Publicerad 2011-07-28 10:59:52 i De bästa av Bålsta! <3,

- Stan, södertälje, och sen till sist grillning! :)


Vaknade igår och bara ville hitta på nått! :D Så stockholm is was! Hämtade bilen och Wilja somnade utan ett PIP alldeles själv i bilen när vi kom till Bro. Har aldrig hänt! Tror vi har en fröken som börjar bli lite van att åka bil.

Kom till stan, irra omkring i vad som kändes en evighet och letade efter en parkeringsplats! :D In på gamlabrogatan, kring hamngatan, kungsgatan... Ja! överallt, tillslut parkerade vi i parkeringshuset vid Åhléns! De billigaste av de, fan! 30 kr per 20 minuter annars, insane! :D

Upp vid gallerian för att leta solhatt till Wilja på POP! Hittade absolut nada. Vidare mot stan! Men åååh, hittade ett litet ställe där dom hade hemmagjorda köttbullar, rårrörda lingon med mos! MUMS, satte oss och åt lite lunch. Linus tog den minsta lilla smörgåsen med ost och skinka jag sett! 58 kronor tack. Helt sjukt dyrt!

Sen strosa vi runt lite! In på H&M, hittade en oversize tröja, tights o lite smått och gott! Sen iväg till Berry för o köpa möbeln vi såg till badrummet. Kom dit, en STOR besvikelse! hur fin som helst, men dom vingla alla tre. Så inte någon bra idé med småbarn! :) så vi skippa den, men köpte lite småsaker.

Sen på G till bilen så sa Linus! Men de där In & finn du prata om i Tälje, ska vi åka dit?
Eh jo ah! Men de är ju rätt långt hemifrån ;) men in i bilen och tog oss till tälje! Hitta en klocka, massa smått och gott till toan! Sen så ringde vi storesyster :D

Grill vid Tveta!
Köpte med oss en massa gott och åkte ut, solen sken! ungarna va på topp, Wilja njöt och likaså vi :D
Blev kvar läänge, va inte hemma förns kring 00.00 och Wilja toksomnade i bilen! Men va så trevligt, satt ute på altanen och pratade en massa hela kvällen. Kryssning till Tallin ska vi göra! av och strosa gamlastan där, njuta i bubbel och hare bra! Nu är de bara att kolla datum som passar.

Men en helt SJUKT mysig dag! <3

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-07-28 20:54:10

Nämen gud, vart tog lillWilja vägen!? Vilka långa ben hon fått stora damen!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela