Publicerad 2012-01-08 10:08:26 i De bästa av Bålsta! <3,

Vardagen åter i rullning.


Gomorgon alla mina fina!♥
Imorse så stutsade jag upp jätte glad ur sängen, tänkte på att de va Söndag! alltså dags för mitt lilla hjärta att komma hem. Sen kom jag snabbt på, attans.. hon ska vara hos Pappa till på Måndag.
Buh.. Så gick och la mig i sängen igen, och här ligger jag nu med lite frukost i magen.

Utanför så har grabbarna samling och de hörs vill jag lova er!
tutorna på bilarna är på, samling inför den första matchen efter uppehållet. NU är alltså vår vardag i rullning igen! fotbollsträningar, lite mer fotbollsträningar och en massa matcher! :D slut på husefriden för Mamma.

Tänker inte anstänga mig för ett ögonblick denna morgon! :D Kommer ligga kvar precis häär.
Ska slå på lite Walkingdead och lägga mig under täcket igen! Kanske städa lite sen.. Om jag orkar ;) Sen när hjärtat kommer hem så kommer Svärfar över. Och sen fortsätter vi med vårat lilla projekt.

LÄNGTAR TILLS PÅ MÅNDAG!
Wilja kommer hem ♥
Och våran nya DUSCHKABIN kommer!! ♥

Postat av: Michelle - med en prins i magen <3

Publicerad 2012-01-08 10:47:44

Jag har hoppat mellan 3 olika barnmorskor, min ordinarie var först på semester och då fick vi träffa en vikarie, sen när jag skulle träffa min ordinarie igen hade hon brutit handen så fick träffa samma vikarie, sist träffade jag en 3e för att den vikarien jag träffat tidigare var inte inbokad under 2012 ;)



Vikarie nummer 1 sa att hon smänner måttbandet väldigt mycket, för en veca minskade de någon mm i kurvan och nu hade den ökat lite och låg lite över min kurva :P



Du får också göra en sammanfattning ;) Kram

Postat av: Tessan

Publicerad 2012-01-08 11:36:47

Visst saknar men vardagskaoset när det inte finns haha! Duschkabin? Har ni sålt badkaret? Vi vill göra precis tvärtom ur med kabinen in med badkar :p

Postat av: Darow

Publicerad 2012-01-08 13:15:42

Hon är bara för söt den lillen och lillasyster kommer säkert vara lika söt. Sådan mor sådana döttrar hehe. Ni är jätte fina. Jag ser så mycket upp till dig även när jag är ett år äldre. Fortsätt att vara som du är nu du kommer komma långt med livet med den glädjen och kärleken du sprider hela tiden. Älskar dig blogg, kikar in flera ggr om dagen.



Ha en bra dag fina!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela