Publicerad 2012-01-03 22:38:27 i Frågor & Svar,

Svar på frågestunden - Del 1.


Sabina:
Åh vilken härlig summering av 2011! Blev glad inombords när jag läste inlägget! :-)


Svar:
Vilken härlig kommentar utav dig, blev lika glad när jag läste din kommentar! :) hade inget att svara till, så passade på nu under frågestunden.
Kramar!


Maria:
Hej,
Vart är den fina koftan köpt? :)

Svar:
Den köpte jag på VILA. Hoppas att den finns kvar bara, de var någon månad sen. Om jag inte minns fel så fanns den även i puderbeige & svart.
Kram!


Anonym:
Hej jag undrar om du gör nagelförlägningar på andra, om ja va kostar de då?


Svar:
Hej! Jag har inte riktigt tänkt på det, gör nog inte på andra då jag inte är kunnig mer än att ja gör på mig själv och nära vänner!
Vill inte utföra något som jag inte är säker på.
Kram!


Ida, mamma till Hugo:
Vad använder du för hudvårdsprodukter till ditt ansikte OCH kropp? :) Typ lotion och sånt..


Svar:
Hej! :D oh, vilken rolig fråga. Till ansiktet så använder jag mig av apotekets serie: La Roche-Posay, ansiktsmjölk & kräm. Tvättar ansiktet med Pads, och inte tvål eller liknande. Sen som kräm så använder jag: Smooth-365 & Tri-aktiline. Jag smörjer in mig två gånger om dagen MINST, hela kroppen! (är lotion-tokig) och älskar att känna mig len & mysig. Oftast så är det en från Dove, eller från Garnier. Varierar mig lite :)


Pernilla:
1. Hur känns det att du snart ska bli två barns mamma?
2. Har ni fått ordna allting tills lillan föds?:)

Svar:
Som du förstår så är de en mäktig känsla! Och jag har inte förstått de ännu, och kommer nog inte ha gjort de förns hon väl är här hos oss. Ja, de mesta! Syskonvagn, alla kläder och så har vi. Babygym, sitter etc.
De som fortfarande saknas är en ny bilbarnstol! :) vi har en äldre, men vill ha en helt ny till henne.
Sen är de väl lite nappar, flaskor och sånt som saknas ännu! Blöjor, ja. Resten har vi hemma, inte behövt att köpa en enda pinal hittils förutom vagn och lite nya kläder till bara henne :) tacka gode gud att vi har två flickor beräknade under samma månad :)

Sara:
Jag undrar vart du får all din inspiration ifrån till att blogga och göra så måna inlägg per dag? :)
Jag fotar varje dag och som dig har jag ett start intresse för foto :)
Men eftersom jag jobbar oftast måndag-fredag hinner det inte hända så mycket på veckorna så jag har så lite att blogga om. Nåt förslag? :)
Många kramar!!


Svar:
Vilken svår fråga! Jag vet faktiskt inte? att skriva har jag alltid älskat att göra.
Men att få gå in, fråga! Se era kommentarer, svara & skapa diskussioner ger en en kick självklart! :)
Jag är ju hemma, så jag passar på medans Wilja aktiverar sig själv, sover en sväng eller när hon somnat! Jag tar mig den lilla tiden.
De är ju trots allt en av mina Hobbys, precis likadant som någon annan spelar fotboll eller liknande:)


Frida:
urläcker! vilken vintage-känsla, hur har du fått till den? redigeringsprogram?
sen undrar jag, mössan, jag älskar den!! vart kommer den ifrån? lilla pralinen under mössan är ju också superfin. frida

Svar:
Jag använder mig av Photoscape när jag redigerar mina bilder. Jag är så kass på allt som har med photoshop eller liknande att göra! Så använder ett gratisprogram som funkar alldeles utmärkt, ändrar oftast bara lite ljus i mina bilder. Inga retusheringar eller så. Mössan kommer från KappAhl, visst är den helt underbar?! :D
Kram!

Jennie:
Har du och Linus planer på att gifta er inom de närmaste åren?:)

Svar:
Oj! :D vilken fråga... haha, vet inte vad jag ska säga! Nej, de ligger inte i planerna den närmsta tiden.
Självklart så skulle jag vilja gifta mig! men kanske inte mitt mål känner jag :) <3

Vicki:
Hur träffades du o linus från början? Hur "blev de som de blev"? :)


Svar:
Hur jag och Linus träffades! Oj, det hela började 09. Han såg mig, men jag visste inte vem han var förens senare. Det va på Gnestadagen som han va nere och såg mig i parken med Wilja som precis va nyfödd! För honom sa de bara klick, och där gick jag utan att veta om honom. Men för precis ett år sedan på dagen så fick vi kontakt via Facebook... Sen rullade allting på, och de kändes för bra för att vara sant! Vi pratade i telefon, på nätet, vi sågs helger & pratade hela veckorna. Sen en dag, så bestämde vi oss bara fullt ut! flyttade ihop, förlovade oss. Och sist men inte minst, så väntade vi barn tillsammans. Han är inte bara en fantastisk styvpappa, utan han kommer bli en jättefin Pappa också. Barnen kan vara lyckliga över att få ha honom i sina liv.


Madde:
Ni är ju förlovade - så när ska ni gifta er? Vore ju kul med lite bröllop i bloggen:)

Svar:
Haha! :D fler tycker att vi borde gifta oss.. men stooopp! nej :D förlovning & barn, bara de är en STOR grej. Om några år kanske, ja då! då är jag redo <3


Sara:
Du verkar vara duktig på olika hårfärger :)
Jag är mörkhårig naturlig,mörkbrun.
Men jag vill gärna bli ljusare.
Måste jag gå till en frissa eller kan jag färga det ljust själv?
Isåfall vad rekommenderar du?
Kan lägga upp lite bilder på bloggen vilken färg jag är ute efter :)


Svar:
Åh! :D tack så jätte mycket.
Ja, lägg ut en bild så får jag se! Mycket lättare alla har olika hår, och saker som passar på mig kanske inte alls är rätt för just dig. Kramar!


Caroline:
Måste bara börja med att säga att det va grymt kul att se din senaste video på Wilja när hon pratar! :D Stoor tjej nu! Hoppas det kommer fler! :D Eller videobloggar? ;)
Okej, frågor va det.. Har du några roliga/knäppa ovanor? :D Tror du på "Gud" eller liknande? Tror du på andar/liv efter döden? Haha! :D Vad är det pinsammaste du någonsin varit med om?

Kraaaaaaam going! <3


Svar:
Åh, jag ska verkligen bli bättre på att lägga upp Videosar! så himla värt att ha, verkligen. Händer bara inte speciellt ofta! :D Men ja, de ska jag. Haha, oj... Ja, jag är en pedant när de gäller de yttre, golv ska va skinande, inge kladd på bänkar, inga saker framme som är synliga. MEEEN.... Kollar man i lådor, skaffriet, min garderob... eller liknande så kan man hitta en diskborste i lådan, en trasa i skolådan! ja du förstår, de är KAOS.
Sålänge de inte syns är de okej, men annars! herre ;) De värsta är att jag hittar allt när de är så! Jag vet precis vilket skräp som ligger i vilken låda! :D Nej, jag tror inte på Gud. Men jag tror på något, man måste ha en tro på något även om de inte är gud! för att fortsätta att kämpa. Så min tro ligger i Wiljas händer just nu! De är hon som får upp mig på benen gång efter gång <3 De pinsammaste, de där är en fråga som jag vill ta med dig själv;)
Kramar <3


Sara:
Hej jag är en väldigt ny läsare och vet inte så mycket om dig! Men skulle vara tacksam om du svarade på detta. Kan inte du visa Wiljas rum?
Älskar vagnen du köpte. DU bara måste visa när Lilla bebisen är där och Wilja när dom sitter på den.! alltså bugaboo märket! :D Och kan inte du visa kläderna och allt annat du har köpt till bebisen! Älskar bebis saker! :D^


Svar:
Hej Sara! :D Om du går in på kategorin: Renovering utav lägenheten så hittar du lite bilder på hur vi bor, och på hur Wilja har det :) Självklart ska jag ta kort på när båda flickorna ligger i vagnen, längtar tills de ögonblicket. Att få se MINA barn! :) Kolla under kategorin: Graviditet nr 2 , så hittar du de mesta! lägger ofta upp de nya, eller de som rör bebisen. Kramar!


Anonym:
Vad var de för namn då, för misstänker att du ej kommer ha de längre..?


Svar:
Självklart så får de inte oss att ändra tankarna om namn! Det är vad vi kallat våran dotter sen vi fick reda på att de va en lillasyster. Namnet fanns med mig långt innan dess, så att ändra ett namn bara för att någon annan har de, tänker jag inte göra. Det va inte det jag reagerade på, och som jag skrivit tusen gånger. Jag vet att fler barn heter likadant!

Nathalie:
Jag har några frågor så passar på att ställa alla samtidigt :)
1. Vad använder du för inställningar på din systemkamera? Tycker du får väldigt fina bilder!
2. Vilket program använder du för att redigera bilderna?
3. Har du några bra tips till hur man får fina bilder?
4. Vad tycker du är det viktigaste att ha hemma innan bebisen kommer?
5. Har du haft någon användning av bröstpump och babyvakt när Wilja var liten?

Tack för en toppen blogg! Förresten mailade jag dig för ett tag sen, förväntar mig inte att du ska svara men kanske roligt att läsa :) Kram


Svar:
Hej gumman! :D
De är bara att ställa, ska försöka svara så gott som jag kan.

1. Jag använder mig oftast av AUTO måste jag erkänna.. Eller kreativt autoläge då jag ljusar upp bilden och tar bort blixten. Älskar att fota 'naturligt' men de är svårt att få till rätt skärpa och ljus i bilden för min del.

2. Jag använder mig utav ett gratis program som heter Photoscape! som ovan, är värdelös på något annat.

3. Faktiskt inte... utan de är nog känsla! beror på vad man gillar att fota, klicka dig fram och testa!
Jag är en ren amatör, så mig ska du inte fråga!! :)

4. Oj, ja. De viktigaste är väl BODYS... i mängder! man tror inte de går åt så mycket, men de gör de. När Wilja föddes så var näsfridan eller nässugen jätte viktig! då hon hade lite fostervatten kvar och de kom gurglande ljud, likaså att hon blev lite små täppt. De var räddningen! blöjor, servetter! ha allt sånt hemma klart. Bindor till dig själv! de kommer att behövas. Resten ordnar sig, ingen stress <3

5. Nej varken pump eller babyvakt! lämnade aldrig Wilja ensam, hon sov alltid med oss.. och vi lämnade henne faktiskt inte själv i rummet heller. Va för hönsig! :D

Oj, de har jag missat! måste in och kika. Har över 1700 olästa spamm-mejl... så jag använder den sällan! :D
Kramar till dig gumman.

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2012-01-04 21:56:12

Tack så mycket för svaren, det uppskattas väldigt mycket! :)

För att vara amatör tycker jag du är sjukt duktig! :)) Ja, du får gå in och kika om du hittar ett mail ifrån mig, någonstans ska det vara ;) Kram på dig!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela