Publicerad 2009-09-30 22:47:57 i Livet i Gnesta,

Tillbaka i ingenmanslandet!



Tillbaka i skoogen! Har haft en så sjukt mysig dag, och vadå läskigt? världens snällaste syster och jordens goaste små trollungar. Blev så sjukligt kär i lilla lovis, så himla söt! :)
Fast vägen dit kantades av ONT i magen, lång väg, KALLT, blåst, törstig och kissnödig va bara förnamnet.
Så, trevlig som ja e, så va toa prio ett de första ja gjorde.

Sen blev de köttfärssås al'a bagarmossen, och kladdkaka till efterrätt! NAM. Och en hel hög med teckningar, har färg över hela mina händer kan ja påpeka.
Iallafall, klockan ticka och dags att ge sig av! Då kom knip i magen tillbaka, och ännu kallare. Så traska en km till tunnelbanan, missa tåget till gnesta med minuter.. Vänta en timma på centralen, men blev massa kärlek till min prins.

Så nu är vi hemma igen, blir några avsnitt av 'death note', ska ge den serien ett försök! om ja inte somnar. Vill hellre se stig, då vet ja att ögonen stängs runt 40 minuters kollande, och ja sover som en sessa!

Publicerad 2009-09-30 11:20:46 i Livet i Gnesta,

Till Baagis idag då.



Jag och min Sissi i stormen.

NU har vi kommit till dagen D, nu kommer jag inte undan. Och ja, jag är jävligt nervös måste jag säga.
Och denna natt har gett mig --- SÅ mycket sömn, knappt  ingen alls!
Jag och simon sover ju som två idioter. Tror madrassen är 80? Sen är det en 15 cm glipa ner till andra sängen vi ställt den på, å jo.. Där fick jag gosa ner mig i inatt. Mmmm, så skönt i 5 minuter.
Nu är man vaken med en nästa som är täppt, en nacke som är tokstel å en finne på kinden som gör jävligt ont.

Gomorron!

Publicerad 2009-09-29 21:34:14 i Livet i Gnesta,

Till er läsare.



Bloggen!


Nu kommer en fråga till er alla som läser den här bloggen.
Ja vill ju såklart att göra den så BRA och läsvärd som möjligt för er. Och inte tråka ut er så ni somnar vid tagentbordet.

x
Vad borde jag skriva mer om?
x Är det något jag skriver alldeles för mycket om som ni tycker är tråkigt?
x Ska jag dela med mig mer av mig själv? Och vad isååfall vill ni läsa om?
x Läggs det upp för mkt bilder på bloggen?

HJÄLP MIG! vill inte tråka er som sagt. ALL hjääälp!!

Publicerad 2009-09-29 21:31:14 i Livet i Gnesta,

Mega mys!



S i m o n B r a n é n  <3  P a t r i c i L i n d h
07-14-09

Du är mitt allt i hela vida världen.


Nu har vi ätit och smäällfeta är vi, en massa goa ägg och bacon! satt finfint. Och för er som inte är känsliga så sitter jag och trycker i mig plommon, nu är det d a g s . Så ikväll så blir det ännu mera Stig helmer, lite kärlek och MASSOR med pussar.
Ser fram emot imorgon!! Nervös som en tok är jag. Ska hem till Simons syster imorgon på middag för första gången!! inte för att ja är den som är DEN, men ändå! va kommer hon tycka, va kommer DOM att tycka? Gud! Kommer inte kunna koncentrera mig och va mig själv. Iallafall inte dom första femton minuterna.
GASH! Träffa släkten är aldrig lätt.
Simon gjorde de som sagt på en gång, hela högen på samma gång, på MIDSOMMAR! Snygg killen.

Syster - Jaha, å vem är han?
Jag - Ja, eh.. En kompis bara! ;)
Sissi - Ja... de brukar låta så.

Publicerad 2009-09-29 20:45:28 i Blandade bilder 08-09,

Mysdag med barnen och Sissi.



Tack för en helt underbardag mina små liv!

Full rulle har de varit idag, från början till slut! Pappa var en ängel och skjutsa mig till Järna. Va lite tidig, så satte mig på marängen, tog en kaffe och bara koppla av! Barnkalas, en liten nyfödd, aldrig sätt nå gosigare. Ville ta vagnen och springa därifrån, gömma mig i ett hörn och bara snosa på den lilla. Sen en annan going på några månader, och en som precis lärt sig gå!

BARN! finns inge bättre, allt jag ser just nu.
Sen stanna min värld till när jag ser min lilla tjej i SVEA mössa å vantar försöka öppna den stora dörren, utan framgång, så moster går fram och hjälper till! Kastar upp den lilla saken i famnen.
Iallafall, me andra ord. Bäst!
Tog oss till lekparken, som va VÄL uppskattat! Men dock va de fan orkan ute. Blåste nästan omkull. Så satte oss i bilen och åkte till skolan. Hämta upp storesyster Moa! Tog oss till Södertälje, blev lite fika, bibblan, P&P och lite olika mys. Skulle leta efter en mössa, utan resultat.

Kom nyss hem, har slängt ihop en kopp te, lite bacon å äggröra! SEN 'middag' idag.

Skriver lite mer om en stund!

Och nu har jag varit inne på era bloggar, taaack för att ni skrev vilka ni va.

Har en härlig kväll framför mig me maaassa bloggläsande! ;)

Publicerad 2009-09-29 10:34:16 i Livet i Gnesta,

Tisdag den 29 September 2009



Gomorgon alla besökare!

Vet ni vad jag hatar mest i hela vida världen? JO - Att man skriver ett helt inlägg, men med ETT fel tagenttryck så försvinner hela texten. Så jäkla dumt, å så jävla arg blir jag, när de verkligen inte finns tiid tiill det. Har iallafall hunnit äta frukost, vart sådär duktig och hängt en tvätt på morgonkvisten, DOCK inge kaffe denna morgon!

Ska in mot stan och möta underbara syskonbarnen och syster idag. Spatsera Södertälje lite! hoppas att de inte kommer någe regn bara. Känns som de faktiskt räcker för en stund! toookregnat varje morgon.

Och en fråga till er: Vilka är ni alla unika besökare som jag har på bloggen?

Det vore så otroligt roligt att veta vilka som följer denna blogg, så ja kan kika in och kolla era!

Vill ju inte missa en massa suuperbloggar! Så kommentera gärna. Så kikar ja in på era! =)

Så, ha en bra dag allihopp!

ta-taa!

Publicerad 2009-09-28 21:59:07 i Livet i Gnesta,

Gonatt säger vi bortom skogarna!




Trodde att dessa blääääblååår hade förfrusit och dött ut, men icke! såg massor idag, kanske inte så värst aptitliga. Men ändå! :D Simon och jag ligger och kollar på Bolt nu. Inte gett den en chans! bara kollat på den med syskonbarnen, och de gick såå himla bra? nej! =)

Nu blir det att borst tänderna, tvätta boort sminket, och sen kramas till sömns. Är inte alls trött, men kanske blir? En kopp té skulle sitta fint innan.

Publicerad 2009-09-28 18:40:50 i Magbilder med Wilja,

Bebis i vecka 16! Foto: Mamma.



Våran lilla kärlek, nu syns du från alla håll och kanter, sidan, uppifrån, nerifrån, du är överallt.
Hur ska ja någonsin vilja att du ska försvinna härifrån magen?
Du är den mysigaste jag vet. Att hålla min hand på dig, att pappa pussar på magen, att han kramar och pratar med dig. Att vara gravid är det bästa som någonsin hänt mig!

Att dela detta med någon man älskar, måste vara det finaste som finns.

Publicerad 2009-09-28 18:27:14 i Dagens Mama,

Dagens Foto: Patricia & Bebis



 

Tog en liten promenad i skogen idag! Såklart hade jag kameran i högsta hugg, stannade till för att ta lite foton. Synd att jag inte hade mer höstkläder på mig, kunde bli den nya 'höstbilden!' men till å börja med så la jag upp 9 stycker foton här. Vilken tycker ni mest om?
Sen tänkte jag även uppdatera magen här.
Tycker ni att det är tråkigt att kolla på, så ledsen för det. Men kommer att ta ett kort varje vecka! Mest för min egna skull. Kommer vara kul att kolla tillbaka sen. Och kommentera mig själv.. Å här tyckte jag att ja va stor.

Så de kommer det att bjudas på! Samt lite mer. Istället för att lägga ut alla kort på face, så gör jag det nu på bloggen istället. Och alla som vet hur mina datorer funkar! så rätt som det är så har jag 0 bilder kvar.

Och på detta sätt, kan jag komma och sno alla härifrån vid de tillfället, OM det händer igen.

Publicerad 2009-09-28 14:40:49 i Livet i Gnesta,

ÅH!



Storstäda hela lägenheten, damma, tvätta golv & dammsög! Precis när jag satt med kaffen på balkongen i solen så kommer pappa hem. Och är världensbästa! Med sig har han thaaaaimat.
Så, de va biff me annanas i rödcurrysås, sen friterade räkor & grönsaksblandning! =)
Så nu har jag precis moffat i mig. Kollade på förlossningskliniken också.. Och varje gång så blir jag lika rädd för komplikationer under förlossningen, verkligen vettskrämd. Måste sluta tänka så!

Så nu blir det in i en dusch, hitta ögonbrynsfärgen, för nu jävlar måste de fixas å slipas här! :)

Publicerad 2009-09-28 12:32:18 i Gravid med Wilja <3,

iCandy vagnen.



 

 

Har kollat på denna vagn från iCandy, testat å dragit den och den känns helt otroligt lätt! och tycker denna vagn är så himla mycket finare än bugaboon. Den kanske är bättre på vissa sätt, men vad sägs om denna? Någon som har några tips eller kommentarer om denna? :)

Publicerad 2009-09-28 12:21:34 i Magbilder med Wilja,

Ung mamma.



Gick in och läste i Mimmis blogg, och va bara TVUNGEN att lägga ut några utav hennes inlägg här, just för att dom aldrig ska försvinna! minnen i skrift och i bild.
Säger då det, fara för allmänheten när vi två blir ett. Men kul hade vi, och jävlar! vi levde som varje dag verkligen vore den sista! men den tiden har väl alla haft i sitt liv kan jag tro.
Nu till de lite roliga.

När anses man som en 'ungmamma'? Jag vet inte hur jag riktigt ska placera mig. Jag har alltid velat haft barn, och jo. Ganska tidigt! men samtidigt, jag hade inte planerat denna graviditet. Och om isåfallet hade jag nog kanske väntat i ett par år. Men mamma är inte något man blir, det är något man är. Oavsett ålder!
Att allting ska hänga på en siffra? stör mig på det.
Och det känns lite som en trend just nu? man läser bloggar me titelt: ung mamma. Men vart ska man dra gränsen egentligen? Kan jag klassa mig som ung mamma när jag blir 20 när bebisen kommer?

Är 'ungmamma' mellan 15-17? och de känns fel att jag har denna titel nu, PGA att den känns förstörd.
Det är inget jag vill 'visa upp' utan jag är en blivande mamma, så som vem som helst. Och min ålder har inte något allt med detta att göra. Det handlar om personlighet och livstil.

Vad tycker ni? vad anser ni som 'ungt?' och har jag fel i det jag säger?

Publicerad 2009-09-28 12:08:48 i Mina tankar,

DEEEL 3.



Patricia är för söt asså, hon förklarade för mig nyss att jag inte ska bli sådär som jag kan bli ikväll. Jag LOVAR!

Sen har hon också sin teori om vem jag kommer ha barn med inom 5 år och det roligaste är att det aldrig någonsin är nåågon som kommer hunna gissa vem hon tror. My secret ;) Isn't that ironic?



Vi tar hand om varandra, <3

2009-05-17

Igår var en riktigt intressant afton. Vi var hemma och chillade väldigt länge, drog in till stan och Snaps för ett glas vin och chilla bara. Där träffar vi några killkompisar som vi känner lite smått... Sen kom det en massa andra folk så vi satt där med dom och hade trevligt tills psykobruden kom..

- Heeeej! Det är ni igen, har ni raggat upp dom här också?!
- Ursäkta?
- Ja ni raggade ju upp mina killkompisar sist vi var här också..

Då vill jag poientera att det hon menade med att "ragga upp" var att hennes killkompisar tydligen hellre snackade med oss än henne, vafan hon var ju bitter vad tror hon?
Sen går människan och snackar en massa skit hos Niklas. Om allt som vi gjort och inte. Men asså har träffat människan en enda gång i mitt liv och inte sagt ett ljud till henne! Sen iaf så fick hon reda på en liten detalj som gjorde henne oxtokig. Så Niklas och jag drog ut därifrån och sprang över hela medborgarplatsen, medans hon sprang efter och skulle döda mig. In på hotellet och gömma mig till Patricia kom och vi kunde ta en taxi därifrån. SKJUT MIG! Och vad säger människan när jag går liksom? Tur för henne att hon inte var där, jag lovar att jag hade nitat henne!

Iaf så drog vi till soap bar med resten av folket som var med på snaps. Satt där och sjöng med i alla dessa fantastiska klassiker som bl a "living on a prayer" jag har svin ont i halsen idag kan tilläggas..

Sen träffade vi några andra as sköna människor, där vi pimplade champagne för för pengar som ligger låååångt över min inkomstnivå, men bjuds det så bjuds det ;)

Idag har vi varit och ätit i trosa med Patricias föräldrar och bara tagit det lugnt. Nu blire middag á la Patricia och sen lägga mig och dö ett tag. Galet trött är jag iaf !

Sen när vi skulle hem med saltsjöbanan så fattades det tydligen en kupong på Patricias biljett, och han ville ha 12 kr, vi hade bara 9 kr på oss. Så då fick vi inte åka med mer, fick gå av och sitta i saltsjö-duvnäs i 30 minuter i väntan på nästa tåg. Sluta vara så bittra alla konduktörer! Det är inge roligt! Och Patricia är min gangster ;)

Xoxo


2009-05-01 afterwork = Whiteroom.

Kom igen, lugnt vare här. Onsdagen bjöd verkligen på en hel del överaskningar skulle man kunna säga. KAOS räcker inte ens denna gång. White room, champagne och en hel drös med makalösare. Kalabalik på riktigt. Melki vart utslängd för pga att han hade linne på sig och vägrade sätta på sig en cardigan.. Vi gillar stureplan, eller inte. Vart bjuden på mat av mig förra säljledare på max, den tackar vi för och sen en taxi till sovplatsen. 

Kvällens skönaste är :

- Men Patricia! Vart ääär du? 
- Men Mimmi.. Jag mår sååååååå dåligt.  
- Jaa men jag då? Vart ska du?
- Men MIMMI! Jag mår såååååå dåligt.

Älskar dig gumman lilla ;)

Igår vare valborg. Patricia hamnade tydligen i lite tjafs med Polisen för att hon vägrade säga vem som köpt vinet? Asså seriööst, skit i Patricia som är 19 och får köpa vinet själv om ett år och gå på småungarna som står vid elden och dricker cider. Dom får inte ens ha sex lagligt.

Jag var väldigt bitter igår, hela torsdagen var katastrof med blod svett och tårar.

Men grabbarna som slog upp ett partytält mitt i skogen bakom skolan asså! Älskar idéen, vi räknar med en uppföljare isommar?

Xoxo
2009-06-02
Hemma på svenskmark igen!

Då var Patricia och jag på säker svensk mark igen. Nyss hemkommna efter timmar av bilköer från arlanda. Resan har varit.. Eh.. Jag vet inte vad man ska kalla det riktigt.

Tisdag Så landade vi på Zakynthos. Tänkte väl att vi har tur och hamnar i stan liksom.. Men ICKE! en full buss med 50% 50+are och resten under 25 till ett litet hotell mitt ute i ingenstans. Alla dom lite yngre fick panik så vi var många som funderade på om vi skulle dra och byta hotell eller så. Men alla stannade så man har väl inte roligare än vad man gör sig. Så första kvällen träffade vi två tjejer från Leksand, 3 grabbar från dalarna och ett par ifrån boden. så vi drog till en resturang och käkade. En klassisk greksallad stod på menyn. Alla blev kalas fulla och hamnade till slut efter en tur med häst och vagn i baren på hotellet med en massa shots (shots bjuds det vilt på vill jag lova) Sen vare efterfest på våranbalkong. Där vi träffade några killar i rummet brevid oss och GISSA vart dom jobbade? CITYSÄLJ I BORÅS! Skjuuut mig i huvudet. Riktigt bra uppstart iallafall!

Onsdagen Vaknades ju av en rejäl baksmälla. Sen vare stranden hela dagen och på kvällen var det ju final i fotboll, Barca mot manchester! Och jag och Patricia körde. Det roligaste med Grekland är att redbullen tydligen var väldigt dyr vart jag informerad om i baren så det var alltså 80/20 drinkar.. Sen fick vi ju skjuts hem till hotellet och grejer så vi slapp vandra upp i bergen en gång till.

Torsdagen så hyrde jag och Patricia en varsin moped! HUUUR kul som helst, brände på som tokar längs dom grekiska gatorna. Vi var ju värsta ligist gänget, 6 stycken mopeder som brände runt som bara satan. Höll på att krocka med en galning som körde ut precis framför mig, men jag lyckades rädda mig själv väldigt bra där faktiskt! Sen på kvällen var det häng med citysäljarna för hela slanten. Tok kul kväll det med. Strandpromenad och sen var vi på balkongen lite väl länge på natten...

Fredagen fick en bra start med utskällning av personalen på hotellet eftersom vi tydligen fått en heeel del klgomål kvällen innan.. OPS! Sen så skulle vi ut på en ny moppetur ner mot zakynthos stad, och jag skjutsade Patricia på min moped... När vi låg lite efter hade alla stannat längre fram vid en mack. Och jag stannar och ska svänga höger, vips så är det två stoooora bussar 30 cm från mitt bakdäck på moppen, Johan, Erik, och alla var helt shaky och trodde vi skulle bli blodbad.. Det var bra nära där.. Senare fick vi också ett litet varningsbrev från apollo att om detta skulle upprepas såvar vi tvungna att lämna hotellet. Gissa om vi knappt vågade snacka resten av veckan. Sen på kvällen var dom flesta lite avtrubbade så jag och Johan drog ner till en liten bar och spelade biljard. Och gissa om jag briljerade! OJOJOJ! Var helt chockad själv alltså!

Lördagen Var lugn till en början. Strandhäng och senare på kvällen drog jag och lite annat folk in till Laganas. Det var gaaaalet, tokfulla bartender som jag är ytterst tveksam och dom gick på bara alcohol, dom avr inte riktigt med i matchen. Största nattklubbarna jag sett, massa gratis shots och det var bara galet kul.

Söndag var ju bara en enda stor frossa för mig.. vaknade halv 11, somnade på stranden klockan 12 och vaknade klockan 3.. Kom till hotellet och somnade igen klockan 5 och vaknade halv 9.. somnade halv 12 sen på kvällen.. Frossa som heter duga!

Måndagen Var tok lugn, stranden, lämna tillbaka mopederna och sen så började mitt skinn trilla av.. Jag menar TRILLA AV! Hela axlarna är avskalade. SUUPER sexigt ska ni veta, får väl hoppas att det ordnar upp sig iaf ;)

Landade på arlanda förut och nu är jag bara tok trött! Ska plugga lite och sen så blir det sova för min del. Har träffat otroligt mycket kul människor och haft en suuper mysig resa ;) Blir lite greece reunion snart.. för några av oss iaf ;)

Xoxo

Publicerad 2009-09-28 11:59:19 i Mina tankar,

Fortsättning av M blogg.



2009-04-25

Igår så kom jag på den briljanta
idéen att jag och Patricia skulle köra en till fredag på snaps... Vi kom dit, träffade Jennifer och en hel drös med massa andra makalösare! ;) Mycket trevligt, rosévin i drinkglas (en riktigt 10poängare, man fick ju dubbelt så mycket vin!) Sen satt vi där, snackade med någon från Nya Zeeland. Hockey, fotboll och allt möjligt, inte för att jag egentligen kan någonting, men det trodde han nog att jag kunde. Första och enda bjuddrinken den kvällen liksom..
Träffade också på några riktiga sköningar där, två tjejer, Tekla och den andra kommer jag inte ihåg, dom typ skrattade hela tiden. Då menar jag verkligen hela tiden.

Vidare mot Göta Ark där våra vänner var "Tyvärr tjejer det är 20 här ikväll" Funkade inte ens med att le det där lilla extra leendet, jävla skit. Tillbaka till snaps. Där vi träffar ytterligare några sköningar, säljare. Han tyckte jag verkade grym och skulle ringa mig på måndag ang jobb, lät ganska nice. Speciellt när jag kläckte ur mig "Det är löning idag!" och hans svar var "är det?" Jag vill också kunna säga så.

Sen taxi till Magenta. Patricia frågade om jag hade påsen, neee har inte du den? FUCK. Vi glömde en påse med Patricias jacka, ett par skor, en tröja, en mindre summa pengar och mitt ÄLSKLINGSLINNE i. Grattis Mimmi, du har gjrot det! IGEN! Kommer iaf fram till Magenta efter viss förvirring om vart vi är någonstans, "tyvärr tjejer 21 ikväll, stenhårt" Neheee... Ah men vi äter maat! Max kl 23.50.. kom några konstiga människor som satt brevid oss och försökte ragga lite. Sen pratade vi om allting, då menar jag verkligen allting. Tillslut la han ner sin hambrugare och sa "Jag mår illa nu..." Men sitt inte brevid oss när vi har ett ytterst intimt samtal?!

VI GÅR TILL HARRYS! Vi log lite extra åt vakten och fick smita förbi både vanliga kön OCH vipkön! OHO! Men det var väl kanske ingen hit? Jag lyste upp hela placet med mitt gula linne.. Sen kommer en brud och frågar om hon fick smaka på min öl, drack upp typ halva. Sen när jag druckit upp den och bara slatten är kvar så frågar hon om hon får den?! Vad äär det för tattare egentligen?! Musiken därinne var varken bra eller smakfull.. Asså det tjöt i mina öron när jag kom ut. Alla därinne var svartklädda och hade typ tuppkam eller nått, vääärsta punkarna hela gänget. Aldrig mer, aldrig mer säger jag bara!

Mot första bästa bankomat för att få ut pengar, det var liksom droppen som fick bägaren att rinna över! Då ringer en vän till oss. EFTERFEST. Jomenvisst! Patricia köpte 3.5or på 7eleven och jag somnade vid halv 4.

Då har ni fått hela kvällen i stort. Sen drog jag inte med några detaljer om bråk, skavsår, och att vi blev typ rådissade, flera gånger! ;D

Nu ska jag duscha, bestämma kläder sen bär det av till Gnesta för en hederlig HOCKEYFEEEEST. Årsfest i ishallen idag om någon undrar. Det blir nice, Patricia, Emma, jag och en flaska langsprit.

Xoxo


2009-04-23 INGEN MERA STUDENTSKIVA!

Igår vare studentskiva.... Det spårade ur, som vanligt när jag och Patricia ska "ta det lugnt". Men vi kan ju börja från början..

Jag hade köpt en flaska vin som Madde E skulle ha, den kraschade Madde A på stationen i Gnesta.

Vi tjuvgrillade på Patricias balkong, med en engångsgrill... Jag kan upplysa alla om att grilla 2 laxbitar och 3 fläskotletter inte är helt lätt på en engångsgrill. Vart snarare rökt, me vafan det smakade bra trots att det tog sin lilla tid (ca 1h). Sen fick jag ett extremt roligt spel av Malin i födelsedags present.. "sanning eller konsekvens".. Jag skulle dricka ut ett glas utan att använda händerna (Bet sönder glaset), Vi körde ryska posten (kisses only), Madde E fick avslöja vem hon allra helst skulle ligga med i Gnesta förutom dom hon redan har legat med (mycket intressant val!), Patricia hoppade runt på golvet och joddlade (film finns och KOMMER KOMMA UPP!) och Madde A fick avsluta alla sina meningar med "Jag älskar mina rosa skinnkläder" (Vilket var extremt kul det med efter några glas alcoholbaserad dryck i kroppen).

Vidare mot saltsjöbanan som vi missade så det blev en taxitur in till stan. "INGEN ÖL I BILEN" efter 5 minuter satt alla iallfall med en varsin i handen och drack, mycket trevlig chaffuör!

Emma krossade sin smirnoff inne på donken och lyckas tappa ut allt sitt smink över golvet. Patricia tappade bort sin biljett och sitt pass, vilket senare kom fram som tur var. pjuuuh!

Väl inne på Toxic så vare helt okej... Eller inte. För mycket människor man kände så "ragga drinkar metoden" fungerade inte denna afton tyvärr. Och man fick köra "armbågen" på dansgolvet för att inte bli omkullknuffad och nån aspackad brud. Dryga vakter och en del mindre katastrofer. Nice.

Sen skulle det bli fyllekäk. Stängt, stängt, stängt. Hitta ett 7eleven vid sankt eriksplan, och jag menar när vi ändå är där blire ju efterfest liksom? Så hocka upp med min tidigare arbetskamrat och chilla med dom. Sen somnade jag klockan 6 imorse. Vaknar halv 8 och har inte sovit sen dess.

Nu vill jag bara duscha, föna håret och sen hänga mig eller någonting. Ångesten kommer sakta men säkert krypande!

Detta är ett tecken! Det är ju inte den första katastrofala studentskivan som jag och Patricia råkar ut för. Så det blir INGA fler studentskivor för oss helt enkelt. Ciaaao!

Xoxo

2009-04-18

Malin kom ända från K-D igår för att hälsa på mig! ;P Så vi hocka upp med Patricia i stan och gled runt ett tag. Sedan drar vi till snaps, där det är sjuuukt mycket folk. GALET. Jag fick slita som när ett lejon ska äta upp ett vilddjur för att få ett bord åt oss(nästan iaf)! Min föredetta arbetskamrat Ronnie och hans vän var där en stund, sen gjorde jag nog kvällens största tabbe. Som kan ha gått obemärkt förbi (Med lite tur såå!). Sen blev vi lite ensamma och snacka med bordsgrannarna, vi hade mycket mer gemensamt än vad vi någonsin hade kunnat trott.

Sen kvällens HÖJDPUNK! Vi drog in på en bar där det är 21 år, Patricia och jag gled bara förbi, behövde för första gången i mitt liv inte visa leg på krogen, hur skönt kändes inte det då tros! Fast Malin fick visa sitt xD

Sen resten av kvällen är en dimma av skrik, skratt och förvirring.

Xoxo

Publicerad 2009-09-28 11:55:48 i Blandade bilder 08-09,

Gamla minnen ur Mimmis blogg, LÄSVÄRDA!! =)



2009-04-27

Såhär såg Patricia ut i lördags morse,
kvinnan har spikrakt hår, helt från ingenstans är det krulligt. Asså korkskruvar i hela håret?! Men det är snyggt Patricia, vi tycker om dig iaf ;)

 

2009-04-26

Här kommer en sen uppdatering från i onsdags. Korten är ju som ett litet bevis på när saker och ting spårar. Som det alltid gör för oss sötnosar. Får ta och tacka Malin för spelet som jag fick i födelsedagspresent, det var riktigt nice!





Xoxo

Igår var det hockeyfest i Gnesta. Började KANON verkligen!! Hade inget att dricka, inget att äta, inget att ha på mig. Ingenting hade jag. Lyckas kirra en flaska langsprit (får flashback från K-D). Vart bjuden på grillat hos Emma och körde väldigt casual med chinos och ett linne..

Vi åt mat, Drack öl och sen kom Patricia som var lite sådär lagom bitter. Men det gick över fort, lucky you. Sen tog vi fram the liquor, drack grogg på langsprit/shweppes caribreze (den är RÖD). Vi körde ölspel och Patricia skulle "bara sträcka sig över bordet lite......." Mina chinos fick en otroligt stark nyans av RÖD. Inte så jävla nice faktiskt, var bara till att dra av brallorna och låna ett par leggings av Emma. Så jag gick runt med ett alldeles för kort linne hela kvällen. Kändes ju inte helt okey faktiskt. Täckte precis med milimetern NAJS!

In i en taxi mot ishallen, jag, Patricia, Emma och hennes pappa. Vi kom dit och träffa en massa folk. Jag hade lite Deeptalk där på kvällen (SKRÄLL att Mimmi har deeptalk på fyllan!). Iaf så var det kanske inte det bästa draget men jag hade skit trevligt. Kvällen bjöd inte på så mycket dans för min del, till skillnad från många andra. Men det blev iaf en dans med Eddie. Kvällen började lida mot sitt slut... MEN ICKE! Efterfest på paradise. Så vi klämde ihop oss "några stycken" i bilen som Kim så snällt körde. En sisådär 10-11 personer var ni nog iaf, Ida fick klastrofobi i bakluckan och Sigge bara gnällde över att han var lång och fick ligga i bagaget? Hallååå! Du får åka bil, var glad. Kom ner dit och det kändes ju aningen konstigt i kroppen på mig att vara där måste jag få lov att säga, ganska rejäla flashbacks från sommaren 2008..

Efterfest till en sådär 4 på morgonen då jag fick åka med i en taxi heeeeeela vägen till Gnesta (5 min promenad men vafan?). Sen sov jag på en sjukt smal soffa, med alla kläder på mig och jag vaknade i samma position som jag somnade i.. 

Ah kvällen var Kaos, jag hade ont i magen från början till slut av nervositet. Sen träffar man Peter och Pernilla?! Ser ju inte allt för bra ut kanske, här sitter ängla ungen och pimplar vin med nån random en sådär 3-4 ¨på natten. Och inte kom det någon taxi till ishallen vid 1 heller? ;) Känner mig sådär häärligt dissad som bara jag kan vara. Men det är nice, och ser det ut som om jag bryr mig? Ne. 

Nu ska jag sova är tanken, kommer ju gå som vanligt, as dåligt. Imorgon är det måndag och jag ska jobba och har ingenstans att sova. Undrar vems soffa jag ska våldgästa? Hmmm ;)

Publicerad 2009-09-28 09:57:21 i Livet i Gnesta,

"/ bra morgon.



Jag som va glad, för jag fick för mig att regnet skulle ösa ner när jag vaknade idag. Imorse så va de en flod utanför, och orkan för den delen igen. Och då va de OK att ligga å sova. Nästa gång ja vakna, så är det solsken! Och då kommer ångesten. UT UT UT! Så. En tallrik med fil senare så sitter jag som sagt på ams och letar utan vidare resultat. Börjar bli bitter på detta! hur kommer det sig att alla förlorare får ett jobb? som inte har ett bra CV att visa upp? som jobbat 0 dagar i hela sitt liv. Och som bara är dagsdrivare! Som jag känner mig nu.

Deprimerande kallas detta. Sitter till och med och kollar jobb i eskilstuna. Men det finns verkligen inga? Och jag är inte kräsen. Ge mig gud som haver, bara det är ett jobb!

Publicerad 2009-09-28 00:03:15 i Livet i Gnesta,

Stiiiiighelmer är en räddare i nöden.



SUNTRIP MED STIG H OLSSON!

Jajjemen, nu är det dags igen! efter att ha legat nedpackad sedan flytten från Saltsjöbaden så har Stighelmer satts på IGEN!

Jag vet inte hur många gånger Stig har hjälpt mig genom alla svårigheter. Jag å Mimmi, vi två å stig kan ta i hand.
Första bakisdagen med Simon bestod av Kebabkött å Stig all night long! Och det jobbiga va att vi verkligen kolla på stig, å va inte med varandra.
Ingen sexytime här inte.

Så nu ska ja somna till denna film, å alltid gör jag det vid flygresan! duktiga mig.

Publicerad 2009-09-27 23:26:21 i Blandade bilder 08-09,

Kul kväll, klantiga kväll! :)



 

Efter en sjuk kväll med Mimmi och resterande på studentskiva i Södertälje, så va det bara jag och mimmi som fortsatte vårt festande. In i en taxi, och ut på nya äventyr till whiteroom. Kommer in, och går ut lika snabbt. Och till SKOGEN!
Morgonen efter va dock inte lika rolig. Jag som då inte hade fått mitt nordeakort efter ca 1 månads väntande pga att adressen blev: Bigg.

Så inge bankomat kort, och in på Nordea i skanstull.
Så ut me pengar, in på HM och köpte oss en ny outfit.
Och summerade kvällens händelser. = att vi bara lyckas!

Kollade igenom lite sidor. Och eftersom jag INTE har några bilder på denna data, snodde jag en massa gamla från Facebook, där allting lever! :)

Som sagt, ögonblick som fångas på kort, överlever alltid.

Publicerad 2009-09-27 23:08:00 i Livet i Gnesta,

Bio upplevelse denna gång.



 

Då har man äntligen kommit hem efter en timma på ett tåg kissnödigare än någonsin! åkte upp till stan förut idag, bestämde oss för att se: allt för min syster. Så sjukligt bra film, men om man har läst boken så var filmen en liiten besvikelse. Men ändå bra! Sen kom de till de roligare, när den här stackars tjejen dog in på slutet så va de knäpptyst i hela salongen. Ända man hörde va snyftningar från alla håll! Mitt i mina tårar, så kunde ja verkligen inte hålla mig. Börja as garva! Och rätt som de va, så skratta hela salongen. Å ni vet när alla hyyyysterisktskrattar, å de går verkligen inte att sluta? alltså! hemskt, men fan den roligaste bioupplevelsen.

Iallafall! Jennifer kom och tog en kaffe me oss, huuur mysigt som helst å träffa dig. Känns som det är längesen"/
Sen mötte vi upp bror utanför sergel, hämta biljetter!
Tog oss till bellmans å drack té och åt mackor. MUMMS!

I det stora hela, så en perfekt söndag. Underbart avslut på en helvetes vecka! Å imorgon börjar den igen.

arbetsförmedlingen.se
Någon som vill anställa en gravid tjej i ca 4 månader?
= INGEN.

Publicerad 2009-09-27 22:59:28 i Resor,

Semeester.



 

 

Såhär i början på hösten så börjar man längta efter sol och bad, och TRO mig! Jag vill åååååka och ha de så himla skönt igen.

Thailand 2009.

Publicerad 2009-09-27 12:07:09 i Livet i Gnesta,

Ny dag, = Såkallad för bakissöndag!



Jajjemen, och uppe med tuppen är vi inte.
Somnade ganska tidigt igår och vakna nu, de här är inte bra någonstans.
Känner att idag är en sån dag så vi måste hitta på nånting! =)

Så duscha, klä på sig, strosa gamlastan? fika gott och sätta sig i en biostol och kramas! Låter de som en bra idé?
Vill se flickan som lekte med elden, och sen den andra. Allt för min syster! läste den boken när vi åkte ner till thailand. Den va så jäkla bra, och kunde verkligen inte lägga ifrån mig boken. SÅ vi får se!

Är så hungrig så att jag har ett stort svart hål som skaver i magen.

Publicerad 2009-09-26 22:07:15 i Mina tankar,

Är det såhär det ska vara för tjejer?



 

Kväll, nu är det mörkt och klockan står på 21.59.
Det är lördag! Folk i panik, hittar inte skorna, hittar inte den nya kassen med de nya bältet till klänningen som hänger i garderoben. Plattången är inte varm. HUR SKA JA HINNA?
Paniken! stressen, telefonen som ringer, alla frågar: vart är du? vi väntar.
Kasta sig in i taxin, åka till stället, häva i sig shot efter shot för att man ska hinna ikapp.

Ut på dansgolvet, söka bekräftelse bland killarna. Dansa, le lite sött. Ha drinken i handen, skruva på håret.
Ställa sig i baren, trycker lite extra mot den söta killen brevid dig.

Rätt som det är har du hans tunga i halsen.
Du lämnar kompisarna, nyktrar till i taxin och undrar vad du egentligen gör?
Du har sex med killen, bara för att du känner dig tvungen.
Somnar inte, väntar till de ska ljusna för att kunna gå, tunnelbanan har börjat.

Du har ont i fötterna, klänningen du valde på kvällen är aningen för kort och du önskar att du hade nått annat att ta på dig. Du vill byta skor, tvätta av sminket, sova och glömma.

Är det folk strävar efter kan man undra?
Och hur många gånger händer inte just detta i samband med alldeles för mycket alkohol?

Publicerad 2009-09-26 21:38:26 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 16, tiden går!



Bebis: Nu är bebisen ungefär lika stor som en avokado, precis under 12 cm, och väger cirka 100 gram. Under de kommande veckorna kommer en växtspurt äga rum, då bebisen dubblar sin vikt och blir längre.

fetal development at 16 weeksBebisar är lekfulla både i och utanför magen. Din bebis har kanske upptäckt sin allra första leksak – navelsträngen – som kan vara rolig att dra i och klämma på. Även om bebisen kan ibland kan klämma tillräckligt hårt för att minska syretillförseln, behöver du inte vara orolig för att den ska hålla tag så länge att det orsakar skada. Cirkulationssystemet och urinvägarna fungerar nu som de ska och bebisen drar in fostervatten i lungorna och andas ut det igen.

Mamma: Ibland kan det göra ont när du gör plötsliga rörelser. Ligamenten på båda sidor av livmodern och bäckenet sträcks i takt med att bebisen växer. Det är helt normalt, men om det inte ger med sig utan fortsätter några dagar, eller förvärras, bör du prata med din barnmorska.


Publicerad 2009-09-26 21:36:54 i Livet i Gnesta,

Thaijäkel.



Fått höra nu att det har blivit en kass uppdatering på min bloggfront? Jag vet! och förlåt. Blir så när man är en flickvän som inte ger sin kära pojkvän tillräckligt med mycket kärlek, och han blir kärlekskrank!
Så denna dag har varit allt från skrik, gnabb, kärlek, en drös med filmer, godis & pizza. Så, en helt vanlig dag, fast så mycket mysigare! =)

Började med att Pappa skulle bjuda mig och Simon på en lunch. Så kasta på mig kläderna, slet upp de lilla håret jag har i en halvtoffs, resten rasa ner! tjatar på simon att han ska följa med, tillslut tar vi oss ner till bilen.
Ska äta på de nya thaistället nere på Gnesta!
Japp, går in. Sitter på pinnar till stolar (icke sköna!) Sen kommer menyn fram
Rödcurry för mig med kyckling! sen kommer de till drickan. Pappa skämtar om att colan egentligen kostar 4 kr glaset, men 21 på menyn. Sen skojar han till de å säger: Ja ni tar säkert betalt för vatten också (höhö).

- ja säger thaisen och säger att de kostar 5 kr glaset.
- Skämtar du eller? de tar man fan från kran!
- Jag hoppas du inte blir arg på mig, för ja vill inte servera någon som är arg.
- bara löjligt, är egen företagare, så jag vet vad moms och skatt är på allt!
- ja men va bra, dååå förstår du mig?
- DISKAR MITT EGNA GLAS SÅ SLIPPER NI TA BETALT FÖR EN FEMMA!

Min familj... Och ja! jag skämdes så ja ville försvinna under jorden.

För det andra så ska jag ska bli bättre på att mysa, förlåt att ja e så upptagen med allt annat.. magen hit och dit, ont där å här, göra de, å sen de.. Sen blir det aldrig: att bara vara! <3

Men nu fick ja ett wake up call, så nu blir det ändring!
Iallafall, har kollat på a beautiful mind. Riktigt bra film om ni vill ha nått långt att kolla på...

Så nu blir det att kolla på den sista: Utan identitet, fått en massa oscar, någon som sätt?

Publicerad 2009-09-26 13:29:30 i Magbilder med Wilja,

Kvällen så att säga!





UT PÅ BALKONGEN FÖR ATT FÅ LUFT!!

Trots förseningar å allt som hände, så trot eller ej! Jag kom hem till lilla Gnesta igen! :) Sprang hem. In i duschen det första ja gjorde, försökte göra mig iordning i stortsett, gick ej så bra. Med tanke på att jag inte kommer i mina kläder längre. Måste verkligen skaffa mig storleken större garderob. Fick tips om igår att veromoda börjat sälja mammakläder? måste dit och kolla. På H&M är det bara viderkläder för kärringar. Bara för ja e gravid vill ja inte likna en potatissäck! och allt är SÅ STORT! Kan kura ihop mig till en boll i alla dessa kläder, och dom är längre än hela mig. Iallafall, h&m är ingen hit på mammakläder.

Så, sminkar mig! ringer simon, möter honom vid tåget! går hem till Stephanie där alla redan är.
Korkar upp mitt alkoholfriiia vin, smäller ett glas i golvet de första ja gör! ;)
Sitter där några timmar, lyssnar på muusica, har de bra, snackar skit.

Sen vidare mot nya äventyr med tanken. (supa simon under bordet)! Drog alltså till hotellet, Gnestas höjdpunkt en fredagskväll! ;)
Lyckan av att dansa höll inte sålänge. Hade som sagt en full pojkvän med migrän, SÅ va bara att knata upp för mounteverest med SÅ ont i fötterna.

äta, sova och låg å somna.

Publicerad 2009-09-26 13:21:46 i Livet i Gnesta,

Fredagen i kort!



In till stan i en farlig jaguar med Steffi och Sara. Åker till skärholmen, parkerar bilen! och jag snabbt som satan in mot stan, är sen! Ska träffa mamma 12.00 men kommer inte dit förens 12.17 ah, men då får jag vänta på tanten istället, inte konstigt iof. Men iallafall!
Blev en lunch uppe vid Åhléns at the TOP floar så att säga. Kaffe, mat lite skitsnack. Och som den shopoholic till mamma jag har, följer jag henne en tur på stan.
En jacka hit, en klänning dit, strumpbyxor, koftor, underkläder, smink, cremer, och hela tiden: Jag har inga pengar! ÅÅÅÅH, arg ja blir. Vem har jag fått de där från tro? "/

Iallafall.
Möter Johanna och Mickaela på Gina! bestämmer mig strax för att överge min mamma åt hundarna, orkar helt enkelt inte längre. Inge elakt mot henne, men finns en viss irritation när hon lånar 7000 men har råd me ALL shopping i världen, men inte kan betala tillbaka 1000 när vi har det som allra jobbigast.

hatar att jag är för snäll.

Sen så sprang ja därifrån, satte mig på Bellmans me kära Joi och sen även mickis! Super myysig fika, och kul att träffa Mickis också! sjukt härlig tjej. Iallafall så gjorde Johanna halva min dag!
Sprang sen till tåget, till Gnesta! missa såklart Gnesta tåget och får sitta i tälje. Min dag va SÅ bra!

Kvällen vill ja inte ens nämna! ;)

Publicerad 2009-09-25 09:50:13 i Livet i Gnesta,

Onödigt vetande!



- I Arjansas är det helt okej för män att slå sina fruar - Men bara en gång i månaden.

- Att loppan kan hoppa 200 gånger sin egen längd?

- Den genomsnittliga 18-åringen har sätt 26000 mord på TV.

- För att få vara pygmé får man högst vara 150 cm lång.

- Om allt salt i haven kulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt kager av salt.

Kul va? ;)

Publicerad 2009-09-25 09:41:56 i Livet i Gnesta,

Dåså!



Godmorgon Sverige!
Klockan är nada, och ja, jag är vaken!
Gick upp när Simon gick upp imorse, fick ångest över att jag skulle sova längre, så på med en kopp kaffe! in i duschen, å sen sitta i fosterställning i köket medans frukosten slank ner i magen!
Ska in till stan idag, möta upp Mamma en sväng, luncha och mysa. Hoppas på att få träffa Jooi också! :)

Är det bara min blogg, eller är det fleras som krånglar? går knappt att skriva, bara hoppar mellan raderna, och de går inte att skriva på rubriken? och JAG har loggat in å ut! "/ Tiips?

Haft ont i magen sen igårkväll, sticks och jäklas! vet inte va de e, å imorse så mådde jag så illa så trodde jag skulle sätta fingrarna i halsen för att de skulle gå över, börja nästan kallsvettas. Så första illamåendet på riktigt under heela graviditeten, ska inte klaga! stackars er som mår illa under hela, kan inte ens tänka mig!

Hur gör man så att dagarna ska gå fortare? Jag tänker på min bebis varje dag, alltså menar hela tiden, går inte släppa tanken, och ändå är det fem månader kvar innan mitt lilla hjärta ska titta ut? Hur har ni gjort? Har ni varit inne på alla internetsidor som finns, bara för att kolla upp veckan? Va dom skriver på alla sidor? tror ja håller på att bli knäpp. Men jag verkligen saknar min lilla! visst är det mysigt med en liten liten mage, men vääx så jag känner av dig! Och kommer förmodligen gnälla när lillen kommer att jag just saknar min mage att kramas med.

Kan man aldrig vara nöjd?
Nä hejdå!

Publicerad 2009-09-24 21:16:01 i Mina tankar,

Bomben är släppt!



Idag har det varit mycket, känslor att sätta på plats, tankar på plats. Och att verkligen förstå att det finns en levande och fullt frisk bebis i mig som ligger och bara växer och äter upp mammas mat.

Och idag så berättade Simon även för sina föräldrar om det kommande.
Om ni undrar varför det blev så sent, så är det lite personligt. Men mest för att vi ville ha allt 100% färdigt och klart innan vi ville sätta ett barn till världen och kalla oss för dumma,unga,oansvariga.
Så att heltidsjobb är fixat, förstahandskontrakt är ordnat, mer sånna saker.

Jag hade hellre tagit en reaktion om att bli arg, sur, eller till och med ledsen. Men att bli helt känslodöd, helt kall, och inte bry sig alls? De är deras barnbarn det handlar om? De är inte en bil som ska skrotas!
De är deras första son som ska få ett barn?
Även hur fel man tycker det är, så undrar man väl? man oroar sig? man frågar om hur allt har gått till?
Vad är man för människa när det inte finns en gnutta respons?

Jag är inte orolig för att inte ha kontakt med mina 'svärföräldrar', men jag är orolig över om dom inte kommer att bry sig om deras barnbarn? Ett barn som behöver all kärlek från alla håll?
Ska vårt barn behöva höra varje dag från sina vänner att farmor och farfar va hemma och hälsa på, att dom vill ut och resa. Alla jag känner oavsett ålder, vill ju desperat ta sina barnbarn för att få umgås med dom, och älska över hela sitt hjärta.

Det är väl mitt huvud som går på högvarv! och förstår och respekterar att man behöver tid att smälta en sån här sak. Men att ta det på detta sätt, inte fråga nått, och att inte bry sig? :( det gör istället bara ont.

Mamma därimot ringde och grät idag när jag tala om att vi varit på ultraljud och hon krävde att få träffa mig imorgon. Kan inte påstå att hon kommer bli världens bästa mormor. Men hon har brytt sig och stöttat oss i detta från dag ett, och även hur deras relation kommer bli framöver.
Kommer detta barn alltid vara välkomnat och älskat!

Nu blev det långt, behövde bara skriva av mig.
Älskar er så otroligt mycket, ni gör min dag.

Publicerad 2009-09-24 18:12:45 i Livet i Gnesta,

Smått i panik!



Igår så va de ingen rolig kväll, fick höra en sak om att man kan ha en 'mens' även om man är gravid. Så jag och Simon låg i sängen, grät lika mycket båda två, och i panik! hur ska de gå, tänk om det är längre än så, är det hans? Miljoner tankar snurrade, både negativa och positiva! fick hans reaktioner, och jag är stolt över att du är pappa till vårat barn! Oavsett vad så vet jag nu att hur än det hade blivit, så kanske han inte hade blivit pappa biologiskt, men Pappa i hjärtat. Tillslut somnade vi med armarna tätt omslingrade om varandra.

Imorse när jag vakna så va de det första jag tänkte på, långt kvar till ultraljudet, och vi vill ju ha tid på oss att isåfall överväga ett beslut, och då hade den andra möjligheten till abort varit omöjlig.
Så satt mig ner och kollade på tittuut.se och, den sista tiden hade dom idag! klockan tre.

Så bokade såfort som möjligt, och sen ringde Pappa i panik! hade en och en halvtimma på mig att vara utanför kliniken. Kom upp till stan, virra omkring på stureplan, trafikstockning! då var klockan 15.07, skulle va där inom 8 minuter. Så hoppar av, springer gatan upp mot nybrogatan, över östermalmstorg, korsar den gatan mot karlavägen, och ÄNTLIGEN är jag framme vid stadion! dock lite sen.

Och sen undersökningen! Gick så bra, och vi är dom lyckligaste föräldrarna som någonsin gått på denna jord!
Kan inte ens få ner mina känslor i ord, helt omöjligt. Finns så mycket mer än enkla ord.
Men allt va bra, hade samma BF som barnmorskan och vi hade kommit fram till.

Min livmoder låg i framvägg, så kommer inte känna av bebisen lika tidigt, men annars skulle ja ha känt den sa hon! vilket litet liiiiiv de är där inne! :)

JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE MAMMA!

Publicerad 2009-09-24 17:52:33 i Gravid med Wilja <3,

Vårat första möte med våran lilla skatt! <3



<3

Det vackraste ögonblicket i hela mitt liv.
Den 24-09-09 klockan 15.15 så fick vi äntligen en skymt av dig.
Hjärtat slog snabbare, ögonen bara tårades, Simons hand krossades! Ordet jag kände går inte att förklara, och kommer aldrig kunna göra det heller!

Och du ville STOLT visa upp dig för mamma och pappa! Du låg inte stilla en enda sekund i magen, friiivolt efter volt, du låg och sparka på mammas urinblåsa hela tiden!
Du vinkade, du hickade och du både gäspa och drack vatten! <3

Trodde inte du rörde dig så mycket, men vi har verkligen en liten vilding här inne!

Hjärtljud: 152 slag per minut.
Fingrar & tår: Check!
Längd: Heeela 15 centimeter!

Finns inga ord om hur jag känner, kollar på dina bilder hela tiden! du är SÅ fin fast du är så liten, och en liten tjockis är du också, kolla magen på dig!
Lyckligare Mamma och Pappa får man leta efter.

Så va tror ni?
Flicka eller pojke?

<3

Publicerad 2009-09-24 00:30:24 i Livet i Gnesta,

Kul, KUL.



Efter att vi åkte ner till spindel-bot så fick vi äntligen hem alla filmer! :)
Så nu har det blivit överbliven tacooo å heart break kid! sjukt kul.
Nu blir det att sova, sen upp till NORDEA imorgon.

Har tydligen fel kontonummer, och de kontot har jag bett folk sätta in pengar på, samt anmälningsavgiften från Björn Axen, så frågan är vem den lyckliga tomten är som fått pengar av mig under flera månader.
trött på mig själv! PRIO ett imorgon.

Nu gonatt, och ja ska grubbla vidare på hur korkad jag varit.

Publicerad 2009-09-23 20:36:47 i Bloppis,

Någon som rider, eller ska börja? =)



 

Objektsbeskrivning:

Vill sälja mina 'nya' ridstövletter inköpta på HÖÖKS förra vintern.
Dock blev det inge rida av, så har användts i stall nån gång högst. Likadant med ridskorna, kartong finnes.

X Ridstövlar: I brunt läder, lite slitnare variant! med fårull i hela foten. Varm och go under vintertiden, och slimmad. Så fungerar till både dressyr och hoppning. Har fler foton om så önskas.
Pris kan disskuteras.

X Ridskor: Inköpta samma tid på HÖÖKS, också använda någon gång. Finns som sagt kartong.
Likaså kartong finns. Och pris går att disskuteras.


X Ridbyxa inköpt på HÄSTBITEN under samma dag, så är använda i sadel 1 gång. Jätte fina, och speciellt nu till hösten/vintern. Pris går att disskuteras.


FRAKTPRIS TILL SKOR ÄR: 95:- FÖR KARTONG.
DOCK VET JAG INTE TILL RIDSTÖVLARNA! SÅ KOLLAR UPP DET NÄR VI BESTÄMT.


FASTA PRISET ÄR ALLT TILLSAMMANS.

 

Publicerad 2009-09-23 17:43:21 i Livet i Gnesta,

Taaacos!



Fick höra kommentaren: Du är fan bättre än Anna Anka! Och visst är jag de idag? 'Tillfredställer' min man med Tacos idag när han kommer hem från jobbet och kämpat mest i hela världen! =)
Själv ligger jag och är totalt spymätt, fick i mig två st. Sen tog de stop! Nu blir det allt vänta tills Steffi blir klar.
Sen ska vi ta en sväng förbi förrådet och hämta alla mina filmer som ligger inslängda i de mörka skjulet.
Blir film & mys med lite grönsaker och dipp ikväll, är värd de efter att ha kämpat med att simma i en km idag.

Simon kommer in nu runt halvsju också, passa på att kramas lite! hatar när han är borta, skulle ja få bestämma själv så skulle han vart på plats konstant.
Sim imorgon också, dock 20 längder, sen öka på Fredag, 60 längder! Jajjemen, de klarar vi.

Publicerad 2009-09-23 14:16:30 i Livet i Gnesta,

Simmat som en tok!



För jag är så förbannat mör i hela kroppen, simmade 40 längder, alltså een kilometer idag!! ;D Och ja sjönk mer dom sista längderna.. Hade inte Steffi vart där så hade ja sjunkit som en sten till botten och gett upp hoppet helt och håller. Fy fan! Så nu sitter ja hemma hos Sandra över en kopp kaffe, de unnar ja mig allt!

Och Simon har sålt 11 st, och klockan är bara 14.15. Har jag sagt att min pokvän är bäst i hela världen?

Publicerad 2009-09-23 11:13:59 i Livet i Gnesta,

En sån dag!



Idag så är de en sån dag då jag inte ville gå upp! De är en sån dag då ja inte känner för att göra nått alls. Det är en sån dag då ja känner att ja bara vill klaga på allt och ingenting. Men en sån dag tänker jag inte ha idag! =)
Ska ringa till badhuset och kolla om freja har simning idag, annars får jag simma en sväng ikväll.
Simon är borta å kommer inte förns ikväll, å jaag är här å gör verkligen ingenting. Är så uttråkad på att gå hemma!
Nu vill jag jobba, jobba så mycket så ja inte orkar, ta på mig alldeles för mkt ansvar, å stress! De är det ja saknar.

Därför känner jag mig som en färdig grönsak i burk! värdelös, dålig och sovig! Sover hela dagarna medans ja borde gå och gnälla över att jag ska upp till jobbet. Varför kan inte folk som inte vill jobba överge sina jobb och skänka dom till folk som faktiskt vill jobba.
Handlar om några veckor ja vart hemma, och jag har grov panik! arbetsförmedlingen.se är uttjatat i mitt tagentbord.

Publicerad 2009-09-22 20:56:41 i Livet i Gnesta,

<3, och svar på kommentar.





Mitt hungriga lilla matvrak! Ligger i sängen nu, har precis duschat! skulle skriva ett inlägg, och ett inlägg senare så hör jag någon sussa brevid mig! Älskling har legat sömnlös hela natten, inte sovit en blund.
Han väckte mig hela natten, och blev arg när ja ville sova! å sen upp till jobbet, så vågar inte väcka honom trots att ja lova skorpor, varmt té och smörgås! "/

Måste iallafall mata mitt lilla vrak i magen! Har aldrig känt såhär tidigare. Igår lagade jag mat, till EN portion, och ja har ögonmått. Så de blev EN! Men när ja insåg att allt va slut på tallriken, så kändes de som ja inte hade ätit ett schmaack? så ja fick gå runt och vara hungrig ett bra tag till innan ja åt igen. För de e mitt huvud som spökar, den där tallriken va för minst tre personer kändes de som.

Fick lite kommentarer idag om mitt inlägg.
Då jag skrev att folk som går upp för mycket under sin graviditet får skylla sig själva efteråt, och kan inte sitta och gnälla på hur tjocka, och hur fula dom har blivit. Och fortfarande står jag fast i det jag sa!

Men absolut utgår jag från mig själv. Och jag är väldigt kort. 25 kg på mig, är inte samma sak på en kvinna som är 170. De talade till och med min barnmorska om för mig! Så 15 kg är MAX för mig. Och klart att vatten väger en del som försvinner direkt efter graviditet.

Men, någonstans så finns de folk i min närhet som varit gravida, ligger på soffan just för att dom är lata och för att dom är 'gravida' och äter skräp efter skräp med just anledningen 'jag är gravid, de e ok.'
Alla gör som man själv vill, men sluta gnäll efter! Klart man ökar i vikt, man ska öka i vikt, och strunta i siffran sålänge man mår bra! Men att äta två portioner extra av skräp för att man är gravid, är inte en anledning.
Hoppas att folk inte tar illa upp, de är min synvinkel! Och går man upp 30 eller 10 kg, sålänge man mår bra med sig själv så spelar det över huvudtaget inte en roll.

Publicerad 2009-09-22 20:45:29 i Livet i Gnesta,

Fungerar denna?





Innan vi tog svängen in på ikea så gick jag förbi babyplanet och var bara tvungen att gå in och kika! Har ju börjat kolla lite smått på barnvagnar, känt och dragit dom osv. Men är långt ifrån klara va vi bestämt oss för!
Antingen så är det iCandy vagnen som jag gillade, extremt skön att köra, liten och kompakt för min längd, dock lite klumpig på sidorna? men de är mest en stilsak. Sen Bugaboo, men den känns så stel och opersonlig, har ändrat åsikten kring den. Sen har vi emmaljungan som påminner om iCandyn, dock lite mer stilren. Lite tips om en vagn som är bra för en väldigt liten människa? :)

Iallafall, köpte denna olja från weleda. Är det någon som har testat den, och känner att det har hjälpt?
Även om de inte gör så att bristningar inte kommer, så kan de ju underlätta lite?
Har inte några bristningar sedan tidigare, oavsett om ja pendlat mkt ner och upp i vikt. Så är inte så jätte orolig. Och även om ja får, så känns de som att de inte gör så hemskt mycket! Men vill ändå underlätta lite!
Berätta och säg va ni tycker om den här! =)

Publicerad 2009-09-22 20:39:12 i Bloppis,

Ikeas bokhylla ska säljas.



 

Denna underbara kombination som IKEA har ska jag nu sälja med sorg i hjärtat.
Eftersom den inte kommer att få plats i nya lägenheten, pga snetak.

Ser exakt ut som på bild, och har även spottarna fastborrade.
Inköpt i Januari 2009 och inte en repa på bokhyllan, stått i Saltsjöbaden innan. Och är nu nertagen från vägg och står i delar som går att flytta direkt i bil. Så inge krångel med att 'dela' ner den.
Är i tre delar som enkelt sätts fast med hjälp av skjutdörrarna.

 

Så är det någon som är intresserad, eller känner någon som är ute efter riktigt stilren bokylla med mycket utrymme, så hojta till! All hjälp :)

Publicerad 2009-09-22 20:30:09 i Livet i Gnesta,

Ikeadag med Joi.





Jajjemen, där har ja tillbringat heela dagen lång med älskade Johanna! Lekte arkitekt idag, hjälpte henne med att möblera hennes lilla fina etta. Hade hon själv fått bestämma hade hela lägenheten bestått av: Servetter, ÅÅH den här stolen kan väl va bra? Nämen titta vilken fin lampa?! Som hon inte alls egentligen skulle behövt!
Men icke när Patricia är med, då blir de ekonomiskt och med stil! ;)
Så lilla älskade skulle ha sitt fina bord+stolar, PERFEKT sa vid, nedsatt 300 kr. Men inte? Vid kassan va de andra bullar som gällde, orkar inte gå in på detajt, men ubermongon säger jag bara!

x Bord + 2 stolar
x Fint hallbord
x Lampor, hall + spottar i taket, de gillas.
x Köksredskap, och kastrull.
x Handdukar och massa mys.
x Massa ljus
x Krukor och blommor som dör inom nästa månad.
x Och allt skit för (OJ) Bara 15 kr, BAARA 20:- De blir en summa till sist iallafall.

Efter flera timmar så blev det hemgång, buss till södertälje, sen tåg till Gnesta! och nu är jag hemma med fötter som skriker åt mig, de gillar vi inte.

Publicerad 2009-09-21 18:06:00 i Bara Patricia,

99 frågor om mig, om ni inte har ett skit för er! =)



1. Vad är klockan: 17.44
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Patricia Nathalie Lindh
3. Smeknamn: -
4. Vad heter dina föräldrar: Isabella och Håkan
5. Antal ljus på din senaste tårta: 19, hade dock inga ljus! men skulle vart.
6. Husdjur: Har haft katter, men skulle aldrig i livet få för mig och skaffa mig en nu.
7. Hårfärg: Ljusbrun
8. Favoritfärg: Grön, brunt, beige. Allt som är neutralt, som sanden.
9. Piericing: Bröstvårtan, och i naveln.
10. Tatuering(ar): - En ödla vid bikinilinjen, tre kinatecken över ankeln, lejonetstecken på handleden, och min stora tatuering med blom-motiv över hela vänstersidan.

11. Födelseort: Eskilstuna
12. Bostadsort: Gnesta just nu.
13. Nuvarande bostad: Hyreskontrakt på 75 kv, en större tvåa.
14. Har du varit kär: Självklart
15. Har du varit i några andra världsdelar: Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: Ja. Körde av vägen när första snön kom förra vintern, voltade runt, alla fönster i hela bilen var trasiga, hela bilen va de bara att köra till skroten. Fick lyfta ur mig ur förarstolen, inte en chans att ja kommit upp annars.

17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttefilt
20. Antal syskon: 3 systrar, 3 bröder
21. Färg på strumporna: Inga på mig just nu men annars vita.
22. Lyckotal: 8, 14.
23  Favoritfilm: Nyckeln till frihet.
24. Favoritcitat ur en film:  "May the force be with you"
25. Bästa semestern: Någonstans kring medelhavet, gärna Grekland. Kommer aldrig tröttna på denna plats, helt otroligt. Eller mot Aussie, Asien har man redan gjort flera gånger om.

26. Favoritmat: Grillat, lax bakpotatis osv.
27. Bästa veckodagen: Onsdagar, mitten av veckan å snart är det helg.
28. Senaste låt du lyssnat på: Erik Hassle hurtful.
29. Tandkräm: Collgate
30. Favorit TV-program:  How i met your mother, Gossip, chuck, life.
31. Favoritrestaurang: Har ingen speciell faktiskt.
32. Favoritblommor: Orkidéer.
33. Tycker inte om: Krig och människor som snor energi..
34. Sport att titta på: Hockey, eller fotboll när syskonbarnen spelar.
35. Ögonfärg: Melerade, grön,blå,grå. Skiftar! =)
35. Senaste sjukhusvistelse: Förra veckan på MVC.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vitt
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0, inte gjort det ännu.

40. Vem/var är du om 10 år: Förhoppningsvis någonstans i världen med mina älskade.
41. Vem fick du senast e-mail från: Spamreklam om Viagra. 
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: En VILA flicka!
44. Vad gör du när du är uttråkad: Hittar på något
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Helv-e...(inte bra, ska försöka sluta svära...) 
46. Födelsedag: Augusti
47. Vad retar du dig på: Folk som kastar onödiga kommentarer.
48. Det bästa du vet: Min familj
49. Läggdags: Vardagar:  23:00  Med datan framför mig: 02:30
50. Stjärntecken: Lejon
51. Värdefullaste ägodel: MIN IPHONE.
52. Vad är klockan: 17.56
53. Vad har du för kläder på dig just nu: T-shirt från VILA och springtights från Stadium, ska ut snart
54. Favoritland: Grekland
55. Favoritfilmmusik: Mamma mia! ;) 
56. Skostorlek: 37
57. Fobi: ormar.
58. Favoritpålägg: Leverpastej & Saltgurka. Tomat/gurk/salamimacka med gräslök å philadelphia.
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Till en fond för tsunamioffren i Indonesien.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Förlåt!
61. Bästa bok du läst: Twilightserien, pojken som kallades det, och väninnan.
62. Vad är du beroende av: NEKTARINER!
63. Favoritdjur: Hästar
64. Gillar du snö: JA
65. Favoritglass: Magnum mandel
66. Vad la du dina sista pengar på: Simning + solarium.
67. Är du långsint: nej
68. Favoritgrupp/artist: har många, kan inte välja....
69. Vilken är din bästa egenskap: Glad, drivande, optimistisk

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att bli en bra mamma.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Ja
72. Vad gör du i höst: Försöka jobba, newyork innan bebisen kommer! :)
73. Mest intressanta stad du varit i: Göteborg, älskar deras sätt att vara.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Ett lejon, har temperament.
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: ledaregenskaper,  människor som rest och upplevt saker och som kan berätta om det.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Simon Brandén som även är Pappa till vårat barn.
77. Favoritgodis: PIM-PIM gooooodis.
78. Spelar du nåt instrument: ja min röst är mitt instrument.
79. Snyggaste kändisen: Heath ledger.
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Min Pappas riktiga familj.
81. Vilken film såg du på bio senast: The ugly truth
82. Senaste köpta skiva: Laddar ner?
83. Roligaste konserten: Coldplay
84. Bästa känslan: När graviditetstesten visade sig positivt.
85. Samlar du på något: Ja
86. I sånt fall, vad: Pengar
87. Är du feminist: Nej
88. Favoritminne: - finns för många att ta upp.
89 Favoritskiva: vet inte, finns många och det beror på humöret.
90. Bästa kompis/ar: Mimmi Misiorny.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: ÅH, va har hon på sig egentligen?
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Min mor.
93. Favoritlåt: Finns många
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vad är det vackraste som finns: Min underbara pojkvän, och vårt mirakel imagen.
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Till en storstad, kanske Barcelona
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej.
99. Vad är klockan nu när du är klar: 18.05

Publicerad 2009-09-21 17:42:19 i Livet i Gnesta,

Färg på P?




1. Vad heter du? Patricia

2. Ett ord på 4 bokstäver?
Pisk
3. Flicknamn?
Petra
4. Pojknamn?Petter

5. Yrke? Psykolog

6. Färg? Pälsfärg? Finns väl inte någon? står HELT still.

7. Klädesplagg? Skjorta

8. Mat? Pasta

9. Sak i badrummet? Plattång

10. Plats/stad? Portugal

11. Orsak att vara sen? PMS

12. Något man skriker? PIZZA!

13. Film? Pettson och Findus

14. Något man dricker? Pärondricka

15. Band? Peps Persson

16. Djur? Panda

17. Gatunamn? Platåvägen (min gata hos Pappa!)

18. Bil? Peugot

19. Sång? P.Daddy

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Pubba?

Testa själva, helt SJUKLIGT svårt! Första bokstaven i erat namn, å sen kör ni! ;)

Publicerad 2009-09-21 12:59:32 i Livet i Gnesta,

Simhallen.



Efter en natt utan sömn från Simons del, och en natt utav att höra suckar, och stön för min så lever vi faktiskt!
Upp till jobb, och eftersom jag är arbetsfri och börjar bli allvarligt tokig på att gå hemma och rulla tummar så ska jag upp till simhallen och göra av med extra energi tänkte jag. Simma mängder med längder så axlarna värker!
Sen till ICA och skicka över ett par skor, och kolla mitt kort på Nordea, nått är fel, antingen dosan!
Blir galen, räkningarna går ej att skickas.

Publicerad 2009-09-21 00:00:03 i Livet i Gnesta,

Nu jäklar är vi igång!





Va nere och kämpa skiten ur mig uppe vid simhallen idag! Helskotta vad jobbigt det är att simma? Efter 8 längder kände jag inte av mina armar, efter 8 till så va jag död! och dom fyra sista önskar ja att jag ALDRIG simma! Mina axlar känns helt förslappade, kramp i högra vaden sen kl 13.00 idag! och den ger sig fan inte! ;)
Så nu blir det sim minst 4 dagar i veckan! Så skönt att röra på sig även fast magen växer, och i vattnet så känner man ju inte tyngden lika mycket. Så 5/5 toasters!

Vill hålla mig i 'form' även under graviditeten, tycker inte man kan skylla 25 kg + bara för att man är gravid? Då är man lat och tillåter sig att äta kebab och pizza varje dag!
Vill gå upp lagom, så att jag mår bra och framförallt lillbebis! Sen skiter jag i siffran på vågen. Bara man mår bra själv! Men vill inte sitta och gnälla på mig själv att jag är tjock, ful, fet efter jag fått barn, vems fel är det? JO bara ens själv. Så ut och gå små promenader medans man orkar, och simma bort den extra semlan! :D

Perfekt, sen kan du moffa hur mycket som helst, och de känns liite bättre.
Nu blir det filmdags, sen sömn!

Lår och skenben kan utsättas för en lorät belastning på upp till - ett ton! utan att knäckas, dvs vikten utav en personbil. Det visste ni inte va?

Publicerad 2009-09-20 19:43:28 i ,

Natten som gud glömde AV Simon Brandén.



Jag förstår inte vad problemet ska vara att ta sig från Stockholm Central till Gnesta efter ett jävligt jobbigt arbetspasss?!

Först och främst jobbade jag som servitör igår kväll på Sjöfartshuset, vilket bara det drog musten ur mig, mina ben kändes som gelé när jag staplade därifrån klockan 00.00 för att ta mig till Centralen.
Väl där får jag reda på att jag måste byta i Rönninge, till direktbuss till Gnesta. Inte så jobbigt tar lite extra tid för att komma till Gnesta. Ingenting jag egentligen orkade brusa upp över, men väl i Rönninge sätter jag mig för att vänta på denna mystiska ersättningsbuss som skulle ta mig direkt till Gnesta. (Tyckte redan från början att det lät lite väl fantastiskt utav SL att faktiskt ha satt ut ersättningsbussar nattetid.)

Vilket det också var jag satt där i 40 minuter och väntade på den där jävla bussen...
Brevid mig sitter en annan tjej som hon skulle till järna, alltså åt Gnesta hållet, så jag tar kontakt och frågar henne om hon vet något, och om en ciggaret (eftersom mina var slut). Det var det dummaste jag har gjort i hela mitt liv! hon trodde jag ville ha kontakt och prata, vilket jag inte ville. Men det var ju självklart hon för dum för att fatta. Så hon satt där brevid mig och berättade om hela sitt skit tråkiga liv medans jag bara satt och ångrade att jag någonsin fötts, eller tagit kontakt.

Iallafall efter 40 min tar vi en buss till Södertäljehamn, därifrån så splittar vi en taxi till Järna hade no cash till Gnesta! och där sitter jag i Järna 18 km från Gnesta som e mitt slutliga mål, glad var jag iallafall att jag slapp den där jävla verbalamaskinen jag slet nästan öronen av mig.

Så jag känner ingen där med bil, inga möney till taxi och vill inte väcka min sköna när hon ligger och sover, så jag bestämmer mig för att börja knata 18 km!
Jag var trött, jag frös, och hade ont i bena. Förutom det var det bara jag Winnerbäck i mina öron och stjärnorna att hålla mig sällskap genom denna natt som Gud glömde!

Jag e iallafall fast besluten att gå 18 km, som tur e ringer då min Patricia efter en km och jag måste ju berätta vad jag håller på med, hon blir arg för jag inte har ringt och sagt som det va, hon tyckte inte jag var klok! Och att hon ska väcka sin pappa klockan halv fyra på natten och hämta mig, och vilket han även gör!
Fy fan vad pinsamt det vaaaaar!

Fy fan vilken hård natt det var jag förlorade fan en del av min själ den natten (hoppas inte det var en bit som Patricia tyckte om), folk säger att de var med i vietnam, eller har tjänstgjort i Irak, det är inget mot att nästan ha gått från Järna till Gnesta!

Publicerad 2009-09-20 18:32:59 i Blandade bilder 08-09,

ängeln.



Här började mitt livsäventyr, med min Simon Brandén! <3
Hittade dessa kort också mitt uppe i all rensning. Här får ni en bild av ALLA hans sidor.

Mitt hjärta, min bästavän, min kärlek, mitt liv, min framtid.

Publicerad 2009-09-20 18:18:35 i Blandade bilder 08-09,

OLD PICS!



 

Här kommer det lite upphittade bilder från i Somras, med min bästavän som har flytt landet från ingenstans RÄTT upp till dalarna. Hoppas de inte blir en liten dalmas nu, utan stockholmare! ;)

Publicerad 2009-09-20 04:27:38 i Livet i Gnesta,

04.24



Imorgon blir det ett SPÄNNANDE inlägg av MR Simon!
Klockan är alltså snart halvfem, ligger i min skönhetssömn medans ja vaknar till och undrar vart i helskotta min pojkvän befinner sig!
Han vågar inte besvära mig, så han har inte ringt!
Han är fast i Järna och kommer inte en kilometer längre, UTAN att ringa!!
Klär på mig snabbare än ögat och åker och hämtar honom.

Nu ligger jag här medans han tryckt i sig mat så som han aldrig ätit förut, och jag ska bara ta och krama om honom hårdare än jag någonsin kramat om honom och berätta hur otroligt förbannat mycket jag älskar att han är hemma hos mig! <3

Se fram emot ett späckat inlägg av honom! i TOPKLASS! :)

Publicerad 2009-09-20 01:54:04 i Livet i Gnesta,

Trogna läsare, här e de ni vill ha! IRONIN själv! :D



JAPP! Här har ni honom, som ni tjatar efter! ;) Men en sak ska jag bara tala om innan! Jag förstår att ni bara älskar att läsa där han berättar om hur jobbig hans flickvän är, och vad jag tvingar honom att göra! VIISST, jag förstår att de är mkt roligare än att läsa en mammasvardag, för den är ju verkligen... Så spännande! händer saker varje dag, så som nya fester, dom nya inneställerna, dom senaste man träffa osv! istället handlar den om kramper i magen och att jag inte skitit på en vecka! ;) Men att leva med denna man varenda dag, och leva med hans sarkasm! så blir man inte fullständigt normal själv.
Men ska tvinga honom till att gå in och klanka ner lite mer! följ nu.

Publicerad 2009-09-20 00:05:50 i Livet i Gnesta,

Patricia a'la Dalarna nästa vecka?



Nästa vecka kanske jag följer med Jennifer till landet ingenstans, kossornas kossor, nämligen UPP till Rättvik!! =) Mina gamla hemtrakter för ett år, bodde dock i Orsa! men iallafall.
Min underbara tjej, saknat dig i mängder. Träffa henne i Grekland i somras, och kärlek vid första ögonkastet. Sitter liksom lite i samma sits nu, så tjejtröst, gurkor på ögon, scrubb på kroppen, solarieöarna, och massa shopping. Tror att det kommer behövas! Komma bor lite, träffa henne, hoppas på att få träffa Mimms! Och bara ha de mysigt, en riktig tjejhelg.
Bara om jag får dricka bluenan, alkoholfritt medans ert intag av de vita riktiga blir stort! ;)


Letar efter läsvärda bloggar, vill hitta nått unikt! och inte dom i toppen. Hotja till ifall ni har någon på tungan!

Publicerad 2009-09-19 23:58:45 i Mina tankar,

Tankar.



Hoppas att inte mina Lördagar framöver kommer bestå av att sakna sin pojkvän så otroligt mycket? Stackarn jobbar kväll, och kommer inte vara hemma förns 03.00. Tycker så synd om honom, hade ja haft bil så hade ja redan stått utanför och väntat in honom!<3, miss you.

Steffi kom över ett tag, pratade en massa skit om allt och ingenting, blev lite varma sconez, och filmen them. Kommer nog aldrig våga se klart hela, testat två gånger! Men NEJ, den är fan för läbbig.
Har kollat lite resor! Är så extremt sugen på att åka till Newyork runt i november! Kollade priser idag, 3700 för 6 dagar, inkl boende (dubbelrum). Någon som vill åka me mig innan julshoppingen? Spendera MASSOR med pengar och julklappar till sig själv? ;) Vill verkligen åka! Om inte annat en överasskning till baby.
Skönt att komma iväg och göra nått tillsammans innan lillälskling kommer! =)

Ligger helt schlö i sängen och tänker på min och Johannas konversation idag.
Frågan är den: Är det rätt att gifta sig med 'anledningen' till att man skaffar barn?
Tycker det är helt fel! De är inte för barnens skull, eller bara för att de är ett måste man gifter sig.

Alltså, om vi säger såhär. Enda människan i världen jag kan tänka mig att gifta mig med är min syster! Jag känner henne ut och innan, jag vet att hon alltid kommer att älska mig, även om jag beter mig dumt åt. Jag vet att hon kommer finnas vid min sida när jag är gammal och grå. Hur kan man veta det med någon annan?

Däremot så tycker jag att en förlovning är något vackert! det är en symbol för varandra, och det visar all den kärlek man har till varann som två människor. Någonting som visar: dig vill jag ha resten av mitt liv! Så varför inte göra förlovningen till något alldeles speciellt?

Istället för att 15:åringar förlovar sig hit och dit, allt tappar hela sin mening.

Publicerad 2009-09-19 23:51:35 i Livet i Gnesta,

En hel dag i skrift!



 

Varför är jag sämst i hela vilda världen på att ta och uppdatera min blogg? JO, för jag har faktiskt inte haft ett internet, eller har haft. Men någon idiot som sitter och spelar 'dota' hela nätterna och pratar i telefon. Pratar inte om Simon, utan min brors pojkvän, och ja han e gay.
Som sagt, kvällen igår va tokmysig, fan hade glömt bort hur kul det faktiskt kan vara att leka i vattnet! Tre timmar bara rusade fram, gick så snabbt, och va helt slut i hela kroppen och huvudet sen. De blev iallafall film, sen bums ner i sängen! äntligen sova tänkte jag, men icke! Nån som garvar och pratar i hedseat över datan, fan kom igen! tre på natten? Så sov dåligt som få inatt, och vakna kl 8 av: klick,klick,klick. Sitter vid datan igen? SOV någon gång människa!

Imorse så blev det att hoppa in i duschen, rensa igenom mammas garderob och konstatera: Jag får aldrig på mig hennes kläder. Har verkligen fått en mage nu! en liten minikula, och den syns vill jag lova! Kan inte dölja min bebis på nått sätt. (om ja skulle vilja) dock vill jag visa den för hela hela världen.
Men min mamma har ju strl 32,34 så skinny as hell. Och ja.. Har en vacker 36:a nu för kläder ska sitta bra!
Kollat runt lite på tradera efter fina mammakläder, helt omöjligt! Finns inga alls "/ Något tips om sida?

Sen begav jag mig in till stan för att möta stink-johanna! Tro mig va man känner mkt luktar, kände exakt vad hon hade druckit kvällen innan, OHJA! och mycket alkohol ryms i den kvinnan.
Satte oss uppe vid Åhlens och kolla ut mot hela stan, drack kaffe & fick i mig en muffins! =)

Sen till SCNAAAPS där vi mötte upp alla boråsgrabbar, dom fick i sig en återställare medans ja sörpla på mitt vatten! Kände att de va dags att gå när bartendern börja stirra på mig, undra varför ja drack vatten? Som ni vet så hade jag klippkort där under hela våren intill i somras! Skratta å sa hej sa han, sa även att ja glömde mitt kort senast jag va där. SÅ där försvann det...

Tog mig till södra och skulle ta tåget hem, och javisst! med min vanliga tur så är det ersättningsbussar streckan, rönninge-gnesta! high five på mig.

Publicerad 2009-09-18 23:50:14 i Livet i Gnesta,

SJUUKT TRÖTT!



En Fredagskväll som denna så känner jag mig sjuk och så himla trött! Hade förbannat kul idag på badet! ;) Jäklar va vi lekte. Och att åka kanor är underskattat! men efter en film i mammas soffa så ska de bli så skönt att lägga sig ner! ömmar i hela kroppen och huvudet känns som en stor boll. Så sleepytime för mig!

Förlåt för en KASS uppdatering idag! är på bättringsvägen! ;)

Publicerad 2009-09-18 23:47:51 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 15, lilla stora du!






Bebis:

Huden är så tunn och genomskinlig att blodkärlen under syns. Håret fortsätter att växa och om bebisen kommer att få mörkt hår så börjar hårsäckarna att producera hårpigment. Fostrets öron är nästan på rätt plats men de sitter fortfarande lite lågt.

Fostret börjar lagra kalcium för att ben och märg i skelettet ska fortsätta att utvecklas. Muskler utvecklas och fostret kan knyta nävarna. Fostrets hicka kan kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.

 

Mamma:

Eftersom fostret lagras kalcium under den här perioden kan du bli sugen på mjölk. Ditt hjärta har växt och ökat kapaciteten med 20 procent för att klara av att förse fostret med syre. Kapaciteten kommer gradvis att öka under resten av graviditeten. Den totala kapacitetsökningen kommer att ligga på 30-50 procent i slutet av graviditeten.

Du kan känna humörsvängningar - humöret åker berg- och dalbana. Du kan också bli tankspridd. Många gravida blir svartsjuka och drömmer starka livliga drömmar. Se till att du använder lössittande kläder.

 

Pappa:

Det är viktigt att komma ihåg att kvinnans psyke påverkas mer och mer av hormonerna. Hon kan vara jätteglad och uppåt den ena sekunden för att stortjuta i den andra. Det är oftast du som kommer i skottgluggen för hennes humörsvängningar och irritationer. Det är lätt hänt att du börjar tvivla på om det här med barn var en sån bra idé egentligen. Det är helt normala känslor. Försök att vara tålmodig och förstående. Låt det inte gå prestige i diskussioner och tänk på att hennes humör är helt normalt för en gravid kvinna.

 

 

Publicerad 2009-09-18 14:36:17 i Livet i Gnesta,

Två flugor i en smäll!!



 

Lyckades fånga min urläckra pojkvän på kort! =) OCH även mitt hemska tak!!
Så kände mig tvingad att lägga ut de, nu är det en iväntan på att tåget ska gå! Så HEJDÅ på er.

Publicerad 2009-09-18 13:15:29 i Livet i Gnesta,

Äventyrsbad! =)



Är det inte min syster, nä då är det min BROR som ringer och väcker oss! Snabbfrukost, kasta i sig fil och en kopp kaffe, packa kläder för NU ska vi till äventyrslandet! Till Eriksdalsbadet, gud! har varit där, men inte badat på ÅR! Hade ju våran idrott där, spinning och badminton i gymnasiet, men badat? Gosh! de är verkligen long time ago!

Så blir att sova hemma hos Mammsen ikväll i Farsta! ska bli supermys. Har inte fått tag på henne ännu, men de blir att våldgästa stackaren, så får Pappa va för sig själv idag! Kan nog bli rätt skönt för honom.

Simon är världens bästa pojkvän också, så de så! ;)

Publicerad 2009-09-17 22:25:14 i Livet i Gnesta,

Gokväll.



 

Jag har haft en SÅ kul kväll, så jag bjuder på en bild på 'hemmafru' mamman som jag känner mig just nu! tvätten är ordnad, brödet bakat, kläderna strykta, garderoben rensad och till å me sopporna kastade!
Så va lite ego och klart att kameran fanns till hands!

Och som jag bara längtar tills min suris dyker upp innanför dörren, saknar dig trots ditt griiiin.

Publicerad 2009-09-17 20:56:53 i Livet i Gnesta,

mongo,parasit,aaaarrrrgh.



Idag har jag haft en pojkvän som jag inte känner igen! en sån bitter männinska! Börjar med att jag gick upp imorse, smög mig upp för att inte väcka honom. Så att han skulle få sova ut för en gångs skull, innan jobb och så.
Hör han går upp, satt i vardagsrummet. Han gick förbi RAKA vägen till duschen, kasta och slet i kläderna sen och sa att han va arg för att han försovit sig, vilket han inte alls hade gjort. Klockan var 13.30 och han börjar 17.00. Iallafall, lät honom vara! Sen kommer han tillbaka efter 20 min. Ännu argare än jag minns honom!

Och skriker att han hatar kollektivtrafiken för att dom 'ställt' in tåget enligt honom. Visade sig att de gick ersättningsbuss till hamn. Men där tänkte han fasiken inte sätta sig! gnällde vidare att han va sen. Jaha? Skyll dig själv att du inte får åka limo till jobbet.

Sen gick han igen. Och nu har jag fått en massa jobbiga sms på att någon skriver till mig, som jag inte bryr mig om ett schmack! och vad har han skrivit? Jo! - Grattis till graviditeten till er BÅDA! Och att han minns när hans lilla pojke kom. Och då blev han arg på mig, för att han skriver!

Nä pojken har damp och är oigenkännlig idag! Kom hit och sluta bråka med dig så slänger jag en kudde i ansiktet på dig. Sen att jag stått och strykt ALLA hans kläder idag och varit värsta 'hemmafrun' för att han inte ska behöva slita upp allt i hela garderoben.

HEJDÅ.

Publicerad 2009-09-17 20:36:42 i Livet i Gnesta,

Suck!



Har flera säckar med kläder! va ska jag göra med dom? tips! vart kan man lämna? =)
Verkligen över konsumerat min ekonomi känner jag. Använt mina kläder HÖGST 2 gånger! sen blir jag trött på allt. Jackor, MÄNGDER av skor, nya adidas i kartong, ALDRIG använda!
Så nu blev de in med nya mysiga tights, tjocktröjor med stora kragar. Kläder som täcker magen! Känns bra.

Så har hållt igång sen kl 16.00 och hela hallen är helt FYLLD med saker, har inte en susning om hur ja ska få allt att bara: poff försvinna!
Duscha säger jag bara, lär att behövas.

Och någon som behövde ett Worldclasskort? Jag har!

Publicerad 2009-09-17 20:32:07 i Bloppis,

Rensning av garderob, nu är de dags för alla mammakläder! =)





 

  • Sko från Nilson's, höstens nya i strl 37. Inköpta den 19 aug! Butikspris: 1699:- NU 1200:- Använda 1 gång.
  • CONVERSE använd 2 gånger, strl 37. Butik: 699:- NU: 300:-

    A
  • 2. Randig längre tröja till tights med puffärm från MQ Strl XS använt några gånger. 80:-
  • 3. T-shirt med tryck från MQ, strl: XS aldrig använd. Nypris: 199:- NU 100:-
  • 4. Trekvartsärmad tröja från WEEKDAYS i strl: XS använd ett par gånger. 60:-
  • 5. T-shirt från G-Star i strl: XS, aldrig använd. Nypris: 499:- NU 200:-
  • 6. Längre T-shirt med tryck till tights från JC strl: XS Använd en gång. 100:-
  • 7. Skitsött linne från WEEKDAYS strl XS, aldrig använd. 150:-

    D
  • 1. Söt blommig klänning från Ginatricot i strl XS, använd vid ett tillfälle. NU 150:-
  • 2. Tubklänning från PUB i strl XS använd något tillfälle. Butikspris: 499:- NU 200:-
  • 3. Tubklänning med väck framtill från H&M strl S, använd vid ett tillfälle. Butik: 399:- NU 150:-
  • 4. Klänning med dragkedja H&M strl XS, butikspris: 199:- NU 80:-
  • 5. Tubklänning med väck framtill från H&M strl XS, ett tillfälle. Butik: 499:- NU 200:-

    E
  • 1. Klänning/tunika från TOPSHOP strl XS använd nyår. Butik: 600:- NU 200:-
  • 2. SUPERSÖT vit klänning, maräng. Strl S aldrig använd. NU 150:-
  • 3. Randig tubklänning strl XS, NU 100:-
  • 4. Linne/tunika från VILA strl M, aldrig använd. NU: 100:-
  • 5. Sjukt sött linne från VILA strl S, aldrig använd. Butik: 299:- NU, 150:-

    C
  • 1. Jeans från Gina strl 24 (25:a, 26:a) till och med, slitning. Butik: 499:- NU 200:-
  • 2. Jeans tights från Gina strl XXS, 50:-
  • 3. Härliga jeanstights från VILA strl XS/S 150:-
  • 4. Jeanstights, GRÅ/BLÅ strl S 150:-

    F
  • 1. Härligtröja från HM, sjukt snygg. Grå,blå. Strl XS använd en gång. Butik: 499:- NU 200:-
  • 2. Dieseltröja i strl M perfekt i backen eller att mysa! Butik: 1700:- NU 500:-

Publicerad 2009-09-17 15:31:33 i Livet i Gnesta,

Känslig? LÄS EJ!



Alltså, vet inte va de är för fel på mig! Ja försöker med allt, äter grovt, fiberrikt, dricker flaskor med vatten. Men inte händer det nått för det? De är stop! på riktigt. Fyra dagar sen, kom liiiiite. Men en harklutt är inte mycket att hurra över efter 30 min kämpande. Snackar ni om krysta? trodde ja skulle dö.

Iallafall, igårkväll trodde jag att ja skulle skratta eller knipa! låg på rygg, och de bara bubbla, sprang på toa, men icke. Känner inte ens av att jag borde? sen va de lugnt en stund. 5 min senare på rygg samma känsla, bubbel kändes som att de blev en luftbubbla i magen, å sen löstes den upp! sen fortsatte de så i några minuter, sen helt slut. Så har sprungit till apoteket och köpt mig några tabletter, borde göra susen! =) ätit upp en hel påse med torkade plommon också.

Publicerad 2009-09-17 12:57:43 i Livet i Gnesta,

Kundtjänst... suck!



Att ringa på kundtjänst måste vara de värsta som finns, först får man sitta i kö i 20 minuter, för VAD? ingen hjälp alls! Tack, 15 minutersväntan åt helvete, då jag även har en musikal pågående i huvudet tack vare dom.
Så fick ett annat nummer och kom äntligen fram. Ville kolla hur lång tid jag har kvar på min HTC-Diamond som jag införskaffa mig förra året! Så fram tills den 27/6-10 så får jag lägga 299:- för en tele jag inte ens har.

Iallafall, går inte göra nått åt det. Sen till de andra, mobilabredbandet hos tele2, och ni som vet har ja jobbat åt de asen, och där går de inte att göra ett SCHMAK! har ett bredband som icke fungerar, MEN jag får inte ut ett nytt pga att jag ej har själva kartongen kvar jag fick de i. Så bara att sitta och betala för nada, förstår ni varför ja vägrar jobba hos dom? lurendri! hade aldrig skaffat de om ja visste vilka idioter dom va innan ja börja jobba där.

Sen så ringde jag ang Worldclass igen som är så jävla underbara! dom förflyttar allt, måste bara skriva namnteckning så för dom över allt helt kostnadsfritt. Helt underbara! =) Så nu måste jag hitta dom bara.

Ska lägga ut min bokhylla som vi införskaffa oss till lägenheten i Saltis, får kanske ut 8000:- för den iallafall, med sorg i hjärtat måste jag sälja den pga att den inte går in i nya lägenheten! "/ den som är så JÄVLA fin! den gör allt i hela rummet. Iallafall..

Sen är det även mina nya ridstövlar köpta på HÖÖKS förra vintern, använda 3 gånger, i riktigt läder och riktigt fårull invändigt, skitsnygga och riktigt varma i stallet.
Även ett par sprillansnya ridskor i strl 37, provgådda, aldrig använda! också såklart i klass.

Och mina ridbyxor, använda högst tre gånger i samband med stövlarna, ej slitna och tvättade en gång, i höstfärg. Rutiga, snygga och helskodda. Så ska lägga ut allt på blocket, onödiga saker som bara ligger som någon annan har användning för! =)

Sen till att jag försökte få tag på samordnaren utan resultar, semester! Jaha? fan! så inge jobb nalkas denna vecka. ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA HEMMA!

Publicerad 2009-09-17 01:53:50 i ,

Sanningen om 'Grisrundan' by Simon



Herregud! var fan e jag?!

Nu har jag alltså flyttat från mitt kära Södermalm, där jag har växt upp hela mitt liv, till Gnesta hålornas håla... Trodde jag, men det e ju faktist så mycket mer en en håla, det är även en jävla massa skog som jag idag fick erfara!.

- vi ska ut och promenera grisrundan.
- först vad e grisrundan? och sen nej! jag pallar inte har fan jobbat idag e trööööööööött!

Ni kan ju gissa vad den diskussionen slutade, iallafall ska jag med ut och gå nån jäkla grisrunda på 40 minuter rakt in i sveriges mörkaste skog, jag behöver fan karta och kompas bara för att ta mig igenom tanto! jag gick där med min kära Patricia och hennes polare Steffi genom den där skogen men jag har nog aldrig känt mig så ensam och övergiven, totalt mörker vilket håll jag än kollade åt, jo förutom ett ljus långt bort som tydligen tillhörde någon jäkla bonde som bor där, låter som en mördarbonde tycker jag som bosäter sig mitt på Gnestas dimmigaste åker!

What ever you do folk's, don't gå grisrundan, jag var så rädd och ängslig att hela min manhood dvs min pungkulor klättrade upp i bäckenbenet, tror fan fortfarande dem e kvar där vågar inte känna efter.
Nu skall jag krypa ihop i fosterställning och försöka glömma denna hemska tillställning och hoppas på att mina poletter såattsäga trillar ned igen.

Publicerad 2009-09-17 00:49:23 i Recept, mat & bakelser,

Food



Pasta A'LA Patricia!
Helgrym, alla borde smaka. Johanna tröck i sig hela mer eller mindre! MUMS.

Nu blir det de drickning, ut på balkongen och smälta sconsen.

Publicerad 2009-09-17 00:21:20 i Livet i Gnesta,

IN I DIMMAN!



Detta var de absolut läskigaste jag varit med om på väldigt länge!
22.12 kommer Steffi till tåget och möter oss, hon tvinga med mig på en liten 'promenad' som hon kallar det.
Knatar hem till mig då vi kommer på den BRILJANTA idén att gå 'grisrundan' ni som vet vart de ligger VET hur mörkt det är klockan 23.00 på kvällen.

Och jag får med Simon på promenad, UTAN att han har några mjukisar, så han sätter på sig mina gråa pyjamasbyxor, och sen ut på promenad med mig me reflexväst, HETT par ute på landet!
Iallafall, går vägen ut, lamporna börjar sina, jag och Simon leder honom rätt ut i skogen!
Vilken panik, vart e betongen, vart ÄR jag!

Vi går och håller varandra i armkrok hela vägen rätt ut i skogen, går på grusmark, inga lampor, enda som lyser är ladan flera hundra meter bort. Och självklart så ska man trigga varandra på promenad, så.. börjar säga - Happ, tänk om någon går efter oss? alltså.. Bara stirrar? Och simons bollar ligger uppe i bäckenbenet! ;)

Iallafall, nu sitter vi hemma med att Simon får höra att : Häxan bor under trappen! :D
Bakar ikväll igen, så nu blir de té och vaniljscones! :)

Publicerad 2009-09-16 20:32:08 i Bloppis,

Medlemskort på Worldclass ÖVERLÅTES!



Tänkte överlåta mitt medlemsskap hos Worldclass nu pga flytt och barn som kommer att komma!
Band upp mig på 24 månader. Har kvar tills den 27/1-2011 Så istället för 24 månader så erbjuder jag nu 16 månader.

Hos worldclass erbjuds flera olika träningsformer, allt ifrån individuellträning till:

  • Gruppträning
  • Individuellträning
  • Personligträning
  • Yoga osv.

Du kan träna i hela Sverige, alltid i fräscha lokaler, så du behöver inte sluta träna pga att åka på en semester.
Behöver inte tänka på fakturor etc, det dras från autogiro samma dag varje månad utan extra avgifter.
Så 469:- i månaden, så får du all träning & hjälp du behöver. Oavsett vad du har för mål med träningen.

Viktuppgång, viktnedgång, bli mer atletisk.
Så vill ni veta mer så kommentera detta, så kan vi ta mer personligkontakt, så kan vi höras via telefon. Så kan jag besvara frågor som eventuellt kan finnas, och hur vi ska gå till väga med detta.

Massa kramar till er!

Publicerad 2009-09-16 16:52:30 i Livet i Gnesta,

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!!





Jag kommer till Årsta, och när jag kliver in genom dörren så ligger detta på sängen! en liiten pyjamaspåse, hur gulligt som helst, tack tack tack! =) Inte behöver jag ett 'bebisparty' när mina vänner är så otroligt gulliga?

ÅH! Så nu är det matdags, det som står på spisen är:

  • Två paket färskpasta/gorgonzolaost,Champijoner
  • 1 st Paprika
  • Champisar
  • Paket bacooon
  • 1 saffran/tomat creamfreish
  • 1 Rödlök

Och massa gott humör! blir nog ett kort, på våran lillmiddag! =)

Publicerad 2009-09-16 13:52:14 i Livet i Gnesta,

På en timma och fyra minuter har jag hunnit med mycket!



En Far som har rabies och är sur utan anledning, skriker om en jäkla miniräknare, den ligger här nånstans! så det är inte så att den skaffat sig vingar och flugit iväg. Dumma dig! SEN så säger han att han har två till? MEN JAHA! då va de problemet löst tills jag hittar den 'försvunna!', med en smäll i dörrn lämnade han mig ifred.
SÅ.. Jag vill inte vara hemma när han upptäcket att hans glasögon är helt borta! :$

Har inte sagt att de ska gå helt smärtfritt till när jag är i köket och bakar! La plåten och tryckte till, KRASH under dom så låg självklart hans glasögon där under! Så är glad att jag är hemma efter 21.00 och slipper höra han bråka på mig. Ska köpa ett par nya åt honom! måste, å jag skulle inte ha sagt: sluta sura och skaffa ett ligg! Gubben är fan 67.

In i duschen, tog fram schniiitzeln, la in den i micron! Kom ut, åt, drack kaffe, sminka mig, klädde på mig, la in en ny maskin i tvätten, borsta tänderna, vek ihop den förra tvätten, ordnat med räkningarna, och har hittat alla mina saker som jag ska ha med mig till stan. Jag är så duktig! =) och har till och med tid över, helt otroligt.

Och har en pojkvän som är totalt underbar, och älskar när han gnäller! Så iväg mot nya äventyr och hamna i årsta hemma hos Johanna! Kan inte bli så mycket bättre! =)

Funkar det att skriva från mobilen, har en Iphone! som sagt, är världelös på detta!
TA-TAA!

Publicerad 2009-09-16 12:40:34 i Livet i Gnesta,

Dags att säga Gomorgon Sverige! =)



Ja, eller gomiddag! Vakna upp nu med RYGGSKOTT ni som vet så ligger jag och Simon och sover som två små lodisar, helt enkelt där det finns plats. Så! För det första har vi en kant mellan oss! ni kommer ihåg dom här sängarna från 1873 där man absolut inte fick röra vid varandra om nätterna. Med äckliga träplankor under och en madrass som inte är tjockare än ett täcke? jajjemen känn er extremt avundsjuka!

Så efter att Simon gnäller om blackballs och jag att jag har ont i ryggen samt att jag är 1000 gånger hungrigare än vad jag var inatt klockan 02.30. SÅ VILL JAG BARA HA MIN MAT! =)

För sen blir det allt bråttom! ska in mot estockholmo idag för att träffa min älskade Johanna som jag helt och hållet har kastat åt vargarna medans vi flyttat ner till Gnesta för att äntligen få vår fina och nya lägenhet!

NÄ. För istället medans kärringen velar så ligger vi här.. i ett rum som ser ut som skit! Min syster är nog jordens sämsta målare. Ska nog slänga in ett kort på mitt tak, så ni får se! Antingen kollar man upp i taket på morgonen och blir deprimerad, eller åt vänster där min pajas ligger och tagit allt täcke! Vilket val va?

Jag avskyr lila.. alltså, menar verkligen jag hatar lila!! Hur kommer det sig att alla plagg man ska bära denna höst är just LILA? Måste få bort min fobi, farmor förstörde mig för 15 år sen med en satinpyjamas i knall-lila.

Publicerad 2009-09-16 01:37:25 i Livet i Gnesta,

Tips från coatchen mitt i natten!



Alla vi som är gravida VET ju att ibland så slår sötsuget till, och du MÅSTE ha nånting NU att tugga eller suga på. (Relatera det inte till något annat)

Så jag kom på en idé, vart så sjukt sugen på glass igår, isglass, nått kallt och sött!

Så, jag frös ner Bravos juice, päron,apelsin,morot i små fryskuber!
Idag så kom jag på att dom existerade. Så dom plockades fram, och fy fasiken va GOTT de va.

Så istället för att plocka fram en godispåse, eller fylla hela kylskåpet fullt med en massa onyttigheter och slippa bli ruinerad! så frys in juicen. Inte lika onyttigt och perfekt vid sötsug! Som isglass i mindre format.

 

Nu blir det en mysfilm, och gonatt till er alla.

Publicerad 2009-09-16 01:15:30 i ,

Från Pappa Simons sida!



Oj oj kanske lät lite negativ till Patricia och lillknodden i förra inlägget... Det var ju inte det som var meningen. För det e verkligen inte så jag ser på det hela! Jag kan säga med handen på hjärtat att jag e världens lyckligaste pappa och pojkvän, det finns inget mer jag kan önska en det här barnet och Patricia vid min sida!

Visst var jag skrämd i början, jag stod åtta meter upp i luften på en byggställning i Eskilstuna när jag fick beskedet, och visst blev jag vettskrämd men det tog inte lång tid innan jag hade hämtat mig och fått tankarna någorlunda klara, skulle egentligen ha jobbet i eskilstuna en vecka men åkte hem redan nästa dag för att komma hem till Patricia och prata och stötta.

Fast det som egentligen har skrämt mig mest är hur jag har reagerat på det hela för jag vet själv att jag inte ville ha barn innan jag fick detta besked, men jag har inte haft ett enda tvivel på varken lillknodden eller Patricia sen den dagen jag kom hem från Eskilstuna! Visst har vi pratat om att göra abort, det e ju fortfarande viktigt att ha den dialogen, vi pratade länge om det men jag vet att det val vi har gjort är helt rätt och det är det bästa valet jag någonsin har varit delaktig i att ta, det finns verkligen inte en bättre känsla en den jag går runt och känner nu, jag är så sjukt exalterad!

Och sist vill jag bara säga till Patricia att jag är så lycklig över att du har kommit in i mitt liv, och gjort det så mycket bättre det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig, ni två är allt jag tänker på och det ni som verkligen får mig att vilja kämpa.

Publicerad 2009-09-16 00:36:29 i ,

Mannen, myten, legenden, helt enkelt SIMON skriver!



Delaktig... att vara delaktig!

Fan, först blir hon gravid och jag ska vara 'delaktig' i hennes graviditet och vårat barn, sen ska jag vara 'delaktig' i en flytt till Gnesta från mitt trygga SÖDER, och nu ska jag vara 'delaktig' i hennes BLOGG! Slutar kvinnan aldrig att kräva?! fan vad jag ser mig själv som ett par av hennes tofflor...

visst visst det kanske beror lite på att jag inte kan säga nej till henne, men försök själva säga nej till en gravid flickvän med hormonbesvär!
Ganska 'kul' det där med hormoner... rätt vad det e så bara smäller det! Allt kan vara frid och fröjd ena sekunden men rätt vad det är får man en verbal skalle rakt i annsiktet, det går så jävla fort man hinner inte ens fatta vad som har hänt, och då är man hatad i ungefär 3 sekunder sen börjar hon gråta för ingenting. Och så ytterliggare 3 sekunder efter det så vill hon mysa...

Jag har bara slutat reagera, hon har tagit mina mänskliga reflexer ifrån mig, nu blir jag istället inte överraskad över någonting, slår vad om att hon har sabbat mina reflexer för pungsparkar med, hade fan inte förvånat mig! Men va fan det gör ju egentligen inte så jävla mycket efter som jag har en bulle i hennes ugn redan såattsäga så förhoppningsvis lär ju inte min pung behövas för det endamålet någe mer.

Shit trodde aldrig jag skulle skriva i en blogg... Jag har varit så jäkla emot det... Men fan det var ju endå rätt kul!
Asså att ha den här makten att jag kan skriva precis vad jag vill och folk kommer läsa det endå! Kanske inte min käraflickväns blogg för den har ju ett syfte och är jätte fin och så men ta bara kissie tex... vad fan håller den kvinnan på med?!

Jag e ju som sagt rätt ny på allt detta med blogg och har inte upptäckt kissie fören nu (Jag vet alla säger att jag e sent ute) jag vill ju absolut inte klanka ned på hennes blogg eller personlighet eller vad man nu ska kallad det, men asså efter att ha läst hennes blogg och veta att hon faktist fick kontroll över mig, att jag bara ville forsätta läsa... helt sjukt, kan inte beskriva det annat än att jag känner mig mentalt fistat!

Publicerad 2009-09-15 21:33:21 i Magbilder med Wilja,

Magen har höjts en aning! =)



 

Här ser ni att magen har blivit lite 'rundare' och inte bara har formen nertill! Du växer såfort här inne raring! Men det va som barnmorskan talade om för oss, att min livmoder växer antagligen i förväg, kan bli så på vissa! eller så har jag bara den turen om man kan kalla det så att den syns väldigt fort! Om det är så, så var det inget som va farligt. Kan också va så att jag samlat på mig lite mer fostervatten än vanligt! ELLER så kan det va tvillingar chansen finns sa hon, även om det inte är så vanligt. Jag är inte över 30 och det är på Simons sida av familj, och inte mammas. Men det får vi som sagt se den 14 Oktober! mamma längtar så mycket efter dig.

Men visst är den söt? tänker bara på när ja kommer vagga fram och inte kunna se fötterna längre.

Publicerad 2009-09-15 21:26:06 i Recept, mat & bakelser,

Bakdags för första gången på år! =)




Facebook
är allt jag kan säga! Hittade mitt kall för kvällen, att BAKA! och har redan provsmakat, så förbaskat gott. Minns inte ens sist jag bakade, men kolla resultatet. Så himlans illa va de allt inte! Underbart gott.

Klassiska scones

Ett härligt recept som ger fint, gyllenbruna, klassiska scones!

Du behöver

Receptet är för 4 personer.

  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
Så nu ska jag duka upp, Steffi kommer förbi för att smaka på mitt mästerverk! :) Sen så ska jag lägga in frukostfrallorna i ugnen nu också, tacka Sandras recept! så nu har vi GOTT bröd tills imorgon också.

Publicerad 2009-09-15 19:27:23 i Livet i Gnesta,

Grattis älskling till dagstiiderna! =)



WIHOOO!!! Simon sms:ade nyss och meddela att han fått heltidsjobb, inga mera kvällar. Utan från 09.00-17.00, duktig är han. Så Agge tvingade resterande av alla säljledare att han skulle få 'följa' med honom! Så nu ska de firas när du kommer hem, å du ska få en SUPLISE! :)

Sitter på www.bloglovin.se och kollar lite, som den nybörjare jag är inom detta område så hade jag ingen aning om att de faktiskt fanns. Så nu så kan ja gå in, enkelt och snabbt, och söka mig till bloggar jag faktiskt vill läsa! Inge kissie, dissie eller va dom heter, utan bloggar som faktiskt betyder nått.

Vad sägs om att kanske uppdatera bloggen med en liten magbild sen? svullen å go! :)

Publicerad 2009-09-15 18:31:34 i Livet i Gnesta,

Bloggen är ordnad!



Äntligen, och tusen tack till Elin som hjälpte mig att ordna till min bedrövliga blogg! nu är den äntligen i stil av hur jag vill ha den! Och hade aldrig klarat av detta utan din hjälp, nu är jag SÅ glad! Och hoppas att ja kommer blogga och hitta nya ideér till tusen.


Ska in i duschen tänkte jag! sen blir det att göra mig fin, raka ben, raka mig överallt, förlåt! men de odlas, känner mig som en hårig apa, 2 dagar så är det stubb på benen nu. Kunde gå 5 utan att bry mig förut? Graviditeten sätter sina spår ööverallt, men de är de värt kan jag lova! och smörja in mig med massa babyolja.
Tänkte lägga mig i solariet sen, sätta färg på min blekfeta kropp! behövs, TRO mig!
Möta Simon vid 22.15, och hinna gå en promenad med Steffi innan.

Saknar min mimms.

Publicerad 2009-09-15 16:43:56 i Livet i Gnesta,

Bloggdesign!



Japp, tror att mitt problem ligger i att min blogg är alldeles för tråkig! rosa, som alla andras. Och sticker inte ut, inte personlig och absolut inga bilder. Men jag har gett mig fan på att ordna till det. Så nu ska ni få se! om ett tag, om ett tag så SKA den va fin!

Sitter och klurar här nu, hur ja ska klara de! för min data vill inte riktigt så som jag vill, och den är från stenåldern. Måste ta och investera i en ny, nu när Simons internetkort har kollapsat på hans också.
Ta-taa!

Publicerad 2009-09-15 00:44:12 i Livet i Gnesta,

En dans på roosor idag!



Å inte bättre blev de med bloggskrivandet denna dag heller!
Har helt enkelt haft en alldeles för mysig dag för att orka sätta mig här framför datan, men nu.. Efter flera koppar te, två filmer, massa kärlek och ett gäng med Yatzi-ronder, där ja för övrigt suger och min man briljerar. Inte alltid kan man va bäst, som man säger! den som inte har tur i spel, har de dock i kärlek! å de tror jag allt, kunde inte ha önskat mig nått nått nååått annat i hela världen.

Kollade på kocken idag, vet... (dumma mig!) flera år senare, men överskattad film? visst hade den sina stunder, men kunde kortas ner med 1 timme minst. Inte okej!
Sen blev det 9 månader! Å VA JA KÄNDE IGEN SIMON! ;), nä nu ljög jag. Efter denna film så uppskattar jag honom upp till tusen, så mycket han ställer upp och bryr sig om oss! varje dag, hela tiden.

Nu ligger söto brevid mig och är sjuk, då är det allvarligt! under täcket, ända jag ser är två små söta ögon. Då menas de med DUNDERSJUK! alldeles för lite kärlek idag.

Imorgon ska jag bums ner till arbetsförmedlingen, måste skriva in mig. Ifall de dyker upp nått annat än säljande, är så trött på det. Måste för ekonomin, men spyr på det! vill inte ringa igen, ush! känner mig äcklig och oren. Ljuger för stackars människor, så vill ni skaffa nått, gör de SJÄLVA! och låt inte er luras och ta en massa skit på telefon. Helt och hållet värdelöst! Och rena rama skitmänniskor, allt är insest.

Har känt mig arg sista dagarna, eller lättare sagt besviken! man tror man känner någon, men visar sig motsatsen, allt man gör, men får inget tillbaka, nej är trött på det! kommer ett inlägg om det också, imorgon! inte idag.

För nu är de att leka Mrs Phil åt min lilla J <3

Publicerad 2009-09-14 14:20:03 i Gravid med Wilja <3,

Ultraljud är inbokat!




Om exakt en måndag idag så får vi se vår raring!<3

Nu är det nedräkning för våran del.


14 Juni så fyllde Simon år
14 Juli fick vi reda på att vi var gravida,
14 Juli och det även blev våran dag!
14 September, vilket betyder att jag och Simon har våran dag
14 Oktober får vi se dig äntligen.

Känner mig så lycklig, efter jag pratade med dom på Nyköping idag så slog de mig, vi ska ha en bebis! en egen liten underbar, som kommer växa upp, bli en egen person! kanske ha sin pappas ögon, mina läppar! ÅH kan inte bärga mig, de är inte så långt kvar!!! 18 fullgångna veckor kommer jag att vara då. Kan inte förklara hur mycket jag längtar! Sitter här framför förlossningskliniken nu. Och snart kommer Simon att överge mig!

Publicerad 2009-09-13 23:44:36 i Livet i Gnesta,

23.44



Vi gick och la oss i sängen en stund bara för att mysa efter Moas match! 5 timmar senare så vaknar vi upp, då det är svart i hela rummet! toppen! nu kommer jag inte få en minuts sömn denna natt.
Kollat på nothinghill ikväll, de måste vara en av alla mysigaste fimer som gjorts nånsin.

Inte blivit så mycket blogginlägg idag, har fått bloggtorka idag! helt torrt.
Ny dag imorgon, och vet att ni inte vill läsa enbart skräp.

GONATT!

Publicerad 2009-09-13 14:47:36 i Livet i Gnesta,

SEGER!



Imorse så ställdes klockan på 09.00 iväg på fotbollsmatch, MEN Simon snoozade i evigheter! Så, blev klockan 11. Gick ner, eller sprang ner till Humbles för att möta syster + alla barn på frukost och fika!
Sen iväg till ishallen för att kolla på Moas fotbollsmatch, KROSS säger jag bara!

Moa stod i mål första, 4-1 blev det! Tummen upp.
Sen match mot 01:orna, 1 år äldre, och gissa!! 9-3 blev de, skoja inte om min älskade är bäst.

Så för en gångs skull så stod man på Järnas sida, dom röda! å inte Gnestas blåa.
Nu är vi hemma igen iallafall, hade med min kameran, men glömde såklart bort den! så duktig.
Duschdags, känner mig som en hes fotbollsmamma! skrikit för kung och fosterland, kaffe i mugg och såklart, brassestolarna kom fram! i koftor å regnponcho. Ja är snygg! tack, jag vet.

MYS, MYS och ingenting annat idag.

Publicerad 2009-09-12 16:21:22 i Blandade bilder 08-09,

Ett år har gått, ett år i bilder, ett år i minnen, och inom ett år, är vi tre.





Vi börjar här, nästan ett år sedan, i Oktober 2009. Underbara kväll!










Året 2008 började med kärlek, konflikter, bråk, skratt och alldeles för många tårar.
Hallowen kom, där vid den första bilden! allt hade lugnat ner sig, jag hade äntligen 'landat' i min lilla oas och var naiv, trodde att allting skulle dansa på rosor, den tiden då jag befann mig i Järna, då jag började jobba vid Fruängsgården. Då allting faktiskt var perfekt för ett ögonblick!
Sen den andra bilden, drinken i handen, musiken i öronen va ljuv, hamnade på Tiesto på Berns Nov/Dec 2008. Kvällen va magisk, all dans, dricka och speciellt lyssna på honom.

Sen den 14 februari 2009 så satt vi på ett flygplan på alla hjärtansdag mot Thailand, som om att de va underbart! Phi-Phi island, Phuket, Karon, Kata, Khao-Lak, Koh lanta, Krabi, Ao-nang, Railey, Similan island, Bangkok, åkte runt överallt under en månad, med all kärlek i bagaget, trodde vi. Då de började brista, men vi blundade för det.
Thaiboxades för första gången i hela mitt liv, ledde 2 första ronderna, knockad sista! thaijäkel.

Därefter så har vi en hemkommen Patricia till Saltsjöbaden, påväg till Solidaritet med Johanna, och fick även möta på min överman. 'Migränattack nummer uno', aldrig känt en sån smärta. 90:- st för tabletter, susen gjorde dom.
Sen hann vi med en bowling i Sickla med Joi och Kim innan helvetet braka lös för alla.

I April finner ni mig på hästryggen, förstörd, krossad, ångest som äter ihjäl mig, tomhet och en sån känsla så jag inte kan beskriva. Försvann ner till Stjärnhov och Mimmi fick ta hand om mig under en helg. Mådde som sämst, trodde aldrig jag skulle orka titta upp igen.

MEN...
Jag lyckades, och i Maj 2009 så befann jag mig flera tusen mil härifrån, nämligen i Grekland med Min bästavän.
En vecka av ren glädje, där jag kunde skratta utan ångest, där jag kunde få slappna av och glömma, tack för du drog iväg mig, färdig och läkt kom jag hem till Stockholm igen.

Och ut på Berns skulle vi självklart!
Möter Simon, och hela min värld slutar snurra, luften tar slut vid första kyssen, vill inte att någon ska stoppa tiden, låt de alltid va kvar. Som alla dessa kort! Minnen som fångas, och man kommer till och med ihåg lukten, känslan, färgen i rummet. Hela mitt liv stannade till, och han kom in i mitt liv. För att stanna!

Mimmis student 12/6-09!
En dag av vänskap, en dag av kärlek, och den dagen du min älskade kom till. Dagen då du bestämde dig för att göra Mammas & Pappas liv till nått så mycket bättre än vi nånsin kunnat tänka oss. Dagen då min bästavän blev fri, så kom du till oss! <3 Och nu finns du i mig, i din pappa, alltid i hans tankar. Vi älskar dig.

Det jag vill komma fram till är att så mycket kan ändras på ett endaste år, så många känslor en människa kan uppleva på ett år, hur många minnen man kan bygga.
Och jag har lärt mig nu, att ta med ALLA minnen, även dom som vart jobbiga, för dom formar dig till den du är just idag! och jag är stolt över mig själv, att jag lyckats, att jag klarat mig, att vi fattat detta beslut.
Jag är stolt med andra ord!

Publicerad 2009-09-12 15:42:10 i ,

Ingen bra dag idag!



Jag mår verkligen inge vidare, vaknade imorse och mådde skit. Skulle ha åkt upp till stan för att möta min Jennifer som åkt ända ner från Dalarna, men kroppen sviker! då sviker jag också. Likaså fika med Johanna! blev inte alls så idag, istället ligger jag fortfarande nerbäddad i sängen kl 15.37 och mår som en påse skridskor!

Hoppas att jag inte blir dundersjuk nu, för de vore jäkla kul. Hej svininfluensa HEJ! välkommen.
Sen så saknar jag mitt gos, och han är inte hemma förns ikväll. Och nu tycker jag verkligen synd om mig själv!
Sugen på choklad är jag också, som en jävla tok!

Tjejkväll skulle det vart också? men jag kan inte, ledlös! hoppas att jag blir bättre, iprem kan jag inte ta, och har inga alvedon hemma! För jag tänker så långsiktigt. Duktiga tjej!

Och bloggen, jag måste ha hjälp! Någon som förstår sig på design? För över pengar! vill ha den fiin.


Ska kanske hyra en eller två filmer idag? äta en massa onyttigt! har ingen lust med nått annat, försök å få mig på glatt humör säger jag bara. Fått i mig två mackor idag, sen ere kört! mår så jäkla illa.



Publicerad 2009-09-12 10:34:44 i Gravid med Wilja <3,

Du är så liten, men ändå så stor.






Barnet

Nu är bebisen ungefär 9 centimeter lång och väger cirka 43 gram. Nu växer kroppen fortare än huvudet. Denna vecka kommer den papperstunna huden att täckas med den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och vanligtvis försvinner innan bebisen föds. Ögonbryn börjar växa och huvudet kan vara täckt med dunigt hår, men det är svårt att förutse hur ditt barns hår kommer att se ut efter förlossningen.

Fostret kan hicka. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.
Fostret rör på sig hela tiden i fostervattnet.

Kring den här tiden kan fostret gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Det kanske till och med kan suga på tummen. Forskare tror att dessa och vissa andra rörelser utvecklas i takt med att impulser i hjärnan utvecklas.

Mamma

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen. Huden på magen tänjs ut. Hos många gravida kan en mörk strimma synas mitt på magen. Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött för att försvinna helt efter något år. Undvik att sola under graviditeten eftersom det är lätt att få pigmentfläckar.

Bröstvårtorna och området runtomkring bröstvårtorna kan bli mörkare. Din livmoder är nu ungefär lika stor som en grapefrukt. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än första gången. Uppdatera din familj hela tiden om hur du känner dig så de kan stötta och hjälpa dig.

Sex

Sexlusten ökar hos många kvinnor mellan fjärde och sjunde månaden. Det har att göra med att betydligt mer blod cirkulerar i kroppen och att könsorganen är mer känsliga för stimulans. Mot slutet av graviditeten kan sexlusten gå ner igen, helt enkelt för att kvinnan känner sig stor och otymplig och kanske är rädd att barnet ska skadas. Läs mer om sex och graviditet till vänster under Livsstilsfrågor, eller klicka på länken till höger: Tema Sex och relationer.

Pappa/partner

Graviditet och sexualitet hör ihop. Många tycker att en gravid kvinna är både vacker och sensuell. Däremot är intresset för sex under graviditeten väldigt olika för både män och kvinnor. En del är mer sexuellt intresserade och andra inte alls. Att ha sex när man väntar barn är helt normalt. Sex kan kanske bidra till att ni mår bra, att relationen mellan er blir bättre och att ni kommer varandra närmare. Men som så mycket annat handlar det om vad du och din partner känner.


Publicerad 2009-09-11 12:25:05 i Gravid med Wilja <3,

Dreams





En natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut, jag drömde om en liten tjej som bara var vår!

Som jag skrev så drömde jag om en liten flicka inatt, en flicka som låg i sin Pappas famn, och jag stod och kollade på dom från håll, och visste att dom två var allt jag höll kär.
En perfekt liten tjej med blonda lockar och mörkblåa ögon. Hur gammal hon va vet jag inte, men den va mysig. Och som natten innan ville jag verkligen inte vakna.

Hur tror ni att man ska tolka drömmarna? och har dom någon betydelse? :)
Varför drömmer jag helt plötsligt om en massa bebisar? från ingenstans! Jag tänker på dom dagligen, men ändå.

Nu blir det att äta en lunch med Pappa! Möta Simon vid tåget 14.15 då han har hämtat sin älskade Iphone.
Sen blir det heron ikväll med Steffi och Zander, the ugly truth ska vi se.

Publicerad 2009-09-11 11:37:15 i Gravid med Wilja <3,

MVC-Kontroll!



En förmiddag hos Barnmorskan! Kortfattat:

Mitt blodsocker som vi var oroliga för innan va HUR bra som helst! 4,9. Och man ska ha under 8,0.
Så det va mitt och Mimmis fel att mitt va skyhögt dagen jag gjorde det första.
Tack vare Donken, godis, choklad, fruktsallad osv! så jefflar va de syntes på testen.

Det såg bra ut även i urinen (förlåt, blunda om ni inte vill läsa!) inge äggvita, så de va positivt.
Å sen kom vi till de där med dom berömda siffrorna... vikten! det va bättre än jag trodde.

MEN.

55 kg låg jag på när jag tränade som mest, då va jag FIT innan thailand. Hård som sten! :)
Sen gick det utför...
58 kg under sommaren, då alkoholen frodades i mängder med berömda Mimmsan!
Och nu..
60 kg, när jag har en liten krabat i magen vecka 14!
Trodde att det skulle vara värre, känt mig som en padda! :) men två extra sa hon va bättre än normalt, vissa spyr och går ner under första delen av graviditeten som jag har undvikit! Så hon va glad.

Så det återstår att se den 17/11-09 hur mycket jag gått upp tills dess.

UT OCH GÅ säger jag bara.

Publicerad 2009-09-11 09:38:12 i ,

Morgon, och jag är bitter.



Godmorgon! Skulle GÄRNA legat och sovit i flera timmar till, men icke! med grus i ögonen är det bara att hoppa in i duschen, frysa som en idiot och sätta på mig ett ansikte.
Sen blir det att gå 300 steg ner till vårdcentralen, sätta mig ner och prata med en barnmorska!
Bege mig upp till Estockholmo på en introduktion på Citysälj som jag kommer komma försent till, så jävla bra.
Älskar Gnesta-tågen att dom går: Aldrig!

Publicerad 2009-09-10 23:57:06 i ,

Tvillingar?






Nu börjar tankarna snurra! inte riktigt för att jag tror att de finns en möjligthet, men tänk om.
Har tänkt på vad folk har sagt, att jag blev väldigt 'stor' fort, inte för att jag är gigantisk! men visst kan jag inte dölja längre att jag bär på ett litet liv inom mig.

Har kollar runt på magbilder i samma vecka som mig, kvinnor som föder sitt andra barn är lika stor som jag är just nu. Men samma personer i min vecka har ingen mage knappt alls.

Så, min fråga är.
SVARA OM NI VET!
Hittar ingen lämplig sida alls på internet som förklarar så som jag vill, eller förstår, mest en massa trådar.

Jag har inga tvillingar på min mammassida utav släkten.
MEN Simons Mamma är tvilling kan det då finnas en risk? eller är det bara på min?
Tacksam för alla alla svar!

Återstår annars att se på ultraljudet om flera veckor! :)
Gona'tt.

Publicerad 2009-09-10 20:46:12 i ,

Idol-dags!





Dipp och Grönsaker i högsta hugg bjuds det på i Södertäljes höjder hemma hos Zander! :)
TOK gott. Sitter här och funderar på hur dumma männikskor är? Hur vågar man stå på scenen och skämma ut sig så fruktansvärt mycket? Har människor ingen skam i kroppen? Och tror folk att dom verkligen ÄR duktiga? Första idolprogrammet för min för sesången och fler lär det bli! ;)

21.45 tåget blir det och överaska Simon! ^^ kommer allt få sig en chock.
Skriver hemma!

CIAO

Publicerad 2009-09-10 13:26:30 i Gravid med Wilja <3,

Vem är du?






Här kommer lite funderingar från Mamma och Pappa! <3
Namn är något som vi tänker på jämt, skrattar, leker med namnen, försöker hitta nått som relaterar dig till dig! även om vi inte vet vem du kommer bli i framtiden. Och de är klart, får vi reda på att du e en liten flicka och har bestämt oss för 'Gertrud' kommer du ut och då ÄR du bara en 'Saga!' :) Så kan inte binda upp sig föör mycket.

Men om du älskade är en liten Flicka:
  • Maja
  • Leija
  • Cornelia
  • Vera
  • Vega

Och om du är en liten Pojke som busar här inne så blir du kanske en
:

  • Elliot
  • Viggo
  • Lowe (tycker mamma mest om)
  • Alexander
  • Maxi

Vad tycker ni? :D

Publicerad 2009-09-10 13:12:31 i Magbilder med Wilja,

En natt utav drömmar



http://publishme.se/835182/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Mammas mage vecka 13, (12+6) du växer min kärlek.

Godmorgon säger vi efter en natt med liiiivliga drömmar kan jag lova! :)

Blev nästan lite besviken när jag vaknade upp och inte hade min lilla bebis i famnen. Va på BB, den lilla skulle lära sig att amma! och kommer ihåg i drömmen att hjärtat va så perfekt, så fin, inga fel, tio tår, tio fingrar och vårat allt. Sen vakna jag upp! Ingen bebis, ingen stor mage, en pojkvän som ligger PÅ mig! Så tack.

Somnade om, och kom in i bebisdrömmarna igen, och där vill jag fortsätta att vara! underbara lilla du.
Men drömde aldrig om en pojke eller flicka, bara ett perfekt litet barn! så kanske är meningen att inte veta?
För oss så spelar det ingenroll, klart i början 'önska' man lite mer, men nu är det som försvunnet! Älskar den lilla så otroligt mycket, så får va en hemafrodit om den vill.

Var ju inne i stan med Erika och Simon igår! :)
Skulle hitta till kungsgatan, å INTE den ni tror att det är! Så, vi hoppar av vid rådhuset, ska ligga precis där. Läser av två karter Erika fick nerpackat utav sin mamma. Men vägarna visar två vägar, så vi väljer den ena.
FEL, FEL, FEL och FEL.
Vi gick runt heela stan, en lång promenad iallafall, över kungsbron IGEN åt RÄTT håll. Och hittade tillslut face efter en timma. Simon å jag tog en fika sålänge, gick ca 30-40 meter upp, och hamnade där vi börja från bussen.

SÅ förbaskat irriterande! Men iallafall, fick röra mig.
Sen in till stan, hitta två mysiga tjocka koftor att mysa ner mig i, i vinter när magen e stor. Sen det en toning till håret för att jag har blivit grön... tack, 6 dagar höll det! kärringfan.
Tog tåget hem mot Gnesta, satte oss på Nordlys och tog en planka, en kaffe och massa skitsnack.
In till solariet och stekte på bra! :)

Nu blir det att kolla på förlossningskliniken 13.25 så häftigt att se, varenda liv är verkligen ett MIRAKEL.

Publicerad 2009-09-09 10:33:57 i ,

Face



ESTOCKHOLMO!

Jajjemen, snacka om lycka! ska åka hem idag, haha. Ska följa med Erika till face-skolan, hon skulle titta till den, och sen blir det att fika och kolla lite i butikerna. Känns så skönt att åka upp! göra nått lixom. Inte sitta fast vid the little kanna. 

Vaknade nyss, har så extremt ont i magen, längst ner, eller längst ner mot högra sidan. Bara drar och stretar, nån som 'stretchar' ut hela magen känns det som. Haftdet ett par timmar, men har försökt att somna om, utan att jag lyckades. "/ Hoppas de försvinner. Ska göra mig en varm kopp té, och hoppa in i duschen tänkte hag. Hoppas att det hjälper, börjar ju bli orolig? Är nog ingenting, men skulle kunna vara.

Nä, hej sålänge!

Publicerad 2009-09-08 15:32:54 i ,

Ännu en dag!



Min syster.... Hon kommer alltid så förbannat lägligt och väcker mig på mornarna! TACK! :)
Så tog mig upp ur sängen och klädde på mig mer eller mindre i sömnen, på med skor och ner för att äta en frukost.
Pappa kom förbi & fikade med oss, sen så skulle S till tåget, så hejdå på ett tag! "/

Varmt som satan ute, jag som vill ha höst nu! är en liten tjockis, så vill inte visa mig i kläder som jag tror att jag fortfarande kan ha, dock att storleken är minst en för liten! Så höst, så man kan ha stoora halsdukar att dölja det med. De gillas! mycket bättre.
Måste snart införskaffa mig en helt ny garderob, finns inget att sätta på sig! iallafall inget nertill, tights! Jag som från djupet av mitt hjärta hatar det.

Solarie blev det också, med mr tingle till hands + nya rör! Ser ut som en överkokt kräfta, helrö.
Vågade knappt ta mig hem! fortare än vinden va ja hemma.
Nu så blir det dusch, peeling, rakning å måla tår, händer och färga ögonbryn! = minispa.

Publicerad 2009-09-08 00:50:09 i Magbilder med Wilja,

Heron city & Thekannan.



Vecka 13, (12+3)




Tack Steffi, du får mig att känna mig så mycket bättre, de e trots du som bär på en ko!

Dagen, i det hela! hum, helt sjuk.
Vaknade imorse och skulle möta Steffi, dock så sniglade jag mig och lämna spår i hela lägenheten och kom aldrig någon vart. Tillslut så sa Simon : TIO minuter annars går jag! å då jävlar satte de fart.
Så, gick ner och mötte på en bitter Stephanie som skulle kunna äta upp hela thekannan.

Efter en liten stund kom tant-erika på besök! HUR snygg som helst från frisilören, satte sig och gjorde oss sällskap. Tror fan vi satt där i timmar, fåglar som bajsa, kaffe som tog slut, kort på kort. Ja!
Så, vi bestämde oss att de va dags att bege sig! Till heron kom vi fram till.

Så gick upp hem till Papii, satt och snacka lite skit, sen hem till Sara, in i jaggen till stan, och VIPS på 3D bio. Va nog den roligaste kvällen på länge, helt sjuka ni är, saknat er. Och man blir som man umgås, tyvärr!

Äntliiigen kom jag hem efter att lillbebis har rockat på : paraaapapapaaa-papaaapa hela hemvägen in i Pappas trygga famn som satt utanför som en tattare och vänta. Han hade inga nycklar på sig min hemlösa älskling! Så släppte in honom, och gav han mat. Och OM han åt, mozarellabiffar & potatismos, Köttbullar, ja han åt för 10. Helt ärligt! aldrig sätt någon äta så mycket.

Fatta hur kass är inte jag? Föder inte min man och låter han sitta ute!
ACK, skärpning Patricia! ;)

GONATT

Publicerad 2009-09-08 00:36:27 i Blandade bilder 08-09,

Fyrtal i mongon!



 

 

 

Efter en helt sjuk kväll så är jag äntligen hemma i trygghet.

1. Klarat mig ur Agnes-koman!

2. Sara körde inte av vägen med den dyra Jaguaren.

3. Åt inte upp någon på heron trots min hunger.

4. Klara oss ur 3D filmen, med liiiite hesare röst nu i efterhand.

5. SLIPPER ÄNTLIGEN LÄSKIGA STEFFI! tror hon e kär i mig...


Så, har kanske lite smått udda kort upplagda! MEN, den som säger att man har tråkigt bara för att man är gravid har totalt fel, raka motsatsen! barnet i mig dyker upp, visar sig här... Mobbade Agnes i ett hörn me bonnaskjortan! Trots så vill nog inte min pojkvän ha mig längre? Hoppas han inte ser Agnes framför sig när vi kramas sen! ;) Haft en helt sjuukt rolig kväll.

TACK ska ni ha!

Publicerad 2009-09-07 10:54:20 i Mina tankar,

Godmorgon!



Det här med att man känner sig kluven, eller jag menar mer.. Har ni nånsin känt att det bara är ni själva som försöker? Det är ni som försöker hålla kontakten, de är du som ringer, det är du som föreslår saker att göra men att man inte får någon respons tillbaka?

Har ni setat i den situationen där man känner att man blivit två personer tex: Modellsara, och groggsara! Förstår ni? att olika folk ser en på olika sätt, och man ska försöka passa in! Men egentligen man kanske är någon helt annan än den bilden folk har om en? Händelserna kanske var för så länge sen?

Drömde om det här inatt, att jag slets mellan PartyPatricia och  MammaPatricia. Va helt knäckt när jag vakna, sprang upp direkt ur sängen tog mig frukost och hamnade här framför datan innan jag glömt bort allt.
Men på nått sätt så förstår jag er, om ni har dom tankarna! Om att jag är ung, ni har bara sett ena delen utav min sida, och det är den ni relaterar mig till. Det är synd, och jag vet inte vad jag riktigt kan göra för att försöka få folk att förstå vem jag faktiskt är, vad jag vill, hur jag känner osv. För det är enormt!

Innan vår bebis låg här inne så hade jag miljoner planer och tankar kring framtiden. Och sa jag vara ärlig, så trodde jag inte att mitt liv skulle se ut som de gör just nu för några månader sen.
Men finns inte ett val jag ångrar, mina planer kommer jag fullfölja, oavsett med familj eller om jag inte hade haft det. För det är upp till varje individ att sköta sig själv, sträva efter ett mål.

Hade jag inte blivit gravid, så hade jag velat vänta i några år! Det kan jag säga, för att kanske 'stabilisera' mig lite mer. Men samtidigt, när vet man när det är 'rätt tid' det går inte heller! Så för mig, och för Simon så är det helt perfekt. Och när det där lilla plusset kom, så visste jag att jag skulle göra mitt allt för dig. Så har aldrig funnits någon tvekan, varken för mig eller för din Pappa.

Och det finns folk som Simon känner som tycker det är roligt att gå in och läsa den här bloggen, varför? Det vet jag inte riktigt. Men sluta döm honom! Det är de enda jag kan säga. Och ni vet kanske inte vem han är? Han har vart en person utåt, men vet ni verkligen om ni sitter stilla där ni är och tänker efter? Det tror jag nog inte!

Då hade ni aldrig haft en mage på att tvivla på vad han vill, vad han kommer att göra, och hans val.
Han har valt att bli Pappa, och inte en medelmåtta, han kommer bli den bästa!! Från djupet av mitt hjärta.
Hur många ligger varje morgon och pussar på magen, pratar med sin bebis, frågat - Hör den mig nu tror du? Någon som ständigt bryr sig om sin flickvän och sin bebis? Någon som ALLTID finns där, någon som aldrig säger ett ont ord. Någon som frågar och undrar varje dag va de blir för nått, är det en flicka eller pojke, hur kommer hon/han att bli som människa? kommer hon/han ha dina vackra ögon? - DE MÅSTE DEN!

Hade aldrig kunnat tagit detta beslut utan honom. Han är allt jag önskar och mer därtill!

Publicerad 2009-09-07 00:33:48 i ,

Sjuka kväll!



Simon har nog mött sin överkvinna ikväll! Tog en promenad idag med Steffi, gick runt hämtade lite saker, hon ska lägga om lite i sitt kök, iallafall går mot videorullen för att köpa mig en pago!

Steffii: - Jag hatar det!
Jag: Va pratar du om?
Steffi: Jo men det! du vet : do u want balloons?
Jag: men fan, prata klart!
Steffi: JA men clowjäveln som lurar alla små barn.

För det första så är hon livrädd för clownen likaså min Simon, det är de värsta han vet!
Iallafall, satt och väntade på Simon skulle komma in med tåget, men som vanligt så va det lite försent.
Vi kollar runt, notera att vi setat där i ca 15 minuter.
Hon kollar upp och SKRIKER allt hon har och kastar av sig tröjan, börjar nästan gråta och river sig i håret!

Vi sitter alltså under ett SPINDELBO! Tro inte att jag överdriver, dom e enorma! Överallt, så feta och stora. Frågan är ju vart dom tar vägen under dagen? helt bortblåsta!
Jag som inte ens är rädd, de började krypa fan överallt.

Sen kommer Simon in. Snällt leder jag honom mot busskuren och ber honom att kolla upp mot kuren, och han skriker likaså! haha, han är helt tokig! ;)
Så första gången dom träffas har dom nått gemensamt! Slå den.

Ligger och kollar på efterlyst nu, helt sjukt.
Nä, borsta tänder och säga Go'natt! fika imorgon + till seven på jobbinterljuv.

Publicerad 2009-09-06 21:10:50 i ,

Nit lott!





Jävla BINGOLOTTO! sista gången på en HEL vecka ja kommer spela! ;) Jag och tant Steffi kommer att spela varenda Söndag framöver, nån gång ska man fan vinna.

Men inte denna gång, inte ens en ny bingolott kunde asen unna mig! vilket idioti, och dom som vinner är folk över 65, och ska ha ännu mera pengar, ännu flottigare bilar, å att bli ännu äckligare.
Nä nu är jag bitter!
Dags för att ut och gå med Steffi en stund, sen möta Simon vid tåget 22.12, stackars får sitta i hamn 1 timma.

Publicerad 2009-09-06 19:23:26 i Gravid med Wilja <3,

Bingolottoooo dags!






Bingolotto för HELA SLANTEN!

Jag känner mig riktigt vuxen nu, herrejesus. Va nere vid ishallen en sväng, och sen blev det in på Konsum och inhandla mig, steffi och Sandra våra biljetter till paradiset.
Jag SKA bli rik, inga kommentarer, ja måste bli det. Ekonomiskt oberoende för all framtid!
Sen kommer Simon hem om en stund, miss you.
Skriver lite mera sen, önska mig LYCKA TILL! :)

Tröja: Polarn & Pyret
Byxor: Polarn & Pyret
Mössor: Polarn & Pyret
Skor: Barn Bazar i Gnesta.
Allt detta för 100:-
Bra kap där!

Publicerad 2009-09-06 14:23:07 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 13 igår! <3



Bebis: Nu är fostret sju till åtta centimeter långt och väger ungefär 23 gram – som en halv banan. De fingeravtryck som ditt barn kommer att bära resten av sitt liv är redan på plats. Om du trycker försiktigt på magen så att bebisen kan känna det, kommer den förmodligen att göra samma rörelser som en bebis som söker efter bröstet.

fetal development at 13 weeks
Om din bebis är en flicka, så har hon ungefär två miljoner ägg i sina äggstockar nu. När hon är född, kommer de att ha halverats till cirka en miljon. Antalet ägg kommer sedan att fortsätta minska och när hon är 17, kommer hon att ha ungefär 200 000 ägg.

Mamma: För din del har det kanske börjat lätta nu. De flesta kvinnor upplever att graviditetssymptom som att behöva kissa ofta, utmattning och illamående minskar under andra trimestern. Din mage är så pass stor att folk ser att du är gravid, men har ännu inte blivit så stor att den är i vägen. Brösten har redan börjat producera kolostrum, även om det är flera månader kvar till födelsen ännu.


Jag känner mig så lycklig! Vet inte hur ja ska kunna tro att du finns här inne hos mig? Jag vill se dig, jag vill känna dig, jag vill krama dig, jag vill gosa med dig, vi vill ha UT dig bebo! <3
Pappa ligger varje dag och pussar och kramar dig, känner du det? Hoppas du vet att du är så önskat och så saknat så det inte går att sätta ord på det.

Vi älskar dig där inne!

Publicerad 2009-09-06 14:07:33 i Blandade bilder 08-09,

Tröstbilder.










Här är lite bilder från i Torsdags! efter min miss hos frisören, men här sitter håret i. Så hur ser de ut? Helt tokigt? Och ska ja förbli blond? Men samtidigt är det lite kul att tesa. De försvinner som sagt! och inom nästa vecka så är jag förmodligen grönhårig.

Dock så räddade erika mig efter denna hemska dag med en massa kaffe och mysprat. SÅ himla kul att umgås med dig igen, och när man tänker efter. De va 7 år sedan vi va i Thailand, vi trodde då att vi va så stora, trotsade allt syster sa, och gjorde som vi ville. Vilka små skitungar! men kul hade vi iallafall.

Iallafall, i Fredags så tog vi oss hem till syster ute på landet, då menar jag i ingenmanslandsskogen. Robban och hon skulle iväg och äta middag vid kallfors. Så vi passade barnen! Har nog aldrig sätt en nöjdare liten Alva. Hon va så överlycklig över att stora-simon va hemma hos henne.

Vi lagade ihop lite tacos, kollade på filmer, åt godis och hade chips! en riktig helkväll. Och lillan somnade hos Simon två gånger, helt otroligt. Hela huset knakade, aldrig i mitt liv att ja kommer bosätta mig sådär framöver. Ska jag ha ett hus ska jag åtmindstonde ha EN granne som sällskap!

Sen igår så va jag en sväng nere på barnbazaren med siss och barnen. Har nog aldrig skådat så mkt folk i Gnesta förutom under 'Gnestadagarna!' kul att se.
Hittade en mjukisdress från Polarn och pyret, två randiga mössor, och världens goaste SKOR!
Sen blev det inge mer.

Ta-taa!

Publicerad 2009-09-06 13:40:09 i ,

INTERNET HAR VART TRAAASIGT!



Jag ber så hemskt otrooligt mycket om ursäkt, har fått några kommentarer att jag är världens sämsta på att uppdatera min otroligt läsbara blogg! Så förlåt.

MEN det har vart ännu mer synd om mig kan jag lova.
I Torsdags så kom jag hem, efter mitt misslyckande besök hos frisören. Och allt jag ville va bara att skriva om det, men dock så kom jag inte in! tror internetkortet har gått sönder på den andra datan. Och jag kom inte tänka på att jag faktiskt har en extra! Så hämtade laddaren till den idag i förrådet. Lyckan va på min sida, hittade rätt kartong på första försöket, gratuuulera mig.

Mötet hos frisören gick inte som jag hade tänkt mig! Inte nånstans.
Så, bad henne att lägga i flera olika nyanser av brunt, lite mer koppar/varmareton. Sen lite mörkare kring lugg, underdel osv. Javisst sa hon! Satt där i två timmar, och trodde jag skulle bli SÅ fin.
MEEN när vi hade sköljt ur allt så såg det exakt likadant ut som tidigare, hon hade till och med lagt i en LJUSBLOND färg på slingorna, så hon tona inte ens ner det utan blondera längderna.

Försöka att inte skrika så satt ja där och fråga varför håret e ljust, och varför mitt hår liknar sockervadd!!
Hon bad om ursäkt och tala om att det va första dagen på jobbet, ja men GRATTIS!

Bobby kom och fråga henne exakt likadant, va hon hade gjort. Så han försökte reparera skadan med en toning, okej, ja erkänner.. färgen va bra! men den kommer bli urtvättad strax, och då måse ja göra om den.
Skitsamma, sen klipper hon mig till en potta! Ser ut som en förbannad tant i huvudet.
Så 1800:- senare så skriker ja och går därifrån med luva över huvudet. In på taj-mahal BARA för att försöka göra nått åt det misslyckade besöket.

Så säger de, nästa gång tar jag fanimej Gnestaklippet och LOVAR att det kommer bli bättre.

Publicerad 2009-09-02 23:50:21 i ,

Frisördags!





Bobby's hårstudio kl 10.00 imorgon, äntliigen!

Klockan kommer ringa alldeles för tidigt, tåget härifrån går 08.29! En kopp te och en tidning senare så får jag äntligen ordna till mitt råttbo i huvudet. Hade planer på att lägga i flera nyanser av brunt, men ändå behålla lite guldigt, ska bli höstfin nu äntligen. Och tussen är snäll att sitta på tåget å göra mig sällskap imorgon! <3

Sen blir det att eventuellt möta Johanna och Nicole på en fika i stan, får inte glömma bort min underbara vän. Känns konstigt att bara inte kunna ta en kaffe på gullmars längre, men ja får komma upp, å sen får du fasiken sätta dig på ett tåg och komma till MIG och hälsa på tant! :)

15.00 är det dags för min interljuuv, så bege mig till Karlaplan. Hålla tummarna att jag får det, orkar inte med säljandet längre, + att det varierar så sjukt mycket i lön varje månad. Känner att jag vill ha nått mer stabilt! fast lön varje månad. Så berättar mer imorgon om hur det gick.

Så nu säger jag äntligen go'natt och goa drömmar till er.

Publicerad 2009-09-02 23:43:26 i ,

2 September 2009



Har haft världens goaste dag, och har nog insett hur mycket jag verkligen har saknat mina vänner.
Haft det så sjukt mysigt idag, och igår för den delen.
Mötte upp Steffi och Erika vid thekannan idag! satt och drack kaffe i orkanen, gick och kollade på tapeter sen. Har fått mina ideér om hur jag vill hur lägenheten ska se ut framöver! ;)
Och min walkincloset kommer vara rena rama drömmen! MIN egna plats, för mina kläder å mina skor! är en överlycklig tjej.

Jag och Erika gick in på gamla 'blåskålen' hittade min spjälsäng! så himla fin, dock ej för försäljning, men började prata med hon som äger butiken. Sen frågade hon mig om jag tänkt nått på vilken vagn jag vill ha framöver, så jag sa att jag har kollat på bugaboo camelont och från ingenstans talar hon om att hon har en i lagret! inte heller för försäljning egentligen, utan hon hade endast haft den som visning i fönster, med hela kitet. Mörk mörk grå/svart! så kan va kanon om man kan köpa den för någon tusing billigare, har ju aldrig rullats ute! slippa lägga upp till 10.000 på en vagn. Så ska kolla lite, priser och så. Får se om man slår till! dock väldigt tidigt, så vill hon hålla lite på vagnen vore de super.

Iallafall, tog oss hem, åt lite. Sen ringde Madde och fråga om vi ville komma upp till hennes och Patriks 'nya' lägenhet. Inte så att man inte har vart där föruut! men iallafall, nu bor lillflinken där, å toookfin va den! så himla kul att sitta och snacka massa skit till en kopp kaffe, mina allra äldsta vänner. Har verkligen saknat er!
Blev att äta korvstroganoff å kolla på film, sen sprang ja hem för att se om Simon kommit hem, dum som ja e så glömde jag nycklarna hemma!:/

Nu så blir de Pusskalas å mys innan klockan ringer aalldeles för tidigt här hemma! :)

Å GRATTIS MIN BÄSTA POJKVÄN TILL HELTIDSTJÄNSTEN, DU ÄR UNDERBAR! <3

Publicerad 2009-09-02 13:15:39 i Gravid med Wilja <3,

Uppdatering.



Juste!

Ringde barnmorskan idag nere i Gnesta, hur kommer det sig att de finns teletider mån-tis 10-11? Det är ju helt sjukt. Fått vänta hela veckan, ska man inte kunna kontakta dom vanliga arbetestider? Iallafall, fick en ny tid för en ny inskrivning här nere i Gnesta, så jag slipper åka till Stockholm på varje möte.
Så känns lite bättre, den 11 September 11.30. Blir de inskrivning + att ta om alla blodprov igen.

Va ju inga dåliga besked sist, så undra om dom inte kunde skicka provsvaren från Sthlm till Gnesta, men icke! eftersom det inte är samma landsting. Så dom ska sticka sönder min arm yttligare en gång. Ska även ta prov för mitt blodsocker igen, måste kolla upp så att de inte är nått allvarligt. Ush, vill inte få gravdiabetes.

Myste med Erika igår, va så sjukt kul att träffa dig igen gumman, så längesen? Kom fram till att de va sju år sedan vi va i Thailand?! och ändå har man minnen som de vore igår. Pratade om vilka små idioter vi va, att vi trodde vi va nått, kaxiga små skitar. 7 år senare så ska jag bli mamma? Känns otroligt! :)
Gick och solade, mötte Simon vid tåget, sen hem till Erika för att kolla på film! Störtskön.

Publicerad 2009-09-02 13:11:01 i ,

2 September 2009



 






Min lilla trollsimon! <3

Det måste vara olagligt att ringa någon 09.00 på morgonen en dag då man är LEDIG och faktiskt kan sova! Iallafall, gick upp och antog att det va min hysteriska storesyster som desperat vill ha alla resterande twilight böcker, då hon streckläste första boken på några timmar. Ungarna kämpar om mammas uppmärksamhet, dock har hon bara ögonen öppna för boken! Gick upp, ställde fram all frukost, kokade tevatten och väckte älskling så han fick frukost innan han skulle upp till jobbet.

Siss och mostersfavorit kom iallafall, i fullfart! simon gjorde sig bekväm i soffan till barnprogrammet, å vi drog igång med allt snack, allt ifrån förlossning, graviditet, till dom nya skorna.
Lånade ut en väst, hög kjol, tröja + jacka till Gosia som ska ut på Fredag då vi ska va barnvakt! min syster är fan snygg alltså ;)

Tog bilen åkte ner till förråådet som ligger långt ut på landet bland hästar å får, letade upp böckerna och även twilightfilmen, hittade två par skor till henne också! så hon hade ett leénde på läpparna! Hem till Pappa igen, gjorde iordning lite lunch, sen iväg för att hämta flickorna på dagis/skola.

Så nu ligger jag i sängen helt tokförstörd, ska in i duschen och fika med Steffi på thekannan. Få i mig en macka å dricka en kopp kaffe, välbehövligt!! :) Ska ta en promenad idag också, gå fruängsrundan.

Publicerad 2009-09-01 20:20:28 i ,

Underbara dag!



Så! idag har ja återförenats med nästintill alla i hela Gnesta!! :) så himla kul att träffa er.
Vaknade och åkte å handla med älskling, sen hejdå poff så tog han sig till jobbet. Prata med Erika och bestämde oss för att fika på Gnestas enda fik = Kannan! där har man setat ett x antal gånger.

Iallafall så fick vi med Steffi som är toksjuk, hoppas hon inte har förpestat mig med halsbölder nu!
Gick hem och hälsa på Pappa, tog oss ner igen till Gnesta.
Å sen till de roliga, lägenheten som är MIN har jag alltså sovit i förut, visste exakt vilken det va å den är så himla fin. Kommer bli hur bra som helst! dock så går inte bokhyllan in? vet inte om jag är tvungen å sälja den.
Kommer iallafall få runt 8 tusen för den, inköpt för mkt mer än så.
Vii får se! :D

Ska in i duschen, se om älskling kommer snart, sen iväg till Madde på film! om hon hade tid...

Publicerad 2009-09-01 00:18:23 i Gravid med Wilja <3,

kärlek.









Kunde inte låta bli idag! va inne på Globen å hitta denna underbara lilla sak!
Så vill unna vår bebis allt de bästa, så jag kunde inte motstå. Oavsett vem du är där inne så kommer du bli jordens fantastiska människa!
Vi saknar och älskar dig oerhört redan.
// Mamma och Pappa! <3

Nu säger vi gonatt och sov så sött!

Publicerad 2009-09-01 00:07:18 i ,

Första inlägget på September månad.






Så då är man tillbaka i flickrummet hemma hos Pappa efter 2 dagars tokflytt! Och ni som vet så är detta rum olagligt. Lovar att jag har haft en större garderob! ;D Och allt som finns i detta rum är då en säng och en TV.
Tror Pappa tycker det känns lite läskigt att ha mig hemma igen, massa kläder, smink och liv hela tiden. Ska försöka hålla mig undan så han inte skräms stackars! men lite roligt tror jag nog han tycker det är.

Igår så va systers man robban en ängel, kom upp till stockholm och hjälpte oss med flytten, tack!
Skulle inte gått annars, men iallafall, massa krångel med sängjäveln, för stor! gick inte ut på nått sätt.
Tänkte kasta ut den genom balkongen! med snören såklart, å hiva ner den. Men icke det heller!
Och vi hittade ingen insektsnyckel, men till sluut i den tomma lägenheten så fann Simon den! :D Å sängen kom ut.
Sen begav vi oss i vår superstora buss ner mot dom djupaste skogarna, och landade på Platåvägen igen.
Gick ner och hyrde filmer, och bara somnade till. Underbara du! <3

Imorse så vaknade vi runt 10.00 och gjorde oss klara, pappa skjutsa in oss till estockholmo! städkärringen va på G. Tog mindre än 1 och en halvtimma och städa ur hela lägenheten, så jäkla fort?! isa ur kylen, alla skåp, ALLT! så hur i helvete kunde min lilla minietta i saltis ta mig fem timmar?! förstår inte.

Tog en sväng vid centrum/globen. Å hitta vääärldens goaste varmaste, mysigaste och bästa sak till lillbebis. Lägger upp en liten bild! å en tröja till Simon.
Sen va de dags för möte med Elin, gav henne nycklar, fick min depositon tillbaka, tack i kassan sa det!

Och därför så tyckte jag att min underbara pojkvän förtjäna en liten present eftersom att de e faktiskt han som står ut med alla mina hormonutbrott, min ilska, mina gnäll å allt som hör till.
Så till honom blev det ett par Navy converse!! :) så himla fina på dig älskling.

Så nu ligger vi här i sängen efter en heldag!
Å vet ni? vem är bäst på hela jävla oslagbar? JO för det är min pojkvän! biobiljetter införskaffa han sig också! :)
Stolt över den du är baby.

Ta-taa!
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela