Publicerad 2012-01-26 22:33:25 i Frågor & Svar,

Svar på lite kommentarer.


Amanda 19, mamma till Jolene 2år:
Vad är det för tatuering du har nere vid ljumsken, troskanten? :)


Svar:
Haha! ja... de är min lilla ödla som jag har, som jag glömmer existerar. De är den första av mina tatueringar som jag gjorde när jag va 15. Den har hängt med i ett par år om man säger så! :D


Jenny:
Sötande då;)En liten fråga? Vart hitta du ett bra amningslinne?Har fart runt som en tok här hemma i olika affärer men hittar inget!!
Hoppas allt är bra annars men familjen och magen;)
Kramar


Svar:
Jag blir TOKIG! Jag kan inte kommentera inne hos dig? Vet inte vad som är fel! har försökt i flera dagar nu, men de går bara inte. ÅÅÅH! Jag hittade ett amningslinne från Lindex!
Sitter super, mjukt men ändå 'fast' ?! om du förstår. Sitter jätte skönt över brösten! Har de faktiskt på mig nu.
Kramar till er!


Sandra:
Jätte fint....måste bara fråga vart ni köpt erad vardsrumms bord?


Svar:
Åh, tack så hemskt mycket! Bordet är faktiskt Linus. Och han har köpt de på Svenskahem :)

V - Bålstabo:
Ni har fått det jättefint! Jag undrar en sak över era golv.
Vi har lagt valnötslaminat i ett par av våra rum men det visade sig var riktigt dålig kvalité på den, blev repig och tråkig yta på den nästan direkt.
Så nu när vi ska byta golv i vårt sovrum vill jag välja ett annat
Vad har ni för golv ? Är ni nöjda?

Svar:
Tack för din kommentar först och främst! Publicerade inte hela :) Ja, men golven! vi har faktiskt också laminat? Ifrån K-rauta! Jag själv känner att golvet är helt okej? Det har inte blivit dassigt, några få mindre repor här och där. Men sen har vi ju Wilja som släpar stolar, leksaker! åker med sin bil här hemma.

Och de är inte repigt så att ögat ser de, utan jag vet att dom finns där! Kan säga, för de priset så går de inte vara annat än nöjd :) och färgen är jag jätte nöjd med. Hoppas att ni hittar ett annat som passar bättre! Kramar.

Camilla:
Vart har ni köpt er säng vad kostade/heter den ? Älskar höjden på den:-D jätte fin lägenhet ni har:-)

Svar.
Hej! :D
Sängen kommer från Ikea och det är två st svanefors madrasser, med två st tjocka bäddmadrasser på.
Sängen står bara på ben! gaveln har vi ju tagit bort nu. Älskar också höga sängar!
Med bäddmadrasser, och resårbotten så betalades de 10.500, men då kan man självklart välja billigare bäddmadrasser till. De är oftast de som är dyra! :) Tack så mycket för din kommentar.

Kram!

Anonym:
varför köpa en "bebispulka" till en snart 2åring?:S
bortslängda pengar, tycker jag..varför inte köpa en riktig istället>? som hon kan ha nästa år å åren efter??


Svar:
Jo! Med den enkla anledningen att hon sitter inte lika bra i en stor pulka. Då den skulle användas till dagis fram och tillbaka så vill jag att hon ska sitta med ordentligt ryggstöd i backarna! Och vad är de för fråga? Vad jag gör med mina pengar är väl helt oviktigt för dig? tycker jag att en pulka är värd 200 kr för ett par gånger.
Så är de det. Kram!



Anonym:
varför får bara "lilasyster" en sänglampa o inte wilja????


Svar:
Hm... Vilka frågor? Jo, för att Wilja hade sängen innan och de är Wiljas lampa! Och vi har inte satt dit en till Wilja. Vad spelar de för roll med en eller två lampor? löjliga du :)


Anonym:
Åh gud så fint ni har det, jag är riktigt riktigt avundsjuk. Åh jag vill också ha det så fint som ni. Och en riktigt bra planering har ni fått till det i eran lilla 2:a. Bra jobbat :)
tänkte dock på en liten sak i barnrummet, spjälsängen står vid fönstret tänk på att det kan dra lite där.
Jag avundas dig och din fina familj och önskar dig all lycka i framtiden finaste du :) massa kramar

Svar:
Åh, tack så hemskt mycket för din kommentar! Ja, vi har gjort de bästa av sitsen om man säger så.
Jo jag vet att sängen står vid fönstret, stod och tänkte på de också.. Men vi vet inte hur vi ska lösa de med plats, Wiljas säng får inte plats på den hörnan.
Och Garderoben är ivägen på andra! Dock är fönstren täääätade nu, men iallafall. Tack för tipset! de är något man lätt inte tänker på :)
Kramar!


Anonym:
kallar du 05:20 HELA natten??:S


Svar:
Ja, för mig är halvsex på morgonen MORGON! Från att ha sovit sedan 8, så ja. Det är en HEL natt i sin egna säng! Att hon sen somnar om någon timma i vår, rör inte mig i ryggen. Va de något mer?


Anonym:
En liiiiiten fråga. Simon, har han skaffat ny? Man hör så sällan om honom numera. Hur tar han allt? Nyfiken:)

Svar:
Hej!
Ja, Simon har en ny flickvän. Vill inte prata mer om honom i bloggen än när han har Wilja!
Det är för att det inte ska upptstå konflikter & problem. Men både han och hans nya tjej bryr sig om Wilja! Det är de viktigaste för mig.

 

Postat av: Mia

Publicerad 2012-01-27 01:17:18

Jag har hört att Simons flickvän inte gillar dig...

Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Publicerad 2012-01-27 08:28:40

Vad ska jag säga, jag blir inte direkt förvånad! Får han inte tala med sin dotters mamma på veckorna så kan jag inte tänka mig något annat heller.

Det är inte jag som går miste om något, men det hoppas jag att han själv inser en dag! :)

Postat av: Frida

Publicerad 2012-01-27 11:35:03

Haha frågan om pulkan var ju lite rolig. Ni får ju dessutom en till tjej nu som kan använda den till nästa vinter troligtvis.. och vintern efter det haha :P kul tjej

Postat av: shiva

Publicerad 2012-01-27 22:32:09

Hej hej. Ramlade in på din blogg & tycker den är jätte mysig. Jätte fin mage & mysig familj har du också. Tänk att man aldrig slutar förvånas över hur mycket idioter det finns. Du gör ett jätte bra jobb med din söta dotter & allt annat som hör till, det är nog därför alla dessa männsikor är svartsjuka. För dom "tål" inte se dig vara så pass duktig & ha ett sånt fint liv. Jag kan förstå att det är jobbigt, men försök borsta av dig deras skit & se det som en komplimang istället (de hade nog gjort allt för att få leva ditt liv) man ska inte ens behöva förklara eller försvara sig när man får sånna idiotiska frågor eller kommentarer som du fått.



Det jag ville komma till är att du är jätte duktig & du har en jätte fin familj, skit i vad andra säger. De är så sjukt jävla avundsjuka/svartsjuka.



Sen vill jag säga en sak till alla där ute, särskilt er som inte har barn. Ge fan i att påpeka saker om barn/graviditet/ansvar m.m. Ni har ingen aning eller erfarenhet så ni kan inte ens yttra er det minsta. Sen finns det ingen mor i världens som inte vill sitt barn det bästa. Så sitt inte bakom eran jävla skärm & rota & försöka hitta en massa fel. För i slutändan är det bara er själva ni skadar. IDIOTER!!



oj, nu blev det långt, hoppas du orkade läsa allt.



& lycka till med tillskottet :)

Postat av: Amanda

Publicerad 2012-01-28 00:17:43

Vilka lustiga frågor du får ;)

Postat av: Trixie

Publicerad 2012-01-28 13:33:03

"Jag har hört att Simons flickvän inte gillar dig..."



NÄHÄ OCH?!?! Asså Patricia all cred till dig som står ut med dessa jävla idiot-kommentarer.. Jag hade nog fan inte pallat. DU ÄR GRYM! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela