Publicerad 2012-03-11 10:47:31 i Dagens Mama,

Hämta hem en syster.




Efter att ha fått vila både kropp & nerver så känner jag mig nu som en ny människa! :) ♥
Kunde inte sova längre imorse, för jag insåg att det va dags att åka och hämta hem storasyster! Så kläderna är på, frukost i magarna! duschade och fixade. Nu så ska vi styra ner mot dom sörmländska skogarna!
MIN FLICKA SKA KOMMA HEM, 3 nätter utan! fyfyfyfy♥ Men hon har som sagt haft de bra, och ingen nöd har gått på henne.

Jag vill tacka varmt för alla fina kommentarer som kommit in om Novalie! Ska sätta mig ner sen när vi kommer hem och läsa igenom alla och svara.
Ser att de är många som är kvar här inne och läser fast jag inte är speciellt aktiv som förut! Det har varit mycket, och hoppas verkligen ni förstår det och har lite tålamod. Snart så kommer vi nog alla på banan igen.

Postat av: beatrice - mamma till William

Publicerad 2012-03-11 14:35:31

Fick tårar i ögonen när jag läste om Novalie. Hu så hemskt, men va skönt att det är på bättringsvägen. Stora kramar!

Postat av: Emma

Publicerad 2012-03-11 16:20:38

Tänk att man kan längta så mycket efter någon som man gör när man längtar efter något av sina barn. Helt otroligt vilken stark känsla!

Postat av: Sarah

Publicerad 2012-03-11 19:59:02

Vad fin du är! :) läste vad som hänt Novalie, usch :( stackars lillan! Tur de undersökte noga och att hon blev bra igen :) en kämpe!

Postat av: Mikaela

Publicerad 2012-03-11 20:56:39

Skönt att N mår bättre nu! :)

Postat av: *SARASDIARY* Gravid v.34

Publicerad 2012-03-12 11:24:08

Fiiin du är och grattis till finaste tjejen :-)



Kramis

Postat av: Mandy & River

Publicerad 2012-03-12 14:13:29

Fina, fina du <3

Postat av: Therese

Publicerad 2012-03-13 15:38:12

Hej!



Har inte varit inne och läst på länge nu, buhu hehe. Vi här hemma har varit sjuk sen vi pratade sist. Men nu är vi friska igen, fy faan för alla baciller. :P



Btw, jag blev helt tagen när du skrev om lilla tullan, mitt hönsmammehjärta slog några väldigt hårda slag ett tag. :( Hoppas hon mår mycket bättre nu och att stora tjejen kan njuta av sin lillasyster igen. :)



Ha en riktigt fin dag.

Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela