Publicerad 2010-06-29 18:57:02 i Wilja 0-3 månader,

Underbara dagar!





  

  

Igår så sov jag hemma hos storesyster. Hon kom och hämtade mig på förmiddan, sen åkte vi till colasjön och bara tog de lugnt å badade med ungarna! hem till henne på landet, AV med alla kläder och på med grillen. Så jäkla mysigt att bara vara.. satt på solstolarna ute på altanen när barnen lagt sig, pratade om allt och ingenting. Nä, guldvärt! klippte av henne håret, och rakade lite på sidan. Äkta Robyn-frilla!

Inatt va de en HEMSK natt, Wilja har blivit dunderförkyld och låter som en liten gris! Jag kunde verkligen inte sova. Klockan tre va klockan sist ja kollade, så inte mkt sömn för mig inte! Sen upp imorse..
^
Idag har vi haft VÄRLDENS varmaste dag! Så på med solhattarna, och åkte vi in till stan för att träffa Mormor. Syster, mamma och jag. Hur mysigt som helst! tog båten över till djurgårn, satte oss i slottsparken vid udden och la ut en filt i skuggan, lillan sov hela tiden mer eller mindre. Så hon hade de bra med friskluft! Tillbaka mot slussen, gick götgatsbacken, och sen stanna för en lunch på snaps.

Sen så blev de tåg hem för mig och lilla Wilja! träffade pappa mer eller mindre i dörrn, iväg och spela fotboll. Så nu är de jag och lillskruttan som fått koksalt i nästan, nybadad och en supp i rumpan! Imorgon ska vi vara hemma och kurera oss hela dagen. Mer FILM åt folket!

Publicerad 2010-06-28 10:01:47 i Wilja 0-3 månader,

Underbara unge!





  

  

  

Efter en heldag i solen igår, eller va säger man skuggsolen så mår vi super idag! ;D blev fotboll för killarna på kvällen, riktigt trevligt. Dock börjar ja bli förkyld så snoret bara rinner!

Wilja ligger här i gymmet och rullar från mage till rygg hela tiden, men kommer inte därifrån! Så paniiikskrik, sen får ja komma dit och hjälpa henne tillbaka.

Testad även 'sittdelen' med en kudde under ryggen igår, hon ligger ju ändå! Och SHIT, jag har en COOLUNGE i vagn! 45 minuter satt hon och bara lekte med sina små djur, fick äta en hel pizza utan att behöva ta upp henne i knät.

Idag ska vi skicka ut dopinbjudningarna också, och mot MVC, sista sista gången.
Hörs sen!

Publicerad 2010-06-27 16:10:22 i Livet i Gnesta,

Så nu börjar dessa "hårda" ord komma upp i bloggen..



Anonym:
fetto barn!. stackars unge att ha en mamma till hora..

Fick denna kommentar när man loggade in.. Kul va?

Och du din jävla idiot som sitter bakom skärmen och TROR att du är så jävla anonym?
Du bor här i Gnesta, ja bara ÖNSKAR att du vågade säga detta framför mig! Så jävla patetisk så det är SYND om dig.

Och VAD i helvete tror du att du vet om mig? fan alltså! de roligaste jag har hört idag.
Pinsamma och ensamma människa! både ful och fet.. De är inte lätt va? synd om dig!

Publicerad 2010-06-27 00:02:56 i Livet i Gnesta,

Vagnbyte





Jag har bestämt mig, jag vill verkligen BYTA vagn!
Till en bugaboo. Är så arg på mig själv att vi inte köpte den direkt istället, man ska gå på den första känslan, och den kändes RÄTT! Men nu har vi denna.. fan!


Någon som säljer en BUGABOO?
Hör av er hemskt gärna isåfall.

Publicerad 2010-06-26 19:49:35 i Wilja 0-3 månader,

HON KAN STÅ!!





  

FATTAR NI HUR STOLT JAG ÄR ÖVER MIN MIRAKELBEBIS?

Hon är ju fasiken inte ens tre månader och hon kan STÅ! med lite stöd som hon håller i?
Vart ska de sluta? hon kommer fan gå inom ett år, de lovar jag er!
När började era bebisar stå själva?

Publicerad 2010-06-26 19:45:54 i Wilja 0-3 månader,

Midsommar!





 

  

  

  

  

  

  

  

Och så kom midsommar till oss detta år igen.. För exakt ett år sedan så presenterades Simon som en "kompis" för hela min familj. Och ett år senare så är vi förlovade och har barn? helt insane är det!

Hade världens mysigaste dag igår, tack till er alla.
Grill, mys, spel, kärlek, och underbart sällskap!
Precis som en MIDSOMMAR ska vara! <3

Publicerad 2010-06-26 19:29:21 i Wilja 0-3 månader,

Ingen liten vagntjej det här inte.





  

  

  

Här ser ni min lilla tjej! Hon har redan börjat att avsky vagnen och hon är bara tre månader, vilket betyder att jag ska ha liggdelen i TRE månader till! :O Hon vill hela tiden sitta upp när hon inte sover, vilket lixom inte går! Hon väger ju redan 7 kg, så hoppas hon inte går upp ner.. 9 är MAX i min liggdel? "/

Ge mig några tips, hur kan jag göra för att hon ska tycka om vagnen ett tag till? Hon skriker när ja stoppar ner henne, och hon slutar inte förns hon får titta och se.

Publicerad 2010-06-26 19:19:35 i Wilja 0-3 månader,

I det stora blåå!





  

  

  

  

Det har helt enkelt varit alldeles för fint väder ute för att sitta inne och blogga! så här kommer en massa bilder från torsdags ;D syster ringde mig på morgonen och fråga vad vi gjorde. Alltså nada! Simon låg hemma och tyckte synd om sig själv. Så jag Gosia, Wilja, Alva lill Simon och Moa åkte ut till Klemmingen för att sola/bada. Fyfan vilket guldväder vi hade. Mer sånt denna sommar! shit, Juni är strax slut. Och jag kan räkna på handen hur många varma dagar vi haft?

På kvällen så blev de tv-spels kväll för grabbarna. Jag och Madde la oss i sängen med barnen och hade laptopen med oss. FILM, the notebook. Shit va jag GRÄT! helt sjukt.. tårarna bara rann! fin fin fiina film.

Publicerad 2010-06-24 00:32:36 i Livet i Gnesta,

Dåliga update!





Mammas lilla blåsfisk! Såhär gör hon med läpparna jämt nu, och blåser små bubblor. Så jäkla sött!

Jag och Simon har sprungit runt här hemma hos Jehovas för att finna mitt bankomatkort nånstans, UTAN att lyckas! har letat sen kl 11, och nu är den halvett... BRA jobbat! Sen kom Patricia på den briljanta idén att jag handla ju förra veckan... då la jag kortet vid kvittot i köket, brevid kylskåpet! Trot eller ej, de hade ramlat MELLAN köksbänken och kylskåpet, alltså NADA plats emellan att komma in med nått och ta ut det.

Så i 20 minuter har vi försökt att lyfta ut våran jumbokyl/frys med ALLA saker i. Helvete vad min pojke är stark! ^^, men nu är vi ett bankomatkort rikare. Catchiiing!

g'natt.

Publicerad 2010-06-23 20:45:57 i Wilja 0-3 månader,

En dag i rålis!





  

  

  

  

Har haft en super mysig dag i rålis med lindah idag! fick ett sms imorse då hon frågade om jag ville följa med.
Självklart ville ja de! Skulle ju ändå upp och möta mamma/mormori stan på en lunch. Så Lindah gjorde oss sällskap! Mycket trevligt^^, sen blev de strul.

Polisen stoppade hela gröna linjen mot hässelby/alvik! Någon som vet VARFÖR? så satt och vänta i evigheter innan jag kom på den briljanta idén att blåalinjen åker ju också förbi fridhelmsplan. Märks att ja bott från stan alldeles för länge! Satte oss ner sen och bara chillade. Fram med parasollen till ungarna, sen låg dom där under och gottade sig!

Helt sanslöst hur FORT det går! Kommer ihåg Elias som ett litet spädbarn.. Nu 6 månader med TÄNDER! Hjälp..

Har haft en super dag med andra ord! tillbaka till Södra, en kaffe senare så satt vi på tåget hem igen.
Kom nyss hem till min sjukling här hemma, han har dragit in tv:n till sovrummet och ligger nu i sängen och spelar tv-spel... Men han har städat FIIIN fint här hemma! duktiga han.

Imorgon ska ja hämta KLÄNNINGARNA från nellys också! hoppas att dom sitter bra, liten strl.... Hoppas jag får på mig dom!

Publicerad 2010-06-22 12:32:46 i Wilja 0-3 månader,

Min finilini.





  

  

Här är hennes fiiina klänning som gammelfarmor skickade till Wilja från Blekinge! Hur fin som helst.
Nu ska lillfamiljen ut och äta en frukost kl 12.. bra va? tokfint väder! så vill inte sitta här inne och uggla.
Lillans feber är sådär, den är låg.. och hon är lite trött. Men inte så gnällig, så hon somnar nog in på en promenad i vagnen. Få lite frisk luft!

Hörs av sen!

Publicerad 2010-06-21 22:46:35 i Livet i Gnesta,

Gonatt!





Haft en urmysig kväll hemma hos Madde och Magnus å lill E. Lagade hemmagjorda hamburgare och satte oss och åt på balkongen. FAN vad jag saknar att ha en balkong måste jag säga! :( Vi har också fått atopp i vasken.... Så simon har öppnat upp rören, och nu luktar der som Günter har spytt i hela lägenheten, lagom till sovdags också!"/

Wilja har varit supersnäll hela dagen, hon har inte märkt av sprutorna speciellt mycket.
Utan hon va lite varm, gav en supp ifall att den skulle bli högre. Och nu har hon somnat sött i min famn :)
Min duktiga lilla tjej..

Klickade hem två superfina klänningar från Nellys idag också, tack vare att jag gick in på Malins blogg och hittade en som hon hade beställt. Tur att vi inte umgås utöver bloggen! ;D Sen hittade jag en till som jag bara ÄLSKADE, sen gick jag in på hennes igen, och efter en stund såg ja en länk, och klicka in! Och där va min vita dröm. Samma stil som den tjejen, grym med andra ord! ;D
Och till vilket pris då? Jo... ingenting! super billiga klänningar, men HUR fina som helst! De gillar vi i kassan.

  

Jag är inte den enda som har fått nått idag. Utan Wilja fick en SUPER fin klänning, byxa + två bodys av Simons farmor! De tackar vi så otroligt mycket för! <3

Publicerad 2010-06-21 14:53:24 i Magbilder med Wilja,

Magen 12 veckor efter Wilja kom.






  

  

  

Så här ser magen/kroppen ut 12 veckor efter Wiljas förlossning.
Det är helt otroligt hur kroppen återhämtar sig efter, utan att göra NÅNTING!
Äter som en jude, tränar absolut ingenting.. Kladdkaka efter kladdkaka!

Men ska komma igång nu till sommaren, ut och gå mer, börja göra situps igen och lite småsaker. Magen ser ju ut lite sådär alltså.. Men vad kan man förvänta sig egentligen? Hade ju så STOR mage under graviditeten, och huden har ju inte gått tillbaka ännu.

Hoppas jag inte behöver ta upp ämnet: BANTNING igen i denna blogg, för har fått FÖR många påhopp om det.

Publicerad 2010-06-21 14:38:44 i Livet i Gnesta,

Krigarprinsessan Wilja! <3



Jag hade med mig Madde & Elliot som stöd idag för denna förbaskade spruta! och de gjorde nog susen. Hade förväntat mig otröstligt skrik i evigheter...

Men.... tji fick jag! Min lilla fina satt där och kollade, och gnydde till lite! Såfort hon kom upp i famnen så va de som ingenting hade hänt. Hon stod upp i knät, pratade som vanligt! :D Så gjorde nog susen att pojkvännen hennes va där.. Hon kan ju inte visa sin mjuka sida förstår ni väl! ;D

Helt lugnt alltså.. Jag va mer nervig och hade ondare än henne! Men nu ligger hon och sussar så sött. Ska hålla koll på så att hon inte får hög feber nu. Kan ju förvänta mig att hon ligger och sover några timmar i sträck nu. Men sprutan va ingen match för Wilja! Så nu inför 5-månaders sprutan så känner jag mig inte alls orolig faktiskt.

Sen blev det en kaffe för mammorna på thekannan! Simon åkte till stan nu efter jobbet, ska hämta lite saker hemma hos hans föräldrar på Söder. Själv sitter jag hemma och är helt slut, är skitseg idag! Skjut mig lixom.

Ikväll blir det middag med M&M, ska kolla lite körkorsskolor nu också. Jag och Simon MÅSTE ta tag i det här! Jag har ju tillstånd och allt, likaså som jag bokade tid för intensivkurs och skulle köra upp som höggravid i Mars med Wilja i magen. Men de blev lixom aldrig av! Så nu jefflar.

Publicerad 2010-06-21 10:50:50 i Dagens Mama,

EGOOO!





  

  

  

  

Egomamman är i farten. Lillan har nu somnat i vagnen, nu bär det av mot BVC för tremånaderssprutan! Jag ser verkligen inte fram emot det. När dom skulle ta PKU-proverna på återkontrollen så fick Simon sitta där inne. Klarade inte av att se dom sticka henne gång på gång! Hur ska jag nu kunna hålla i henne när hon gallskriker? ush! Redan ont i mammahjärtat.

Hur blev era bebisar efter sprutan? gnälliga, trötta, febriga?
All hjälp jag kan få, så jag vet hur jag ska göra med liten inatt och ikväll om det blir alldeles för jobbigt för henne. Massa massa tips!

Tänkte också slänga in en bild på hur magen ser ut såhär 12 veckor efter förlossningen.

Publicerad 2010-06-20 16:47:52 i Livet i Gnesta,

Ja ja... Jag är en alkoholist som MÅSTE dricka?



Bruden från Stallarholmen?


Anonym SÅKLART:

alkoholen går över i modersmjölken, DÖRFÖR skulle aldrig jag, dricka medans jag ammar..även om det inte är mkt..så skulle Aldrig jag utsätta mitt barn för de...om du nu så gärna vill dricka tycker jag du ska sluta amma

Nu skriver du din idiot IGEN anonymt? Varför bara inte vara ärlig och säga vem du är?Jag bryr mig inte om du tycker att de är fel, för det gör inte JAG! men fortsätter du skriva anonymt när jag ber dig prata som en vanlig och ärlig människa tröttnar jag.

Åsikter kommer det alltid finnas, och de är jag glad över! HIMLA tråkigt om de vore så att alla vore likadana? men jag dricker NÅTT glas någon gång, och är de inte bättre för min dotter om jag ammar än ger ersättning dagligen? Och dricka nått GLAS då & då och hon inte tar skada av det?

Läs på och skaffa kundskap innan du yttrar dig, idiot.

SAMMA ANONYMA:

ja om du ska dricka när du ammar så tycker jag det e MYYCKET bättre att du ger ersättning...o ersättning e mins lika bra för barnet som riktig modersmölk

Men om jag får för mig att gå ut en kväll, och dricka fler en ETT glas vin så är det klart att jag ger henne ersättning? Men de kommer inte hända ännu för att jag är inte REDO och VILL inte gå ut och SUPA? ser ingen mening i det. Men jag tänker fan inte ta att jag är dålig för jag dricker ett glas vin?
Isåfall skulle nästan hela jordens befolkning vara DÅLIGA mammor som du kallar mig.

Och ersättning är inget altenativ för mig då jag ger min dotter den närheten hon behöver via amningen. Jag är GLAD för att jag har mjölk och kan amma.
Det är inte MINST lika bra, de är bra... Men inte lika bra! Så nu får jag väl skit för de också. Alla kan inte amma, punkt. Och då måste man ge dom ersättning, men kan jag amma... å dricker jag ett glas vin! Så FINE.

Sluta vara anonym, och du har samma IP. Så jävla fegt av dig! Slår vad om att du är någon i min 'närhet' som är så förbannat FEG som inte vågar stå för vem du är?

Publicerad 2010-06-20 15:56:05 i Livet i Gnesta,

Fan har jag blivit huggen av?





HJÄLP MIG DJUREXPERTER!

Igår satt jag och fikade, hade w i famnen och ammade. Plötsligt så bara sticker och svider de till av bara tusan! SHIT tänkte jag och hoppades att de inte va en geting. (tok-känslig!)
Kollar ner och ser att det hänger ett djur i mitt gäddgäng, med två taggar och liknar en skalbagge, ben och skimrande svart skal. Slår undan den hårt som fan och sen BRÄNNS det och ilar över hela armen.
Kröp på alla fyra för att försöka hitta den, men den fanns inte nånstans.

Det brände hela kvällen, men tänkte inte mer på det. Gjorde ont, som ett blåmärke.
Men när jag vaknade idag ser de ut såhär! Det stramar, och de ser ut som en extra arm! Skitsvullet.

De känns som man fick en spruta igår, vaccination, då man är sådär stel i hela armen och i fingrarna.
Är de farligt tror ni? Då jag ammar tänkte jag på! Bör jag kolla upp det här?

Vet ni vad de kan vara? :(

Publicerad 2010-06-20 15:47:31 i Mina tankar,

Detta tycker JAG!





Så, nu ska jag vara ärlig och säga vad jag tycker och tänker om alkohol i samband med amning.
Jag tycker att det är helt okej att dricka 1-2 glas vin eller en cider medans man ammar under en hel kväll. Vem känner sig ens berusad av det? absolut skulle jag aldrig någonsin dricka mig full och amma mitt barn? bättre än så borde ni också förstå. Som ni ser så publicerar jag mina dåliga kommentarer om man kan säga så. För jag vet att jag inte är en dålig mamma till min dotter.

Och ni som sitter där hemma, helt ärligt! Har ni ALDRIG setat på middag med vänner och inte druckit ett glas vin? herregud, det är inte farligt.
Min barnmorska sa att ett glas vin UNDER graviditeten är inte heller någon skada för bebisen. Men det tyckte jag va fel och smakade inte en droppe medans jag hade henne i magen.
Men nu efter och när hon är strax tre månader? så ge er! Jag är INTE en dålig mamma för vi sitter på en balkong och smuttar på vin när barnen sover för natten?

Min syster som är över 30 har tagit vin, hennes vänner dricker vin! Och dom kallas inte dåliga mammor? Är det för att jag är 20 och dricker vin som det är fel?

Hur som haver....

Jag tänker unna mig ett glas vin MEDANS jag ammar utan att jag behöver kallas för en : DÅLIG MAMMA.
och snälla.. skriv inte dolt, tycker det är jätte intressant att ha en diskussion och vill gärna svara på era kommentarer och höra varför? De är lite smått patetiskt med dessa anonyma känner jag.

Jag kallas för en dålig mamma... Jag har inte varit ute en enda gång sen hon kom, jag har inte ens lämnat henne för några timmar? På sin höjd har jag varit och solat och lämnat henne till hennes Pappa! Då har jag varit borta i 15 minuter? ... Finns så mycket annat! Tänk er för :)

Publicerad 2010-06-20 12:27:15 i Wilja 0-3 månader,

Min stora starka tjej!





  

  

Min lilla tös är verkligen inte min lilla längre! Hon vill INTE ligga på mammas bröst å kramas, hon vill inte sitta lutad mot min mage längre, inte sitta i mammas knä. Utan hon häver sig upp från sittandes tills hon STÅR! Sen sitter hon nästan själv? fan hon är inte ens tre månader! och har hon bara lite stöd vid rumpan så sitter hon? Och hon STÅR när jag håller i hennes ENA hand? SKA dom kunna de här? de har ingen berättat för mig iallafall! Min bebis kommer fan snart springa runt här hemma, och jag har inte njutit tillräckligt... vill kramas, bära, pussa och mysa mer med lillskrutten.

Ursäkta, sitter där och bresar osminkad och jävlig. Hey! thats me.

Publicerad 2010-06-20 11:28:08 i Livet i Gnesta,

Bland underbara kommentarer finns idiotiska.



Jag har fått så många UNDERBARA kommentarer av er som gör att jag blir tok lycklig och bara VILL skriva mer! och jag vill försöka svara till er alla. Men nästan ALLA av er KAN jag inte svara till. Och det gör mig tokig! :(

Speciellt till: Tittie, vem är käre du? vill tacka lite.

Sen så får man ju självklart höra en å annan idiotisk kommentar. Som tex:

Du borde inte få bli mamma, oansvarig, du dricker ett glas vin på en LÖRDAG kväll fast du ammar?

Självklart gör jag det? tösen är nästan tre månader! Har inte druckit en droppe under graviditeten, och inte en droppe efter förns nu de sista veckorna till middag osv. Och jag har ALDRIG druckit mig full kära du. Skulle jag vilja de så FINNS det ersättning att ge. Men NEJ, för ETT eller TVÅ glas är absolut inga problem.

Så kalla mig ALDRIG för en dålig mamma för jag dricker ett glas vin till sällskap?

Publicerad 2010-06-20 11:06:55 i Livet i Gnesta,

Och så va Söndagen här!





Jag behöver verkligen Simons telefon, alla bilder ligger inne på den.. får alltså vänta tills 8 ikväll! GAH "/
Ni ska få se att Elvis har återuppstått från de döda.

Hur ofta får man vänta på att sin BABY ska vakna? Wilja har sovit som en stock och jag har varit pigg, men har inte velat väcka henne. Så jag har legat kvar me henne i sängen och snosat. Världens bästa start idag<3
Mamma är nog kär i sin egna dotter?! de är ju inte klokt.
Nu Ligger liten fortfarande här brevid mig å pratar me sig själv..Ser ut som om att ögonen kommer ramla ihop vilken sekund som helst. Min lilla tröttmössa!

Shit vad jag vill göra grejer, första sommaren med lill w här, klart att man inte vill sitta inne hela dagarna? Simon kommer ju jobba större delen av sommarn. Men jag och Madde tänkte iallafall ta oss till norrtälje till hennes landställe ett par dagar med kidsen. Så mysigt att få komma bort på en minisemester. Simon är ju ledig i slutet, i augusti. Då får vi allt ta och hitta på massa hyss! :)

Idag blir de lugna puckar för oss här hemma. Fårse vad vi ska hitta på. Tips och förslag? Tack!

Publicerad 2010-06-19 19:46:25 i Livet i Gnesta,

Underbara mysiga Lördag!



FASIKEN VA UNDERBART MED ALLA ERA KOMMENTARER OCH ER HÄRLIGA RESPONS! :) Blir helt överlycklig!

Nu kommer jag dra igång bloggen på allvar igen, nu har vi internet och inge skit ska få hända med det.
Sitter här hemma hos Madde nu och väntar tills Simon kommer komma hit från jobbet. Sen så blir det basta för grabbarna och ett glas vin till oss morsor!

Och ikväll när jag kommer hem så ska jag sätta mig ner och läsa och svara på alla era kommentarer. Vet att jag har varit sämst på det på sista tiden, varje gång jag haft internet så har jag bara skrivit ett snabbt inlägg och sen loggat ut igen. Men nu har jag tid! Framför allt att simon jobbar hela dagarna, så jag har ändå inge annat å sysselsätta mig med! ;D

Idag så satt jag och Wilja på nellies och drack en kaffe och åt en smörgås! Sen så blev de mat här hemma hos mange å madde. Har haft en heldag här med två supersnälla bebisar.

Skriver sen när ja blitt runt om fossingarna! ;D Lägger också in en bild eller två.

Publicerad 2010-06-19 11:28:59 i Wilja 0-3 månader,

VILKA ÄR NI SOM E KVAR?





(Notera att min prinsessa ser LEDSEN ut nu)


Nu undrar jag vilka ni är som fortfarande följer min och min mammas blogg?
Hon har ju som sagt inte skrivit sååå mycket för vårat internet har bråkat här hemma.
Och läsarna har försvunnit.. *POFFFF* .

Så ni som är kvar, LÄMNA ett avtryck! Varför läser ni, ni måste vara r i k t i g t  trogna?

Publicerad 2010-06-19 03:53:40 i Livet i Gnesta,

Vaken!!!



Vad I helvete gör jag vaken när både Simon och wilja sover som två stockar? Fåglarna kvittrar och här ligger jag och har ångest över att de faktiskt är en dag imorgon också! Och jag SKA upp för att de är fint väder. Varför la jag bara inte mig när jagva monster-trött som jag sa? Har legat sömnlös me dessa förbannade jävla mygg nu....

Publicerad 2010-06-19 01:19:35 i Livet i Gnesta,

Vinna på lotto å köpa hus..



 

  

  

  

Hemklickat....

Jag får INTE gå in på denna sida, blir ju knäpp! Tur att de mesta va nedsatta priser!^^, men nu ska vi få de fint här hemma så vi kommer någon vart.

Jag har nog aldrig velat köpa ett hus lika mycket som nu! De vore verkligen drömmen.. Ett renoveringsobjekt som kommer se ut EXAKT så som vi vill.
Gammalt blandat med nytt.. Lantligt och romantiskt! Visst är jag fjantig?

Publicerad 2010-06-19 00:51:26 i Mina tankar,

Döm, gör va ni vill..





Att bli förälder.. Den riktiga sidan!

Att bli mamma har varit det mest omtumlande jag någonsin varit med om. Det går inte att sätta ord på! Under graviditeten så går man och längtar, tänker, spekulerar, man tror så himla mycket. Första gången man hör hjärtljuden, den lyckan och den glädjen? Under hela tiden så har Simon stått utanför och lyssnat på mig, hur jag känner, hur jag tänker, hur jag mår! Han har anpassat allt efter mig och mina behov. Han har klappat på magen, han har pussat på den, han har längtat efter henne. Men jag har alltid haft henne nära mig både när hon bakades och nu efter! Jag kan inte ens förstå hur jobbigt det är för Simon som inte har de där bandet till henne ännu, han älskar henne över allt annat givetvist. Men han kan inte trösta henne ännu på samma sätt som jag kan. Och jag tycker han är så stark som orkar stå ut med mig just nu! Han är så stark som orkar hålla i Wilja när hon skriker fast han vet att han inte kan trösta som jag. De kan ta timmar för honom att få henne lugn om hon har raseriutbrott. Han står ut, vjyssar, gullar, sjunger, går runt. Men de spelar ingenroll vad han gör. När jag tar henne, så stänger han in sig i rummet en stund för att han är ledsen och vet inte hur han ska göra!

Men han försöker gång på gång även om hon bara skriker! Och för mig är det de starkaste någon kan göra.
Om Wilja vore så med mig skulle jag tillslut inte våga hålla i henne? För jag vet att hon bara kommer att skrika.

Och ibland så är det lätt att jag glömmer bort honom.. Jag får all min närhet av Wilja, jag gosar, hon ammas, hon ligger på mig, jag bär på henne! och när hon somnar, så vill jag ha den där lilla tiden för mig SJÄLV! Som att måla naglarna, göra inpackningar i håret, raka benen! Ja, ni förstår.. Och de första som slår mig då är inte att lägga mig och kramas även om de kanske är de jag BORDE prioritera! Jag blir knäpp på mig själv för att jag känner mig så jävla egoistisk som bara tänker på mig själv! är jag ensam att känna som jag gör?

Och när vi ska lägga oss är jag oftast så slut så att jag somnar när jag ammar henne..

Jag försöker att ge honom tid, men ibland är det inte nog... och där går han vid sidan av mig och wilja, och kan inte trösta, får inte den närheten han vill av mig? :( Det handlar inte om att jag inte vill vara med honom, jag vill det mer än ord kan förklara! Jag har bara ingen ork, och allt handlar om att prioritera henne, prioritera att de är fint hemma.. Men vill inte glömma bort honom, han är allt jag har.

Publicerad 2010-06-19 00:38:06 i Livet i Gnesta,

Monstertrött morsa!





Nä, nu förstår jag inte på mig själv. Sitter här och är helt monstertrött! Både Simon och Wilja har somnat som stockar och här sitter jag och läser en mängder med bloggar. Ska dock inte gnälla, fick sova till klockan TVÅ idag! Notera det. Första gången sen långt innan graviditeten, men de va så för jävla skönt. Wilja va lika glad hon, låg och pratade med sig själv, gnydde när hon va hungrig, åt på händerna... och somnade så småningom om igen.
Hon älskar att ligga brevid och pilla bara, så kan hon ligga i en timma i sträck och bara kela!

gränslöst så mycket man kan älska sitt barn.

Imorgon så börjar Simon på fjällgatan igen, två tolvtimmarspass framför sig, sen jobb i 8 dagar i sträck. Kul att jag kommer få se honom? hua! men man får mysa allt man kan såfort han är hemma och uppskatta de då istället.
Hörde rykte om fint väder imorgon? ;D Så får se vad man ska ta och hitta på. Ta sig till Stockholm kommer vara rena mardrömmern med detta jäkla bröllop som väntas! undra om dom kommer kunna somna inatt?^^,
Står ju till å med på tågen att de kommer vara förseningar pga kronprinsessans bröllop.

Publicerad 2010-06-18 18:51:04 i Bara Patricia,

Lite ord från min sida!







Visst är hon vacker?

Den här tjejen träffade jag för inte alls längesen.. Hon gick förbi oss på tåget med en skrikande bebis och ja sa till Simon: ÅH, snart är det våran tur! <3
När Wilja va 8 dagar gammal så åkte vi från Stockholm, och i Tumba så hoppade hon på samma vagn som oss! Det tog ett tag.. Men sen när vi kom till Järna så började hon prata med oss, om hur gammal vår Wilja va o så.
Sen så gick dessa minuter SÅ snabbt och vi fick inte reda på så mkt mer.. Men genast tänkte jag: Shit, hon är ju helgo!

Så kollade jag i bloggen, wips så fanns det en kommentar där! å visst va de från Madde, skitglad som ja blev så gav ja henne mitt nr, eftersom vi inte hade internet hemma. Sen kom de där sms:et, och sen dess så har vi så gott som umgåtts varenda dag! Och fortfarande blir man lika glad telefonen piper till, känns som en sån där förälskelse ni vet? ;D

Om jag ska beskriva dig med ett ord så blir de genast: Värme!

Du är den du är, och du står på dig! oavsett vad folk tycker och tänker, så är du alltid du! Och även om du har andra omkring dig, så beter du dig aldrig annorlunda. Därför känner jag igen mig så sjukt mycket i dig! Allt.. Hur vi va i skolan, tonåren, lika idiotiska, men ändå snälla på nått sätt?
Att bara känna den känslan som ja kan: Henne kan jag berätta ALLT för... Och bara de efter några veckor?

Du är en sån person som jag aldrig under några omständigheter kommer vända ryggen till.
Och du är en sån person som jag alltid kommer vilja ha vid min sida, även vad som händer.

Madelene och Elliot... Ni är nog dom bästa! Kläm in mange på ett hörn också ;)

Publicerad 2010-06-18 12:11:12 i Wilja 0-3 månader,

Vad Wilja kan!





  

  

Att vara mamma är verkligen det bästa som någonsin hänt mig!
Det händer så mkt med våran lilla skatt på bara några veckor, de känns som hon har blivit flera ÅR äldre! Det börjar verkligen bli så roligt nu! =) Det har varit mysigt från dag ett, men hon är ett litet barn nu! En egen liten Vilja och personlighet som kommer fram mer och mer för varje dag. Man kan skratta med henne nu, och inte åt henne! Ser fram emot tiden då hon bara växer och växer. För varje dag är en ny upptäckt!

Wilja två och en halvmånad kan nu:

Stå helt själv, man håller bara i hennes händer och inte under armarna! Har en STADIG bebis som bvc säger, tidig och vill upptäcka allt.
Wilja kan också rulla från rygg till mage, men kan inte flytta sig! Så de blir PANIK :)

Hon har lärt sig att hitta sina händer.. Så hon slukar dom gärna! ;D
Hon håller ögon kontakt och skrattar såfort man ler tillbaka mot henne.

Hon låter varje sekund hon är vaken! Ingen tyst bebis de här inte. Mitt energiknippe <3

Och våra lugna nätter här hemma funkar fortfarande strålande! Idag sov hon till 11.00 med lite snutt på morgonen, sen har hon sovit. Under nätterna äter hon ca 1-2 gånger fortfarande. Men somnar kring 21.00 varje kväll. Dags och börja lite mer med rutinerna snart!

Wilja väger nu: 6370 gram
Hon är: 58,5 cm lång
Hon har: 41 cm kring huvudet.

Publicerad 2010-06-18 11:55:18 i Välkommen hem till oss!,

Små små projekt här hemma!





  

  

  

  

  



Lite nytt här hemma, har inte lagt upp alla bilder. Men ett litet smakprov! Dock med mobilkameran, så inte allt för bra bilder. Men vi är LÅNGT ifrån klara från att ha de som vi vill. Men en sak i taget, sen kommer vi att stormtrivas! ;D Har lite mer nytt i sovrummet, både på Wiljas del och våran egna.

Nu blir de till nästa projekt: Måla om, slipa, fixa och trixa.
Fan jag älskar att ha dessa projekt hemma när man är mammaledig! ;) De blir så mkt roligare att vara hemma.

Publicerad 2010-06-18 11:38:43 i Wilja 0-3 månader,

Simon har blivit 20 också!





  

  

  

  

Vi har haft riktiga toppen dagar senaste veckan! I Måndags så blev min underbaring hela 20 år gammal :) Så eftersom Simon skulle jobba Måndan så firade vi honom på Söndagen hemma istället! ;D Så lördag natt så satt jag uppe och blåste i ballonger för fulla muggar, serpentiner överallt! Han fick ett riktigt barnkalas när han vaknade upp kan man säga. Tårta på sängen fick han också, så han fick önska sig nått och sen så blåsa ut ljusen!Sen åkte vi upp till Stockholm för att fira honom hemma hos hans familj. Mysigt de också, ÄNNU mera tårta! Eller glass och jordgubbar, gott de också. Satt och prata och alla fick gosa lite med Wilja<3

Sen kom vi hem till Gnesta och blev bjudna på födelsemiddag av Madde, mange & Elliot! MMMM säger jag bara. Till förätt så blev det inlindade bacon med champijoner och vitlöksbonjour i. Fyfan va de smakade gott! sen blev de färskpotatis med hemmagjorda pannbiffar, och glass med sås och frysta bär till efterrätt. De tackar vi för underbaringar! ska återkomma till dom lite senare.

Sen på Måndagen blev de så att han va hemma från jobbet iallafall, och då kom ju även hans presenter som jag hade tänkt ut! ;D Från Wilja fick han: Ett inristad halsband med långkedja där de står: älskad pappa och av mig fick han en parfym och en as fin jacka! :D Så han blev hur nöjd som helst.

På kvällen så bjöd viii hem våran andra hälft på middag! Här ska de bräckas som i solsidan! ;D

Förrätt:
Blev inlindad honungsmelon och getost i parmaskinka, sen ringlad honung över med rostade pinjenötter.
Middag: Färskpotatis med lax, och kall creimefresh sås till. Med honung, vitlök, gräslök, salt, peppar, vinäger å olivolja i.
Efterrätt: Vaniljglass med krossad digestive i, varma jordgubbar över och chokladsås.

Så nu ska vi ha middag en gång i veckan här å bräcka varandra! :D Kommer nog inte gå, för vi tävlar mot de bästa. Lägger in mer inlägg så ni ser vad vi sysslat med.

Publicerad 2010-06-18 11:18:16 i Livet i Gnesta,

Zombiewalk, update från veckan som gått.





  

  

  

fÖRRA VECKAN SÅ VA DE JU Zombiewalk i stockholm! Och självklart så skulle min bror gå med i tåget och lurade även med våran systerdotter. Så jag Gosia och barnen åkte upp till stan. Satte oss vid medis och sminkade den söta lilla flickan som såg ut som... gudarna vet vad sen! Sen gick dom från Medis till, gamlastan, t-centralen och iväg till rådmansgatan! =) SHIT va mkt folk de va, och började regna såklart. Så vi fuskade och tog t-banan till stan där vi sen mötte upp Mois och Bartek för en fika! Sen blev de tåget hem igen, och överaasskade hjärtat med lite roliga saker vi hittade på stan! Tror att de uppskattades, smakade gott iallafall! ^^,

Publicerad 2010-06-17 22:28:59 i Wilja 0-3 månader,

Wilja ska döpas!



¨

Japp, nu har vi äntligen Wiljas dop inbokat! Den 24/7 är det dags, en Lördag! =) Simon och jag har ju velat fram och tillbaka om hon ska döpas eller inte, om vi ska ha en namngivningscermoni istället och så. Men sen så kände vi det, blir hon döpt så har hon friheten själv sedan att välja vad hon vill. Jag är ju inte döpt, och lider inte av det satt säga. Men iallafall! Sen så får vi ju prästgården till fika efteråt, upp till sju timmar! Så det är ju ingen stress därifrån. Tänkte bjuda på saft, te, kaffe, bullar, kakor och lite tårtor! =)

Vad har ni haft för fikabröd till era dop?

Så med dom allra närmsta vännerna + familj så blir det ca 50 bjudna. Så nu får ni se om de dimper ner ett kort i brevlådan eller inte! ;D

Sen så har vi blivit bjuda till Elliots dop den 10:e , så då får vi lite försmak!

Publicerad 2010-06-10 18:54:30 i Wilja 0-3 månader,

Underbara barn!





  

  

  

  

  

Haft en tokmysig dag idag! Vaknade upp och de va alldeles grått och mulet ute, helt hemskt! Men madde messa och fråga om jag ville komma ut. Självklart ska Wilja få träffa sin lille Prins Elliot! :) Så på med kläder och ut i burret. Fika och prata en massa skit! Jätte mysigt =) Alltid lika kul å träffa er.
Sen så gick jag hem, och lyckligt nog så va Simon redan hemma från jobbet!! :D
Så eftersom vi ska fira allt i helgen, förlovning, ett årsdag, hans 20-årsdag så bestämde vi oss bara för att käka lite på Nellies! Så tacotallrik till mig å sallad till honom. Borde vara tvärtom? äsh! är inte den som är den satt säga, ja är lätt den andra!^^

Ikväll blir de bara mys och lite film, alltså inge ansträngande alls.
Imorgon ska Simon å Mange dricka bira å basta! Han har de bra han ;D

Publicerad 2010-06-10 10:00:27 i Bara Patricia,

Idag är det våran ETTÅRSDAG!


















C a rS i m o n  E l i s  B r a n d é(v) P a t r i c iN a t h a l i L i n d h

Idag är det INGEN vanlig dag, för idag är det min och Simons ETTÅRSDAG! <3
Vilken känsla... Vilken otrolig jäkla känlsa? Kan inte tro att det är sant! Känns som att han alltid har funnits här, men de har han inte? idag är det ETT år sedan jag såg det vackraste ansiktet som jag någonsin sett. Idag är det ett år sedan en underbar kille kom in i mitt liv, och som skulle stanna och ge mig den mest bedårande lilla flickan som finns.

Idag för ett år sedan så ändrades mitt liv så radikalt! från att gå från 'party on sture' till en Mamma och som sambo, och att vara förlovad? Jag vill inte ändra ett enda val! Är så stolt över oss båda hjärtat. Fan va vi är starka!

Vi har klarat tre olika flytter tillsammans... vi har bott i en liten bunker hemma hos min pappa när jag va ett pmsmonster, vi har haft det kämpigt med jobb & ekonomi, vi har nått motgång på motgång, men ändå så står vi här idag och jag är kärare i dig än vad jag nånsin har varit!

Det är verkligen menat.. allt har sin mening, och jag är bara så jävla GLAD över att jag och Mimms beslöt oss för att ta in en sväng på BERNS, annars hade du aldrig skickat iväg drinkar till vårat bord! Och som vi båda sa, vilken jävla tur att du blev dumpad, annars hade du aldrig gått ut! :D
Då hade jag aldrig fått chansen till att träffa dig, och då hade vi inte haft de vi har idag.

På ett år har vi hunnit med så mycket.. Och har nästan en bebis på tre månader? här går det undan! Men ångrar    i n g e n t i n g.

Publicerad 2010-06-09 22:14:31 i Wilja 0-3 månader,

Gränslösa kärlek!





Hur känns det att vara mamma till en fantastisk tjock bebis efter två månader?<3

Beslutet att bli förälder var en självklarhet för mig från första stunden vi fick reda på att du låg i mammas mage. Visst har man tvekat då & då, man har oroat sig. Med tankar som: Kommer jag klara det här?, kommer vi klara oss ekonomiskt?, hur ska det gå?, kommer jag och Simon hålla tillsammans?
Det går inte att svara på! Man kan aldrig veta hur framtiden kommer att bli, hur mkt man än planerar så kanske idyllen rasar samman en dag. Men lev varje dag och älska varje ögonblick istället för att planera något som inte går att planera.

Vi kommer säkert göra miljoner fel i hennes liv, saker som vi kommer vara stolta över, och saker vi kommer vara mindre stolta över. Vi kanske kommer ha perioder med kämpig ekonomi, vi kanske kommer ha stunder där vi sliter av varandra håret. Men vi kommer alltid att vilja hennes bästa! och våran lilla tjej är alltid prio ett.

När Wilja las på mitt bröst så va de en gränslös kärlek på en gång, den känslan? oj! Det går inte att förklara. Varje morgon jag kollar på henne så förstår jag fortfarande inte att hon faktiskt är våran? femtio procent mamma och femtio procent pappa? vilken känsla! Det är så mäktigt att det inte går att finna ord till..

Under dessa två månader så har jag och Simon verkligen kämpat! Att hitta rollen, att försöka få tid med varandra, hitta rutiner så att dagarna ska flyta, så att hon ska känna sig trygg. Allt handlar om henne och hennes behov, och det är knappt förns nu vi har hittat tillbaka till 'dig och mig' och inte bara Wilja.

Det är inte längre bara jag och Simon, och ibland har det varit svårt för oss båda att inte riktigt tiden finns till för oss, att man så lätt glömmer? man är trött.. man orkar inte, hon vaknar! ja.. ni förstår vad jag menar?

Men vet ni? De GÅR! och de kommer bli bättre, för nu har vi rutin på det hela! Och vi HAR tid för varandra på ett sätt som vi tyckt varit svårt innan. Glömmer man kärleken och närheten till varandra så funkar det inte? Då är det som att leva tillsammans med en vän? De är ju lixom de där pirret och kärleken till varandra man vill åt! Och det är helt jävla underbart me andra ord :)

Annars så är Wilja världens goaste lilla tjej. Vi har verkligen haft en sån läskig tur med henne hittils. Två nätter på 10 veckor som vi INTE har fått sova! Hur sjukt är inte det? Klockan 8 varje kväll så gör vi kväll här hemma så hon får komma till ro. Med undantag om vi ska göra nått såklart! Sen somnar hon ca kring halvnio. Sover fram till 2-3 på natten och äter en gång, vaknar 6 när Pappa går till jobbet och äter. Sover fram till kl 9-10 på morgonen! Så ser de ut, ibland sover vi lite extra länge och tar sovmorgon.

Vi har kommit fram till att sammanlagt under en HEL dag skriker hon MAX en timma! Men de kan ändras lika fort som jag sa det. Men som alla säger: Ni vet inte hur det är att ha barn ännu.... Och nu är vi plötsligt livrädda för att skaffa syskon till Wilja! ;D kommer bli en riktig grinbebis då säkert.

Att bli mamma är det mest fantastiskaste som hänt mig under hela mitt liv! och jag ångrar inte ett ögonblick över att jag och Simon tog ett så snabbt beslut, det va de rätta! Han är den rätta, och han är den jag VILL leva med! Även om vi går skilda vägar om 5-50 år så vet jag att han alltid kommer finnas här för både mig och sin lilla tjej. Den finaste killen som någonsin vandrat i ett par skor!

Jag älskar er.

Publicerad 2010-06-09 18:52:05 i Wilja 0-3 månader,

Ingen rolig rubrik





  

  

  


Lite bilder från idag! Åkte som sagt ut till Camilla och ut till hästarna. Gud, de är ju drömmen att bo sådär? Ett litet hus precis vid ett litet stall. Gröna och underbara hagar så hästarna får ro.. Inga massa människor överallt och nåra hästar på tillridning? ÅÅH! vill så gärna. Pappa simon får jobba hårt nu!^^, nedå. Men va hur mysigt som helst! Sen blev de lite fika me Lotta och Mimmi på nellies innan dom skulle åka hem till K-stad igen.
Nu så är vi hemma och bara ska ta de lugnt heela kvällen lång och bara njuta.

Fan va jag älskar mitt liv! och jag vill inte ändra på en enda sak. Inte EN ska ni veta! <3

Och imorgon är det en speciell dag för mig och Simon.. Vi firar ett HELT år tillsammans och har redan en underbar liten flicka som vi avgudar. Våran egna prinsessa!

Publicerad 2010-06-09 15:06:36 i Wilja 0-3 månader,

Min lilla going!





  

Vart har de fina soliga vädret tagit vägen? vaknade imorse av att solen bara löös in i sovrummet och de såg så läskigt varmt ut ute! Sen så tog vi på oss kläder och gick ut, och fasiken! Där ute va de ju molnigt och blåsigt :(
Men lika glada är vi för det! Och Wilja hade som tur på sig klänning och varmkofta.

Nu så slängde vi in lite mat åt simon i ugnen, in i duschen för oss och sen iväg till stallet. Ska mysa lite med hästarna hos Camilla! Simon är en fegis och tror att hästarna är en variant av elaka tigrar med vassa tänder.
Så äta kaka och ha de bra med underbara familjen Misiorny! =) mimms åker hem idag. Å gud va ja inte gillart! Fan nu är de dags å skaffa lägenhet här igen baby. Vi saknar dig!

Publicerad 2010-06-09 10:09:35 i Wilja 0-3 månader,

En sånhär dag bara älskar jag!





Godmorgon folket säger lilla W!
Hon ville nog sova längre, men solen lyste in i sovrummet så fick panik över att ligga i sängen och sova hur länge som helst.
Idag så blir det ett jäkla fläng! ett... måste s t ä d a  nu är de så att Mimmi, en hund, jag och en bebis + Pappa simon här hemma. De funkar lixom inte så bra! de blir lätt så stökigt!^^,
Men nu blir de att ta en dusch, sen blir de att klä på sig, seeen så.... klippa lilla söta Lotta! (Mimmis mamma) sen att ta en kaffe på kannan, en hel kanna helst. Sen så.. är de faktiskt Mollys bal som vi ska kolla in.

Jag har fortfarande Svergies snällaste unge. Jag och Mimmi har räknat ut, sammanlagt under HELA morgonen, dagen & natten så skriker Wilja kanske i en timma! EN TIMMA på 24 timmar. Trodde min lyx skulle försvinna, och de bara var rena rama turen att vi fick sova hela nätter, men icke!

Rutinen har hållt i sig, runt 22.00 somnar hon för natten och TOKSOVER! Då går de att flytta runt på henne hur som haver utan att hon vaknar till liv. Sen är de matdags kring 04.00, och sen vid 07.00 sen somnar hon om till mellan 10-11. Så förbaskat olidligt skönt! Sen har vi dock en jäkligt livlig unge under dagarna som inte sover så mkt! ;D men de är de värt !

Wilja två månader kan:
Greppa
Rulla från rygg till sida
Kolla efter mig
Skratta / ler med hela ansiktet
tuggar på händerna så dregglet bara RINNER!
Sitter upp i knät helt med lite stöd under armarna bara.
Ligga på mage och få upp hela huvudet.

Publicerad 2010-06-09 00:23:51 i Wilja 0-3 månader,

Tio hela veckor idag!







Grattis Mammas och Pappas lilla troll! <3

Idag är våran skatt redan tio veckor gammal! Ska tiden verkligen bara rassla fram såhär fort? Idag är de tio veckor sedan du låg såhär på mitt bröst och vägde 3220 gram... och nu är du en stor flicka på 5730 gram?!
Kan inte förstå.. Det finns inte en människa som kan förklara för dig hur du kan känna för ditt ofödda barn, det är helt magiskt! Varenda dag med våran lilla tjej är en gåva, mamma får en present varje dag hon slår upp ögonen och ser dig ligga här framför henne.

Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna älska en annan människa lika högt som jag gör, jag skulle kunna ge henne hela mitt liv! skulle offra allt för hennes skull.. allt i hela vida världen! <3

Wilja 8 veckor gammal: 5730 gram
Hon va: 55,5 cm lång
Huvudomfång: 40,1

Har inte varit på BVC på två veckor, ska dit den 21:a igen då hon ska få sin tremånadersspruta också.

Publicerad 2010-06-08 21:09:10 i Wilja 0-3 månader,

En dag i stan med Mimmi! ^^,





Har också äntligen satt i lite hår. Dock så satt jag i det själv, så de är lite sisådär! Men bättre än ingenting. Lite svårt att sätta i 150 slingor själv, men ja klarade av de! ;D Så ja känner mig duktig!
Fikade på muggen idag med Mimmi, åkte till ambassadörsakademins utspring idag, min å mimms gamla skola. Så gick från djurgårn till söder, så skönt att vara ute och promenera! lite foton blev det också. Tjihoo!

  

  



Publicerad 2010-06-08 21:01:10 i Livet i Gnesta,

Min underbara! <3





  

Nu va stunden kommen kände jag och Simon, den 5/6-2010 så bestämde vi oss för att vi skulle förlova oss. Efter så mkt prat, så kände vi att de va de ända rätta! Vi har ju lixom gjort ALLT under ett år, så varför inte?

Är så otroligt lycklig, och det kan verkligen inte kännas bättre! Kunde inte finnas ett mer perfekt läge än detta..
Att det pirrar ända in i benmärgen även om vi bråkar då och då.. de pirrar ända in i benmärgen bara vetskapen att du finns här hos oss? Älskar dig mer än ett enda ord kan beskriva.

Tack för att du är du, och tack för att jag har fått lyckan att spendera mitt liv tillsammans med dig!

Carl Simon Elis Brandén, jag älskar dig nu och föralltid.


Publicerad 2010-06-08 20:55:57 i Wilja 0-3 månader,

Wilja lilla!





Älskade lilla tokunge! Gud så vi älskar dig, av hela våra hjärtan. Du är ljuset i hela mammas liv! hur har jag kunnat leva utan dig tidigare? du förgyller varenda andetag jag tar! <3

Publicerad 2010-06-08 20:54:13 i Livet i Gnesta,

Gnestadagen är förbi.





  

  

  

Sen kom vi till denna dag, denna magiska dag för alla Gnestabor! Den största händelsen på hela året, nämligrn Gnestadagen! Som är så förbannat överskattat så de finns inte, dock Simons allra första av många? haha!
De är den dagen då alla barn äter sockervadd och blir alldeles snurriga av alla karuseller. De är en dag då många smakar på alkohol för första gången, gömmer sig i parkerna och krälar omkring på marken! den dag då jag BÄVER mig för, att Wilja ska göra nått dumt och bli alldeles för full och ingen tar hand om henne? shit, ont i hela hjärtat.

Vaknade ganska tidigt, och poff på med kläderna och iväg ut! marknad över hela gatorna, allt är avstängt, människor överallt och ingenstans. Mimmi och Siri kom ner, likaså syster och barnen! Så hade de riktigt mysigt ändå. Blev dock inge barbados och Alex moreno uppe vid ishallen för oss. Utan hundvakt åt siri istället för mimmi svängde sin härligt gravida mage! ;D

Gick hem till Mange, madde och Elliot och mös istället till ett glas vin. SÅ mkt mer uppskattat kan jag lova!

Publicerad 2010-06-08 20:07:29 i Wilja 0-3 månader,

YIHOOO!!





  

  

  

  

  

  

  

  


OJ vad jag har missat här på bloggen! sålänge utan internet, och alldeles för mkt bilder att lägga in. Så ja lägger in en liiten del iallafall, kommer dock komma mer! :D men får inte bli för mkt på en och samma gång.
Och OJ vad det har hänt saker! :O vet inte ens vart jag ska börja? Wilja bara växer och är ett barn nu och ingen bebis längre? hon är så snabb på allt! blir ju tokig? ska de verkligen GÅ såhär fort? varför va de ingen som sa de till mig? sitter här i chock.

Bäste och underbare vännen Mimmi är här nere hos mig också, och lyckan är total. Hennes kära mor kom från K-stad idag också och lämnade ett mobiltinternet till oss! TACKA GUDARNA =) Me ALIVE igen medans Simon jobbar å lilla sover.

Kommer skriva inlägg ikväll, liiiite senare! har en arg bebis, en gravidkvinna här hemma som vill ha datan. Och en pojkvän som va nära döden idag då han rasa igenom taket på jobbet, å han vill ha kärlek! <3 så kommer lägga in MERA bilder snaaart!

Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela