Publicerad 2011-04-30 18:19:52 i Livet i Gnesta,

Ut på nyyya äventyr! <3Har haft en suuuper mysig dag ute vid planen! Blåste som attan dock, har stått och babblat med Linus mamma i två timmar, om allt och ingenting! fina människa, är så glad att Wilja har fått så fina bonus farföräldrar, som verkligen bryr sig om henne <3 Det är en ära! och helt otroligt att dom tar sig an henne så mkt, eftersom hon inte träffar sina biologiska speciellt ofta...

Nu blir det att gå ner till Granne Totte för att sen gå till Kjelle & Carina! som en överasskning på allt kommer kära Madde och familj till BÅÅÅLSTA! Så blir grill & Boule! Sen ikväll blir de brasa och möta Linus föräldrar igen.

Imorgon är de en sån dag jag ska designa om bloggen, starta en NY blogg! och ni har fått lösen.
Kommer ha KVAR denna, men mina personliga.... Dom kommer jag låsa, och länka till denna! <3

JAG ÄLSKAR ER!
Underbara människor hela bunten.

Ni gör min vardag till den bättre!

Publicerad 2011-04-30 14:48:44 i Livet i Gnesta,

Valborg - match!MATCH Valbirg! ;D tagga till, nu till fotbollsplanen.
Grill och mys ikväll!
Älskart.
Wilja är med oss ikväll iallafall, hon skulle varit hos sin Far! Men icke, kommer flera tåg.
Vi blir bara glada av att hon kan va me oss och kolla brasa!
Hoppas ni själva har en sjukt mysig kväll.

 

Publicerad 2011-04-30 14:29:35 i Bara Patricia,

Våran resa!

Mammas mirakel blev bevisat!

  

Jag kommer ta det här från början nu. Hur hela den här karusellen började, hur Wilja kom till. Hur mina tankar va DÅ hur mina tankar är nu! Hur mkt äldre jag har blivit på ETT år, hur våran resa ser ut. Och vad mitt mål är!

Jag har många nya läsare som frågar och undrar, och nu kommer jag skriva ett inlägg som kortfattar vem jag är, vem Wilja är och varför allt är som det är IDAG.

Våran resa började våren 2009, jag och min bästavän bestämde oss för att ta en sistaminuten till Grekland. Allt va jobbigt hemma i Sverige! Bodde då i Saltsjöbaden. Hade precis förlorat en av mina bästavänner, för JAG hade klantat till mig som nu befinner sig på andra sidan jorden. Jag hade då precis gjort slut med min kille, för jag ÅTERIGEN hade klantat till det för mig själv! Så vi åkte, för att bara SLÄPPA vardagen och glömma.

Den där veckan gjorde mig gott, enda in i själen. Kom hem, va lika ledsen iallafall när jag påmindes om allting. Jag och mimmi gick till Berns! Där va Wiljas Pappa. Som ni förstår, de va ingen jag hade känt längre. RIS och ROS om de, kan inget göra åt det! och lika glad är jag för det, hon är här NU. Men kommer aldrig sätta mig i en liknande sits någonsin igen!

Den 14 juli, alltså PRECIS en månad efter vi sågs första gången så insåg vi att jag va gravid. Jahapp?
Och vi tog de beslutet TILLSAMMANS att inte tabort 'liten' vi försökte att kämpa.

Jag sa upp lägenheten i Saltsjöbaden, hittade en ny vid Globen! Då flyttade jag och Simon tillsammans, då efter 7 veckor tillammans. Ni hör själva, inte meningen att funka...
Vi har haft så förbannat mkt motgångar, allt från ekonomiskt, till att byta stad, till att få allt att funka!
Jag ville inte ge honom närhet, han blev frustrerad. Vilket jag förstår!

Sen kom Wilja! i mars, 11 dagar övertiden slog hon upp sina stora blå och mitt pussel hade äntligen lagts.
Jag hade min tjej, min skatt och mitt liv! hon räddade mig, på många många sätt. Vet inte vart jag hade varit i livet utan henne, de höll på att gå illa. Drack hela tiden, va ute jämt. Gjorde saker jag ALDRIG skulle kunna göra om!
Inte en chans i livet.
Vi blundade, vi hade det aldrig bra. Men när de väl va bra, så valde jag att ALLTID tänka tillbaka på dom för att få de att fungera. Ville för Wiljas skull, hon skulle ha båda sina föräldrar! Men så många gånger jag bara ville dra... Visste att jag inte va värd all skit, alla grejer, ständigt ställa upp men att få en spark i röven varje gång! Va så TRÖTT så ja höll på att kräkas, kände mig låst och tvungen att leva ett liv som JAG inte ville leva, men någon som JAG inte var kär i! Enbart för Wiljas skull, vilket liv va det? Men jag bet ihop! Och älskade honom för många sätt, men aldrig på det riktiga. Va aldrig med honom för att JAG ville, utan... Han gav mig min kärlek, inte mer än så. Tyvärr! Och jag trodde DÅ att det va kärlek, innan jag fick uppleva känslan på riktigt. Den där man bara pratar om!

I December innan julafton så från ingenstans så sa simon att han ville göra slut. 30 minuter senare så hade han gått ut, och där stod jag och fattade ingenting! Va jobbiga veckor, men när chocken lagt sig så kände jag bara hur skönt de va. Ensam är stark! och de va de bästa som kunnat hända, eftersom ja själv inte kunde ta de stora klivet att såra någon. Ett par veckor senare så bestämde vi oss för att försöka igen, men utan framgång. Jag va kär! Va så förbannat kär i Linus redan då, men va rädd. Rädd för att vara den som kände nånting! jag visste att han är den som kan köra mitt hjärta i köttkvarnen, visste att ja kunde bli så jäkla sårad. Men jag chansade! och se vart jag är nu?

Jag hyrde ut min lägenhet till Simon, flyttade till Mammas lägehet ett tag. Sen fick jag tag på min i Hökis!
flyttade till stockholm , och nu ska jag snart börja jobba.
Står stadigare på jorden än någonsin!

Har lärt mig av mina misstag!
Och jag förstår verkligen vad äldre menar med: Känn din partner väl innan ni tar ett så stort beslut. Jag lärde känna Wiljas Pappa under graviditeten, hade jag känt honom hade Wilja aldrig funnits! Så jag är glad att de blev så.

Jag älskar min dotter, och kommer alltid ställa upp för henne. Dag som natt, hon går före allt i mitt liv.

Publicerad 2011-04-30 13:52:25 i Bara Patricia,

Ni är fantastiska!

Jag sitter i chock kollade igenom min blogg nu, och ser hur fina och varma kommentarer bara har STRÖMMAT in! Jag hade inte en aning om vilka som läste min blogg, och äntligen fick jag ett humm om det. Har läst igenom allting, och ska sätta mig ner och besvara. HUR många underbara bloggar har jag missat? fasiken alltså! Man missar så mkt om man inte lämnar en kommentar.

Jag har förstått nu hur mkt ni verkligen uppskattar mig och min blogg, min glädje bland min sorg. Mina upp & nedgångar! Och ni är MED mig, sen finns det ni som hatar mig också. Men dessa kommentarer uppskattas.

Jag tänkte fråga ER eftersom jag själv inte VET.
Kan jag välja att LÅSA vissa inlägg och vissa inte? för dessa personliga som jag inte vill att vissa ska läsa vill jag låsa.
HUR GÖR MAN DET ISÅFALL?

Publicerad 2011-04-29 14:45:27 i Wilja 13-16 månader,

Bus i solen! 

 

 

 

 

Har varit ute med busfröt en stund i solen, nu slocknade hon direkt!
Har städat lite, sätta på lite kaffe. Sen blir det att åka till Farsta och hämta släpet, sen vidare till Gnesta och hämta sista av sakerna. Äntligen! Hämta upp mamma i stan också, sen är vi på G.

Kommer sätta lösenord ikväll, så kommentera här eller maila mig på: swo.rainbow@hotmail.com
om ni vill ha lösenordet, måste göra såhär för oss ett tag.

Publicerad 2011-04-29 14:32:38 i Wilja 13-16 månader,

Lösenord i bloggen från och med idag.Från och med idag så kommer jag sätta lösenord på min blogg.
Vill inte att vilka idioter som helst ska läsa den, jag skriver det jag tycker och tänker! mina känslor inte för att göra er tillfredställda. Så duger det inte, så slipp!

Skicka en kommentar så får ni den givetvist.

Tack ni andra för denna tid!
Ni är underbara <3 Och hoppas ni vill fortsätta att läsa den.

Publicerad 2011-04-29 07:10:05 i Livet i Gnesta,

Ledsamhet...Okej, jag är inte LOST, va bara jäkligt trött igår när jag skrev!^^,
JAG VET ATT DE ÄR VAAALBORG i helgen och inte PÅSK igen! :D Men tack för de.... Kunde faktiskt ha varit så att ja fått allt om foten, va jobbigt de skulle vara? haha!
Nu är jag vaken IGEN samtidigt som Linus åkt till jobbet. Hallå, de e omänskligt tidigt och jag är skit trött, ont i halsen och är hostig. Förkyld på de! Så de e allt synd om mig, och vill helst av allt bara dra täcket över skallen och sussa in. Vore sjukt skönt!^^,

Nä, återgå till att försöka få tag på W pappa utan framgång, ringt sedan igår morse..
Inge roligt att behöva betala, så de blir jobbigt att svara i telefon.
SUCK!
Bara lite irriterad måste jag säga. Som allt annat, viktigare att han ska få jobba... för han måste ha pengar, skiter totalt i att våra dagar är slut och att wilja inte har inskolning förns i aug. Skiter i att jag inte kan jobba för att han inte ställer upp och går ner i tid på jobbet så vi får jobba 50 % var.

Skiter fullständigt om du eller din 'nya' familj läser det här, för snart kommer din jävla bubbla utåt spricka och alla andra inser också vem du faktiskt är. De tog ett tag för omgivningen att se, för de falska spelet utåt är bara en sån stor lögn. Tycker inte illa om någon av dom, och deras uppfattning om mig får dom behålla! Men jag säger de, snart så. Tycker bara så synd om dom, precis de ja gör. Ledsamhet!

Ledsamhet över att du blivit den du är! :(

Publicerad 2011-04-28 19:56:56 i Livet i Gnesta,

Åter i Bålsta!Nu är jag äntligen hos hjärtat!! <3
Middag har lagats, Linus är nu på träning! Wilja ligger här och sover redan för natten, och jag sitter här och kollar igenom alla sidor som jag har missats! :) imorse åkte jag och mamma en sväng till farsta! Hittade lite försenade presenter åt Linus! Så NÖJD han blev, och va så kul att se! Även om de inte va de som ja planerat. Nu återstår bara VÅRAN dag kvar!

I helgen är det Påsk! Och som de ser ut nu är jag barnfri.. Men det kan ändras lika snabbt det! Nu blir det att duscha, sen MYS på högsta nivå!

Publicerad 2011-04-26 16:45:11 i Livet i Gnesta,

Kan nånting bara gå BRA för mig idag? Inte...Kan nånting bara gå BRA för mig idag? Inte nog med att jag inte får mina pengar för att blanketterna 'inte' har kommit in, både jag och Simon skrev under och skickade in allt korrekt. Nötter! - jag skickar blankett redan imorgon. Happ, den tackar vi för? Sen åkte jag på BÖTER på skittåget, jävla tillägg EN station! 1200:- tack. Fan alltså, jag hatar allt idag. Va på stan me mamma, hon bjöd på fika. Fick träffa min älskade och fina dotter, de överväger dock ALLT! Hon gör mig så jäkla glad.. Även om ja vill hänga mig i granen just nu. Men upp med minen och försöka lösa sitsen...

Publicerad 2011-04-26 09:18:04 i Bara Patricia,

Osäkerhet!

Varför sitter känslan av kvinnlighet i långt hår och långa naglar?

HUR SKA JAG GÖRA, vilken färg... frisyr! going nuts.

Varför blir jag den Osäkra_Patricia när jag har kort hår? Förstår bara inte det.
Får jämt höra att jag passar så mycket bättre i kort hår, och att de framhäver mina 'speciella' drag som jag har. Vilka drag menar ni det?
Att jag är 'tuffare' och 'snyggare' i kort hår.
Men att alltid känna sig 'tuff' är inte kul. Jag är en tjej som pendlat mellan ALLA olika stilar! Fram och tillbaka, men jag har aldrig känt mig 100% i någon! "/ Jag är lixom en blandning av rock/sött-snyggt/elegant you name it. Och just därför kan jag nog bära UPP de flesta stilarna.

När jag va korthårig kände jag mig som en pojke! utan smink, så såg jag fan ut som en också. Kände alltid de där behovet att sminka mig starkt kring ögonen för att verkligen BEVISA för folk att jag va en tjej!

Det här är skitjobbigt.
För jag trivs i båda, men varför är man aldrig nöjd och alltid tveksam?

Publicerad 2011-04-26 08:01:54 i Wilja 13-16 månader,

Varför sover jag inte?ÅÅH så trött jag blir på mig själv! :P
Älskling väcker mig klockan SEX på morgonen bara för att säga: hejdå och ge min en puss.... Och självklart blir Patricia HUR pigg som helst! Ändå somnade jag inte förns klockan två. O jo.. Vad gör jag nu när klockan är 8 och klockan är ställd på 9? Jo! De ska jag tala om för er. HÄR SITTER JAG MED TUTTAR STÖRRE ÄN STÖRST! Och sömnlös också för den delen. Ögonen svider, men jag är inte ett dugg trött! Fy va detta kommer kännas i eftermiddag. Ska sova såfort Wilja ska sova! De ska ja tala om för er. Försöka få tag på FK, måste tanka mobilen så jag kan ringa innan också! förjävligt, ush. Ångest, hur ska jag lösa de den här gången!
Så tröttsamt att de ska bli fel varje månad, NÅTT är alltid fel.

FAN SÅ JAG SAKNAR MIN PRINSESSA!
Två dagar har känts som två ÅR, första dagen va faktiskt rätt skön. Satt i solen med Mamma och njöt utan att behöva tänka. Men igår va de bara ångest, sakna henne var och varannanminut. Tänkte på henne hela tiden, och när jag va hemma och STORSTÄDADE, så vek jag ihop hennes små små kläder och de knöt sig i magen på mig! Allt för min dotter, så är det bara. Genom eld & vatten. Ett skott i pannan utan att ens tveka! inte tveka för sekunden ens.

MEN SNART SKA JAG HÄÄÄMTA HENNE! Klockan två ska jag möta henne och mamma på stan. Pusskalas hela dagen ska det bli! <3

Ska försöka ordna hem bredbandet nu, för dator har jag allt införskaffat mig!^^,

Hörs sen!

Publicerad 2011-04-26 01:09:15 i Wilja 13-16 månader,

Plötsligt händer det!Jag saknar dig min smula! <3

Inte ammat nått alls på snart 48 timmar, lättat på trycket ett par gånger. Men har nu så ont så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Dom har varit stora innan som ni sett när ja inte ammat på kanske 17 timmar.. Men nu? alltså! de går inte att bli större. Allt kommer spricka! :S Och OM jag tömmer så kommer de aldrig sluta, så jag får helt enkelt härda ut.
Imorgon BLIR det ingen mera tuttning, varesig på natten eller när hon ska sova! Nu är det SLUT.
Och från och med imorgon, SKA hon sova i sin säng. Kommer börja med: fem-minuters-metoden för att se om det fungerar. Kommer få ett helvete - det vet jag! Men tänk va skönt för oss BÅDA om det funkar! hon blir utvilad, jag likaså. Även om hon kanske vaknar 6 på morgonen istället - isåfall får det bli så. Och jag har sagt de, även hur mkt hon skriker! Så KOMMER jag inte plocka upp henne innan klockan sex.

Om jag hör att hon har ont nånstans, då är de självklart! Men om jag hör att hon bara är förbannad, eller trött. Då får hon skrika! Kan inget annat göra. Jag är själv med henne nu, och tyvärr är det jag som bestämmer. Är man två kan man hjälpas åt tillsammans, men jag måste bli hårdare för att själv få någon ordning på nått.
Städa, tvätta, diska, whatever! Går inte, KAN inte ha henne på höften hela tiden.
Jag har hela tiden fått höra att jag daltar med Wilja! Att jag plockar upp henne, springer såfort hon gråter. Ni vet, en såndär hönsmamma! De kommer jag alltid att vara, mitt barn går före allt i världen.
Men nu... För oss! De funkar inte.

Kommer aldrig kunna somna den här kvällen känns det som. Miljoner tankar snurrar, är så arg så jag kokar på försäkringskassan! Hur ska jag lösa det här nu? De suger! hur fan ska ja få allt betalat i tid. Jävla skit! Jag VET att jag har skickat in alla papper om förlängning redan förra månaden, så dom måste ju ha kommit in? ska ha för HELA månaden, och inte för en vecka?
Jag måste måste lösa det här.

Men frågan är hur i helvete då!
Jag blir knäpp.

Plötsligt händer det - köpa en triss imorgon.

Publicerad 2011-04-26 00:34:22 i Bara Patricia,

Bara du!Att man kan hitta sin lycka, den största lyckan i en annan människa. Linus, du är mitt ljus! Tack för att jag får dessa dagar med dig <33

Mina tankar vandrar, hur kan man uppleva något större än såhär? hur kan man känna mer än såhär?
Hur har jag någonsin kunnat säga att jag har känt mig kär förut? De va jag nog, men på ett helt helt annat sett.
Och inte den här känslan! Jag hade då fel. Men vet nu rätt!

Du är min dröm.

Publicerad 2011-04-26 00:33:16 i Livet i Gnesta,

<3
   


Wilja har börjat med världens sötaste grimas! Haha, kolla kortet. Formar läpparna och säger: DUU! :D
Så sjukt sött, sen går hon runt sådär.

Jag älskar dig!
Nä, försöka sova och släppa de här. Imorgon ska ja ringa och skälla ut dom jävlarna!
Orkar inte mer bekymmer.
Har verkligen inte RÅD med att de blir såhär. Behöver verkligen varje krona, och FAN i helvete att jag inte kan börja jobba.


Publicerad 2011-04-26 00:28:40 i Livet i Gnesta,

Jävla FK!DÖD och HAT till försäkringskassan!
Gick in och kollade kontot nu, och TACK för 1500:- jävla idioter! Va är de för fel denna gång? Och ja, jag har förlängt mammaledigheten med 90 dagar, så de är INTE de som är felet denna gång.
Är så förbannad så jag kokar.
Nudå? Hyra, el. Jag DÖDAR dom alltså, allvarligt! kastar snart in en bomb och bränner upp hela skiten.
Dom är JÄVLIGT snabba när DOM ska ha pengar, men UTBETALNINGARNA ÄR NI VÄRDELÖSA på...
FAN jag orkar inte mer! :(

Publicerad 2011-04-25 22:34:57 i Livet i Gnesta,

Im alive!HEJ! :D
Jag är inte död, jag lever. Och jag blev helt chockad när jag kom in här och såg alla era fina kommentarer om magen, det va INTE meningen att ni skulle tro att jag va gravid, för det är jag INTE. Mer att jag LÄNGTADE efter en mage! haha, men inte att jag är. Och en liten pik till ryktesvägarna, för enligt gnestaborna är jag tydligen det.

Har haft en helt fantastisk påskhelg med alla nära och kära! Lätt den bästa i mitt liv, varit så glad och varit med alla som står mig absolut närmst. Har passat på att SOLA också som ni kanske ser! setat ute en stund i två dar och POFF där satt färgen! känns så skönt att få lite färg på skinnet äntligen.

Varmt väder, SAKNAR wilja som varit hos sin Pappa sen igår, ska hämta henne imorgon då hon kommer hit med sin Mormor. Underbara älskade fina unge, du är mitt liv!

 

Publicerad 2011-04-23 15:16:28 i Livet i Gnesta,

Mot Gnesta!Hej på er underbaringar! <3
Nu lämnar vi Bålsta för att bege oss till Gnesta! Och kors i taket, Linus ska MED! :D
Så vi har inhandlat lite gott till ikväll, blir grillning och övernattning hos Madde & Mange!
Blir bättre uppdatering efter helgen, antar att ingen sitteri nne och läser bloggar nu iallafall! :D

Känner mig så glad, är så lycklig med alla mina fina.

Publicerad 2011-04-22 19:26:53 i Wilja 13-16 månader,

Buisnesswomen!

Haha, bästa kortet ever! <3
I påskpaketet av Linus föräldrar så låg denna lilla telefon!
Hon släpper den INTE. Tusen tack för att ni tänkte på att ja skulle få behålla min egna trasiga!

Publicerad 2011-04-22 19:22:02 i Wilja 13-16 månader,

Glad påsk på er alla!

  Har haft en supermysig dag hemma hos Linus föräldrar! <3
Gott sällskap, och supergod mat. Träffade hans äldsta bror Thomas för första gången idag! Likaså hans Farmor & Mormor. Hur mysigt och roligt som helst. Wilja har varit ultimat idag! på strålande humör, busat runt HELT själv hela dagen utan ett pip! Charmat alla, börjat med någon ny och underbar min. Haha! Nu är hon så trött så hon stupar och busar för fullt med Linus. Hon va så SÖT i sin fina klänning! <3

Nu blir det film, dusch och bara ett enda stort mys! Wilja ska strax lägga sig, hon är trött trött trött.
Tack för en fantastisk dag!
Du har en lika fin familj som hela du Linus.

Publicerad 2011-04-20 11:16:36 i Wilja 13-16 månader,

Åka in mot stan!

Gomorgon! Idag är jag typ SÅ trött... Somnade väl kring 4:a? och 9 gick jag upp.. Så mucho grandé sömn för min del. De GICK bara inte igår! så jag satt och pratade med en vän som bor i Aussie ett par timmar, ett behövligt samtal om allt och ingenting! :) Ibland så är de skönt att få prata ut om saker & ting.
Så vaknade iallafall på gott humör! dock en kniv i hjärtat när älskling sa hejdå imorse. Bara vetskapen att vara utan honom massa nätter IGEN suger! Blä. Jag är kärlekskrank, och har inte fått min tillräckliga linusdos ännu.

Och jag har noll ork eller lust att åka till Gnesta idag what so ever..
Vill helst bara skippa allt och somna gott i sängen med Wilja teleporterad till mig. Men de går ju inte, så ska sätta mig på ett tåg två timmar och åka och hämta henne. Och sova kvar hos Pappa vilket verkligen inte lockar mig! Men samvetet måste bli rent, så sover där EN natt sen hem till Hökis på torsdag morgon de första jag gör.

Sen kommer operation: Dags att sova hela natten-i-sin-egna-säng börja. Nu är de NOG!
Slut med tuttande, sova brevid mamma tills hon blir gammal fasoner. Både jag och Wilja behöver ordentligt me sömn för att orka hela dagarna! Jag stör henne i sömnen, och tvärtom. Hon SKA sova i sin säng, och jag SKA sova i min säng. Kan min hårda mimmi, så kan jag. Men jag är en mjukismamma! - erkänner det.
Såfort hon gråter hugger de i hjärtat på mig, när tårarna rinner så är jag där på en sekund och torkar. Men nu jävlar, BENHÅRD ska jag förvandlas till! - dock lika kärleksfull. Att hon vet att jag alltid är DÄR, och att jag inte försvinner. Men båda vinner på detta! <3
Väntar mig ett par tuffa nätter, efter helgen när bara hon och jag är hemma. Inte åka nånstans, utan hon SKA sova i sin säng och hemma hos sig.

Det enda positiva denna dag är att min underbara vän Mimmi fyller 21!!! <3
Det ska firas me pompa & ståt! Ingen tårta för mig inte, nu blir de hårddeff ett tag. Fan alltså, ja är pluffsig och allmänt vidrig just nu.

Publicerad 2011-04-20 00:51:02 i Bara Patricia,

Galenskaper & Tankar!Jag har haft en så mysig kväll, kebabsallad, tända ljus, en skitsnygg pojkvän, kollat på the rock! som förövrigt gav orgasm, en så sjukt bra film som jag helt har missat? hjärtat sover gott och även om jag borde passa på att sova så kan jag bara inte. Jag vet att jag är trött, jag är sådär övertrött.. när allt bara rinner av en, allt ansvar, all uppsikt så känner kroppen av hur trött man egentligen är! kroppens egna försvar sätter igång, man känner sig hemsk när man kommer på mot kvällen: oj, wilja! hoppas hon har det bra? och nu kan jag inte göra nått annat än o tänka på henne. Så tomt det är utan barn? hur kan man vilja ha det så? skulle ja få min vilja igenom skulle jag ha ett dussin som tjoar upp allting! livet blir så mycket roligare, och jag trivs så. Med fart & fläkt.

Sitter också och tänker på hur det kunde bli såhär.. Jag är så glad över besluten som jag har tagit, för en gångs skull så har de varit bra val jag har gjort. En helt rätt riktning! för mig själv, för oss alla.
Men jag är så ledsen över hur det är mellan mig och Wiljas Pappa! Den här ständiga klumpen i magen. Hur kommer nästa samtal vara.. Vad kommer sägas då, vem börjar skrika först. Vem kallar vem vad.. Vem ställer inte upp! Jag är så trött in i själen på att bråka! Varför inte samsas och skita i varandra, utan tänka på Wilja! hon är för gudsskull VÅRAN dotter! Och hon borde gå före allt annat i världen? Blir bara så ledsen när de känns som jag är den enda av oss som tänker på henne. Som vill hennes bästa! som ställer upp.
Idag har han henne, och de är jag så glad för. För DERAS skull! Men vill inte att de sker en gång på två veckor, jag vill att hon ska vara lika trygg med honom som med oss.

Blä, gnugga sig i ögonen och sluta tänka på bekymmer.
Kryper ner tätt intill, lycklig för att du finns till.. <3

Publicerad 2011-04-19 19:52:06 i Wilja 13-16 månader,

Våran dag i bild!   

       

Här kommer lite bilder från dagen! <3
Haft en toppen dag! Och bättre ska den bli.
Saknar trollet redan, men ska hämta henne vid 16.00 imorgon. Ska möta Madde i stan kring 12.00 för att köpa hår! nu ska hon oockså bli långhårig ;)
Sen blir de FÖDELSEDAGSKALAS ala Mimorschkyyy! Fatta att de e TVÅ år sedan vi firade mimmi hemma hos hennes Pappa, grillade och hade en fet hemmafest då vi sen fick städa röven av oss i två dagar.... helskotta!

Nä, dusch, mys, film och bara VARA och inte tänka på nått annat än o slöa i soffan.
Bra dag, och ett underbart avslut.

Publicerad 2011-04-19 19:37:51 i Wilja 13-16 månader,

Världens finaste tjej!Bara jag har min kaka mamma så är jag nöjd! <3
Världens bästa dotter, de är precis vad du är.
Jag avgudar dig Wilja!

Har haft en toppen dag idag med mickis, mimmi, madde, stina & sen kom Sandra och en tjejkompis till henne från ingenstans. Jätte kul att ses! :D Har ju pratat över internet sedan jag och Christian börja dejta mer eller mindre, men aldrig kommit till skott o ses. Så blev lite chockad, men lika sjukt vacker i verkligheten!

Sen blev det STRUL med tåget.... tog mig nästan 1½ timma att åka från södra till Bålsta! så tröttsamt.
Ska fixa in alla bilder och lägga in massa söta vårbilder på lillan.
När ja kom till Linus kände ja knappt igen mig! han börja möblera om såfort han kom hem, så sjukt mysigt de blev! :D

Publicerad 2011-04-19 12:20:02 i Livet i Gnesta,

<3<3Då är de dags att bege sig till Söder för att träffa mina bästa! <3
SOL och Patricia är hemma!
Älskar allt i mitt liv just nu.
fan så bra jag mår!

Publicerad 2011-04-19 10:02:50 i Livet i Gnesta,

Iväg på nya äventyr, Hej söder!

Nu blir det att klä på sig och göra sig iordning för att ta sig till Söder och lämna Wilja till S.
Ska vara utan barn en dag, ska bli så skönt.. Det behövs när man har noll avlastning i veckorna! Inte ens bajsa ifred lixom. Så någon gång uppskattar man lite hjälp.
Sen blir det att möta Mickis igen! sitta i parken med en latte och bara ha de bra tills hjärtat slutar jobba. Då blir det BUMS till Bålsta igen och njuta en dag BARA med honom. Det behövs också, lite ensamtid. Bara han & jag.

Gud, dessa 4 månader med Linus... Har verkligen bara RUSAT fram! vi började träffas när de va -26 grader ute, och nu är de +20 på FYRA månader! herregud. De känns samtidigt som de vore 1000 år sedan, samtidigt som de vore igår. Aldrig varit lika glad dagligen tidigare, en sak som är säker. Snart är de också Juni och Gnestadagen, då är det ETT år sedan hela denna resa började! <3 Tack för att just DU va där.

Ett år... 4 månader... och två tillsammans <3

 

 

 

Publicerad 2011-04-19 09:54:21 i Wilja 13-16 månader,

Min lilla tjej har bevisat sig att vara STOR! 

Vilken känsla det är att se sin lilla lilla tjej växa upp och bli en härlig flicka! <3
Mitt allt, min skatt mitt vackra livsverk.

Hon har blivit så med.. Satt på tåget med henne, och där satt de ett äldre barn som blev helt facinerade över hur med hon va! hur mycket hon faktiskt förstod. Så oblyg av sig, kommer fram. Vinkar, gör slängpussar åt dom! Pratar, säger man hallå: tar hon upp telefonen och lutar ner huvudet mot den. (vet inte om de e bra, kanske betyder att ja pratar för mkt i den) Men säger man: lägg den i korgen, så gör hon de. Hämta skorna: så gör hon det! Nä fy, hon har verkligen blivit STOR! <3

Igår så tog jag och Wilja oss in till Söder och gick runt i tiiimmar. Bara NJÖT av vädret, Wilja sprang runt och lekte vid björns trädgård, i lekparken! satt på gungan, men absolut roligast va de att springa runt som en tok.
Kära Mickaela kom och mötte oss vid klockan 16.00 tänkte ta en cider i solen på snaps! MEN HELT FULLT, inte en enda sittplats NÅGONSTANS! inte på en enda uteservering. Smockat! BARNVAGNSKRIG ute på serveringarna också, alla ville sitta i solen och gotta sig. FULLT förståligt... :D

Sen började jag åka mot min älskling vid 17.13, så ÄNTLIGEN fick jag krama om honom, länge.
Åh <3

Publicerad 2011-04-19 09:47:18 i Livet i Gnesta,

Ett glas vin, och sommaren är snart här igen.Har haft ett par fantastiska dagar i solen som alla andra svenskar just nu! :D Solen skiner och man har en sånt där rus i hela kroppen. Sommaren är pågång, och äntligen känner man av det på riktigt! Varit hemma hos Pappa som ni vet. Som förövrigt blivit som Fritzel och vill inte att jag ska åka hem! ;D så blir att åka till Gnesta imorgon IGEN och sova där en natt eftersom jag inte kommer kunna träffa honom i Påsk då jag ska hem till Linus föräldrar och träffa övriga familjen Carlsson! Kommer bli hur kul som helst, är faktiskt väldigt nervös. Hans föräldrar är absolut dom bästa, så jag antar att dom andra är likaså! :) Så imorgon åker jag ner iallafall en sväng.

Så vad har vi annars gjort förutom att njutit av vädret för fullt?
Wiljas morfar har köpt ett par ordentliga gympaskor till henne i påskpresent! De tackar vi för. Så Wilja går mer brevid vagnen nu än sitter i. Och de är så jäkla härligt att se! hon har verkligen blivit så STOR på ett par dagar?!
Just nu sitter jag och har cravings efter precis AAAALLT. Fan alltså, slut på de här nu!

Publicerad 2011-04-17 18:53:09 i Livet i Gnesta,

Att de kan vara så skönt att komma hem.. <...Att de kan vara så skönt att komma hem.. <3 wilja ligger här brevid mig och somnar snart. Nybadade, rena och i nya sängkläder! Bara njuter av att inte göra nånting. Skönt det också! En enda natt till.. Sen får jag träffa födelsedagsbarnet<3 vaknade imorse och åkte ut till storesyster ute på hållsta! (landet). Drack lite kaffe & pratade lite skit! Åkte ner mot Gnesta vid 12.00 och mötte Madde och familjen! :) hade oxå ett intressant möte.. Iallafall, satte oss på humbles och barnen sprang runt för fullt. Så skönt att inte behöva tänka på bilar på gatan, utan dom kan sitta o leka själva ostört. Sen kom den berömda och trötta Mimmi ;) <3 sötan alltså, SÅ känner jag igen dig! Haha. Ikväll blir de tiiidigt kan jag lova, fy så trött jag är!

Publicerad 2011-04-16 22:26:33 i Livet i Gnesta,

Idag... Är det min top tre dag i hela mitt...Idag... Är det min top tre dag i hela mitt liv!! <3 När Wilja kom till mig, när Linus äntligen blev MIN på riktigt, och sen idag! är så genomlycklig så de finns inte. För allra första gången så menar jag det av hela mitt hjärta.. Att jag har träffat han i mitt liv med stort H gå inte att missta! Sånt vet man bara, är de inte Linus så kommer det aldrig vara någon annan. Inte såhär, inte dessa känslor! Ligger i sängen hemma hos Pappa och bara tänker.. Har lite hemlängtan faktiskt, trots att det är mysigt att vara här! :) varit med mamma både igår & idag, sen lagade jag middag åt mig och papps ikväll. Gick ner till Madde & Magnus en stund. Men trötta mammor och sjuka barn är ingen ultimat kombo! Imorgon blir det att åka hem.. Hur jag nu ska säga de till Pappa! :/ han vill att ja ska vara kvar ända fram till påsk! - men pappa, jag har inga kläder eller blöjor så länge. : men vi köper nya och tvätta upp allt här? Idag tvätta han mina ENDA skor också! Klockan FEM.... Han ville visst inte att jag skulle gå ut ikväll ;) dumma gubbe! Så på med dyngsura converce. Hej sjuka hej! Så imorgon ska jag försöka slingra mig hemmåt, och på Måndag fyller älsklingen år!!! :D och får äntligen krama om honom. Att inte ses på 4-5 dagar varje gång kan både vara sjukt jobbigt, men samtidigt så himla nyttigt! För när jag träffar honom igen så har jag saknat den där människan så fruktansvärt mycket <3 och man uppskattar varenda liten minut man får tillsammans och tar vara på dagarna vi ses.

Publicerad 2011-04-14 12:52:39 i Livet i Gnesta,

Dagens Patricia! 

 

Dagens Patricia! Lockat hår och svart långklänning, andra gången denna används! Och ja ÄLSKAR den.
Köpte även den här på Rean i Norge, 50:- tack så mkt! Och den är bäst i test.

Har ingen locktång hos Linus, men plattåtången funka lika bra den!^^ blev nästan bättre, mer naturligt måste jag säga. Så den ska ja köra med hädanefter!

Nu blir de att lämna Bålsta! :( Iväg mot mina hemtrakter och möta upp världens bästa mickis på Söder för ett glas VIN på en Torsdag, den ni. Tokfint väder, så de ska ja unna mig! :) Vilka kommentarer ja kommer att få nu!^^, menmen. Sen kommer Madde till stan klockan fyra, dagen är spikad.
Och helst av allt så önskar ja att min tappejoel kommer till mig efter sin träning, men de lär han aldrig göra;)

Nä, måste stänga ner och börja ta mig till tåget.

PUSS påer!
Och njut av vädret, idag är även jag gla! Den ni.

Publicerad 2011-04-14 10:50:48 i Livet i Gnesta,

En kommentar som gick in i hjärtat, & stannar där.

Heey hjärtat!
Kom igen, du har massor att skriva om!!
Du måste berätta vilken jävla resa du har gjort!
Från att ha varit en "skitunge" som famla i mörker pga flera saker, inte orkat ha kontakten med familjen, hållit på att spåra ur totalt, till en fantastisk ung kvinna som är inte rädd att stå på egna ben med ett barn. Kommit tillbaka till livet och återvänt till positiva och starka tankar. Som gör RÄTTA val i livet och som är stark mentalt.

Många tjejer hörs inte.....våga prata högt...

Jag tror att du kan hjälpa och inspirera många tjejer där ute som inte har det stödet som behövs. Våga prata om det och visa att det faktiskt går att förändra.

Bryt tystnaden, öppna dörren....

Älskar

Syrran

Igår så fick jag denn fina, ärliga kommentaren av min storesyster. Behöver jag säga mer än hur glad och tacksam jag är över att få äran att ha dessa fina människor kring mig? Det känns så jobbigt.. För jag är den gär starka tjejen hon pratar om. Men inte ens mina närmsta vänner vet om vad som har hänt! Den dörren är jag inte beredd att ställa på glänt.. De e min bubbla, är rädd om jag öppnar den så rivs den där starka tjejen ner igen som jag byggt upp i så många år. Nån dag kanske, inte än. Inte nu, jag har någon annan att tänka på istället för mig själv.
Tack syster, jag älskar dig!

Publicerad 2011-04-14 10:17:32 i Livet i Gnesta,

Hej folket!  

GOMORGON!! <3
Åh vaknade imorse när L skulle åka, och ja va väl inte den gladaste.. Ni vet när man verkligen inte VILL att den andra ska gå, och man skulle kunna ge sin högra hand för att få vara med någon ett litet tag till. Precis så kände jag, inte alls roligt! Igår kväll så sattes mina känslor på prov kan ja lova er... Och tro mig när jag aldrig säger att jag har känt såhär. Jag är helt jävla livrädd för mig själv just nu! Jag vet att han är min, men jag är så läskligt rädd för att han bara ska försvinna. Ush! inte tänka så.

Imorgon kommer Papi och hämtar mig vid 10.00 sen åker jag till Gnesta över helgen är tanken :) Istället för o sitta hemma och bara vänta på den prins som aldrig kommer! ;) Nu blir de att duscha, städa ihop här och åka hemmåt. Ska TVÄTTA om de finns tvätt tid. Ber till tvättgudarna^^, har NADA rena kläder kvar!


Publicerad 2011-04-14 09:59:14 i Måste ha - Wanties,

H&M Conscious! <33


Fanimej :( Ja trodde jag va snabb nog att gå in, men icke! Klänningen som ja veeerkligen ville ha va självklart slutsåld! Men hittade dessa gobitar till ett förbaskat bra pris! :D Älskar denna kollektion. Märks det att jag bara älskar vitt? ;) På sommaren med ett par riktigt bruna ben.... Finns nog ige renare & snyggare i mina ögon! Och två klänningar till Willy längst ner, en virkad i vitt! så jäkla söt, och en liknande min. SÅ FINA VI KOMMER BLII <3 Mitten på Maj kommer detta paket... Som ja längtar!

Publicerad 2011-04-14 09:43:33 i Måste ha - Wanties,

Armband från H&M!Något som kommer bli supersnyggt nu till våren är dessa lite "homemade"-liknande armbanden och smyckena i övrigt. Tänk er exempelvis dessa enkla, men stilrena armband från H&M, på en arm. Helst flera stycken på samma arm. Snyyyyggt! Jag har redan köpt mig de bruna, ljusrosa och beiga. För enbart: 29.50:- de Tycker jag är ett jäkla bra pris! Och sockersöta när man blandar.

Publicerad 2011-04-13 20:39:58 i Livet i Gnesta,

Paj & Såås!Haft världens mysigaste kväll med hjärtat.
Fan jag vill inte att han ska åka iväg i helgen! "/ Och imorgon ska jag hemmåt.. fy! men, har iallafall haft de sjukt mysigt ikväll. Och Wilja sover för natten nu lilla trollet! Baby är och handlar till PAJEN! Blir varm paj med vaniljsås och massa gos. Vill se: The rock också! Vi skulle ha sett den i helgen som va, men de kom upp en massa annat så de blev inget av med det.

Imorgon så åker jag förmodligen ner till Gnesta?! Har inte bestämt mig. Men Pappa tjatar hem mig, och ja får så dåligt samvete över att komma med massa bortförklaringar.. Förstår att de är skittråkigt att sitta hemma! De tycker jag också. Men just nu vill ja hem och tväääätta, städa och göra de iordning. Men o andra sidan kan ja passa på att träffa alla goingar! <3

Willys hosta har blivit bättre idag, hon har inte behövt någon hostemedicin iallafall. Men fy bubblan va illa de lät igår! "/ Men skönt att de är på bättringsvägen och förkylningen börjar nu avta också.

Publicerad 2011-04-13 20:35:37 i Måste ha - Wanties,

Onepiece?Många vill ju så gärna ha en så kallad onepiece, de har ju blivit ganska populära. Eller de börjar väl lugna sig mer och mer, men ändå! en sån vill man gärna ha i garderoben ;) Men alla har inte råd att lägga ut massor med pengar på ett mysplagg. Det har iallafall inte jag? :D Nu har GinaTricot kommit med en mys-byxdress som kostar 499:-, ett något lägre pris än de andra som kostar mer än det dubbla. De finns i dessa fyra olika färger också.

Jag har ju min rosa som jag köpte i Jessheim på VÄRLDENS rea! :D Köpte den på bikbok, skulle ha kostat 499:- den också, men betalade bara 99? :P Så de kändes värt!
Den va helt sjuuukt mysig under vintern, nu kanske de bli jäkligt varmt att använda den. Men har ni alltid velat ha en, så har ni iaf en här!

Publicerad 2011-04-13 14:47:48 i Livet i Gnesta,

Hjälp mig!Känner att det har blivit jäkligt mkt 'jag jag jag' i min blogg. Och de ska de bli ändring på!
Men har lixom inte gnistan, vet inte riktigt vad jag ska skriva om? noll inspiration! Och skiver jag om 'mode' bara för ATT - så blir de ju lixom inte JAG. Intresserar mig inte, förutom dom kläder som jag tycker är snygga & dom JAG köper. Tycker de e urtrist att gå in på nåns blogg där de enbart står om kläder. Jag vill inte skriva om barnsaker heller, för de är även de hur trist som helst! folk skiter väl i vilken vagn ja tycker om eller hur ful ja tycker den bärselen är.
Samtidigt är de också HUR tråkigt som helst att läsa om samma människa i inlägg ut & inlägg in.

Har fått lite frågor om vad jag använder för smink, och hur jag sminkar mig till vardags och till kvällen?
Fick lite inspiration av min käre vän Alexandra på hennes blogg. Kanske göra ett videoklipp? :D
Då kan hon skratta åt mig hur FEEL jag gör, bara för att ja inte har en sminkösutbildning ;)

Och inte ens min 'diet' har jag kunnat hålla! kladdkaka hit & kladdkaka dit, godis hit... Ja, ni förstår.
Men nu i helvete! tänker inte gå brevid Linus i sommar annars, en mer vältränad kille får man leta efter...
Och här går jag och mofflar i mig allt skit som ja kommer över! hungrig flickvän kallas de också, ett finare ord för tjockis. Hur sjukt är de inte att ja va SMALARE förra sommaren TRE månader efter förlossningen, än va jag är nu? nä skäms Patricia! Som ja sa, denna sommar ska ja va FIT. Dags att kanske börja jobba på de också.

Så kära folk.
Va i helskotta ska ja skriva om förutom ego-mig?

 

Publicerad 2011-04-13 13:46:54 i Livet i Gnesta,

Förlåååt!Hihi, döda mig inte nu älskling! ;D
Men kollade på lite bilder på Linus data och hitta den här, som togs för ett par år sen! men FAN så söt du va - (ÄR).  Wilja somnade precis, varit nere hos Sophie och leo en sväng! ska gå ner igen när trollet vaknar, gå och handla ska ja göra också. Hemmagjorda hamburgare, sjukt gott! ;) ^^,

Är på liiite bättre humör nu.

Publicerad 2011-04-13 11:29:47 i Livet i Gnesta,

Gråa dag! 

Känner mig allmänt grå idag!
Så såhär får de bli. Osminkad som speglar min insida, upp med en toffs och pimpla kaffe! ;D

Linus kommer undra om jag är sjuk eller nått när han kommer hem, ser likadan ut som när han lämna mig utslagen i sängen! vilken hjälte jag är idag! ;D
Haha, fan är jag bitter idag för? Väder helvete! Bli sooool så jag får bli gla.
Vilket gnäll!
Men ibland har man sånna dagar. På med mjukisar och gå ner till grannen i huset. Ciaaao!

Publicerad 2011-04-13 09:58:52 i Livet i Gnesta,

Vårdepp & känslostorm!Det här kortet togs för precis ETT år sedan på dagen! <3 Då va sessan inte stor för världen, endast fjorton dagar gammal. De känns som de vore igår, samtidigt så känns de som hon aldrig har varit så liten! På nått konstigt sätt så kommer jag knappt ihåg känlsan av att hålla den där lilla lilla ömtåliga sparven i famnen?

Herregud.. Jag hade ju en pigg tjej från dag ett, så de där med att bebisar SOV hela dagarna stämde ju inte in på våran Wilja! hon va vaken jätte mkt, och sov aldrig längre stunder. Aldrig över en timma i sträck! hon låg där bara, kollade runt... <3 undra om man får känna den här känslan igen, att få upp sin lilla bebis i famnen. Vänta, den där eviga men underbara väntan! Jag vill ha mer barn, de e en sak som är säker. Men absolut inte nu, de ska vara rätt den här gången! det ska vara planerat. Och de ska absolut inte ha samma utväg som för Wilja! Aldrig, de gör jag inte om.

Men de känns konstigt att tänka, om de skulle ha fungerat mellan mig och Simon så skulle vi försöka ha en till ganska snart! vilket skulle innebära att Wilja skulle bli storesyster inom snar framtid.

Åter till verkligheten!

Wilja sover som en stock, och jag sitter här med en handduk på skallen. Har precis duschat och smörjt in mig. Idag är de lite deppväder enligt mig, tror jag har fått en släng av vårdepp! inget känns roligt, jag vill göra precis allt men pengarna räcker inte. Jag vill köpa en helt ny garderob, jag vill köpa alla möbler som fattas till lägenheten, jag vill åka på en liten semester! Jag vill gå på bio, jag vill ha sommar och sol.
Yeye, you get it! lixom. Ingenting är bara BRA nog! :D Vill ha allt på en gång, vilket Patricia inte förstår att de inte funkar.

Nu blir de att klä på sig, sen massa mys med Sophie och lilla Leo hemma hos henne! Kafferep för min del och beklaga mig lite till.

JAG SAKNAR LINUS OCKSÅ!
Vilket inte gör de hela lättare. Massa kramar och nån som säger: Ja tycker om dig! De räcker för mig idag. Få känna sig lite ömklig! ;)

Publicerad 2011-04-12 15:20:56 i Wilja 13-16 månader,

Lite om Wilja Cornelia! 

Jag har ingen glad Willy här! snoret rinner & hostan fortsätter! :/ köpte mer hostmedicin igår. Men hon verkar inte få upp slemmet tillräckligt! Gos-snor-bebis! <3
För övrigt så va vi ju på BVC i Gnesta häromdagen.
Wilja hade då gått ner 300 gram sen förra besöket (2 mån sen) så vi blev lite oroliga, hon vägde nu 9135 gram. Men vi fick en läkartid dagen efter, och KORS i taket hade hon ÖKAT 280 gram på ETT dygn! Så hon är tillbaka på 9400. Massa smör i maten gjorde susen! :D
Så de va inget att oroa sig över.
Hon är en tidigt utvecklad liten krabat! hon kan säga: Mamma, Pappa, titta & där och försöker sig på Tack tack! Men de e mest vi som känner henne som förstår. Hon går helt fullt nu, och hon tar snabbare och snabbare steg, snart springer hon fram! hon tar telefonen och sätter den mot örat när man säger: hallå! hon förstår mer än va man tror! ber man henne göra nått, så lyssnar hon. Aj aj förstår hon verkligen nu! Blir skitsur och gråter hysteriskt, MEN hon rör den inte! :) Mormor skåda den synen häromdan och bara skrattade. Hon kommer oftast när man ber om en puss eller en kram!
Om man frågar: Vart är mamma, eller vart är linus så pekar hon och vinkar in oss! :) sötunge.

Men kort och gott, 9400 gram och 72 cm KORT ;)

Publicerad 2011-04-12 13:47:54 i Livet i Gnesta,

Frågor kring löshår?Har fått många frågor igen om just hårförlängningar!
Vet inte om jag missat att svara till någon, så jag skriver lite snabbt här.
Hår och vax ansvarar ni för med inköp! Blivit fel tidigare med pengar och returer, så vill inte ha de på mitt samvete. Hår kan ni köpa som billigast på Tajmahal men ändå få BRA hår för pengarna!
Ett annat altenativ är att beställa från RAPUNZEL som har snabbleverans - men dock DYRARE.
Kan vara svårt att veta vilken färg ni ska ha, då de är KODER. Så fråga mig innan ni beställer!

Jag tar 500:- för isättningen av löshåret.
150:- för att göra tränsen till Nailhairs.

Så allt som allt 650:-

Det va de dom flesta frågade om! Är det nånting mer, så fråga på.
Ingen fråga är dum nog att svara på!


För övrigt är jag rastlööös!
Kaffe i handen, barnet är matad och hon sover som en stock, nyduschade är vi också. Ordninggjorda! Städat och klart, med andra ord de finns inge mer o göra. Och de är DEPPväder och trist ute.
Ge tillbaka solen din soltjuv! :(
Saknar mina vänner nere i Gnesta också. Lilla Liam & Elliot menade jag då! ;)

Publicerad 2011-04-12 11:24:55 i Måste ha - Wanties,

Hemklickat! ^^,
Kunde inte motstå, klicka hem lite söta klänningar som kommer hängas in fint i min garderob! :D
Älskar att de är REA.
Den där puderrosa klänningen har ja kollat på så SJUKT mkt, men känt att den varit för dyr. Men nu, halva priset! ;D Mee like! Så då tyckte ja de kändes okej.

KOM HIT SOMMAR, kom kom kom KOM! <3

Nu måste jag duscha och försöka att bli människa.

Publicerad 2011-04-12 10:46:24 i Livet i Gnesta,

Mysiga du, tack! <3

lHar man en mysig pojkvän eller har man?
Den här underbara filten fick jag när ja kom hem till honom! <3 Bara en : för att present!
Och de är den mysigaste och bästa filten jag någonsin haft! VÄRLDENS GOASTE, återigen tusen tack.

Sickan har en helt BRILJANT idé! Snart fyller hjärtat år, och jag har världens mysigaste plan.
Dock är han mr upptagen, jämt! ;) så jag måste hitta en helg som passar honom! Men fan, de kommer bli bra de här. De känner jag på mig!

Vaknade vid 09.13 en liten sovmorgon för oss då Willy har börjar vakna kring 08.00 vaaarje morgon...
Innan sov hon ju iaf till 09.30 MINST sen hon va en plutt! men hon sover ju knappt nått på dagarna, så de blir tidiga kvällar för henne. Jäkligt skönt! så hinner jag få den här ensamtiden som faktiskt BEHÖVS mer nu när jag är själv med henne hela dagarna. Innan så brydde jag mig inte om ja och simon fick tid för varandra, då spelade de mig ingenroll om hon va vaken! de va lixom inte påfrestande när man va två.

Då ska vi se va vi ska hitta på denna dag! Man blev ju så bortskämd me de fina
vädret igår! Va HÄNDE?! :D

Publicerad 2011-04-11 20:50:40 i Livet i Gnesta,

Kvällen :)Åh, så sjukt sjukt mkt tycker jag om dig.
Dagen har varit jätte mysig! Och så jäkla underbart ute?! 19 grader kl 18.30 lixom... hur kan de vara så? riktig sommarkvällskänsla har de varit! MYS.
Nu blir det att packa upp alla söta klänningar ur garderoben och investera i mera LÅNGKLÄNNINGAR! och jag skiter i om jag är en dvärg, jag ska ja de ändå!^^, så deså.

Imorgon får vi se vad vi hittar på! Ingen plan hittils, mysa och ha de bra.
Ta hand om mig själ lite, skona den från saknad! <3

Wilja blev hur glad som helst över att få träffa Linus också. Pusskalas har hon haft! älskade lilla tjej.

Publicerad 2011-04-11 13:15:45 i Bara Patricia,

Nu har jag satt i extensions!! 

Och ja, ni som undrat! :D Jag har satt i extensions på mitt kort kort koooorta hår! :D Och de blev över förväntan! trodde aldrig de skulle bli så bra som de blev. Men jag stod inte UT med att vänta längre! Så ja körde en chansning.
Och jag har inte känt mig så FIN och så SÖT på fleeeeeeeeeeeeera månader!
Visst att ja är cool och snygg i kort, ja trivs sjukt bra i de också! Men eftersom ja tycker om docksöta klänningar på sommaren, så passar de lixom inte.

Vad tycker ni, HIT eller DISS?  kort eller LÅNGT? :D

Publicerad 2011-04-11 11:12:32 i Livet i Gnesta,

Den tröttaste natten i världshistorian.......img_4629 (MMS)

Den tröttaste natten i världshistorian.... Kan räkna på handen hur många minuter jag sovit! Wilja stackarn har hostat, och medicinen under vagnen hon fick med sig till sin pappa va slut, så de blev panik! Nu påväg till Bålsta i min svarta långklänning ;) känns fan sjukt kul att få använda den! ALLA kollar, så antingen är jag sjukt ful eller sjukt snygg! ;) haha.

Publicerad 2011-04-10 23:36:10 i Livet i Gnesta,

Dagens Patricia: OTRÄNAD OCH INTE ALLS I F...img_4601 (MMS)

Dagens Patricia: OTRÄNAD OCH INTE ALLS I FORM! Vilket jag inte gillar, inte nånstans. Kommer ni ihåg hur mkt jag gnällde om att jag ville gå upp i vikt utan att jag ökade? Och det pågick i flera flera månader! Jag kan nu tala om för er att jag visst har ökat! Och kilona har satt sig på LÅR och på magen.ä. Självklart inte på brösten där jag skulle önska! Goa 'sambokilon' som de annars så fint kallas. Jag trodde jag skulle bli överlycklig! Men jag har kommit på att jag nu inte alls trivs. Nu vill jag ner till 48, alltså -3 kg och SEN träna och bli fit i kroppen. Varför i helvete kan man aldrig vara nöjd? Är de inte de ena så är det de andra.  Så imorgon. Slut med allt som är onyttigt, har precis tryckt i mig en halv påse chips.... Och de va den sista på LÄNGE!!! :D jävlar ta mig annars. Imorgon ska jag måtta, och om en vecka igen så får jag se om de är någon förändring eller inte.

Publicerad 2011-04-10 18:56:28 i Livet i Gnesta,

Blä jävla Gnesta och jäkla söndagar! Tågen...Blä jävla Gnesta och jäkla söndagar! Tågen lämnar ju aldrig hålan.... Har fått vänta och vänta och väntat lite till! :/ sen trodde jag att de gick ett regionaltåg vid 17.15, så jag gick ner! Men självklart inget tåg som kom.. Så de va bara att knata upp igen och vänta på nästa pendel. Men nu är jag påväg och är hemma till 20.00 wilja sover redan och lär sova för natten, hon är helt slut! :( så packa upp henne på med pyjamas och ner i sängen. Skulle åka till Linus, men nu blev de så sent! Men åker dit tidigt imorgon, ska tona & klippa hans kära mor imorgon :)

Publicerad 2011-04-10 13:10:52 i Livet i Gnesta,

Oj! Längesen jag uppdaterade. Jätte ledsen...Oj! Längesen jag uppdaterade. Jätte ledsen! Men jag har haft fullt upp varje dag ;) hade en sjukt bra kväll o Torsdags med mina bästa! Sen i fredags gjorde jag en sak.... Och jag är så SJUKT nöjd så de finns inte! Äntligen äntligen, kommer bilder. I sinom sin tid... Va i Kista också och köpte nya vagnen, hur skönt som helst nu fram till våren/sommaren. Lätt och behaglig och Wilja älskar den! Sen strosa vi på stan en stund, Mickis kom efter jobbet vid 21.00 sen blev de en riktig tjejkväll, fixa naglar, färga bryn! Ansiktsmask, you name it! ^^, klockan 03.00 efter lite mysiga samtal med hjärtat så ramlade ögonen ihop. Sen igår så va jag barnfri! Första helgen på jäkligt länge?! Så lämnade Willy vid fyra och mötte upp älskling i stan! Pusskalas mellan klädprovningar, hittade ett jätte sött linne! Eller Linus som valde, bra smak den där killen! Va ute och åt middag, plankstek! Hur gott som helst. Vid 20.00 mötte vi upp Mickis och Mange på Ojojoj på medis och tog en öl :) runda av mot 22.00 och åkte hem. Vääääärldens bästa kväll! <3 så skönt att få känna dina armar kring mig igen. Du har varit saknad! Sen blev de lite pain för Linus, han släppte sin manliga sida och lät mig tahand om honom! ;) fram med pincetten! Haha. Nä, sitter på tåget nu ner till Gnesta för att hämta trollet. Vaknade inatt och hoppade till av ett ryck! Kolla satt inte wilja hade ramlat ner på golvet eftersom de va tomt i sängen. Mamma är knäpp!

Publicerad 2011-04-06 23:05:54 i Livet i Gnesta,

Efter en ganska jobbig natt med Willy så v...Efter en ganska jobbig natt med Willy så vaknade jag upp HUR trött som helst... Men vi busade en stund, och tack och lov så somnade hon om mellan 09.30-11.45, tack sa mamma! ^^, Vaknade 11.10 och skulle möta Simon hemma hos honom för att lämna Wilja en stund. Så kasta mig snabbt i duschen och gick ner för att möta honom och hans nya flickvän. Kul att få träffa henne :) Lämnade henne en timma, så jag fick rensa ur vårat gamla förråd ostört, HUR jäkla mkt skit har man? Och hur mkt kläder har ungen! Tre fyllda stora svarta sopsäckar... Ska ta hem allt och tvätta rent :) vika ner fint i kartonger. Nån dag kommer dom komma till användning! Seså mina vänner, make some babies :) för här blir de inga barn gjorda! hem iallafall kom en as tjurig och ledsen Wilja! Gick hem till magnus och genast blev prinsessan glad när hon fick syn på Elliot! Drack lite kaffe, sen ut på promenix! Till thekannan och träffa min gudson, Mimmi och sen Jossan med Alex! Fy så söt liten kille :) helt sjukt! Riktig liten tjejtjusare när han blir stor. Sen blev de hem en sväng! Pratade med Papi lite, sen ner till Madde och Mange igen :) myste lite till, lite mera kaffe och middag i magen! Tack mina vänner. Wilja sover sen längesen och jag bara KAN inte somna utan Linus! Fan, har verkligen förjävliga nätter utan honom.. Medans han bara njuuuter av att få hela sin säng för sig själv den jäkeln ;) imorgon blir de BVC med Wilja! Va riktigt längesen. Sen en massa: måste göra! Ringa FK, adressändring, skriva ut papper på bibblan. Sen blir de MYS hela dagen lång, Mimmi följer med mig hem!! <3 så ett glas vin för oss tjejer och god mat i magen. Vi gillart! Nä, dreggla kudde, försöka att drömma om att de är Lördag imorgon så jag får träffa mitt <3 igen.

Publicerad 2011-04-05 22:38:08 i Livet i Gnesta,

Att passa små trollen gick inte riktigt so...img_6807 (MMS)

Att passa små trollen gick inte riktigt som planerat..... Dom skrämde skiten ur varandra, bar jag på Liam blev wilja ruskigt svartsjuk och släppte jag ner Liam gallskrek han! Men då va Wilja snäll och försökte trösta honom genom att ge honom nappen. Sötunge!<3 men Mimmi kom och rädda situationen. Två barn i samma ålder som LEKER är inga problem, men när ena river allt i sin väg och den andra ligger still och inte rör en fena som inte är syskon och är vana vid varandra! Blev de panik för dom båda;) bra! De stillade mitt bebissug för ett tag iallafall! ^^, gick hem till Mimmi sen och hade en dejt med Mange och min kärlek Elliot! Världens kram fick jag när jag kom. Dom käka pizza och jag sallad.... Till den saken imorgon! Sen hem till dom och drack kaffe och inväntade den duktiga och jobbande mamman. Blev ett snabbt hej innan barnen va så trötta så som ramla omkring! Ligger i sängen nu och Willy ligger fortfarande och sover gott i vagnen. Väntar tills hon vaknar innan vi byter till pyjamas. Blev en konstig kväll de här! :D saknar Linus också, min fina. Imorgon blir det RÖJ i lägenheten, får kartonger av fina Mimmi :) så jag har nått att packa i. Så, kort och gott våran dag! Blir bloggande från mobilen ett par dagar nu. Hoppas det duger?!

Publicerad 2011-04-05 11:19:47 i Livet i Gnesta,

Iväg mot ingenmanslandet Gnesta! 

Nu blir det att springa iväg till tåget, lunch i magen! Nu är jag människa igen.
Nu har jag TVÅ timmars härlig pendeltågsåkning framför mig..... snark!
Skulle packa ihop alla kläder, men insåg att ja hade alldeles för mkt saker här.... Så ja fråga Linus om jag fick låna hans! ;D mkt enklare att ta sig fram o tillbaka med vagn kan jag lova!
Nu ska jag hem till Pappa. Ska ha en liten dejt med min gudson medans hans mamma flyttstädar! <3 Mys. Mysa med mina två små hjärtan! Kan inte bli bättre.

Måste gå, annars missar jag tåget. Då jäklar blir det panik kan jag lova!
PUSS på er.

Publicerad 2011-04-05 09:49:10 i Bara Patricia,

Före & EfterFÖRE , EFTER.

Jag är ytterst tacksam till att smink faktiskt FINNS! Herregud, skulle man gått sådär annars hela dagarna? skrämma små barnen. Ush, jag kommer ihåg när man började sminka sig. Då va väl jag kanske 12? mascara, puder... ja allt de där! de låter jätte litet i mina öron nu. Men då, ja! de va så vi gjorde. Och jag kommer ihåg att jag ALDRIG ville tvätta bort sminket! neverever. Ja sov med de? Sover ni med smink eller inte? Och jag kommer ihåg hur ja ALDRIG tvättade bort sminket när man skulle sova ihop med någon. Tror att de tog sexmånader för min förstapojkvän att någonsin se mig utan smink! då va jag ändå 14 år.

Men nu? antingen har man bara accepterat hur man ser ut med eller utan, eller så bryr man sig bara inte! För första gången jag och linus sov ihop så bums bort med sminket. Och han sa: FAN va söt du är utan smink! haha ;) Trött kallas de o blek i hyn.

Under sommaren sminkar ja mig fan aldrig! Kanske på kvällarna, lite solpuder, läppglans och mascara på sin höjd. Om man inte ska ut lixom! Men annars nästan never. Då ser man så fin ut iallafall, solbränd.

MEN EN SAK.
HÅLLA EFTER ÖGONFRANSAR OCH ÖGONBRYN! Prio ett, då ser man fan alltid mänsklig ut.

Publicerad 2011-04-04 23:43:25 i Bara Patricia,

Jag är så tacksam!Jag ligger här i sängen brevid mitt hjärta som sover.
Jag ligger och tänker på hur lyckligt lottad jag är som får ha allt de här fina i livet.
Jag är den rikaste på jorden! - så känner jag mig just nu. Jag har en helt bedårande liten prinsessa som förgyller mina dagar, hon gör livet värt att leva på alla sätt och vis. Vad är livet utan barn? Vad gjorde man i livet som va viktigt på riktigt innan? förutom att 'resa'-'festa' ? det kan man göra fortfarande!


Jag har underbara vänner, och underbara människor som ni som stöttar mig i min vardag, i mina beslut och i mina funderingar. Jag har kanske inte den bästa relationen till min familj..

 

Men det finns dom som är värda att nämna! Min storesyster, den personen jag har mest respekt för av alla. Den människan som utan att behöva prata med mig, VET vad de är som är fel eller rätt. Behöver inte träffas dagligen, utan jag vet att är det något så kommer hon alltid alltid att finnas där. En beundransvärd kvinna, en fantastisk mamma och en stor förebild.


Jag har en jättemysig och fin lägenhet som vi stormtrivs i!
Jag kanske just nu inte har alla pengar i världen - så som man kunde önska.
Men jag har allt annat, allt allt som vi behöver. Det som inte går att köpa för pengar! och just därför är jag så himla tacksam. Inga pengar i världen kan förändra det! man kan inte köpa en familj. Och det är det som är meningen med livet för mig.


Jag har en känsla i kroppen jag inte trodde fanns! Att ständigt vara sådär löjligt nykär, att hela tiden kolla mobilen om han har skickat ett sms! Den där känslan när man vaknar och kollar på den, och där finns de ett mysigt morgon sms med texten: jag saknar dig! bara en sån sak får mig att känna håret resa sig på armarna!
Att ständigt vilja kramas, kyssas, vara någon nära! Då menar jag verkligen hela hela tiden. Tror Linus börjar tröttna på att jag är en liten klängapa? haha! :D Han får aldrig ligga i sängen o bara vara.
Jag får bara inte nog av honom!
Att känna så för någon för mig är helt otroligt, och tro mig! Det har aldrig hänt i ett förhållande....
Jag har verkligen trott sålänge att det är mig de varit fel på. Tankar som: Varför vill jag inte kramas, varför vill jag inte att han ska ta på mig? nu måste jag komma på nått för att slippa... Det har cirkulerat i skallen på mig i flera år! Förutom när jag varit singel, då har ja helt plötsligt velat? men aldrig annars.
De är väl ett ganska stort tecken på att dom rätta känslorna aldrig funnits? inte på de sättet iallafall.


Men nu?
Ligger bara och stirrar. Och för mig är han det finaste som någonsin gått i ett par skor.

 

Publicerad 2011-04-04 09:19:28 i Livet i Gnesta,

In mot staaan!Igår va Wilja ett litet månster som inte ville sova! försökte lägga henne från 8-23....
Och hon bara vägrade! såfort jag flyttade mig vaknade hon med världens smile och bara skulle vara vaken! Igår kände vi nog båda: Nä vi auktionerar bort henne nu för en slant! :P Haha, sen vakna hon nu på morgonen som den solstråle hon är. Äter macka och är hur glad som helst! mindre pigg mamma.. :D

Nu blir det att göra sig iordning, sen rulla in mot stan en sväng! ska hem till Hökis en sväng och lämna lite kläder, och hämta lite nya. Åker nämligen direkt till Gnesta imorgon från Bålsta och stannar hos Pappa ett par dagar. Måste rensa ur förrådet ur gamla lägenheten, och sen köra resterande möbler. Köksbord, hylla och en byrå. Så vi har det hemma hos oss!

Vill bara säga att Linus är världens bästa som orkar stå ut med oss i alla lägen, det kan inte vara lätt alla gånger. Och speciellt när man inte är van vid barn alls! Men han tar de så bra... <3 Han försöker, även om de e jobbigt så biter han ihop! Han tar henne, försöker trösta, bär på henne för hon släpper lixom inte honom. Och han bara gör allt utan att han behöver!
Jag uppskattar dig så otroligt mycket hjärtat.

Tack för att jag fick chansen att lära känna just dig!

Publicerad 2011-04-03 18:35:22 i Livet i Gnesta,

Myskväll..Linus kom hem lycklig, matchen vanns i regnet! ;D nu blir de middagslagning! Köttfärsenchiiiladas <3
Chips & film på det ikväll. Den här kvällen slutar mysigt trots allt skit och alla dumma kommentarer som strömmar in. Jag som hade tänkt o fråga vart alla hade försvunnit ;) va ett tag sedan! men nu börjar dom hagla in och jag börjar känna att de är som vanligt tragiskt nog.

Skulle egentligen ha åkt hem imorgon, men blir en natt till hos hjärtat innan vi åker ner till Gnesta på Tisdag!

Publicerad 2011-04-03 15:13:20 i Bara Patricia,

Skriv mail till mig och inte till Linus!Först vill jag be 'Olivia Eriksson' att dra sålångt åt helvete som det bara är möjligt.
Linus fick idag ett mail på facebook! där denna person beskrev hur vidrig jag var, och att jag va stockholms största hoe?! Jasså det säger du. Och att jag va OTROGEN mot Simon i början, och att de va DÄRFÖR han stannade hos mig för jag blev på smällen? och att jag va otrogen mot honom under hela vårat förhållande.

Vilken jävla pinsam människa du är! och vad tror du att du gör? - att du lyckas förstöra mellan oss? goodluck girl.

Både jag och Simon vet sanningen. Jag har aldrig varit otrogen mot honom! aldrig någonsin.
Jag har varit det tidigare i ett förhållande, och ni som läst min blogg vet också vilken ångest jag har haft över det flera år efteråt.

Jag har en såkallad blackbook om mig själv för ett par år sedan! och tror du inte att Linus vet om den?
Jag har inte ljugit, och jag kommer aldrig ljuga för honom heller. Han får helt enkelt acceptera mig för den jag är, och den jag VAR! Om det är nått jag själv är stolt över, absolut inte! Men jag kan inte göra nått åt det. Jag festade sjukt mkt hela tiden, och ja! Jag hade sex med killar jag djupt ångrar idag, men jag gjorde det DÅ. Och det vet han om! Så vad är de du försöker med?

Sitta och skriva ett mail om vem jag är till min egna pojkvän? vilket stort jävla skämt! har man så mkt fritid att öppna en fake facebooksida BARA för att förstöra? har mina aningar om vem du är.
Och jag skrattar åt dig! Tänk på vem DU är innan du yttrar dig, svin.

Publicerad 2011-04-03 11:35:34 i Livet i Gnesta,

En ny look är på G.Nu ska jag skaffa mig en helt ny look.
Bort med färgen i håret, göra en annan spännande sak snart som ni ska få se! ;D Bort med dessa kläder och på med annat. Nu är jag trött på att hela tiden vara 'samma' Patricia! Vad vore livet utan variation? jag har nog varit allt från punk - rock - edge - sött - romantisk - stilren.
Men nu ska ja blanda en stil som bara är så jävla JAG!
De kommer, så småningom!

Vill inte vara som alla andra - och de kommer jag inte o bli heller! ;D men ta små bitar från allt och göra nått till mitt eget. Hey you girl, you GO!

Publicerad 2011-04-03 10:05:00 i Livet i Gnesta,

En morgon med massa mys!GODMORGON! :D
Har sovit som prinsessor inatt. Wilja brevid L såklart, och hon har inte vaknat EN enda gång! hon vaknade vid sju, satt jag är mer än nöjd. Nu har vi ätit nybakade frallor, gröt och massa gott. Mätta i magen, och Wilja dissar mig fortfarande, och de e bara Linus som gäller.

Idag blir det Match! :) madde och mange kommer hit till Bålsta också.
Och ikväll.. Ikväll så, den ni ;) <3

Upptaterar er lite senare. Mimmi har fått nycklar och flyttar idag också, STORT GRATTIS! <3
Ni ser, allt går. Om man bara verkligen vill. Och min fru och hennes man (inte min) har också sagt upp lägenheten, så dom lämnar också råtthålet i Gnesta! hur bra känns inte de då? - Jo sjukligt!
Och midsommar börjar planeras också, + snart är de Gnestadagen igen! Ett ÅR sedan Linus såg mig för första gången med andra ord..... :)

Publicerad 2011-04-02 23:48:23 i Wilja 13-16 månader,

BUS hela kvällen!
Här kommer det lite bilder från vårat kvällsmys! wilja o linus har busat gärnet.

Blir så glad ända in i själen när Wilja tyr sig så mycket till Linus, att hon sträcker upp armarna, pussar på honom hela tiden, bara att hon kommer fram för o få kramas o sitta i hans knä. Blir varm i hjärtat!
Fan Linus så du är underbar, trodde aldrig jag skulle hitta någon som accepterade både mig och min dotter på de sättet som du gör.

 

Publicerad 2011-04-02 23:13:30 i Livet i Gnesta,

Underbara kväll <33 Att vänta på tunnelbanan va inte alls roligt säger Willy! Men såfort mamma gav mig några pussar så blev allting bra igen.
Aldrig varit med om maken. Ikväll så har Wilja raderat ut mig helt......
Vi va nere hos Totte och Sophie när wilja va som tröttast på en kaffe. Hon skrek såfort Linus gick, satte sig på golvet och upp med händerna mot honom. Vinkade mot honom, och bara SKREK och åmade sig ur mitt knä. Helt knäppt, så Linus fick gå med henne på höften hela kvällen.. Sen pussa hon, pussa igen och pussa på armen, pussa på munnen. Aldrig varit med om maken, inte har hon varit så me mig eller någon annan. Linus va saknad från hennes håll också! <3

Nu ligger hon i sängen och sover... Och linus får inte flytta sin arm från henne, då vaknar hon och gråter!
Jag har fått hård hård konkurans.

Mat i magen, kaffe i magen.
Pussas i sängen!
Nu är jag nöjd.

Publicerad 2011-04-02 18:11:23 i Bloppis,

Projektor säljes!


En mycket bra projektor, lampan har endast gått 130 timmar av ca 2000!
Säljes i brist på tid och intresse

Ljusstark projektor med bra optik. Mycket enkel att installera. Lens shiften i både höjd och sidled gör att det bara tar nån minut att justera in bilden mot duken.

Modell: EMP-TW700
Typ: LCD
Bildformat: 16:9
Upplösning: 1280 x 720
Bildingångar: HDMI, VGA, komponent, s-video, komposit
Ljusstyrka: 1600 ANSI-lumen
Fläktljud: 26dB
Kontrast: 10.000:1
Takmontering: Ja
Min/Max bild: 30 - 300 tum
Min/Max Proj -> Duk: 0.93 - 9.61 m
Mått: 406 x 310 x 125
Vikt: 5.2 Kg

Kostnad i affär ca 10000:-


VM ACOUSTICS S1 hylla från Hifiklubben
En mycket enkel och elegant designad hylla till mindre hifisystem. Hyllan kan klara belastningar upp till 40 kg.
Kostnad i butiken ca 600:-

106 tums manuell projektorduk från Kingping

Kostnad i butik ca 2300:-


Allt för endast 9000:-

Publicerad 2011-04-02 14:52:42 i Livet i Gnesta,

Fick ett så jäkla glatt röst MMS på mobile...img_6807 (MMS)

Fick ett så jäkla glatt röst MMS på mobilen idag.. Skrattar lika mkt varje gång! Ska ta fram de varje gång jag är ledsen eller riktigt förbannad :P de går ju inte o göra annat än o le! Fan va bäst du är. Wilja måste vaaaakna, hon har sovit i två timmar snart! Å vi ska ju åka till mannen... Myten... Legenden, min EGNA ovster!! ;) har hunnit städa, duscha, sminka mig! Ja allt :P bra teamwork jag och Willy! Sjuuuuusovare<3

Publicerad 2011-04-02 12:18:12 i Livet i Gnesta,

Utan att tveka har jag världens mysigaste ...img_4428 (MMS)

Utan att tveka har jag världens mysigaste lilla ettåring! <3 det här kortet tog jag precis när vi vaknade efter: ja må hon leeeva på hennes stora dag! och mamma fick sig en puss i sängen. Som de värmer.. Har precis kommit hem! Och har fått tillbaka mitt barn. Hon har rådissat mig, bara moster som gällde. När hon grät: moster när hon skratta: moster.. När Gosia gick ut utanför dörren blev det världskrig! Wilja ser henne som en enda stor bakelse! ;) varje gång hon träffar henne får hon smaka på allt allt gott! :D så kul att se att den mammigaste tjejen ever tyr sig på de sättet åt någon annan! De är bara Jag, Madde, Gosia,  och faktiskt Linus hon har varit helt lugn med utan att jag är med, som kan trösta! :) nä bebisen är lunchmatad, ska duscha av oss nu! Sen blir de att åka mot Bålsta så småningom.

Publicerad 2011-04-02 08:18:08 i Wilja 9-12 månader,

Gosbebis! <3 

Det känns som igår du va såhär liten. 
Vart försvann alla miljoner veck och hakor? MIN LILLA TJOCKIS!! <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, så uppskattat att någon tar Wilja EN timma på morgonen när man är sådär trött så de svider i ögonen, syster tog med henne ner. Och där har hon busat runt för full rulle :P och tröttamamma fick sova en stund till. Drömde om Linus..... Och jag va jävligt svartsjuk när jag vaknade! :D haha, de är inte ofta jag är.
Detta ska han allt få höra!^^, nu nalkas det världens frukost äggen kokade, mackor är rostade, kaffe & te är kokat. Nu blir det Lördagsmys med alla syskonbarn! <3 Sen kommer som sagt Papi, och sen äntligen få komma hem till hjärtat och krypa ner. Kramas, kyssas och ska berätta för honom hur jäkla MIN han är om han har missat den delen.
Det återstår att se imorgon vad som händer, vill inte hoppas & vågar inte hoppas.

Publicerad 2011-04-01 21:45:12 i Bara Patricia,

Ni kommer aldrig förstå hur mkt detta betyder!På fullaste allvar, vad skulle jag göra utan er? Bli inte ledsna om jag inte kan svara på era kommentarer just nu! Har inte haft tid att sitta vid någon dator, om ens möjlighet. Är hemma hos storesyster nu och passar på medans Wilja har somnat. Jag sitter här helt stum och bara gapar! vilka fantastiska människor jag har som går in här och verkligen skriver så fina ord från hjärtat, och rätt in i mitt. Blir så förbannat ledsen över att jag inte känner er! Att ni vet så mycket om mig, men jag har inte en susning om vilka ni är. Dom flesta! Och att ni verkligen skriver och stöttar ger mig så mycket glädje och framförallt ork till att fortsätta kämpa för allting som händer kring oss. Jag behöver nog inte förklara hur mycket era ord betyder, jag tror ni själva förstår! 
Jag säger det igen, ni är det bästa stödet jag kan önska. 
Att jag inte är den enda som känner såhär, eller tycker på de viset jag gör.
Idag åkte jag hem till min syster mitt ute på landet för att bara vara. Njuta, och koppla av.
Är så skönt att komma hit ibland, dålig teckning på mobilen.. ja ni vet, inga måsten! bara andas. Dock har min telefon terrat mig idag! :) Imorgon så kommer Papi och hämtar oss vid 11, sen åker jag hem till Linus i Bålsta som de ser ut nu. Planerna kan ändras! men jag vill verkligen, bara få vara med dom som betyder mest för mig just nu. 

Wilja går runt nu hela tiden, oavbrutet! innan har hon varit feg och satt sig ner och krypt till mig istället, men nu går hon som hon inte har gjort något annat! från en dag till en annan så har min bebis blivit ett barn! 
De är nått med ettårsgränsen, hon är en stor och redig flicka! <3 lika stark och tålig som sin Mamma! 

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela