Publicerad 2009-08-29 21:50:56 i ,

Kopp té bland flyttkartonger.En tallrik med jordgubbskräm, nerpackade kartonger och en grapefrukt senare så är jag mätt och belåten! (för stunden) känns som jag vill äta konstant just nu. Måste hålla igen, har inte koll på viktuppgången sen grav. Men kan ana runt 2 kg kanske. Har som sagt inte gått ner så som många gör första tiden pga jag inte haft nått illamående. Har hållt igång totalt hela dagen! Lägenheten här är nästan nerpackad, nu är det stora möbler, så som bokhylla, soffa, säng som ska flyttas imorgon. Har en stor bil, och tack igen Robban att du ställer upp! :)

Började morgonen med snooooze, för länge. En timma, en och en halv.. en och trekvart! tillslut tog jag mig äntligen upp, inte va de lätt. Sen iallafall så bar vi ner alla möbler och inväntade Pappa. Så lassade på allt, och begav oss ner till Gnesta igen. Simon fick en kort litet tur på 50 meter genom centrum, så välkommen hem!

Skrev även kontraktet idag, så nu är den även min på papper! så otroligt härligt, ingenting som kan hända under tiden, ingen som kan kasta ut dig, inte behöva flytta hela tiden. Ska bli så skönt!
Sen satt vi oss på tåget och åkte den härliga timman upp till Stockholm igen. Så farligt va de inte sa han! undebar.
Tog en promenad ifrån södra till medis, och tog sen t-banan hem.

Bokade även tid hos Bobby, ska klippa och färga håret på Torsdag, äntligen! behövs verkligen. Känner mig hemsk i huvudet. Nu ligger jag här i soffan och saknar simon så jätte mycket, han är och serverar.

Hur mycket kan man kissa?!?! Jag är bokstavligen på toa en gång i halvtimman!! ska det vara så? känns helt omöjligt, jag dricker knappt, men ändå kissar jag liter. Som ja inte kissat på en hel dag! hua.

ta-taa! skriver sen.

Publicerad 2009-08-29 17:58:57 i Bara Patricia,

29 september 2009


Träffade Simon efter en riktigt jobbig vår, kändes som jag va på flykt, från allt. Och ville inte stoppa tiden och inse vilka problem jag satt i. Trasslat in mig själv, och vågade inte konfrotera dom, jag va ledsen, men istället för att verkligen få vara det så tröck jag undan dom. Vilket kom senare, med tiden, som nu. När jag mår bra finns det tid för tankar, önskar att jag kunde ha tagit dom tidigare.
Iallafall, jag och mimmi hade kommit hem från våran Greklandsresa! Jag mådde bättre, va tillbaka i Stockholm, skulle vara singlar hela sommaren och bara vara! :)
Så en Onsdag innan hennes student så bestämmer vi oss för att ta på oss klackarna och gå ut i stora staden.

Går förbi Berns, skulle träffa Tedde, en kompis vi mötte i Thailand! så vi gick till bistro, satte oss och blev serverade av herr underbara vän. Under tiden så ser vi två killar som glor, då menar jag GLOR på uteserveringen på Berns! vi skrattar lite, kollar dit och tänker inte så mycket mer på det.
Klockan började ticka och vi tänkte bege oss mot Village, men vi va ju ändå utanför Berns, då kunde vi lika gärna gå in där istället, skulle bara ta några drinkar.

10 sekunder efter vi beställt in våra mojitos så kommer det två nya drinkar fram på bordet?! frågade servitören vart dom kom ifrån, och han log, nickade bort mot baren där S och H satt. Vi satt och tveka om vi skulle gå fram, tillslut sa jag, artig som ja är: vi måste iallafall tacka för drinkarna, sen kan vi gå! :)

Meen.. Vi stannade kvar, satte oss ner och börja prata! såg på Simon, och de va bra nått där. Han gick på toa, och ja passade även på att gå också, inge mer med det. När ja va klar så gick ja ut (notera att ja bättra på sminket + kö). Men han stod kvar?! gick fram, tog hans ansikte mellan händerna och kysste honom. Kollade försiktigt upp, lite generad. Sen tog han tag i mig igen och kysste mig ännu hårdare, då va ja fast.

Sen stannade han hos mig i tre nätter efter det! på morgonen blev de hemlagadkebab å stighelmer som erbjöds på TV. 'Vi tar de en annan dag' blev mottot! Och ja kan säga det, må detta vara ett snabbt beslut, men ingen kan få varken mig eller Simon att ändra oss! jag kunde inte önskat mig nått bättre. Det känns som jag känt honom i hela mitt liv, och för en gångs skull känns det riktigt på riktigt, är ni med? för oss båda två!! :)

Så den 14-07-09 fick vi beskedet, vi ska bli föräldrar! <3 och kunde aldrig blivit lyckligare.

Publicerad 2009-08-29 17:17:26 i Bara Patricia,

Måste få mitt sagt.

Vart ska man möjligen börja?

P a t iiLnhi e l é n  <3  S mnrn d én

En kärlek mellan två människor där all tillit i världen finns, en människa man litar på i alla lägen, oavsett vad det handlar om. Två människor som tar ett beslut i tidig ålder, två människor som alltid kommer att vara bundna till varandra. Länkade med det vackraste jorden kan ge.

När vi fick reda på att det växte en liten ängel i oss fanns det knappt nånting att överväga, oavsett vad så ville ingen av oss tabort barnet, tvivlade aldrig på vårat beslut. Har många tankar kring att bli förälder i tidig ålder, kanske inte är rätt, man kanske inte får vara 'barn' själv.
Hur länge man har varit tillsammans eller inte hör inte hit, de förändrar inte vårat beslut, det får oss bara att bli kärare i varandra för varje dag, han är inget som går på rutin! Han är hela mitt liv, har gjort många misstag tidigare. Och kommer inte göra om dom!

Jag har redan haft dom 'viktiga' åren man behöver i livet. Jag har flängt runt, dykning nere i thailand, asien runt, rest till grekland och öluffat, vart överallt i hela vida världen känns det som. Åkt utomlands 3 gånger om året sedan ja va bebis, ja har fått nog. Och vill jag ut och resa gör jag det MED min familj. Jag har gjort mer än vad folk strävar efter under 40 år! och när vi kom till detta beslut, fanns det ingen tvekan.
Vi har ett förstahandskontrakt på en trea, vi har heltidstjänster båda två, vi har gymnasieutbildning bakom oss, vi har trygghet från våra familjer.
Folk säger att man slutar leva när man skaffar barn, men min åsikt är att man börjar LEVA!

Så varför ska vi då 'unga föräldrar' behöva bli nerklankade?
vem säger att man måste ha 'levt' sitt liv innan, alla individer väljer själva hur man vill ha sin framtid.

Säg inte: Vad vill ni med varandra om två år?

Det är någonting man inte kan veta, det finns inga svar, likaså kan ni inte ge dom svaren som är gifta, har hus, barn, bil osv. Det händer att man inte längre trivs med varandra. Och vara tillsammans för barnets skull tycker jag också är fel, man lider själv, och utsätter sitt barn för stress/konflikter mellan mamma & pappa, vem vill det?

Va bara tvungen att få ut mig lite, läst runt i bloggarna, och då har dom här frågorna ständigt dykt upp, elaka kommentarer från människor. Varför välja att läsa en blogg när man bara kastar galla över den?
SKÄRP ER!

Publicerad 2009-08-28 21:53:33 i Gravid med Wilja <3,

Äntligen är vi här, Vecka 12! <3Vi är här, nu är vi äntligen här, 8 veckor av oro att någonting ska hända dig har lagt sig lite. Fortfarande är jag livrädd vid tanken, men det känns lite bättre, mycket bättre. Och ja ska verkligen bli mamma! vilken känsla.
När jag säger : ja ska bli mamma! så känner jag mig helt tårfylld, så otroligt lycklig jag är, vår bebis! din och min.


Bebis: Nu börjar bebisens ansikte se mer mänskligt ut, även om den fortfarande bara är c 5,5 cm lång från hjässa till rumpa och väger mindre än 14 gram. Ögonen har nu förflyttats framåt från sidorna av huvudet och sitter närmare varandra. Öronen sitter nästan där de ska på en "färdig" bebis. Levern producerar galla och njurarna utsöndrar urin.

fetal development at 12 weeksOm man trycker på din livmoder så rör sig bebisen, men du kan inte känna dess rörelser ännu. Fostrets nervceller har multiplicerats snabbt och synapserna håller på att utformas. Fostret har fått nya reflexer: om man rör handflatan så sluter sig fingrarna, om man killar under foten så kröks tårna och om man petar på ögonlocken, så kniper ögonmusklerna ihop ögonen.

Mamma: Nu kan barnmorskan känna ovandelen av din livmoder, som kallas för fundus, längst ner i buken. I andra trimestern kommer du förmodligen att vilja ha lösare och mer bekväma kläder, eftersom dina vanliga kläder kommer att börja sitta för tajt om de inte redan gjort det.

De flesta slipper graviditetsillamåendet från andra trimestern, vilket gör aptiten bättre. Läs mer om bra kost de kommande veckorna.

 

Publicerad 2009-08-28 21:43:45 i Gravid med Wilja <3,

Simon ligger här och myser.

Här ligger älskling i soffan och myser med lillstrumporna, va tvungen att leka paparazzi! kunde inte låta bli. Du kommer bli den finaste, underbaraste pappan som finns. Och hoppas du är medveten om det! :) Kunde inte önskat mig någon bättre. Längtar så mycket tills att du kommer, tills vi får ha dig här i soffan mellan oss, krama om dig medans du finns här hos oss. Vi saknar dig!

Publicerad 2009-08-28 21:28:27 i ,

Spatsering!


          


En helt vanlig dag för familjen Lindh/Brandén!

Så, började med att vi sover för länge imorse, till klockan ett exakt. 
Tror ja drömmer, men nån idiot knackar på dörren tidigare, Simon tar på sig kläder i sömnen och går och öppnar. Där står en man på 1.90 och bred som ett hus med skägg hängandes ner till bröstet, och säger att: Ja ska komma in! 
NEJ?! - Jo för ja ska måla om era fönster. Huh?! 
Han kom inte in.. Och vi fortsatte med vår sömn.

Sen så begav vi oss in mot stan för att möte upp herr socialsekreterare (min bror). Gick och åt lite vid kungshallarna, bokade biljetter till: District 9, sjukligt bra film. Fick en att tänka om, hur vi har behandlat folk med annan bakgrund. Helt otroligt.. Därför så har jag lagt upp nåra bilder här över som ett litet skämt! de började regna, sen växte min idé fram. Och simon va snabb med kameran! :D

För övriigt så har de inte hänt så mycket, klockan är snart tio och ja måste verkligen verkligen ta tag i att packa ihop lägenheten. Pappa kommer till konstgjutarvägen imorgon och ska packa ihop alla våra tillbehör i en bil, och köra iväg dom till ingenmanslandet (Gnesta med andra ord!).

Så en kopp té senare så ska ja komma igång! Önska mig ALL lycka.

Ta-taa!   

Publicerad 2009-08-27 15:59:08 i ,

Vart försvann du?Hur svårt kan det få tag på sin egna mamma?! helt omöjligt, svara innan jag blir tokig. Och vem skaffar ett nummer på 072 till en början?! :D Precis fått i mig lite mat, så nu blir det duschen, sen hoppas på att simon kommer snart, (vilket han inte gör) Men hoppas tiden går massa snabbt innan ja blir tokig! känns tomt utan dig hemma älskling.

Imorogn så är de ner till Gnesta som gäller, pappa kommer upp klockan 13.15 och hämtar mig, kontraktskrivning och kolla på lägenheten hos tanten. Hoppas på att hon flyttar ut så snart som möjligt!
Ska tömma lägenheten nu i helgen också, så helt tom ska den bli, sen på måndag så ska ja lämna nycklar och allt till elin. Åh! önskar att vi kunde flytta in i VÅRAN lägenhet på en gång! vårt kontrakt, å våra namn. Slut med andrahand, och de ska bli så sjukligt skönt.

Kollat lite bostadsrätter nu också, bara kikar. Nån gång, inte just nu, men snart, snaart så kanske det blir en.

Ta-taa!

Publicerad 2009-08-27 12:05:28 i Blandade bilder 08-09,

Gamla kort, va tycks?


Här är jag i brunt hår! Behöver hjälp! vad tycks? lägga i lite mörkare i mitt hår tills hösten? Ska unna mig frisören tills nästa vecka! Kommentera å säg va ni tycker! :)

Kollat igenom alla dessa gamla kort, hittade dessa på ett minneskort från thailand, så la upp alla bilder och kollat igenom. Kul att se, minnnen! och speciellt då man för en gångsskull va smal, jesus! tacka worldclass. Och sitter fortfarande med mitt gymkort som ja betalar 500 kr varje månad för, men gymmar aldrig. Så nu är de väl dags?

Ska till stan idag, ska träffa min mamma! men hur de ska gå till har ja inte en aning om ?
Hon har ju fasiken inge nummer, så hur ska ja kunna nå henne? så himla irriterande!
Och älskling ska på kickoff idag! :D Så honom lär ja inte se förns han vinglar in här inatt! ;) MISS YOU!

Publicerad 2009-08-27 11:57:15 i ,

En ny dag idag!

Ta-taa!

skrev ingenting alls igår, inte för att det är många som läser min skräpblogg! men för min egna del, vill ha den själv. SÅ! uppdaterar mitt liv idag istället.
Igår så va de fullrulle från och med att ja vakna, blev män som hatar kvinnor med Johanna, och fy fan va ja blev arg i filmen! såg ut som en stor arg hund med fågelfjun mellan tänderna. Äckliga gubbe! hon skulle sparkat in dildon och låtit den stanna kvar där, vider. Så! filmen va bra, men jobbig. Och snäppet för lång! men helt klart värd att se.

Sen så fick vi ett ryck! rensade ut HELA min garderob, och jävlar va kläder och skor jag slängde. Och flyttade från Saltis för mindre än en månad sedan? Så fyra ikeakassar senare, och tre stora plastlådor med skor senare va ja färdig.
Och massa ska skänkas! alla dessa gamla G-star jeans som man bara älskade! dom har gjort sitt, och är i en kartong. Tog upp alla små minikläder i strl 34 och konstatera att de skulle va magtröjor på mig idag.. "/ Men spara näst intill allt, för nån dag.. nååån dag ska ja komma i dom igen! :)
Så fortsatte packa ner mitt liv i kartonger, foton, räkningar i lådor, allt du kan tänka dig! så nu bor ja i en låda igen.

Iallafall, tyckte att vi unna oss Pannkakor! så klockan 9 så börja vi göra iordning vår otroliga smet! ;) och wips en halvtimma senare så servera vi pannkaksmos! jävla gasspis, hittar ju ingen värme som fungerar.
Satte på en schopoholics bekännelse, och kände verkligen igen mig, illa de här, illa! måste sluta nu.
Tillsluut så kom Simon hem, och han va EFTERLÄNGTAD! sen kom huvudet, BAM sa det och ja kunde inte röra mig, va livrädd att de skulle va ett migrän anfall, tack vare att ja inte får äta mina tabletter. Men jag somnade fort, och nu är det bara lätt spännigshuvudvärk istället. Tack gode gud!

Publicerad 2009-08-26 12:56:02 i ,

Regn, regn mera regn!


Vaknade imorse utav att jag hörde regnet slå mot fönstret, så kröp närmre hjärtat och drog täcket omkring oss och somna nåhon timma till. Men nu är det full rulle! Simon och Hugo flyttar möbler, jag väntar på att Johanna ska komma, laga lite lunch, lägga oss i soffan och kolla på män som hatar kvinnor. Är en sån dag idag, skitväder, film, å en mysig tjej. Då är min dag helt perfekt! :)
Syrran ringde nyss också, ska sitta barnvakt åt ungarna nästa fredag! mitt ute på landet i ingenmanslandet. Kommer fan va tokrädd, men simon måste följa med, så är de! annars ligger jag under sängen, och barnen skriker att moster är feg. De går inte för sig!

Nä, in i duschen, städa lite och äta frukoost! hungrig som en varg.

Publicerad 2009-08-26 01:41:40 i Mina tankar,

Tankar, känslor, allt på samma gång.

Klockan är 01.34 och jag är vaken, ligger i soffan och tänker, känner efter. Och när jag gör det är det inte kul, de känns jobbigt, det känns tungt. Ja kan inte släppa! jag är livrädd, är det sista gången? ja vill inte! får panik. Hur kan det bli så att man står en människa så nära, och på en enda dag så kan hela framtiden förändras? Om jag kunde säga förlåt! om jag kunde gjort saker ogjorda för att inte ha sårat dig, jag skulle göra allt för det. Kan inte släppa pågrund av all ångest, att göra en människa som står dig så nära illa. En människa som skulle följa dig dag och natt, alltid ställt upp under alla omständigheter, hur kan man sparka på en sån underbar människa? hur kan man sjunka så lågt?
Hur många gånger jag än säger förlåt så kommer jag aldrig kunna få de här ogjort, eller att få dig att känna dig bättre.

Tro inte att detta handlar om bebis i magen, har aldrig ångrat mitt beslut, och kommer inte ändra mig heller.
Utan när man låter sig själv att känna efter så kommer det upp känslor som man trodde man va färdig med, men dom har bara legat gömda, långt inuti en, väntat på att jag ska känna efter, och smäll så kommer det. Allt på samma gång!

ArkivX på tv nu, ska kolla på programmet, sen krypa ner i sängen, blunda, glömma och hoppas på att få somna.
Upp imorgon tidigt och ordna till med hyrbil och möbler, sen har vi ett problem avklarat.

Gonattski

Publicerad 2009-08-25 20:07:36 i Gravid med Wilja <3,

Kunde inte hålla mig!

ÅÅÅH! jag syndade jag vet, sagt till mig själv att inte köpa nånting förns om ett bra tag. Men gick in på H&M, och kunde verkligen inte stå emot längre. Men nu lovar jag!! ingenting mer på länge.
Och detta va bara så bra basgrejer, oavsett om det blir en liten flicka eller pojke, neutralt och jätte fint. Och strumporna.. Har nog aldrig sätt mindre!
Så första kläderna till lillbebis blev inhandlade i vecka 11+4 och nu blir det låång tid innan nästa.

Har vart super mysigt idag! åkte in till stan och mötte johanna på en liten lunch, satt i solen uppe vid Åhléns och åt å tog en kaffe, snacka massa skit. Sen tog jag en promenad runt stan, å in på H&M. Fastna som sagt!
Sen införskaffade jag mig en VÄLBEHÖVD kamera idag på onoff, så sjukt bra pris om man jämför med swanströms eller siba. Så det va ett bra kap!

Nu så ligger jag i soffan och slö kollar på tv. Simon kommer hem snart, läängtar! hatar att han e borta, så ensamt hemma. Iallafall, på Fredag så blir det koll på nya lägenheten i Gnesta! hoppas tanten kan ta sitt pick och pack och lämna lägenheten lite tidigare.

Imorgon är det massa att stå i med! lägenhet i saltis, säng och soffa. Ikea en sväng! jobb, å massa. Skriver sen!

Publicerad 2009-08-25 19:17:29 i Magbilder med Wilja,

NY KAMERA!!SÅ! äntligen har jag införskaffat mig en kamera, va inne i stan idag och strosa runt. Hittade en Canan ixus, helt underbar. Kär redan! kommer va med mig varje dag. Och här är lite nya bilder på lilla magen! :)
Skriver ett riktigt inlägg om en stund, ska även visa att jag syndade idag på stan..

Publicerad 2009-08-25 12:35:13 i ,

Frågestund del 1Kommer du att föda "ensam" eller kommer du ha någon med dig i rummet?
Många kramar!

Svar: Simon och min mamma kommer att följa med på förlossningen har hon lovat! :)

Hur du märkte att du var gravid. Var det de typiska att mensen inte kom eller märkte du det på något annat sätt?

Svar: Det första var att mensen uteblev och den är i vanliga fall alltid regelbunden. Sen så hade jag de "vanliga" symptomerna så som ont i magen, ömma bröst osv. Men jag tänkte inte så mycket på det, utan gjorde ett test lite mer för att Simon och jag hade 'pratat' lite om det! :)


Kommer du att kunna uppdatera när tiden är inne? och är du inte rädd att ngt ska gå fel?

Svar: Förhoppningsvis så kommer jag att kunna uppdatera såfort som möjligt, annars så kommer Simon få sätta sig vid datan och uppdatera det som händer så att ni får vara delaktiga i det hela. Jo klart att jag är rädd för att nånting ska gå fel, men så kan man inte tänka. Hoppas på att det är en frisk liten bebis här inne!


1.Bor du fortfarande hemma?
2.Kommer Simon stå vid din sida när lillen kommer?

3.Kommer du såsmåning om att vilja skaffa ett syskon till din lilla?

Svar:
1.Nej vi bor inte hemma, har fått ett förstahandskontrakt på en 3.a just nu!

2.Ja det kommer han att göra, i alla lägen.

3.Ja det kommer vi att vilja men det lär dröja ett par år, jag måste studera klart först och främst och därefter kan man börja planera ett syskon.Vart var du när du fick reda på att du var gravid och var du själv eller med någon, i såfall vem och hur reagerade du/ni ?:)

Svar: Jag tog tåget ner hem till min Pappa i Gnesta för att hälsa på, Simon hade åkt iväg på jobb i Eskilstuna, så gick förbi apoteket, gick in och köpte ett test egentligen bara för 'att'. Kissade direkt när jag kom hem, la testet i badrummet, gick ut och pratade en stund med pappa, trodde egentligen att det inte skulle plussa. 
Gick tillbaka in, och i PANIK så skrek jag att han skulle läsa alla papper innan, trodde det va fel.
Sprang ner till ICA och köpte ett till, och poff så visade det sig ett +, och jag har aldrig varit lyckligare! min underbara bästa vän Mimmi fanns vid min sida en kort sekund efter, och va lika glad hon. 


 

Ska du göra ett faderskaps test?
Svar: Ja jag kommer göra ett faderskapstest, oavsett om jag vet att det bara är Simons, han måste stå som pappa i papprena också, och det är skönt att ha det där.

1. Bor du i villa, radhus eller lägenhet?

2. Hur många syskon har du?

3.Vad ska du plugga till senare?

4.Tror du Simon kommer ta något ansvar för ert lilla mirakel? 

Svar:

1. Just nu bor vi i en 2:a vid Globen i Stockholm.

2. Jag har 7 äldre syskon, halv. Både på Mammas och Pappas! men har kontakt med alla i stort sätt.

3. Som ni kanske vet så skulle jag börja på Björn axen nu till årsskiftet, men jag kommer att flytta fram dom studierna. För givetvist kommer jag inte att släppa min dröm! det är allt jag strävat efter, men om jag gör den just nu eller om två år spelar inte mig någon större roll. 
4. Oavsettt vad som händer mellan oss i framtiden så vet jag att han alltid, oavsett under vilka omständigheter kommer att finnas till för sitt barn, det är hans allt, och likaså mitt.

Publicerad 2009-08-25 12:16:11 i Gravid med Wilja <3,

Frågestund del 2Vad tror ni att det blir för nått, en flicka eller pojke?
Svar: Simon och alla andra tror att det blir en liten Elliot, men bara för att så tror jag att de befinner sig en liten Leija där inne, men det återstår att se, det spelar ingenroll över huvudtaget.

Vad är det värsta du upplevt med att vara gravid?

Svar: Jag hade förberett mig på elaka kommentarer om mitt val, men till en viss gräns. Tycker att detta val är helt inviduellt. Och jag har själv haft lite åsikter om att skaffa barn tidigt, eller finns extremfall. 15-16, man är ett barn själv. Men å andra sidan så är man olika som personer. Och tvivlar inte en sekund på att man inte kommer att klara det.

Är du rik?

svar: Jag är rik av kärlek till vårt lilla mirakel, och simon givetvist! har allt man kan önska.


Tror du att din relation till Simonkommer att förändras när den lilla kommer? Isf, tror du att det blir på ett positivt eller negativt sätt?

Svar: Jag tror inte att den kommer att förändras särskilt mycket, klart att det blir en hel del rutiner med den lilla, men det blir vad man gör det till. Låter man det gå så långt att man endast är tillsammans för den lilla så tycker jag att man ska gå skilda vägar. Men samtidigt så kommer jag kämpa för honom in till sista sekund! :)

1. Vad var det som beslöt dig att behålla barnet?

2. Och har det blivit en stor förändring bland dina nära och kära, tex att vänner försvinner med mera?


1 svar: Någonting inom mig visste direkt att jag aldrig ville skada eller tabort detta barn. Givetvist skulle jag gjort det om de hade visat sig att Simon inte alls ville detta. Tycker att ett barn har rätt till båda sina föräldrar, visst hade det gjort ont.
2 svar: Klart det har blivit en förändring, med båda mina föräldrar har jag fått en bättre kontakt, och även mina två äldre syskon. Och med vänner så har man 'sollat' bort dom som visade sig vara ytliga, vill inte ha sånna kring mig.1. Kommer du att lägga upp bilder på bebisen, så att man får se hur hon ser ut sen?

2. Vad sa dina föräldrar när du talade om att du var gravid?


Svar 1: Ja klart att jag kommer att lägga upp bilder på den lilla, men det är lång tid kvar. Än sålänge blir det magen när den växer i sin lilla takt.
Svar 2: Pappa sa inte så mycket, han blev glad å sa att han skulle bli morfar. Sen började han tänka på att de va tidigt, men han visste att ja skulle klara det. Och min mamma grät och skratta samtidigt i telefonen de e hon som vill kolla barnvagnar just nu.


1. Är du nervös inför förlossningen?

Svar: Nej jag är inte rädd för själva smärtan, för jag vet att de kommer ge mig det vackraste jag har, men jag är rädd för att någonting kommer att gå fel, komplikationer och så.

Nämn bloggar som du läser dagligen :)


Svar: Patetiskblogg.blogg.se
Sen är det väl dom större bloggarna jag kollar in dagligen, samt att man alltid kikar in på sina vänners.

1. Har du kommit fram till något bestämt namn eller tror du att du kommer att se på bebisen vad den ska heta?

2. Vad har du för någon mobil?


Svar 1: Jag och Simon har pratat mycket om Leija eller Wera om det är en liten flicka, och Elliot och Johannes om det blir en pojke. Men det får man se, kanske inte känns som en elliot när den kommer, utan en erik. Då blir det så! :)
Svar 2: Jag har en Iphone, och den är mitt andra liv, bästa telefonen jag någonsin haft.


Var din absolut första tanke att behålla lillen?

Innan du säkert visste att du var gravid var du rädd? eller hoppades du på ett lite konstigt sätt att du var gravid?

Kände du på dig att du var gravid innan du fick svaret?


Svar: Ja, älskade den redan från första sekund, la handen på magen och sa välkommen.
Det va blandade känslor, såklart va ja glad, över förväntan, men samtidigt så va ja ju rädd. Vad kommer Simon att säga, hur ska vi göra nu? kommer vi klara detta? många tankar på en gång.
Jo, jag gjorde nog det innerst inne, min mens är regelbunden, och även om den bara va fyra dagar sen, så visste jag det nog. Tror jag dolde det lite inom mig för att jag visste att jag skulle bli så lycklig.

Publicerad 2009-08-24 21:22:01 i ,

Måndagsmys!

Ligger här i soffan och kollar på Bandiiiidas, har fått en lyxig fotmassage å händerna också! har nog jordens bästa pojkvän. Har precis klämt i mig min drog, persika/vitt té yougurt. Så siinnes gott! sista tvätten är hämtad, så nu har jag lite rena kläder iaf. Åh, kan inte bärga mig med lägenheten! vill veta när vi får flytta in, måste till ikea och köpa lite nya möbler! sen så småningom så ska bebisrummet bli färdigt.

Ska se om jag kan få tag på frisörtid imorogn, lagomdags! ser ut som en råtta i huvudet. Ska lägga i lite härliga höstnyanser, få de liite mörkare! :) blir nog bra.

Publicerad 2009-08-24 18:35:43 i ,

En ny och helt sjukt bra dag!

Tack för igår! en så himla mysig kväll med familjen och älskling, å tur att vi hade fyra paket kräftor.. tror jag fick i mig ett å ett halvt själv! :$ började äta innan någon ens hade hunnit sätta sig! så är de, å ja FÅR. Bara ut å gå som en tok sen!
Sen blev det filmer, tre helt sjukt kassa, med en massa garv och ironi. Bacon å äggröra halvtvå inatt me Buddo! :)

Vaknade runt halvtio imorse, låg och drog mig i sängen i evigheter, till ett tror jag, hjälpte mamma med tvättstugan, å bara va hela morgonen. Blev uppskrämd av förlossningskliniken, men hade inte mage att stänga av.
Är absolut inte rädd för smärtan under förlossningen, de e komplikationer jag är totalt livrädd för.
Iallafall, tog oss ner till farsta centrum och köpte voltaren till min stackars mamma.

Satte oss ner och fikade, pratade om psykoser, deprissioner, hur man hamnar där, om de beror på psyke, riktigt intressant samtalsämne, kanske lite deprimerande, men som sagt. Kul att veta! samt om hur sverige ser på kriminaliteten, och vilka sjuka straff det kan ges för tex misshandel, våldtäkter, medans ett skattefiffel ger flera år.
Rör det samhälletspengar, då är det på liv och död! men att förnedra en människa resten av hans/hennes liv så bryr dom sig knappt. Helt otroligt! så jävla kasst rättsystem.

Gick även en sväng inne vid farstacentrum, hittade mina första mammajeans!! och hur sköna som helst, kan inte förstå lättnaden att de inte spänner, trycker över magen, å att man inte får igen knapparna! :( så nu har ja ett par! ska vårda dom med liv å död, kommer att betyda allt för mig.
Sjukt snygga stuprörsjeans, ljusare i modell med slitningar framtill, och även gylf å knapp, så man kan ha ett skärp. Enda snygga jag sätt sedan jag börja kolla, så kunde inte motstå. Strl 36, kommer kunna användas ett bra tag! :D Lite baggy, men kan bli skönt senare.

Iallafall, pappa ringde och meddela att vi FICK lägenheten!!!!!! Så nu har jag ett förstahandskontrakt på storatorget, känns så otroligt bra, och stenen från bröstet har verkligen lättats. Underbar känsla!

Så nu hoppa ja nyss ut ur duschen, ska klä på mig, laga lite mat och bums till gullmars för att möta Johanna.
Skriver sen!

Min familj, jag bebis och Simon! <3, ni är allt jag har.

Publicerad 2009-08-23 12:34:38 i ,

Kräftooor i mängder!

Godmorgon!

Har legat i sängen och myst nu i närmre tre timmar, som vanligt så är det alltid någon som ringer och väcker mig, och som vanligt så är det någon i min familj, så de va min bror som frågar om vi ska äta kräftor idag! så de va iof ett gott samtal, men jäävlar, de e sööndag, å jag VILL sova!! :) men magen gjorde uppror så de va bara att gå upp, är så extremt hungrig, men de e så på morgnonen för mig. Finns inte de jag vill ha hemma så går de bara inte att äta. Så ska ta mig till seven eleven och köpa mig en liten latte, en yougurt och en god macka! sen är vi på språng. Men nu tog vi oss upp, simon är i duschen, ja ska strax hoppa in! Frukost är värst för mig..

Så ska förbi ICA och köpa lite färdigapajer att ta med, (ostsomjagfåräta), kex och massa tillbehör! ska de va så ska de va. Och imorgon får vi vårt svar om lägenheten, så med min vanliga tur så får vi den inte, för då vill kärringen bo ensam i en stor trea, hur fan ska hon kunna möblera den själv? sen dör hon oavsett efter 2 år! och luktar lik i hela huset. Ursäkta, ska inte hoppas, men hoppet är det sista som lämnar en! och vi behöver lägenheten så mycket mer än en sketen gammal tant som kan flytta in nån annanstans. Misstolka mig inte! har jobbat med äldre på somatik, men jag tycker att det finns prioriteringar, som en barnfamilj, eller en tant som strax dör, de är att överväga! och hon ska in på hem. Snart blir hon dement och gammal, å det är ett helvete, för henne själv + anhöriga! då är det bättre hon får den hjälp hon behöver. Okej, kanske inte det bästa inlägget de här.. Men vi behöver den verkligen!!! Så be till gud.

Sen så imorgon måste jag förbi karolinska och göra blodprov, måste byta barnmorska oavsett ner till gnesta! massa som måste göras, och ännu vet jag inte vart vi ska bo. Detta är helt kalas!

Nä mooot trevligare tankar och suga livet på kräftor!
Mamma älskar dig! <3

Va å såg sommar me göran igår ju, hur bra film som helst! har lite svårt för svenskt, men den va skön. Kom hem runt 00.00 så hoppa ner i soffan å bara kramades!

Publicerad 2009-08-22 19:12:29 i Bara Patricia,

Den sista biten i mitt egna pussel.Sitter på tåget nu ifrån Gnesta till Stockholm, om trettio minuter kommer jag äntligen få se min älskling, och få hålla om honom igen! så kort stund utan, men ändå saknar jag honom!

Kan inte bärga mig, jag vill veta vem du kommer att bli, jag vill se om du kommer få din pappas underbara ögon, jag vill se dig växa! vill se dig skratta, gråta, och le. Jag vill vara hos dig när det är jobbigt, vill trösta dig och säga hur mycket jag älskar dig! jag vill höra dig när du skriker på mig att jag är helt jävla dum i huvudet, och när du gör det så kommer jag älska dig ännu mera!

Vem är du? vi är såå nyfikna! är du en liten Leija som mamma tror? eller är du en liten Elliot som pappa och alla andra tror? det spelar ingenroll, vi älskar dig så oerhört mycket redan nu! Ibland tror jag att detta är en dröm, ska jag bli mamma? Jag är livrädd för att vakna en morgon och inse att jag har haft en lång och underbar dröm, till att vakna upp i tomhet och du är borta? Du har redan blivit oss, du är en del av oss båda, och utan dig så är vi inte hela!

Om det inte hade varit för den här lilla kulan som jag har på magen, hade jag aldrig drömt om detta. Har inte känt illamående, har inte haft illamående, har inte haft några cravings! så ibland tror jag på att detta är overkligt. Du ska veta att dessa 7 veckor som jag vetat om att jag har haft dig inuti mig har varit dom lyckligaste i hela mitt liv!

Förlåt om mamma stressar, det är mycket som händer och mycket att smälta, men tro aldrig att jag någonsin har tvekat på dig, från dag ett så visste jag att du skulle bli det viktigaste i hela mitt liv. Fanns aldrig någon tanke på att jag inte ville ha dig, vi kommer att klara allt, tillsammans, jag, du och Pappa!

Simon, förlåt att jag är som jag är, vill visa för dig hur mycket jag tycker om dig, vilken viktig del du har i mitt liv, vill visa dig all uppskattning, vill visa all kärlek som du är värd! förlåt att jag kan bli arg för att det står ett tomt mjölkpaket i kylen just nu, de e hormonerna som talar, men jag vill ändå säga förlåt! du är värd allt i denna värld, ni två har blivit den sista biten i mitt egna pussel.

Publicerad 2009-08-22 18:03:56 i ,

Längtar efter dig!Ikväll så blir det mys med älskling inne i stan! ska ta tåget 18.54 från Gnesta, och är hemma 19.30! så smidigt med att det går snabbtåg nu! så kommer simon och möter mig vid stan, sen blir det sommar med göran! :) har verkligen velat sätt den hur länge som helst, men inte blivit av bara.

Suttit här nu hemma hos pappa i mitt gamla rum och bara låtit tankarna snurra fritt i några timmar, och allt känns bättre. Saker och ting kommer verkligen att ordna sig, även om de känns tufft så är det ingenting som inte kan ordnas!
läst lite bloggar och fastnade i vissa, folk har verkligen jobbigt! mycket värre än mina problem, men samtidigt går problem inte att jämföras, människor känner alltid olika, och det är olika jobbigt för alla.

Men nu ska jag ta tag i allt, inte låta mina bekymmer och problem gå ut över dom jag älskar!
Lillen här inne får stå ut med all stress, Simon får stå ut med mina utskällningar för att mjölkpaketet är tomt i kylen.. Förlåt! menar det verkligen, ska bättra mig, ska tänka på varenda ord innan jag uttalar dom. Och ska verkligen visa dig mer uppskattning, mer kärlek för ALLT du är värd. Utan dig i vårt liv så vet jag inte vart jag ska vända mig!

Förlåt älskling, vill bara säga det.

Publicerad 2009-08-22 10:51:08 i ,

Gnesta

Jajjemän, ner till Gnesta tänkte jag ta mig idag! pappa kommer och hämtar mig om en timma, ska bli skönt att bara få åka ner och slappna av. Göra nada i stort sätt!! ska se om min syster vill träffa mig en sväng, tror hon e sjuk dock.
Iallafall så känns det bättre att åka dit och känna mig deppig, än att stanna här hemma helt själv när s jobbar.
Känner mig sån nu, deprimerad å inge rolig för fem öre. Regn är de ute också, inte för det gör mig nått alls, men iallafall.
Gudarnas, ska det va såhär när man är gravid? ska man inte vara toklycklig och känna att ingenting är fel?

För min del så är de tvärtom, känner mig småtjock, känner mig ful, känner mig ledsen i mig, hittar fel i allt, söker efter fel, och sen på allt detta så är det lägenheten, när ska de ta slut? seriöst! jag har flyttat 9 gånger sen i april förra året.

Hammarbyhöjden-Örby-Linköping-vällingby-Gnesta-Järna-Saltis-Globen-Gnesta igen? de är 9 jäkla gånger på ett ÅR!
Aldrig mer säger jag, får jag pacla en flyttkartong mer i hela mitt liv så lägger jag mig ner på marken och går verkligen inte upp. Hatar de, vill inte flytta, de suger, de e jobbigt, ingenting blir aldrig 'heltfärigt'.

Ska sluta gråta här och hoppa in i duschen.
Älskar dig min lilla! <3

Publicerad 2009-08-22 00:32:22 i ,

Gamlastan, bio & skräck!

Vaknar upp av att pappa ringer och terroriserar mig, tillslut så svarar jag. Och fick höra ett mindre kul samtal, men tar det en annan dag. Känner inte för att säga nått om jag inte vet till hundra.
Iallafall, på det kassa humöret som jag är på så ringer min bror, så hoppar in i duschen snabbt som satan, in till gamlastan och mysa till lite frukost med mamma och bror.
Så sitter kvar i solen, blåser orkaner hemma hos mig men STEKER i stan, såå.. kilar vidare, traskar runt! och bestämmer oss för en bio. Så blev inglourious bastards, vet inte hur den stavas, men tja! 2½ timma med samma sak. Skulle dom kortat ner den så skulle den va mer än bra! men för lång.

Inhandla nya tights, och en t-shirt. Simon kom in och älsklingen bytte mina skor! så nu har jag vääärldens finaste skor och i rätt storlek! ;) Sen så skulle Anton ha nycklarna till saltis, så gjorde ett litet stop vid stan.

Sen hem och iväg och hyra film! blev Blown apart och sen Martyrs. Kan säga det, jag har ont i magen. Vill ni se en hemsk film och inte kunna sova så säger jag det, spring till närmsta videobutiiilque.
Imorgon tänkte jag bege mig ner till gnesta och hälsa på, hoppas på fik på kannan och mys hemma hos pappa.

Nä, nu ger ja upp! ingen social dag för min del, nu blir de kvalitetstiiiid med hjärtat! <3

Publicerad 2009-08-21 10:08:13 i Gravid med Wilja <3,

v 11+0 idag hjärtat.Idag har vi vetat om dig i 7 veckor, och för varenda dag som går så älskar vi dig bara mer och mer, du är hela vårt liv! allt som vi tänker på, utan varandra såklart. Du har redan blivit en sån stor del i våra liv, och vad ska vi göra om vi förlorar dig? det vill vi inte ens tänka på. Du är den finaste gåva som någonsin kan ges! och även hur många motgångar vi kommer att stöta på tillsammans, så är det alltid i ditt bästa vi kommer att tänka på. Du är det viktigaste i vårt liv!
Vi älskar dig! // mamma och pappa.
Mamma: Eventuellt illamående brukar nu avta i frekvens. Blodmängden i din kropp ökar och kommer och kommer att göra det till och med den 30 veckan. Dina händer och fötter kan kännas varmare, på grund av att du har mer blod som cirkulerar.

Kroppen behöver extra mycket vätska och du kan känna dig törstigare än normalt. I denna vecka har du normalt gått upp ca 1kg, men kvinnor som lidit av illamående kan istället ha gått ned i vikt fram till nu.

Omkring v.11 är det möjligt att utföra en chorionbiopsi, en test där ärftliga sjukdomar och kromosom rubbningar kan upptäckas. På grund av missfallsrisken är dock fostervattensprov en vanligare metod.


Bebis: Ditt barn är 44-60mm långt från huvud till stjärt. Könsorganen började ta form i vecka 10 och utvecklas nu, men än går inte att se vilket kön barnet har. Nu har barnets alla viktiga organ bildats och eftersom de inte kommer att förändras annat än att de växer, är risken för medfödda missbildningar och sjukdomar liten efter denna veckas utgång.

Även risken för påverkan av infektioner och vissa läkemedel minskar. I slutet av veckan är barnet dubbelt så långt jämfört med förra veckan och huvudet är ungefär hälften så stort som resten av kroppen. Under ögonlocken börjar irisarna att bildas, de kommer så småningom att skydda ögonen från att släppa in för mycket ljus. Öronen fortsätter att utvecklas. Barnet kan nu gäspa, suga och svälja. Små finesser som hårstrån och naglar börjar dyka upp. Hjärtat pumpar blod till kroppens nu fungerande organ, inklusive navelsträngen som transporterar blod till moderkakan.

Publicerad 2009-08-20 19:58:22 i ,

Lugnat mig lite.Hela denna dag har jag varit en virrpanna! oro hit och dit, boende och allt va bokstavligen katastof. Men med helt underbara vänner, en pappa som räddare i nöden, och en mamma som är hysterisk så har allt löst sig iallafall.
Så nu är det dags för intensivkurs, äntligen ska jag ta körkort! måste ha de nu när de blir 'lantsflicka' av mig igen! och stackars Simon, en kille som inte rört sig utanför södersgränser, ska flytta ut till kor och bönder!! :) Ska bli intressant. Men tack älskling, du är ett sånt stort stöd, vet inte vad ja hade gjort utan dig.

Men nu är allt ordnat, slippa bo i andrahand, flytta varenda år. Nu har vi vår trygga punkt, i en stor 3:a! och som sagt, de är inte för hela livet, utan de är en trygg start att börja på.
Så nu måste jag kontakta ny barnmorska, måste skriva in mig på BVC i Gnesta, om dom ens har det där? eller är de nyk? ingen som helst koll, måste verkligen ta tag i det imorgon!

Och på måndag så blir det blodprov på karolinska inför KUB-testet på lilla ängeln, och se till att inget är fel.
Nu sitter jag hemma, vart ute i gamla lägenheten i saltis och kollat till så allt är ok. Skulle spackla väggarna, men de är redan ordnat, så nu kan jag slappna av. Köra dig resterande av alla möbler bara, sen är det löst.

Sitter och väntar tills ängeln ska komma hem, mysa ner till en film! eller ut och gå, extremt sugen på att rensa skallen!
Och GRATTIS till Mimmi som fått jobb i Falun!!!! underbara du.

Publicerad 2009-08-20 19:51:53 i ,

Rena rama katastrofen!Allt som hänt sen igår.. Helt otroligt!
Morgonen började helt underbart som ni kanske har läst, kunde inte ha varit en bättre start på en dag. Så, tar mig hem till mamma i Farsta och hälsar på, äter god middag, har det jätte trevligt med familjen inkl buddhas familj!
Tar en taxi hem ca 21.00

När klockan är tio, ombytt i myskläder för att slå på en film så knackar det på dörren, notera klockan 10 på KVÄLLEN.
Två tjejer som står där och presenterar sig som styrelsen. Frågar om det är jag som bor i lägenheten, och om tjejen heter Elin jag hyr utav, och hur vi hittade lägenheten, så jag säger som det är. Genom www.hyralya.se.

Då meddelar hon oss att jag bor i lägenheten olagligt? att hon inte har tillstånd för uthyrning, hon har redan hyrt ut ett år innan. Står där som fastfrusen när jag inser att hon menar att vi måste flytta, och det är nu egentligen.
Så stänger dörren och bara bryter ihop, ringer min bror som kan allt om juridiskarätter, då jag lagt ut två depositioner på lägenheten på 13.000, och mitt kontrakt är inte giltigt! så, tar mig samman och går ner till tjejen som har jordens ångest för att behöva meddela allt det här. Somnade trots allt.. flera timmar senare!

Imorse vaknade jag med en ännu större klump i magen, vad ska vi göra?!
Ringer pappa och berättar hela situationen, och han säger att han ringer upp om någon timma.
Och det gjorde han, en timma senare så har jag fått ett förstahandskontrakt i Gnesta!! Så struntar i allt, även om jag kanske inte riktigt vill flytta ner igen, de är MIN lägenhet, ingen kan slänga ut mig bara för att 'lagen' säger så.
Måste tänka på bebisen, vill ha all trygghet i hela vida världen för h*n.

Så nu kommer jag bli en Gnestatjej från och med den 1 okt 2009. Och kommer befinna mig i lägenheterna över gamla 'blåskålen' eller? vet inte om det heter så! men precis vid lilla centrum, vid bokhandeln.
Så känner ett sånt lugn, och tack till min underbara pappa som ordnade till allt det här på så kort varsel.

Publicerad 2009-08-19 10:23:08 i ,

Frukost på sängen!


          Vaknade upp imorse av att min älskling kommer in och väcker mig! med sig så har han pannkakor, och inte vilka som helst! HJÄRTFORMADE, med både sylter, och grädde! hur gör man? så himla underbart, kan säga att det har gjort hela min dag. Och jag är helt överlycklig! Jag sa till honom förra veckan som ett litet skämt när han frågade vad ja önskade mig på min kalas dag, - pannkakor i form av ett hjärta! och vips så gjorde han det?

Så klockan 5 imorse va han på seveneleven i globen och köpte muffins också, fick väcka stackars hugo för han hade blandat ihop receptet i huvudet, så tack för de också hugoo! Jag fick världens bästa start på dagen.

Och sen till presenten, förstår inte!!! hur fina som helst, tack tack tack tack! kollade på dom i affären, men kände att de va för mkt för min budget, och sen kommer Simon hem med ett perfekt litet paket, och perfekt inslaget, och innehållet! ÅÅÅH. Världens finaste skor ja nånsin sätt, så nu till hösten är ja helt uppgraderad. Tack igen älskling!!

Så nu ska de bli dusch, och sen ska vi åka till mamma på lite fika.

Publicerad 2009-08-18 22:59:13 i ,

Carl Simon Elis Brandén

För en stund sen så vändes min värld kändes det som, låg i badet och tårarna bara spruta åt alla håll, vet inte hur jag sla lösa allting. Nu känns det lite bättre, men bara lite! Älskling kom hem och gjorde hela min kväll, bara att han är så känns det bra och tryggt på en gång. Är så trött på allt detta som händer, och förstår inte hur människor är funtade att tänka.
Är folk gjorda av pengar och kan kasta hit och dit med 20.000 hur som haver? Jag kan inte det! jag önskar, men tyvärr.

Så imorgon så är det min kalasdag! känns himla lockande nu, har å andra sidan fått som vackraste presenterna man kan få. En underbar pojkvän som får mig att må som en prinsessa, och ett underbart litet liv som lever i mig.
Det är att jag begär, vill inte ha nått annat, vill vakna imorgon, vända mig om och kolla på det finaste som existerar. Det är nog den bästa presenten jag fått i hela mitt liv!

Nu ska ja slänga mig åt ödet i soffan känns det som, glömma allt, som en liten låda. Lägga ett lock på de och glömma för stunden. Och bara vara, kramas och pussas och ha de underbart.

Så gonatt på er, hoppas eran dag vart så mycket bättre än min.

Publicerad 2009-08-18 20:04:45 i Gravid med Wilja <3,

Svar på kommentar! :)Anonym: Fysiskt omöjligt att ha så stor mage i så tidig graviditet. det är antagligen bara ditt fett som putar ut :)

Svar: Jo man kan tycka det, tro mig! tänkt på det, och frågat mycket i bloggen. Men ang fettet, så är det bara bra att ha lite för mkt än för lite, har för mig att bebisen får tillräckligt med näring om jag skulle bli sjuk? så det finns lite extra att ta på!
Och en annan sak, kommer aldrig banta under min graviditet, så kilon på vågen skiter jag fullständigt i. Sålänge jag och bebisen mår bra, så är det bra! :)

Publicerad 2009-08-18 19:31:13 i ,

skitsnack!

Hur ska jag börja? vart ska jag börja!

Din idiot, den fungerar. Och hoppas att du läser det här, förstår inte hur du har mage att komma och bete dig så som du gör just nu. Förstår du inte att de du gör bara blir värre? varför komma in och tro saker när jag säger att de är en omöjlighet att risken finns. Och ta kontakt med honom? hur patetisk är du! är de din önskan, och de du vill? eller vad är då problemet med att jag säger vänta tills dess. Sjuka människa! kontrollbehov, glädjedödare och rent utsagt IDIOT.
Är arg som ett bi redan, och du gör det i helvete inte lättare, så låt oss va och försvinn!

Och sen en till sak, hur kan det kosta 19.000 att lacka om ett golv och spackla väggar på en 1:a på 34:a kvadratmeter? Någon som förstår, och någon som kan komma med tips om vad det ska kosta, för så mycket pengar kan man göra om en hel jävla trea.
Orkar inte med det här, så nu skiter jag i allt som har med detta att göra, försvinner under jord ett tag.

Förlåt att jag är så himla arg! men allt bara forsar ut, telefonen terrar och jag orkar inte ha nått med någon att göra, och speciellt inte dig din lilla paraisit! lever på att krossa andras glädje din olyckliga själ.

Återkommer med bättre humör..
Just nu har jag lust att kasta ut alla mina tallrikar från balkongen, eller kasta in dom i en vägg!

Tröja: GINA TRICOT
Byxor: VILA
Stövlar: NILSONS
Poncho: LINDEX

Publicerad 2009-08-18 12:59:20 i ,

18-08-09Precis haft en rast.. eller lunch, götgatan i super regnet! inte så lockande. Simon kom, men försvann ögonböj igen, en social pojke man skaffat sig! "/ Så ja.. Traska ner igen, blöt som en hund! Slutar kl 5 ikväll, mår lite halvkonstigt, å de drar i magen så jag tror att ja ska bli totalt galen. Va är det för nått? Känns som det hugger i vänstrasidan, nått som skrapas? Svårt att förklara. Sen försvinner det, och sen kommer det tillbaka och håller i sig ännu längre. Är orolig som en tok! går det inte över, ska man ringa bm då och kolla om det är nått fel?
Hjälp! vågar inte ens tänka tanken, om nått är fel. Hur vanligt är det? Någon som känt likadant?

Nä! dags att återgå med min brämhults i handen och fortsätta min fras: Ja hej mitt namn är Patricia och ringer här från tele2 företag! söker firmatecknare där'. Förstår att alla har förutfattade meningar om säljare! hatar när dom ringer mig, låt mig VA! Så.. själv så försörjer jag mig på det! men nån ska det alltid va. Bullshit, telemarkting är en bluff.

Publicerad 2009-08-18 09:31:07 i ,

En bra dag!Då sitter man här på jobbet igen! Gud hjälpte mig igår^^, fick äntligen iväg en igår! så nu har ja sålt till företag också! :)
Sitter här just nu, slängde i mig kaffen, försov mig imorse! men hann komma i tid iallafall. Så ingen försening dom första dagarna iallafall!
Så igår så gick jag förbi hugo på kvarnen, ååt mat å snacka massa skit! iväg hem till mig me hunden, å bara chilla och vänta på att Simon skulle sluuuta. Sen drog vi till Palmyra! :)

Imorgon så är de min kalasdag! :D Jobb å sen till MVC igen på blodprov, ska kolla blodsockret, va högt förra veckan! "/ Så ska dit och utesluta att det inte kan vara graviditetsdiabetes.

Ha en bra dag så ska ja sätta mig här å tjäna in pengar! Önska mig lyyycka.

Publicerad 2009-08-17 10:40:57 i ,

Sand i sahara...Kom igen nu, dags att börja sälja! går så sjukligt dåligt nu på förmiddagen, så schnälle gud!! :)
Massor som ska ordnas idag, flytt med madrass till saltis, inkl soffa och bord! Måste ha hjälp, kan du svara ditt pucko.
Önska mig all lycka, är på botten och krälar på jobbet nu!

Som man säger, 'En duktig säljare säljer sand i Sahara!'  vart tog min lycka vägen?!

Publicerad 2009-08-17 08:20:24 i Magbilder med Wilja,

En ny dag idag!

Vet ni vad jag hatar mest i hela världen?! Att när man skrivit klart ALLT så försvinner allt för ett litet tagenttryck man gör. Så nu är detta tredje gången gillt! inte min tur idag så att säga.
Men å andra sidan har jag inte påstått att jag är mentalt frisk heller. Ställer klockan på 7, men jag börjar 9. Så blev klar efter 40 minuter, och har setat här nu i 40. Så jag kunde alltså minst ha sovit i en timma till? plus att det tar mig inte mer än 6 minuter att ta mig in till slussen där jobbet kallar. Så imorgon, glöm de! sovdags till 8! ;)

Hallå! är det någon som kan ordna till med bloggen? ger tamefan vad som helst!! pengar i multum om så krävs. För att ge mig in i den matchen själv känns inte så lockande, allt kommer bli fel. Inte bra!

Och sen kollade jag igenom min garderob imorse, i panik så kasta jag ut allting, och märkte att 80% av alla kläder jag äger kommer ifrån VILA.
Men deras affär är ju så tokmysig, och speciellt den i Slussen. Så svårt att motstå när man går förbi där varenda dag... Ge mig! men nope, dags att spara in slantarna nu på ett annat konto.
Dags att bege mig, borsta tänder och pussa på en pojkvän! sen ut mot nyyaa äventyr.

Tröja: VILA
Byxor: VILA
Stövlar: NILSONS
Mage: Mammas och Pappas älskling

Publicerad 2009-08-16 13:01:00 i Gravid med Wilja <3,

Vårt mirakel v 10+1

Det ända som får mig att känna ett sånt lyckorus idag är du lilla vän! <3


Bebis vecka 10: Nu är fostret ungefär 3 centimeter långt från hjässa till rumpa och väger mindre än 4 gram, men det har fullt upp med att sparka och svälja. Nya detaljer formas varje dag, som fingernaglar och dunigt hår.
De inre organen – lever, njurar, tarmar, hjärna och lungor – är nu formade och har börjat fungera, men huvudet är fortfarande lika stort som halva kroppslängden. Pannan är kupad och sitter högt på huvudet, men den kommer att inta sin normala position senare, så att profilen ser mer ut som en "riktig" människas.
Om du kunde titta in till bebisen denna vecka, skulle du se ryggraden avteckna sig tydligt. Ryggnerver sträcker sig ut från ryggmärgen.


Mamma: Du har massor med graviditetshormoner som cirkulerar i blodomloppet, dessa påverkar dig på olika sätt. En del gravida får sömnbesvär. Det blir ofta fler toalett besök på natten. Köp en bok till den blivande fadern som säkert har svårt att förstå dina berg- och dalkänslor just nu, eller dig själv.

- Det känns som det stämmer på mig, har sömnbesvär, och vaknar jag på natten så har jag otroligt svårt att kunna somna om igen. Och humöret, OJ! säger jag bara. Skrattar ena sekunden, skriker och gråter nästa. Men har halsbränna, uppstötningar har jag med lycka undvikit, hoppas att det håller i sig bara!

Mitt lilla mirakel bara växer och växer.

Publicerad 2009-08-16 12:14:01 i ,

idiot dag.Vakna halv 6 att en full jävla idiot kommer in och lägger sig med serveringskläder i sängen och hyperventilerar! lovar er att han inte är lika gullig som jag tyckte sist. Iallafall så somnar han, och ut ska ja på toa. Där står hårspray, mousse, serum för att skydda hår från värme, u name it allt. Och han har fått tag på de från ett stånd? min fulla tok! + att hans minne om hur kan kom hem inte är stort. Gud, irritation.

Sen ringer min bror och vålgästar min telefon 10.00 och säger att han har en nyhet, å ja ska bli stolt över min vampyr till bror, han solar SOLARIUM!
Kort sekund ringer mimmi, när mitt humör är på topp och frågar om hon och johan får komma och kolla datan, sure.
Efter att ha spillt ut hela jävla vattenkokaren på golvet så moppen plockas fram!

SKIT MORGON.

Publicerad 2009-08-16 00:36:03 i ,

Blir ju tokigNågon som förstår sig på att göra om bloggen? Vill också ha den fin! TIPS tack!! :)

Publicerad 2009-08-16 00:22:06 i Gravid med Wilja <3,

Dåålig med att uppdatera!

Förlåt för att jag e världens sämsta bloggerska! men har verkligen haft miljoner bollar i luften.

Torsdag: Började med att ja vakna klockan 7, skulle iväg till jobbet! FÖRSTA dan! så gör mig iordning, väcker mimmi och siri, och går ner mot tunnelbanan. Utanför så skulle ja ta upp SL-Kortet! borta?! och likaså bankomatkort och pass.
Så springer hem i panik, vänder hela jäla lägenheten, och mina hormoner som sprutar skriker jag åt simon och är jätte elak, skäms verkligen, förlåt baby, och tack för du står ut! Iallafall, utan resultat. Så ja ringer till jobbet å förklarar, så jag stannar hemma. Och utan pass är jag ingen?! ingen identitet. Allt bara rusar och åångest.
15 min senare efter samtal till chef så ringer Mimmi och säger att passet ligger i hennes väska!! och i städningen på eftermiddan hittar jag bankomatkortet i hallen på byrån under ett papper. Så jävla jag!
Så förlora en hel dag för det, skiit. Min otur!

Ska trösta mig lite med mimmi, så ska ut och gå ner till ICA med Siri på promenad, de dugga lite. Ingen panik! men väl ute  så blir de ORKAN! skoja inte, regnar så de haglar, in med lillhunden under ponchon, (fransar på den) hon va så blöt och titta fram under den, en liten zigienarhund! helt toookig.
Och ja lyckas ta den allra längs ta vägen, in å handlar dum som ja är tar ja papperskassar!!!! går sönder båda två, mat och nektariner rullar överallt, mimmis handtag är sönder, en donken påse, hår och maskara bara rinner... å en cigg i munnen!! hahaha, mycket roligare när man såg de! ;) men tänk er mimmi också.

Fredag: Vaknade uber lycklig!! INSKRIVNING på MVC :) tar mig till östermalm och ska hitta rätt, tog mig 40 min att hitta, dock så va ja på rätt ställe efter 2 min, men en promenad fick jag iallafall. Fick en underbar barnmorska som heter Susanne. Kändes jätte tryggt med henne, vi beräknade lillens dag! den 18-03-10. Vi ser fram emot den dan så mycket!
Iallafall, kolla järnvärden som hon blev imponerad av. 126! tydligen jätte bra, men dock så hade ja högt blodsocker, så ska tillbaka på Onsdag och testa en gång till, för att försäkra om att de inte är graviditetsdiabetes.
Fick tid för CUB-test också, så ska dit den 8/9 vid liljeholmen. Ska till karolinska och göra blodprover också.
Men i det stora hela så såg allt bra ut!

Sen kom ja hem, på dååligt humör, förlåt igen. Somnade en stund, å vakna pigg som aldrig förr! in emot stan och träffa upp bror, kolla lite i affärerna. Mysigt! Köpte mina höststööövlar också!^^, äntligen. Skitsnygga!
Hem och duscha, sen kom Jennifer också! <3
In till snaps för att socialisera mig med Mimmi, Johan, Madde och sen Jennifer å Simon! va där ett tag å drack en alkoholfri drink å lite vatten, simon kasta i sig ölen fortaaare än ja.. fortast!! :)
Men vi börja röra oss hemåt runt 00.00 med Lilla siri i släptåg! fick va hundvakt, medans alla gick uut.
Så halv fem imorse börja hon yla, ut å kissa..

Fick sova lite till iallafall, sen va de mot Saltis. Städa ur lägenheten ordentligt, nu är det bara möbler som ska in. Hur kan en liten jäkla etta ta 6 timmar att städa? helt absurt!! Så blev kvar runt sex, hem å städa nästa.
Sen kom Jennifer, har bara vart slappt, tända ljus under filtar ååå bakat cocosbollar!! :)
Hur mysigt som helst.

Så nu ligger jag i sängen och skriver lite, tänker på miljooner saker.
Saknar Simon som en tok också, han är och serverar och honom ser ja inte förns jag slår upp ögonen imorgon.
Hovmästare för kungen och allt på slottet ikväll! imponerad av dig hjärtat, du är bäst helt enkelt!! <3

Ni är min kärlek, ni är mitt allt, ni är allt jag någonsin önskat mig.

Publicerad 2009-08-12 08:30:37 i ,

Goomorgon!Sitter här i soffan med en kopp kaffe, precis ätit världens goaste macka och en mängd med järntabletter! så ser min frukost ut nuföritden. Att försöka hitta kläder just nu är ett under, allt är för trångt! jeans?! de är bara att kasta upp dom på hyllan. Har mina favoriter på mig nu, men själva knappen är ju bara en dröm att kunna knäppa, så har vikt ner kanterna stiligt!^^

Och samtidigt så känns de ju så dumt att inhandla en helt ny garderob i denna vecka? alldeles för smått, och det kommer ändå va för litet om ca 5 veckor. Svindyrt isåfall.
Och tights?! säg inte de ordet, är SÅ obotligt trött på skiten, och ska ja behöva gå i dom i 7 månader till? å nej!

Nu ska ja iallafall strax kila till jobbet! och låta älskling få sova, klockan 3 är det hans tuuuur.
Ikväll kommer Jennifer ner från daalarna också!! :D Ska med flickorna ut en sväng på fredag, blir gamla hedliga snaps.
Får sitta där och dricka lite tranbärsljuice!! ;D

Mammas ängel, saknar dig!!<3

Publicerad 2009-08-11 16:15:49 i ,

Heldag!Gud imorse så va det den första natten på veckor som jag kunnat sova, meeen då ringer klockan! skulle upp imorse på introduktion. Mobilen vibrera vid huvudet, och ja stängde av den gång på gång och den fortsatte att ringa! tillslut tog ja mig i kragen och gick upp, lämnade älskling i sängen, gick ut och sov mimmi och siri som sov i vardagsrummet. Ända som höll mig sällskap va lillskiten! :)
Så in i duschen, på med kläder, kasta på mig sminket och springa till tunnelbanan! Väl när ja kommer fram så är Utbildningschefén SJUK! vilken jäkla skit, det har förstört hela min dag. Så förbaskat trött! :(

Sen iallafall, trösta mig med lite frukost på fotöljen, iväg till St eriksplan för att dricka en kaffe med joi.
Satt och prata en stund, sen raka vägen hem och sova som en tok! eller inte.

Mimmi och siri väntade utanför, så i spöregnet laga vi lite korv stroganoff, blev verkligen tok sugen på det!
Så nu är de dags för att ligga och sova.  Är så trött, orkar inte hålla ögonen öppna.

Publicerad 2009-08-10 21:08:17 i ,

Raggningstips!SKAFFA er en liten hundvalp, bara på lån, sno kompisens! vad som. Tror att 10 killar, och resterande 50 st 30+are har kommit fram till mig å : NAAAW va söt hon e? hur gammal är hon? Va e de för ras? Gud! nya hundtricket x 3.
Så på muggen kom en ensamstående pappa fram till mig med en dotter på 1 år och prata lite. Han sa ju de, man ska ju byta av varandra, en pappa som är ensam är tydligen lika hett som en liten valp!

Sjukt egentligen. Men så fungerar det här i sverige! ;)

Publicerad 2009-08-10 20:32:04 i ,

Ge mig en hund!

Är hon inte HELT bedååårande? lilla siri 9 veckor, GE mig!!! Ska kidnappa henne från Mimmi, de lovar jag! Den sötaste, busigaste men världens lugnaste på samma gång.
Åh! En dag.. en dag så ska jag ha en liten mops! ;)
Så mötte Mr A i Gullmars idag, pratade lite, gick sådär för min del.. Nervös, ville kedjeröka och svepa kaffet. Men inte. Gick bra iallafall, de jobbiga va väl efteråt när vi skiljdes, alla känslor bara strömma, inte fått prata med varandra på länge. Så ringde Joi i panik och berättade, hon hade sätt oss sitta där när hon tog bussen mot Årsta.
Men efter ett chockat samtal, så såg jag någon! SVETTANNIKA!! hon gjorde helt enkelt min dag, det är en liten interngrej mellan oss på seveneleven, men hon gjorde så att jag ringer Johanna mellan tårar och skratt och berättar den goa nyheten! vi åkte faktiskt till Hammarbyhöjden förra veckan, bara för att få syn på gamla goingar! som uffe, annika.. Men vi träffa på Benis istället, nästan lika bra de! alkoholiserad människa från spanien.

Sen så blev de full fart in mot muggen för att möta Mimorsckyy! och att ja träffa henne, med den lilla.
Så sätter oss och tar en kopp kaffe/te. Försöker undvika kaffe så mkt som möjligt. Går sådär, en kopp varannan dag brukar de bli. Från att ha vart kaffeman! hur ska de gå att sitta å sälja UTAN att ta kaffe varje rast? huh..
Så efter de sätter vi oss i medis för att äta lite och att Siri får springa lite. Försökte få i mig en vidrig slevenwok gick lite sådär va... Gav upp den idén ganska snabbt!
Iväg hem för att få njuta med älsklingen, och uppskatta att jag har honom, han är det vackraste jag har. Och det går inte en dag utan att jag tänker på vilken lycka han ger mig!
Så snart så kommer mimmi och min siri tid är över, får ta en kopp te och äta några kakoor innan hon går! Beck ikväll också.

Världens bästa pojkvän, och världens bästa Pappa, och bara min.

Publicerad 2009-08-10 10:44:36 i ,

Jajjemen!


Efter en natt som va HEMSK sitter jag ändå här och ler för mig själv! sjuka drömmar man kan drömma? är det en tillåååtet. Vakna i panik, kolla mig runt, somna om och hamna i SAMMA dröm! när ja såg att kl va 9 kände jag att de va dags att gå upp, vågade faktiskt inte somna om!
Så ja gjorde iordning lite frukost och satte mig med en kopp kaffe och kollade runt lite på nätet. Ser sjukligt kallt ut idag? Så ja tänkte unna mig och lägga mig 20 min i solariet! De ska bli sjuukligt skönt att få fuska lite!^^
Sen har  ja fullt upp hela dagen, först till Saltsjöbaden och städa ur den gamla lägenheten.
Få med mig Anton så han kan kolla på vad som behövs att göra med väggarna och golven, detta kommer att ta år. Men den 18:e så ska allt vara städat, så det är bara att ta tag i det nu, har vart så sjukt mycket med sånt nu. Först flytta hit, städa här, fixa och ordna, vill bara att de ska ta sluut.

Sen imorgon ska ja äntligen börja jobba igen! har varit så sjukt rastlös med att bara gå hemma. Så ska bli hur skönt som helst! kul att träffa människor känner jag, men skriver lite mer sen.
Föresten så kommer Mimmis lilla Siri hit ikväll, kramas med en liiten liten hund.

Publicerad 2009-08-10 10:32:36 i Resor,

Minnen!

Greklandresan med Mimmi Juni 2009

Sitter här och tänker nu lite över vart denna sommar har tagit vägen (?!) och vad som har hänt, positiva och negativa!
Och nu ligger jag här i soffan, de blåser in lite kallt, har en kopp te här och bara minns!
Jag och mimmi bestämde oss för nått... Jag hade trassel hemma med Anton, visste inte hur jag skulle lösa saker. Vi kan säga att resan kom på tanke för : ångest!
Så jag sitter på jobbet, klockan e väl 5 kanske? och ja sluta 9! mimmi ringer på hennes rast å frågar om vi ska boka en resa till Zakythos inatt? helt chockad och på automatik säger jag ja! inte pratat me chefen eller nått, ja vill bara rymma.
Så fort som satan efter jobbet tar vi oss till Saltis, berättar för mamma om vad som händer, packar väskorna och åker mot Grekland! Roligaste semestern i hela mitt liv. Som ja sa : Vi kommer hamna i bergen mimmi, nej nej säger hon.

Och som jag sa, vi åker förbi en liten stad, havet ligger där å ja blir tokgla! sen kör busschaffören RÄTT upp mot bergen! en buss fylld med ungdomar, eller mellan 20-26, och alla vi ville byta hotell. Så meningen va ju att vi skulle ta oss till zakynthos stad dan efter. Men på kvällen så blir de bord för 14 personer mned skumpa och gud vet vad!
Vi gör ett bra beslut med att stanna KVAR! så de blir mopphyrning i en vecka, åker runt hela ön, hoppar klippor. Träffar underbara människor, 3 citysäljare från Borås, hur stor e chansen? ;)

Sen till det roliga.. När vi kom hem från vår resa så har ja inge jobb kvar, ett helvete! men jag börjar servera istället. På söderhof i Stockholm, så det va kul, variation! mimmi blir tillsammans med killen hon träffa på zakynthos och funderar på att flytta till Falun, så kom INTE att säg att semesterflirtar inte funkar. För de gör det!! ;) lycka till älsk.

Sen till en rolig kväll.. Jag och mimmi ska hälsa på Tedde, en kille som jag träffade nere i Thailand i vintras med Anton. Vi hängde under våran phiphi/phuket tid! hur härlig som helst. Och han jobbade då på Berns Bistro. Så dit gick vi, och blev uppvaktade av två killar påvägen dit, så ja och mimmi skrattar för oss själva med vin i kroppen och kallar dom för gud vet vad. Eftersom vi egentligen skulle till Village, så kände vi att berns skulle va ett bra ställe att bara ta en drink på.

Så jag gick fram med en skåånsk söt dialekt till vakten och blinka lite! typiskt, och vips så va vi inne trots 25:årsgränsen.
Så sätter vi oss ner, två mojitooos senare så kommer två nya drinkar fram?! som vi icke har beställt.
Vi kolla bort.. Ja tänkte va trevlig å säga tack, men mimmi vägrade nästan. Går fram och pratar med en mörk kille å säger tack, men det finns en ljus där också, men som jag inte riktigt tänkte på, eller jo.. Men gick till den längst bort!
Sätter oss ner och pratar lite, och sen skulle S gå på toaletten, och ja följer samman! :)

Sen när ja kommer ut så står han där, vackrare än något jag någonsin sätt, utan att tänka, utan att prata så kysser vi varandra? och sen dess har jag inte lämnat hans sida, och finns inga ord för hur obeskrivligt mycket jag tycker om honom. Nu bor vi tillsammans i en underbar tvåa och väntar vårt första barn tillsammans! <3 så kom inte å säg att krogragg inte funkar heller, för DE e bevisat!Publicerad 2009-08-09 21:14:26 i ,

MAARZANSÅÅÅÅÅS!!

Seeså duktiga ja och Johanna är! ;D
Inte för att just den är våran.. vi kör icas variant! men gott blir de för de, å massaaaa sås. Namnam!
Har precis försökt att slinga hennes man... hon har hår som en häst! aldrig sätt så mkt?!
Lovar att en liten test av hennes hår, är HELA mitt hår.
Så nu sitter jag här och ser ut som gollumssyster med färg i hela håret, ögonbrynen ska fixas! ja å resten kan ni tänka er.. Slitage til tröja, sen sitter jag och suktar till Casanova! den mannen är för snygg.

Over and out!

Publicerad 2009-08-09 16:16:07 i ,

Söndag, å så sjukligt seg!Pappa S


Kräftskiva igår som sagt! :D en gång om året.. om man inte räknar med förra, tror ja va på sex stycken! och till en kräftskiva så ska man avnjuta lite gott vitt vin & för många snaps!
Men igår så blev det nått nytt.. Alkoholfritt vin, blue nan! och så jäkla gott? helt sinnes! som min bror sa, hellre att han dricker det till maten, istället för vanligt. Inte för jag håller med, men just nu så kunde de inte smaka eller lukta bättre.
Någon som va saknad va Simon! Borta hela dagen, ingen att kramas med.
Men fick ha en trevlig kväll med min bror och alla hans 'chokladmuggsvänner!' tolka det som ni vill. Kolla in deras nya lägenhet, förvånandsvärt fin måste jag säga? två bögar som älskar tv-spel och vill helst inte göra nått annat än det.
Men det va kul att träffa alla!
Meeeen.. När klockan slog 11 och alla blev för fulla & goa så kändes de dags att röra mig hemmåt! mamma Patricia ska hem och lägga sig och sova! så ser mina kvällar ut nu förtiden! men det är ändå dom bästa. Njuter så fruktansvärt utav denna tid. Och tror det kommer kännas tomt när hjärtat lämnat magen, men då har man en helt annan tid att se fram emot, hela mitt liv!

Så ikväll så sa ja ta mig iväg till årstaviiiken, dricka en kaffe med Johanna åå ta en promenad. Saknat dig hela helgen!
Så får man inte göra, inte bara försvinna! ;)
Skriver lite sen. Ska lägga mig och kramas en stund med min älskling!
Föresten, på bilden här över så hade vi beslutat oss.. En första bild på en nybliven och underbar Pappa! <3

ska lägga in lite bilder från kräftskivan igår, kommer upp om en stund.

Publicerad 2009-08-08 10:42:18 i Gravid med Wilja <3,

Vecka 9+0

Idag så harjag gått in på vecka 9 redan, det har gått så otroligt snabbt! kommer ihåg när jag fick reda på att du fanns där inne, då va vi bara inne i vecka 4, och det har gått som ett litet trollslag!
min lilla trollunge bara ligger och njuter där inne. Här får ni reda på vad som händer med mig och miraklet! :)

Bebisen:

Trots att din bebis är mycket liten så börjar den alltemer att likna en människa. Ryggen rätas ut och svansen krymper. Huvudet är fortfarande oproportionerlig stort i förhållande till resten av kroppen.

Bebisens ögon är redan väl utvecklade och täcks av ett skyddande membran, och ögonlock som öppnas och stängs är fortfarande några veckor avlägsna.

Vid den här tiden börjar också bebisen att göra små rörelser för att träna sina muskler. De är ännu för små för att du ska kunna känna dem men om du gör ett ultraljud så kan du förmodligen se dem. Armar och händer utvecklas snabbare än ben och fötter på det här stadiet.

Det är fortfarande inte möjligt att se skillnad på pojkar och flickor eftersom de externa delarna av könsorganden ser mycket lika ut. I vecka 9 kan man tydlig se fingrarna.

 

Mamma:

Ditt cirkulationssytem ändras under graviditeten och ditt blod ökar i volym med hela 50%. Volymökningen är viktig för att kunna tillgodose fostrets behov. Volymen kommer att börja öka redan under första trimestern och ökningen fortsätter under hela graviditeten. Denna utspädning av de röda blodkropparna kan leda till anemi och att du känner dig trött och orkeslös, något man kan åtgärda genom att se till att äta järntillskott.

Det är förmodligen snart dags för inskrivning på MVC.

Publicerad 2009-08-08 10:23:19 i ,

Mini kräftskiva al'a familja!

Nu är dagen äntligen här, den man har gått och suktat efter i ett HELT år, iallafall jag? Dags för att äta goda saftiga kräftor med en MASSA krondill
Gud jag har haft sånna cravings på kräftor, men har hållt mig.. Så idag! blir de Patricias njutar dag!
Synd att älsklingen inte kan följa med idag, skulle vara jätte mysigt. Men han ska slava och tjäna massvis med pengar idag! Haha.

Sömn inatt, knappt någon alls som jag hoppades på igår. Sover lika dåligt, somna vid tolv, de gjorde jag. Sen upp igen vid 6, va kissnödig så ja trodde ja skulle spricka! sen dess hare vart kört för min del.
UAAAH!
Så nu ska jag ta en liten promenad till Gullmars, och fuska med solen, till solarieöarna ska jag bege mig!
Skriver sen om dagen, soo long.

Vill säga Grattis till Anton som fyller år idag, ett perfekt väder bara för din dag! tänker på dig idag.

Mammas lilla mirakel ligger där inne och gror, längtar efter dig!<3Publicerad 2009-08-07 23:03:46 i ,

Fredagsmys!MYSIGT, enda jag kan säga! Man borde uppskatta detta alldeles mer.
Bad simon gå och hyra lite filmer, han fick ta precis vad han ville, och kom hem med Bond och en skräck! borde ja vara förvånad? nä! men skar upp lite honungsmelon, gosa ner oss i soffan alla vi tre.
Längtar så mycket till våran lilla ängel kommer, men det är så lång tid kvar! men det är bara att njuta av denna tid, för just den här kommer aldrig tillbaka.

Imorgon så blir de kräftskiva al'a mini. Ska äta med familjen och dricka alkoholfritt vin! ;D de ska bli en upplevelse i sig!
Sen på Söndag så blir det kvalitetsmys me Mimmi, min bästa vän som har varit borta för länge! ska bosätta sig i Falun? vilken TOK! sen en hund som kallas Siri? haha! som sagt.. va händer, ena skaffar sig familj, och den andra flyttar över halva sverige för en kärlek som hon träffa i Grekland när vi va nere i somras? otippat! men ack så fina dom är! :D

Nä nu blir det att krypa ner här igen, och hoppas att jag kommer få någon timmas sömn inatt. Har legat fram tills halvfyra på mornarna helt klarvaken, och sen upp 8. Och sovit oroligt under dessa timmar! tror ja går av snart, huvudet sprängs, å e så trött på att inte få sova och att va trött. Hormonbesvär säger ja bara! men värt allt.

Carl Simon Elis Brandén, är nog den vackraste människan utan och innan som ja någonsin har träffat. Han gör mig helt fullständig, jag får inte nog av honom? Han får mig att känna en extrem lycka! och en bättre pappa får man leta efter.
Han är mitt allt, allt allt. Men ibland kan han fan va irriterande! ;) speciellt just nu. Men de får han allt ta och utstå i 9 månader för då kommer storken!

Publicerad 2009-08-07 13:29:39 i Magbilder med Wilja,

V 7+5Mammas ängel!Så här kommer den första bebisbilden!<3 och många mer kommer det bli framöver.


Så hur mår jag? Helt underbart! brösten ömmar inte, ja mår absolut inte illa, om de inte vore för att magen e svullen så hade ja knappt trott om någon talade om för mig att jag vore gravid.
Samtidigt är det mycket som händer känner jag, psykiskt! man kan inte riktigt sätta band på känslorna, man vet inte riktigt anledningen till varför man ibland känner sig ledsen, superlycklig, eller varför man fått ångest! det är lite obehagligt, att inte ha den sortens kontroll över sig som man är van vid! och jag är som en känslosam berg&dalbana just nu. Och hoppas att det verkligen kommer att lugna ner sig! hur ska min älskade S orka med mig? omöjligt!

Och sen så ställs det många frågor, miljoner! men har köpt en bok som heter : Mamma praktika, grav vecka för vecka. En bok som innehåller allt mer eller mindre! alla frågor du vill ställa, de finns svar på mer eller mindre allt. Införskaffa den på Åhléns, helt klart prisvärd! :D

En fråga till er som kanske läser detta, och varit i samma sits som jag? Jag pratade med min barnmorska i Tisdags, bokade möte, ska på inskrivning den 14:e EXAKT två månader efter jag fick mitt posetiva svar! Hur kommer det sig att det redan börjar synas på min mage att de kanske är nått där inne? för i dem flesta fall så får man ju ingen mage förns ca i v 16, eller de e då den syns ordentligt? är det nått ja behöver oroa mig över? Fråga henna och hon frågade mig om jag va kort? Och ja de är jag! Men kan de verkligen ha nått med de att göra? tacksam för svar!

Jag är så rädd att gå ut med dessa nyheter än sålänge, det är mina allra närmsta vänner, mamma och pappa, syskonen, sen är det inga mer. Tänk om det händer nått? vill inte måla upp mig en bild, och sen ramlar den bara ihop. Va gör jag då? jag älskar verkligen h*n som växer inom mig, de är en del av mig och Simon!
Och som sagt, 30 % får missfall under de första 12 veckorna.
Så det är bara att hoppas, klappa på magen och be för gudarna att h*n vill stanna hos oss! <3

Publicerad 2009-08-07 13:08:50 i Gravid med Wilja <3,

14 Juli 2009 är den bästa dagen i hela mitt liv!Mammas mirakel blev bevisat!

Hur kändes det? hur hände det? hur kom jag på det?
En helt vanlig dag!
Skulle ta tåget ner och hälsa på min pappa i Gnesta, så sätter mig, och har precis köpt alla twilight böcker, så gissa om jag va helt fast under en timma! iallafall så kommer ja in på perrången, och dags att börja bestiga mounteverest, som många kanske vet så bor pappa HÖGST upp i hela Gnesta. Ja går förbi apoteket... utan att ja egentligen förmodar nått? att min mens inte hade kommit va nått som ja inte tänkte på, brösten ömma! och de gör dom varje månad innan mens? men ja sprang in för Simons skull mer eller mindre. Han hade frågat och skojat lite om det!
Kommer hem till Pappa, slänger av mig alla grejer, går å kissar på en gång! som alltid innan man öppnar dörren, man blir lika kissnödig varje gång!

Gör testet utan att oroa mig för fem öre, går ut och sätter mig och pratar med Pappa i vardagsrummet, och går tillbaka efter 10 minuter i helt lugnt tempo! Jag skriker rätt ut, och tappar mobilen ur handen för att lyfta ut testet. Skriker till pappa att läsa alla instruktioner, för ja tror ju att allt är fel!
Ringer helt hysterisk till min storesyster och frågar om hur allt ska se ut, och hon sa: DU ÄR GRAVID!
kollar på klockan, apoteket va stängt!
Springer ner till ICA och köper ett test, ringer och skriker till Mimmi att hon måste dyka upp inom en timma innan ja dör, mötte henne + mitt test. Sprang hem! och sen visade de sig de där +:et.

Panik, glädje! varför e ja det? ska ja va glad?, va ska ja göra? SIMON!
Kommer på att han måste veta, och vill verkligen inte oroa honom när han är andra sidan Sverige på jobb i Eskilstuna. Men jag tar mig samman och ringer. Förklarar vad som hänt, å han säger. Ja ringer snart!
Trodde de värsta, att han va arg, chockad, att han aldrig mer skulle ringa!
men telefonen ringer och en glädjefylld simon ringer och säger att han kommer hem redan imorgon, han vill va hos mig, hos oss! och vi ska lösa allt, att vi kommer ordna det här, och att vi kommer bli dom bästa yngre föräldrarna.

Och sen dess har denna korta tid redan vart fylld av lycka, en lång resa som är överväldigad!
Men fortfarande så är det den bästa dagen i en kvinnas liv, ett beslut som man aldrig kan undvika! jag är inte mamma för en dag, jag är mamma i hela mitt liv, tills den dagen mitt sista andetag tas! Och vet ni vad? Oavsett läge, tid och rum så kommer ingenting någonsin att få mig att ändra mitt beslut.
Må att kalla oss unga! säga att de är så mycket vi kommer missa i våra liv, så mycket vi annars kunnat göra. Men jag kan göra allt detta MED min familj!

Så är ni unga föräldrar, vi klarar det också.
Visst att jag har en mer ordnad tillvaro, fast jobb, lägenhet och ordnad ekonomi och en underbar sambo. Men jag är UNG! men det är upp till mig att bevisa för samhället att vissa har helt fel. Jag kan klara de lika bra som resterande 30:åringar, jag kan klara de lika bra som någon annan mamma! och ja kommer alltid att finnas här.
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela