Publicerad 2012-01-18 12:00:25 i De bästa av Bålsta! <3,

Skicka in allt ni har!



Godmorgon alla mina vänner & ovänner!
T R Ö T T .
(Tog en bild på magen när jag låg ner, så pluttig den blir)

Ja, de va bara förnamnet vad jag va när jag vaknade imorse när Wilja ville ut och kolla på barnprogram.
Inatt hade jag nog en av de värsta nätterna som jag någonsin upplevt! utan att överdriva. Jag va så så trött, men kunde verkligen inte bara slappna av! Ni vet, man kollar på mobilen och inser att de bara är en stund kvar till klockan ringer. När jag väl slumrade in så vaknade jag av den liknande 'växtvärken' i nedre delen. Buha! Så efter jag lämnade Wilja på dagis, så gick jag raka vägen in till sängen igen.

Och nu har supermorsan fått sova ruset av sig! :D
Vaken, pigg & glad. En dusch på de här, städa av lite snabbt! laga lunch och hämta hem den fina lilla tjejen. Idag är det Onsdag, vad veckorna bara springer iväg! Snart är det helg igen, ny vecka för bebis också.

Fortsätt snälla att skicka in era förlossningsupplevelser med andra barnet! Vad va skillnaden, hur lång tid tog de med första respektive andra?
Jag har läst igenom de ni skickat! Och nu vill jag bara läsa MER. Så förbannat intressant♥

Postat av: Jonna

Publicerad 2012-01-18 12:30:38

haha ja!! =) Gillar han med nu! OJ den blev då liten :) men ack så söt!

Postat av: Sandra - Mamma till Alvin och Wilma och pyret i magen ♥

Publicerad 2012-01-18 12:47:06

Åh, visst är det roligt att läsa om andras förlossningar. :) Hihi. Jag kan berätta lite kort här om min första förlossning, Den startade på lördagmorgon 17 okt 09 av att jag hade kraftiga sammandragningar, det pågick hela dagen och på kvällen vid 21 åkte vi in på FL. Fick en sovdos och vaknade dagen efter, den 18e. Vid 10 började mina värkar, men inte tillräckligt starka, hade bara öppnat mig 1 cm.. så jag fick dropp som satte igång det hela (kl 12), sen hade jag värkar heeeeela dagen lång. Jag fick lustgas, sterila kvaddlar, kunde inte kissa så dom tömde blåsan, fick prova tusen olika ställningar, duscha, det tog lång tid med allt tyckte jag.. men 18:20 satte mina krystvärkar igång och 19:09 föddes Alvin. :) En lång historia väldigt kort alltså..



När Wilma kom för snart ett år sedan, 15 månader efter Alvin så började allt den 7e Feb på BF kl 15.. hade ca 10 min mellan "värkarna" då (jag trodde att det var sammandragningar som kändes lite starkare), så jag var beredd på att åka till mamma och äta.. Men min sambo tyckte att vi skulle vara hemma (och mamma med, haha). Kl 17 hade jag 5 min mellan värkarna så jag ringde till förlossningen som sa att vi kunde komma in. Vi väntade in barnvakten och packade det sista sen åkte vi iväg och då var kl 17:45.. under bilfärden på 5 mil så hann mina värkar ändras från 4 min till 1 min mellan så jag hade ruskigt ont.. vi var inskriven kl 18:35 och då blev jag kopplad till ctg i 40 min, 19:20 hoppade jag in i duschen och satt där i 40 min tills jag inte orkade mer.. kl 20:05 var jag torkad och påklädd och gick till sängen där jag ringde om lustgas på en gång.. hon kom in och gav mig lustgas när klockan var 20:10, 20:13 kom första krystvärken (när hon undersökte mig) och vattnet i samma värk, sen kom huvet i andra värken och 20:15 var hon född! :D Så det var en enorm skillnad på mina förlossningar kan man säga! Jag fick ingen bristning eller behövde sys och det var en riktig befrielse kan jag säga, det var nog för att hon kom med vattnet som det gick så bra skulle jag tro. Banan var blöt om man säger så. ;) Det kändes knappt att jag hade fött barn timmen efter, bara att kunna sätta sig ner helt vanligt.. så underbart!



Jag är lite nervös nu inför 3e förlossningen, hur snabbt kommer inte den gå? Eftersom det är så pass tätt mellan barnen så är ju banan ready to go lixom. :P Så lite nervös blir jag allt! Haha.

Postat av: Charlotte - Mamma & Gravid

Publicerad 2012-01-18 17:29:02

Åh jag saknar redan magen och bebissparkarna :) Du har så otroligt vacker mage!!



Nu har jag slängt ihop en liten snabb slarvig förlossningsberättelse :)

Kramar fina du!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela