schäslong från Bolia! Mörkbrun, lägger in en bild sen. Smälter in i min indredning kan jag lova!

Nä mer bilder och uppdatering sen.
Har kokat mat åt Willy! Inte en BURK barnmat på TRE VECKOR! *stolt mamma*.
Torsk, morötter, potatis, broccoli och lite grädde serverades idag. Väluppskattat! men några droppar citron i.
MUMS, försvann gjorde de och Gibson åt upp resten! Bra team dom där.
Och Wilja ska mata gibson självklart, stoppar handen i munnen och tar ut halva och räcker till Gibs.

Ikväll blir det MYS!
Linus har träning, men imorgon... Men imorgon så kommer tottelito och sophie på middag! Måste ju inviga de nya köksbordet ;D Blir en runda på stan också.
PÖSS!

Publicerad 2011-05-17 14:07:20 i Livet i Gnesta,

Jag måste erkänna att när jag läser de, så...



Jag måste erkänna att när jag läser de, så känns det så löjligt. Ena veckan dens bästavän, andra veckan den andras! De är väl anledningen till att jag ratar brudar. Har några tjejkompisar, men inte många! För vi är så jävla sliriga, och säger ALDRIG vad vi tycker! Jo till andra, men inte till den personen i sig. Dom som står mig närmst, nu menar jag Mimmi i stort sett kan nog HATA mig ibland, för är nått fel så säger jag det direkt till henne. Men i längden vinner man på det, eller? Även om de kan låta hårt så är de ju för att jag vill klara upp se som hänt, så man inte går och ältar & ältar. Men den här människan.. Så jäkla falsk så det är läskigt! Eller inte bara du, utan ni tillsammans är så fega och kan inte stå för nånting. Ush! Så jäkla mkt skit jag har hört, och nu? Aja, inte min ensak. Men tycker jävligt synd om den som inte förstår nånting!

Publicerad 2011-05-15 22:40:56 i Livet i Gnesta,

Igår så va det en stillsam dag för Patrici...



Igår så va det en stillsam dag för Patricia! ^^, mådde bra.. Men de där illamåendet smög sig på mig under hela dagen! Kunde inte äta ordentligt förns klockan va 22, haha! Medans alla andra moffla pizza gömde jag mig i kudden. Totte tvinga på mig en cider för att ja skulle bli återställd , men icke! Haha. Hur ORKADE man i flera flera dagar i sträck förut? Nu i fredags blev jag inte ens i närheten av hur jag blev innan. Och då jobbade man på mornarna? Oh lord! Tackar för att mab blir äldre och klokare med åren ;) annars va de en super mysig dag! Va hos kjelle och Carina största delen av dagen. Satt ute och bara.. Andades frisk luft. Jag och Sophie åkte två vändor och nöt kläder för vädret va ju psyyyco igår! Kallt, asvarmt, svinkallt igen. Sen kom hjärtat skadad efter vinsten i Vallentuna, två lårkakor, vadkaka och sår på hela tån. Ompysslad blev han, gosing! <3 va hemma kring 22 sen, myste. Myste lite mer, kolla på film! Och myste igen. Underbart att bara få VARA! Sen imorse så vaknade vi kring 09.00 älskling år frukost, men jag somnade om till 12.00 vet ni hut SKÖNT de va? Inte sovit så länge på.. Länge! :D sen iväg mot centralen för att möta upp ljuset i mitt liv! Min älskade Wilja <3 blev så varm i hela kroppen, och jag påmindes igen om att ett liv utan barn, de är inget liv. Haft en jätte rolig kväll, sparkat boll hela dagen och busat! Hon har sovit sedan 20.00, så här ligger jag! Sömnlös och jävligt kär<3

Publicerad 2011-05-14 13:15:29 i Livet i Gnesta,

Tusen tack E.



Jag fick ett samtal idag som värmde varmt om hjärtat. Hade absolut inte räknat med det, men den där stenen föll på marken.. Jag skrev ett inlägg i min privatablogg om att jag va ledsen över att dom la sig i! Att dom inte förstod, men att snart så skulle dom också se. Och det samtalet kom idag!
Jag har bidragit till mycket, man är två parter som ska få det att fungera. Men kan man inte sammarbeta, så blir det bara soppa utav allting! Så jag ska inte säga att jag har varit en ängel, långt därifrån.

När två personer separerar, så sägs det att det blir enbart: hämd kvar! Men jag har inte känt någon hämd för nånting, mest av allt så har jag bara önskat att få slippa ha den här processen med att ständigt behöva bråka!
Vet inte om det är för att JAG har hittar rätt, så att jag inte bryr mig mer än att jag vill att dom ska ha en fin relation.

Och jag kan säga tack till dig Nea!
Tack för att du fanns där och hjälpte till med Wilja, ordnade till så hon fick rena kläder och nybytta blöjor. Att du lekte med henne, såg till att hon va ren och fin.

Som jag skrev i den privata så har jag aldrig haft nått agg mot henne eller hennes familj! Jag skrev, att jag är så glad för att hon är en trygg punkt i Wiljas liv medans hon va hos S.

Och efter detta samtal så förstår jag varför ni tyckte att jag va en häxa, att jag va den hemska i detta jäkla spel.
Samtidigt blev jag väldigt ledsen när jag fick höra saker ni hade hört om mig.
Vilket inte stämmer för fem öre!

Du kom in och läste min blogg, och såg allt hat utåt åt en speciell person! Det va fel, det förstår jag.
Men jag sa det, inom snar framtid så kommer ni kanske förstå mig.

Samtidigt är jag glad över att vi nu kommer överens över W.
Att du faktiskt tar de ansvaret som en förälder BÖR och ska göra! Att våran kommunikation nu fungerar någelunda.

Publicerad 2011-05-14 11:56:18 i Wilja 13-16 månader,

En barnledig Fredag! <3



 

 

Hade en sjuukt trevlig kväll igår! Den kunde inte bli bättre <3
Jag och Linus åkte ut till hans föräldrar och började korka upp! Satte på bubblet, marinerade kött. Ja, de enda som saknades va den där berömda sommarkvällsvärmen!^^, blandande lite drinkar.
Sen kom Totte & Sophie tillslut :) Började lägga på allt i grillen, majskolvar, kycklingfilé och barbequepommes! MUMS, hur gott som helst! Lite mer dricka, lite mera kubbspelning! Som vi förövrigt ÄGDE ;) Bra jobbat Sophie! haha, dom fick ner alla våra men missa kungen! vi fick inte in en enda träff. Men vi suger INTE.

Sen blev det att hoppa ner i 40 gradigt vatten, AJ så de sved! Men fan fan faaaan så skönt det va. Lite sanning och konka, haha! ännu mera drinkar! Och jag fick beskåda mitt hjärta onykter. Han är ju lite kräsen på de här med att dricka! en sportman som han själv uttrycker sig ;) <3

Men vi runda av jäkligt tidigt.
Och jag kan säga såhär.

Första fyllan för Patricia på två år!!!!!
Jag besökte toaletten 3 gånger för mkt inatt. Men de va de lätt värt, vilken känsla! och FAN så jag ångrade mig när jag låg i sängen och allt snurra. Varför, de va allt jag tänkte :P så nu har jag testat, och de är fan inget för mig längre! Dricka lite vin, självklart. Men att dricka GLASET för mkt och må illa, not my thing anymore!^^ :D

Nu äter jag piggelin, hemma hos hjärtis som snart ska dra på match i Vallentuna! hur orkar man?

Nu blir det en dusch, och sen till Totte och Sophie! :D
HEPP HEPP!

Publicerad 2011-05-13 16:42:26 i De bästa av Bålsta! <3,

<3



 

 

Att du betyder världen för mig älskling, det går inte att ta miste om! <3
Du är det absolut bästa som finns enligt mig!

Wilja & du, då har jag allt jag behöver i världen.

Publicerad 2011-05-13 16:37:48 i Wilja 13-16 månader,

Min lilla tjej.





Min älskade lilla tjej, du betyder världen för mig! <3 Och mamma saknar dig redan!

Är i Bålsta nu, och världens bästa och finaste Fredag den 13:e har precis börjat! Jag är så jävla glad.
Nu blir det att åka ut till Linus föräldrar för grill, lite alkohol och massa bubbel i poolen.
JAG NJUTER!
<3<3

 



Publicerad 2011-05-12 09:31:39 i Livet i Gnesta,

Svar på kommentar.



Kommentar:
måste bara säga att MÅNSTER stavas inte så det stavas MONSTER! har sett dig skrivit de såå många ggr men du verkar inte komma på de själv så var tvungen att rätta det ;)

Svar:
Självklart vet jag att MONSTER stavas med å, men vill inte uttrycka mig så om henne? och därför är MÅÅÅNSTER gulligare i mina öron :)

Publicerad 2011-05-12 07:16:01 i Bara Patricia,

Inte alla.. <3



 


Det är inte alla flickor som får vakna upp... Gå upp, och se små små lappar med dom tre vackra orden på lite överallt i hela lägenheten. <3 Ler inombords och leendet är från öra till öra! Överallt va dom, en liten lapp på sängen dirket när jag vände mig om! Redan då kände jag: aaaw...... Sen gick jag till köket för att hämta vatten, då såg jag en lapp på mackorna! Sen skulle jag ta lite dricka, och i kylskåpet... Sen till toaletten, och DÄR också! Och en på bänken... och sen vid datorn och datamusen! <3

Haha, du kan verkligen min rutinrutt på morgonen.

Vatten - check!
toalett - check!
Bänken - check!
DATORN - check!

Haha, va SÖÖÖT du är! blir helt knäpp... Orka att sitta o pyssla när klockan är halvsex på morgonen? Du är bäst i hela världen, förstå det. För mig så finns det ingenting annat!

Vaknat tiidigt idag? och grått är det ute också! "/ syyck.
Ska väl duscha, göra oss iordning! Sen åka hem mot Estockholmo :) Umgås med Mamma idag! Sen imorgon så ska jag lämna talibanen till hennes Papi. Hon har varit ett m å n s t e r sedan i måndags! "/ Jääkla spruta. Först feber, sen va hon så stel i bena så hon knappt kunde gå. Sen blev de jätte svullet och två stora knölar. Inatt har både hon och jag sovit dåligt, hon böka in i det sista! Så jag hoppas på att denna natt kommer bli lugnare..

Jag tror för övrigt att hon drömmer otroligt mycket när hon sover! splattrar och flaxxar, vaknar och skrattar och nästa sekund är det värlens tårar! :/ Sen om hon vaknar så säger hon: DUUUU! och kramas som inget har hänt:)
trollfia.

Ibland vet man bara om man har hittat rätt, då känns det bara som det ska.
Jag längtar så tills imorgon! <3 du är så min.

Publicerad 2011-05-11 19:34:39 i En annan del av Stockholm!,

Heldag på stan!



Har haft en toppen dag!
Började dock lite grinigt, men en kaffe senare va allt på tiptop igen. Prata me mamma, bestämde oss för att mötas vid Gamlastan vid kl 12.00, satte mig på tåget och bror min hoppade på vid Barkarby! Mötte mamma, och gick till chokladkoppen och lunchade/fikade. Strosa sen omkring BRAA länge, och Wilja yra omkring! satte oss vis slussenkajen efter, W sov så vi passa på o njuta av solen lite extra! sen blev det Medborgarplatsen :) Vi på gräsmattan och Wilja sprang runt och lekte me cyklar (lekplatsen) vid Björns trädgård.
Blev kvar till ca 16.00 :) Hade jätte mysigt, och kul att få träffas allihop! Till tågel, och moot Bålsta!

Mötte Linus på Ica! handla till tacopajen <3 Sen fick han bära Wilja heela vägen hem! När hon fick syn på honom ville hon bara upp och kramas. Nu sitter jag nyduschad och Wilja sover! Blir glass med maräänger sen.

 


Publicerad 2011-05-10 23:18:13 i Mina tankar,

Att de kunde vända? <3



Vilken fantastisk känsla! Vilken jäkla tjej på jorden hade svimmat.
Vilken chock? men... allt är så komplett och så fulländat. Jag har er som betyder mest för mig! Allting kommer att ordna sig, det vet jag också om. En sak i taget, men mitt liv är verkligen påväg åt rätt håll.
ÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Jag trodde aldrig det här. Att jag själv tänkte så, det va en sak. Men att vi var två om det? de kunde jag aldrig någonsin föreställa mig. Jag blev så chockad, så stum. Inte ett ord kom ut! haha.... Men så kan det bli. Jag är så kär i dig, du är det vackraste som finns.

Har haft en jätte mysig kväll med Linus! Han har gjort sin specialare. Tunnbrörulle med creimfresh, lök och skinka. Sen skiva dom i små rullar med tandpetare i. De är fan SJUKT gott! :) har myst, myst lite till och kollat på BB. Imorgon blir de SOL som nalkas! (: vädret och humöret är på TOPP.

Sen blir det hem till Hökis på Torsdag! Och på Fredag så ska faktiskt Simon ha Wilja under helgen!
Den ni. FÖRSTA HELGEN NÅGONSIN JAG ÄR HEEELT LEDIG!

Och jag känner verkligen att det behövs. Ladda lite nya batterier för att ha mer ork! Så på Fredag blir det hem till L:s föräldrar, grilla, sola och bada i Jacuzzi. Och sen den STORA överasskningen! <3
Sen på Lördag blir det nog, att passa på att bara VARA. Göra ingenting! och sen hämta Wonka på Söndag i Gnesta! Känns som en mysig och bra helg.

Publicerad 2011-05-10 21:05:50 i Livet i Gnesta,

SKRIIIIKPARTAY!



Idag är det barnhem som gäller för wilja! Hon har haft SKRIKFEST i sisådär 2 timmar.
Vill ingenting! Inte sova, inte vara vaken, vill inte hänga på höften, vill inte vara själv.
Jäkla spruta igår, men en till alvedon fick hon! Och nu sitter hon och äter gröt med sin sked. Ögonen går i kors, SEN kväll idag! hon som lagt sig så tidigt nu ett bra tag! märks på henne att de e sent.

snart kommer baby hem också, tur att han missa de här!^^, nu så blir det BB som gäller. Eller så småningom!
Det är en del som har hänt idag...

Mitt liv är komlett, har precis allt jag önskar och MER därtill.

Jag är så förbannat lycklig, det trodde jag aldrig om dig! <3<3

 

Publicerad 2011-05-10 19:59:02 i Bara Patricia,

Mina revben?!





Efter graviditeten med Wilja så känns det som att mina revben har höjts med MINST 5 cm?
Alltså! se själva, hela bröstkorgen känns FLYTTAD! Mimmi sa att hon hade nått liknande, är det vanligt? :/
Ser iaf inte riktigt klokt ut!

Publicerad 2011-05-10 19:55:00 i Mina tankar,

Jag trivs.





  



Sen har vi veeeerkligen tagit vara på detta guldväder, varit ute hela dagarna!! :) Vart i Nykvarn & ätit glass, på landet och hoppat studsmatta, varit vid stranden första gången! Varit ute från 10 imorse till 15 och spelat boll, haft picknink på ängen :) Sovit i skuggan, ja. Dessa dagar är de INTE så illa att vara mammaledig!^^,

Och denna dag kommer ALLTID att vara oförglömlig på ALLA sett! <3

Publicerad 2011-05-10 19:49:15 i Bara Patricia,

Sett mig så snygg? haha!



 



Jag har även 'lekt' hurtbulle dessa dagar!^^, medans hjärtat blir snyggare för varje dag så blir ja lönnfetare & tjockare ;) Så! På med träningsskorna direkt på morgonen. HEEJA! Dock så har jag noll motivation, och de e sååå tråkigt att gå ut och gå ensam. Halvvägs till Farsta så fick jag kramp i vaden - Vadå otränad? JAG? Nejdå! ;)



Publicerad 2011-05-10 19:38:20 i Wilja 13-16 månader,

Mamma, jag kan SJÄLV!



   



Detta är mycket mycket mycket viktigt!
Mamma får INTE mata mig längre, för jag är faktiskt STOR och kan själv! Jag och Wilja har matkrig när vi är borta, för hon stänger ihop munnen skakar på huvudet och skriker om jag försöker ta skeden från henne. Hemma får hon äta på sitt sätt! alltså, försöker med skeden, gaffeln etc. Hon dricker sitt egna glas och håller själv! Men är man på TÅGET eller hemma hos någon annan kanske dom inte alltid uppskattar allt kladd som lätt blir! :P

Men på tåget va hon duktig... Ner med skeden i yougurten och am-am i munnen :) Gick stålande.
SÅ STOR HON HAR BLIVIT.
Vart är min lilla plutt på 47 centimeter?!!

Publicerad 2011-05-10 16:48:30 i Bara Patricia,

Bästa.



Den här dagen kan inte bli bättre.
Jag är världens lyckligaste tjej åt världens bästa kille! <3

Publicerad 2011-05-09 20:01:47 i Livet i Gnesta,

Sommarkänslor.



Och jag är bruuuun om bena, PRECIS så som de ska vaa! <3
Shit vilken värme, och ingen är gladare än mig! Åkte som sagt ut till syrran i helgen, och hade de så sjukt mysigt! 
Va på stranden en stund, Wilja doppa tårna i sanden för första gången! Vilken jäkla känsla. Åkte ner till Gnesta igår och Wilja träffa Simon! Varit på möte hela dagen känns det som, arbetsförmedlingen! fixat saker, och nu sitter jag hemma hos älsklingen i bålsta och möttes av nått jätte fint! Han har satt upp foton i vardagsrummet på oss, på Wilja! Blev hur glad som helst.. Invigde hans nya MATBORD så Wilja kan äta med oss! <3 och middag på bordet. Han är för bra! Och nu har jag precis fått kaffet upphällt. 

Jag mår bra! och jag vet verkligen, precis vad jag känner!

Publicerad 2011-05-07 22:55:00 i Wilja 13-16 månader,

Mysdagar på landet hos syster.



Jag är inte död, jag lever!
Satte mig ner och kollade min mail och blev CHOCKAD! trodde alla som läste min blogg mer eller mindre hade fått lösen, men icke! slarviga mej. Men nu hoppas jag att ALLA som vill HAR fått den?

Annars maila igen på: [email protected]

Jag har ännu inte fått igång internet hemma, så! Tobad för mig, nada uppdatering. Men de kommer.. Jag har skrivit som en galning och sparat i World, nu kan jag äntligen skriva VAD jag vill, och HUR jag vill! Vara så äckligt rak utan att få höra att jag är en fullständig idiot. 

Igår så kom mitt hjärta hem till mig mot kvällen! Käkade go mat, åt världens goaste äppelpaj, åkte till Farsta! Linus sola i ett suuupersolarium som spruta vatten & snacka! Den ni, snordyrt va de också för den delen. 
Jag och Wilja sprang runt där inne och jaga varandra! fördriva DÖTID kallas de även!^^, Sen kom vi hem. Och jag blev så PISKAD i monopol! Jag ägde allt, och hade byggt ett imperium. Men jäveln fick hotell på norrmalmstorg. Men i 1½ timma lyckades jag undvika skitnen! ;D men tillslut tre gånger på raken och jag blev ruinerad. Tur i helskotta att de inte är på riktigt! ^^,

Sen idag så åkte baby tiidigt ifrån mig! "/ och jag tog mitt pick och pack och satte mig på tåget till systeryster! 
Så idag har vi pimplat kaffe på altanen, wilja och ungarna har sprungit runt som tokar! så härligt o se alla leka. 
Setat på filt på gräsmattan och bara haft de så sjukt mysigt! Behövde att komma hit och tanka glädje.

Glömde alla papper hemma i sthlm tills mötet på Måndag! jag MÅSTE åka upp och hämta skiten.
Suck! men ett viktigt möte, och jag kan bara inte missa de. Inte en chans i världen! Sen ska Willy träffa sin Pappa, och jag sover kvar i Gnesta. Kommer hem på Tisdag eller måndagkväll tror jag! 

Snart kommer det bli förändringar, och de känns så sjukt bra. 

Publicerad 2011-05-05 12:57:52 i Livet i Gnesta,

KALLT, vinterland. Blä!





Blev de kallt ute så blev de... SUCK! och vilka 25 grader i helgen? dom menar -2 och snöstorm! Nä, jag ska ta och åka hem med min DUNDERFÖRKYLNING och tycka synd om mig själv! :D
Och bad Linus komma hem o vabba för mig... men de gick han inte riktigt med på! Haha, så hem till mamma...
Kurerad på POLSKIISÄTT! <3

Fick höra att jag va lik min farmor! shit.... hjälp? haha! :D måste hem till Pappa och kolla på kort på henne som yngre. För mitt minne av henne... De är att hon va fruktansvärt tjock och hade minst 11 hakor! så mitt minne kanske inte är direkt vackert av den tanten!  och TJATADE på att jag skulle ha mössa på mig.
Men hon älskade Läkerol! :D den med salvia... och hade den i gomen medans hon sov, för då slapp man äcklig morgonandräkt! haha.

Farmor upp i dagen alltså, snart är jag där! med mina enorma hakor.

Publicerad 2011-05-05 12:40:36 i Bara Patricia,

Om jag inte får vara mig själv?



 

Jag sitter ofta här och skriver... Sen raderar jag, skriver och sen raderar igen!
Tänker alltid: Vågar jag skriva det här, borde jag skriva det här?
Vet att många reagerar. Och många tycker jag gör fel. Jag ber om ursäkt för det.

Men nånstans så valde jag det här i min blogg.
Jag valde att bli personlig, verkligen dela med mig av mig själv. Mycket skriver jag inte om, och jag kommer aldrig nämna många saker. Men om jag slutar! Varför ska jag fortsätta att blogga? Om jag inte får vara mig själv. Vem ska jag bli då?

Ska jag bara skriva positiva och falska inlägg bara för att dölja att det ibland är jobbigt?

eller att jag ibland känner att det är ett rent helvete. Det är från dag till dag, och dom dagarna jag är glad så spricker jag av glädje! Ska jag dölja att vardagen inte alltid är så jäkla perfekt?

 

Läser så många falska bloggar så jag snart spyr! Att läsa en blogg där ens vardag är SÅÅÅÅ bra var eviga dag får mig att kräkas. Men aldrig ett knyst om de där grälet för att killen inte tar sitt ansvar över barnet. De där bråket när mamman bara gnäller hela dagarna igenom på sin kille.. Ingenting sånt skrivs någonsin nånstans! Varför är de så fel att också berätta när saker och ting är rent utsagt förjävliga! Bara för att man bråkar betyder ju inte att man är olycklig?!
Det handlar om att man fortfarande BRYR sig, de är därför man bråkar! men varför är det ett sånt stort hysch-hysch om det?

glad men samtidigt så ledsen har jag aldrig varit i mitt liv. Det här har varit de mest påfrestande jag har varit med om! Att få barn, de va inget problem. Det är inte Wilja som är min last, utan de är för hennes skull jag snart spricker av all oro! hur ska allt bli, hur ska deras relation bli. De är det som äter upp mig!

När folk säger till mig: Gud, de första månaderna va så jobbiga.
Jag själv har ingen som helst förståelse för det, för att för mig va allt så lätt. Så som de alltid hade varit? Va aldrig rädd på de sättet. Va ute på en gång, ja men ni vet. Såg aldrig henne som ett litet knyte som behövdes räddas för omvärlden! utan ut så hon får lära sig om den :)


Jag är inte bra på mycket, men mitt kall i livet va nog att bli mamma.
För de är de enda jag känner att jag är riktigt bra på! <3

Publicerad 2011-05-05 12:07:44 i Bara Patricia,

Finare vardags-sminkning!





Grunden förklarade jag igår: foundation, primer, solpuder & rouge.

  

Blev så liten text! Men när ni lägger skugga är de lätt att de faller lite under ögat, grunden förstörs och det ser mest kladdigt ut under och svårt att få bort. Ofta får man dra med puderborsten under iallafall, men det hjälper iaf lite. Hade inte min pad här heller, så använde mig av våtservetter! haha... :D är man mamma så e man.



Lägg skuggan över hela ögat, även tunt under vid inre ögonvrån. Och applicera upp not ögonbrynets högsta punkt :)

  

Ena ögat är där sotat och den bruna lagd :) Viktigt att det inte blir kanter!! De ser hemskt ut.
En enkel men finare vardagssminkning som tar högst fem minuter, utan eyeliner.

Lust att lägga in en riiktig partysminkning någondag!
Men kameran ger inte ögat rättvisa :/ Nu saknar jag min systeeemkamera!

Publicerad 2011-05-05 09:49:20 i Livet i Gnesta,

Gomorgon, sovit som prinsessor!





     

Jag är OTROOLIGT lyckligt lottad! Idag slog Willy upp sina stora blå så sent som : 09.20 jag är UUUTVILAD! Och Wilja somna kring 9 igår, de här gillar vi. Mamma = pigg, dotter = piggast i världen. 
Nu sitter hon och äter yougurt, men BARA själv! Mamma får INTE hålla.. Men hon är sjukt duktig! Allt kommer i mun, även om hon har resten i hela fejset! Men annars äter hon inte. Så då får hon kladda bäst hon vill.

Igår så hade vi bara mys hela kvällen! När vi öppnade dörren hemma hos Linus så såg vi leksaker liggandes på golvet. Wiljas kära bonus-farmor hade varit och köpt två bollar, eftersom wilja bara AVGUDAR och älskar fotbollar, skrattar som en tok! ni ska se hur hon springer brevid planen när Linus spelar. Sötan! Och sen fanns de en stooor servis av tallrikar, kastruller, bestick osv! Tusen tack Gunilla! <3 
Linus hade åkt till Ikea, så. Ensamna va vi! 

Han skulle inhandla ett KÖKSBORD... Eftersom han nu har ett barbord för två! hur söt är man inte då? och bara för att Wonka kan äta med oss! <3 Men... De va slut på lager, så vecka 20 naklas de bord istället. Sen blev de korvstroganoff och kolla på united matchen, 4-1. Men nu kommer Barca ta detta LÄÄÄÄTT i slutet! ;D HAH. 
Vänta och se baby! Vänta du bara. 

Sen somnade Wilja tillslut och jag kröp till Linus och tankade lite kärlek. 

Idag, vad händer idag? ska vi åka hem? Jag har faktiskt inte en enda plan för denna dag vilket ger mig lite panik.
Vill veta vad jag ska göra om dagarna lixom!^^, haha. Men, tat lugnt. Erbjuds inte så mkt mer än så! fins väder verkar de vara? Varmare än 3 grader som igår. SJUKA SVERIGE OCH SJUUKA VÄDER! 

  

Publicerad 2011-05-04 14:23:53 i Livet i Gnesta,

Påväg till stora staden!





SÅÅÅÅ...
Trött-mamma som INTE sover när jag har en hel morgon helt barnfri. Duktiga mig! klapp på axeln.
Börjar känna nu att ögonen svider. SUG! Och de e massa timmar kvar tills jag får somna igen. HJÄÄLP!
Ska åka in och hämta prinsessan på centralen nu! mitt lilla troll, såååå jag saknar dig! <33
Sen blir det tillbaka till Bålsta för en till kväll med mina hjärtan.

Uppskattas väl!
Älskar er, i mängder.

Publicerad 2011-05-04 13:55:24 i Wilja 13-16 månader,

Morfar som liten, lika?





  



HÄR kommer bilderna på Wiljas MORFAR som liten! :D De är så synd att dom är så suddiga!! För dom är så sjukligt lika i sina drag! sina miner. Och lika tjocka, och han va lika flintskallig och tjock som henne som liten.
Sen kom dom där SUPERLOCKARNA!

Man ser iallafall att våran HÖÖÖGA panna går i generna.. Tack farmor! :P, haha, och den har Willy också.
Så, både Morfar och hennes Pappa är alldeles lockiga! så vi får se om hon får mitt raka eller om de kommer någon lock.

Fan, ville att dom skulle bli bättre. Men ni ser konturer iallafall, alla som känner honom och mig som liten säger att jag är en kopia av min Pappa, och Wilja är en kopia av oss båda! Men jag själv tycker hon liknar sin morfar och sin pappa och att hon inte har nått alls knappt av mig!! :(

Publicerad 2011-05-04 12:34:17 i Bara Patricia,

Smink-skola med PATRICIA!





Så! Eftersom jag är hemma hos Linus, och som vanligt så glömmer jag alltid hälften hemma när jag åker hit! Så varje gång jag ska sminka mig så blir de: Men va ffaaaaaaaaaaaan! :D Funderar på att köpa TVÅ uppsättningar av smink, så jag alltid har det här. Blir ju tokig! Har glömt både ögonbrynspenna (och skugga från makeupstore) som är det VIKTIGASTE för mig. Utan snygga bryn blir ingenting bra! Sen min ögonfransbörjare, och den rätta ögonskuggan. Så eftersom allting är hemma! Så tänkte jag köra på en väldigt naturlig look idag.

  

Som osminkad så har jag en väldigt ojämn hy, och absolut ingen lyster! Men nu när man börjar bli brunare så känner man sig automatiskt mkt piggare och fräschare.
Under sommaren så använder jag aldrig foundation förutom när man ska gå ut etc. Brukar använda en dagkräm som kommer från ACCO går att köpa på vilket apotek som helst. I den så är det en Bronzer som gör hudtonen mera jämn, den döljer ingenting med den. Men man blir lite slätare och finare i hyn.

Idag har jag enbart lagt foundationen i T-Zonen där man lätt blir lite glansig efter hela dagen, den är mkt ljusare än vad jag egentligen skulle behöva. Under sommaren så ändras min foundation med ca: 2-3 nyanser mörkare.

Börja ALLTID från hakan/halsen och sudda ut sen så det inte blir linjer.

Jag har en MÄNGDER med överblivna och gamla som ligger och skräpar. Måste bli bättre på att rensa!


(Fel steg, men bilden passade enbart in här, ni kommer fatta!)

Sen lägger jag en Primer under ögonen för att få dom pigga! Och tabort dom mörka ringarna, pigga och fräscha ögon är alltid de bästa. Har användt en primer för män faktiskt, som tar bort mörka ringar med koffein i. Och tro mig, sjukligt effektivt! Man ser pigg ut direkt. Testade en av Magnus, och sen gick jag och köpte mig en egen. Men nu är den borta! AVSKYYYR att ta me saker hit & dit, allt försvinner från mig.

  

Grunden är nu lagd, och som ni ser så va den rätt ljus för mig. Så nästa investering är i en mörkare nyans!
På andra bilden så har solpudret från Dior lagd i grund, och den från Nivea på kinderna för den ger mer lyster.
Har lagt ytterst lite rouge, bara för att få den här lite rosiga looken. Och de sista som är kvar på borsten drar jag lätt över nästippen och på hakan.

  

Mina ögonbryn är de heligaste jag har, och idag har jag ingenting som jag borde till dom. Varken penna eller skuggan! och inte ens färgade eller noppade är dom.
Enligt mig så är ögonbrynen de allra viktigaste, även på killar! har man välvårdade ögonbryn så är man alltid snygg. Ett par buskiga ögonbryn för mig är BIG Nono!

Jag noppar mina ögonbryn jävligt sällan, kanske varannan månad? dom växer nämligen aldrig. Så jag kan inte byta form, vilket är skittrist! Jag vill ha dom rätt stora men det kan jag inte. Jag får helt enkelt leva med dessa tills jag stupar! MEN det jag gör för att lura ögat, de är att använda en skugga som kommer från makeupstore som är susen! Suddar dom lixom, och sen tar jag pennan och suddar med en TRUBBIG TRUBBIG udd, och mest drar på håren för att göra dom mörkare.

Men idag fick det duga såhär! med en enkel ögonskugga från isadora.....

  

Sen så applicerade jag ljus skugga över hela ögat, även nedre kant längst in mot ögonvrån! Hade ingen vitkajal, de gör så att ögat också öppnas och att de blir piggare. Så jag tog och suddade lite neutral/beige färg under ögonfransarna istället.
På andra bilden är mascaran lagd! Jag har ALDRIG Mascara på nedre fransarna, om jag inte går ut. Tycker om den här : Marilyn monrooe looken mer. Lägger vikten på dom övre! Två lager, medans de ena torkar går ja till de andra och tvärtom. Viktigt att inte ta mascara på TOPPARNA för mkt, utan jobba från vrån och utåt! Ett lager på topparna räcker, annars blir dom klumpiga. Och så kan man INTE gå! :D

Hoppas detta va liiite roligt iallafall?
Nästa gång kan ja göra en mer Party makeup!
GE MIG TIPS om ni gillade de :D

Publicerad 2011-05-04 09:25:44 i Livet i Gnesta,

Mamma goes brunett! :)



Såhär blev det! :D
Tycker mamma blev jätte fin i det mörka håret istället, och fan att hon vågade! SJUKT imponerad över att hon faktiskt VÅGADE! Pratade med henne nyss, och hon sa: Till o me är ja jätte nöjd när jag har kort hår! Haha, mamma då. Men mkt övertalning från min sida...

Vi pigmenterade med en röd toning, och la i ljusbruna/guldiga folieslingor! Men imorgon så ska jag ta hättan härifrån linus och dra i mer röda slingor. Hon va så förbaskat blond! så vi va livrädda att de skulle bli grönt. Men icke! Nöjd nöjd, men bättre ska det bli. Efter en toning och en sling blev de överförväntan iallafall.

Vad tycker ni, blond eller mörk?

 

Publicerad 2011-05-04 09:14:53 i Wilja 13-16 månader,

Lite bilder från dagarna vi varit borta.



 

 

 

'

Att en tuggummi påse kan vara så intressant? hon satt med den hur länge som helst! tills hon tillslut lyckadea öppna den. Envisa unge! :D Den där fåtöljen ni ser älskar hon! hon fick den av storesyster, så jäkla sött på kvällarna. Hon tar med sin filt och 'bäddar' och sen sätter hos sig i den! Precis som vi i soffan. De går så fort, hon är så stor och hon förstår! hon har börjat hjälpa till o städa, såfort dammsugaren åker på så tar hon sin egna och följer efter. Plockar jag in i hyllan, så gör hon också det. Men hon är en MÄSTARE på att riva ut, men trot eller ej! hon älskar o lägga in filmerna igen i hyllan. Så de får hon gärna göra!^^,

Min lilla plutt ska idag ta sin spruta med sin Pappa! Tussan, saknar dig.
Hon kunde inte ta ettårssprutan sist för hon va sjuk. Hoppas de går nu även om hon fortf är lite snorig?
Får inte tag på S nu. Så ska testa ringa om en stund, dom kanske sover fortfarande.

Sen kom lite andra bilder.
VART I HELVETE TOG SOMMARN VÄGEN? Fick plocka fram mössa och igår hade Wilja raggsockor och overall på sig. Nyss va man varm i shorts och igår snöade det? :S som ett vitt tunt tunt täcke när jag vaknade igår.
De e fan skrämmande, vart är världen påväg?

 

 

Publicerad 2011-05-04 08:43:30 i Bara Patricia,

En liten glimt av hopp!




Att ha ett samtal utan att skrika! att fråga, utan att gapa.
Att förklara utan att behöva fråga.. Ett: Jag älskar dig! och ett förlåt, utan att jag ber om det.
Fan alltså, jag saknar min vän! så otroligt mycket, den du va! Vart försvann du? Alla säger till mig, varför är du så snäll? Varför säger du aldrig ifrån? Jag kanske är för snäll.
Men det är för att jag VET att därinne nånstans finns en fin människa, och även om den personen inte kommer fram allt för ofta, så vet jag. Att den finns! Och jag vet, att jag har nyckeln till den. Samtidigt som jag vet att jag utlöser allt också!


Att höra: Allt kommer bli bra.. och jag tror verkligen på det! De kommer det, på nått sätt.
Om vi bara kan hålla sams, ha en fin relation. Fan vad de skulle underlätta!
Att om du bara kunde erkänna dina misstag, och förklara dig så kommer vi slippa allt krig.
Att du bara kan säga: Förlåt! och erkänna att du varit ett stort pain in the ass sista tiden. Att du inte har hjälpt till som du borde, gett döda löften. Jag orkar inte längre, jag exploderar snart av alla känslor. Att ständigt höra: Patricia, du är stark! du grejar det här.


Just nu VILL jag inte vara stark och fixa allting, just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta floder. Visa att jag är ledsen! Ha någon som verkligen förstår och kramar om mig.
Jag vet att jag är stark, som en förbannad-oxe psykiskt. Men jag vill vara liten... Bli ompysslad!
Vill inte tänka på morgondagens bekymmer, vill bara tänka på hur mysigt de är att bara få vara.


Just nu känner jag mig bara lättad! som en sten har lättat från bröstet.
Även om jag vet att det kanske bara är för idag, så kändes det så varmt i hjärtat att få höra ett enkelt förlåt. Och det kändes, som de verkligen fanns mening i det. Tack, vet inte vad jag mer kan säga.


Vissa dagar så känns allting som ett practical-joke.
Att jag lever i en stor dröm, och att jag snart ska vakna upp! Vissa dagar så känns det som ingenting har hänt, och andra dagar väller allt bara över.
Enda gången jag inte tänker, är när jag är med Linus och när Wilja är vaken! När jag är utan dom båda. Så är jag så lost, och hittar inte min egna väg. Vem är jag utan min dotter? absolut ingen.
Hon är min styrka, hon är min kraft. Det är inte jag som är stark! Utan det är hon. Hon som gör mig till den jag är! Och Linus gör mig till den bättre människan.


Publicerad 2011-05-04 07:00:23 i Bara Patricia,

Me alive!



HEJ! <3
Tro inte att jag bara har gett lösenord till VISSA personer! Utan SKRIV igen om jag har missat någon, de strömmade in kommentarer, så de va svårt för mig att komma ihåg vilka jag hade skickat till och inte.

Nu har jag försökt att starta en till blogg under mammasangel, men det GÅR inte! Har startat den, men de står bara: Not found när man klickar in på den. Är inte så teknisk och förstående! Eftersom jag INTE vill låsa hela min blogg, så vill jag låsa vissa delar enbart. De är de inläggen jag inte vill att vissa personer ska in och läsa!

Det är på gång det här, vet bara inte riktigt HUR. Så är de någon som sitter där och KAN, snälla! Ge mig en hjälpande hand?

Iallafall.
Har varit hemma i två dagar och bara varit och vunnit SM i att göra SÅ lite som möjligt! :D
Igår blev en jäkligt hektisk dag dock ska jag tala om för er!^^, till stan med madre, tog en fika! Och sen tog vi tåget 13.00 från Centralen! Kom till Hamn, men där va vi körda. Så ringde Pappa, och han kom och hämtade oss. Sen lämnade jag Willy till sin far, och jag gick hem till Mamma med TVÅ paket färg! Så mamma är numera BRUNETT! Kvinnan har varit TOKBLOND i över 35 år.... Den ni! Men hon va jättefin, och trivdes hur bra som helst i det konstigt nog?

Stressade. 18.22 så satt jag ÄNTLIGEN på tåget mot Bålsta!^^, klart att jag toffla och åkte till hjärtat bara för att jag kunde! :D Va framme 20.20 typ, gick och solade! Sen hämta raringen mig efter träningen.
Sen blev de Paj, pizza och choklad.

JAG KAN INTE MOFFLA MERA! SLUT.NU = Bli fattig och inte ha råd med mat, då slipper jag missbruka mat i kylen. Haha! Aldrog haft så mkt mat hemma som nu, och de gör så att jag går och äter precis hela tiden och jag kan bara inte låta bli? idiotiskt! :(

Dricka upp kaffekoppen, lägga mig i sängen och somna om ett par timmar.
Ska inte hämta älsklingen förens 17.00 så jag uppdaterar innan dess iaf ;D
PÖSS!

Publicerad 2011-05-03 22:53:56 i Bara Patricia,

Att skaffa barn vid tidig ålder?




Jag får ofta kommentarer där folk frågar mig om råd, om att bli gravid eller inte. Att längtan är så stor! Hur ska man göra, hur ska man få saker och ting att gå runt?
Jag kan säga de, att folk som sa till mig: Va var det jag sa! Har nu fått rätt.

MAN ÅNGRAR ALDRIG SINA BARN VILL JAG NU BARA GÖRA KLART! MEN....

Förut, så blev jag så förbannad när folk sa: Unga borde inte skaffa barn med någon dom känt i någon månad. Men nu, förstår jag det till fullo!


Att bli Mamma eller Pappa när man är ung, är det inget fel på. Att vara en ung förälder ger många fördelar, men samtidigt många nackdelar. När man är äldre, har man oftast saker och ting mer ordnat. Man har sparkapital, har oftast fast bostad, en bostadsrätt, ett fastjobb. Ja ni förstår grejen! Men en BRA förälder har ingen siffra, och det vet alla. Men självklart är det mer praktiskt att sätta ett liv till världen när man har sitt egna liv mer ordnat. Det säger väl sig själv?


Hade jag kunnat göra om mitt val idag, så hade jag gjort det. Då visste jag ju inte vilken fin liten tjej jag har idag, och Wilja kommer jag aldrig önska bort! Men innan man visste, innan man ens kunde drömma om hur det skulle vara.


Att träffa någon ute en kväll, är inte meningen! Och självklart KAN det hålla, absolut! man kanske är tillsammans livet ut. Men det är 2 av 10?
Jag hade velat ge min dotter bättre förutsättningar! nu kämpar vi på det, men det är inte såhär jag ville ha det. Ett förhållande tar ofta stryk av barn, de första åren! - kommer man över det, så klarar man allt. De tror jag stenhårt på!


Men, från min egna sida.
Nästa barn, önskar jag är välplanerat. Jag vill känna att det är hundra procent rätt, jag vill längta! fantisera, drömma. Ordna, fixa innan! Jag vill verkligen känna att.... man båda längtar och vill. Och att de inte blir: OOPS, jag är gravid! Allt ska lixom ta sin tid, ha kul tillsamman, uppleva saker tillsammas. Testa på att ha en vardag tillsammans, lära KÄNNA varandra! Flytta ihop tillsammans, ja ni förstår. Hela den karusellen! Tycker ni det jag skriver är orimligt, eller låter det het fel för er?


Hade det gått lika snabbt med Linus som innan, så hade jag snart varit i tredje månaden… Och hur sjukt känns inte det? Varje dag med honom så lär jag mig nått nytt om honom! Jag ser nya fina sidor som jag aldrig sett, jag får reda på saker om honom som jag aldrig kunnat tänka mig! Och jag och Simon förberedde oss på att få bebis om sexmånader! .. De TOG på oss! Hårt.

Publicerad 2011-05-03 22:50:37 i Bara Patricia,

Vad är riktig kärlek?



 

För snart 23 år sedan så va en man på semester.. Han bjöd sina anställda på en liten resa för att fira att det hade gått bra på jobbet! Han åkte, och han blev fast. På ett sätt som han inte kunde tro! En dag så visste han bara, han såg henne. Och han visste att det va henne han vill leva med!
Hon va då gift, hade två små barn. Hon va vacker, otroligt vacker och mycket yngre! Men den här mannen ville inte bara ge upp. Små försök till att börja prata, men kvinnan va inte intresserad! utan hon såg mest en charmig äldre man, som inte va nått för honom.

 

Men han hade nått där? De visste hon! Veckorna gick, han kom och hälsade på under helgerna. Bara för att säga hej! Han satt i bilen påväg till färjan, åkte över natten och åkte 30 mil när han kom fram. Bara för att helt enkelt: Inte ge upp! Han visste, att han va kär. Han hade även han fru & barn, men han lämnade henne innan han fortsatte med sina resor.

 

Han kom, lämnade blommor, försökte få henne att gå ut och äta med honom! Hon började bli intresserad, vem va den här härliga mannen som gjorde allt detta enbart för henne? Tillslut, efter månader... Blev även hon kär! Och mannen blev lyckligare än någonsin.

 

Hon flyttade från allt hon visste, tog med sig sina barn och kom till en stor gård med hästar.
Hon välkomnades in i en familj med stor barnaskara som va mkt äldre än hennes egna! men i ett främmande land, utan att kunna språket! hur kändes det?


Ett år gick, och kvinnan blev gravid. Efter 7 månader så kom det en liten men stark flicka till världen på 1400 gram! Den här flickan fick namnet Patricia. Hon va en liten kämpe, och hon ville inte ge upp. Den styrkan bär jag mig med även idag!

 

Det jag ville komma fram till är att, den här sortens kärlek från ena parten är inte alla som får uppleva. Det va 16 år sedan mina föräldrar skiljdes, men Pappa har inte träffat någon annan. Han har inte dejtat någon annan, utan han älskar fortfarande min mamma lika högt. Och jag tror, att man på riktigt bara känner den sortens kärlek en gång i livet! Om ens det?

 

Jag tror att man kan älska personer, absolut. Men på helt olika sett, kärleken är gränslös. Men det finns kärlek till barn, det finns kärlek till en partner, det finns kärlek till en trygghet. Men den dagen man verkligen blir kär, så finns det ingen återvändo!

 

Man kan inte tänka sig ett liv utan den andra personen, då blir vi som svanen. Försvinner den ena, så hittar den andra aldrig någon annan att leva med. Ganska sorgligt? vad gör kärleken med oss egentligen? Kärlek är som ett krig! Man kan göra så dumma och korkade saker.

 

Det jag menar med att, livet är för kort för att inte våga!
Hade inte jag VÅGAT ta detta steg, bort från min 'trygghet' bort från att inte tänka på mig själv, utan att ha dessa tankar som: Jag måste gör Wiljas skull, de kommer bli bra. Allt kommer att lösa sig! Jag kommer bli kär, de är bara jobbigt just nu. Att ständigt skylla på tusen anledningar.... Jag vill inte 'för-att'. - jag är för trött, du hjälper aldrig till här hemma, så jag orkar inte. Det är ren skitsnack! Att man är NÄRA någon, gör man för att man VILL, och hur trött man då än ÄR, så gör man det för att man inte klarar sig utan den andra personen! att känna värmen från den andres kropp, att ligga tätt intill även om barnet vaknar efter 10 minuter. Man tar vara på den lilla tid man faktiskt KAN vara med varandra! Det är att älska någon.



Att ligga i sängen varje kväll och tänka: Vad ska jag säga den HÄR gången för att han inte ska ta på mig. Det är inte något förhållande har jag lärt mig NU. För så har jag själv tänkt i snart 2 år. Varför, jag orkar inte, jag vill inte, jag har ingen lust. Jag mådde så DÅLIGT för att jag inte ville! Och trodde de va fel på mig. Varför kände jag inget? varför ville jag inte vara nära? va de amningens fel? va de efter graviditeten, va de hormonerna?

 

Det jag nu har kommit fram till, de va inget utav det.
Jag ammar fortfarande, och jag VILL. Jag är tröttare nu än innan, men jag VILL. Jag kan ha ont i huvudet, men jag VILL. Det som saknades, va lusten till hundra procent för en annan människa! Nu kan jag tänka, hur klarade jag mig sålänge utan fysisk berörning? hur ville jag inte att nån skulle ta i mig? de är sjukt!

 

Hade jag fortsatt i min lilla bubbla med min 'lyckliga' familj så hade jag aldrig träffat Linus.
Då hade jag aldrig aldrig känt så som jag gör idag, då hade jag aldrig träffat den människa som jag vill bygga mitt liv med. Då hade jag aldrig blivit riktigt kär!
Jag tänker inte säga att vi kommer vara tillsammas för evigt, för det VET man aldrig. Men det jag har lärt mig är att, jag aldrig kommer bli tillsammans med någon igen bara för 'att'. Utan nu vet jag hur kärlek SKA kännas, och om det är så att det inte håller mellan oss! Så vet jag inte hur jag ska träffa någon annan, för så som jag känner nu. Känns inte rikigt klokt att känna!



Jag helt enkelt är kär, väldigt kär i dig!

Publicerad 2011-05-03 22:48:54 i Bara Patricia,

Patricia då & nu.. <3




Jag är snart 21 år gammal.


Och vad har jag gjort i mitt liv? summerar jag det så känns det som jag har hunnit med massor. Från att jag va väldigt liten, så har jag klarat mig själv.
Jag har alltid varit väldigt självständig, lärde mig tvätta när jag va 8, kokade potatis och kunde göra köttfärssås! älskade att stå i köket. Jag va ute i stallet klockan 7 innan skolan, släppte ut hästarna. Kom hem, red, tog in dom. Pysslade tills jag gick och la mig! Bara en sån sak, att lära sig ta ett ansvar över andra när man är liten va nog det bästa som kunde hänt mig.

När jag va 13 så började min 'black book' som jag så fint kallar den.
Vid denna ålder hade jag redan testat flera saker jag inte borde ha gjort! blivit full ett flertal gånger, jag va arg hela tiden. Hatade allt och alla, och bara ville försvinna! så kommer jag ihåg att de kändes.
Jag 'rymde' då också, och hade inte kontakt med mina föräldrar på minst 6 månader, jag va då i Eskilstuna mest dels av tiden! plugga, de gjorde jag. Men va jag där? mja. Sen åkte vi till Thailand, och Erika hängde på! Där börja de också vända, flyttade hem till Pappa igen.

14 kom, ännu dummare.
Och livet va verkligen inge kul, rättegång, ingen som ställde upp.
Kände mig då så jäkla ensam! Och förstod inte hur livet kunde vara så jävligt, hur folk bara inte SÅG vad som hände, varför fattade ingen för?

15, började skärpa till mig ordentligt! pluggade upp allting som jag missat, fick mina betyg. Åkte till Thailand med Madde i två veckor, dansa och gjorde saker som man verkligen inte skulle ha gjort vid den åldern! Men kul, ja så inåthelvete.

16, så flyttade jag hemifrån på riktigt! Började på Bernadottegymnasiet i Stockholm och blev tillsammans med hunken Simon Feldhof som han hette. I mina ögon! haha, va ute på fält. Blev en liten militärbrud, jag jobbade och slet. Bodde då i Hammarbyhöjden med Kornelia! jobba som en galning, skolan hyra och räkningar va redan då min vardag.

17, Började jobba ute på Krogen, så stod på vanilla, solidaritet, fellows. Festade som en TOK vid den här tiden, men skolan grejade jag *klapp på axeln*.
Åkte till Grekland på en sistaminuten, hade skitkul i en vecka.
När jag kom hem till Sverige så tog jag mitt pick och pack och flyttade till Linköping! Började jobba på skobutiken Nilsons. Hade en grym sommar! Flyttade sen tillbaka till Stockholm och började jobba som vårdbiträde på somatik i fruängen!

18, Resa - Resa - Resa kändes inte som ja gjorde nått annat, va ute en del också dock.
Träffade då Anton! Flyttade till Saltsjöbaden, träffade Alex som kom o blev en stor del i mitt liv.
En vän på andra sidan jorden som ligger mig varmt om hjärtat fortfarande. Åkte till Thailand och backpackade en månad. Trivdes!
Våren kom och jag och Mimmi bodde på stockholms krogar, jobbade när vi va hemma. Åkte till Grekland igen. Och nu kom våren, våra liv förändrades.

Jag blev gravid! Den största och den viktigaste händelsen i hela mitt liv, den händelsen som gör att jag står där jag står idag. Och att jag har kommit till insikt om vad som är viktigt i vårt liv!

19, vi flyttade till globen. Flyttade till Gnesta, kämpa med jobb, kämpa med ekonomi, kämpade med allt. Även om de va de bästa året i mitt liv, så va de nog mitt värsta! Den här osäkerheten och ständiga klumpen i magen. Att aldrig veta! Att hela tiden oroa sig, fyfan. I mars kom min mening med livet, min dotter föddes! Och jag kom nu och blev så förbannat stark, va som en pansare. Jag och Wilja! <3

20, sommaren flöt på. Linus såg mig då första gången, för nästan exakt ett år sedan! <3
Jag och Simon kämpade och försökte. Men vi båda drog ner varandra mer och mer i det stora svarta hålet! Vi gjorde varandra mer illa än nytta. Och ska inte säga att jag va en ängel, för det va jag inte. Jag brydde mig helt enkelt inte, de va väl de som va felet.. Ingen av oss värnade om vårat förhållande, varken jag eller Simon. Annars vet man aldrig, vi kanske hade fått det jätte bra tillsammans?
Efter allt.. och om allt hade lagt sig. Det är en sak vi båda aldrig kommer att få reda på! Men vi satte oss båda i den situationen som vi har nu. Vi båda är orsaken till detta! Man är aldrig ensam om att skapa ett problem, det är oftast två. Och vi två, vi skapade vårat egna helvete tillsammans!

Sen är vi där jag är idag.
Jag är stolt över mig själv! Stolt över den jag ÄR.
Stolt över att jag är en sån fin mamma för min dotter, visst att jag är daltig som många säger..
Men jag är den mamman jag alltid själv har velat haft, och då blir man sån. Jag vill kunna ge henne det jag själv aldrig fick! Vill vara den mamman som alltid finns, vill aldrig missa födelsedagar, vill aldrig att de ska gå månader innan man ses. Jag kommer aldrig att släppa taget om henne. Även om jag har problem just nu med att få saker och ting gå ihop, och varje gång jag kommer framåt så får ja ta ett STORT steg tillbaka, som i monopol. Tre steg tillbaka och ett fram!
Men vi tar oss fram sakta men säkert. Även hur jäkligt allt kan vara känslomässigt just nu, så har jag allt vi behöver. Kanske inte i överflöd, och tills hon kommer börja på dagis är det kämpigt! men det GÅR. Jag ska ordna så att det går <3

Jag har även nu fantastiska vänner, en fantastisk fin familj bakom mig i det här.
Har min stora kärlek, har hans stöd från hans föräldrar, Wilja har framförallt nya och fina människor som bryr sig om henne. Hon har en 'extrapappa' som är finare än vad man någonsin kan tänka sig! som bryr sig, som hjälper, som pussar, som kramar. Som tröstar! Nått som jag aldrig trodde skulle inträffa.

Min mardröm va att träffa någon som inte kunde acceptera henne.
Men att ha träffat någon som är henne mer nära än hennes biologiska, trodde jag aldrig skulle hända. <3

Tack vill jag säga, tack för min resa! Men den är verkligen inte slut, den har PRECIS börjat! :D
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela