Publicerad 2012-03-19 09:57:40 i De bästa av Bålsta! <3,

Morgonhyss!



Godmorgon gott folk!
Vet ni vad vi ska införskaffa så snart som möjligt? Jo för de ska jag tala om för er! PERSIENNER eller den svartaste rullgardinen som man kan finna på marknaden. Har ingen lust med att Wilja vill ha morgon strax efter fem på morgonen! ;) De känns inte riktigt ok måste jag säga. Dock fick vi en mysig stund med Linus innan han for iväg till jobbet! Sen på morgonen har Wilja hittat på en massa hyss medans jag och Nova har småsovit i sängen. Har ju kollat till henne hela tiden, pippi har varit påslagen så hon har setat bänkad mer eller mindre.

Men en tub med vaselin har smetats ut på bordet! Hon har rivit ur sin garderob, så fann henne med två par byxor på sig och en tröja, tre strumpor på en fot. Ja! ni förstår ;)
SEN....
Wilja kommer till mig i sängen och säger: Mamma, vakna, vakna mamma! Vad är de Wilja?
Kom, titta. Så jag följer med henne upp! Sen tittar jag i toan och ser två bajskorvar..... sen tittar jag på Wilja, ingen blöja! De betyder att hon tagit av sig blöjan, råkat bajsa.. men har slängt korvarna i toan och hällt papper på. HAHAHA! Okej, äckligt kanske! Men hur sött? Jag dör :) så in i duschen ifall de fanns någon annanstans. Sen ny blöja, sen myste hon ner sig i sängen med mig och novis!

Nu har vi haft lite fruktstund, och läst en bok.
Vad bjuder denna dag på må tro?
Jag är inte den enda som har sett snön falla lätt på marken kan jag tro? ;) Ser hur träden verkligen svajar sida till sida... promenad? eller håller vi oss inne! de är frågan.

Postat av: Caroline

Publicerad 2012-03-19 12:36:21

HAHAHA, ja där fick man sig ett skratt! :D Söta unge!

Postat av: Mariana-mamma till Milo & William

Publicerad 2012-03-19 13:07:37

Persienner är kanon bra att ha i barnens rum. Milo sover så mycket längre när de är mörkt i rummet.

Postat av: nathalie - medinas mamma

Publicerad 2012-03-19 15:50:55

hahahaha jag dör!!

Postat av: Malou

Publicerad 2012-03-19 16:30:55

HAHAHAHA fan vad kul!!!! :-D

Postat av: Katti

Publicerad 2012-03-20 13:15:46

haha gud vad rolig hon är, Wilja är ju ett riktigt litet charmtroll!!

Och lilla Novalie är så söt, och sin pappa upp i dagen! :)



Tråkigt att läsa allt som hänt med lillan men hoppas det är bättre nu! Tycker du var grym som agerade så snabbt, applåder till dig!

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-20 18:56:11

Haha!! De kan allt de där små liven :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela