Publicerad 2010-02-28 13:07:16 i Livet i Gnesta,

Nomy!


Nomy, för mig väcker han så många känslor!
Både feelbad/feelgood musik i mina öron. Har kämpat så många gånger till dessa låtar, har skrikit & gråtit till dom. Skrattat och haft underbart.

Kommer ihåg första gången jag lyssnade på honom, satt i en taxi då en person frågade mig:

Har du hört låten med Nomy, cocaine? : eh, ah självklart har jag det! (hade jag inte alls..) Sen när vi kom fram så satt vi på låten på datan, och jag fastnade. Sen gick den på repeat hemma hos mig i månader!

Publicerad 2010-02-28 12:40:42 i Livet i Gnesta,

Söndagsmyyys!Slasket är här, välkommen! eller vad säger man? gudarnas! ja HATAR det här. Det bara droppar, rinner, regnar och äcklar sig, fyfan! gillart verkligen inte.

Vad hände med Mars? solen som lyser, kylan släpper! man går med skinnjackan med lager på lager kläder, höga snygga stövlar och strosar på stan? nä! iår blir det att ha på sig regnkappan!
Gick mina 200 meter till pressbyrån, och mina stövlar är redan blöta! det suger. De kan jag lova er!

Söndag idag, å snaaart slutar älskling. Försöker driva lite tid, sitta och läsa igenom alla era bloggar och förbanna telenor att internet inte har kommit igång ännu. Hur lång tid ska det TA?

Sover kasst gör jag nu på nätterna också, dagdrömmer hela tiden! släpper inte tanken på våran lilla tjej. Helt ofattbart att hon faktiskt snart kommer att komma till oss?
Men va händer då? ingen graviditet å följa.. vilket läskigt steg! och vi närmar oss med stormsteg.
Min syster är nog 10 gånger otåligare än mig just nu. Men hon får allt håålla sig tills hon blir Moster! :D

Publicerad 2010-02-28 12:35:49 i Magbilder med Wilja,

Snart är denna resa slut!

Första magbilden, vecka 9, 8+2. Som togs i lägenheten vi hade i Globen.Vecka 12, 11+3, andra bilden som kom! <3, gud.. Ja kände mig redan STOR där!Här kommer det en till, så man ser från sidan!, våran lilla pärla.Vecka 14, 13+4! Nu kände jag mig riktigt stor.. Sa att jag snart skulle börja VAGGA?!Vecka 17, 16+0.Vecka 22, 21+4, här ser ni att min mage stannade av under lååång tid! men POFF sa de snart.Vecka 24, 23+0 nu så.. Nu börjar det hända grejer! <3Vecka 27, 26+0.Vecka 30, 29+0, nu är de en STOR mage!Vecka 34, (bilden är UTDRAGEN) därför den ser konstig ut.Vecka 37, ÅH! Snart har vi dig här älskling.Vecka 38, den senaste bilden... Nu väntar vi bara på dig lilla prinsessan! drömmer om dig dag som natt, förstår inte hur jag ska få dessa veckor att gå? det känns som allt står still!

Om jag diskar, sover, går, står, äter, ligger, så är du i mina tankar, NU är du i mina tankar!
Pappa och Mamma längtar så jätte mycket efter dig.

Snart är den här resan slut, och gud va ja kommer sakna att ha dig i magen! <3


Publicerad 2010-02-28 12:17:15 i Livet i Gnesta,

LÖÖÖWE!Simon, du är mitt ljus i mörkret, du är hela min värld!
Så mycket som det finns att säga, men hur ska man börja? det går inte!
Tack? det kan man väl inte säga... Det låter så, konstigt? men tack! Tack för att just du är min, och att jag hittade dig. Jag har inte kunnat önska mig nått vackrare.. Du får mig alltid att bli lugn, även om vi lever i ett kaos ibland, så får du alltid mig att känna mig trygg & älskad!
Publicerad 2010-02-28 12:13:26 i Bara Patricia,

Mamma..

       

Mamma.

Jag kan bli så arg på dig, jag kan bli så besviken på dig! Jag kan hopppas och önska, men varje gång jag gör det så blir jag bara ledsen! Gud.. Vill bara spola tillbaka alla år, starta om från början! men det kommer aldrig att gå. Jag litar inte på dig, och jag kommer aldrig att göra det. Tyvärr, hur hemskt det än är!
Gång på gång ställer vi alla upp.. Men vad får man tillbaka? ett slag i ansiktet! ont i magen. Så många tårar, så mkt hat & så mkt skrik. Men ändå är det dig vi tycker synd om?

Nu när min lilla tjej kommer.. Så kan jag inte ens tänka mig tanken hur man kan göra sitt barn så illa?
Hon kommer alltid att prioriteras. Hon är hela mitt liv, och det är redan! Hur kan man skjuta bort något man själv satt till världen? hur kan man inte vara den föräldern ett barn kräver?

Fan!
Jag är trött nu. På riktigt, så matt av dig! du tar all min energi... Du suger ut mig!
Jag tänker på dig hela tiden, önskar och ber att du kommer att ändras. Men det kommer du aldrig att göra?
Du är viktigast, så har det alltid varit & så kommer det alltid att förbli.

Publicerad 2010-02-26 18:21:25 i Gravid med Wilja <3,

Graviditet vecka 38, 37+0.


 

Bebis:

Nu är bebisen ungefär 50 cm från topp till tå och väger omkring 3.1 kilo. Den växer fortfarande även om den egentligen redan är redo att födas.

De senaste veckorna har bebisen samlat på sig avfall i mage och tarmar. Detta avfall kallas för beck och är grön-svart, och består av hudceller, lanugohår och annat material som bebisen svalt. Detta är den första avföring som bebisen kommer ge ifrån sig efter förlossningen. Ibland händer det att bebisen släpper becket ifrån sig redan i magen och kommer då ut delvis täckt av grön-svarta restprodukter. Särskilda åtgärder vidtas av vårdpersonalen om detta skulle vara fallet.

Om det är en pojke så skall hans testiklar vandrat ned i pungen vid det här laget och när den föds bör båda vara på plats. Hos omkring 1% av alla pojkar som föds har ännu inte testiklarna vandrat ner. Eftersom detta kan orsaka infertilitet och öka risken för testikelcancer så undersöker barnmorskan pojken efter förlossningen.

Bebisens huvud är mjukt och formbart på grund av de s.k. fontanellerna som kan liknas vid rörliga plattor, som ännu inte är sammanvuxna. Dessa är till för att huvudet skall kunna deformeras något för att enklare kunna passera ut genom födelsekanalen. Detta är normal och inte farligt för bebisen, men kan göra att huvudet ser lite underligt ut direkt efter förlossningen, men det återgår snart till normal form.

Ögonen saknar ännu tårkanaler, vilka utvecklas först några veckor efter förlossningen.

Du:

Innan dina förlossningsvärkar börjar kan det hända att du upplever förvärkar, vilka inte skall förväxlas med Braxton-Hicks-värkar. Dessa förvärkar hjälper till att utvidga livmoderhalsen och förbereder vattenavgången. De kan försvinna om du ställer dig upp och går omkring en smula. Övre delen av din livmoder är nu 16.5 – 18 cm ovanför naveln. Du kanske känner dig stor tung och otymplig, men håll ut. Målet är inte långt borta.Bebisen kan födas vilken dag som helst nu. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum.


Egna tankar:

Det är så läskigt, att hon faktiskt är FÄRDIG nu!
Hon kan komma när som helst, om två veckor.. om 4 veckor, imorgon? ja! herregud, oavsett NÄR så är det lixom inte lång tid kvar. Och ACK vad ont det gör när jag går nu! känns som jag blivit våldtagen med ett baseballträd mellan bena! "/ Men bara att röra på sig in i det sista. Nu ska vi fixa klart allt här hemma åt dig också älskling! Mamma och Pappa har trott att vi har aaaall tid i världen för det, BOM så kommer du vara här! Men vi längtar så.

Vi älskar dig redan vårat hjärta! över allt och annat.

Publicerad 2010-02-26 18:14:40 i Livet i Gnesta,

Min daaaaaaaaaaaag!Efter en dag på stan med Joi är jag alldeles slut! hur trött som helst.
Mötte henne vid åhlens, hungriga som as va vi, så gick och syndade på pizzahut! att det kan va SÅ gott? blev bjuden på lunch, och det tackar vi stort för. Satt och pratade en massa och myste.
In på ZARA och kollade alla underbara barnkläder, SÅ otroligt fina! men fick inte med mig nått hem, tur det.
Plånboken tillåter inte det idag!

Iallafall, precis varit och inhandlat tvättmedel/sköljmedel & allt. Nu blir det att tvätta ALLA barnkläder! Shit, nervöst.. Nu börjar det verkligen bli dags! packa BB-väskan ska jag göra idag också.

Blir att städa fint tills älskling kommer hem ikväll, sen blir det Lets dance och ha re bra helt enkelt.

Publicerad 2010-02-26 11:57:14 i Livet i Gnesta,

Stockholm.Är på gång mot Stockholm nu! sitter på pressbyrån å Simon ska iväg och handla en bulle som vi ska dela på! ;D ibland har man det alldeles för braaa!
Ska möta Joi i stan för en liten lunch och massa prat. Gud va ja saknat henne! Vill få tiden att gå nu, så det är bara att göra en mängder med grejer.

Gud vad min blogg lider nu när jag inte har internet hemma, alla läsare är borta & inga kommentarer, och jag förstår er! Vad finns det att kommentera lixom? "/ men jag hoppas ni hittar tillbaka till bloggen iallafall. Den är en så stor del av mig själv! och nu när lilla w kommer så kommer den bli ännu större för mig.

Publicerad 2010-02-25 20:41:34 i Livet i Gnesta,

Dåliga uppdatering, SNART kommer internet igång.Efter en heeeldag i Södertälje så står jag och väntar på att ersättningsbussen hem ska komma! helt super, dubbeldäckare med eget bord. Så på med ipoden och bara njuta!
Varit hemma hos Lindah och gosat bebis hela dagen.

Har köpt massa fina kläder till lilla W, så ska ta kort på allt och sen lägga in på bloggen! :D
Fick lite från Lindah också, TACK!

Och imorgon bär det av mot Estockholmo! Träffa min älskade Johanna som jag inte träffat på år och dar, SOM jag saknar dig i mängder. Ska se till att träffa upp Mammsen också innan det är dags! Vet inte alls när hon bestämmer sig för att titta ut?

Går varje dag på helspänn.. Dags att packa BB-väskan NUUU!

Publicerad 2010-02-25 17:42:11 i Livet i Gnesta,

Före & Efter!          

Igår så fick jag för mig jordens idé att betsa om vårat hemska köksbooooord! Och se så resultatet blev, vad tycker ni? bort med all furu! :) Blev fan toknöjd. Det fula ikeabordet för 700 kr blev NAJS!
Inte riktigt hundra torrt ännu, men hoppas de slutar att kännas kladdigt.
Blir inte så långa texter, vill bara få in alla bilder! och dom ligger huller som buller just nu, men ska sätta mig och få in allt bra. Ni får stå ut, ni som fortfarande läser bloggen som blivit liiiidande utan internet! :D

Vad tycker ni?

Publicerad 2010-02-25 17:28:13 i Magbilder med Wilja,

Magen vecka 37, 36+6.       

                  
          

Våran lilla stora tjej, du ska veta hur mkt vi längtar och saknar dig! Nu börjar det verkligen bli trångt.
Ser ni hur STOR jag är? helt kolosal! och den växer och växer.. När ska det ta sluuuut?
En vecka kvar, sen är du färdigbakad! <3

Publicerad 2010-02-25 16:59:20 i Dagens Mama,

FOTO uppdatering!   

    

Sitter hemms hos Lindah i Södertälje nu och kan äntligen lägga upp lite bilder.
Här är från igår då jag och Simon lekte mästerfotografer :)

Publicerad 2010-02-23 13:49:11 i Livet i Gnesta,

fire!Vet ni? det brinner! den obehagligaste känslan som finns, de brinner så fruktansvärt under högra revbenen! gör så förbannat ondskefullt ont. Ska det kännas såhär? de lixom ilar i hela kroppen. Missär!
Och jag sitter kvar här, ovetande om tågen kommer gå eller inte. Känns som de inte är meningen att jag ska åka. Men de skiter jag i! vill inget annat än att träffa och kramas med Mimmi.

Min underbara vän med ett litet mirakel i magen! Nu ska jag snosa minibebis. <3

Publicerad 2010-02-23 12:37:13 i Livet i Gnesta,

SJ strular idag igen, HELT absurt!!!

Längtar mig bort till soooooliga dagar!

Japp... Nu sitter jag på pressbyrån igen, förbannad är bara förnamnet på SJ. Tåget som skulle gå klockan ett mot Karlstad är SJÄLVKLART inställt! så jag kommer inte kunna ta mig nånstans. Nu så har ja bokat en ny biljett till klockan 3. Men jag tvivlar fan SKARPT på om jag kommer med de tåget, säkert med 100% att det också är inställt. Gud jävlas, och vill inte sluta. Jag hatart! har jag rätt till de? OJA! gnäll INTE.

Fan, men ja ska till Mimmi. Så enkelt är det bara! snart börjar jag fan traska, går ju snabbare det... Nä, hem en sväng och vänta! eller JUSTE! jag har inga nycklar, så ja kommer inte ens in! :( förbannade helvete.

Publicerad 2010-02-22 14:35:14 i Livet i Gnesta,

JÄVLA SJ!!!!!!Happ, jävligt roligt! jag hatar ALLT som har med snö att göra just nu.
Jag kommer ingenstans, sträckan Stockholm-Karlstad så är ALLT inställt, vilken jävla skit. Så sur, arg förbannad och bara trött på vintern. Hur fan kan dom göra såhär? och ingen ersättning för nått... ÄNNU bättre!!

Dock får jag vara hemma och kramas med älsk, hade lite seperationsångest!^^, men iallafall.
Hade varit så kul att få träffa mimmi idag! saknar henne massor.

Men ska kolla tåg imorgon och hur de ser ut då, åker då i sånnafall.

Publicerad 2010-02-22 13:13:34 i Livet i Gnesta,

Mot KARLSTAD!Äntligen, äääääntligen ska jag åka till Karlstad och träffa min själsfrände. Tåget går: 16.07, så har städat här hemma nu, packat och så! nu så ska jag in i duschen, göra mig iordning, laga lunch när baby kommer hem. KRAMAS som en tok innan jag ska åka! och sen är jag i Kaarlstad klockan 7! ÅÅÅÅH, som ja längtat.
Mysa, kolla filmer, PRATA... och bara vara! Så stannar nog tills på Onsdag! :) ska bli skönt att komma iväg nu också innan lillan kommer. Skönt att byta miljö!

Men vet ni? det är första gången jag och simon kommer sova utan varandra....
Kommer ligga och gråta inatt, haha! be mimmi krama om mig. Men telefonen lämnar jag hemma! så ja kan NÅ honom. Som sagt, delar fortfarande på en telefon. Smidigt? inte alls! tröttsamt? JA! :D

Publicerad 2010-02-22 11:16:03 i Bara Patricia,

Ventilera...Tro nu inte att detta inlägg handlar om liten eller om Simon, för det har ingenting med dom att göra!
Det är dom som har fått mig att förstå allt som är viktigt. Och dom har format mig till den person som jag vill vara.

Jag tror jag behöver prata av mig, men hur och med vem? vet inte ens själv vad det är som tynger ner mig!
Känner att jag har gjort så många fel i livet, och jag kan inte göra dom ogjorda? Hur länge ska jag tänka på det här.. När ska ångesten släppa? varför sårar man människor som står en allra närmst och som stöttar en, och gör allt i världen för en? Är bara så ledsen..

Det hela med att växa upp alldeles för tidigt är bara en del av mig själv, den del jag är stolt över.
Men det är sättet jag blev blind på? det vidriga sättet! hur kan man gå så långt och bara förfalla? Ush, sitter här och förbannar mig själv för jag lyssnar på deppmusik. Gör så att man bara vill krypa ihop i fosterställning och skrika rakt ut! Att man bortser från alla som faktiskt bryr sig och söker desperat hjälp på konstiga sätt?

Som att vara ute 5 gånger i veckan, strula runt och bara göra bort sig! vad kan det vara bra för? vad har det gett mig? ingenting förutom tömt kontot på över hundratusen och ångest. Ren och skär ångest!
Jag uppskattade inte det jag hade då, och kommer nog vara förbannad över det livet ut. Nått som bara inte försvinner även hur mkt jag önskar det. Visst hade man kul, men i efterhand vill jag bara gå tillbaka och smälla till mig!

När jag träffade Simon så hade jag nog en riktigt identitetskris! jag mådde verkligen helvete. Rymde landet några veckor innan och drog till Grekland. Bara för att släppa smärta & ha det bra! och visst fan hade vi det underbart. Men nånstans så låg ångesten och grodde. När vi kom hem så fortsatte resan, va ute konstant... Men, hade jag inte varit på just Berns den Onsdagen så hade jag aldrig mött Simon.

Där började mitt nya liv! ett liv fullt av mening, en kärlek som är starkare än allt. En kärlek där jag visste att jag gjort fel i tidigare förhållanden. Och jag lovade mig själv att ge allt i hela världen för Simon, att aldrig någonsin såra någon mer. Simon visade mig ett helt nytt liv.. Han formade mig till den jag är nu. Och jag är så jävla ledsen över att jag inte kunde ha varit den jag är just nu för ett år sedan. Så människor slapp komma i kläm för mitt idioti..

Ni ser, tankar som bara rullar! inget viktigt.. men ibland vill man bara få ut saker som man gömmer längst längst in.

Publicerad 2010-02-22 10:55:56 i Livet i Gnesta,

Ny vecka, men inte en bra start.
Solen skiner, hur vackert väder som helst! men vet ni hur extremt kallt det är? det är nog den nya istiden! -27 grader i detta förbaskadeland. HELVETE! Vart kommer denna rysskyla ifrån?

Jag som hade hoppats på att få strosa runt med lillan i barnvagn, dricka en kaffe i kylan med skinnjacka, lager på lager kläder, stövlar, vantar & mys! SOL, och utan tre meter snö. Men den tanken försvann ju! Kommer ha snö fram tills i Juni. Ja lovar, vi kommer inte ha sommar i detta land längre.

Nä, va ska man hitta på idag då? ut måste jag iallafall! så på med skoteroverallen och möta Simon när han slutar.
Hoppas han klädde på sig varmt imorse... för annars kommer han förfrysa ihjäl! :)

Vad ska ni göra idag? nått tips? :)

Publicerad 2010-02-21 23:14:50 i Livet i Gnesta,

Godnight sweets!Kvällen har bestått av att kolla på wallander jag som suger på att kolla på svenska filmer, så va den faktiskt riktigt bra!
Vet inte varför? enda jag gillar är flickan som lekte med elden filmerna. Annars så tycker ja dom flesta är lama?
Känns bara som att kolla på en lång teater. Så inövat och dåligt? men wallander va fasiken helt okej.

Kollade SL nu också. Tänkte ta mig till stan imorgon eventuellt, men ersättningsbussar, och inställda tåg. Nja! känns som jag blir kvar hemma. Är så uttrååååkad och vill ha nått att göra! inte sitta ensam och deppa för sig själv.

Får se om jag kanske tar mig till K-stad imorgon också, beror lite på pengar! :) men de kanske löser sig.
Isåfall stannar jag med min mimooorschky i två tre dagar. Skulle va så himla mysigt, komma bort lite och träffa henne. Vi har en hel del att ta igen efter ett par månader känner jag. My love! <3

Nu blir det att slänga sig i duschen, och få en helkroppsmassage, kill & insmoooorning av älskling! för vet ni? han har lovat mig det! utan att jag tjatat hål i öronen på honom.
Han är helt enkelt bäst!

Sov gott så hörs vi alla imorgon! :)

Publicerad 2010-02-21 14:20:16 i Måste ha - Wanties,

Nu är sommar'n häääär igen! <3


Hittade massa fina klänningar på : boohoo.com! Gick in på emmas sida och hittade denna länk.
ÅH så mkt söta sommarkläder dom hade. Och jag längtar tills jag kan få använda en klänning utan att ha en stor och fet mage! gå runt och milfa och va snygg i en klänning ska jag göra i sommar, ATT JAG SKA!
Gå ner mina mammakilon, och sen är jag påt igen!
Fanns hur mkt som helst, och inga dyra priser heller. Värt att ta sig en titt! tänkte kanske beställa? lite sugen på de va.

Jag och Simon sitter hemma och har verkligen noll idéer på vad vi kan göra. Jag vid datan, å han vid playstationet. Så kul har vi det en Söndag? ut vill han verkligen inte! vilket ja förstår. Stå ute i fem timmar i snöstorm i converse är nog inte det roligaste han gjort i hela sitt liv! ;D

Försöker ta mig in på SJ:s sida också, vilket går sisådär? Bara för tågen fuckar borde väl inte sidan göra det?
Ska ju kolla tåg så jag kan ta mig ner till Karlstad och träffa min bästastevän som flyttade ner igår! <3
Inte träffat henne sen i November, skoja INTE om jag saknar henne i mängder. Tänkte åka ner 2-3 dar nu i veckan! mysa med hundarna, henne, liten, och ja. Ha de förbannat bra! :)

Publicerad 2010-02-21 09:45:21 i Livet i Gnesta,

Söndagsmorgon!Igår blev kvällen inte riiktigt som vi hade tänkt oss! utan Zander blev bjuden på att gå på konsert på globen & hjärtat kom som sagt inte hem förns 23.30. Så Markus och Alex frågade om dom fick komma förbi när klockan va 7 eller nått. Så dom kom, och jävlar va vi höll på med att försöka få gång en DVD! Han åkte hem, hämta data, hämta sladdar, brände ner filmer. Ja gud vet vad, tillslut efter MÅNGA försök hittade vi en duglig film: them! och ja, den sög. Förstår inte hur den kan ha fått så mkt nomineringar?

Sen kom baby in innanför dörren snöig, iskall och helt enkelt: Mig är de mest synd om i hela världen! Så jag hjälpte av med alla kläder, skor. Han va ju totalt ihjälfrusen! sen hoppa vi i in i duschen och ja bara krama om honom. Gud va mitt mammahjärta grät! BLÅ om läpparna också.

Iallafall. Lite varmare så kröp vi ihop 5 personer i soffan, upp med fötterna och satte på: Panormal Activity. HELVETE vilken obehaglig film! & speciellt när vi har besök av våran kära gubbe här som avgudar S.

Idag så får vi se hur det blir. Vågar inte sätta mig på ett tåg mot tälje, med tanke på hur trafiken är!
Så kör inte Pappa, så stannar jag fasiken hemma.

 

Publicerad 2010-02-21 09:38:52 i Livet i Gnesta,

Stackars!Igår va de en dag jag tyckte SÅ synd om min älskling! Han blev fast i snökaoset. Förbannade SL! De tog honom 6 timmar att ta sig från sthlm södra - gnesta. Som ska ta 50 mintuter i vanliga fall!
Så han fick sitta 3 jävla timmar i Södertälje hamn! :( sen lyckades han ramla i trappan också. Förbannat jävla halt, så jag har en skadad pojkvän hemma. Hela hans axel, revbenen allt! :( Idag blir det en : tycka synd om Simon dag!<3

 

Publicerad 2010-02-20 15:03:50 i Livet i Gnesta,

Lööööördag = filmmys!Morgonen började med att Steffi ringde och väckte mig, KORS I TAKET! sov till klockan 11.30 det händer verkligen aldrig längre. Så superskönt! Hon kom upp, slängde i oss frukost och baby sprang ner till tåget. Lämna Philips playstation!
Sen ringde vi Pappa! På med alla vinterkläder, mössa, jacka, vantar! ja ALLT.
Iväg till förrådet, börjar med att de är för mkt snö så vi kom ingenstans. Bilen stanna, så jag och steffi fick putta på bilen. Tillslut kom vi loss!^^, ja ramla i backen också. För framtung! :D

Sen så skulle vi skotta fram nyckel till förrådet.... LYCKA till! låg under tegelpannorna som inte ens fanns för all snö.
Så vi skottar oss svettiga, skottar loss dörren till förrådet. Men vet ni? INGEN NYCKEL!
Pappa: Men oj.... Den ligger nog i merchan!
Så där har vi stått och skottat som två judar i auswisch! :( så in i bilen frusna och helt tokblöta! kom hem. Av med alla kläder, åt go mat! och nu ligger vi strandande här.

Ikväll kommer Zander över med massa film till oss, så blir att se: wolfman, shuttter island och lite till.
Riktigt mysigt ska de bli faktiskt!

Jag förstod också varför jag inte varit utanför dörren på TVÅ hela dagar, de finns ju ingen mening alls med de?
Äckelväder!

Publicerad 2010-02-19 19:17:30 i Livet i Gnesta,

En vecka mindre tills lillan är hos oss!http://www.thinki.se/wp/wp-content/2010/01/3798563688x.jpg

Ikväll så är det Lets dance igen!
Och ja, har kollat nu varje Fredag & ska fortsätta med de tills lillan kommer! för varje vecka så är det EN vecka mindre hon kommer ligga i magen. De gillar vi!

Förra veckan så lämnade äntligen Birro ut, TACK gode gud. Avskyr den människan och kan inte ens ta kritik! nä, fy. Vart så glad. Undra vem som vinner iår. Vilka tycker ni?

Nu har vi precis ätit en supergooood middag med stekt lax, hemmagjord potatismos och stuvad spenat och en klyfta citron. MUMS! Simon sprang ner och handlade krossad chokladglass också, fettisfredag.

Just nu ligger hon och har gymnastik i magen. Det märks att de inte finns någon plats kvar längre, så hon är verkligen överallt med sina fossningar! helt plötsligt sticker nått vasst ut, hennes häl kanske?

Publicerad 2010-02-19 17:08:14 i Livet i Gnesta,

Någon som vet, någon som veeeet?! :DBARNBAZAR!

Systeryster ringde nyss & frågade om vi ville följa med på bazar på Söndag i Södertälje! :D
Kan vara värt att gå på, kul om man hittar nånting. Och som sagt, bebis kläder är ju nått som aldrig används nästan.
Kanske hittar lite annat smått & gott! någon annan som har erfarenheter utav bazarer?

Publicerad 2010-02-19 11:29:24 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 37, 36+0.

Uträkning utgår från dagens datum: Fre 19 feb 2010.
Din graviditet startade Fre 12 jun 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Fre 26 jun 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 253 av 280. (90,4%).
Du är i vecka 37.
Du har gått 36 fulla veckor och 0 fulla dagar (v36+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tors 18 mar 2010
Du har 27 dagar kvar till beräknad förlossning

Mamma:
Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Bebis:
Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.


Egna tankar:

Det finns nog inte ett ord i hela världen som kan förklara detta lyckorus jag har i hela kroppen! 27 dagar kvar, sen har vi henne förhoppningsvist här hos oss. Förstår ni? denna graviditet... ja har gnällt & gnällt, men snart är den verkligen slut! det känns helt overkligt.

Åh, du ska bara veta så mkt vi längtar efter dig.. Tror att Pappa är ÄNNU otåligare än vad jag är. Och vill bara få upp dig på sitt bröst & snosa med dig.
Du kommer när du är redo, och vi kommer vara här & tahand om dig!

Publicerad 2010-02-18 22:58:02 i Livet i Gnesta,

Och så va de kväääll igen.*Pepparpeppar!!!!!*

Jag tror att nått börjar komma igång igen.. Så som det SKA!
Vågar inte önska, men de känns bra! de känns... Som de SKA göra...
Äntligen, dags att n j u t a.


Darling kom hem efter jobbet, och korvstroganoff lagade vi! MUMS.
Blev att hoppa in i en liten dusch, (som vanligt) och myste järnet i soffan. Trodde att vattnet gick! fick någon skum känsla i hela kroppen och bara kutade in till toaletten. Men de hade det icke!^^  Tur det.

Sitter här med miljoner tankar i huvudet, fick precis ett roligt samtal....
Hur dum får man vara? välkommen till 2010 och inte stenåldern kärring.

Nu blir det fiiiiiiiiilm & mys men Simon, och mysa hela dagen lång ska vi göra. Första helgen han är ledig på hur länge som helst, så redo för Lets dance! :D

Publicerad 2010-02-18 17:08:03 i Gravid med Wilja <3,

Någon som fotar? bebismagen måste hinna fotaaas!http://www.alltombarn.se/polopoly_fs/1.7164!image/406495611.jpg_gen/derivatives/article/406495611.jpg

Jag har helt glömt bort att jag snart inte är GRAVID längre! Och jag har ju inte hunnit ta fina riktiga bilder på magen? Jag vill verkligen ha det! Nått som man alltid kan minnas, extra fina kort eftersom jag själv inte har en systemkamera.

Finns det någon som KAN eller vet någon som kan fota? som gör det lite vid sidan av? Kanske inte lika dyrt som i studio. Har kollar runt på olika ställen, men 2000-3000 är lite mkt för oss just nu! "/

Men mer en symbolisksumma? :D
HJÄLP mig!!!

Ska också gå ner till apoteket och köpa en gipsavgjutning, så jag kan få en stor maaaage till minne! :)

Publicerad 2010-02-18 13:56:14 i Gravid med Wilja <3,

Förlossningsbrev till personalen på BB.♥ Förlossningsbrev till våran älskade liten.

Patricia Lindh
Simon Brandén


När vi kommer in till förlossningen så vill jag hemskt gärna bada, ligga & ta det lugnt med lite musik om det går i bakgrunden för att få en så 'hemma' känsla som möjligt. Vill ha det i lugn och ro, vill gärna att Pappan (Simon) ska massera mig under värkarna. Och jag VET att det inte alltid kan uppfyllas, men om det går om det finns möjligthet. Jag skulle gärna vilja ha ett lavanemang.

Om läkarstudenter skulle vilja 'kolla' på förlossningen för att lära sig så är det helt okej, men inte att det blir som en djungel. Vill försöka ha det lugnt och harmoniskt, som jag nämnde tidigare. Naturligt och 'hemma!'.
Jag kan acceptera manliga barnmorskor, men helst kvinnliga. Men det viktigaste är att det går bra för både mig & liten. Det är prio ett! gör allt som krävs för att hon ska få det så bra som möjligt i starten i livet.

Jag vill ha EDA och lustgas till hjälp. Bad, massage till hjälp.. Jag vill hemskt gärna gå mycket när det är dags för att värkarna ska mildras. Så kanske det inte blir, man vet aldrig hur ens förlossning kommer att sluta.

Jag vill jätte gärna ha hjälp under värkarna, hur jag ska andas rätt, hur jag ska krysta rätt för att undvika att spricka!

När bebisen kommer ut så vill jag ha henne på magen på en gång! om det går så vill jag gärna ta emot henne själv när hon kommer, hjälpa till när hon är påväg ut! om jag har ork till det självfallet. Simon vill klippa av navelsträngen, och sen vill vi ha en stund tillsammans alla tre.. Bara att vara och njuta!

Såhär kommer mitt förlossningsbrev se ut mer eller mindre. Kommer ändra massa och lägga till, har inte en ANING om hur man skriver ett förlossningsbrev? hur har ni gjort? tycker det är jätte svårt!
För man vet ju aldrig hur förlossningen kommer att sluta? det kanske blir snitt? det kanske händer komplikationer?
Jag kanske inte hinner ta EDA:n? de finns så mkt man inte vet.

Publicerad 2010-02-18 13:26:56 i Gravid med Wilja <3,

BB-väskan ska packas så småningom. • Stor tees till Mamma som jag kan strosa omkring i.
 • Massageolja ska med, Simon ska slaviskt massera mig om de så behövs!
 • Läppbalsam, de är nog ett måste.. arméns eller vaselin.
 • Kameran ska med! Ett måste, fånga det finaste ögonblicket på kort.
 • Bok, tidningar etc. Nått man kan slappna av till.. kan vara mysigt, den bästa musiken! <3
 • Toalettartiklar, tandborste, HUDLOTION, etc.
 • Druvsocket & lite godis! kommer alltid behövas lite energi! helst en semla^^, haha.
 • Mjukiskläder till Simon som han kan byta till, vill ha en känsla av hemma!
 • Mysiga kläder till mig som jag kan ha när jag åker hem, bekvämt och som sagt. Hemmakänslan! :)
 • Amningsbh (måste införskaffa mig!) har ni några tips om var jag kan hitta dom?
 • Amningsinlägg, det har jag redan här hemma.
 • Bindor... Mysigt nog!
 • Babyskydd till bilen, ställs in i Pappas alldeles strax.
 • Bodys till liten, byxor, strumpor, mössa, vantar, overall.
 • Filt
 • MVC-Journalen
 • Legitimation
 • Pengar, plånbok.
Har jag glömt nått SUPERVIKTIGT? det va detta ja tänkte på nu iallafall! :)
Säg gärna till ifall det är nått ni bara va tvugna att ha med er, vill ha all hjälp.

Publicerad 2010-02-18 13:15:44 i Livet i Gnesta,

AJ, min stackars!Simon kom hem en stund för att bre ett par mackor totalt krigsskadad! Stackare.
Duktig som han är så skulle kocken laga mat på jobbet, men 'råkade' lägga hela förbannade handen på plattan! AHHJ. Så nu kommer stackarn vara helt skinnflådd.. ni vet ju hur ont det gör bara när man bränner sig lite på fingret i ugnen? Men nu snackar vi om en HEL hand!

Idag är det en sån dag då jag har lust att göra en miljon saker. Men, har ont som en tok! så jag tänker stranda mig här hemma. Städa undan och göra lite fint, tvätta & fixa! det får allt bli en sån dag. Knackar någon på, så kommer människan inte in. För ja liknar sjuttio svåra år idag! Men vet ni? skönt att ha en sån här kass dag också.

Jag börjar tänka mer och mer på förlossningen, jag har inte ens skrivit ett förlossningsbrev ännu? När packade ni era BB-väskor? jag har inte vågat göra nått sånt än! men när ja tänker efter, så borde jag faktiskt göra det. Vi har ju som sagt en bestämd dam i magen som inte verkar tycka om mammas mage. Utan att hon vill UUUT!

Publicerad 2010-02-18 10:24:24 i Livet i Gnesta,

GUUMORGON!Inatt så har det varit en känslomässig berg & dalbana! Både jag och älskling har pratat, skrattat, gråtit, kramats, älskat, skrikit & förlåtit. Haha! Tror vi somnade 3, och Simon gick upp vid fem? "/ Min stackars älskling!

Jag ska sluta sitta vid datan så mycket. Som Simon säger, fan en del av mig är ju helt beroende! i varje tv-reklam, varje ledig stund så sätter jag mig bara en 'snabbis' för att kolla allt? och det är ju SANT! men bloggen är så viktig för mig, så det är klart att jag VILL sitta vid datan. Men inte hela tiden, och ja förstår honom.. Gud om vi vände på det?
Att jag jobbade HELA dagarna, dom få timmarna ja va hemma så väljer han datan framför mig? shit, vadå andrahandsaltenativ, FAST man inte själv tänker på de sättet! ;D

Nä, så bloggar hela dagarna och självklart på kvällarna också. Men inte lika mkt när söten är hemma, tycker fan synd om honom? Så, inte mkt sömn för oss inte! men att somna tätt inslingrade i varandra, de finns nog inge bättre. Önskar faktiskt att vi bråkade lite mer än va vi gör! då får ja fler tillfällen att bara snosa in honom allt de går. De GILLAR vi! :D

Va ska man hitta på idag? eventuellt ta mitt pick & pack och ta mig till Millan i Södertälje! frågan är bara hur de kommer gå, magen har sin egna lilla protest idag. Gör så fruktansvärt ONT i bäcknet när ja går? AJ!

Publicerad 2010-02-18 00:05:34 i Livet i Gnesta,

Åhå! de e så man gör..


Här kommer det lite sporadiska bilder! överst så ser ni kära Markus öva glatt på Josefins söta docka, som jag måste lämna! glömde den här när dom va här sist, och ja glömde att ta me den när ja träffa cassandra senast! :( Men som sagt, du ser att den blir VÄÄL omhändertagen! Satt och fixade lite med alla bebiskläder som ska tvättas, så dockan fick på sig olika mössor etc. Lika bra att öva grabbar! snart har ni en tjej här hemma.

Sen lite bilder på hjärtat när han skulle ÖVERASSSSKA mig med frukost på alla hjärtans dag, men ja vakna i panik av att han inte va hemma och kunde inte somna om! :( Men tillsluuut kom han hem och ställde sig och gjorde världens goaste frukost. Han är helt enkelt bäst tror jag?

Sitter här nu helt ÖVERLYCKLIG att jag har ett fungerande internet, läser era bloggar och NJUTER med stora bokstäver! (notera) det. En dusch senare, en pojke som sover så börjar jag också bli trött..
Är bara rädd att överge datan, tänk om den inte finns här imorgon? vart tar ja vägen då! inte en dag tiill utan internet.
Fan va beroende man är egentligen? nä läsa vidare lite. Sen nanna kudden!

Publicerad 2010-02-17 23:41:15 i Magbilder med Wilja,

Vecka 37, KOLOSAL!
Jag förstår verkligen att lillan vill ut NU! Det finns ingen plats för henne i min mage längre.
Det är ALLT jag är, en enda stor och rullande mage! Hur ska det här sluta? shit, tre veckor kvar och jag känner mig redan BRUTALT kolosal! är som en valross hela jag.

Och du trycker nog på mammas alla nerver som finns, gör så ONT i magen just nu! revbenen är bortdomnade, känns som jag har blåmärken på insidan av huden. Bäcknet bara skriker efter alvedon eller nått starkare. Gör verkligen pissigt ont att gå just nu! "/
Men vet du liten? allt är värt för dig! hela världen är du värd. Vi älskar dig så oerhört mycket <3
Snart är du hos oss, håll ut en liten stund iallafall. De klarar du av!

Publicerad 2010-02-17 22:06:26 i Livet i Gnesta,

Precioushttp://thing-studio.com/blog/wp-content/uploads/precious-movie.jpg

Kom hem för ett tag sen, och vet ni? min älskling hade tänt alla ljus, plockat fram skorpor och ost, satt på tévatten och sussade i soffan! <3 återigen så får jag komma hem till min skatt som gjort det så fint. Obeskrivlig kärlek!

Tog en sen lunch när jag kom till medis med storebror, tack för det! <3, blev pasta med fläskfilé och en latte. Det satt som en smäck! sen blev jag även bjuden på bio, bortskämda lillasyster! massa popcorn senare så satt vi i biosalen och skulle kolla på 'Precious'. Har läst om den, och även fått höra all bra kritik från Malou på 4:an! så tänkte att den skulle va helt grym.
Men fasiken va besvikna vi blev? Och Mariah gjorde ju en scen som socionom på 5 minuter. Nä, alltså! den va ju bra, men inte alls som vi hade trott. Sen blev det en liten promenad till Slussen där vi skiljdes åt, va så underbart att gå på götgatan igen! shit, de va mitt hem... Nu va de hur längesen som helst man gick där! "/ De gillar vi iiiinte.

Och sen kom räddaren i nöden förbi. MARKUS! sen wips plötsligt så låg de ett bredband på boordet, THANK U! Så medans älsk jobbar heldag imorgon igen så kan jag iallafall socialisera mig.
Och tro mig, ska läsa ALLT som jag har missat och lägga in en massa nya bilder igen!

I'm back bitches.

Publicerad 2010-02-17 14:17:12 i Livet i Gnesta,

Jag är fan kär i er!

Kärlek till er alla, ni får mig att bli så lycklig när jag kommer in och läser här.
Att ni verkligen bryr er om mig och lillan, det känns verkligen! vill bara säga att jag uppskatter er så otroligt.

Då sitter man här igen! pressbyrån al'a Gnesta! och vet ni? ja ska våga mig ta mig upp till Stockholm idag. Ska möta upp kära storebror på medis för en fika och bio, känns verkligen som jag behöver det! prata av mig lite.
Gud de e så mycket som händer nu runt allting.. Och vill bara få ordning på allt, men tålamod! de som behövs.

Idag jobbar älskling 12 ht, likaså imorgon... stackarn! "/ men som sagt, kafferaster regelbundet så han klagar inte. Han gör ju lixom nada! kollar tv och får betalt. De gillar vi! Och nu den 1:a Mars så kommer han eventuellt att börja som hjälplärare här på Frejaskolan i Gnesta! få in lite extratider där med när han kan. Helt super! :)

Allt löser sig... de gäller bara att hålla ut tillsammans! :)

Annars så har verkligen bricanylet hjälpt, dock känner jag mig som ett cp efter! skakig och illamående. Men tar ja de inte så kommer sammandragningarna.. Så de är bara att mosa i sig så liten kan växa sig stooor & stark!
Vill inte få ut henne nu och ändå inte få hem henne på någon vecka! *aj i mitt mamma hjärta!*
Så hellre att ja mår illa och har de kämpigt än att ja inte får snosa med henne på nätterna.

Ja kommer UPPDATERA så ofta ja kan! LOVAR er.

Publicerad 2010-02-16 17:21:33 i Gravid med Wilja <3,

In till förlossningen i nyköping!Nu hoppas jag inte att ja skrämmer er allt för mycket med mina inlägg, och sen är de ingen som skriver på evigheter.

Vi åkte in till förlossningen efter många om och men, Markus, jag och Simon hoppade in i bilen och tog oss till Nyköping! jordens läskigaste väg, + den hemska dimman. Nä, kunde allt klarat mig utan de!

Kom iallafall fram, blev insläppta efter 10 minuter?! bara de säger väl va de e för ställe. Iallafall.. Kommer in, dom sätter en CTG kring magen! och de vi får reda på att de är jäkligt livat i magen!
Sammandragningar hela tiden, och dom håller i sig mer regelbundet. Fick göra ett vaginalt ultraljud också, tappen har mjuknats nästan helt. Utplåånad... Men fick bicanyl som ska stoppa allting! så fick de direkt, och fick med mig tabletter hem som ja ska ta fram tills förlossningen! :)

Så lillan får allt stanna i mammas mage ett litet tag till, där har hon det bäst än sålänge! men hon mådde iallafall super under mina SD, så inget att oroa sig över. Och pulsen låg mellan 140-150 under hela tiden.
PHU!

Så hem med hjärtklappning och somnade som en stock! UTAN sammandragningar, kors i taket! de har ja längtat efter.

Tack till alla era kommentarer, de värmer att gå in här och kolla! <3

Publicerad 2010-02-15 16:02:21 i Livet i Gnesta,

TACK MARKUUS!Jag har internet hemma, vet ni? Jag är lyckligare än nånsin! känner mig helt lost utan bredband. Men nu jäklar, ska sätta mig och kolla runt på allt som jag har missat den sista veckan! ^^, skulle åka in till tuben idag också. Men som sagt, nu vågar jag inte röra mig nånstans! :( ont, läskigt å fan ska jag göra?

Igår så va det iallafall <3 dag! hur mysigt som helst. Älskling överasskade mig med supergofrukost, en bra film, somnade en stund i soffan. En helt vanlig slappdag med de lilla extra! åh, jag älskar dig.

Publicerad 2010-02-15 15:59:42 i Gravid med Wilja <3,

Åka in till förlossningen?Steffi skulle förbi VC och göra ett slutprov! så jag bestämde mig att gå förbi MVC och kolla att allt såg bra ut, me tanke på alla sammandragningar jag haft de senaste dagarna.

Så gick in, hon kände o sa: OJ! är det såhär hela tiden? då ja knappt märkte nått alls, (blivit för van...)! Sen bad hon mig att dra ner brallorna för hon skulle känna efter lite mellan benen på mig. (tur att jag fortfarande kan raka mig!^^) haha.
Sen kör kärringen in HELA handen, alltså allvarligt.. De känns ju som ja blir av med oskulden varje gång jag har sex redan nu! Men ont gjorde det...

Sen så kände hon efter, och lillan ligger jätte långt ner! så hon sa att de inte är konstigt att de gör så ont. Och tappen har mjuknat redan!"/ så hon tyckte vi skulle åka in till förlossningen. För IFALL hon vill komma ut nu, så måste vi skickas till Eskilstuna där dom har neo. Eftersom hon fortfarande är lite orolig! "/

Vet inte hur vi ska göra.. Sitter här och de bara snurrar i huvudet! så ont gör de ju inte nu? inte som förut.

Publicerad 2010-02-13 12:55:10 i Livet i Gnesta,

Alla hjärtans dag imorgon! för ett år sedan så..


För precis ett ÅR sedan, eller på Alla hjärtans Dag förra året så befann jag mig på ett flygplan till Thailand.

Inte en tanke om att ha en liten i magen, inte en tanke på nått annat förutom att just bara: va!
Mitt liv har verkligen förändrats med stormsteg. Både för mig och Simon, men vet ni? jag kan inte vara lyckligare! och kommer aldrig för en dag ångra vårat beslut över att behålla våran W.
Det kommer föralltid vara mitt livs största och bästa händelse! och något som jag kommer vara så stolt över.

För ett år sedan va jag någon helt annan som jag idag inte känner igen alls? Någon som bara gjorde saker för ja kände det, festade, åkte överallt och ingenstans, sårade massor av personer, dum och naiv!

Idag så sitter jag här, och bara önskar ja kunde hoppa tillbaka i den tiden för ett ögonblick och ruska om mig! Tala om för mig alla konsekvenser. Allt som har med uppskattning va helt borta för mig, när man har allt så blir man bara girig och vill bara ha mer.. Så idiotiskt!

De ja vill komma till är att ja trivs så mkt mer i mig själv som person nu, än vad jag någonsin har gjort. Och jag är stolt över mig själv, och vad jag har blivit.
Att denna denna uppskattning till någon annan än sig själv, till Simon är så stor för mig! Jag älskar dig över hela mitt hjärta.

Publicerad 2010-02-13 12:46:07 i Livet i Gnesta,

Ännu ett blogginlägg från pressbyrån!Jajjemen, här är jag strandad ÄNNU en dag! pressbyrån i Gnesta. Kan tacka GUDARNA för att det finns just nu! :)
Mitt internet, hela mitt liiiv.
Väntar på att Stephanie ska bli kvar, iväg och fika lite med henne. Är hungrig som en apa! Va föresten iväg och klippte S mormor igår igen. Så nu kan hon visa sig bland folk! ;D

Sammandragningarna ger sig verkligen inte, blir tokig på dom! sånhär konstaaant molande värk. Kan de bara inte sätta igång på riktigt istället för den här jobbiga jäkla värken, irriterande. Har tagit en alvedon till nu på morgonen!

Idag är det också en sån dag då simon är och jobbar HELA dagen 13 timmar idag. Ja saknar honom! Jobbet har tagit honom ifrån mig, men så kul att han trivs + att dom vill ha in honom så mkt.

Nä, blir sånna här korta inlägg nu! "/ och inga roliga inlägg och romaner. Men de får ni TÅLA!

Publicerad 2010-02-12 13:29:52 i Livet i Gnesta,

Ja saknar er!

Ikväll skulle jag egentligen åka till kära Lindah och kolla på lets dance medans Simon, markus och alex skulle sitta hemma hos oss, kolla OS och sörpla ÖL! :D , men... eftersom ja knappt vågar ta mig ut utanför huset så blir jag kvar hemma. Ifall de skulle hända nått, har fortfarande sd nu! inte lika starka som innan, men dom håller i sig. Så idag ska de bli en: ta hand om mig själv dag, peela mig, duscha, skrubba, mysa & ha det bra.
Känner att jag är värd det efter allt. Ska ta och handla massa gott så ja kan mysa med ikväll också.

Jag saknar att läsa era bloggar, de är ju hela mitt LIV!

Publicerad 2010-02-12 13:26:42 i Livet i Gnesta,

En helvetes natt! "/

Hit vill jag flyga väg till nu, till värmen, till att bli mänsklig igen! Sitter som sagt ÅTER igen på pressbyrån, för vårt internet vill fortfarande inte som jag vill. Kan lova er att jag har riiiktigt händelserika dagar hemma, NOT! Sjukt tråkigt.

Inatt va det hemskt, har inte haft så ont under hela graviditeten. Inte en enda gång, va vaken när Simon gick upp kring 6 imorse. Hade ingen aning om vad klockan va, och har inte haft nån koll på nått inatt! försökt att sova, ta de lugnt, andas och bara ligga still. Men fan, blev jätte orolig ett tag och ville ringa in. Men sen avtog allt såklart! Så gick upp med Simon och tog mig en kopp té och åt en macka, somnade om gott efter det. Så några timmar har jag fått sova allt!

Idag är min lilla tjej EN vecka större än förra! och allt går frammåt, hon börjar växa till sig nu. Men hon får stanna i två veckor till minst, minst minst minst. Sen får hon gärna komma och gosa med oss! :) men inte än, då du fortfarande är liten och ömtålig.

Igår så åkte jag till södertälje för att möta underbara Lindah! tog bussen hem till Millan och kollade på deras nya och fina lägenhet. Mela va där också, jätte kul att träffa henne också.
Va kvar, drack lite kaffe! hem till Lindah där de bjöds på riiiiktig husmanskost! ;D Falukorv, stuvad spenat och potatis. Så förbannat gott, enkelt och ja.. fet och härlig mat! vi gillart.

Va hemma klockan 22.15 sen, så de blev ganska sent. Kom hem, och där hade Simon städat så fint, tänt massa ljus, dragit ut täcke och kuddar på soffan och han låg och snosa, precis somnat. Satt och bara kolla på honom en stund, och bara insåg hur otroligt stolt jag är över att kalla honom för min.

Publicerad 2010-02-12 13:19:34 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 36, 35+0.Bebis:

Nu har bebisen ökat med 250 g sedan förra veckan och väger ca 2750 g och är ca 46 cm lång. (34 cm från huvud till stjärt.) Föds din bebis i vecka 36 klarar den sig oftast alldeles utmärkt. Många kvinnor upplever att bebisen är mer stilla nu än tidigare. Nu avslutas ett kritiskt stadium av hjärnans utveckling, den är färdigväxt och mogen för livet efter förlossningen.

Mamma:

Gravid vecka 18
Din mage mäter mellan 32 och 35 cm. Nu står magen som högst, livmodern känns säkert ända upp i revbenen, men kommer snart att sjunka för var dag allteftersom bebisen lägger sig tillrätta i bäckenet. Nu kan din vikt vara bestående under resten av graviditeten. Viktökningen kan variera men bör ligga mellan 11 och 14 kg. Du drömmer säkert om förlossningen. Din råmjölk kan läcka från dina bröst. 

Egna tankar:
Oj, det börjar gå så otroligt snabbt, hänger inte med riktigt känns det som.
Inatt va de hemskt, har inte kunnat sova någonting och har haft riktigt ont! varje steg ja tar så känns det som lillan ska ramla ut. Blev riktigt orolig ett tag och ville ringa in, sen avtog allt en stund för att börja igen en stund senare. Så nu är ja TRÖTT! Har ont, och är allmänt vresig av mig.

Publicerad 2010-02-11 12:43:00 i Livet i Gnesta,

FÖRLÅT! INGEN BEBIS HAR KOMMIT! :)För att göra er riktigt besvikna så har ingen bebis DYKT upp ännu! ;D Utan de är så att vårt kära internet har lagt NER totalt! så nu sitter jag och muppar framför datan på bibblan. Trängs bland småpojkar som ska spela lite spel på datan! kriga mig fram och fick en TID! ;D

Hoppas ni kommer stanna kvar vid bloggen och fortsätta att SLAVLÄSA den, för snart är internet igång igen och bloggdrottningen mår susen! :D

Tack för alla era underbara kommentarer, värmer helt sjukt mycket att komma in och läsa alla lyckoönskningar! men vi får hoppas att liten hänger kvar i magen ett tag till.

PUSS! // Eran trogna Patricia.

Publicerad 2010-02-07 21:59:09 i Livet i Gnesta,

Måndagskvällen i de stora hela!Då har det blivit en seeeeen middag med älskling ikväll! Får inte hända igen.. Shit, allt ätandes på kvällarna, inte konstigt att vågen tickar upp, hua!

Men chili/ingefärsmarinerad lax med rotfrukter & broccoli i ugn. Fullkornsbulgur & lite kokt potatis! :D
Hur gott som helst, och tar 0 tid att göra, in i ugn med olika kryddor! hacka lite grönsaker så är allt klart.
Och riktigt gott är det också!

Tycker det är så mysigt när hjärtat kommer hem och har en miljon saker att berätta om nya jobbet! känns så skönt att han har kommit in så bra på EN gång!
Så nu jobbade han som sagt Lördag + Sön, nu blir det även mån, tis, ons, tors, fre och EVENTUELLT helgen om han vill!
Skönt att de finns möjlighet till mkt tider! och han tycker de är roligt också! :) känns super skönt.
Nu blir det som sagt sista lönen från Definitiv, och månaden efter kommer denna från detta jobb. Så de blir inga superhöga någon av dom, men det är en inkomst! och de känns så skönt att de ordnade sig med jobb direkt nästan.

Har fortfarande den här molande värken i magen, men tog en till alvedon! känns bättre. Ska hoppa in i en varm dusch igen om en stund, kanske hjälper denna gång, kanske slipper förvärras som förut idag.

Och imorgon så bär det av mot Farsta! Ska ju till Tuben för andra gången :) ska bli skitkul. Dock inte pratat så mkt med någon i veckan! "/ Nu blir det att myyyysa! sen superbowl på tv ikväll som älskling bara måste se.
Kommer somna på honom inatt...

Publicerad 2010-02-07 18:30:24 i Livet i Gnesta,

Blond kommer nog bli brunett igen.Jag har nu känt efter. Jag är en blondin just nu, som jag är från grund & botten! men efter 6 månader som brunett så känner jag faktiskt att det är mer JAG!
Just nu kan jag inte kolla mig i spegeln utan att känna: De här är fel, det är inte jag!
Det kanske är för att jag är ovan? men just nu känns det faktiskt som att jag passar mer i att ha mörkt hår. Även om de känns som man försvinner i håret när man är blek och jävlig som jag är nu.

Men, kommer låta håret vila veckan ut! och för att känna efter, annars blir jag mörk igen till nästa.

Publicerad 2010-02-07 13:17:55 i Livet i Gnesta,

Aj, jag har ont & mår som pesten!Simsalabim och personlig tränare blev ja allt! ;D

Idag är det en konstig dag. Jag mår inte bra över huvudtaget! Vaknade av att Pappa ringde och sa att min bror, tjej och brorsdotter skulle komma och hälsa på. Och eftersom jag aldrig träffar dom så hoppa ja in i duschen, såg fram emot att krama om lilla Julia. Men..

Jag har ju haft så extremt ont i magen sedan igår, hela dagen! Vet inte vad det är. Men de strålar ner mot m***n, gör ont i ryggslutet och de bara krampar. Som sammandragningar, men högt högt upp, precis under revbenen. Iallafall, jag somnade igår. Men har haft ont under hela natten, och vakna med den här jäkla molande värken. Hoppa in i duschen för att se om de släppte, blev fasiken bara värre med vatten! :(

Tog på mig iallafall, ställde mig upp och fick jordens yrselattack! kunde inte andas knappt, och bara kallsvettades. Pärldroppar! så kröp ner i sängen igen och ringde pappa å sa att... Ja stannar NOG hemma!
Så här ligger jag, helt utslagen. En alvedon senare mår ja bättre, inte ont i magen. Mest obehagligt & de trycker neråt! känns som ja ska skita på mig, (men ändå inte) skumma känsla!
Så idag blir det att göra så lite som möjligt, absolut nada!

Och jag har en liten vilding i magen, en fot hit & en dit, en rumpa här & där! hon är överallt och magen bara guppar upp och ner! och de trycker mer och mer neråt. Kan de vara så att hon börjar fixera sig? därför de gör så ont? :(

 

Publicerad 2010-02-07 13:10:07 i Livet i Gnesta,

Allt det här gamla.

Varje gång man sätter sig vid datan så kommer man in på alla gamla bilder man har, konstigt nog? men jag gör det iallafall! varenda gång kan ja säga. Sätter mig och blandar genom med ett leénde på läpparna och drömmer mig bort till värme och en platt mage.
Jag tror inte ni förstår hur o t r o l i g t mycket jag längtar efter att bli smal och snygg igen! och shit vad ja ska kämpa. De ska bli så förbannat roligt att börja träna igen, men olika proteinsheejks, träningsprogramm. Ja, ni vet allt som hör till! kost och träning är nog de bästa jag vet.
Äta bra mat, träna som bara den! Öka i vikt (muskelmassa) men samtidigt tappa vikt i fett.
Tycker det är så grymt snyggt att vara smal men VÄLTRÄNAD! att bara vara skinn & ben är nog de fulaste jag vet.
Muskler ska man ha! långa och snygga. Tight & fast, de strävar vi mot serrni!

Föresten! jag har kommit på en sak. Jag är nog inte så blond längre, jag saknar mitt bruna.

Publicerad 2010-02-06 22:19:35 i Livet i Gnesta,

MELODIFESTIVALEN, vilket jävla SKÄMT!För det FÖRSTA, så vad gör Dolph som programledare i detta? förstår verkligen inte charmen i det hela. Han låter som en stel reklampratare. Lama och tråkiga skämt! Sen Måns i det hela? visst, han är snygg bla bla bla. Men kan man bli mer mediakåt än honom? ställer upp för ALLT bara för att synas i rutan! och den jobbiga och tråkiga bruden, försvinn!
Gillart verkligen inte iår kan jag säga.

Salem Al Fakir:
Är den ENDA som jag faktiskt hyllar ikväll! Han hade allt i sin låt, han har charm, bra utförande, rolig låt och framför allt ANNORLUNDA och nått som inte låter likt nått annat. Nä glad att han gick, och flest röster! de gillar vi verkligen.

Ola:
Han är duktig, men han har inte kommit längre än idol! han är ingen stjärna, och absolut ingen schlagerman! så enkelt är det. Hans låt va absolut en av dom bättre, men kom igen! och va har pojken gjort med håret, kamma till dig! Men kul att han gick vidare iallafall.

Jessica Andersson:
DU HAR GJORT ditt och kommer inte längre ha sin chans, hennes låt låter likadant som alla andra. Tråkigt!

Linda Pritchard:
Ganska härlig låt med lite 'schlager' i, men snälla! ser också ut som alla andra, charlotte, beyonce, u name it.
Och påminner mig om ... SHAKIRA!

Jenny Silver:
De va nog den människan jag störde mig MEST på! va är de för outfit? satt i tre minuter och undrade när låten skulle komma igång, sen va den helt plötsligt SLUT? och va gjorde hon med armen? en enda rörelse under hela låten! fyfan va kasst. VEM ÄR DU LIXOM!

Sen tänker jag faktiskt inte ens nämna de andra.... BESVIKEN!Publicerad 2010-02-06 21:02:46 i Livet i Gnesta,

Träna och bli snygga! eller känner någon som vill börja träna.Tänkte överlåta mitt medlemsskap hos Worldclass nu pga att vi inte har nått w-class i närheten och att det inte riktigt finns någon tid till att hinna träna lika effektivt hela tiden.

Band upp mig på 24 månader. Har kvar tills den 27/1-2011 Så istället för 24 månader så erbjuder jag nu 12 månader! :)

Känns kanske långt med en bindningstid på två år! :)

Hos worldclass erbjuds flera olika träningsformer, allt ifrån individuellträning till:

 • Gruppträning
 • Individuellträning
 • Personligträning
 • Yoga osv.
Du kan träna i hela Sverige, alltid i fräscha lokaler, så du behöver inte sluta träna pga att åka på en semester.
Behöver inte tänka på fakturor etc, det dras från autogiro samma dag varje månad utan extra avgifter.
Så 469:- i månaden, så får du all träning & hjälp du behöver. Oavsett vad du har för mål med träningen.

Viktuppgång, viktnedgång, bli mer atletisk.
Så vill ni veta mer så kommentera detta, så kan vi ta mer personligkontakt, så kan vi höras via telefon. Så kan jag besvara frågor som eventuellt kan finnas, och hur vi ska gå till väga med detta.

Massa kramar till er!

Publicerad 2010-02-06 19:48:23 i Livet i Gnesta,

PedofiliAbsolut förbjuden bild i Australien!

Absolut förbjuden bild i Australien!

Australiens regering har beslutat att förbjuda porr med småbystade kvinnor. Ja, du läste rätt. I tron att småbystade kvinnor på bild kan uppmuntra till pedofili, har man nu introducerat ett förbud mot all porr som avbildar kvinnor med små bröst. Och man tar sig för pannan. Hur har de tänkt nu, stackarna? Australiensarna har uppenbarligen drabbats av en alldeles osedvanligt allvarlig, kollektiv sexualneuros.

Enligt Australiens censurlagar, National Classification Code, klassas olika media enligt ett system, och detta system är upplagt i olika grader av hur hårda restriktioner staten tar gentemot materialet. Viss information anses vara så hemsk att samtliga invånare bör skyddas från den, och det inbegriper ”skildringar av barn under 18 år (eller som kan uppfattas som barn under 18 år), som en normal (reasonable) människa som kränkande (oavsett om det är sexuellt eller ej)”.

Nu snackar vi gummiparagrafer, förstås, men en av konsekvenserna av denna klassificering blir just att vuxna kvinnor med små bröst kan uppfattas som ”barn under 18 år”, och därför är avbildningar av dessa kvinnor numera förbjudna i det underbara landet Australien. En skönt bisarr konsekvens av denna lagstiftning är att om du själv är kvinna, bevisligen över 18 år, men utrustad med små bröst, och fotograferar dig själv naken – så kan du bli fälld för produktion och innehav av barnpornografi.

Tänder du på detta? Då är du nog fan pedofil! I alla fall i Australien!

Tänder du på detta? Då är du nog fan pedofil! I alla fall i Australien!

Ska man skratta eller gråta? Jag vet faktiskt inte, men något så ofattbart korkat har jag nog inte hört på mycket, mycket länge. Jag undrar om det helt enkelt är så att ozonhålet över Australien har vuxit sig så stort att det är omöjligt att upprätthålla intelligent liv där över huvud taget.

Alla småbystade kvinnor måste operera om sina bröst, förstås, med silikoninlägg, så att de inte uppmuntrar pedofiler. ”Men jag vill inte ha större bröst – jag gillar mina bröst!” – ”Jasså, du tycker att det är helt O.K. med sexuella övergrepp mot barn du? Marsch in till kliniken, eller raka vägen in i fängelse för uppvigling till sexuella övergrepp mot barn!” För att inte tala om västerländska män som tänder på små söta asiatiska babes – peddovarning direkt!

Känn hur pedofilin sprider sig i din kropp!

Känn hur pedofilin sprider sig i din kropp!

Australien är landet där en man blev fälld för innehav av barnpornografi – för att han hade laddat ner en skämtteckning med medlemmar i familjen Simpson, som har sex med varandra. Hur absurt är inte det? Men det stannar inte där. Alla slags skildringar med någon slags fetischer, som eventuellt kan göra din gamla nucka till moster upprörd, är också förbjudna.

VARNING! SMÅ BRÖST! PEDOFILRISK! TITTA BORT!

VARNING! SMÅ BRÖST! PEDOFILRISK! TITTA BORT!

Vad är nästa steg? Att förbjuda bilder av kvinnor med rakade kön? Det vore onekligen ett logiskt steg. Eller – det kanske redan är förbjudet? Kvinnor i ”flickiga” kläder? Varför inte ha burkha-tvång på alla barn när vi ändå håller på? Förbud mot att över huvud taget vidröra barn, eftersom det skulle kunna uppmuntra till sexuell kontakt? Glöm kramarna, skippa det gemensamma badet, goset i sängen, och tänk inte ens tanken på att ha bilder av dina barn i ett album eller på väggen – oavsett om de har kläder på sig eller ej. Man vet aldrig vem som tittar. Det kan räcka med att DU tittar – tänk om du blir pedofil på kuppen!

Eller så förbjuder vi barn helt och hållet. Då är vi ju av med problemet. Eller sex. Jaa, vi har löst problemet! Om vi förbjuder sex så blir det ju inga fler barn! Och då kan pedofilerna inte… eller… hur tänkte jag nu? Hmmmm…

Tillåten bröststorlek i Australien?

Tillåten bröststorlek i Australien?


Helt jävla ABSURT med andra ord, är i chock! Vad tycker ni?

Publicerad 2010-02-06 19:10:10 i Livet i Gnesta,

MYSDAG! <3De blev som sagt projekt ETT: att försöka fixa huvudet, och ja! jag blev nöjd över resultatet, de kunde som sagt inte bli så mkt värre. De gula är borta, (de mesta!). Inget skämt att ja såg värre ut än värst!
Gick ner till Ica iallafall och handlade färg, sen vidare till Konsum och mötte Stephanie.

Handlade lite middagsmat, gick hem och bara tog det lugnt! Satt vid datan, snacka skit, och sen drack té.
Emma kom förbi och myste lite, käkade pannbiffar, potatis, svartvinbärsgelé och gräddsås! MMM, så enkelt att göra. Men man gör de typ aldrig! varför vet ja inte.

Sitter helt uuuutslagen i soffan nu och är hur trött som helst! Längtar tills älskling kommer hem.

Publicerad 2010-02-06 19:06:59 i Livet i Gnesta,

Resan från mörk till blondi'e!Efter att ha gått från att vara kycklinggul, brandbilfärga med rosa nyanser i håret, så är jag JÄVLIGT nöjd över detta resultat efter två färgningar senare! ;D Haha!

Som sagt, fick för mig att bli ljus i huvudet igen igår efter att ha varit mörk sedan i September och jajjemen! resultatet blev en gråtande chock i spegeln igår kväll. Imorse såg jag ut som ett polsktluder med ljusrosa brallor, en gul toffs på huvudet som stod och skurade golven på knäna. Ja....

Men, gick och handlade en askblond/mellanblond och la i lite slingor efter det! resultatet blev: BLONDT! med lite konstiga nyanser i. Hum! haha, kan dock inte gnälla. Bättre än att se ut som en påskhare! blir att inte färga håret på ett bra tag, ska försöka va ljus nu hela sommarn ut så de repareras! kommer att bosätta mig i hårinpackningar nu också.
+ Silverschampooo! så ska vi nog lösa kaluffset tillslut.

Önska mig grattis! de kunde ha blivit värre. Lägger in en bild imorgon på huvudet! ;) känner mig inte allt för het just nu.

Publicerad 2010-02-06 12:56:59 i Livet i Gnesta,

Lööördag och Melodiifestivalens början.Melodifestivalen 2010, hur många kommer att kolla?

Jajjemen, idag så ska det dra igång! Ska man kolla på det eller inte? Jag har aldrig setat och följt detta tidigare, utan mer de råkar vara på tv:n och ja kollar på skiten.
Ja avskyr egentligen schlager, men iår känns de ändå ganska kul å kolla! som ett tidsfördriv lixom. Att veta att varje lördag så är vi EN vecka närmre tills hon kommer. Haha! Så vi får se om vi kollar iår. Vet faktiskt inte ens vilka som kommer vara delaktiga iår? Hm! Det lär visa sig.

Imorse kollade jag mig i spegeln och chocken hade absolut inte lagt sig! hade glömt att jag liknade en anka i huvudet under natten. Och fick ångest igen när jag kröp ner i sängen för att somna om! alltså allvarligt.. ska ta ett kort innan ja gör nått åt de här, så ska ni få se hur förjävligt det ser ut! skämtar inte alls. FYFARAO!

Blev lite frukost med älskling, nu blir det dusch, städa undan! sen ner till konsum och handla fääääärg! Och Simon ska iväg första dagen på jobbet. ÅÅH! ska bli så kul å höra vad han säger när han kommer hem ikväll. S kommer förbi och håller mig sällskap under färgningen, de tackar vi för.

Nä, uppdaterar in lite chickenpics later!

 

Publicerad 2010-02-05 20:48:31 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 35, 34+0.
fingernaglar fett


Bebis:
Nu väger bebisen nästan 2,5 kg och är ungefär 45 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

Denna vecka kan bebisen stoltsera med fingernaglar och ett par fullt fungerande njurar. Levern kan nu också bryta ner en del avfallsprodukter.

Nu är det mycket mindre fostervatten och mycket mer bebis i din livmoder (som har utvidgats till 1000 gånger sin normala volym) och du har förmodligen lagt på dig mellan elva och 14 kg. Din navel har också sträckts och sticker förmodligen ut. Eventuellt känner du dig andfådd nu när livmodern har växt så att dess ovandel sticker upp i bröstkorgen. Försök ställa dig på alla fyra om du vill ta djupare andetag. Fortsätt dricka mycket vatten även om du behöver kissa så ofta att du lika gärna skulle kunna flytta in på toa – bebisen behöver denna vätska. Däremot kan det vara klokt att dra ner på urindrivande drycker som té och kaffe.


Mamma:
Nu vill förmodligen barnmorskan träffa dig varje vecka ända fram till förlossningen (eventuellt varannan om du är omföderska).

Egna tankar:
Ja, min barnmorska gör ju allt för att inte träffa mig, fick en tid om en månad! den 1/3, alltså 20 jäkla dagar innan hon är beräknad. Helt sinnes, ja förstår verkligen inte.. Men de är de 'normala' så att säga här i Gnesta?
Fan har ja bosatt mig nånstans! värdelöst.
Annars så är det hur bra som heeelst! hon börjar verkligen bli STOR och de känns. Ökat 6,7 än sålänge. Så kan inte gnälla, men nu tror ja kilona börjar rulla upp! :) hon växer och tar åt sig mer.

Publicerad 2010-02-05 20:38:23 i Livet i Gnesta,

Barnvaktsdag!

Som sagt, barnvakt har vi varit! Åkte hem till syster igårkväll för att mysa lite. Och kvällen blev TIDIG! Gick och la oss kring 21.00, va helt supersupertrött! men, den började imorse. Och LIKA tidigt som vi la oss, klockan 6. Herregud, då va alla tre barn vakna och de va bara att ta sig upp och leka pigg med dom.

Men de blev att kasta sig i snön med älskling och barnen, varade inte längre än 50 minuter. Sen frös vi ihjäl och gick in, på med hamburgare, och sen somnade vi alla fyra till karlssons på taket.

Har också gjort det nu. SLINGAT håret, marhefka är allt jag kan säga. Men ska allt sätta i en till, så de ser någelunda ut. Saknar nog redan de mörka! men ska ge de en chans.

Lets dance, ischoklad, chokladsås & banan.

 

Publicerad 2010-02-04 15:11:57 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll nr 5, 33+6.
Nu fick jag äntligen tag på kärringen, och skällde ut henne också, DÄRMEBASTA! Hon ursäkta, och sa att jag fick komma på en gång. Tack snälla! Morr...

SF Mått: 31
Hjärtljud: 148/minut!
Vikt: 66,7
Järnvärden: 128, UTAN EN ENDA TABLETT denna månad! oroa mig som en tok.
Huvudet: Rörligt neråt.

Sammanfattning av vikten:

v12    v21    v28   v34
60,5   64,5   65,2   66,7

Sammanfattning av SF måttet:

v12   v21   v28   v34
15    21       28      31 

Så än sålänge är det inte så farligt, men nu kommer det väl att spuuuuurta iväg! lillan lägger på sig.

Publicerad 2010-02-04 12:27:34 i Gravid med Wilja <3,

HAT ÅT MVC!Nu är jag jätte arg! Allvarligt? Är det FLER som haft så mkt problem med mvc? alltså, dom är ju efterblivna! Är det någon som inte får tag på sin bm?

Imorse ringde jag mellan 8-9 som man ska, man kan bara få tag på dom på morgonen EN timma, tis-tors. Annars får man kontakta förlossningen om man har frågor tex om nässleutslag som jag fick. Bara där, hur fel är inte det?
Ringde, men fick inge svar. Ringde minst 8 gånger! Sen ringde jag till vårdcentralen för att be dom koppla mig till någon, men icke. Så lämnade nummer och dom sa att dom skulle ringa 09.30 så höll mig vaken! HAR NÅGON RINGT? NEJ!

Så nu ska jag ringa klockan ett igen till receptionen för att försöka fråga när FAN ja ska komma! dom är ju helt idiotiska?
Jag ska ju på KOLL idag, men får inte TAG på dom!

Sedan inskrivningen har jag varit där TRE gånger, är inte det konstigt, och jag är i vecka 35 imorgon!

Publicerad 2010-02-03 21:08:10 i Livet i Gnesta,

HAHA!Älskling tyckte sitt té va alldeles för varmt för hans stackars mun! de löstes väldigt snabbt.
Varför vänta lixom? ;)

Publicerad 2010-02-03 19:54:36 i Livet i Gnesta,

Onsdag i de stora hela.Inget bloggande denna dag nej, är så ruskigt trött! och vädret gör de ju inte bättre. NÄR ska de börja sluta snöa?! vill ju ha våren nu, för då är det dags för liten att titta ut. Värme & sol! promenader med en kaffe i handen, de längtar jag efter. Inte snö och äckelslask! Nä, från den 23-1 Januari kan de få va snö, sen bort med den.

Gick och handlade lite förut med älsk och mötte upp Steffi. Köpte kotletter, gjorde iordning potatis och en champijonsås med färska champisar, lök och paprika! mums. Sen blev det att lägga sig i denna utnötta soffa och stirra upp i takfönstret och deppa lite till. Förbannade väder!

Imorgon så ska jag på koll igen hos MVC, en månad sedan sist. Ska man verkligen gå så himla sällan? känns som alla andra går stup i kvarten. Och jag aldrig! iallafall.. Hoppas de går bra! tror jag kan ha lite dåliga järnvärden igen, känns som det. Är ofta trött, äter mina tabletter. Slarvar dock... Men iallafall, jag har dom ju!

Sen blir det att åka till syster. Ska sova kvar där tills på fredag! ska vara barnvakt åt Simon och Alva på fredan medans dom andra jobbar! :) mysigt, mysa med småbarnen ett tag.

Nä, lyxfällan sen hopp i säng. Blir en tidig kväll för oss antar jag!

Och hallåå, ingen hjälp om LUSTEN!! Kommentera och hjälp mig nu.

Publicerad 2010-02-03 12:35:11 i Livet i Gnesta,

LUST!JAG VILL HA MIN LUST TILLAKA, OCH DET ÄR NU!

Allvarligt, jag orkar inte längre. Det är så frustrerande att inte känna lust, att inte känna att man vill ha närhet på det sättet. Det är ju fan förjävligt! känner mig hemsk, och som en 40taggare. Överallt när jag kollar på internet så står det att man inte ska använda tex rosenrot, eller vitalisex när man är gravid eller ammar. Men det står inte varför? Och det är BARA för att det är ett naturläkemedel. Jag är trött på det här!

Jag kan inte påstå att jag är 'översexuell' i vanliga fall, men ja! klart jag tänder på min pojkvän, hela tiden. Men nu känner jag mig bara 'mättad' inombords, fast mitt huvud skriker om att jag ska vilja? men kroppen vägrar! Från att ha sex flera gånger om dagen till nästan aldrig SUGER. Jag får ta om ja får sammandragningar, what ever! men jag vill känna att jag VILL. Klä av honom med blicken bara. De här äter upp mig snart!

Vad är det som händer?
Hjälp! har ni använt nått som ökat eran sexlust under grav, och har det hjälpt? Är de FARLIGT om jag skulle ta tex rosenrot? Det står ju inte att det är skadligt, men man avråder för de är ett naturläkemedel. Som tex tigerbalsam? varför förstår jag inte!

VILL FÅ SLUT PÅ ATT LEVA SOM NUNNA! VILL BLI ETT DJUR IGEN.

Okej.. ett personligt inlägg, störs ni av de, så varsegoda! men ja orkar inte me det här.

Publicerad 2010-02-03 10:54:06 i Livet i Gnesta,

Läskiga jävla gubbe!


GODMORGON!
Jag kan inte sova, vet ni varför? jo jag har ett förbannat spöke i min lägenhet! Ja skojar inte. Hemska läskiga & dumma känsla! För de första så är de vardagsmat att lampor blinkar här hemma, tv:n sätts på och av som den vill! internetsladden flyger ur fast datan e i knät osv. MEN IMORSE!
Jag låg i sängen i min djupaste sömn, men bara flyger upp! Hör att nån strosar omkring, låter vid disken. Så ja sätter mig upp i REN panik och ropar försiktigt Pappa?! ifall ja glömt å låsa, å han är här inne. Men inge svar, sen hör ja nått! då är de ljusen som välte vid dörren. Och ut kommer ja och allt är stilla som en OAS!

JÄVLA GUBBFAN.
Nu kommer ja aldrig kunna somna igen!  

Publicerad 2010-02-02 23:27:20 i Livet i Gnesta,

Då har man slösat ett X ANTAL timmar.

Svensk tv borde skämmas!

Okej, ni som läst bloggen vet att jag har hyst mina agg kring allt med paradisehotel att göra, när alla åker ut osv. Men nu va de ju droppen! Att Jackie vinner Paradisehotel är ju bara de löjligaste jag sätt?

Denna tjej har inte spelat spelet en enda gång! hon har glidit på en förbannad jävla räkmacka och inte gjort ett jävla skit? Alla har ju haft kvar henne i spelet för att hon inte är ett hot utan dom vet att hon bara har hängt kvar. Och eftersom folk VÅGAT spela, så stannade hon kvar på nått konstigt sätt. Och hobbiten, ja de säger ju sig själv!

Jag tyckte inte om Erika för fem öre, och gjorde det inte ens från början. Att hon höll kvar till final va för att hon knulla, rätt eller fel, de är en annan femma. Kristoffer spelade spelet med ALLA och därför förtjänade denna plats! Han har skött spelet från dag ett till slut. Och gjort jävla jobbiga beslut! så i mina ögon så är han redan en vinnare.

Och för att folk ställer sig hos Jackie vid finalen är för att folk inte kan ta att dom blivit utspelade, och tar allt personligt fast det är ett förbannat spel. Dock borde inte NÅGRA av dessa 'finalister' om man kan kalla dom för de stått i final tillsammans.

TRÅKIGT, TRÅKIGT, TRÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT! Kollat på programmet för absolut ingenting!

Publicerad 2010-02-02 19:21:53 i Gravid med Wilja <3,

Sen kommer vi till detta med: NAMN!Vi är ju som sagt nästan helt hundra på vad lilltjejen ska heta! de är SÅ svårt med flicknamn, vi hade ju en liten Lowe planerad ifall de skulle bli en pojke. Men när vi fick reda på att vi vänta en flicka så har de stått STOPP i huvudet! Men vi har några namn som är nominerade! Och speciellt ett som betyder otroligt mycket för oss båda, för det är det vi har gjort! kämpat, kämpat tillsammans! :)

Olivia
Wilja
Cornelia

Dom tre namnen står vi och velar mellan, fraaaam och tillbaka! vänder på dom, försöker lägga in dom rätt.
Vilket som kommer bli tilltalsnamn, mellannamn.. Ja ni vet! HJÄLP oss :) <3

Publicerad 2010-02-02 18:04:17 i Livet i Gnesta,

Fluuuuuff!Ser ni lockarna i detta huvud? Jag hoppas att min hårgen hoppar över litens!
Har sammanlagt 300 hårstrån på huvudet. Så hoppas hon får Pappas UBERTJOCKA hår istället. Det är så jäkla gulligt nu när det börjar bli längre, Pappa har riktiga korkskruuuvar snart. Så sött! dock så hatar han det.

Ni ska bara se när man lägger i lite spray å 'kramar' håret lite. Då äre afro!

Publicerad 2010-02-02 16:45:06 i Mina tankar,

GRATTIS & Tack älskling! <3

Inga ord i världen kan förklara min kärlek till dig! <3

När Simon kom hem idag så hade han med sig en liten bukett och lindor choklad i en fin liten ask!
Vet inte vad jag ska säga... Är helt mållös! Så himla fint, och han har gjort hela min vecka! en sån liten sak betyder SÅ otroligt mycket.

Sen så börjar han också jobba i helgen!!!
Så, 12 timmar på Söndag och även på Lördag. Är så jävla glad över att du är bäst i hela världen.


Publicerad 2010-02-02 12:27:25 i Livet i Gnesta,

Stolt över dig!

Lycka till på interljuvn ÄLSKLING! <3

Det ringde imorse, och nu så ska älskling iväg klockan halvtre. Så det är bara att hålla tummarna! Dock så är det en timanställning, men chans till att jobba 100% nästan. Gå på 'rad' flera ska gå på mammaledighet osv. Sen behöver dom ha in killar till arbetet då de fått in andra boende. De kommer han att fixa! Och det ligger som sagt här i Gnesta så han slipper åka tåg 3 timmar om dagen fram och tillbaka. Hoppas att de går bra! Arbetslös i en vecka iallafall! Men nu så, *HOPPAS HOPPAS* bara se till att vi har turen vid vår sida för en gångsskull.

Publicerad 2010-02-02 11:05:03 i Mina tankar,

Är jag löjlig som tar åt mig och blir ledsen över detta?Igår blev jag ledsen!
Nu kanske jag är jätte töntig, så ni får säga vad ni tycker. Men måste skriva av mig lite..

Det är nämligen detta ämne med: Gudmor & gudfar.
När jag blev gravid, så va de en självklarhet för mig vem som skulle bli gudmor och inte, självklart min allra bästavän som jag vet finns där vått & i torrt, och om inte för mig! så för våran lilla flicka. Någon som jag vet ställer upp även om vi två skulle bråka över några löjliga saker. Och så va de även för henne, att hon tog den rollen från dag ett och sa: ÅH! ja ska bli gudmor. Punkt! så har det blivit, och jag har inte tänkt på nått annat altenativ.

Men så till nu..
Min allra bästavän har blivit gravid! tänker inte nämna nått namn alls, för det är hennes suprise senare. Men jag får läsa på facebook att ***** skriker ut och säger: JAG SKA BLI GUDMOR ÅT ***** bebis? Jaha tänker jag för mig själv och blir lite stött.. Men tänker inte dra upp någon diskussion för känner att de är lönlöst att bråka om nått så fjantigt. Hon får ju välja vem hon vill, de är hennes bebis och hennes beslut. Men klart ja kände mig dum som inte får höra ett knyst av *** utan får läsa det på facebook?

Men igår så tog jag och skrev ett sms där ja frågade om hon skulle bli det. Och till svar fick jag: Ja, jag tänkte så. Sen tänkte jag fråga om Simon vill bli gudfar? DÄR blev jag riktigt ledsen och sårad! För fortfarande har jag inte fått frågan, eller ens fått någon förklaring.. Utan hon frågar MIN pojkvän som hon inte känner allt för väl? Både jag & Simon började undra lite och de kändes verkligen inte riktigt rätt.

Är jag jätte löjlig som tar åt mig?
Klart jag kommer finnas för liten varje dag & natt om det är så iallafall. Och jag kommer alltid att ställa upp för dom i vått och i torrt iallafall, jag älskar henne över hela mitt hjärta likaså hennes bebis som gror i magen.
Och det är bara en titel så att säga, men jag kan inte rå för att ja känner mig dum i detta läge?

När HON kommer bli gudmor åt våran tös, och hon frågar Simon, men inte ett ord till mig? "/
Hur hade ni känt?

Publicerad 2010-02-02 10:46:07 i Livet i Gnesta,

Tidiga morgon!Godmorgon! sitter här i köket med havregrynsgröten i magen, mackan i munnen kiwin på gång och min kopp téa med massa citron i! MUMS :) älskling sprang ner och handlade mitt i frukosten (?!) där kallar vi cravings!
Vi båda har sovit som två idioter inatt... Simon kunde inte somna i sovrummet, så han satte sig ute och spelade MMA och somnade kring 03.30 jag låg i sängen och vred och vände på mig! men liten ville ABSOLUT inte sova, så mamma fick ligga vaken och sura för sig själv. Sen tillsluuut somnade jag, och vakna lika snabbt! "/ så tog med mig täcket och gick ut i v-rummet för att kura ihop mig hos älskling.. somnade på duns kan ja säga!

Vaknade av att de är gubbar på taket, då vi har TAKFÖNSTER, så ser vi när dom hugger ner alla tappar. Så, kul sätt att vakna! dom kunde lika gärna stått inne i lägenheten å hamrat!^^ så då va de kört på riktigt att sova. Lika bra det! likafort så klampar Pappa in i lägenheten från ingenstans.. vi hade INTE låst! forts... forts...

Vad ska man hitta på idag då? fin fiiint väder idag igen! så ta oss ut en stund iallafall. Sen blir de bara att ta de lugnt, å att ingen av oss faktiskt har sovit särskilt mkt. Man får passa på att vila nu innan liten kommer! :) så ja FÅÅÅR va hemma.

Ska skriva ett inlägg när jag orkar sen ang nått jag tog åt mig riktigt ordentligt av igår..

Publicerad 2010-02-01 18:23:56 i Livet i Gnesta,

Första inlägget på Februari 2010, en månad närmre.Vi försov oss imorse till att börja med, i en HEL timma! så vi hade helpanik för att hinna med tåget: 10.30 för att ta oss till stan! Skulle ju på föräldraträffen. Men ack vi hinner! Dock glömmer vi frukosten framme, så de va bara att slänga allt! en nyöppnad yougurt, en liter mjölk, ost.. ja å allt ni vet! caatching!

Ner till tåget som är FÖRSENAT som vanligt! (jag hatar SL, och har nämt det hundra gånger i bloggen.) kommer tillslut till Älvsjö, där tåget är... gissa en gång! FÖRSENAT igen till Farsta! så kommer iallafall fram till tuben tillslut. 45 min sena dock! men fint folk kommer alltid sent!^^, får köra på den helt enkelt.

Hur trevligt som helst va de! inte så mkt folk dock, men de va mysigt! therese kom dit också. De trodde ja inte! så vi satt där med våra magar i vädret medans alla snosa små barn! gissa om detta är som att vifta heroin framför en fd missbrukare! man vill bara ta ett barn under armen och springa såfort man kan! :) okej, jag SKA vänta i sex veckor till. Men de e svårt nu! längtar, längtar & längtar. Så ofantligt mkt!

Tog oss hem, och gud va på våran sida.. inga förseningar! så vi är hemma i vår trygga lilla oas. Ska fixa med bloggen så den ser normal ut! alla bilder så att säga, dom sitter inte riktigt som dom ska. Och de ser förjäkligt ut! "/  Men de lär ta sin tid. So, no stress! :)
Blir att städa här hemma, fixa middag och slänga sig i en dusch och sen kolla på Paradisehotel som varje måndag.

Publicerad 2010-02-01 18:15:45 i Gravid med Wilja <3,

All kärlek i denna värld!

Hur kan nått så litet vara så STORT? min mage strejkar nu! DU får inte plats längre. Fot hit & dit, HÅRT och de känns som jag snart ska gå sönder. Du får inte plats, tycker så synd om dig! och mammas mage är gjord av sten just nu. Så hårt! och när ja får sammandragningar, vart tar du vägen? jag är ju så himla liten! och längden under brösten ner mot slutet mot magen är MAX 20 cm, haha! skojar inte. Så vart får du plats?

Och hicka har du också hela tiden hjärtat! tycker så synd om dig.. Vet själv hur jobbigt det är! och minst 3 gånger om dagen så hickar du min lilla bebis! <3, usha! De är så mysigt att ha dig här inne, men de är också jobbigt. De gör så ont i mamma! :( men allt är värt, allt är värt för att snart få ha dig i min famn.

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela