Publicerad 2012-01-01 16:31:45 i Bara Patricia,

Våran nyårsafton! <3














Nu är vi hemma efter en supermysig Nyårsafton med alla barn & nära o kära! ♥
Kvällen bestod av en massa bus med barnen, åt goood mat! fick i oss 2 kg oxfilé, och så som halva sverige så åt vi potatisgratäng till! :D Barnen härja och busa, märkte inte av Wonkan min på hela kvällen. Mitt hjärta hade även köpt mig en alkoholfri karlsberg som dracks upp med GOD aptit! :D den kan jag verkligen tänka mig en varm sommarkväll (då ja inte gillar öl) men SMAKEN är god, men de blir för starkt annars!^^, den åkte ner! och lite alkoholfritt mousserande vin♥

Efter maten, efterrätten & förätten hade åkt ner så blev vi rätt så strandade! Både jag och Linus försökte hålla oss vakna, men ack så svårt de va! :D Wilja somnade vid (23.00!!!) efter hur mycket bus som helst, och ja och baby gjorde henne sällskap och vänta in de nya året tätt kring varandra! Kunde inte bli ett bättre avslut på ett jätte mysigt år. Nu har vi bara framtiden framför oss!

Som jag älskar er.
Tack till min kära syster och familj för att vi fick fira kvällen hemma hos er! Så otroligt mysigt och förbaskad god mat.♥

Postat av: Kamilla - Mamma till Oscar och Nicole

Publicerad 2012-01-01 16:39:01

Han fick inte åka iväg och jobba några fler nätter ;) Hade hemska oregelbundna värkar natten mellan 28-29 December så på morgonen åkte vi iväg och lämnade sonen till barnvakten och sen ringde vi in till förlossningen för att få komma in på koll. När dom kollade mig efter ctg:n var jag öppen 6 cm så det var bara att stanna kvar, 1 timme och 20 minuter senare var hon född så jag är såå glad att vi åkte dit i tid, annars hade vi kanske inte hunnit fram!



Ser ut som ni haft en jättemysig nyårsafton! God fortsättning och hoppas du får ett underbart 2012!

Kramar

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-01 19:06:15

Vilken mysig kväll! Härlig onepiece Wilja har på sig!

Postat av: Carin

Publicerad 2012-01-01 19:58:25

Man ser att ni är syskon :) Trots att ni är halvisar (för det var ni la?) så har ni allt flera drag som gör er lika!



Gott Nytt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela