Publicerad 2012-01-06 12:06:49 i De bästa av Bålsta! <3,

Tussan min!



Nu är folket vakna! Och satan i gatan vilken natt jag haft, igen... Kommer ligga deckad hemma hela helgen! känner mig helt trasig, och ont i ryggen av att ha sovit på madrass & soffa. Min sääääääng!♥ (jag som annars hatar den har en liten gnutta av saknad just nu). Men de har varit så sjukligt mysigt att ha barnen och syster här hos oss! Jag och Wilja har verkligen njutit för fullt. Allra gladast är nog flicka lilla som är helt tokig i sina kusiner!

Buhu.. Snart ska vi sätta oss på tåget och åka mot stan, lämna över min älskade lilla piga! Denna helg har jag verkligen ingen som helst lust. Men ska passa på att vila & ta de lugnt. På tisdag så börjar vardagen igen!
Wilja ska till dagis efter Jullovet. Fröken kommer nog jubla utav lycka! :D
Roligt att leka med alla andra, aktivera sig på ett annat sätt. Ja, de blir nog bra det.

Såg föresten att Wiljas 15:e tand ploppat ut idag! :D heja heja.
En liten piraya har du blivit.

Postat av: Sanna - Mamma till Embla

Publicerad 2012-01-06 12:18:12

Lyser bus om denna bilden :) Hoppas du/ni får en toppen dag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela