Publicerad 2010-07-31 17:08:09 i Livet i Gnesta,

<3

  
Idag blir det inte många barn gjorda här hemma! simon kom hem kl 1 och va helt förstörd.. Jag låg fortfarande kvar i sängen och kollade på L.A gigalo och Wilja va helt förkrossad för att natten va så hemsk.
Dagens ansträngning har varit att laga pannkakor och dricka kaffe...

Ska beställa hem mängder av saker från repunzel nu.

Som alla säger: Patricia, varför öppnar du inte din egna hemma salong? Jag är på GÅNG nu!!

Publicerad 2010-07-31 11:06:32 i Bara Patricia,

Sammanfattning om mig och Simon..

Här kommer det en sammanfatting av våran tid tillsammans ni som inte varit med och läst från början i bloggen, tro mig! den är konstig, snabb men underbar.

Den 10/6-2009 så bestämde jag och Mimmi oss för att vi skulle till Tedde på Berns Bistro och ta några glas vin, innan vi skulle styra våra ben vidate till Whiteroom. MEN! Vi sneglade upp mot Berns, och bestämde oss för att EN DRINK kan vi väl ta.... Och ja! in kom vi, beställde varsin Mojito.
Plötsligt kommer det en bartender fram och ger oss två drinkar! Mimmi - men hallå, NEJ de där har inte vi beställt?! Killen ler och säger, nä inte du.. Men grabbarna från den andra baren och pekar bort!

Började asgarva och sa att de säkert satt två gubbar där borta, kala och jävliga. Men Hälsa måste vi göra sa ja till mimmi.. Nej nej, men jag slet fram henne! där sitter de inte två gubbar.
Utan två grabbar som inte riktigt hör hemma på Berns kände vi? ena i skinnjacka.. rakad, vit t-shirt, svarta braller! sa inte så mkt.. allmänt cool. Nått hade han ju lixom? Men varför sitter han inte på söder tänkte jag.

Den andra va kortare än mig i massa dyra kläder som han egentligen inte hade råd med kände jag. Men ack så trevliga dom va! Sen efter ett tag kom den första kyssen i chock, så fattade jag inte va som hade hänt. Knäna vek sig, världen stannade! så va de verkligen. Under ALLA dessa timmar där så sa Mimmi: Han är inte braaa för dig, kom så går vi, kom NU går vi. Men nä! Ja söp mimmi under bordet, bjöd henne på drinkar så han skulle vara kvar.

I en taxi, vidare mot nya äventyr i saltsjöbaden där jag då bodde.
Han lämnade inte min lägenhet på 4 dagar. Om han gick så KASTA den jäveln nycklarna på sängen, på golvet, i soffan. Bara för att han skulle få en anledning att komma tillbaka till mig! Sista dan sa jag: Du har dina nycklar va? shit sa han och kolla i fickorna och hämta dom. Slut trodde han nu! ;D

Ingen av oss visste varken in eller ut.. Att känna såhär så snabbt för varandra va inte okej! vi både hade precis kommit ut från längre förhållanden, så de kändes fel gentemot dom andra också.
Hade ångest varje dag för Simons ex skull, och mot mitt. Ja gjorde nått OLAGLIGT men ändå inte. De kändes rätt!

34 dagar efter vi träffades så visades våran + på stickan!
Chock, lycka, rädsla, förvirring.. hur, varför? shit! Ni vet alla tankar. Så tänker inte gå in på de här!

Vi hade bestämt oss efter ett panikanfall av Simon på hötorget då han sa: JAG VILL INTE TA BORT MIN BEBIS!
och så blev det. Nu började vår resa av allt kämpande! <3
Jag hittade en två på konstgjutarvägen i stockholm vid gullmars. Dock en i andrahand, men den va så fin och perfekt! vi flyttade in 1:a augusti.

Den 19:e på min födelsedag kommer de några och knackar på och säger: Ni bor här olovligt, kontraktet gäller inte. Så i panik så försökte vi hitta en ny lägenhet! ringde pappa, och han ordna den HÄR som vi har nu till oss. Och tack gode gud för det! Men under tiden så flyttade vi till Gnesta i September.

Bodde hos Pappa tills i November i en liten cell. En 90 cm säng och ett nattduksbord va allt som fick plats, där bodde jag och simon. Gravid, och hans värsta tid med jobb NÅGONSIN! Jobbade heltid, men fick inga pengar för det. Förbannade provisionsjobb! Sen så flyttade vi äntligen in till vår underbara lägenhet, Simon bytte jobb. Allt däromkring stabiliserades äntligen! Det va riktigt illa ett tag.. Ingenting kunde betalas, tack gode gud bodde vi hemma hos Pappa under den tiden.

Sen har tiden flytit på.. Jag och simon har verkligen hittat varandra! och jag vet inte vart vi hade stått om vi beslöt oss för att tabort Wilja! men aldrig i livet... Det hade varit de största misstaget jag hade begått i hela mitt liv.
Det va snabbt, de va ologiskt att behålla ett barn med en pappa man knappt känner.

Men de kan gå så bra också, vi har väl haft tur... Men jag kunde inte ha varit lyckligare! <3
Simon är den som står mig närmast, som vet ALLT om mig.. Som ja delar med mig allt av, den innersta lilla hemligheten vet han om. Han är min bästavän!

Publicerad 2010-07-31 10:40:48 i Frågor & Svar,

Frågor & Svar!Veronica:
Jag har läst din blogg ett tag och fasnade ^^ riktigt bra blogg tkr jag och det är kul att läsa :)här kommer mina fråga; vilken linje gick du på gymnasiet vad vill du helst arbeta med? Om du och simon fick en pojke vilken namn skulle ni ge då?

Svar:
Tack så jätte mycket, blir som sagt alltid lika glad över att höra att ni tycker om den!
På gymnasiet så började jag först på: Igelstavikens idrottsgymnasium i Östertälje. Bytte därefter till Bernadottegymnasiet på Söder i stockholm. Är ett militärgymn, inriktning mot polisyrken.
Det BÄSTA jag gjort måste jag säga! hade så förbannad kul.

Åkte ut till Korsö, hade fältvecka.. bröt revben i samband med att ja ramla genom klippväggen! ja, hänt hur mkt som helst. Och man förvånar sig själv.. När man tror att man inte pallar en SEKUND till, så hittar man de där lilla extra, och kämpar liite till. Och de är just de där jag älskar att känna, att jag fan KAN.

Jag vill som sagt läsa på Björn Axén efter mammaledigheten, eventuellt lite senare ändå. Drömmen är att bli frisör! och har alltid velat. Känner att de är mitt 'kall'.

Om jag och Simon får en pojke så har vi många namn... :
Maximus, Elton, Lucas, Love, Johannes.


Malin:

Tycker att det är roligt att ni ens tänker på att skaffa ett till litet knyte, Då är det inte "bara" jag som går i de tankarna..

Annars tror jag att mamma hjärtat säger när det är dags för nästa och de är ju olika för alla. Följ era hjärtan.

Svar:

De va de ingen av oss som trodde att vi skulle göra. Men vi vill verkligen ha ett helsyskon till WIlja!
Som vi känner, Oavsett hur det blir mellan oss i framtiden, kanske vi inte håller, kanske vi gör.
Men de vi VILL är att Wilja ska få en syster eller bror som är hennes hela. Förstår ni?

Om jag eller Simon träffar nya respektive, så är hon alltid ensam. Och våran 'nya' familj kommer inte bli hennes hela. Ni kanske inte förstår hur vi tänker! Men jag har bara helsyskon. Och jag önskar att jag hade ett riktigt, de är en helt annan grej. Min mamma och Pappa, inte min mamma och låtsatpappa etc.
L.
Måste bara säga att det är så otroligt att se dig så underbart lycklig, 
är så himla glad för din skull! Du är värd all lycka i denna värld!
och grattis till eran underbara lilla flicka! Ingen kan bli en bättre mamma än dig Patricia! 

Svar:
Nämen... vem är du?! Så fina ord, men jag vet inte vem jag kan svara till. Tack så oerhört mkt, de går rätt in i hjärtat. Jag försöker mitt allra bästa med att vara så bra för Wilja som jag bara kan! <3


Mathilda, tvåbarnsmamma:

Hur länge är du mammaledig med Wilja och vad ska du göra efter mammaledigheten? :) Hoppas ni har en underbar helg!

Svar: Jag tänkte vara mammaledig med W tills hon är ca 1.5 vill inte skola in henne på dagis tidigare än så. Tycker de är alldeles för tidigt! När hon är ett kanske hon inte ens kan gå, kan knappt prata. Tycker verkligen att det är för tidigt att lämna sin bebis så länge om dagarna! Så BIG no för mig.

Jag ska vara hemma sålänge som jag kan! Och eftersom Simon jobbar mornar/kvällar betyder det att jag kan skaffa mig ett kvällsjobb sålänge. Jobba 4-6 timmar om dagen medans han är hemma med W.
Så de är den lösningen vi ska försöka på! För ekonomiskt klarar vi oss, visst kan det vara kämpigt då och då.
Men jag tänker INTE börja jobba bara för det. Wilja klarar sig, vi klarar oss helt enkelt.

Sen beror det ju på... Om vi blir gravida igen med en lillesyster/lillebror kanske vi inte ens behöver ha den pressen att W ska skolas in, nu nu nu.


Anonym:
Hur kommer de sig att du fick morfinspruta på förlossningen?:S

Svar:
Jag fick en morfinspruta för att vi kom in under natten, jag hade sovit så oerhört dåligt de sista veckorna! Så dom såg på mig att ja va närmre döden. Därför gav dom mig både spruta och sömntabletter för med SÖMN kan man slippa att bli igångsatt! och såfort jag slappnade av, så öppnade jag mig av mig själv, och vattnet gick.

Så sömn kan verkligen göra MIRAKEL ska ni veta!


Olivia:
*Hur kom ni fram till namnet Wilja? med W? (Tjusigt namn, jag heter Vilja i mellannamn ;))

*Vilka är favoritnamnen hos er just nu?

*Träffar ni Simons föräldrar ofta?

Svar:

Vi satt och disskuterade massa namn. Jag har hört namnet: Vilja tidigare, men aldrig tänkt på det som namn.
Vi pratade om allt vi gjort under graviditeten för hennes skull, som vi har kämpat... i ren vilja så har vi klarat det! Sen satt vi där och smakade på namnet, vilja... vilja! WILJA!:D och klick sa det bara.

Olivia, Netlié, Maja.

Maximus, Lucas, Love, Johannes.

Ska göra mig kortfattat om Simons föräldrar, vill inte ställa till med bråk eller massa onödigt tjaffs.
Men vi träffar dom inte lika mkt som vi önskar att vi gjorde! Och.. De är skit tråkigt, men man kan inte ändra på det även om man vill. Så är det bara! inte för våran skull det är synd, utan de är Wilja vi tänker på.Joi:

här kommer en fråga som jag faktiskt aldrig ställt till dig :) dagen ni bestämde er för att behålla Wilja, jämfört med IDAG. "hamnade" ni där ni tänkt? jobbmässigt, boendemässigt känslomässigt osv osv.. eller blev det 100 ggr bättre? sämre ? ja .. Puss min fina du är en otrolig mamma! och simon en otrolig kaarrl :P

Svar:
OJ... Jag trodde ALDRIG att vi skulle hamna där vi faktiskt står idag. Trodde för de första aldrig att vi
skulle få turen att få en sån fin lägenhet?! Check, där va första bonusen. Jobbmässigt.. Så har ju Simon det riktigt bra nu! och efter allt skit som hänt oss, varsel, skitlöner, idiotföretag! Så är de vi har nu rena drömmen.

Och KÄNSLOMÄSSIGT kunde jag aldrig i hela mitt liv drömma om! Jag och Simon gjorde en förbannad chansning när vi valde att behålla våran prinsessa. Men jag känner att Simon är den jag vill vara med, det är HAN som får mig att må bra! Jag har ju förfan förlovat mig med killen, det betyder väl en sak?

Förhoppningsvist är han min tills jag blir gammal och grå.


De va inte lika många kommentarer som vanligt, men alltid lika kul och svara på era frågor iallafall! :)
tänkte skriva en sammanfattning om min och Simons tid tillsammans för er nya läsare.
Så, vänta! SÅ kommer den komma <3

Ni är bäst.

Publicerad 2010-07-31 10:11:07 i Livet i Gnesta,

MYS!

  

Igår va de ingen riktig vanlig kväll, för igår så kunde ja å Simon inte vänta med kräftorna längre! fan va dåliga vi är.... Men jäkla va GOTT det va! Köpte ost och kex också, lite glass till efterrätt och två glas vin. Fan, jag kände mig som en riktig människa igen. KRÄFTOR är tamejfan de bästa jag vet! Påminner mig så mkt om när jag va liten, och alla kräftskivor ute på landet.

Blev att mysa i soffan och kolla dexter innan min mage gjorde UPPROR! Satan va ont jag fick, kändes mer som - shit vilket hål kommer allt upp från? men inget hände. Låg och hade ont tills jag somnade.

Inatt har jag och Wilja bråkat för första gången. Sen halv FEM har hon inte velat sova...
 Gråtit såfort hon inte fått ha tutten i munnen, rivit mig, varit förbannad och arg! Va har ja gjort för FEL raring! Får alldeles ont i hjärtat... och nu är hon helt utslagen, lika bra det.

Hösten har använt till Sverige! Förstår mig inte på de här vädret längre.

Publicerad 2010-07-30 18:28:56 i Livet i Gnesta,

Någon som vill ha extensions?

  

Två bilder, med isatt hår. Håller mellan 2-5 månader beroende på skötsel, hår, och hur mkt ditt egna växer.

Nu är det nämligen såhär. Många har frågat om mina EXTENSIONS som jag sätter i själv med KERATINVAX och värmetång.

Jag köper mitt hår från TAJMAHAL eller RAPUNZEL of Sweden (lite dyrare, men finare kvalitet. Rekommenderas om man vill ha håret i en längre tid.)

Nu har jag tänkt på att hjälpa er att sätta i om det är någon som vill och önskar? Istället för att betala mellan 3000-7000 på salong.
Ni köper håret, och keratinvaxet (50 kr) påse.
Så ansvarar jag för isättning/klippning etc.

Pris kan disskuteras, beroende på hur mkt som ska sättas i, full extension, eller bara utfyllnad. Eller om ni väljer att köpa färdiga Nailhairs, istället för träns.

Är ni intresserade så SKRIV
http://www.rapunzelofsweden.se/1/sv/products/europeiska-hartraensar.php
http://www.tajmahal.se/hair-dress-conditioner-p-215.aspx

Det tar ca 2 dagar för att håret att komma hem till brevlådan! och jag är som sagt mammaledig och har inte mkt annat att göra. Så vill ni ha håret isatt inom en vecka, så är det inga problem.

Klipper även, både tjej och kill. Finns bilder i mina kategorier på före & efterbilder.


Publicerad 2010-07-30 15:25:17 i Livet i Gnesta,

De nya!


  

   

  

  

  

   

Lite av det nya i garderoben! Jag äääälskar mina nya skor. Big big LÖWE!

Publicerad 2010-07-30 13:01:48 i Bara Patricia,

Fråga på BA!

Japp, känner att det va OERHÖRT längesen jag hade en frågestund här i bloggen! Så fråga allt ni undrar över, ingen fråga är för dum att ställa.
Anonymt eller inte anonymt, ska svara på ALLT jag kan!

Har jag några nya läsare som börjar läsa EFTER att Wilja kommit?
Vilka är ni?
Hur gamla är ni?
Varför tycker ni om att läsa min blogg?
Hur OFTA är ni här inne och kollar om jag uppdaterat?
Berätta om ER så jag har chansen att få börja läsa era bloggar.

Är det NÅGON som vill att jag ska skriva en sammanfatting om mig, simon och Wilja, vad som hänt oss under tiden vi varit tillsammans, saker vi gått igenom?

Va inte rädda för att fråga på.

Av 500 UNIKA besökare varje dag så vore de roligt om ni LÄMNADE ett spår som ett: HEJ iallafall :)

Publicerad 2010-07-30 12:54:14 i Livet i Gnesta,

Hade inget å göra, här till er NYA!Tidsfördriv

Snodd av Marie, mamma till My.

Vad heter ditt barn?
Wilja Cornelia Lindh

När var du beräknad att föda?
19 Mars 2010

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?
i HELVETE heller.. 11 dagar ÖVER tiden, den 30 Mars 2010.

Hur stor var barnet vid födseln?
47 cm liten och 3220 gram.

Hur lång tid tog förlossningen?
Från första värken tog det 8 timmar tills hon va ute i våran famn.

Tog du någon smärtlindring?
Lustgas & EDA två gånger utan resultat, den började verka efter krystvärkarna va slut. Så, födde i princip bara med lustgas. Och önskar bara göra det också med nästa bebis!

Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja och förlovad! <3

Tog ni reda på könet?
Ja, vi var alldeles för nyfikna för att kunna tänka oss att vänta i 9 månader.

Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?
-

Hur lång tid tog det för er att bli gravida?
Vi hann ju som sagt aldrig riktigt planera.. Blev ju gravid första gången jag och Simon hade sex.
POFF sa de bara, oplanerat välkommet.

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Ja på båda könen.

Hade du en svår graviditet:
Åh GUD nej, inte illamående en enda gång, ingen foglossning. Fattar inte hur ja nånsin kunde klaga!

Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Jajjemen, minst två till iallafall :)

Har du fått några bristningar?
Nä, fick inte en enda tack och lov!

Var du nervös inför förlossningen?
Nej inte alls, längtade efter den under hela graviditeten. Va aldrig rädd över smärtan på nått vis, ville bara att dagen skulle komma. Att vara MED om de häftigaste man kan!

Hade du några cravings?
Nektariner under den perioden dom fanns i butik. Annars frukt i övrigt!

Hur reagerade du/ni när du plussade?
Blev livrädd! lycklig.. förbannad, skrek till Mimmi att jag hade lucifer i magen först..
Ringde Simon som stod på en byggställning som blev alldeles chockad.

Vi träffades dagen efter, sen va de som självklart. Vi skulle kämpa, ingen av oss ville ta bort liten även om vi inte hade känt varandra sålänge. Vi hade själva satt oss i denna sits, vilka människor vore vi om vi inte tog ansvar för våra handlingar? Och tack och lov så fick vi den finaste flickan världen kunde ge oss! Och de lyckligaste förhållandet som jag någonsin varit i. De va helt enkelt MENINGEN!

Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Vecka 4, så jag hade en LÅNG graviditet!

Hur mycket gick du upp i vikt?
9 kg allt som allt.

Hur länge ammade du?
Ammar fortfarande, och hon är 4 månader. Har inga planer på att sluta heller!

Vem är barnet mest lik?
Alla säger pappa upp i dan, men jag aer nått liiiitet av mig själv ibland!^^,

Vad är det bästa med att ha barn?
Att hon är våran lilla tjej. Det är vårat ansvar, vi ska leda henne på rätt väg genom hela hennes liv. Att få vara mamma resten av mitt liv! Att få ge en sån kärlek till ett barn, att få så otroligt mycket tillbaka.
Lyckan att få vakna varje morgon och bara känna: Jag har äntligen hittat hem!

Vad är det sämsta med att ha barn?
Finns inget sämsta, det är endast humöret och tankar som kan göra det negativt! beroende på vilken inställning man har till saker och ting. Tänker man hela tiden: shit, jag är så TRÖTT, fan inga pengar... å inte nu igen! Då är de klart de blir jobbigt! Försöker att se de positiva i allt även om det är jobbigt. De gör MIG till en bättre mamma, en gladare fästmö.

Är ditt barn döpt?
Inte ännu, men den 28:e AUGUSTI är det dags för dop.

Hur gammal är barnet nu?
4 månader gammal på DAGEN!

Publicerad 2010-07-30 12:37:16 i Livet i Gnesta,

Mina fina!

Jag gör allt för er.

Idag är det en sån dag som jag skulle vilja åka upp till stan med hjärtat, ut och käka lite middag och dricka några glas vin! Men förbannat så slutar han inte förens tre, känns som om att det blir så himla sent då. Så vi satsar på en god middag hemma, och köper vin på systemet! Muchobra.

Så... Wilja har sovit i TVÅ timmar nu, vaknade 09.00 imorse, vaken till 10.30 och somnade då. Hon har verkligen börjat få sina sömnrutiner under dagarna. Hon lär vakna kring 13.00, sen är hon vaken till ca: 16.00 sover till 17.00 och DECKAR kring 21.00 så har den senaste veckan sett ut! Sen sover hon ju hela nätterna, så ska inte gnälla. Är så GLAD över att hon vill vara med under dagarna, framförallt att hon är så nöjd som hon är.

Va ska jag göra fram tills 15.00? Ska iallafall duscha. Ner till Karolina och slänga i mig en kaffe, försöka få tag på älskade Mimmi och fråga henne en sak.

Sen är jag helt jäkla händelselös! Ibland AVSKYR jag mammaledigheten. Jag har så JÄVLA tråkigt när jag inte får jobba, göra saker HELA tiden. Är en rastlös människa helt enkelt! Vill ha saker o göra hela dagarna. Därför jag vill ha min lilla 'farm' av barn här hemma, haha! ALLDELES för stilla med ett för att bara vara hemma.

Enda som ja uppskattar är att jag får vara med min lilla tjej varje dag och se henne utvecklas för varje dag som går. Annars suger de helt att vara hemma! Fattig blir man på det också. Ut och tjäna pengar! JAAAA!.

Publicerad 2010-07-30 09:22:48 i Wilja 3-6 månader,

4 månader på dagen.  

Idag så är det ingen vanlig dag, för idag så är det Wiljas fyramånadersdag! <3

Kan inte tro att det är sant.. Kan inte fatta vart tiden har tagit vägen! Hon är här, hon är ingen bebis längre.. Min lilla STORA tjej har blivit ett litet BARN?! Jag som trodde att den här tiden skulle vara föralltid. Att varje månad skulle vara lika lång som när jag va gravid. Även om jag njutit SÅ varje dag, så har jag alltid längtat till nästa, i vetskapen om att få se min lilla tjej le en gång till.

Idag är det fyra månader sedan.. Nu låg jag helt omedveten om vad som skulle hända! - Skulle dom sätta igång mig till klockan tolv? hur lång tid skulle allting ta? - skulle jag och Simon få åka hem ensamna? Men klockan 12.00 så gick vattnet av sig själv, och 20.14 va min prinsessa ute! efter att ha kämpat sig ut i 8 timmar så låg hon äntligen tryggt i mammas famn. På bilden över är hon bara några minuter gammal.

Vill vrida tillbaka klockan och va med om förlossningen EN gång till! En sån känsla, en sån lycka. Den bästa dagen i hela mitt liv! Kan ta smärtan miljoner gånger om för dig lilla W.

Wilja fyramånader:

x
Hon kan PRATA i massor.
x Rulla från rygg till mage.
x Rulla halvt från rygg till mage.
x Hon kan stå själv om hon håller i sig i kanten.
x Är JÄTTE stadig liten tös.
x Väger som en 7 månadersbaby!
x Hon ÄLSKAR mat.
x Skratta så de värmer i hela hjärtat!
x Greppar, sliter och leker med allas hår.
x Tar upp saker som ligger brevid henne etc, bollar, mobiler, leksaker.

Vi älskar dig tjejen mer än ord någonsin kommer kunna beskriva! Du är vårat ljus Wilja, mamma och pappa kommer alltid göra allt för dig så du ska känna dig, trygg, älskad, och önskad. Dom tre viktigaste sakerna för att du ska få känna dig fullständig och hel. Utan oss, ingen hel Wilja.

Jag a v g u d a r dig min sessa.

Publicerad 2010-07-29 17:03:18 i Livet i Gnesta,

Me <3 SKOR

  

  

  

  

  

  

Här är lite av de som vi hämtade ut idag. Massa baskläder, tights, strumpor etc har ja inte tagit kort på, plus några koftor. Ljuset från iphonen e värdelöst så man ser knappt kläderna å detaljerna!"/

Sen en hel kasse som ska skickas tillbaka.Hatar när nått e såååå fint på kortet, men sitter som en gammal svart sopsäck på en själv:P
Simon har en hel kartong som han får kolla in sen när han kommer hem. SUPRISE!<3 Wiljas UGGS kom också. och mina eeefterlängtade harembrallor! <3

Publicerad 2010-07-29 16:48:16 i Livet i Gnesta,

JAAAAAAAAAAA!!!

Älskar nätet måste jag medge...^^,

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!<3<3<3
Ska bli spännande, har glömt bort vad hälften är för nått!

Publicerad 2010-07-29 12:41:02 i Wilja 3-6 månader,

This day sucks!

  

Dexter hela natten igen då! Season 2 avklarat. Någon som sätt 3:an? är den bättre än 2:a? Den blev så himla seg på nått vist. Hände saker hela tiden! men allt handla om honom och bara problem. Lite långtråkigt må jag säga! Men nu är 3:an på G att tankas ner. MER Dexter åt folket! :D

Sen blev det middag och bara mys igår med älskling. Fick en SÅ SÖT dopklänning igår utav Avis! Dock är den inte vit. Utan blommig! :D Blir lite.. Annorlunda! Mamma får klä sig i vitt så vi inte blandar miljarder färger väl där framme.

Idag blir det chill kan jag lova. Har inte en enda sak inplanerad! Å andra sidan är det en sån dag då jag VILL göra mängder med saker, men har inte nått att hitta på. Det suger! Någon som vill para ihop sitt barn med min tjockis? Så vi mammor kan leka och dricka kaffe.

Föresten! Vi NJÖT av att Simon skulle vara ledig fredag-lördag. Första gången på flera veckor! Men icke sa nicke.. JOBBA ska han göra, hela helgen lång! Kan inte den där skolan snart bli färdig, saknar min prins så oändligt.

EN FRÅGA TILL ER!

Efter förlossningen hur lång tid tog det för er innan mensen kom tillbaka?! Min har fortfarande inte kommit. Och hon är ju 4 månader imorgon. Ska det ta så lång tid, eller är det nått jag behöver oroa mig för? "/

Publicerad 2010-07-28 14:11:36 i Livet i Gnesta,

Hur ska man göra?

     

Blir ju helt knäpp. Trodde att efter denna graviditet så skulle det dröja läääänge tills ens tanken på en till skulle finnas. Men det är ju helt otroligt! Redan på BB kom de från Simon: Nästa bebis, när ska vi ha den? Och de va en självklarhet för oss båda! Klart vi vill ha en till bebis. Men jag trodde verkligen det skulle ta ÅR innan jag kände mig redo för det.

Kanske är det för att vi haft den turen och få planetens snällaste bebis vi känner att vi vill ha en till?
Och jag har hört så många säga SÅ olika saker.

-Man ska vänta MINST två år.
-Man ska köra på en gång, så får man det 'gjort'.
-Man ska låta det första barnet få den tid den behöver!, men då är MIN tanke: Jaha, men den andra bebisen då?, den kommer ju aldrig få den där ensamtiden.

Och också, kommer det en bebis när Wilja är tex 3 år. Blir det inte JOBBIGARE då för henne att acceptera den lilla? Eftersom då är hon VAN att bara ha mamma och Pappa för sig själv, inte dela med sig av oss till någon.
Men är hon tex mellan 1½ - 2 så kommer det falla in naturligt? + Att dom får MER nytta av varann?

Hur som haver! Denna fråga gör oss knäppa. Hur ska man göra? för som sagt! vi VILL ha ett syskon. Men hur när var, ska man planera, ska man inte planera? ska man försöka sikta in på någon månad?
Hur har ni gjort med de andra barnet? Oplanerat, eller planerat?

Publicerad 2010-07-28 12:44:34 i Livet i Gnesta,

HAHA, höll på o dö.

  

Grävde i kassarna och hittade dessa super heta män..... ;D Varför va dom redan NAKNA? Ja va fan tvungen!

Nä, in i duschen, göra mig sjukt het. Träffa min man och dricka mängder med kaffe! Mitt liv är verkligen så otroligt jobbigt ;)

Publicerad 2010-07-28 12:40:51 i Wilja 3-6 månader,

MAT ska vi ha!  

  

  

Fick en överasskning idag av min syster/pappa! Han ringde mig och bad mig komma ut. Som ett töcken ja va blev ja smått irriterad över att få ta ner lillan i vagnen när hon sov... men ut kom jag, med håret kom och hjälp mig! MITT i Gnesta... De är ju en sån 'stor' stad.. men såfort man tittar ut ser man alla man känner. Och HAH! klart ja inte skulle undvika det.

Iallafall, Pappa öppna bagaget, och DÄR så fanns de allt smått och gott! Syster hade rensat ut förrådet i stan. Och där hittade hon matstol till Wilja, och en babybjörn som man spänner fast rätt i bordet. Sen MASSA leksaker. Det tackar vi för. De va nämligen dags att köpa massa saker åt lillan! och bara man kollar in i en leksaksaffär blir man ju ruinerad. Så STORT TACK!

    

Här är Wiljas nya leksaker! FAN så bra. Men shit, måste åka till IKEA har knappt nån plats åt hennes leksaker. Och hon börjar verkligen ta plats! ändå bor vi på 76 kvadrat. Skulle DÖTT om vi bodde mindre! men känner att de snart är dags att kolla efter en större. Compact living är inte riktigt min grej känner jag..

Publicerad 2010-07-28 09:48:29 i Livet i Gnesta,

Oh, morning sunshines.

Håll för öronen, igår så va de den dagen! Jag och Simon kraschade framför soffan med lite thaimat, ÖL, och dexter. Hur mkt mer vardagslyx kan de bli? och som sagt, bara att få ligga tätt... tätt ihop, nära, kramas, kyssas! Ja, hela grejen lixom. Längesen man kände den lusten och njöt så förbannat av det. Mer kärlek åt folket! annars blir man nog en bitterhagga. Utan närhet och kärlek... Blir man nog en hjärtlös ragata!

Så, hoppa upp i stolen även om de är jobbigt till en början! de slutar i de bästa, l o v a r.

Sitter nu vaken med min lilla fis, och jag önskar innerligt att hon vill sova en timma till eller två, jag är helt slut. I hela kroppen, är så TRÖTT! Får skylla oss själva när mamma å pappa ligger och kollar på DEXTER fram tills klockan är två på natten. Tre till o med! Guldstjärna i kanten.

Vad i helskotta ska jag hitta på idag DÅ? Har nada att göra medans raringen är på jobbet. Så, blir att låsa in mig och Wilja. Bada och göra oss sjukt fina till Papps kommer hem, och lura ut han en sväng på kaffe.

Har lite frågor till er om DOP! Kan ni hjälpa lite?
Vad för slags fika kan man bjuda på?, har ni några härliga recept?
Har ni haft musik spelandes på eran efterfika?

Vad är viktigt att TÄNKA på, som kanske ni glömde?

Publicerad 2010-07-28 00:16:52 i Livet i Gnesta,

Tack, behövde höra detta.Från Marie:

Halloj! Har läst din blogg ett bra tag nu:) och något jag har märkt att du har blivit så försiktigt. jag menar om du skriver en sak måste du skriva en till sak som förklarar den första saken för att förhindra påhopp. Det är lite synd tycker jag, skriv vad fan du vill va inte så försiktig:D

Vet ni? Hon har så JÄVLA RÄTT! Varför jag inte har bloggat är för att jag har varit så trött på era dumma kommentarer. Jag vet bättre själv än att inte ta åt mig! Där sitter ni bakom era skärmar, era misslyckade liv och bara vill gnälla på någon för att ni är avundsjuka? Bittert! Det är inte JAG som är patetisk. Det är ni!

Jag valde att starta denna blogg för att jag skulle kunna skriva exakt det jag tänkte, kände och tyckte och nu har jag börjat med nått idioti där jag försöker försvara mig själv i mitt egna skrivande?

Om det är någon som är KVAR och läser den här bloggen ens, så VET jag att NI vill att JAG ska skriva som jag har gjort tidigare? eller?

Annars kan jag lika gärna ta och sluta skriva med detsamma, för då är det någon annan som försöker göra er till lags genom att skriva det ni vill läsa. Jag har mina brister, och jag tänker inte hymla om dom.

Ska jag blogga, så ska jag göra det HELHJÄRTAT. Punkt, tack för mig!
Och nu jävlar ska jag ligga i.

Publicerad 2010-07-27 17:41:38 i Wilja 3-6 månader,

Hur ska jag göra?Sitter här och tänker, ni vet ju att jag inte har varit ifrån Wilja en enda gång! eller som högst va de 30 minuter när jag skulle åka till förrådet och fixa lite saker. Då va mimmi hemma med henne, 20 minuter av 30 så gallskrek hon! När hon märkte att jag va borta så va de ett litet otröstligt barn... och deckade såfort hon såg mig.

Så nu har jag blivit livrädd att lämna henne! Hur ska jag kunna göra det å ha i tanke 'nu skriker hon och är så förbannat jäkla ledsen'. Jag har inte HJÄRTA att lämna henne då! :(

Tänkte våga mig på att gå på bio... MÅSTE ju fan se twilight, så... tänkte om Simon är och promenerar med henne under tiden. Vet att han klarar av det! har inga som helst tvivel på det. Utan saken är den att jag agerar ju hennes napp och tröst. Eftersom hon vägrar ta napp fortfarande, och när hon väl vill tutta bara för att så finns det ingenting annat som kan trösta henne!

Har ni några tips om hur jag kan göra? eller hur vi kan göra?

Även om jag litar på Simon till tvåtusen, hur ska ja kunna lämna henne när jag VET att hon ratar flaska + napp? ska hon vara hungrig i två timmar för att JAG vill gå och se en film? nä..
Men samtidigt tror jag.. är hon riktigt hungrig så KOMMER hon ta flaska?

Blir ju knäpp!
Missförstå mig inte, handlar inte om att jag INTE vill vara med henne. För det vill jag! Och har alltid velat.. Men vill också få en timma, känna på hur de känns att faktiskt vara utan henne. Hon är ju trots allt fyra månader nu!

Publicerad 2010-07-27 14:20:27 i Wilja 3-6 månader,

<3

  

  

Min lilla prinsessa är redan snart 4 månader... vart har dessa månader tagit vägen? vill bara stanna upp tiden.. och hinna med! för de gör jag verkligen inte:(

Våran egna fina fina lilla busunge...

Publicerad 2010-07-27 14:15:56 i Wilja 3-6 månader,

Lite smått och GOTT!     

     

Kofta med klänning handlades in på H&M, kofta i Rosa på Lindex. Tunikan på KappAhl.
Och bodysarna på Lindex. Den randiga tunikan är från Lindex också:)

Har redan förbrukat hälften som ligger i tvätten från Zara. Har en mängder med strumpbyxor, tights med ankrumpor.. Ja, en massa smått och gott också. Tre st nya mössor också! Fan vad ja längtar tills hösten. så fina kläder så de inte är klokt!

Allvarligt så finns det finare barnkläder än till oss. Dock va dom där bodysarna på rea, men skönt å spva i och bara ha hemma! :) Inte så fina, men ända som fanns kvar.

Publicerad 2010-07-27 13:50:23 i Livet i Gnesta,

Mucho info!

Inväntar som sagt min nya blogg, därför den här ligger lite på hal is. Känns som det är dags nu, nya tag. ny lust, ny design! Och som sagt. Börja OM nånstans! Känns så skönt. Ris & ros med den här bloggen. Men det är inge kul såvida man inte trivs med designen och allt! Så kära Grynet ska ta och ordna till det här såfort hon är hemma. TUSEN TACK ännu en gång! =)

Så kan göra en liten update! våran lilla tjockis väger nu över 8 kilo.... och hon är fortfarande kort! ;D Hon rullar runt här hemma mer än någonsin. Hon har börjat skratta, ja ni vet.. Inte bara ler! Utan verkligen skrattar! :D Pappa är nog de bästa hon vet. Såfort han kommer så skiner hon upp som en sol och hon känner verkligen igen honom. Såfort han kommer hem från jobbet så blir hon en ny unge. Mamma är trist med andra ord! ;)

Wilja ÄLSKAR mat också. Gröt och äta med händerna! (ja.. smakportioner) inte så att jag matar ihjäl na. Men än sålänge har hon inte gjort en enda konstig min! Majs/potatis - Broccoli/ris-potatis - Palsternacka/morot, - gröt - Päron/mango puré. Ja, allt går i min lilla tjej! Inte kräsen här inte.
Såfort hon inte får mer så skriker hon! GLUPSK? Javisst!

Pappa Simon jobbar fortfarande för fullt, vilken jävla kämpe! Stolt.. Det går inte ens att förklara. Vi smider PLANER här hemma, vissa av er kommer jubla andra kommer BUA men de skiter vi i. Men vi väntar med den delen! De är en annan historia ;)

Wilja är fortfarande den snällaste bebisen. Kan inte önska nått annat! En pigg, skitsnygg morsa är vad jag är helt enkelt.

Varit uppe i stan ett par gånger, uppdaterat flickans garderob! ZARA har nog världens finaste barnkläder..

Är arg och besviken på min mamma...
Min storebror ska flytta till Gotland...
Wiljas DOP är framflyttat till den 28:e AUGUSTI.
Och jag har blivit som beroende av Serien DEXTER också.


Publicerad 2010-07-22 11:18:09 i Livet i Gnesta,

Klockan är snäppet för mkt!Idag är det verkligen en sån dag som varken jag eller Wilja har velat gått upp! Vaknade nu? eller alltså.. 8 imorse.. 10 imorse.. men har somnat om varje gång! Wilja är som ett litet kollo. Ligger här på sidan i sängen och liknar mer en ostbåge? Hon har börjat snurra så himla mkt. Får ha kuddbarriärer kring sängen!

Igår va jag och hälsa på grabbarna på skolan, jesus vilket arbete! :( Tycker verkligen synd om er alla! Kom upp med bananer, frukit, blåbärssoppa... kexchoklad:D, en riktig morsa med andra ord!

Igår gjorde jag och Simon en beställning från H&M... Landa på en fin summa, men nu är höstgarderoben fullständig! och jag har som sagt inte handlat ETT enda plagg under graviditeten nämligen. SÅ känner att jag är värd det nu! Allt sitter som sackosäck på mig för de andra! :D

Idag, va ska vi göra idag? är de någon som vill umgås kanske? :)

Publicerad 2010-07-21 14:56:38 i Livet i Gnesta,

En såndär Onsdag!Nu har vi precis kommit hem! Har legat och degat i parken med carolina och Isak! Ätit lite cheebab har jag gjort också. Är så jäkla trött idag, av ingen anledning! sovit som en stock, men ändå. Känner mig helt slut! Tycker så himla synd om Simon nu kan jag lova. Ska gå upp till honom sen mot kvällen med en pizza! Hoppas han blir glad..
Föresten! Jag ska börja träna! :) Jag måste, röra på mig mer.. ut på raska promenader, kämpa med magen och min obefintliga rumpa. Den försvann kan ja lova när kilona rasade av! :( Ser ut som ett sträck! inte kvinnligt någonstans. Den finns på riktigt inte! "/

Publicerad 2010-07-21 10:45:28 i Wilja 3-6 månader,

Lite om dagarna!

  

  

Dagarna här hemma flyter bara på, jag får en allt gladare och gladare tjej. Som folk säger, 'man kan inte ha snälla barn, man döljer bara deras hemska sidor i bloggen'. Men Wilja HAR inga hemska sidor än sålänge?
Hon är nöjd! Hon gråter näst intill ALDRIG, när hon är hungrig eller när nått är tokigt. Hon somnar 9 på kvällen, vaknar ca 2 gånger och äter. Vi båda somnar vid tutten.. Sen sover hon till 10.00 på morgonen! Ska det vara såhär att ha barn så kan jag ha tiotals. Allvarligt! inge hymmel. Visst kan hon bli gnällig när hon är övertrött! Men det tar mig max tio minuter att få henne och somna då?
Nä, lugn mamma, ett lugnt barn! Det tror jag verkligen SKARPT på. Barnet vet inget annat, och mammas stress speglar sig ut på barnet.

Har varit hemma hos syster hela förra helgen! bara njutit av värmen och tagit de lugnt. Grillat, druckit nått glas vin. Och haft det hur mysigt som helst utan männen i husen! sånt behövs. Va med syskonbarnen, och dom fick kramas med sin lilla kusin i två dagar i sträck, vilken lyx?

Har även vart i stan två vändor! ;D hittade massa fina kläder till Wilja i strl 68. Satt som smort!

ÄR SÅ IRRITERAD PÅ VISSA PERSONER SÅ DET INTE ÄR KLOKT! ISTÄLLET FÖR ATT ER ÄNDA HOBBY ÄR ATT SITTA OCH SNACKA SKIT OM ALLT OCH ALLA, OCH INTE UNNA ANDRA LYCKA! HELT SJUKT.

Nä, hua! Nu blir det att lägga mig på golvet med sparven och leka! hänga tvätt, få tag på MIMMI läser du det här så RING MIG! :D
Igår kom även Johanna ner från stockholm också! Igen, två gånger på en vecka? BRA jobbar! klippte henne, och även mimmi. Käkade rabarberpaj och gottade oss! Jag älskar sommaren, jag älskar just den här sommaren.

Publicerad 2010-07-21 10:31:38 i Livet i Gnesta,

Lik min lilla lilla Wilja!  

Kom å tänka på att dessa bilder fan är ganska snarlika? :D fasiken va kul! Dock att ena är med färg.

Min kassa uppdatering handlar om att Simon jobbar 18 timmar om dygnet, jag har Wilja själv. Är inte hemma, och när jag VÄL är hemma så lockar inte datorn. Kruxet är....

JAG BEHÖVER EN NY HEADER, OCH EN NY DESIGN PÅ BLOGGEN!
Någon som kan?
Jag vill ha en stilren och inte massa trams, känns då som den tillhör något litet barn. Nope! Snygga bilder, snygg design och en underbar header. De gillar vi skarpt!:D

Ska ta och lägga in lite bilder på våran stora fis snart.
Hon är STOR! (notera då) Stor.....Publicerad 2010-07-15 18:19:42 i Livet i Gnesta,

Strand dag!

Kom nyss hem från stranden har legat där sen klockan 11 imorse! FYFAN va skönt. Dock e ja bränd som satan under ögonen, ajaj. Wilja har varit så duktig hela dan, inte ett gnäll. Doppat fötterna i vattnet och legat under sitt parasoll och gottat sig.

Nu har Simons helvete börjat, från 7 på morgonen till 00.00 på kvällen. Worki Worki i tre veckor såhär! Han får hålla sig uppdaterad här på bloggen för å se va jag och Wilja gör om dagarna! "/
Känns inge kul alls.. Men som vi säger, då kan vi göra nått kul sen istället! :D
Men vi SAKNAR dig Pappa! <3

Ikväll blir de chilla galet, klippning på Mimmi står på schemat! Sen äta gott å SEGA.

Publicerad 2010-07-14 10:34:07 i Livet i Gnesta,

Arghaaa natt.Nu vaknade vi upp här hemma, och de är SVALT och skönt! frös till å med imorse, alla fönster är öppna, men ack! Har det regnat, eller va är grejen? helt fantastiskt är det! :D
Jag har en aktiv liten dam här hemma! Hon vill inte ligga ner en sekund nu, och ja kan inte lägga henne ner själv då blir hon alldeles tokig! Hon vill vara med, sitta & stå, annars kan det vara. Hon pratar, jollrar och blir förbannad om ja inte gör likadant tillbaka. Hon dregglar mer än någonsin förr! Hon börjar bli som en liten kamphund i miniformat, men OJ så mamma älskar dig! :D
Fårse hur man ska få denna dag att gå då? Simon sover fortfarande, och börjar kl ett. Rolig natt han å jag hade då! Fan att vi är så dumma och envisa båda två! Hatar de men älskar de på samma gång.
Klockan va väl mot halvtre när vi la ner stridsyxan inatt? Iallafall då ja senast kollade på klockan och sa för: 33:e gången hur mycket jag avskydde honom.
Säger man inte de, kärlek börjar alltid med bråk?
Men innerst inne vet han att jag älskar honom mer än något annat.
Men ibland.... Men ibland vill jag slita huvudet långsamt av honom! Han kan irritera mig mer än någon annan NÅNSIN lyckats med. Han kan få mig så förbannad att ja vill slita av mig håret! Han fortsätter och fortsätter, ger ALDRIG upp. Han vet exakt vilka knappar han ska trycka på.. Jag gråter, han gråter, alla skriker!

MEN VI VET ATT DET ÄR VI, mot ALLT!<3
Älskar dig. Du är nog fortfarande förbannad där inne, men jag kan inte. Du är ju faktiskt den bästa!

Publicerad 2010-07-13 21:34:42 i Livet i Gnesta,

Mysdag!SE PÅ FAN! Känns som Wilja börjar få en BISSING på övre käken?!?!?! Det är som en vass liten pigg! Och hon biter nu och slemmar mer än någonsin. När fick era barn sin första tand?

Har varit en superdag med Johanna och Mimmi! Haft hur mysigt som helst. Tog en fika på Nellies, åkte sen ut till klämmingen med Jonne för att schteka lite! Sigge kom ut också. Inte sätt dom på år känns de som! hur kul som helst. Satt i skuggen å i blåsten med lilla Wilja! äntligen lite fläkt! :D

Simon har varit och spelat fotboll hela dagen, still not home. Och han jobbar arton jäkla timmar både tors, å fre. Så någon som vill leka? för vi har inte en enda plan! någon som kanske har semester, eller är mammaledig å har skit tråkigt!? Öppna för förslag!^^,

Nä nu blir det lugn å ro. Dreggelfian ska väl komma till ro och somna här hemma nu! :)

PÖSS.

Publicerad 2010-07-13 16:17:37 i Livet i Gnesta,

Här har du en bild om du så önskar! GE ER. Va stolta!

HÄR HAR DU ETT KORT SOM KOMMER PROVOCERA DIG!!!
Och du kallar att jag poserar framför KAMERAN som en slitzbrud med min pojkvän?

VA STOLTA ÖVER ERA KROPPAR ISTÄLLET FÖR ATT GÖMMA DEN!
Jag skiter nu fullständigt i era påhopp och kommentarer. Det här är MIN blogg, och jag gör som JAG vill.

Så är jag en dålig mamma nu? herregud! ta och häng dig nånstans.

Publicerad 2010-07-13 12:53:05 i Livet i Gnesta,

Min allra bästa Joi!¨

Snart så kommer min bästa och fina Johanna på finbesök från Stockholm! För FÖRSTA GÅNGEN! Kors i taket.
Och jag är helt överlycklig, så himla kul.

Men en annan sak som jag har tänkt på är att, hur kommer det sig att man själv åker till stan 2-3 gånger i VECKAN och träffar alla vänner. Men ingen kommer hit för de e så långt att åka? Men hur tänker folk då?

Det är väl lika långt för mig att åka, + att jag har BARN som jag ska ta med, barnvagn.. blöjor, kläder! Ja, allt? Å ingen kan åka ner till mig för de är 'långt?'
Trodde man va två för att ha en vänskap... för jag känner nu att jag är ensam om att hålla kontakten med alla!

Publicerad 2010-07-13 10:12:53 i Wilja 3-6 månader,

Lillfisen ÄTER!

  

  

  

Igår så fick lillan smaka på potatis&majs! Guuuuuuuuuuuuuuuuud va roligt de va!:D Vi har verkligen en matglad liten flicka, hon öppna munnen och dök ner på skeden! Men hon fick bara en tesked. Sen när hon ätit upp de lilla hon hade runt läpparna så lät hon : hmm mmmm... sen kom de där berömda: Jag är inte NÖJD gråtet! Så majsen va poppis ;)

Igår blev de riktigt lugnt. Ja å Simon har ju börjat med vårat 'nya' liv nu. Ut å springa tre dagar i veckan, äta bra mat! Sluta med alla dumheter man trycker i sig. Än sålänge har de gått bra! puckot sprang till långsjön igår med tjocktröja å hela skiten på sig. Fy fy!

Så ner i vikt, men ÖKA i muskler! Så ska inte väga några 51 kg längre, utan upp till 55! :D

Visst är det sjukt? Gick upp 10 kg under graviditeten.. vägde 70 på förlossningen, nu.. 3 månader senare så har NITTON kilo försvunnit på lilla minimig!?

Dock som jag skrev. Muskler väger mer än fett! och ja har inte en enda kvar på min kropp.
Men hallå.. 19 jävla kilo på tre månader? herrejesus!

skaffa barn om ni vill bli smala.. nya dieten! :DAlltså, perfekt i mitten för 'normalviktig!' :) 18 under, 25 över.

Publicerad 2010-07-12 15:51:19 i Wilja 3-6 månader,

Värmeutslaaag!

PHUUUUUUEW!!!

Har fått för mig att det skulle ÅSKA idag? men inte i helvete har jag märkt av nått. Luften står helt still, still still still. Och vi bor i en lägenhet med TAKFÖNSTER! Och högst upp... så... solen ligger på oss! Jag och Wilja smälter bort snart. Tre duschar har jag tagit, och vi är lika klibbiga och vidriga för det.
Wilja sov fram tills klockan ETT idag, gissa om någon är helt slut?

Vad gör man i denna värme med dessa små barn?

Har varit och fikat med Mimmi på morgonen! sen kom Malin, Pontus och lilla Leija plötsligt förbi! ÅH gud va liten en liten bebis är, man glömmer så himla fort? helt otroligt! :)

Publicerad 2010-07-11 18:35:11 i Wilja 3-6 månader,

En dag med er!

  

  

  

  

  

  

En underbar dag ute vid Långsjön!

Men fy i H E L V E T E vad jobbigt det va att ta sig dit! Som att bestiga mounteverest, i DJUK terräng! Å jag har ju verkligen en bajsasmidig VAGN för att dra där? hm nä! fick tippa vagnen å bara köra på bakhjulen.. typ HELA vägen eftersom vi besluta oss för att ta skogsvägen dit! ;D

Väl framme efter 45 minuter så hade vi hur mysigt som helst! och fick lätt de bästa platserna även om badet va helt fullt. Bara bävade oss för att gå hem.. men till sist så! bilvägen bara raksträcka, NOLL luft! alltså förbaskat varmt. De måste ju koka i vagnarna? stackars stackars barn! hemma en timma senare. In i en KALL dusch med liten så hon fick svalka av sig.. Sen vakna vi nyss! alltså sovit i två hela timmar. SÅ skönt!

Ikväll blir det fuussballsfinale!^^,
Vilka vinner?

Publicerad 2010-07-11 18:22:24 i Livet i Gnesta,

TJIHOO!


  

  
  
  

  

  
  
  

  

  

  

Nu har jag inte varit inne och skrivit på flera dagar! hur har ni tid att sitta när det är sol och 30 grader varmt ute? de är det sista jag hinner med. Igår så va de ingen vanlig dag, igår så va de Elliots DOPDAG! En helt underbar dag med så jäkla mkt härliga människor. Dock stod luften still som idag, så svetten rann... och rann! skoskav fick jag också, härlig promenad hem barfota iallafall!^^ Riktiga lantflickan!

Elliot va så snäll under hela tiden, inte ett ord gav han från sig i kyrkan! Och alla va så fina.
Blev bjudna på hur mkt fika som helst, kakor och tårtor i massor! riktigt mysigt.

Sen promenerade vi hemmåt. Dags för middag! Så in i duschen, sen hem till Madde & Mange för lite grill! Fläskfilé och färskpotatis, ett glas vin! Den ni. Sen kom Ullis och dom över, likaså Sofie och Totte! Kollade matchen och hade de HUR trevligt som helst.

Alltså, en helt SJUKT bra dag/kväll. Mer sånna denna sommar! Vi gillart.

Publicerad 2010-07-09 21:04:16 i Mina tankar,

Svara hur ni vill.Jag hittade ett forum, där jag såg en liknande fråga. Ni kan välja att svara anonymt om det är så, men jag tycker det är skit intressant och se hur många det är som faktiskt tänker likadant!

Du har sex med en kille.. Han såg OK ut på kvällen, du vaknar och tänker: Hur i helvete gick det här till?! det är ju det vidrigaste & FULASTE jag någonsin sätt! Du går därifrån med skam i kroppen.
Kommer hem och vill aldrig mer tänka tanken!

En månad går.. och mensen kommer inte, du köper ett test och: OJ du är gravid!

Skulle första tanken då vara: Shit, jag måste göra abort för ungen kommer bli så förbannat ful! Eller skulle du inte bry dig om de, och älska barnet lika mycket?
Då menar jag om killen skulle ha någon 'defekt' som kan överföras på barnet?

Publicerad 2010-07-09 10:22:54 i Wilja 3-6 månader,

A NEW DAY!

Vilken härlig dag, nananaananana! <3

Har varit vaken ett bra tag, legat och myst med lillfisen som fortfarande sover. Måste snart väcka henne, annars kommer hon ju inte sova en sekund idag! Men så skönt me en flicka som älskar att sova heela nätterna och en bit in på morgonen. Fan jag har ju fått mig en dröm! Skulle åkt och badat idag, men vädret är sådär? mycket mysigare att ta sig upp till stan och strosa runt. Inte för varmt, inte för kallt.. helt enkelt underbart! :D
Ikväll kommer också Jennifer till Gnesta! Jag och mimmi träffade denna underbara lilla tös på Zakynthos förra året, och nu kommer hon hit igen och hälsar på. Vi hade våra maaagiska utekvällar i sthlm förra året, som vi båda minns VÄÄÄL:)

Publicerad 2010-07-08 20:09:51 i Wilja 3-6 månader,

Första gången för damen i stol!

  

  

  

  

  

Kom precis hem, och fick med mig mimmi, madde, tove och tessa hem en stund! Super trevligt:D
Fan umgås ju ingenting längre.. De blir så, vi mammahaggor träffar varandra! Men de är ju förståligt.. Man lever ju så totalt olika liv. Medans dom pratar om gotlandsveckan så pratar vi om hur mkt våra barn skiter!

Wilja premiäääääär satt i barnstol idag, vilket gick helt klockrent?! Hon älska de! självständiga damen. En eller två leksaker, så va hon så nöjd så.

Maddes kommentar: Alltså.. gråter aldrig bebisar?
Jo.. Men ja har då haft en jäkla tur me min unge!

Publicerad 2010-07-08 17:06:57 i Livet i Gnesta,

So good so far? not!Nu har jag alltså stått som rena rama jubelidioten utanför ICA i desperat försök att montera upp mitt nya chassi som äntligen kom till vagnen, sisådär 2 månader sent.
Så där står jag, med Wilja i vagnen, en höggravid mimmi till min hjälp.. Och lyckas fan inte få upp fanskapet! och jag? tss! Bära.. nej herregud, väger mer än mig själv.
Efter jäkla mkt slit så kom det fram en icke svensktalande man till mig och kirra biffen på två röda! Happ.. där försvann stoltheten, jag är ingen supermorsa iallafall! :D
Men tuuusentack, annars hade jag säkert stått kvar där ännu.
Imorse så kom Simons syster och syskonbarn till käre Gnesta! Hade en snabb tripp och visade det vi hade i byn. Gick ju jäkla snabbt? fem minuter senare va vi vid startpunkten! = våran lägenhet. YEY!
Sen blev det lite fika på nellies som alltid, mimmi va där och även Jennifer.
Tack vare Emelie vet jag nu att det går BADBUSSAR ut till klämmingen! Äntligen är jag inte strandad. Så imorgon ska jag sheeeejka mitt ass där! :D så glad jag blidde.

Nä nu så ska jag väcka mitt sötabarn för att klä på henne rent, och ut och testköra ferrarin.

Publicerad 2010-07-08 09:45:33 i Wilja 3-6 månader,

My african queen!

 

  

  

Är så less på att inte ha körkort det är verkligen A och O här ute på somrarna. Man kan ju inte ta sig ut och bada, så de blir lätt att man blir strandad i parken! och de blir alldeles för varmt för att sitta där med W nu.
Jesus, och Simon jobbar hela sommaren. Jäkla kul jag har de då! kommer snart få klaustrofobi i den här lägenheten snart.

Igår va jag och Wilja på BVC kollade hennes navel för 111 gången! Den har ju inte velat läka helt, och hon är ju ändå 3 månader och en vecka nu. Så vi har tagit på lapex, latex? vet inte va de heter 5 gånger nu. Å igår nått svampdödande. Vill inte att hon ska få ont av den!

Nu väger tjockisen 6920 gram och är 60 CM lång! En riktig liten HEEEFFAKLUMP!
Sen satt jag och trixade här hemma, gjorde en alldeles egen film åt Simon, och OJ så happy han blev <3 ibland har även jag mina ljusa stunder.

Nu har vi precis ätit frukost, väntar å ser om Simons storesyster ska komma till oss idag eller inte. Annars blir det parkhäng idag igen med mig själv, wihoo eller nått...

Publicerad 2010-07-06 20:28:44 i Wilja 3-6 månader,

LOVE U!

   

 

 

  

 

 

HAHA! ;D Ah, kan inte påstå att vi är riktigt hundraprocentiga i denna lilla familj.
Men gudarna ska veta hur mycket jag älskar mina bästa.
Nu blir det duschen, göra mig skitsnygg...? Gå ner och möta Madde vid tåget och ta en kvällsfika medans liten sover.

Publicerad 2010-07-06 19:36:52 i Wilja 3-6 månader,

En fråga!Phuew.... städat, handlat, städat.. lagat mat, tvättar och återigen STÄDAT! :D

Japp, det har jag gjort idag. Wilja och jag åkte iväg och handlade med Pappa, så nu har vi mat i kylen månaden ut, MINST! Skönt. Va ganska tomt.. inte ens smör hade vi kvar, så de va dags kände jag! :P
Kom hem, och sen slockna vi tills pappa kom hem och väckte oss två timmar senare. Härlig powernapp! Bums ner i sängen, kollade på twilight, new moon laddade ner eclipse och tänkte se den, men shit! fick en med riktigt dålig kvalite. Så ska ladda ner en från USA istället. Kan nog funka bättre!
För en bio kan jag inte riktigt ta ännu.

Har precis vräkt i oss fläskfilégryta med färskpotatis! Och nu ska vi rensa jordgubbar, sen blir de lite mys i soffan till någon film. En riktigt för jäkla bra dag! Älskar sånna här dagar.
När lämnade ni bort era barn första gången för en kortare stund? Några timmar eller så, eller över natten?
Nu är Wilja snart 4 månader, men jag har inte varit ifrån henne mer än 20 minuter! Känns jätte läskigt att bara tänka tanken. Är jag löjlig? "/

Publicerad 2010-07-06 10:16:37 i Livet i Gnesta,

Min goding.Idag är det en lycklig dag! Det är molnigt ute, vilket betyder att jag får vara HEMMA utan att ha dåligt samvete!^^ såfort solen skiner så kan jag verkligen inte sitta hemma och mögla. Det är faktiskt helt hemskt att känna så!
Så idag får vi se vad jag och Wilja ska hitta på. Simon jobbar fram tills två, vi kanske ska åka och storhandla innan Pappa kommer och och överasskar honom? måste dock få tag på MIN Pappa innan det! Någon måste ju ta och agera taxichafför! ;D
Fan snart har sommaren redan gått.. och på nått sätt så känns det inte ens som om den har börjat? Och om en  månad så fyller jag 20! kan ni förstå? helt galet! :)
Nä, nu blir det att försöka skaffa sig ett liv. Önska mig all lycka!

Publicerad 2010-07-05 15:56:20 i Wilja 3-6 månader,

Tiden bara flyger fram..
Tiden med våran lilla tjej räcker inte till får jag känsla av.. Allt går såfort? När jag kollar ner på henne i vagnen eller när hon ligger ner.. Så är hon inte min lilla bebis längre? för varje dag som går så utvecklas denna lilla flicka så otroligt mycket! Hon är en egen person, vilket gör mig helt chockad! vart har den där bebistiden försvunnit?
Å andra sidan så blir det bara roligare och roligare med henne, man kan skratta med henne, hon är verkligen så speciell och underbar våran lilla Wilja. Och nu förstår man inte hur man kunde tycka de va 'roligt' när hon va mini och bara låg och sov och bajsade? men alla steg i hennes uppväxt är helt magiska!

Men jag vill pausa, för en sekund. Stanna av och NJUTA! inte stressa fram tiden, inte känna den känslan: fan va jag vill börja jobba igen. Utan vara hemma, ta vara på denna tid! för som sagt, den kommer INTE komma tillbaka.

Och som alla vet så vill vi så gärna ha ett syskon åt Wilja! Vad tycker ni är en lämplig ålderskillnad? För jag vill att Wilja ska få ha sin Mamma och Pappa för sig själv sålänge hon bara kan. Och samtidigt så vill man inte att det ska dröja flera år till nästa barn, vill att dom ska ha nytta för varandra på det sättet.
Och som vi har sagt, de är ju inte försent för varken mig eller Simon att få barn om 15 år igen! Men vi vill ha ett syskon. Ska man köra detta 'race' när man ändå är inne i det? Vi har iallafall sagt de, att vi inte kommer att försöka förens nästa höst! Då är hon kring 2½ när den nästa bebisen skulle komma, OM det blir någon satt säga! För jag vill ju jobba innan också.
Nä nog med detta! Ikväll blir det grillning med Madde & Mange, SOM vi har saknat er. Så ska in i duschen nu, sen iväg och handla lite grillmat.

Publicerad 2010-07-04 09:21:13 i Livet i Gnesta,

Va ska man göra nu, va gör jag nu!

Gomorgon världen säger lilla W här hemma, medans mammas ögon snart ramlar ihop. Är SÅ jäkla trött idag! Känns som någon tagit och slagit ner mig, känns som om jag har bomull i hela skallen. Skulle ju åka upp till stan idag, men börjar att tvivla! Kommer de vara lika varmt som igår så MÅSTE jag åka till ett vatten. Vill inte smälta bort på kuppen! Och i stan... asfalt, varmt... och fy, människor! Här på landet bränner man inga pengar (eller jag lyckas iallafall). Och de finns nada folk på gatorna, hur bra är lixom inte det? king!

Vaknade imorse/inatt av att Simon ville ha ett 'deeptalk' fyra på morgonen! Förbannad som ett jävla as blev jag för han skaka upp mig ur sängen. Så bara där kom första missen! Jag röt till, han blev irriterad och sen började vi tjaffsa. Fast anledningen va bara att prata från början! :( Så sluta med att jag grät, han grät.. och förlåt förlåt förlåt. Idag känner jag mig bara allmänt irriterad. Ni vet när man inte har lust med nått, och vill dra ett täcke över huvudet? ungefär så! :D

Simon är och jobbar, förstår bara inte hur han kom upp imorse stackaren. Wilja ligger här och pillar med händerna, och jag borde ta och bestämma mig för hur jag ska göra idag.
Helst nu!

Publicerad 2010-07-04 00:42:08 i Wilja 0-3 månader,

GRÄNSLÖSA KÄRLEK!

  

  

  

ÄLSKADE UNDERBARA UNGE!!!

Det är så sjukligt hur mycket man kan älska sitt barn? herregud.. man vet inte vad kärlek betyder innan man får dessa små knyten! ingenting i världen är viktigt förutom henne.. Hon är mitt liv, hur har man någonsin kunnat vara lycklig innan hon kom till världen!? Det spelar ingenroll hur arg, trött, sur, ledsen jag är.. Så på nått sätt så får hon mig att bara smälta! kollar jag på henne, så är det en omöjlighet att kunna vara arg..

Du är meningen med mammas liv Wilja.

Visst börjar detta lilla troll bli SJUKT lik sin far?!

Publicerad 2010-07-04 00:34:29 i Livet i Gnesta,

Vilka dagar!

  

  

  

  

  

Sådan mor, sådan dotter, sådan gudmor kan man börja så?! :D

Förlåt för alla suddiga bilder... va en massa solcremé på kameralinsen på mobilen antagligen! Ja.. Jag har ju som sagt ingen kamera, eller jo! två st faktiskt, ett utan minneskort å den andra canon har linsen lossnat på. Så, jag använder den omtalade och älskade iphone kameran vilket alla vet suger hårt.

Underbara dagar har jag haft! Dock klåda i fingrarna för att skriva i bloggen.. Men har verkligen tänkt mig för och undrat är de värt det? delar med mig av så mycket här! och jag får en sån otrolig fin respons. Och jag önskar att jag kunde lära känna er lika bra som ni 'känner' mig om ni förstår vad jag menar?
Jag skriver för mig och för er, och ni som bara kastar galla på mig och på min dotter? ja..
Jag vet egentligen bättre än så att inte ta åt mig, för det viktigaste är väl ändå att i mina ögon så är hon en liten tjockis, men ack så söt! och bara min.

Jag har setat och tänkt hela dagen på om jag ska lösenordsskydda bloggen eller inte. Men vet ni? Nä! Inte än. Vill dessa elaka kommentarer komma in, så varsegoda! Jag ska inte ta åt mig, och jag kommer inte ta åt mig. I mina ögon så är det bara ni som är förlorare som sitter bakom skärmen och trycker ner dessa ord.. Men jag vet att ni aldrig skulle komma fram till mig och säga:
Fyfan va din dotter är ful, eller du är en HORA!
Det vet både JAG, min FAMILJ och mina VÄNNER att jag INTE är. Så att ens uttrycka nått sånt? pinsamt!

Aja.

Har haft en sjukt mysig dag bara med min mimmi. Va så himla längesen det bara va VI utan en massa andra omkring oss? badat i poolen, legat och solat! käkat mat. Ja, haft de urmysigt! ja å Wilja har också badat 'sittbadkar' idag. Ytterst spännande! Tycker dock synd om Mimmi som ska klampa i de höggravid. Kommer sluta med att hon duschar hos oss varenda kväll ju närmre bf hon kommer. Min feta bäste padda! :)

Pappa Simon har vi inte sätt skymten av idag, eller sen igår kväll! ;D vi somnade gott, imorse när vi vakna hade han gått till jobbet, sen jobba han till åtta, och sen direkt på 'beerpongtävling?' säger då de! Vi bor som sagt i Gnesta.. och det har anordnats en tävling i öldrickning! Så 16 lag ställde upp. Och sen blir det tullen där pigghaj spelar ikväll. Så Jag, Wilja och Mimmi gick upp till Jonne en stund, massa gamla vänner satt och drack whiskey och bada pool. Blev lite häng där uppe! hur mysigt som helst.


Sitter hemma nu och planerar in stockholm för oss alla imorgon. RÅLIS, here we come!

Publicerad 2010-07-03 09:37:25 i Livet i Gnesta,

0-lust!Att komma in på den här bloggen längre. Funderar på att lösenordskydda min blogg. så jag vet vilka alla är?
Vad tycker ni om det? :)
Har varit så jäkla t o k i g t  fint väder som ni vet ute, så har kommit hem sent på kvällarna, och då är lixom inte bloggen prio ett. Och sen den där förbannade kommentarer har jag lixom helt tappat suget.

Varför ska jag dela med mig av oss när man bara får skit upptryckt i ansiktet? varför kommentera alls om man tycker nått är så illa? "/

Äsh!

Ikväll kommer det upp lite nya bilder från våran sida. Och får jag höra att våran TJOCKIS är en tjockis av någon av er ... ja... ja då jävlar! :D
Puss på er.
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela