Publicerad 2012-01-05 10:12:26 i De bästa av Bålsta! <3,

Tack till er alla.



Jag älskar dig nått så otroligt min man! ♥ han sov borta inatt, och ska iväg på finalen halvtre inatt igen!
Men sen blir de en myshelg till tusen.

Vill säga tack för alla kommentarer som strömmade in under inlägget: min dotter är 'ful'. Kan inte tacka tillräckligt! och så som de flesta av er skriver: Det är ingenting att bry sig om! Det är någon sjuk jävel som har något emot mig uppenbarligen och går på ett oskyldigt barn. Jag är ledsen om jag inte hunnit svara på alla era kommentarer, men ni ska veta att varenda en har betytt så mycket! ♥

Ni där ute som ens har tankar om att yttra er om ett annat barn, släng er i väggen! Är de så att man tycker att ett barn är 'fult' så säger man för i helvete inte det. Även om man tycker de, håll de då inom dig. Säg ingenting alls istället. Herregud! Detta får en verkligen att fundera på vilka idioter som sitter här inne och läser.

Nu blir de att hitta fram badkläder och dra sig iväg mot Badhuset med barnen, ha en fin dag.

Postat av: Matilda

Publicerad 2012-01-05 10:29:27

Jag blir så besviken när någon säger att ett barn är fult. Barn KAN INTE vara fula!

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-05 11:51:48

vad mysigt att ni ska till badhuset :)

Postat av: E

Publicerad 2012-01-05 12:10:08

Hej! Måste först då berätta att jag tycker du har en sån fantastisk blogg! Läser varje dag och har gjort det väldigt länge nu, lilla Wilja låg i magen till och med.

Blir arg när jag läser om att folk skriver att du har ett fult barn. De måste sett sig själva i spegeln för Wilja är en av dom sötaste ungarna jag sett, det "lyser" igenom bilderna och (på något konstigt vis) kan jag känna hur underbar hon är.

Fick veta innan jul att jag var gravid, det var inte planerat men vi blev glada ändå, såklart lite rädda i en början också men jag tänkte..kan du, kan jag! Fick missfall på nyårsafton och nu känner jag mig så ensam och tom.

Hoppas att jag en dag kan få en fin liten flicka eller pojke och känna den kärlek du känner för din fina.



Tack för en läsvärd och fin blogg!

Kram

Postat av: LInnea - Mamma till Ludwig

Publicerad 2012-01-05 14:56:07

Tack för svaren. :) Självklart ställer jag fler om jag kommer på några :)



Maten blev tok-stark och jag som älskar stark mat tyckte att det blev lite väääl till och med. Ska testa och göra med mindre currypasta nästa gång. För jäsiken vad gott det var!

Postat av: Andjela

Publicerad 2012-01-05 15:32:24

Wilja är underbar! Jag läste nyss inlägget och tycket att du inte ska bry dig eftersom du har värdens finaste dotter!Hon är det sötaste tjejen jag har sätt!

Och det som skriver sånna elaka kommentarer kan själv vara ful och allt annat han skrev om Wilja!

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram och puss till fina Wilja :)!

Postat av: MANDY- Mamma till River & ägare av Bymandy.se

Publicerad 2012-01-05 19:44:23

Jamen precis.. Håller verkligen med dig.. Mobbing mot en 2 åring är långt ifrån okej.. Men dom hoppade väl på Wilja för att det är din svaga punkt kanske.. Alla föräldrar skulle ju bli tokig om någon sa eller gjorde något dumt mot ens barn

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela