Publicerad 2009-12-31 10:31:32 i Livet i Gnesta,

Slutet är här, i början på något väldigt stort.



Hur ska jag summera år 2009? Vi börjar med kärlek, intriger, bråk, svek, vänskap, sorg och LYCKA i all sin form! Slutet av detta år kan jag säga är det bästa i hela mitt liv, men på samma gång det värsta på många sätt! Och det otroligaste, känslofullaste.. Men som sagt, jag kan inte gnälla! nu sitter jag här med en liten tjej i magen som älskar att busa med mamma om nätterna, så sömn existerar inte! älskling sover, och jag känner l mig lyckligare än någonsin.

Idag är det sista dagen på 09 och med blandade känslor lämnar jag detta år och beger mig in i 2010 som kommer ge mig så mycket! oavsett vad så kommer detta år bli det bästa jag någonsin varit med om, det kommer ge mig allt.. ALLT! och det är värt allting.

Sitter här i soffan nu och ska strax klä på mig, Mimmi ringde från sälen! där hon och 20 andra befinner sig, man blir ju lixom inte lite SMÅTT avis! ^^, men de får vi ta en annan gång. Med en sele framför mig och lillan åkandes också dock! Men va kul att höra att dom hade de bäst, saknar henne bara! oändligt.

Ska iväg och handla lite mat med Pappa nu! så vi har nått gott på bordet ikväll. Har inte tänkt steget längre iår, ska bara njuta av att vara med älsk, så för oss blir det som en vanlig dag. Lite mer mys kanske dock! :D
Så, vi ska bli barn på nytt. Pannkakor och glass! sen tänkte ja köpa avacado, creimfreish, räkor och lite ostar å kex.

Sen ska vi ut och se hur alla pangar himmlen! blir nog mysigt, bara vi tre. De blir vad man gör det till! :)

Publicerad 2009-12-30 19:48:47 i Gravid med Wilja <3,

VAGN ÄR BESTÄLLD!!!! :)





Jajjemen, nu har jag bestämt mig! och vet ni? jag har beställt! det blev inte en teutonia, inte en bugaboo, utan en Creascent Diva duo! :) Och känner mig verkligen helnöjd. Här är lite bilder på den! som ni ser är den lik buggan och ska väl 'härma' den lite! Men inte alls till samma pris. Dra bort ca: 10.000 med lite tillbehör! och för oss så kändes det mer humant än buggan. Och har hört hur mkt bra som helst om denna! så jag kände, varför inte?

Gick in på: www.kopbarnvagn.com och såg även att den va nedsatt med -25% nu under jul! så fick den + en åkpåse i ull för endast: 5225:- hur otroligt bra är inte det? sitter här med ett BIG smile on my face! Sen får vi testköra den hemma, är den inget för oss så kan vi skicka tillbaka den utan problem.

Men den har en ergonomisk sits, liggdelen är rymlig och stor! höjbart/sänkbartstyre. Stor citykorg under!
Går att använda maxi cosis bilstolar i den också! På vintern går det att fälla in framjulen och köra den endast på bak om det är mkt snö. Likaså går det att ställa in fram, så dom inte roterar. Så du kommer fram lättare! :)

Så det blev denna vagn, en mörkgrå bas, med svart top! Hur tror ni det blir? skulle jag ha tagit sandfärgat istället? börjar tveka lite! Men som sagt, sparat många kronor på denna vagn.

Snygg, smidig, enkel och har fått hur bra betyg som helst från olika affärer. Det ska bli den nya storsäljaren, då denna vagn är ny ute i marknaden! Ja tror på den helt enkelt :)

Vad tror ni? HISS ELLER DISS? :)

Publicerad 2009-12-30 18:21:13 i Blandade bilder 08-09,

Lilla kungen!





Här kommer mina första bilder på Lindahs lilla efterlängtade Elias!<3

Som ni förstår, med facit i hand.. Så hade jag alldeles för svårt för att släppa mr Liten! kortet med nappen så ligger han och sussar i min famn, precis över våran liten och vilade på magen! Och kan lova att lilla sessan gillade inte att ha en liten klump på sig! sparka ju på honom, stackars elias! tur att de kom en rap iallafall. Tror vi kommer få en kaxig liten tjej att göra med!

Det va helt fantastiskt att se honom, hålla honom och se hur jäkla pigg Lindah va efter att ha blivit uppsprätt? helt chockad! hade jag varit henne hade jag legat inne och gnällt i dagar och bett om mer smärtstillande. Men inte krigarlindah inte! :)
Hon såg så fin ut, hoppas man har samma lycka efter sin egna. Smink på plats, kropp i fodral! tja, en het jäkla MILF med Södertäljes läckraste skor också!^^, thats too nice!


Publicerad 2009-12-30 17:36:59 i Dagens Mama,

Dagens Foto: Patricia & Bebis





I ett tappert försök till att göra den här dagen bättre så har jag lekt egoist! Och ja... Det va kul i ca 20 bilder, sen sög det. Tappa lusten och hamna i tårar, jävla hormoner. Och jäkla sits!

Nä ska ringa upp alla hundra missade samtal jag har denna dag, mamma, pappa, bror, johanna.. Alla! har bara inte haft någon lust att svara. Inte lust att prata med någon! Är HUNGRIG också på toppen. Gah, nä! tröttsamt.

 

Publicerad 2009-12-30 17:18:43 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 29



Lillskrollan fick också vara med på bild idag! ÅH, så mamma redan älskar dig helt obeskrivligt kolosalt JÄTTE mycket.
Må denna känsla aldrig försvinna! även om allt är jobbigt, och man ibland bara vill gömma sig under täcket, så finns det ingen känsla som liknar denna! att min styrka får jag från dig! Mammas lilla skatt.

Du är så nära, men ändå så långt ifrån!<3
Och vi bara längtar tills vi får höra ditt första lilla skrik, ditt skratt, ditt lilla groll.. Ja allt som har med dig att göra!
Även om du bara kommer sova, äta, bajsa, rapa, skrika och sova den första tiden! ÅÅÅÅÅH.

Publicerad 2009-12-30 13:51:22 i Mina tankar,

Utseendefixering vid graviditet?



Har setat och kollat igenom mina bilder, från lite olika tider! och helvete vad brun och fin jag är på alla kort? vad har hänt! här sitter jag blekfet och vidrig just nu i en soffa och mitt utseénde är helt försvunnet. Känns inte helt jäkla okej alltså! ;) nä, men oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst så är jag alltid lite brun! har sånt pigment, men vadå.. Tar graviditeten bort allt? känner mig mer som ett fläckigt spöke som har försvunnit ut i mängden!

Det är värt allt för liten, missförstå mig inte! men saknar att känna mig fin! speciellt med lite färg i ansiktet, smink är det sista som behövs som här över. Alltså, bara lite färg så spelar det ingenroll! nu sitter man här med ringar under ögonen, håret är helt dött, små röda dots överallt, magen putar och brösten läcker! Thats not HOT guys!

Så jag säger det, när lillan är ute, så ge mig tre månader! sen ska jag vara snyggare än någonsin i kroppen! och att det inte finns tid är bara skitsnack, allt handlar om vilja! ut och dansa loss med vagnen, ut och gå, bli smal och smäcker! ta hand om dig själv, hitta stunderna i vardag och mellan rutinerna som kommer. ALLT går! så jag säger det. Ska ha MÅL, jag måste ha mål.

Nu ska jag verkligen bli snygg, snygg på riktigt! och jag MÅSTE, för mig själv. Annars är jag som förlorad! förlorar man sig själv.. Ja, då är man inte mkt till människa! eller bara 'nöjer' sig? bli för bekväm.. - 'äh, det spelar ingenroll om jag inte bytt kläder på hela dagen, eller, äh det spelar ingenroll om jag inte har sminkat mig, tvättat håret, om jag inte har rakat benen eller m*sen på två veckor, han älskar mig iaf'

Klart han ÄLSKAR en, men är det verkligen sexigt? och skulle du vilja se din kille, sambo eller man bara förfalla och peta ostbågar hela dagen?

Publicerad 2009-12-30 13:41:49 i Bara Patricia,

Omtumlande år 2009





Vi börjar med året 2008-2009, alltså! nyårsafton för exakt ett år sedan just idag.
Jag jobbade! hela dagen lång, sen blev det en heeeektisktfärd ner till Gnesta! Mimmi väntade tåligt, vi hann varken med middag eller nått, utan hoppade in i spegeln och sminkade mig! Va hemma hos Pappa i Gnesta och gjorde oss iordning, sen bums iväg till Patric för att dricka skumpa! Halvtio satt jag och åt.. Ingen middag! slutade i en bastu, och fick tag på en taxi efter 4 timmars väntan, så klockan 5 på morgonen så va jag äntligen i Järna. Trodde dock att döden skulle ta mig på vägen! fulla äckel chafför till taximan. Mina obehagligaste resor någonsin! Dock så började året förbannat bra, med en resa till Thailand, sen gick det utför och för mkt alkohol för lilla mig!^^ följ resan lixom.. Patricia al'a Mimmi kaos!

















Nu ger jag upp, lägger inte upp en enda bild till! min data är som sagt, helt slut just nu. Så bilder kommer inte på frågan, vill ni veta hur länge jag har setat här nu? - Jo för det ska jag berätta för er! i hela två, TVÅ underbara timmar för några små bilder. Då inser ni nog att den här datan är slut som artist!

Hade samlat hela året i en liten mapp med bilder, men hälften kom inte ens med! som sagt, allt går verkligen mot mig idag. Och vill inte som jag vill! Men som sagt, man kan inte alltid få som man vill, även om jag är på ett sånt humör.

2009 i kort och gott har varit intensivt och händelserikt kan jag minst sagt säga! jag har gjort så många saker, tagit så många beslut, både bra och dåliga.

Började året med att jag bodde i Saltsjöbaden! perfekt och underbart ställe, men dock idiot till hyresvärd. Åkte till Thailand och var borta i en månad, och träffade människor som jag fortfarande har kontakt med. En helt oslagbar resa! hade så förbannat roligt. Bodde då också tillsammans med mitt x, och jag gjorde bort mig! och jag ångrar det ännu än idag att jag sårade en människa så otroligt mycket, jag va en idiot! finns inget mer att säga. De värsta jag gjort i hela mitt liv, och kommer aldrig utsätta någon mer människa för en sådan sorts smärta, det är ingen värd.

Sen flyttade Mimmi hem till mig i saltis, och tror inte det gick en dag utan att vi inte va ute! Fredag, lördag, söndag och onsdag.. torsdagar till och med!? som sagt, va ute konstant. Och utan alkohol och utan musiken så visste vi inte vad vi skulle göra. Fika, handla, fika handla.. Ja livet bestod av det! men jävligt kul hade vi allt.
Makalös säger jag bara! jobbade där då, herregud! intriger och jordens trams. Jaja!

Begav oss sen till Grekland på en härlig sistaminuten med Mimmi, och alltså! ... Hade jag inte gjort de, så hade jag missat nått stort i livet. Både jag och mimmi lovade oss att nu under hela sommaren ska vi va singlar och bara ha de så jävla bra! slutade bra. Mimmi har flyttat till Dalarna till kärleken hon träffa i Grekland, häst och hund har hon skaffat sig också!

Jag träffade Simon, det största på hela året! det lyckligaste och det allra bästaste. Jag blev gravid, ett litet mirakel! och fanns ingen tvekan vad vi ville göra, henne skulle vi alltid sätta på första plats! Så, jag flyttade från saltis in i en stor 2:a i Gullmars, den va p e r f e k t finns inga ord som är tillräckliga! kände oss SÅ hemma.

Men såklart, motgångarna började komma mot en! ;) Hyrde den tydligen olovligt från hyresnämnden. Så bara att flytta på en gång! fick denna förstahands i Gnesta, dock tre månader senare. Så vi flyttade hem till Pappa och bodde i mitt gamla rum, = den minsta cellen man kan tänka sig! Men det funkade, och vi fick äntligen flytta hem.

Sen har det kommit motgång på motgång rent ekonomiskt, men det har funkat! och allt detta har bara gjort mig och Simon starkare tillsammans. Folk som säger att detta får folk att separera förstår jag inte? alltså.. Utan Simon hade jag aldrig orkat kämpa? det är för honom och lilla O vi gör det, och inte bara för mig eller honom? tillsammans!! Så sista 6 månaderna har varit hektiska, mkt beslut, omtumlande, lycka, ro, lugn, kaos, och kärlek!

Är så glad för att jag har träffat någon som jag vill kämpa med tillsammans till sista andetaget, tills kroppen bara faller ihop. Tänker inte sluta hoppas, tänker inte sluta kämpa! jag gör allt för oss, oss alla tre. Att vi ska må så bra som möjligt, att vi är tre som i en hel familj. Allt för er! <3

Publicerad 2009-12-30 10:41:35 i Livet i Gnesta,

Mys hemma hos Lindah! :)



Igår var det iallafall en tokmysig dag! och det tackar jag Lindah och tjejerna för. Åkte upp till Södertälje och träffade syster och minda på fikade. Likaså syskonbarnen! så det blev att mysa lite snabbt, iväg till h&m sen och köpa en liten present till den lille omtalade Elias! och ack så söt han kommer bli i sin geopard mysoverall och tossor! Mötte dom sen utanför kringlan, barnvagnsmaffia eller vadå. Förvänta mig Lindah, och sen kom en hel drös! ;)

Inte det jag hade trott, men en glatt chockad Patricia så gick vi in. Fikade, snosade på den minsta bebisen jag någonsin sätt i hela hela mitt liv! den sötaste, goaste. Ja, jag är helt inlove! Jag kan inte tänka mig att våran lilla tjej kommer komma snart.. Att hon faktiskt nu är en bebis och inte bara en liten sak med korta stumpar till ben och armar! hon är liten, men inte så väldigt liten.. ÅHW! jag ville aldrig släppa iväg honom.. Kunde sitta där, kolla, känns, snosa, drömma, önska, och vill inget hellre nu än att våran liten ska komma ut, att tiden ska bara rinna iväg!

Lägga mig i ide i tre månader, glömma alla problem.. För när hon kommer, så kommer det vara det bästa i hela världen, och då struntar jag i allt som är jobbigt! hon kommer att förgylla mina dagar.. varenda en av dom!

Efter ett tag så tog vi oss hem till Lindah, jag och lilla Nellie och hennes mamma tog bussen, dom andra åkte bil till Saltskog. Sen iallafall kom vi fram, myste ner i soffan allihopp! drack en kopp kaffe och bara hade det bra.

Kom hem efter 8 och möttes av en städad lägenhet, en pojkvän i en handduk, disken diskad.. och med orden: allt kommer att lösa sig! och jag trodde verkligen på det! och ja, men nånstans visste jag att de skulle gå åt h-vete.
Somnade inte förens 4 inatt, vred och vände på mig! sova va det sista jag kunde göra. Fan, va så jävla arg! Och imorse vaknar jag av att några IDIOTER dammsuger trapphuset klockan 9 på morgonen, allvarligt? hur dum får man va! ÅH, så sitter här nu, med ett humör att bara duga..

Publicerad 2009-12-30 10:30:33 i Bara Patricia,

Hänt nått, en djup beklagan.



Med min data, hela internet är så segt. Går knappt att göra någonting, inte skriva, ingenting! allt bara stannar av. Tror det är internet som stor strejkar, ja gillar inte detta.
Roligt besked denna morgon också, tjoho! jag älskar att det är nyår imorgon. Alltså, detta år.. Hur kan jag lixom förklara det? hänt så otroligt mycket! men detta slut har varit hemskt på alla miljoner sätt. Hemskt! rent hemskt. Vet inte hur vi ska dra oss upp nu, lixom ekonomiskt. Går inte! måste få in mammapengen, annars går det åt helvete.
Hatar att allt ska styras av pengar, att man är så beroende av så mkt skit. Och beroende av att kunna vara så låst av pengar, vara beroende av att livet bara hindras! räkningar som bara väller in, men pengar inte räcker till. Gud, är så himla trött på det! så jävla trött. Ska aldrig mer någonsin mer gnälla ekonomiskt någonsin om jag vinner en liten lott på ett par tusen! LOVAR. Orkar bara inte ha att tänka på det nu, gah. Hur man än vrider och vänder på det så går det inte runt just nu! och ja sliter snart av mig håret. Sover inte, tänker inte, mår dåligt, oroar mig. Nä! USH.

Iallafall, här kom det lite klagan! och ja skiter it, för de är jag värd. Åt helvete känns att justnu! och hoppas denna dag slutar någelunda bra. För just nu känns det som jag grävt min egna död, då kan ni tänka er hur det känns! mörkt.
Är inte ensam om att sitta i en liknande situation! men från att ha gått från ekonomiskt oberoende, till beroende så vet man knappt vart man ska vända sig! att man inte har uppskattat pengar tidigare gör mig hel knäpp alltså. Dumma jävla tjej, och vad behövde jag dom till då? nya hårförlängningar, naglar.. smink, nya kläder, höga skor! göra mig smal? fan va dumt och ytligt. Och nu till räkningar, och då saknas det. Och jag hatar när en påminnelse dimper ner i brevlådan. Man känner sig så kraftlös och dålig som människa!

Publicerad 2009-12-29 09:38:11 i Livet i Gnesta,

Yngre mammor i Stockholmsområdet.



Den 6 januari vid skrapan (medis/skanstull) i stockholm klockan 13.00 ska jag för första gången på föräldrarträff! :)

Det ska bli otroligt roligt att träffa andra yngre mammor i stockholm för att fika lite, och att barnen får leka lite med varandra! Min liten ligger ju fortfarande i magen, men ska bli superkul iallafall.

Kul att jag hittade denna tråd! så, nu ska jag dit! :) någon som känner sig manad att följa med?

Publicerad 2009-12-29 09:32:21 i Livet i Gnesta,

Jajjemen, varför inte... Sisådär halva dagen!



Alltså, allvarligt.. efter 14 timmars sömn, känner mig mig mentalt helt fistad! Känns inge bra alls, och ja borde inte ha tagit systers ord så bokstavligt, passa på å soooov! ;) Gud har en sån här irriterande huvudvärk nu. Frukost i magen, och ska slänga mig in i duschen och piggna till lite känner jag. Riktigt slöhas här hemma! "/ Älskling kom hem igår, så kööööttfärssås och spagetti som han hade tjatat om hela dagen stod mer eller mindre klart på bordet när han kom hem igår. Sen va det bara att lägga huvudet på kudden för att bara 'vila' klockan 8:a! ;) Patricia vaknar till vid 01.00 och känner att hela kvällen är förstörd, så slängde huvudet på kudden IGEN. Idag blir det en sånhär rolig dag! Ska till Södertälje och träffa syster, lämna mammas julklappar till barnen, träffas och fika lite. Sen ska jag bege mig hem till Lindah för att träffa den nyblivna mamman och gosa med liten! ÅÅÅÅHW, jag kommer bara att dö av längtan! Nä, nu blir det att få nått vettigt gjort.

Publicerad 2009-12-28 12:25:06 i Livet i Gnesta,

Sista Måndagen på denna månad!



Godmorgon på er!

Vaknade av att syster ringde och väckte mig imorse, och bad mig att njuta! för snart så är den tiden slut och att jag inte kommer att kunna å ligga och sova! Helt sant va. Så passa på att läsa böcker, sova, vila och ha de mysigt!
Jamenvisst! De gör jag ju varenda dag.

Så med frukost i magen är jag hur pigg som helst, lilltjejen rör sig mer än nånsin och saltkråkan på tv:n! ;)
Får se va vi ska hitta på idag! har ingen aning om va man ska göra. In till stan på rean?
Ska ta lite kort sen också!

Publicerad 2009-12-28 12:22:21 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 29, 28+3.





Uträkning utgår från dagens datum: Mån 28 dec 2009.
Din graviditet startade Fre 12 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 26 jun 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 200 av 280. (71,4%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 3 fulla dagar (v28+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 18 mar 2010
Du har 80 dagar kvar till beräknad förlossning.


Bebis:
Eran bebis väger nu ca 1,6 kilo och är ca 38 cm lång.
Barnet: Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud innefrån mammans kropp, bl.a ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en krafigt trafikerad gata. Nu ska barnet få mer hull och gå upp i vikt, men längden kommer endast öka marginellt.

Egna tankar:

Jag kan inte förstå! nu har vi bara 80 dagar kvar, nyss va det ju hundra! tiden går SÅ otroligt fort nu på slutet, hinner ju inte med! och ingenting är klart här hemma, men inom sin tid så ska det allt bli fint och färdigt :)
Snart börjar föräldrarkursen också, ska bli så spännande! allt om förlossning, amning osv. Ser fram emot de jätte mycket, och Simon kommer ju självklart vara med! Snart ska vi på en rutinkoll igen, den 4:e hos BM. Så vi ser att allt ser bra ut med våran lilla liten!

Hon har sina små pass i magen, och nu rör hon sig heela tiden. En liten vilding! de lovar jag verkligen. Hela nätterna igenom, och hela mornarna. Och jag bara älskar när jag känner henne! även om jag är så trött och inte kan hålla ögonen öppna, så blir jag så varm i hela kroppen när du busar! ÅH, vad jag älskar dig redan!
finns inga ord som kan förklara det. Du kommer föralltid att vara mammas lilla tjej! <3

Publicerad 2009-12-27 19:20:27 i Gravid med Wilja <3,

Till våran lilla tjej!





Här kommer det lite nya bilder till våran lilla liten! En jätte mysig overall som vi fick av mamma/mormor som hon kan ha och mysa i vagnen när hon kommer. Den är lite stor, men hon kan ligga där i och bara mysa som i en liten åkpåse! blir helt super.
Sen hittade jag dessa URSÖTA små skor på rean från H&M, 50 kr:- fick jag dom för! Vet ni när man kan ha strl 14/15 ca? är så svårt det storlekar, ja har inte en aning på bebisfötter!
Sen har vi ett litet set som vi också fick från mormor i rosa, när hon är en tiniwinibebis.

Och sen har vi allt som jag och Simon hittade på rean, en body, en söt liten miniskjorta, mjukisar, kofta och lite annat smått och gott! tog inte bild på allt, men det mesta.

Ligger och kollar på projectrunnaway nu och väntar in min twiiister! älskling sprang ner och handla<3

Publicerad 2009-12-27 14:02:48 i Livet i Gnesta,

MYSDAG med hjärtat i stan.



Gick upp, klädde på oss, skulle åka hem till Gnesta med en miljon kassar! vi kom till gamlastan, då vi bestämde oss för att faktiskt stanna, (igen) så vi låste in alla kassar och allt vi hade i skåpen på centralen och vandra iväg mot stan. Där det skriker rea överallt!^^ och shoppningfingrarna kom fram.... Men som vanligt så hittar man ingenting på rean! förutom att jag faktiskt gjorde världens fynd på en stickadtröja jag kollat på tidigare, från 399:- till 100:- så jag slog på stort! och nu är den MIN.

Hittade en massa fina saker till liten, ÅHW! kommer handla ihjäl mig till henne, har ju varit jätte försiktig innan med att handla. Men nu... Nu ska det inhandlas saker allt! :)
Gick ner till kungshallarna för att käka, jomenvisst!! inte en förbannad plats, så.. satt på en kant och åt min kalla mat eftersom simon ska special beställa så fick jag vänta och vänta... smakade inte grillat, utan fryst tillslut.

Strosa omkring och bara myste och bara hade de underbart! sen blev det att se AVATAR, och vilken chock!
Det finns nog ingen bättre film någonsin, alltså! jag blev helt kär! och fan, vill se den igen.

SÅ säger de, har ni inte sätt den, så gå och se den NU!

Ligger och segar i soffan nu, in i en dusch blir det! nu ligger sötan och hickar i magen. Skriver lite mer sen, ska lägga in lite bilder också! Har ni haft en bra julhelg? :)

Publicerad 2009-12-27 13:54:45 i Livet i Gnesta,

Juldagen!



Vaknade vi upp alldeles försent, sköönt att få sova om inte annat! Vi skulle ta oss hem, meen.. Eftersom min bror såg så ensam och övergiven ut på fredagskvällen övervägde vi, och bestämde oss för att stanna! Så snäll syster borde alla ha, jag skämtar inte! ^^, gick ner till affärn för att inhandla allt gott som vi ville ha. Blev att mumsa pizza på kvällen, med vindruvor, lite kex, ostar! (som jag fick äta..) och sen så två hyrda filmer! :)

Hur bra som helst, va verkligen en sån dag då jag inte skulle ha orkat med nått annat än att bara cosaaaa ner sig!
Sen tillbringa vi fyra timmar om inte mer för att lära oss att spela battlestargallactica och det va inte de lättaste jag gjort! fan, cyloner hit och dit! bara sätt första säsongen av 7 typ, men ack! de gick bra iallafall!^^ :)

Publicerad 2009-12-27 13:51:11 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på flera dagar!



Jag känner att jag har varit riktigt riktigt usel på att uppdatera! och med all min sorg, så förlåt! Har bara inte haft tillgång till data under hela julhelgen. Så! SORRY! :)

Julafton blev riktigt mysig, även om vi åkte runt som idioter och lämnade klappar, hämtade klappar, hälsa, åt lite här och lite där. Men sluta riktigt bra iallafall!<3 Vi började med att åka hem till Storesyster och familj ute på landet, tack snälla Pappa som skjutsade oss. Väl där så fanns storebror på plats, alltid lika mysigt! Blev inte så långvarig tyvärr, va tvungna att ta oss till Stockholm! Så kalle missade vi alla när vi satt på tåget! "/ Första året på fleera år.

Sen iallafall tog vi oss till Söder för att hälsa på Simons familj, hans syster, barn och man alla va på plats! återigen jätte mysigt, massa klappar, de tackar vi så mkt för!

Iväg till Farsta där mamma dukat upp julbordet (äntligen mat!!) jätte trevligt, mamma bartek och fanny va där.
Sen blev det paketöppning!!! Massa fina saker till våran lilla sessa ifrån mormor, gud va glad ja blev! overall och lite annat smått och gott. Världens spel från bror, ja.. Perfekt helt enkelt, de vi behövde! :)

Kvällen slutade med att vi myst ner oss, glöggdrickande och en mamma med pulserande skärsår i fingret! AJ.
Stack in hela långfingret i knivspetsen, såg inte allt för bra ut alltså.

Publicerad 2009-12-23 09:51:23 i Livet i Gnesta,

Grattis Lindah till din lilla pojke!<3



Vill också passa på att gratta min hjälte Lindah som igår natt fick sin underbart fina lilla kille! <3
Nu är han äntligen ute, de krävdes allt lite julstress, men nu är han här!
Lindah va en av dom första ja berättade min grav för, pga att hon då va gravid! och jag ville bolla lite med. Så många frågor, och fick många svar!

Det ska bli så kul att träffa er! han är så fin ska du veta, och vilket hååår? ÅH! snosbebis.
GRATTIS ännu en gång gumman!

Publicerad 2009-12-23 09:48:20 i Livet i Gnesta,

Nordea!





" man kan inte gå från förlossningen utan att få nått med sig - citat Stephanie "

Hon fick allt med sig hela sex stycken blöjor och en liten ursöt body, klepto kan jag kalla dig! iallafall, de tackar vi för. De va nog dom allra minsta jag någonsin sätt, i minatyr! Efter igår känns allt så verkligt, med bebisar! Vi ska verkligen få en egen liten bebis! förstår ni hur stort det är, och vilken otrolig obeskrivlig lycka? Alla dom små på BB trodde jag skulle ta en under armen och gå hem och snosa på tills min liten kommer, och sen lämna tillbaka uppgödd och lite större.

Sitter här nu i köket, ögonen är som grus! 4 natten irad jag har sovit som en stolle. För mkt tankar, går inte att slappna av! så gav upp nu, sitter här nu och tankarna bara går och går.. In i duschen, sen ska jag in på Nordea och prata lite med dom ang mitt lån! fått en idé och hoppas de kommer gå vägen, de e trots allt dagen innan julafton, man får önska sig iallafall att allt ska gå vägen. Inte så mkt begärt, eller?

De låter som en deppig jul för oss va? - de är det inte! viktigaste vi har varandra, och vet om det, så klarar vi allt.
Men klart, vi kunde nog varit utan detta! hade känts.. Ganska okej då faktiskt.

Sen bär det av mot Estockholmo för våran del! julklappar och pengar ska spenderas. Har man råd är ju den stora frågan! men vet ni? det löser sig!, allt löser sig. Beställa vagn är också ett hett hett tips denna dag.

Skriver sen när jag kommer hem!
Börjar de låta deppigt och långa inlägg i bloggen? "/

Publicerad 2009-12-23 09:40:46 i Gravid med Wilja <3,

Gårdagen, hua.. Förlossningen osv!





Jag skrev aldrig igår! det är mycket som händer, och speciellt så hatar jag att allt ska komma på en och samma gång! varför kan det inte bara dela upp sig, så man får känna lite ork emellanåt och samla kraft? eller så kommer allt som en boom för att man just ska klara av allt som kommer komma sen, och bli starkare tillsammans?
Ibland vill man bara ge upp, inte orka längre, vilja bara köra av vägen och in i skogen! och bli lämnad där.

Morgonen igår började likadant som den natten innan, utan sömn! och - nässelutlslag! det tackar vi skarpt för. Hur det kommer sig har jag inte en aning, men panikkli som vanligt. Känns som jag skalar av mig all hud snart!
Sen blev det in i duschen och iväg i den kallaste kylan emot bussen 08.00 på morgonen! till Nyköping alltså..
På bussen va de fan kallare än utanför, trodde att mina tånaglar va frostskadade där inne, de gjorde så ont! ni vet smärta, ren och skär jäkla smärta.

Iallafall, 50 meter från sjukhuset så pallade vi inte längre, inte en enda meter till skulle jag gå! in på närmsta grill och ockupera! Ka-ff-ffeee-e är allt dom hör och skrattar åt oss, av med jackor och skor och på med fötterna på elementen och hoppas på att få bli varma. 15 minuter senare lite upptinade så tar vi oss iväg, frost på halsduken för jag andades! (intenormalt).

Kom till sjukhuset, in på förlossningen och de kändes konstigt att vara där så många veckor innan! liten får allt stanna där i minst 10 veckor till. La mig på britsen, på med ctg-apparaten kring magen för att kolla hjärtljud, efter jag inte känt några rörelser. 3:e dagen! så, inga hjärtljud, helt försvunnet! Min panik, de jag kände? de går inte att förklara med ett ord. Mitt liv stannade till, tog stopp och jag kunde knappt andas. Tillslut kom det, 10 min sa sköterskan! visst, 40 min senare hade vi inte lyckats med en hel kurva.

In fort på ultraljudet där våran lilla prinsessa rörde sig mer än någonsin! bm kunde inte ens ta näringsupptaget på navelsträngen pga hon rörde sig hela tiden! SÅ stor? händerna i munnen, gapa, kollade på mamma! åh, min vackra vackra ängel. Allt såg bra ut iallafall, inga konstigheter. Bara att hon har vänt sig och sparkar inte utåt längre, utan in mot min mage. Därför kan de vara så!

Iväg till Stephanies mamma, åt julskinksfan så himla gott! sen blev det att klippa henne lite, fin hon blev. Invänta bussen hem. Invänta en pojkvän, alla satt och deppade vid bordet tillsammans och åt ännu mera skinka! en kopp té senare. Och sen in i duschen med älsk och bara vara!

Aldrig sätt dig såhär knäckt hjärtat, de gör så ont i mig! vet inte vart ja ska ta vägen, jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte vad ja kan göra för att få dig att må bättre! jag räcker inte till just nu.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta, och lämnar dig aldrig ensam! vi är vår egna familj, oavsett vad så kommer det alltid vara du, jag och våran lilla O <3

Publicerad 2009-12-22 14:12:12 i Livet i Gnesta,

Är på förlossningen!



USH, FÖRSTA MOBILINLÄGGET! BLEV RÅDD ATT ÅKA TILL NYK IMORSE TILL FÖRLOSSNINGEN. SITTER MED CTG KRING MAGEN OCH OROAR MIG! UL SÅG BRA UT, MEN TÄTA SD:/ TILLBAKA IMORGON! UPPDATERAR IKVÄLL.

Publicerad 2009-12-22 06:33:46 i Livet i Gnesta,

Orkar inte mer! :(



Okej.... NU GER JAG UPP!! Tror jag har sovit sammanlagt 2 timmar inatt, j ä k l a klåda! Detta är oliidligt.
Ja, köldskada va de inte kan jag lova! Runt hela fötterna, fotsulorna, anklarna, armen, ÖVERALLT kliar det!
Är så frustrerad så jag vill bara gråta, gråta och gråta. FAN!

Kasta mig i en buske med bränneslor, ja lovar! e känns fan bättre. De här är inte mänskligt!!

Trots sönderkliade fötter, så är ja på ganska bra humör. Mysa med hjärtat på morgonen, ååh! oslagbart. Och inte stressa, så nu ska ja göra iordning frukost medans han e i duschen! ska försöka tänka på annat.

Sen packa ner hårsalongen i väskan, duscha, smink i ansiktet och iväg och agera frisör.
Thats pretty damn nice!

Publicerad 2009-12-21 22:46:09 i Livet i Gnesta,

Familjeliv, vilket skämt.





Känner mig SÅHÄR när jag kollar in fl.

Det kallas att bjuda på sig själv! är lixom... Såhär flummig, så tänkte även dela med mig av mig själv till er som inte känner mig så väl!^^, ingen vacker syn direkt.
Efter att ha klippt Simon, en dusch senare så ligger vi nerbäddade. Gick in på FL och blir lika road varenda gång. Vad är det med folk på de där stället? hur kan man tänka när man skriver som man gör? och vad är de för påhopp på personer som frågar efter hjälp och råd? rena rama mobbnings sidan, allvarligt talat! ush, hemskt är allt jag kan säga.

Äckelmammor som sitter hemma och surar över sina egna liv, fettet dallrar, otvättat hår och är allmänt griniga och bittra över att männen är otrogna och inte kommer hem om nätterna! (drog alla över en kam) men hoppas ni förstår min ironi. Självklart är det inte nog så! Men, de som tilltalas på den sjuka sidan.

Och alla som försvarar sig med näbbar & klor? då måste det ju hänga på nånting. Nä fyfan!
Går alltid in och letar patetiska inlägg på forumet BARA för att inse att jag faktiskt har de så jäkla bra när folk bara gnäller. Gnäll gnäll och ännu mera gnäll! gör nått åt det lixom.

Nä! Nu blir det allt att lägga sig ner och bara mysa lite, upp fööör tidigt imorgon! 8 går bussen, ÅTTA! Hjälp mig att  komma upp. Nu blir det att lägga mig ner tillsammans med min otroligt sexiga och nakna man! gonatt.

Publicerad 2009-12-21 17:32:51 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 28.



Här kommer det lite uppdateringar på Magen! Kom inga i Fredags, men bättre sent eller aldrig! eller hur?

Sitter hemma här nu och kollar på du är vad du äter och har lite ångest. Vi lyckas alltid sätta på detta programm när vi precis har moffat i oss en massa mat och skit! och självklart med Stephanie. Men min raring slutade klockan tre, så mötte upp henne och gick och handlade. TACOS blev det till middag! Så förbannat gott, och jäklar va fort det gick innan den vart serverad.

Blev lite ändrat, åkte inte till Nyköping idag! Men imorgon 08.10 gomorgon Patricia! då tar vi bussen till nyköping så Stephanie får sin julskinka och sina härligt nybakade vaniljbullar av Mamma sin! Och jag ska agera frisör så mamma blir fin i håret till Jul. Har pratat lite med Siss om hur vi ska göra till jul, med mat och allt.

Så detta blir mitt kall detta år!:

Hemmagjorda köttbullar
Garnera Julskinka
Kex och ostar
Janssons , och panik blir det. Allt ska ordnas på Onsdag! Då även ALL julklappshandling kommer ske i stan.

Måste skriva upp här, annars glömmer jag allt. Likaså med julklappar till ungarna!

Lill-Simon: En liten snowboard som han kan glida på.

Moa: En mp4? fråga mig inte! visste inte ens att det existerade. Och att den 8:åring vet de... Känns fel!

Alva: Dockklääääder och en liten servis.

Publicerad 2009-12-21 12:14:16 i Livet i Gnesta,

Om mina jäkla utslag.



Tack för alla kommentarer kring om vad fan jag råkat ut för! :)

Jag hade ärligt aldrig hört talas om att det fanns nått som heter: Snöloppor?
Nått jag ska akta mig för framöver! Men simon råka inte ut för det, och vi hoppade och lekte lixom i samma drivor! (känns bara som min vanliga tur om inte annat...)

Och graviditetsklåda? De kan ja definitivt tänka mig! Men de läskiga är nu att jag har fått röda prickar, med vita ringar runt? ser verkligen ut som jag har blivit frostskadad på riktigt.


Barnolja - Check! , Nivea - Check! , Dush - Check! , Krämer - Check!
De hjälper fasiken inte.

Publicerad 2009-12-21 12:09:06 i Livet i Gnesta,

Phu.. Som att bestiga mounteverest!



Säg inte att snön kommer att smälta bort nu? börjar droppa här ute! vilket vi INTE gillar.
Har tagit en liten paus, håller på att plocka upp servisen jag fick utav farmor när hon gick bort! Så, nu har vi ett DUSSIN med nya tallrikar vanliga och djupa, mindre storlekar. Martiniglas, vinglas, snapsglas, ja allt som hör till! formar och gud vet vad. Har stått och diskat i EN timma!

Gissa om jag har 'Dennis' fingrar! ni vet sådär lagom skrynkliga å fina! ;)
Så tänkte avlasta dom med att plinka på tagenterna. Ny vecka idag! fan va fort det går nu, hinner inte med. Å andra sidan, är en dag tio för mig.

Stackars Simon som inte fick sova nånting inatt pga mig! och upp och jobba.. Känner mig som världens elakaste flickvän.. Han satt och smörjde in hela mig med t-balsam igår, masserade och knådade. Världens bästa pojkvän, och va ger jag tillbaka? att han ska jobba utan sömn! Nä, de ska vi återgälda! SNÄLL flickvän här hemma när han kommer.

Publicerad 2009-12-21 11:02:31 i Livet i Gnesta,

AJ!









Vet inte vad som har hänt med mig! Men jag går sönder.
Har inte sovit nått alls inatt, de kliar så ja tror ja ska dö! på med tigerbalsam, kunde inte låta bli. Vill ha kortionsonsalva! Jag har ALDRIG haft eksem. Vad är detta? Någon som haft nått liknande?
Känns som jag har haft loppor i sängen, eller är det en lätt köldskada? Lätt och lätt.. Detta kallar jag att ligga i Bastant å frysa rövern av sig.

Gick upp för en stund sedan, försökt och sova, men vaknat och kliat, vaknat och kliat.
Sista fotona kom från Fujii och även väggdekoren! SÅ nu ska det pysslas, en dusch och sen är jag på G. Ska städa undan lite, men sen så!

Blir eventuellt nyköping idag med S, ska åka och hämta en julskinka hos hennes mormor^^! så en timmas bussvärd, MÅ de vara värt skinkfan.

Publicerad 2009-12-20 19:21:20 i Blandade bilder 08-09,

Bilder från promenaden.





Här kommer lite bilder från våran Söndag! Tog oss ut på en lååååång promenad bort till kyrkan :) Sen blev det lite foto-dags! posera kring träd, pulsa fram genom snön, bli lite blöta, kolla gravar! ja, skratta å hade de as mysigt.

Ligger och kollar på projectrunaway nu! så jäkla bra. Kul med en helt ny säsong! :)
Så, nu blir det film ikväll, anna ankas jul å bara ha Tv-MYS!
Ska bli bättre på att uppdatera bloggen.

Bara att de känns som jag tappat all insperation.. vet inte riktigt hur och vad jag ska skriva, ja göör ju ingenting nu lixom! "/ HJÄLP!

Publicerad 2009-12-20 10:59:22 i Livet i Gnesta,

DET KLIAR!!!



Vet inte vad jag har åkt på, har aldrig haft eksem eller nått liknande som liten! men nu har jag kliat sönder mig inatt. Känns som vi har loppor i sängen! hela knäskålen och upp mot låret är alldeles knottrigt och rött. Likaså nere vid ankeln, där min tatu sitter, kliar kliar kliiar.
Och vaknade imorse av nått som gjorde så så ont. Vet inte hur värkar känns, så kan inte förklara! men detta smärtade och släppte, smärta och släppte ett bra tag! och hon hade cirkus i magen medans. Hua! läskigt?
Sen dess har jag inte kunnat somna om ordentligt.
Så vaken sen de va mörkt ute inatt, känns inge roligt alls.

Vad ska man göra idag då? 4:e Advent och grejer :) Har inte en aning och inga planer. Skulle vilja åka in till stan och handla lite julklappar om ekonomin tillät, men icke! bara sitta och invänta dom snällt som sagt, det suger för hårt.
Aja, nån promenad får man väl allt ta tag i och då, de minsta jag kan göra!
Ush, tycker inte om när pengar ska stryra och ställa! "/ en sån dag jag skulle vilja åka på BIO!

Publicerad 2009-12-19 21:48:36 i Livet i Gnesta,

MYS med Marabou YOGHURT raspberryy!:)



Kom nyss in innanför dörren, jag och hjärtat tog en promenad upp till Pappa när snön föll! Pratade om allt och ingenting, är så glad för att jag har dig! allt från samhällsgrupper, militära, oss.. ja allt! Min bästa vän.
Sen så kom vi utanför porten, då vi vände lika snabbt! ut på lååångpromenix! så varit ute ca 1½ timma nu i snön och bara myst. Hoppade in i duschen nu och kramades, känner inte av mina LÅR! så jäkla kalla.
Så nu svider dom som attans, aj aj.

Och till ett ännu roligare moment ikväll - jag kan knappt se när ja rakar mig!
Förlåt hahaha! men alltså, allvarligt. Skar mig överallt, de gillas inte!^^, när tog magen stopp för er?
Nu blir det att hitta massa konstiga och roliga ställningar för att inte likna en mammut nertill.

Blir att kolla på lite film ikväll och bara ha det bra! :)

Publicerad 2009-12-19 14:37:50 i Blandade bilder 08-09,

Snöstorm och pulka!



 









Slänger upp lite bilder från pulkaåkningen! JÄKLAR vad de började snöa när vi väl kom fram. Va så himla härligt ute, fan och kallt? inte kallt nånstans! :) Bara så mysigt att snön faller ner. ÅH! älskar denna vinter.
Inte nog med att jag har världens bästa pojkvän att spendera den med, utan att vi också har vår lilla tjej!♥

Kom hem för en liten stund sen, så blir att laga lite mat här hemma!
Sen blir det bara att kura ihop och ha det lite mysigt! De gillaaaas.

Publicerad 2009-12-19 12:33:32 i Livet i Gnesta,

HAJEN!





Dessa SMÅ härligheter cirkulerade kring oss, mysigt va? Inte en.. Inte TVÅ.. INTE tre.. utan FYRA!

Va det någon mer än mig som fastnade totalt i hajen inatt? haha, försökte att slita mig med tandborsten i munnen.. Men ack! de gick inte så bra! ;) Så sjuuuukt gamla filmer, men ändå så värda att se! tillslut fick hjärtat med mig in i sängen. Och där kom mina graviditetshormoner fram! börja storgrina... stooooorgrina verkligen! Men skönt att rensa tårkanalerna iallafall! ;) sen låg jag i sängen täppt i evigheter och kunde INTE andas.

FÖRSTA GÅNGEN på flera fleera dagar fick jag äntligen ligga och sova med Simon utan att någon klocka ringde! vet ni vilken underbar känsla det va? så, klockan 11 sa magen uppror och skrek efter: frukost!
Sitter i soffan nu fullt påpälslade, ska iväg på pulkarejs med syster, och alla barn! så klä sig varmt, och in i värmen sen och dricka en kopp varm choklad.

Har FLERA saker som jag älskar med vintern, ja förstår inte att folk GNÄLLER när det vääl kommer snö!

Man kan åka pulka!
Man kan ha snöbollskrig!
Man kan gå ut och mysa i det kalla, bli PIGG och fräsch när du kommer in och uppskatta värmen.
Det låter sådär underbart knarrigt under fötterna när du går.
Det blir ljusare ute, och vi går mot ljusare tider (se fram emot sommarn!)
Tända en brasa och bara njuta av att man FÅR vara inne.

Ja... Kan komma med ganska mkt mer, så inge mera gnääll om att de e KALLT! klä dig varmt helt enkelt.

Publicerad 2009-12-18 20:01:06 i Livet i Gnesta,

Fredagsmyyys!





För att jag är verkligen bäst i hela vida världen! Jag lyckades att lägga upp en bild HELT själv, och utan eran hjälp! ;) haha, lyckades även klura lite på Stephanies design, lååångt ifrån klart. Men på god väg! Duktiga mig.

Ligger nu helt utslagen i soffan, heldö! måste ut och göra nått idag, en lång promenix. Hörde på ryktesväg... -12 grader? fan kan de stämma! vart har Sverige tagit vägen? och när blev det så kallt? fan gick i väst förra veckan utan att förfrysa, nu kan man ju inte ens andas.
Lilltjejen lever rövare i magen, tror hon också vill gå ut. Saknar Pappa gör hon också! lika stor överaskning när han kommer hem. Och sen så vill jag ha PENGAR nu! Julklappar och räkningar att betala. *morr..*

Den som uppfann pengar är en idiot! ärligt, hade varit SÅ mkt bättre utan.
Inga bekymmer, ingen oro, ta allt man ville ha! inga bråk, inga krig.. Nä helt super!

Jag är störtkär! ♥

Publicerad 2009-12-18 18:41:06 i Bara Patricia,

Onödigt vetande.







Hur bor du: Bor i en stor tvåa på 75 kvadrat med min sambo Simon och snart vår lilla dotter.
Brukar du komma i tid: Är en tidsoptimist, och är oftast 5 minuter försenad, tyvärr. Fint folk kommer alltid sent.
Hur lång är du: Kort och tjock! 157.
Kan du laga mat: Är faktiskt riktigt duktig på att laga mat, (stoltserar!)
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar eller pluggar inte just nu.
Vad har du på dig just nu: En tröja från VILA och ett par svara mjukisar.
Har du någon fobi: ORMAR! och att ta i duschdraperiet, de värsta jag vet.
Hade du en bra kväll igår: Japp! Vann på monopol och Steffi krossades en gång av 2.
Vilket är ditt senaste inköp: Öhm! Cola ferrariiibilar.
Din favoritdryck på morgonen: Juice och eller en kopp té.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Min jacka som jag sålde.
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej, vi somnade i våran soffa inatt. Då madrassen blivit för mjuk för mig!"/
Vad hade du sönder senast: Ett glas..
Vem snackade du med senast: Stephanie.
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: VATTEN!
Alkoholhaltig favoritdricka: MOJIIITO
När gjorde du senast något riktigt dumt:
I somras, den 12 Juni.
Saknar du någon just nu: Simon som är på jobbet..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Slarva?
Någon jag stör mig på: Rami paradisehotel.
Intressen: Shoppa, träna, vänner, stan, dansa, festa & ha de jävligt bra!
senaste person du kramade: Simon
Senaste person du ringde: Min bror!
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Fanta
Vill du ha barn: Ja! och snart är hon färdiggräddad.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jajjemen, 20 år!
Har rakat dina ben någon gång: Klart
Är du sugen på något nu: Kyssas!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 2
Använder du hudkräm: Ja
Attraheras du av män med skägg: Ja, annars är man la inte man? ;)
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv!
Brukar du baka: Jajjemen!
Röstade du i det senaste valet: nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Kunde inte ha blivit bättre.
Vilken låt lyssnade du senast på: Lady GAGA!
Har någon annan sovit i din säng inatt: Det hoppas ja verkligen inte, om inte mördade mannen låg där.
Vad tycker du är äckligt: Att skita ner sig vid förlossning.
Har du pengar på mobilen: Alltid!

 

 

Publicerad 2009-12-18 13:30:47 i Livet i Gnesta,

MIN BILD ÄR BORTA!!



FAN, SÅ SOM NI SER HAR JAG LYCKATS TA BORT MIN PRESENTATIONSBILD, OCH JAG FÅR INTE IN DEN IGEN I MIN STILMALL!

HJÄLP, VET INTE HUR JAG SKA GÖRA! OCH MÅÅÅSTE JU HA EN BILD DÄR.
Ser så helsikes tomt ut, fan varför skulle jag in där och pilla!

Hade för stort självförtroendé, har trixat med Steffis blogg hela förmiddan med GOTT resultat. Men såfort jag skulle in på min, så straffades jag hårt. Så snälla snälla, hjälp mig! inte nog med att jag hatar min design som jag har nu, så tycker jag ÄNNU sämre om den nu när den ser ut som skräp.

Och, har som sagt inte sovit nått sen imorse. Steffi och Fanny kom på fika imorse, och dom degar kvar och har ockuperat soffan här. Känns som det blir en slapppdag!
Nä iväg och äta, kom igen nu! hjälp mig.

Publicerad 2009-12-18 09:26:23 i Livet i Gnesta,

Olagligt tidigt.



Japp! och klockan står på 09.22 jag har redan varit vaken i en HEL timma! Kunde inte somna om när Simon gick, och nu sitter jag bänkad här. Kul! ska försöka slänga huvudet på kudden, eller ta sjuka mängder med sömnpiller som Kim sa! (vilket ja aldrig skulle göra, dock nått ja önskar!) har sovit jätte dåligt inatt, ovanligt va?

Har inte känt lillan så mkt nu på morgonen eller under natten, tror hon ligger i en liten dvala medan mamma kämpar mot demoner. Hua! vad ska man göra idag?
Ingen storm ute iallafall tack och lov. Frukost i magen ska det bli, annars spyr jag galla.
Det är nog de viktigaste målet på HELA dagen för mig, sen kan jag gå till kl 7 utan att äta utan problem. Men min frukost, A och O under hela dagen.

Mår illa, ont i magen, spyfärdig om jag inte får de i mig. Hemska känsla! har nu setat en timma, och inte ätit ännu. Men nu gör min kropp uppror, börjar få ont i kroppen för ja suktar så mkt efter mat. Icke bra!

Nä, en ny dag, en Fredag och julöl för Simons del, SKÅL på mig själv med ett glas vatten!

Publicerad 2009-12-18 09:21:30 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 28, 27+0.



Mamma:
Nu ligger slutspurten framför dig. Den tredje och sista trimestern börjar kring vecka 29 och pågår till vecka 40 (ibland längre). De flesta kvinnor ökar i vikt med ungefär 5 kg denna period.

fetal development at 28 weeksBebis:
Den här veckan väger bebisen drygt ett kilo och är ca 38 cm lång från topp till tå. Ungefär vid den här tiden kan bebisen öppna ögonen och vrida på huvudet och en stark ljudkälla lyser på utsidan. Underhudsfettet bildas och fingernaglarna växer.

Det kan kännas som om du varit gravid i evigheter nu och samtidigt kan man känna oro över förlossningen. Gör en lista över saker du behöver förbereda och sysselsätt dig med den, om du behöver distraktion! Du kan börja titta på namn till bebisen och tänka på livet efter förlossningen. Du kommer förmodligen att träffa din barnmorska oftare den sista tiden.

Egna tankar:

Det börjar gå upp ett ljus framför mig, att det faktiskt inte är så lång tid kvar nu? våran liten kommer om bara 12 veckor! förstår ni? TOLV! Och mamma har inte hunnit göra nått alls. Inga saker är inhandlade ännu, utan bara lite lite kläder! :) haha, de kommer verkligen bli en slutspurt här hemma för att få ordning på allt tills du vill komma ut. Då kan jag bara säga vilken tur att jag har ALL tid i hela världen för dig!

Annars mår jag oförskämt bra, som tidigare. Lite ont, men de börjar släppa nu också! :) ingen halsbränna, och foglossningen verkar ha dämpats. Ja! Om de inte vore för magen så skulle ja inte känt mig gravid! börjar inte bli tungt heller? Lite svårt att andas när hon lägger sig mot lungorna typ. Men de lilla får man allt ta! :)

Vi saknar dig nått så otroligt lilla O <3

Publicerad 2009-12-17 21:33:32 i Livet i Gnesta,

GAH!



Varför i hela fridens namn drar inte Paradise Hotel in SNYGGA människor i huset?

Annelie:
Snygg kropp, men liknar ett jäkla krockmongo i ansiktet! nått av de fulaste jag sätt. Likaså hennes syster Madde med öron som Dumbo.

Erika:
Som ser ok ut, men snygg? nej i helskotta! och verkar tråkig som person. Hon har inte visat sig vara nått speciellt, och inte alls kul att följa som person.

PATRIK, aka Hobbit:
En förvuxen dvärg som liknar urtidens APA! så hemsk, och värdelös på alla sätt.

Rami:
Skön spelare, som lätt skulle kunna bli charmig, men han är snäppet VÄRRE och blir bara tröttsam och irriterad att följa.

Publicerad 2009-12-17 20:50:27 i Livet i Gnesta,

Paradise och Spiderpig.



Nu blir det att mysa ner i soffan och kolla på Paradisehotel och se vem som åker ut ikväll. Och jag hoppas att INTE Andreas åker ut! dock gör han förmodligen det, och hobbiten stannar. Fan! jävla Patric! helt meningslös grabb som går runt i huset utan ett ligg och bara är pain in the ass och är som en parasit i röven! Iallafall, nooog om hotel.

Sen så blir det att lägga sig ner och kolla på SPIIIIDERPIG! Simpsons, har lovat Simon att kolla med honom, så nu måste jag hålla det också. Annars är jag en ond ond oond flickvän och kommer få höra det i all evighet!

Imorgon är det Fredag också! vilket innebär att Simon har sovmorgon och kan ligga och kramas med mig lite längre. Det är också en ny bebisvecka och ännu en mindre vecka som hon ska bakas i mammas mage! :)

Publicerad 2009-12-17 19:24:58 i Livet i Gnesta,

Dessa saker använder jag mig av! :)





Fick en kommentar ang att jag har fin hy, och de tackar vi skarpt för! dock håller jag inte med alls nu under graviditeten! spelar ingenroll om ja sminkar mig eller ej, ser ut som crap iallafall.

I ärlighetensnamn så har jag alltid... alltid varit lite små dålig med att sköta hyn som man borde!:$ förut när ja va yngre så orka ja inte alltid tvätta bort sminket etc. Haha! och bodylotion fungerar som ansiktskräm osv. Nu så tvättar ja de såfort ja lägger mig! Men iicke förut. Har aldrig haft problem med finnar oså, de är väl en anledning att ja inte vart sååå himla pedantisk!

Men här kommer det lite. Till vardags så sminkar jag mig väldigt naturligt, men till helg o utgång är det en helt annan Patricia ni ser i vimmlet.

Men använder en foundtation ifrån Max factor den nya dom har. Syns knappt att man har nått, väldigt tunn! och döljer inte så mkt. Men återfuktar och känns 'vardaglig!' Sen har jag ett puder ifrån Make up store som är GULDVÄRT! Är ganska mörk i hudtonen naturligt, så använder en bronze. Sen jordnära ögonskuggor från Make up store, och använder INTE kajal. Utan sotar ögonen med ögonskuggan bara. Och sen mascara från Max och ett läppbalsam från Make up store.

Och till hårprodukter så har jag börjat använda : TREsemmé, aldrig använt förut. Och en del som Make up store har också. Men funkar faktiskt riktigt bra! föredrar dock lorea'ls produkter som jag använt i flera år. Innan fön, inpackning, schampo balsam osv.

Och produkter till ansiktet så är det av märket: Mary kay! cleanser med peeling och sen så ögonkräm sen en lätt cremé till ansiktet. Men funkar ärligt lika bra med tvål....

De va väl det.

Publicerad 2009-12-17 18:35:59 i Blandade bilder 08-09,

Svar på kommentar! :)



Fick en kommentar om vart jag inhandlade denna jacka!:

ZARA på drottninggatan i Stockholm, 699:-

Jätte skön verkligen, och tar bort all kyla! blev chockad, och sen kan man dra upp hela, så man gosar in sig i pälsen. Dock inget att rekommendera om man har en massa smink! då minken blir alldeles smutsig! "/

Publicerad 2009-12-17 18:26:50 i Livet i Gnesta,

250 g kärlek i smör.



Står här nu i köket och lagar falukorv i ugn med senap och ost, maaassa grönsaker! men... Vi är som två uttråkade hönor som sitter här hemma och vill inte ta oss ut! så.. Vi gör efterrätten klar innan middan! helt superbo.

Kokosbollar i mängder ska det bli! 50 portioner, DE NI! och vem spyr först?^^, Nä ska allt ta och frysa in lite nu kring jul. Så, slår på stort när vi ändå är på G!

Vad sysslar ni med ikväll? kom med tips! helt dött här hemma.. Och S jobbar över, så ingen PULKA! buhu.

Publicerad 2009-12-17 14:12:41 i Blandade bilder 08-09,

Utflykt i snöstormen, som ja sa. Jag tog mig UT!







Som jag sa förut, jag har verkligen blivit insnöad! men tack vare Steffi och operation stekspade så kan jag faktiskt kolla ut, ÄNTLIGEN! Blev en fika på thekannan. Skulle försöka ta mig ut, good luck chuck! gick världens omväg för att komma fram. Väl framme så tar jag en kopp te, med alldeles för mkt honung. Odrickbart och vidrigt!

Sitter här hemma och kollar på förlossningskliniken och räknar verkligen ner att de är 12 veckor, TOLV tills vår sessa kommer. Jesus! inte lång tid alls... Skrämmer mig lite! snart ligger jag där med en sprucken mus. Nä, fan inget ja ser fram emot alltså! att de är naturligt att nått så stort ska komma ut ur nått så litet är inte okej alltså.
Och här blir det inga speglar, filmkameror eller nått! Simon står vid mitt huvud, PUNKT.

Vill gärna ha ett sexliv efter förlossningen också, och vill inte att han ska tänka mig med ett huvud mellan bena!
Nä, nä.. Sen blir det träning med bollar, ska fan bli smidig där nere igen! ;)

Publicerad 2009-12-17 11:10:47 i Livet i Gnesta,

Konstiga sida!



Min blogg ser HELT tokig ut, eller är det bara jag? allt är stort och litet, helt blandat. Texten helt wierd? Vet inte vad jag har lyckats med helt enkelt! och när jag skriver så hoppar texten exakt som den vill. Inge sammarbete här inte!
Funderar på att klä mig varmt, riiktigt varmt och gå ut på en liten powerwalk! Som sandra sa, de finns inge dåligt väder, bara dåliga kläder. Och håller fan med! kan inte sitta inne för de snöar.

Hellre att de piskas mot ansiktet, så jag vill ha det!^^
Ska testa dra igång DVD:n jag fann på förrådet igår. Våra PS har gått sönder, och vår DVD med... Så inget att kolla på, att inte kunna slå på en film när man VILL tar snart kål på mig! bästa som finns ju.

Och är så tröttt på att kolla på tv, jävla reklamjäklar! nä, ska det bli en refresh med bilder tycker ni?

Publicerad 2009-12-17 10:59:16 i Livet i Gnesta,

STOOOOOOOOORM!!!!



Herregudarnas, hur ska jag ta mig UT? de kommer ju aldrig i hela mitt liv att fungera!
Sitter här hemma i soffan inlindad i täcket, och äter min yougurt och kollar på tv4 om alla bloggar. Kissie, Kenza och fooki. Förlåt, en toppen blogg säkert! men hon låter efterbliven, prata inte tacka!

Igår gick jag inte in och bloggade på hela dagen! vet inte, har tappat suget lite? känns som de inte händer så jäkla mkt i mitt liv nu lixom, och det händer ju inget! men vill läsa om helt meningslösa dagar inomhus? Kanske tänker helt fel. Men fan, de känns det ju lite tråkigt lixom! förståår ni?

Iallafall, igår så gick jag upp till Pappa! Stephanie ringde efter 5 minuter, och sa att hon ångrade sig och kom hem till honom, åt va nog det första vi gjorde. Så upp på vinden och började rensa! Skulle hämta min servis, fina tallrikar, djupa och flata, glas, martiniglas, vin etc. Ju mer ja rensa ju mer slapp ja göra när pappa dör^^, hans egna ord. Icke mina!

Jag och S kom på den briljaaanta idén att ta med oss HAJEN, min surfbräda! skulle åka pulka på den, jo för de gick ju lagom smutt? aldrig skrattat så mkt i HELA mitt liv. Glömde svarta plastpåsar..... Så, ner till ruutan, (s mormor) och spelade 2 omgångar yatzi och s lurade av tanten på 200 kr. Kärring! ;)

Sen så vandrade vi ner hem till Konsum, köpte M-mellows och lussesnäckor! Kom hem, värmde på varmchoklad och doppa ner dom i. MUMS! va så jäkla frusen när ja kom hem, så kände inte av en muskel i kroppen alltså.
Så, satt vi och kollade på allt skit på tv, mös ner oss i soffan och bara va. Hur skönt som helst! Sen började paradisehotel, och ja.. Ja börjar hålla med er, Catja är fan inte lika rolig längre, utan bara RÄDD nu!

Men vill verkligen verkligen inte att Andreas ÅKER! tycker om honom skarpt, likaså CIMON. Så vi får la see vad som händer ikväll på parcermonin! någon mer än mig som ska kolla? ;)

Publicerad 2009-12-16 12:38:52 i Livet i Gnesta,

IQ



hur IQ befriad är du?

Har du...?

( ) ... låst in dina moppednycklar i mopeden?

(X) ... sprayat hårspray i ögat?

(X) ... trasslat in ditt hår i hårborsten?

(X) ... gått in i en lyktstolpe?

(X) ... fått tuggummi i håret?

(X) ... fastnat med tungan i ett räcke på vintern?

( ) ... slagit sönder ett glas när du ska hålla tal?

(X) ... missat blomkrukan när du skulle vattna blommorna?

(X) ... trampat barfota på en igelkott, geting eller liknande?

(X) ... tagit på vänsterskon på högerfoten och tvärt om?

( ) ... slagit dig på fingret med en hammare?

(X) ... råkat trycka på stängav-knappen på datorn?

( ) ... snubblat på en fotboll?

( ) ... gett kattmat till din hund?

( ) ... kallat en lärare för mamma eller pappa?

(X) ... stoppat in en cigarett på fel håll i munnen?

( ) ... fått IG på fler än fem prov i rad?

( ) ... sprungit på ett litet barn?

( ) ... gått i en vattenpöl med ett hål i skosulan?

( ) ... tryckt in din nyckel i fel skåp i skolan och försökt att öppna?

( ) ... frågat vart din mobil är när du håller den i handen?

 

multiplicera nu ditt resultat med 5
10 gånger 5 =  50


00-24% - du är rena geniet!
25-50% - du kan ju vara smartare..
50/74% - du kanske borde gå ett extra år i skolan?
75-100%- sök hjälp

Haha, inte är jag ett GENI enligt detta test.. Men allvarligt, vem har inte trasslat in håret i en borste?

Publicerad 2009-12-16 12:18:21 i Livet i Gnesta,

Redan 16 dagar i December..



Oh hello you! Har varit uppe sen klockan tio, och har sovit d å l i g t som satan inatt, icke bra! "/
Meeen iallafall. Gick upp när de fortfarande va mörkt ute, (nästan..) sen så har jag setat här och pysslat med julkorten! fick reda på idag att dom ska skickas iväg innan klockan FEM? me do not like! så ska in i duschen, sen ta på mig alla jäkla kläder och masa mig upp för mounteverest till Pappa! de är OK att gå ner, baara en härlig backe att se fram emot. Men att pulsa fram i drivor? ett steg fram - två tillbaka.. De är ja inte så sugen på! ;)

Men ska upp och hämta friiimärken så jag kan posta iväg dom innan de är försent.
GAH! Hatar att inte Simons tele funkar, känner mig helt handikappad när ja inte kan ringa honom, eller alltså! veta att jag KAN ringa ifall jag VILL ringa! ^^, om han jobbar över etc. Bara att sitta hemma som ett freak och vänta, hoppas han har nycklar på sig om inte annat!

Imorgon är det den 17 December REDAN, gud, den här månaden har bara svääävat förbi. De har gått så otroligt obeskrivligt fort, och imorgon är det också Mammas Födelsedag! Så, va ska man ge till henne för nått? hm!

Publicerad 2009-12-16 02:18:49 i Livet i Gnesta,

Klockan tickar, välkommen Onsdag!



Sa jag nått om tidig kväll förut? - HAH!!! gud skrattar åt mig nu... Vet inte va de är för FEL på mig! jag är ju trött, så varför kan jag inte sova? bara vrider och vänder på mig, och ingenting är skönt.
Och ja, jag låter som en bitterfitta och alldeles rabiat nu, men de är exakt det jag är!

Våran lilla 'liten' är inte så liiiiten som jag tror! Känns just nu som hon ska spränga revbenen på mig!
Trycker sin söta lilla rumpa uppåt så mamma som ligger här knappt kan andas! tack hjärtat, allt för dig! ;)

Nä, men det här är verkligen ALLT annat än okej!? S sussar sött och jag vill inget hellre än att krypa ner, kura ihop mig och få somna hos honom. Men de kan ja bara glömma!! Kamomillté, ska de vara bra mot sömn?

Tänker bara på gubben som blev mördad i våran lägenhet, sitter ensam i vardagsrummet, enda som lyser är stjärnan! de knakar i huset och ja VÅGAR inte gå och kissa! Känns verkligen som om att något ska hända när jag sätter foten på marken. HUA! kommer SPRIIIINGA in de fortaste jag kan till sängen strax. Ska samla på mig mod... Fatta läskigt, han blev totalt mördad i VÅRAN lägenhet!

Publicerad 2009-12-15 21:17:45 i Magbilder med Wilja,

Mamma och lillatjejen.



Det blir en tidig kväll för mig känner jag, är helt slut! trött i hela kroppen och ögonen svider, och framförallt mina stackars skurna händer! har ont :( jäkla barr! Blir att läsa lite bloggar och svara på kommentarer, sen är det verkligen natten för mig! pigg & glad vill jag vara imorgon. Nått ska man väl allt hitta på!

Någon som känner sig utmanad att leka redan nu? åka till stan å fika eller vad som! TELL ME :)

Publicerad 2009-12-15 21:12:25 i Blandade bilder 08-09,

Heeela långa dagen!






Julmys en hel vecka för tidigt, men vet ni? ja struuuntar it!

Dagen började med att jag gick ut i mina converse, hade inte en susning om hur mkt snö det faktiskt va! Blev helt chockad, så 20 meter till bilen och REDAN blöt om fötterna, hua! imorgon blir de vinterskoooor på! ^^
Satte mig i bilen som va uppvärmd och mysig, iväg till Nordlys och käkade lunch! MUMS, fiskgratäng tänkte jag.

Fick in tallriken och såg ut som nått som katten spytt upp! tanter utan tänder sväljer skiten hel, utan smak. Klart top tre det äckligaste jag ätit, så missnöjd satt jag och petade i maten och tog en tallrik med sallad istället.
Iväg till Hemköp med Pappa och inhandlade lite mat så vi har tills löning kommer! så nu kan man gå i kylskåpet och faktiskt hitta mat också!^^ EN HEL HÖÖÖG med clementiner och äpplen blev det också, goooodis för mig!

Åkte förbi Bengtås för att kolla vad granarna kostade, 400 kronor, är de SÅ dyrt? iallafall, vi fick en helt gratis!! Tacka pappa att han är byggnadsmästare och handlat material där i alla år, så in med granfan i bilen. Såg ut som en dränkt katt dock! helt blöd, och rivsår på hela händerna.

Sen skulle vi ha en julgransfot 359 jäkla kronor ville dom ha?! shit, att ALLT är så dyrt kring julen?
Skitsamma, sprang upp på Pappas förråd och VIPS så hittade vi en gammal från Hållsta, minst 15 år gammal.. Men den fungerade susen! och i mässning, mkt mkt mkt finare än den plastgröna från järnia.

Nu till PROJEKTET! Att få in granfan i lägenheten? helt jäkla omöjligt! in i hissen och in i lgn, tror ja skala hela granen påvägen in.... Sen på toppen av allt så är den 50 cm för HÖG! så fram med sågfan och kämpade me den, höll den i ena handen upp på stolen och kapa. De gick tillslut, men 150 nya skärsår i handen! tackar vi för.

Stoooorstädat hela dagen, tvättat två maskiner, lagat middag till S och S, nu är ja HELTSLYYYT!
Imorgon så ska julgransbelysningen upp också, missade den idag. Sen fick vi korten från fuljii idag, så nya kort upp på väggen! och dom stora kommer imorgon, läängtar<3

LÅNG dag, och mkt skrift. Tvivlar på att ni orkar läsa ;)

Publicerad 2009-12-15 10:16:52 i Livet i Gnesta,

Godmoorning!



Vaknade av att sissi ringde och väckte mig och sa att de va massa snö!! ja, jag blev glad. Om de inte hade varit för att jag har kämpat med att sova hela förbaskade natten! de går inte, nu på morgonen har de verkligen inte gått. Vi somnade på bäddsoffan igår kväll, tror den är bättre för min svank nu eftersom den e hårdare än sängen! så när s gick upp imorse, så skulle ja lägga mig i sängen. Låg i en timma innan ja kasta mig i soffan igen, å efter 30 sov jag. Och 1 timma efter de blir ja väckt igen, MORR!

Ska in i duschen nu, sen blir det att möta Papps klockan 11 utanför, iväg och handla maat.
STÄDA är nått ja ska syssla med denna Tisdags-dag!^^,

Och att hugga en gran ikväll... tänker inte va en idiot och handla en för flera hundra! Någon som vet om man kan få en superböter eller så? känns ju lite dumt faktiskt!^^, men japp! gran ska upp innan jul, blir ingen natten innan!"/

Det är MASSA SNÖ! Någon som gör nått riiiktigt roligt idag?
Juste.. Hoppas korten kommer som ja beställt från framkallningen, ska scrapa lite hade ja tänkt annars!

PUSS.

Publicerad 2009-12-15 10:11:25 i Livet i Gnesta,

Fastnat HELT i PD.



PARADISEHOTEL HUUUCKT!

Jag kan säga så mkt skit om detta program, hur meningslöst det är, helt utan vett! mediakåta, ja gud vet vad. Men jag kan inte rå FÖR att jag har fastnat helt, och nu vill ja inte missa ett förbannat avsnitt!!^^ ja som lovade att jag inte skullek kolla, jo va gör ja nu? kollar XL programmen, sön mån, ons, tors! och varenda gång de slutar får ja ont i magen, för ja vill se MER!

Iallafall, någon idiot kanske förstår hur jag menar, eller? Så, måste av reagera mig lite här.

RAMI!!!!! Jag avskyr den förbannade pajasen, kommer in i huset och bara tror att han är med i allt? Han gör bort sig, han gör bort sig GROVT! Vem tror han att han är? för att ha lyssnat på vad den fina mis F sa? bilda dig egna åsikter, idiot.

Jag är ju ett stort fan av den lilla trion av Greta, Cimon, CATJA, och ANDREAS! Den där lilla svarta hobbiten som mest liknar en apa kan ju bara gå och hänga sig! Patrik. Helt oduglig, helt världelös, va gör han kvar?
Och Jackie är bara vidrig. Annelie och C är bara TORRA och kan inte spela ett spel.

Ni som kollar, va tycker ni?! :)

Publicerad 2009-12-14 15:10:09 i Bara Patricia,

En liten lista!



Hittade denna juliga lilla frågestund i Malins blogg, så jag kopierade den! Alltid lika roligt att syssla med.

Skulle du kunna tänka dig att jobba på julafton?
Jag har jobbat de tre senaste jularna! Ja, jag kan absolut tänka mig att jobba kring jul. Iallafall tidigare, då vi inte har haft den bästa sammanhållningen i våran familj. Och de har varit skönt att faktiskt hålla sig undan och tänka på annat. Men detta år, nu när liten är i magen så är jul allt jag tänker på! Och framöver kommer jag helst inte vilja jobba. Vill ju fira med henne och familjen!<3

Bakar du något till jul? vad?
Inte varje, utan det är iår som både lussekatter och pepparkakor har bakats! Men det lär bli lite knäck och mys.
Ischoklad har nog aldrig riktigt varit en favorit.

Vilket föredrar du, lussekatter med eller utan russin?
Nu är jag den som faktiskt föredrar lussekatter MED russin och inte utan! men inte i, utan som 'ögon' bara!
Tycker det är gott om det inte är för mycket.

Vill du ha egenproducerat julgodis eller köpt?
Det kommer nog att bli lite blandat, ska försöka ge mig på att göra knäck som sagt! men ja, blandat.

Knäck eller ischoklad?
Knäck!

Hur ser din adventsljusstake (den man tänder varje söndag) ut?
Den är vit, med lite detaljer på. En traditionell lixom!

Som fönsterprydnad; stjärna eller elljusstake?
Har bara en ljusstake iår faktiskt, men har två fina julstjärnor istället. Och en julig vinterlampa med små små lampor på. Formad som ett litet träd, mysig.

Vill du ha julkort med brevbäraren eller i mailen?
Mysigare med att få ett kort hem i brevlådan faktiskt! har dock inte skickat nått ännu.

Vilka färger har ni till jul? Klassiskt röd/grön/vit? Guld/isblå?…eller vad?
Vi kommer att ha vitt, silver och lite röda kulor i såklart! göra den fin och stilig.

När julpyntar du hemma?
Började lite smått efter första advent, allt är inte klart.

Har varje julprydnad sin bestämda plats år ut och år in?
Nä, första året i denna lägenhet! så lär nog bli olika varje år.

Vad bara MÅSTE hänga/finnas i granen?
Glitter!

Har du ett färgtema i granen?
Röd, silver & vitt!

Levande gran eller plastgran?
Levande!

Hur ser din julfrukost ut?
Julskinka.

Brukar du göra något aktivitet på julafton, t.ex. gå en promenad, spela sällskapsspel osv. ?
Nä, inte direkt! utan har hållt familjen samlad till kalle, ätit lite god middag och sen julklappsutdelning till alla!

Dricker ni köpeglögg eller hemmagjord?
Köpeglögg.

Vilken glögg brukar du dricka på jul om ni köper den?
Ngn svag köpt. I år blir det utan alkohol, såklart!

Vad av dessa saker brukar ni ha i glöggen, mandel, hasselnötter eller russin?
Mandel & russin.

Finns det någon frukt som är ett MÅSTE till jul?
Clementiner har jag ett STORT behov till iår, och även apelsiner.

Vilken är din favoritjulskiva?
Äger faktiskt ingen! "/

Vilken är din favoritjullåt?
Last Christmas är superfin. Jul Jul strålande jul.

Vad skulle du inte vilja vara utan på julbordet, vad är ett absolut måste?
Julskinkan!

Nämn tre rätter du lagar helt själv till julbordet?
Hemmagjorda köttbullar och julskinka! den tredje? brukar jag inte göra!

Föredrar du vörtbröd med russin eller utan?
Med russin!

Risgrynsgröt eller Ris à la malta?
Har alltid haft svårt för gröt och ris à la malta, men risgrynsgröt med MASSA mjölk och kanel isåfall.

Vill du ha dopp i grytan eller inte på julbordet?
Aldrig förstått det där?

Dricker du julmust eller mumma till julbordet?
Julmust

Vilket är ditt bästa julrecept som du har fått av din mamma eller svärmor?
Har nog inte fått nått sådant?

Tittar du varje år på Kalles julafton?
Ja, de blir ju så! en tradition såklart.

Vilken snutt är favoritsnutten ur Kalles julafton?
Verkstaden!

Brukar du titta på Kan du vissla Johanna?
Nä!

Har du sett Karl-Bertil Jonssons jul?
Nepp.

Har ni tomte hemma?
Ja, om vi har en massa barn! så de är såklart vi har.

Köper du julklappar till många?
Lagom!

Tycker du att det ska vara julklappar till alla eller bara barnen?
Jag tycker att de är tanken som räknas! om det är dyrt eller inte, stort eller litet spelar ingenroll. Utan nått man verkligen vill ge med omtanke! men som sagt, till barnen tycker ja absolut. Och till de vuxna, nått personligt.

Tycker du att julklapparna ska vara inslagna i affären eller vill du göra det själv?
Ja de är klart jag vill göra!

Färgglatt eller enfärgat julklappspapper?
Tycker inte om papper med tomtar och krimskrams! utan blir ett gammeldags 'beige' papper, med röda band på etc. Lite enklare, och stilrenare känsla på klapparna!

Roligast att få i julklapp?
Något som verkligen är till MIG! och som betyder nått. Personliga saker med tanke bakom :)

Vad skulle den ultimata julklappen vara till dig i år?
Att våran lilla tjej kommer vara helt frisk!<3

Publicerad 2009-12-14 14:33:48 i Livet i Gnesta,

Förlossningskliniken!





Julemys!<3

Varje gång jag ser detta program så tåras hela ögonen! och att små liv som är mindre än våran lilla bebis kommer ut? De känns så konstigt! och att sväva mellan liv och död! ush, hoppas verkligen att våran liten vill vara kvar SÅ länge hon bara kan! för ut tidigare, ska hon verkligen inte! stor och fin så att mamma får kämpa ihjäl sig.

Stephanie kom förbi på en fika också, hur mysigt som helst! en kopp té medans snön faller, ååååhw!<3 är så extremt glad att det har kommit lite snö på marken nu. Blir så glad! och ja - jag är en sån som älskar MASSA snö, speciellt när solen skiner också, och de knastrar under fötterna. MYS! men skippa slasket de blir i detta skitland.

Hur kommer ni in i Julstämmningen? och eftersom att Julen detta år kommer att firas hemma hos MIG! så måste de vara julmysigt här. Så hur ska vi lyckas? Kommer sätta upp gran och så, självfallet. Massa mysiga dofter, glögg och alkoholfri för mig! Julskinka ska lagas, ja.. En hel del! och BULLAR ska ju bakas!

Men mamma, min bror, syrran + familj kommer hit. Så de kommer nog bli hur mysigt som helst! Får se om Pappa dyker upp en sväng. Han ska ju hem till min andra syster och fira med hennes familj. Så på olika håll!

När kommer ni att sätta upp eran julgran?

Publicerad 2009-12-14 12:21:26 i Livet i Gnesta,

Ny vecka = Måndag!



Nu har man äntligen en vinterjacka igen, och med päls denna gång, så ska inte gnälla på kyla nu iallafall!^^, och som Mamms sa, alldeles rätt. Om du inte köper en jacka idag, så lovar jag dig att de e fullt me snö när du vaknar!
När ja kolla ut imorse, vet ni vad? då va marken alldeles vit!

Så tack för jackan. Hittade så mkt fina saker igår, blev alldeles KÄR i allt! hur kommer det sig att man ska vara gravid när ALLA fina kläder finns nu? Känns så tråkigt att köpa kläder nu, när allt e förstort sen? Men iallafall. Hittade liiite. Och tack igen mamma!

Kom hem från stan iallafall kring 8, så min mästerkock till man ställde sig och laga en sen middag medans lilla jag satte mig ner i duschen i FULLASTE jäkla smärta! ush, en dag på stan utan vila bådade inte gott för min rygg.
Ska verkligen ta och kolla upp nu va detta är, kiropaktor, sjukgymn, vad som! måste få BOT på detta.

Kom precis innanför dörrn nu, varit och lunchat med Pappa, räksallad al'a avacado! MUMMS. Fick även en liten present av honom. Nya SUPER knivar från kina gjorda på glas? så nu ska de skäras fingrar!^^

Få se vad man ska hitta på denna dag. Måste göra nått innan jag blir tokig! någon som har lika tråkigt som mig? "/

Publicerad 2009-12-13 17:58:23 i Blandade bilder 08-09,

Luciamys på stan med Mamma!










Åkte upp till stan idag med hjärtat och mötte mamma i stan! ett mirakel, trodde hon skulle göra nått annat. Men jajjemen, hon hade tid å ingen kan vara gladare än mig!
Blev en luch på Carlssons, sen blev det att spatsera heeela stan. En sväng förbi julmarknaden också, hur mys som helst! och en fika på sture.

Sen blev det en tidig julklapp till mig! Patricia <3 ZARA!!!! hittade lite skit också. Så nu blir ja julfin!
Sitter hemma hos bror i Farsta nu, ska strax springa till tunnelbanan och bege mig hem! Möta S vid Centralen. Skriver sen när ja kommer hem!


Publicerad 2009-12-12 21:33:13 i Livet i Gnesta,

Hej vinterland! <3





Såhär såg det ut att ta kort när snön föll, rätt upp i himlen! Ser ut som en stjärnhimmel ju! :)
Helt från ingenstans så va de helt vitt ute? hängde inte med i svängarna alls!
Blivit en chill dag, har inte gjort ett skit på hela dagen, bara varit med hjärtat! Första dagen på... 2 veckor som vi faktiskt bara har varit med varann, utan att hålla koll på klockan! Och stackarn har sovit i 20 timmar sen igår.
Förstår om han är helt seg.

Gick och handlade lite, och en liten promenix! De allra jobbigaste vi gjort under hela denna dag! men sånna dar får man också ha, ibland iallafall^^, ikväll är det lucia på hotellet. Men blev inte så att vi gick! Ska ändå till stan tidigt imorgon bitti, träffa Mamma! (så som planen ser ut nu iallafall.) De lär ändras hundra gånger!
Och S ska iväg till jobbet "/ Men så får det bli ibland. Jobba musten ur en, ÖNSKAR att vi kunde byta alltså!

Lagade hemmagjorda köttbullar idag! koka potatis, rödbetssallad, senap och MUMS! lite julmys ikväll.
Stått i duschen och kramats lääääänge, kom fram till att för VARMT klarar ja inte av längre. Känns som luften försvinner ur en!

Nu blir det PARADISEHOTEL XL. Som sagt, SA att jag skulle fastna! och se vart jag hamnat.

Publicerad 2009-12-12 02:07:25 i Gravid med Wilja <3,

Helt otroligt, följ din graviditet i 4D!



Jag blev helt ställd.. Kolla dom små liven från första början, till slutet! helt obeskrivligt.
Vår lilla prinsessa är ju SÅ stooooor nu om man tänker efter? ett riktigt litet barn! inget foster.

Nått som gjorde mig upprörd är dock att dom visar barn och inte foster och ändå är det tillåtet med abort till vecka 22? förbannat SJUKT är det, helt obegripligt!!

Publicerad 2009-12-11 23:28:58 i Livet i Gnesta,

Fredagsmyyyyys med mig själv!



Hjärtat somnade till Idol, och nu ligger han här och sussar så sött! han som sa att jag va klen för att ja inte skulle orka hålla mig vaken till lammen tystnar! ;) Men se där! inte är det jag som sover iallafall.
Sitter här på golvet med hemska sammandragningar, jag gillar't inte kan jag säga!

Är rädd över den dagen då det är riktiga sd, kommer jag ens att märka? eller kommer ja tro att de bara gör jävligt ont? Är lite rädd över de faktiskt! som sagt, ja är ett litet prematurbarn två och en halvmån förtidigt.
Och någon som vet, ja löper väl inte större risk för det då? Hua! vill att liten är kvar så länge som möjligt nu iallafall.

HÅLL DIG KVAR, och bli stor & stark!

Så extremt sugen på nått. Men som sagt, inte äta efter klockan 8:a! de sätter sig på HELT fel ställen, om ja inte tar en frukt eller så. Liten får i sig allt hon behöver under dagarna! mer än lagom..^^

Gick in på den här sidan och bara fastnade, där man ser bebisar! alltså, tycker verkligen det liknar mig och simon tillsammans? blev helt chockad! trodde de bara skulle va på skämt. Men dom små ser faktiskt ut som minatyr OSS?

APROPÅ IDOL! Erik visste väl ALLA att han skulle vinna! MEN.. Calle kommer gå så sjukligt långt, där han inte är bunden till nått, och verkligen får vara den han ÄR! Tror starkt på honom.
Tycker fortfarande att Erik är en liten valp, väx på dig! bra röst... men som alla andra? booring!

Publicerad 2009-12-11 22:03:41 i Gravid med Wilja <3,

Svar på kommentar till S.



Siiissela, du måste skaffa dig en blogg!!^^, haha skriva om bristningar här lixom....
Nä, ja kör inte med någon kakaokräm, ska det fungera? :D

Alltså, de jag fått höra om bristningar är att det ofta är genetiskt har mamma de, har ja lättare att få de etc. Men ingen av mina systrar, eller mamma fått nått efter tre barn styck.
Alltså, de beror ju på vad man har för hudtyp! och har man otur så får man de iallafall, även om ingen annan har de.

Har ju aldrig fått någon tidigare, då ja även pendlat upp och ner hela hela tiden.
Så får man på bröst, lår osv kanske man har lättare att få på magen sen?

Men ändå, spelar ju ingenroll! de är ju käääärleksränder! <3 man får ju de finaste som finnnsss.
Lycka till! SKAFFA en blogg så ja kan svara ;)

Publicerad 2009-12-11 20:57:36 i Gravid med Wilja <3,

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!







Hittade en sida på nätet, och som ni ser! Två bilder på våra 'barn!' och det läskiga är, enligt OSS! att det faktiskt ser ut att stämma förbaskat bra??!! :)

Vad tycker ni? 
Har också tagit fyra olika bilder bara för att testa. SÅ VA SÄGS?!

Publicerad 2009-12-11 18:52:59 i Recept, mat & bakelser,

Middagstips!





En nyttig men god middag! Så bort med allt tjockisfett.

x Fullkorns Bulgur med Curry och kesella.
x Paprika
x Zuccini
x Morötter
x Paprika
x Bönor
x Grillad lax, allt i ugn med Olivolja, havssalt och massa örter!

Sen en lätt kall kesellasås med curry. NAM NAM!!!!!

Publicerad 2009-12-11 17:38:49 i Gravid med Wilja <3,

BARA 13... TRETTON!



Mammas och Pappas underbara liten!

Idag är det bara 13, TRETTON små Fredagar kvar tills liten är beräknad! Förstår ni? Nu är det inte så lång tid kvar. BARA TRETTON veckor! När jag tänker så, känns de som de ska flyga fram.

Bara mina 12 veckor fram tills liten verkligen skulle hålla sig kvar gick snabbt. Så de är bara en vecka mer kvar än det? Alltså! ja SPRICKER av lycka!!!!!!! <3
Vilken känsla... det bara spritter i hela kroppen!
Och om en månad så får vi se dig i magen igen hjärtat.

Då får vi verkligen svart på vitt om våran lilla flicka verkligen är en sessa eller pojke!

Publicerad 2009-12-11 17:06:16 i Livet i Gnesta,

TACK!!



TACK snälla för alla kommentarer och tips om vagnar! Känner att jag har fått jätte mycket hjälp.
Men jag har inte blivit klokare tyvärr!
Buggan låter helt suverän på miljoner sätt. Och som många säger, de går visst att hänga saker på etc. De tror ja säkert, de skulle jag såklart också göra! Men butiksförsäljaren på BONTI talade om för mig att jag INTE skulle göra de. Så svårt att säga!

Med tanke på att jag inte bor mitt i stan längre, så känns det bra att ha en vagn som tål mer underlag. Och inte bara asfaltsvägar! Så för oss blir det nog Cosmon iallafall.

Får tacka för ALLA snälla kommentarer ännu en gång.

Publicerad 2009-12-11 16:03:51 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 27, 26+0.



Bebis:

Nu väger bebisen ungefär 875 gram och är knappt 37 cm lång från topp till tå. Ögonen öppnar och sluter sig, bebisen sover och är vaken på regelbundna tider och den kanske suger på fingrarna eller tummen.

fetal development at 27 weeksSov gott och dröm sött! En del experter tror att bebisar börjar drömma vid ungefär 28 veckor. Vad skulle de drömma om? Ingen vet helt säkert, men hjärnan är mycket aktiv även denna vecka. De karakteristiska vecken börjar uppstå på dess yta och mer hjärnvävnad formas.

Om du känner rytmiska fosterrörelser nu, kan det mycket väl vara hicka – vanligt denna vecka och under resten av graviditeten. Anfallen av hicka brukar inte vara så länge och går över av sig själva. Din bebis fortsätter att andas in vatten snarare än luft.

Mamma:

Nu når livmodern din bröstkorg, vilket kan göra dig andfådd, om du inte redan är det. Från och med nu och under de sista tre månaderna är det inte ovanligt att drabbas av kramp i benen, hemorrojder, åderbråck och klåda på magen. Inte så kul? Läs vad du kan göra själv för att förebygga och lindra.

• Observera, att forskning har visat att barn utvecklas i sin egen takt – även i livmodern. Sidorna om fostrets utveckling har gjorts som en allmän guide till hur din bebis växer.

Egna tankar:


Som sagt, ANFÅDD! allt jag kan säga. Såfort jag lägger mig ner så känns det som luften flyger ut ur mig. Och ONT... Hela vägen från svanken ner DÖDAR mig verkligen! gör så förbannat ont.
Ska till MVC och kolla om det är foglossning eller nått annat, nått fel är det ju. Eller om det är en nerv som sitter i kläm, svårt att säga.

Annars så är de bara bra! Sover jäkla dåligt, vaknar 5540 gånger per natt och KAN inte somna om inom 40 minuter. Så HEJ påsar under ögonen! :(

Publicerad 2009-12-10 16:07:15 i Gravid med Wilja <3,

Pest eller kolera? :(





Ett ordentligt HJÄLP nu, från ALLA! Som rubriken lyder, känns som att välja mellan pest eller kolera nu.
Vi har kollat på dessa vagnar, Buggan som jag har hört mkt bra om!! och även denna, teutonia cosmo.
Måste som sagt beställa vagn SENEST absolut i slutet på denna månad, så vi får den i tid tills sessan kommer.

Börjar med dom POSITIVA sakerna jag hört om Buggan:

+ Ergonomisk sits, bra för barnets rygg, skonsam!
+ Smart, liten och tar knappt någon plats.
+ Svängbar
+ Snygg och stilren

- Det går INTE att hänga väska på handtaget, då bryts det lätt.
- Finns ingen plats att hänga saker, eller lägga under vagnen.
- Ifall tjejen vill ligga på mage - är det totalt omöjligt? "/ De ja oroar mig mest över.
- Vagnen går inte att använda i trappor.

Känns som de är ganska mkt pengar för en vagn som JAG inte är hundra på? samt att alla säger att den ÄR bra, men är den det?

Börjar nu med positiva saker om Teutonia:

+ Liggdelen är rymlig, finns alla möjliga sorters skydd, bebisskydd i vagn osv.
+ Att hon kan ligga på magen om hon så önskar, med sele självfallet.
+ Den är stilren och snygg!
+ GÅR att ha i trappor utan problem, kullersten och finns extra hjul.
+ Går att ha skötväska och lägga saker under vagnen.

- Sittdelen är inte lika SNYGG som buggans, men hon KAN ligga som hon vill!
- Ingen ergonomisk sits!

GUD, hjälp mig verkligen! Är ju i samma prisklass, så jag vill ha rätt vagn!

Publicerad 2009-12-10 15:52:28 i Livet i Gnesta,

Irriterande BAJS på tv!



Kan inte bara den här jäkla serien:

Extreme homemakeover bara försvinna från JORDENS yta? Allvarligt! Och TY... Kan han inte bara hänga sig i taket? allt han kan är att visa sitt hysteriskt fula ansikte i kameran. Men sina FULA spikes på huvudet! Är han snygg? - kom igen nu lixom...

Likaså HATAR jag funniest pets eller va fan det heter, LAMA amerikanska förbannade SKIT PROGRAM.

Det märks när man inte har nått liv när man sitter och inväntar program på TV:N och stör sig på allt som går mellan programmen. Men ärligt! varför sänder ens tv3 detta? inte en jäkel kan ju allvarligt sitta och kolla på detta skräp av nöje? eller, är det bara jag? ;)

Publicerad 2009-12-10 13:53:27 i Livet i Gnesta,

Svar på kommentar.



Svar till C ang om att vara gravid, mkt tankar kring ekonomi osv:

Först vill jag säga Grattis till dig!! Förstår att du kanske inte vill gå ut med det till hundra procent. Och med tanke på ekonomi och allt som hör till ett barn. Och kan säga direkt, att det går nog inte en dag utan att jag har det i tankarna! oro hit och dit, hur ska vi lösa det här osv.

Vi har ju en inkomst, tyvärr! eftersom jag inte fått något jobb ännu. Och vissa månader är värre än andra! men nu har det blivit en stadig inkomst tack vare att S har underbara chefer som vill hjälpa oss.

Även om ekonomin inte alltid är perfekt så gör jag ALLT jag vill göra iallafall! det spelar ingenroll om jag inte har hundralappar i plånboken, åker till stan iallafall. Man måste fortsätta att 'leva' även om det är jobbigt? och vi gör absolut inte av med en massa onödiga pengar! men man måste även unna sig för att inte bara gå omkring och må dåligt.

Nej, vi har inte tagit hjälp av bidrag. Eftersom vi bor sambo, så får vi inget stöd pga att hans inkomst ska täcka även över mig! (fast det inte alltid gör det). Och jag har haft jobb innan, så jag har mina privata utgifter som vi egentligen inte har råd med just nu.

Men jag får min mammapeng nu i Februari, och då kommer saker och ting falla på plats.
Då är mina räkningar betalda, pengar kvar till liten och vi har överskott på simons lön efter hyra!

ALLT GÅR! om man bara VILL. Och kämpar! sälj av saker du har, de har jag gjort.
Spara in på småsaker, så lovar jag dig att det funkar!

LYCKA TILL, kramar! <3

Publicerad 2009-12-10 12:44:59 i Livet i Gnesta,

Sex månader sedan.



Idag är det inte en vanlig dag, för idag så är det VÅRAN dag!<3

Carl Simon Elis Brandén.

Ett halvår har gått, ett halvår som har varit omtumlande. Ett halvår som har gått snabbt, ett halvår att känna en sån enorm kärlek och glädje. Motgångar som kommit mot en, men man har klarat sig ur detta tillsammans. En styrka tillsammans, man klarar allt! Tillsammans.

Idag så är det ett halvår tillsammans med min stjärna, min kraft på dagen och mitt ljus i natten! Vi har hunnit med så mkt under denna korta tid, mer än vad flesta gör på flera år.
Vi har hunnit flytta tre gånger, förstår ni? tre gånger tills vi hittade vår lilla trygga oas som vi har landat i nu. Vi har kämpat med jobb båda två, nu har du en heltidstjänst, och jag är så extremt stolt över dig. För varje månad har du pussat på min växande mage, varje gång du kommer hem så ger du våran lilla tjej så mycket med kärlek hon bara kan få!

Att du kommer hem från jobbet gör mig lugn, är inte hel utan dig här hemma! Du och jag, vi alla tre. Det kan inte bli bättre än såhär? Jag är den lyckligaste flickan som någonsin gått i ett par skor!

Vi älskar dig, så jätte mycket.

Publicerad 2009-12-10 12:38:37 i Gravid med Wilja <3,

Våran vackra lilla tjej ska vi snart få se.




Nu har jag bokat ett 3D ultaljud när lillan är lite större än vad hon är nu, så man får se allt ordentligt! ÅH <3,


Att få se dig på film, att få se dig röra dig.. Att få se dig le, kolla och suga på tummen! Bara längtar.
Dom hade inga tider innan den: 13 Januari 14.15 förstår ni hur MÅNGA det är som vill se sina små hjärtan?

Men nu har jag en hel månad att se fram emot, att längta, att sakna! och att älska.
Är det någon som vill följa med? man får visst ta med sig personer nu, och inte bara killen! Så Simon och gänget, vill ni med?

Publicerad 2009-12-10 11:32:44 i Livet i Gnesta,

Torsdagsmorgon!



Tack för tipset om sidan: extramormor! Har gått in, och faktiskt registrerat mig nu.. Och hoppas verkligen på svar! Att det fanns så många i samma sits? det trodde jag aldrig! men det va jätte kul att gå in och kolla, man känner sig inte lika ensam faktiskt. Känns otroligt! :)

Har inte sovit ett jota inatt pga denna jäkla värk! ska ja åka in, eller vad ska ja göra? vill bara skära av mig nederdelen av min kropp och kasta iväg den så att det slutar att göra så förbaskat ONT.
Sen kilade jag iväg till kylskåpet, frukostdags! tjii fick jag, tack Simon för du tog ALL den sista frukosten! ;)
Så de blev att koka ett ägg. Nöjd och belåten! blir en tidig lunch för mig istället.

Igår STORSTÄDADE JAG! Kastade iväg alla kartonger som legat inne i vår: waaalkinclouset! trodde jag skulle få göra fint där inne, men icke! hyllan vi köpt va alldeles för stor för att vända på där inne! :( så, kasta in den bara.
Sen satte jag upp lite tavlor och foton i sovrummet. Nu känns det inte lika stelt längre!

Måste gå och kika på färg, för här ska de målas och has. Fint ska de bli! lite lyft där inne BEHÖVS.
Sen blev de städning, överallt! rensa hela garderoben, rensa alla jäkla lådor och skåp. Tog mig evigheters evighet!
Men ack, ja hann! och maten blev preciiiis klar när hjärtat kom hem.

Och vet ni vad? - JAG VANN EN GÅNG PÅ MONOPOL!!!!! En av fem, tack för den!

Publicerad 2009-12-09 11:37:56 i Livet i Gnesta,

Jag är en dålig förlorare, riiiktigt dålig.



Jajjemen, igår kom Simon hem med MONOPOL! och efter att jag förlora med STORA lass, så... fick Simon bestämma över mig i hela sex timmar. Förstår ni? Arbetande SLAV! Sen innan vi la oss, ville ja spöa honom! Så fram med spelet en gång till.. Borde inte ha gjort de, förbannade mardrömmar! Förlora IGEN. Vad har hänt med min tur? första gången han någonsin vinner över mig i detta skit spel! ;) arg kvinna!!

Sen blev de dags att sova, de går verkligen inte! är så trött på kvällarna. Men hittar inte en skön ställning, ont som fan i min svank! eller som sagt i skinkfan, och de släpper inte. Ska ja vända mig får han putta på mig, för själv är de totalt jävla omöjligt. Som om ALLT låser sig i hela kroppen! inge roligt :(

Så nu sitter jag här med en tallrik yougurt och försöker piggna till. Vaknar en miljon 4321 gånger per natt, och blir tokpigg så ja inte kan sova! och sen såklart vill ja säga hejdå till s när han går, men.... Då ligger ja där i 30 minuter till på morgonen och är trött, men efter en natt gör de obeskrivligt ont i rygg, svank och RUMPAN.
Så, upp och knalla.. på TOA igen och sen förhoppningsvis somna!
Nä, lite agggg kom ut här. Har ingen lust att ringa och beklaga mig för någon, så de får ni allt tåla! ;)

Vad ska man hitta på idag då? ska väl försöka få tag på min Mamma och se vad hon har för sig. Som om hon skulle få en syl i vädret och ha tid iallafall.. Men finns en liten liten chans!

Publicerad 2009-12-08 19:15:53 i Gravid med Wilja <3,

Nu börjar en lång nedräkning!



Du har 100 dagar kvar till beräknad förlossning.

FÖRSTÅR NI?!!!!! HUNDRA DAGAR KVAR BARA!

Känns helt overkligt, visst att det är låång tid kvar, men ändå? nu börjar själva nedräkningen! hundra ynkla dagar, hundra andetag, hundra sekunder, hundra minuter.. alltså! jag är helt överväldigad!<3
Mammas lilla lilla underbara sessa!!

Och Gudmor bar om vår nya adress idag, för hon har en liten present till dig! Så hon kommer skämma bort dig... Födelsedagspresenter, månadspresenter, namnsdagspresenter 'duärsötpresenter' alla slags du behöver!
Och eftersom Mormor kommer vara blind i sina botox-injektioner så kommer hon inte finnas. Morfar är allt som han är, väldigt speciell med andra ord, kärleksfull. Men kanske inte riktigt har alla hästar hemma då de gäller! Och Farmor och Farfar som inte vill veta av dig? "/
Ush. Hemskt!

Men, de vi kan glädja oss över att du kommer ha både en moster som kommer göra allt, ALLT för dig, en faster som finns där. Morbröder och farbröder! vi ska allt göra allt vi kan för att få dig att känna dig så älskad som möjligt.

Jag har tänkt på en sak.

Vart hittar man äldre kvinnor och män som kanske inte har kunnat få barn på egen hand som unga, och nu vill ha någon att ta hand om? krama om och mysa med! vara en förebild, 'extra mormor, farmor etc'. Finns det?
Isåfall så ger jag två äldre personer chansen att få lära känna en underbar liten som kommer betyda mkt. Samtidigt som vår tjej kommer ha äldre personer som älskar henne kring sig?


Jag har verkligen fått för mig att de finns! Vad tycker ni?

Publicerad 2009-12-08 16:22:54 i Bara Patricia,

DEN ÄR SNODD, från Linda! tack.



69 saker du kanske inte visste!


1. Namn? Patricia!
2. Exakt ålder? 19
3. Vart bor du? Centrala Gnesta, haha! vid tågstationen.
4. Bor tillsammans med? Tillsammans med min sambo Simon och snart våran lilla dotter O.
5. Husdjur? Förhoppningsvist en liten mops inom snar framtid^^, öka medlemmarna till familjen!
6. Färg på ditt hus? Gul
7. När är du född? I Augusti 1990.
8. Klass? Högsta!
9. Vilket år tar du studenten? 08
10. Något jobb? Nope, söker och snart mammaledig.
11. När ska du sova ikväll? När Simon börjar gnälla på mig!
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja! Simon, Steffi, Pappa och min tandläkare. (blev för glad..)
15. Pussat någon idag? Jajjemen!
16. Vad har du ätit idag? Frukost och en lussebulle.

17. Dagens klädsel? Jeanstights, längre linne och en kofta. Converse och skinnpajen är på!
18. Dagens smink? Mascara, solpuder.
19. Dagens sötnos? Mimmi som ska skaffa en liten HÄST på Fredag!
20. Dagens roligaste? Min tandläkare är sjukligt skön.
21. Har du många vänner? Många ytliga, och bara dom bästa som närmsta.
22. Hur många har du kysst? Borde man ha koll på det?
23. Vem kramade du senast? Min tandläkare.
24. Hur många har du haft sex med? FÖR personligt för denna blogg^^.
25. Hur många har varit otrogna med dig? En som jag vet.
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Simon
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? S (´" De e nämligen så att om hon inte samarbetar kommer jag göra köttfärs av hennes häst med! ;)

FAVORIT :

31. Film? Nyckeln till frihet, klart i topp.
32. Låt? Lady Gaga: papparazi har fastnat nu.
33. Mat? Lax!!
34. Drink? Redbull vodka och Rosé, helt klart.
35. Färg? Grå
37. Stad? Stockholm
38. Land? Thailand
39. Ämne i skolan? Historia
40. År? 2010


SENASTE :

41. Personen du tänkte på? Johanna
42. Personen du kysste? Kärleken
43. Gången du spydde? Längesen.
44. Gången du grät? Då och då!
45. Pizzan du åt? Panpizza igår med Steffi!
46. Gången du var i Göteborg? 2008?
47. Gången du var i Stockholm? Häromdan!
48. Gången du var full? 12 Juni, Mimmis student.
49. Gången du var hög?
50. Personen som såg dig gråta? Simon.

ANTINGEN ELLER :

51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Hemmamys, om de inte är ett riktigt drag! då och då.
54. Tv-spel eller datorspel? Tv spel
55. Singel eller upptagen? Är nog rätt så upptagen, och ja gillart.
56. Hångla eller puss? Pussas är mysigt!
58. Ragga eller bli uppraggad? Ragga, är totalt världelös på det dock..
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Paradise hotel SÅKLART.
60. Svart hår eller blont? Blont
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola!
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

Publicerad 2009-12-08 15:35:06 i Livet i Gnesta,

JA LEVER!



Jag kom hem helskinnad! Tandläkaren va hur snäll som helst mot mig, och jag har HELA tänder! fina putsade och polerade. Inga hål, (tack och lov) som jag sa förut! hålen som började för 2 år sedan hade gått tillbaka av sig själv. Men, nu blidde det att slipa bort lite tandsten! Mumma! Sen att sätta dit framtanden ja tuggade sönder i Somras. Äntligen! känns helt sjukt att tanden är hel? känns som den är helt missanpassad i min mun! Haha, får slipa ner den, äta lite mera bullar och knäck så blir de nog susen!^^

Kom hem nyss iallafall, från både MVC och tandis, slog flera flugor i en smäll! Pappa kom förbi imorse, lämnade en lååååååång skarvsladd till mig, gnällde på att dammsugarsladden va för kort!^^ så ska väl ta tag i städningen strax. Har bara NOLL lust, ingen sån dag!
Längtar tills min S slutar, och hoppas på att han har ett litet Monopol med sig hem till mig!^^, BEROENDE.

 

Publicerad 2009-12-08 15:27:43 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll nr 3, vecka 26.



Mammas och Pappas lilla kära O <3, vi älskar längtar efter dig.

SF Mått: 25,5
Hjärtljud: 154/minut! Tog ett tag innan vi hittade det, va SÅ orolig!! Du skrämmer mamma... :(
Vikt: 64,2 Så ökat totalt 4,2 kilo ännu i Graviditeten. Inte ett kilo på tre veckor! bra där.
Järnvärden: 124, så dom har gått upp och va hur bra som helst! tacka gud, tabletter hjälper.

Skulle egentligen inte ha varit på kontroll idag, men gick in och prata med henne en snabbis! och hon sa att hon hade tid, och de såg dåligt ut framöver! så fick komma in på en gång. 3 veckor sedan sist nu! :)
Så, plötsligt och från ingenstans! Ush, tog jätte lång tid innan vi hörde nått alls.. Hon ville verkligen inte att jag skulle höra henne idag! men tillslut hittade vi de, någon konstig vinkel.

Va lite rädd över vågfan.. Men när ja väl ställde mig så va de inte så farligt! trodde ja gått upp betydligt mer de senaste veckorna. Känner mig som en liten bulle nu! Men några hekto sen sist. No big deal! Så, vi får hoppas på att de inte blir mer än 15 denna grav. Är ju på 4,5 nu, och de e tre månader kvar. De KAN gååå fort!! :)

Gud, när jag hörde dig tjejen.. hela jag blir lugn! även om jag känner dina små sparkar, så känns de så skönt och ännu verkligare när jag hör ditt hjärta slå i mig! <3 Gud vad jag älskar dig!

Publicerad 2009-12-07 23:14:02 i Måste ha - Wanties,

Mysiga saker som jag hittade på: Jotex.







Hittade jätte fina saker från: http://www.jotex.se, hittade sidan tack vare en härlig tjej som läser min blogg. Gick in på hennes och såg hennes fiiiina saker! så nu lägger jag upp ännu mer skräll som jag vill ha hem.
Och till min förvåning så va det otroligt billigt på denna sida? här ska ja kolla oftare! :)

Nu nalkas det sängen och mys med hjärtat, hoppas han inte somnat ännu.
Och imorgon ska mina framtänder ÄNTLIGEN lagas! har fått en lååååntid, 3 timmar hos tandläkarn innan de e dags att hosta upp pengar. Har världens bästaste tandläkare som ordnade det till mig! Polera och putsa.

Så de e inte för någon som har tandläkarskräck direkt.

Publicerad 2009-12-07 22:48:27 i Recept, mat & bakelser,

ALDRIG mera.



Fick för mig nått knäppt idag, att agera baktant första gången jag ger mig på att bara lussebullar! Så, går ner och handlar, utan konstigheter alls. Handla allt man skulle ha! kesella, mjölk å allt som hör till. Kom hem och bunkrade upp allting, börjar med allt. Vad har jag glömt? JO det viktigaste! SAFFRANFANSKAPET så går ner till Konsum IGEN och ställer mig i kassan.

- Tre påsar saffran tack.

- Javisst, 120 kronor tack.

- Absolut... URSÄKTA VA SA DU?

- Ja hundratjugo?

Ärligt, 40 kronor per påse? HELT sanslöst!

Nu fattar jag varför en jäkla bull-längd kan kosta 40 kronor styck. Skulle köpt tre på en gång om jag visste att man skulle lägga ner hela sin förlorade själ för att baka bullfan. Jäsa hit och jäsa dit? tog mig fan 4 timmar att bli färdig!! Iallafall, börjar dega med smeten. NÄ MEN MJÖL FATTAS OCKSÅ!!!! för jag är så jävla duktig och kollar allt innan och har hundra procent koll på allt som finns hemma. Gudarnas! tacka Steffi att hon gick ner och handla. Körde faktiskt med: Men jag klippte faktiskt dig idag..... och de må ni tro! De funka! utpressning.

Sen kom babiiiii hem och blev sjukt glad! då han sen också fick extremt ont i magen då han minst får i sig 5 bullar i endast deg.. Och vi slog på stort på kvällen också! dock en färdigdeg med Pepparkakor! ;) Men som är ätbara.
Och tacka 30 kronor och inte 300 för bullfan.

SÅ! de va hela min dag, jävla roligt va? och tog inte ALLS lång tid!

Publicerad 2009-12-07 22:31:39 i Livet i Gnesta,

Svar på kommentarer.



Svar på kommentar till Malin ang om jag gillar Urban Jungle! :) - Jag har inte riktigt fastnat för den! Gillar inte riktigt deras design, och att den ser så plastig ut. Visserligen har ja dock inte kollat alla! Men de jag sätt gillar jag inte. Har du nått tips på en fin och nätt vagn från dom? (då ja är väldigt liten & kort).

Svar om Ipoden: Jag kan spara den ifall du önskar att vilja ha den senare, när hade du tänkt dig? KRAM.

Publicerad 2009-12-07 13:26:02 i Måste ha - Wanties,

Mer underbara saker!











Åh, älskar verkligen deras inredning! så fina och mysiga saker. Speciellt dessa små nallar! Finns här nere på: hemmet i Gnesta, relativt dyra! Men ska köpa denna serie att ha som leksaker över barnvagnen. Kostar runt en femhundring, men så otroligt fina. Och inte plastigt skit, handgjort och helt underbart med andra ord.
Sen denna fina handgjorda tavla i keramik : Det vackraste jag vet, av Cecilia. Älskar den låten, och har alltid gjort det också. Sen dessa små hjärtan där det står: barn, mamma och pappa på! ÅÅÅH.

Julklappstips? www.etthusivitt.com

Publicerad 2009-12-07 12:56:20 i Livet i Gnesta,

Någon terrorist på besök.



Jag är så förbannad!!! Har väntat i flera jäkla veckor på väggdekorationen, har den kommit ännu? NEJ! och fan, över 3 veckor sen jag beställde. Hur kan det ta så lång tid? den kommer ju aldrig! fan, kommer inte lappen inom denna vecka så kan dom glömma en inbetalning. *Morr!*

Pappa kom förbi mig, och stannade kvar ett bra tag för länge^^, närå! va trevligt. Vaknade av att någon dåre HÄNGER på plingklockan, sliter i dörren och vill komma in. Tur att Simon låste imorse. Började nästan tro att det va den läskiga mannen som följer gravida kvinnor. (därför simon låser om mig på mornarna) gulle, älskar dig.
Iallafall, tog på mig kläder och öppnade. Där stod min gamlefar! :)

Så bjöd på kaffe, satte mig som ett yrväder i soffan och kollade på eurosport, självklart! existerar inte nått annat när man har pappsen i närheten.
Pratade lite, och ja kom fram till att han ska byta parkeringsplats, så han slipper alla trappor i vinter (halka&dålig balans). Först vägra han och sa att han klara några år till.. Sen började ja me skrämselhistorier och att ja inte skulle kunna sova om nätterna för ja skulle oroa mig och ingen skulle hitta honom.

Sur som ättika ringde han Reijo för han visste att hans minsting till dotter faktiskt hade rätt. - Ja kommer inte få en plats på TVÅ år! : Nä.. Men du klara ju ett bra tag till sa du, då kan du ju iallafall stå på kö! ;) - hrmpf...

Och 10 minuter senare så har han en helt ny plats på gården så han går endast 5 meter till bilen! DUKTIGT Patricia, du grejat. Och han blev allt glad :) Dagens gärning.

Sen fick vi en slant här hemma också, de bugar ja och bockar för! tack Papps<3.

Publicerad 2009-12-07 12:46:53 i Livet i Gnesta,

Sno stilen av Nicole.



Här kommer dagen: Sno stilen av, och Nicole Richie kändes som en kul tjej! Personligen älskar jag denna kombination av allt detta. Ett par slimmade tights/jeans, sen ett par höga klackar! tee, och en kofta. Snyggt, elegant, POFF och klart! behöver inte kosta många hundralappar för denna outfit heller.

Vad tycker ni om hennes stil?

Publicerad 2009-12-07 12:39:46 i ,

Vad väljer du?



Nitar är ju fortfarande högt upp på modet men frågan är om du hade valt nitväskan för 600:- från Asos eller den för 50 000:- från Net-a-porter.com? Själv så hade jag lätt valt den vänstra (budget) dels för att jag aldrig skulle betala 50 000:- för en väska och dels för att jag tycker att budget-väskan var hundra gånger snyggare! :) Lyx-väskans axelrem tycker jag inte alls var fin och det var alldeles för rörigt ordnat med nitar i olika färger osv. Så mitt val är alltså budget - vad hade du valt? :) 

(Bild: Glamour.se)

Publicerad 2009-12-07 12:31:39 i Måste ha - Wanties,

Tankar kring nyårsafton, håller ni med mig?



Denna söta klänning kostar endast $24.80 men med frakt och tull så skulle den totala kostnaden bli över 700 svenska kronor...

Hittade den här klänningen från forever 21 och blev helt förälskad.
Hur perfekt är inte den till jul eller nyårsafton? lagom detaljerad, härlig och annorlunda färg, då man inte endast bär 'den lilla svarta!' men med lite färg och lite detaljer. Till smycken?, helt perfekt!


Detta år är även det FÖRSTA året jag inte behöver lägga ner veckor och tid på att hitta de perfekta kläderna till nyårsafton, hur skönt är inte det? kommer lixom inte komma i nånting! och då tager man vad man haver.

Allt som har med nyårsafton är så extremt överskattat, håller ni inte med? man planerar i flera veckor! de slutar aldrig som man önskat. Antingen står man ute i kylan med champange i håret och gråter iallafall. De uppstår bråk mellan alla man är med, och festen man planerat slutar i missöde.

Har ni varit med om nått år, där ALLT har gått på räls? För även hur trevligt jag har haft, så är det alltid nått!

Antingen att klockan är 2 och nästa tunnelbana går klockan 5.... så man sitter i sina skyhöga klackar, bara ben! och alla taxibilar är upptagna. Känner ni igen de? de låter som mina senaste år.

Publicerad 2009-12-07 07:10:06 i Livet i Gnesta,

Dumma dumma lilla vakna Patricia!



KLOCKAN ÄR 07.04 OCH JAG HAR REDAN ÄTIT FRUKOST...

Snälla, de här är verkligen inte roligt! vad är de för fel på mig? de är svart ute men sova kan jag bara glömma. Går inte, har ont ont ont i rumpjäkeln. Smärtan försvinner inte! gudarnas, va ska ja göra? värmekudde funkar ju inte.
Kan inte knarka ner mig på alvedon dagarna igenom heller.

Jäkla Simon som väcker mig när han går upp och ja blir strålande pigg, även fast jag vaknat mer denna natt än vad jag har sovit. Helt otroligt! Och ja...... JAG GICK OCH HANDLADE LUSSELÄNGD IGÅR! Rena råneriet i plånboken. Är det mänskligt att sälja en 10 cm lång bull-längd för 40 kr? de kanske är de! men herregud, för en jäkla bulle.

Kändes nästintill patetiskt... Men kunde inte motstå, och pojken här hemma blev måttligt lycklig!
MEN, nått som förstörde hela min kväll va dock att förbaskade mario inte ville funka på tv:n? den kopplar inte! Säg inte att den är för gammal för att tv:n ska få kontakt?

Nä, ska ta och slänga huvudet i nått hårt och hoppas på några fler timmars sömn.

Publicerad 2009-12-06 17:36:19 i Livet i Gnesta,

Perfekta julklappen, som ny! inte en repa.



Underbar IPOD nano SVART 8 GB.


Sparsamt använd, näst intill ny. Köpte våra Iphones, så den har legat här hemma och samlat damm.

Inköpt i Juli på ONOFF. Allt följer med, den ligger i sin kartong, hörlurar, datasladd och alla tillbehör följer med. Inte en repa på displayen!

Som sagt, den perfekta julklappen iår om man inte vill köpa en helt ny för massa hundralappar extra. Men ändå vill ha en 'ny' med kartong och allt.

700:-, eller kom med förslag! Butik: 1400.

Publicerad 2009-12-06 15:57:07 i Livet i Gnesta,

Sanslösa känsla!



VILKEN OTROLIG KÄNSLA! första gången i hela min graviditet jag känner begär! Jäkla Linda, gick in på hennes blogg vilket jag inte skulle göra i detta regnsnusk och hittade nåttt... mina smaklökar vattnas!
SAFFRANSLÄNGD OCH NYBRYGGT KAFFE!! Jag skulle döda, bokstavligen slå mig fram i folkmassor för att få mig en bit. Gud, fan va hemskt! stackars alla som upplever detta dagligen: SKA HA!

Försöka tänka på nått annat, för UT går jag verkligen inte nu, förbaskade hemska väder.
Emma lämnade dock ett paraply.... Någon som vill komma hem till mig denna Söndag och mysbaka?

Och lilltjejen sparkar och har sig, snurrar runt allt hon kan och vill inte alls lyssna på mamma när jag säger: LIGG STILL. Tror allt hon kommer bli en riktig liten vilda-mathilda!

Publicerad 2009-12-06 14:41:12 i Livet i Gnesta,

Sluta ge mig mer skräp att kolla på!



Dace your ass OFF, ett helt jäkla klockrent program! ;)

Sitter här och bara skrattar. Fan, kommer fastna i detta också, nu blir de för mkt program att kolla på.. Och jag som aldrig har kollat på TV tidigare någonsin? nu, snart mamma och tvfnask! bra kombi.

OCH JAG LÄNGTAR TILLS SIMON KOMMER HEM! Han har med sig nintendo 64, skoja inte om jag ska spela Mario sen när han kommer hem! ;) bänkad kommer jag att vara!

Publicerad 2009-12-06 13:26:28 i Livet i Gnesta,

2 Advent, den 6:e December.





Vaknade imorse av en rad med mängder med läskiga drömmar! vaknar minst 110 gånger per natt nu, det är inte kul verkligen! springer upp och kissar konstant. Och ryggen värker! vet inte vad ja ska göra åt det? Spelar ingenroll om hur jag lägger mig, gör ont iallafall. Svanken vill d ö d a med andra ord! Och magen går det ju bara inte att ligga på, helt omöjligt. Känns som jag krossar vårat lilla hjärta då!

Iallafall, tog oss upp och slängde fram frukosten och kröp ner under filten. Och POFF sa det så va Simon borta, iväg till jobbet! "/ och här är jag kärlekskrank och sällskapssjuk en Söndag, och andra advent har vi redan kommit fram till! Helt otroligt, allt går SÅ fort? Jag hänger verkligen inte med!
Dessa sista månader har bara rusat fram. Och om bara tre små ynkla månader har vi vårt lilla gryn i famnen? Ett mirakel! det är verkligen ett mirakel, ush! blir helt tårrögd och varm i hela kroppen nu.
Skoja om hormonrubbningar!

Ska inte göra ett skit idag, ligga här och gojsa ner mig! tända en massa ljus, läsa en massa bloggar.. Ja, och bara chilla! Paradisehotel ikväll också. Missade XL programmet igår!! :(

Publicerad 2009-12-06 13:16:05 i Blandade bilder 08-09,

Saturday night!







Gad dämit!
Nått är allvarligt fel på denna data, tog minst 30 minuter för att lägga in dessa bilder? va är problemet! gud, snälla! 18 dagar kvar till julafton, ge mig en liten data i julklapp. Kan ju inte ens lyssna på musik på denna skitsak! Sak samma.

Igår så va det en sån dag då jag och Simon vaknade, gick ner och handlade nybakta frallor och bara myste i soffan, fick en jäkligt fin bild ritat till mig. En galen gravid kvinna som vill ha det SKINANDE rent hemma! och med dammsugarn i högsta hugg, stämmer nog in ganska väl^^, blev bara lugnt hela dan.

Kramade ihop oss i sängen och somnade 2 timmar, oförskämt jäkla skönt! in i duschen, färgade Simons hår. Sminket på, sen kom Emma och Stephanie förbi, med blacktower och gin i handen. Tack tjejer! verkligen de ja behöver suktas till ;)
Satt kvar här ett tag, sen begav vi oss ner till hotellet ja, ni hörde mig. Reaggykväll där nere! Så Simon fick i sig ett par glas, och såg väldigt nöjd ut. Blev inte en speciellt lång kväll direkt, men de va kul att komma ut och träffa lite folk. Men va så förbannat trött! "/ och mina sd börjar allt kännas på riktigt nu?

Publicerad 2009-12-05 00:53:17 i Gravid med Wilja <3,

Vagn är bestämd äntligen.





Nu har vi bestämt oss! Det blir ingen iCandy som jag va helt såld på först! Utan jag och Johanna var inne på Bonti på odenplan, och vi hittade allt denna skönhet!

Teutonias Cosmo 2010, med 'fashion liggdelen i hårdlift' istället för orginalet, så blir det allt mysigt för vår älskade.
Valde denna pga att hon kan ligga hur hon vill i sittdelen. Och det kan hon inte i iCandyn eller Bugaboon. Och alla barn är inte sittbarn! så, vi tar det säkra.
Gick runt med alla vagnar i en BRA stund innan vi bestämde oss, men en teutonia blir det allt! Så nu ska jag och Simon boka en såfort som möjligt, och sen får vi hem vagnen sisådär i Januari. Blir helt superbo! :)

Vad tycker ni, bra val? någon som har erfarenhet av dessa?
Alla dessa vagnar vi kollat på ligger kring samma prisklass med alla tillbehör, så de va bara det att jag gillade denna vagn mer än dom andra.

Publicerad 2009-12-05 00:08:48 i Blandade bilder 08-09,

ÅÅÅH BENJAMIN!!!







Ikväll blev det klippning och idol, 4 av 5 TOASTERS! ;)

Ja, vi är som familjen 'annorlunda', inte riktigt som alla andra, men vi trivs! Och ja älskar att ja hinner fånga dessa stunder på kort.
Sitter här nu tok förbannad över folkets val av IDOL 2009! Allvarligt?

ERIK!!!

Va är det med folk? visst.. han är duktig.. för han låter som ALLA andra pojkar i samma ålder! Slut som artist innan han börjar, allvarligt? behöver vi ännu mer ola och danny? nä skräll!

CALLE säger jag bara. Där har vi en RÖST! som både äldre, unga, små och alla älskar. Som kan anpassa sig och sjunger allt. Som också inte är som 'alla andra'.

Lilla towe, söta tjej! bra att hon åkte, men hellre att hon skulle stanna än erik.
Nä. Morr och Gonatt!

Publicerad 2009-12-04 23:18:17 i Magbilder med Wilja,

Dagens Foto: Patricia & Bebis vecka 26.







Mammas och Pappas mest värdefullaste i hela vida världen! här är du 26 veckor gammal, och du sparkar och har dig mer än NÅGONSIN! och vi älskar dig mer och mer för varje dag som går.
Förstår inte vart denna växande kärlek kommer att sluta? den kommer fortsätta i all oändlighet! <3
Finns inga ord för hur mycket vi älskar dig.
Våran lilla O.

Publicerad 2009-12-04 23:02:49 i Blandade bilder 08-09,

Experiment med S.i.m.o.n.










Så idag så har vi haft en fuuullspäckad idag! och nu? jag är HELT slut!
Åkte upp till stan imorse vid 12.30 för att möta Johanna på St eriksplan, mysmyyyyys. Gick runt på odenplan, hittade äntligen till butiken: Bonti och vi har bestämt oss för vagn!! Så innan jul så beställer vi en. Va kortare leveranstid på denna, mellan 6-8 veckor istället för 12. Så vi kan vänta lite!
Sen blev det att åka till Skanstuuull och satte oss och åt lite middag! MUMMA. Pratade lite strunt, och de va så jäkla mysigt att träffa dig, men de känns verkligen att de e längesen! "/ Me misss you.

Sen så gick jag en stund på ringen, hittade äntligen min pälskrage!!!! helt överlycklig, strosa omkring en stund tills miss S kom och mötte upp mig, min kung! saknat honom. Iväg till t-centralen och missade tåget till Gnesta med några minuter. PGA att när man är gravid, så måste man ha en toalett NU och inte om 5 minuter!
Så blev en liten fika på coffehouse och invänta nästa.

När vi kom hem så fick vi en liten idé! ;) Sling och klipp på baby. Ska strax lägga upp VACKRA bilder.. Och se vart min insperation kom ifrån denna kväll, WESTLIFE blev han allt lik!!! haha, ner till Ica de första vi gör imorgon och hittar en hårfärg! ;) Men frisyren, ja.. Den gillar vi :)



Publicerad 2009-12-04 10:35:38 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 26, 25+0.



Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 35 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.

Egna tankar om bebis & mig:

Som sagt, har mått oförskämt bra under hela min graviditet. Men nu tror jag allt allt liten bråkar lite med mig!
Har ju sagt att jag har en otrolig värk i ryggslutet, och ner mot rumpan? Och inte blir det värre! Drömmer konstiga drömmar, och sover dåligt om nätterna. Och ibland får jag en känsla av ren panik! känns som jag inte kan andas när jag ligger på rygg, att hon ligger och trycker upp mot brösten! Under, trycker upp.
Och jag kan inte andas! hemsk känsla, usha!
Viktmässigt vet jag faktiskt inte ännu, väntar ju på min koll. Annars så känner jag mig lite halvpluffsig! haha, eller alltså, magen är fortfarande en stor liten booll, men nu börjar ja lägga på mig ett och annat extra kilo.
Bort bort booort ska det sen! Men allt är värt för min lilla lilla ängel.

Vår lilla O.C.B <3

Publicerad 2009-12-03 18:49:22 i Blandade bilder 08-09,

Dagens foto: Patricia & Bebis, från fönstret.



 

Har varit jätte dålig på att lägga in bilder, speciellt på bebis som växer! Lovade att lägga ut: veckobild varje Fredag, men förra veckan så gjorde jag inte det. Men lovar er att IMORGON så går vi in i en ny vecka, och då kommer det mängder med bilder. Ska bombaderas här! dåligt på den fronten.

Älskling kom nyss hem, och blir ingen middag idag! Utan vi kör oboy och massa goda mackor med alla möjliga pålägg! får vara lata en dag. Har ingen som helst matlust, har bara ätit frukost idag, och äpplen. Är så otroligt osugen på nått varmt? ush! samtidigt känner jag min hungrig så jag mår illa. Men såfort ja stoppar i mig nått så.. Spottar ja tillbaka det! noll lust, men nu så blir de en tallrik med kruuuuusbärsyoggi och massa godsaker. Simon tvingar i mig mat! ska bli ljusrosa och tjock nu.

 

Publicerad 2009-12-03 13:55:42 i Livet i Gnesta,

Ivääääg!



Duschad och påklädd! Iväg i minuskylan till solariet med Stephanie och få lite solljus på mig. Känns att de behövs! Längesen nu. Vill inte sola så mycket, även om jag läst överallt på nätet att det är inte skadligt för lillan alls! men för mig, kan få pigmentförändringar och gud vet vad.

Dock har ja de redan, ni ska se min panna när ja blir brun! raawr, allt jag kan säga. Små fläckar, = bränt mig?
Inte alls bra! och inte snyggt för den delen. Men jag fick en härlig blåsa i thailand, och nu vill dom inte försvinna!

Sen blir det klippotek Al'a Patricia här hemma! Stephanie ska komma, så ska göra henne fin fin förhoppningsvis.

- MVC imorgon och kolla mina nya järnvärden, och se till att allt är okej med lillan.
- Iväg till Stockholm och fika med Johanna, mysa i stan! saknat dig min bästa. Sen ska jag försöka lura med henne till Bonti och beställa barnvagn!^^ vi får allt se hur det går med den delen. HOPPAS! för är upp till 12 veckors leverans, och bebis kommer om 14! vill ha vagnen hemma när hon kommer.

- Lördag så ska vi iväg till tekniskamuséet med syster och moa! eventuellt. Måste prata ihop mig med Simon först! ska vara ett kalas, så hon behöver barnvaktshjälp! ;)
- Åka ut till Ekerö och hälsa på andra storesyster! Med min tredje syrra^^ krååångligt.

Publicerad 2009-12-03 12:00:11 i Mina tankar,

Tomt, ledsen, rädd?



Sen har jag även en dum men underbar pojkvän som skrämmer livet av mig här hemma.
För det första så är han en facebook nörd, så han sitter på skiten hela dagarna genom jobbet. Telefonen har han laddat hela natten, så batteri FINNS på telefonen. Sen är den avstängd, tänker inte så mkt på det? Men klockan 16.30 ringer jag igen, och - fortfarande avstängd? Då börjar oron komma, att det ska ha hänt nått? för han verkade inte vara på jobbet heller.

Gick på stan med Steffi, försökte att inte tänka på det. Men ringde lite då och då ifall jag skulle komma fram! Men när vi står på Bik Bok så går det signaler, och jag trycks av?! Nu börjar jag bli rädd på riktigt.
Börjar reflektera hans brev som jag fick på morgonen.

- Avstängd
- Han ligger kvar 15 min extra på morgonen och är lite ledsen.
- Får ett brev på tre långa sidor, där det står: förlåt minst tio gånger.
- Och inte online nånstans!

I brevet stod det bland annat:

Håll om våran lilltjej så hårt du bara kan och tala om för henne att Pappa älskar henne så högt, och även dig själv. Men jag kan inte bara tänka på mig, utan oss.
Så förlåt, och jag kommer alltid att finnas här för er! men just nu kan jag inte ge er allt jag vill.

De är väl KLART mitt hjärta slog i 280 och ja, jag trodde inte att han skulle komma hem nått mer.
Så, åkte hem.. inge svar, en kopp te.. inge svar! Satte mig bokstavligen i fosterställning i duschen, höll om magen och fråga: vart är Pappa och tårarna bara rann ner.

Sen ringer det! och det är SIMON! klockan va 8, och han har jobbat över och hans jävla skitiphone bråkar, och de gör den alltid i början, min också! men de tänkte jag inte på.
Så han kommer hem i panik och undrar varför jag är så himla ledsen, kramar om mig och säger att jag aldrig aldrig får tänka så. Och att han måste formulera sig bättre!! :) och jag blev arg, glad, lycklig... och fick tillbaka lugnet! Så, kramades, kände bara på honom. Trodde jag va i en dröm, allt va bara en dimma!

Jag älskar dig så otroligt mycket Simon, gör aldrig såhär mot mig igen.
Carl Simon Elis Brandén, du är min andra halva. <3 , utan dig! ingen Patricia.

Publicerad 2009-12-03 11:50:21 i Livet i Gnesta,

En dag på stan!



Igår hann jag inte med så mycket uppdatering direkt! och förlåt för det! ^^,
Men... Gårdagen va mysko, kan säga mycket om den! Den börja bra, men ett litet missförstånd senare så låg Patricia i fosterställning i duschen och tårarna bara spruta åt alla håll.

Gick och åt lite lunch med Papi, blidde allt lasanga som smaka som överkokta plattor med en burk tomatsås över! Smaka helt utsagt skit. Iallafall, kom hem! plocka lite. Madde och Carina ringde, fråga om dom fick komma upp och kolla nya lägenheten! Och absoluuut. Blev jätte glad att dom ville komma och kolla! :)

Efter det så blev det Södertälje med Steffi åkte in dit, klänningsjakt till lucia för hennes del! OCH utan min hjälp hade hon inte hittat ett jota att ha på sig, dumma fina tjej! ;) bråkstake! bara svart.... SVART! men jag hittade allt en champangefärgad klänning åt henne, stora draperingar nedtill, med fickor! den litte tuben över va svart och sjukt fint formad. Och Patricia kirrar 10% rabatt också! ;)

För mig blev det bara nitarmband och lite smått och gott. Skitsnyggt till koftan å skinnjackan! så de kör vi på.
Och sen hittade jag ett par jeanstights på HM som jag kände ja behövde. Jeans blir ju trångt lixom... och dessa va sjukt snygga! så bara att köra.

 

Publicerad 2009-12-02 11:16:53 i Livet i Gnesta,

Tröst!



 

Så med tårarna som rinner, förbannad så går jag över vattnet och kylan bara dödar mig om kinderna! Ingen bra dag alls, eller inte just då. Så, sätter mig på tunnelbanan! och min bror kommer och möter en arg Patricia som gnäller att hela mitt liv är slut och att detta va min chans! och ÄR det min chans, så kommer jag jobba där sen. Punkt slut! sluta gnälla nu, och gå vidare. Går och äter, myser! tack för stunden. Iväg till Gamlastan, in med en latte i handen och gick runt där i timmar. Väntade på att Simon skulle sluta jobba! Bartek åkte hem, och jag tog mig till Åhléns för att kolla julsaker!
Det blev två jätte fina julstjärnor, två dukar, ljusstake, och så mkt massa mys! SÅ nu har vi juuul, här i vårt hus! Så nu är det bara att invänta dagarna. Fick frågan av mamma vad vi önskade oss till julklapp: SPJÄLSÄNG!

Kom hem efter en omtumlad dag och hade världens mysigaste kväll med Simon! fick höra massa fina saker och fina ord som gjorde mina knän lika svaga som gelé! Och nu på morgonen låg tre brev skrivna till mig på köksbordet. Du är världens bästa! det är allt jag kan säga. <3

Publicerad 2009-12-02 11:11:27 i Livet i Gnesta,

Fick jag jobbet, eller?



Började dagen igår med att Papa kom och hämtade upp mig för att åka till Södertälje för att handla lite julsaker! Men ack min otur så hittade jag ingenting alls som jag ville ha. MEN! det blev ännu en julklapp till mig och Simon från Pappa! Nu är det inte bara tvättmaskin, pengar och gud vet vad. Och en ny dammsugare! Känner mig lyckligt lottad för att jag har en Pappa som verkligen vet vad vi behöver, och inte skräp. Tack!

Satte mig på tåget till Stockholm, fram kom jag! tunnelbanan till st eriksplan in på pressbyrån för att överasska Johanna om att jag va där! sprang till mig och krama om lilltjejen. Gud va jag saknar dig hjärtat!

Iväg hoppfull och nervös på interljuvn. Kom in, världens finaste lokal! vilken design? kände sig som ett slum i en lyxkåk. Och ja, de va det verkligen! Sätter mig ner, blir serverad med kaffe och en designtidning i handen (tack?). Och sen kommer hon, Veronica! skimmrade i ögonen och va jätte glad. Halsduken för magen så gick jag in...

Hon tala om allt om företaget, och om varför hon hade sökt mig som anställd. Och det va för att lägger de ut en annons på plastbanken så får hon 200 CV:n och får in hälften skit. Därför gör dom som dom gör!
Hon säger att allt låter perfekt, pekar mot glaskontoret JAG ska ha?!?!!! Ett eget jäkla kontor! inge säljning här inte. Och nånstans i all extas glömmer jag att tala om graviditeten. Precis när ja ska gå, och hon frågar om jag kan börja redan i veckan på utbildning och att hon ser fram emot ett långvarigt arbete tillsammans med mig, så.... kommer knuten i magen och jag berättar! = Bara att gå, och söka efter mammaledigheten!

Jag blev helt knäckt, och så jävla ledsen! fan alltså, orkar inte gå på EN enda interljuv till nu när dom nekar mig rätt i ansiktet. Förut sökte dom BARA timmisar, nu är det BARA heltid dom vill ha utav mig! Känner mig så jävla ledsen, går åt helvete, helvete går allt åt.

Publicerad 2009-12-01 10:48:52 i Livet i Gnesta,

:)



Tack för era tips om barnsaksinköp! och jag tar era råd. Bättre att börja nu, än för sent! Sen som sagt, kanske allt blir för tungt, och jobbigt att stressa in till de sista med magen lika stor som en boll! och så ont som jag har nu? ush! vill inte tänka på hur de kommer sluta.

Ska prata med min bm nu den 4:e och se vad de kan vara, om det är foglossning som spökar, eller om det är någon nerv som sitter i kläm! haltar mig fram, känns inte alls ok alltså! "/ höll på att grina inatt i natten.

Nu är det vagn som verkligen spökar! Ska man köpa en ny? eller kan man ta en schysst begagnad? tänker nu på maxi cosi, bugaboo osv. Fick ett tips igår om en helt ny vagn för: 2500:- som påminner om iCandyn, dock lite mer plastig! Såg hur bra ut som helst. MEN min tanke är, är det så bra kvalitet på vagnen? därav priset? vill inte lägga dessa pengar, och sen går den sönder och en ny vagn måste införskaffas. Då blir det samma kostnad i slutändan iallafall? M e r  t i i i i i i i i i P s !

Publicerad 2009-12-01 10:42:12 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på December 2009



Sedan i September har tiden bara rusat förbi! Sitter här nu och tänker, det är så mycket som har hänt! Hela mitt liv har ändrats drastiskt. Och ja gillart! Men som sagt, mkt som har hänt! Både bra och dåliga. Men när man tänker efter i helhet, även om det har varit jobbigt ekonomiskt till och från. Eftersom vi är två personer med två utgifter, men med en inkomst, så har det varit knapert! Men nu hoppas vi att de blir bättre. HOPPAS att jobbinterljuvn går bra idag! Är så otroligt nervös. Sitter och väntar på Papa ska åka och inhandla lite julmys! Så vi också får fin fint hemma.

Sprang ner i akut ner till Konsum nyss, blev tokig! sprayen va slut, och ja hade inte jota till håret. Blev allt lite tokig! men nu äre fixat, håret indelat i toffsar, på med mössan och ner till affärn. Snyggt kan jag lova!

Kvällen igår blev helt otroligt mysig. Älskling kom hem! Och middagen blev precis klar, så satte och åt, prata och hade det mysigt! Sen blev det lite mys i soffan! Inväntade Paradisehotel och tog fram vörtlimpan med skinka! MMMMM, så jäkla gott.
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela