Publicerad 2012-01-10 22:25:46 i En annan del av Stockholm!,

Ska det sista blogginlägget skrivas ned?




Jag va inne nu under kvällen och läste en utav alla mina favoritbloggar, och kom i samma tankar som denna.
Varje dag, flera inlägg om dagen så sitter jag och skriver. Skriver ner mina tankar, skriver ner mina rader. Många av er gillar de inte, men de flesta av er känner samhörighet, ni hittar något här i min blogg som ni gillar.

Samtidigt så är jag så förundrad! Ni går in här, orkar lämna era fina och varma kommentarer? Ni följer vårat liv och är verkligen innerligt varma mot oss! De känns på ett vis som att jag känner er, samtidigt så gör jag inte de alls. Av dessa 1300 som är inne varje dag, är de inte hälften som lämnar ett avtryck. Ändå så går ni in här var dag? Vad är de ni finner som gör att ni vill stanna? ♥


När någon kommer fram till mig på stan så blir de en känsla av lycka, men obehag! Av att framför mig så står en vilt främmande människa, som är så glad att se mig & Wilja. Men för mig, så är denne en främling! som vilken människa på gatan som helst. DET får en att tänka om!

Även om många av er vill vårt bästa, så sitter det säkert folk bakom sina skärmar och vill oss något ont. Jag önskar så innerligt att jag kunde välja själv vilka som skulle raderas, vilka som inte skulle vara här inne och snoka. Vilka som inte ska få ta del av vårat liv! Även folk som inte gillar mig är här inne och luskar. De gillar jag inte! Samtidigt så är de en offentlig blogg, då får folk helt enkelt bita ihop om de står något som denne inte gillar.
MITT VAL, min blogg.

Jag är så dålig på att hinna svara, och många gånger så ser jag era inlägg! men jag glömmer bort att svara för nått kommer mellan. När jag är ledig, helt ledig. De är då jag har tid! Men har jag Wilja hemma, så prioriterar jag inte att sitta vid datan. Jag kan skriva ett snabbt inlägg, men de är sällan då jag går in och läser. Utan de gör jag när fröken somnat, och då har jag oftast miljoner saker att göra.

De är något som jag ska försöka att bli bättre på! De är de som gör mig mest imponerad. Jag är inte så flitig i andras bloggar, skriver inte ofta. Även så är de så många som hittat in till mig, HUR?

Men jag vill att NI ska veta. Även om jag inte svarar på precis allt, eller om de tar en stund. Så värmer de till i hjärtat varje gång.. Varje gång vill jag tala om för er!

Som jag sagt så många gånger, vad hade jag gjort utan min blogg? Hade känt mig så fruktansvärt ensam.
Det är ER jag bollar mina tankar med, de är ER jag skriver till när jag är ledsen, arg eller glad. Hur i helvete klarade jag mig innan är min stora tanke?

Och hur länge ska jag fortsätta att blogga?

Jag vill tacka er alla fantastiska läsare för allt stöd ni ger mig, för all styrka! För alla fina ord som kommer in, era fantastiska och varma kommentarer.
Kommer aldrig kunna förklara min tacksamhet mot er alla som ställt upp under dessa år som varit med från dag ett. ♥

Postat av: Sandra

Publicerad 2012-01-10 23:01:13

Hej!

Jag är kass på att lämna avtryck jag med men har en lista jag går genom varje dag. Kom in till dig genom Pernilla för lääänge sen.



Kram

Postat av: Lisa

Publicerad 2012-01-10 23:12:26

Jag vet inte hur det kom sig att jag började läsa din blogg, men jag älskar den! Är alltid så fina inlägg och jag ser fram emot att läsa din blogg ett bra tag till, jag har liksom blivit beroende:) fortsätt kämpa med det du vill uppnå, du klarar det du vill!!

Postat av: Caroline

Publicerad 2012-01-10 23:14:50

<3

Postat av: Hannah

Publicerad 2012-01-10 23:15:02

Hej!

Jag började läsa din blogg genom att fått tips om en soffa du skulle sälja.



Jag tycker det är super kul att läsa din blogg och får så mycket energi tillbaka och tror vi har mycket gemensamt. Jag är ju själv med min lilla flicka på 3 år. Och ibland vet jag inte hur jag ska orka allt men läser man din blogg känns det som du har massa energi och då tänker jag kan hon så kan jag. :) Hoppas du inte slutar blogga :) Kram

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-11 04:36:24

Det är inte så länge som jag har följt din blogg och hur jag hittade hit har jag glömt.

Men jag tittar in varje dag och försöker att lämna någon form av kommentar varje dag för jag vet vad roligt det är. Jag kommer tillbaka varje dag för art du skriver öppet och ärlig, inget knussel! :)

Förstår att det måste kännas obehagligt när någon kommer fram till dig och "känner" dig. Kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara men jag skulle nog reagera på samma sätt som du tror jag.

Så länge som du bloggar kommer jag att hänga med iaf :)

Postat av: Josefin

Publicerad 2012-01-11 07:08:07

Hej!

Jag hittade din blogg via en annan mammablogg för drygt en månad sedan. Fastnade för ditt sätt att skriva och för att du har så mycket fina bilder i bloggen! Det är mycket bilderna som gör att man fastnar för en blogg, personen som skriver blir ju mer "levande" då :)

Jag har själv ingen aktiv blogg, tyvärr. Men är också mamma till två små busar en pojke och en flicka på 4 år och 2½ år :)

Postat av: jennie

Publicerad 2012-01-11 07:55:54

va.... nej?! ska du sluta blogga nu? jag fattar inte.

Postat av: Um Maymona

Publicerad 2012-01-11 08:55:22

första gången jag läser din blogg och den verkar väldigt fin och gillar även din design mycket!

Postat av: Stina

Publicerad 2012-01-11 09:24:59

Hej Patricia! Jag förstår helt och hållet det du skriver om att du egentligen inte har en aning om oss som läser din blogg, vi som oftast inte kommenterar osv. Måste kännas underligt! Jag kan ju bara skriva för mig själv men jag läser din blogg ibland för att den helt enkelt ger inspiration och glädje (om det makes sense?) Roliga inlägg med fina och proffsiga bilder, på dig och magen, din söta dotter, middagstips (väldigt givande faktiskt för en latmask som mig)men även problem, konflikter och tankar som vi ALLA har. Helt enkelt så känns det bättre att läsa när någon annan faktiskt är precis som jag! =)

Men - jag kan tänka mig att om bloggandet blir en för stor del av ens liv och gör att man känner sig tvingad och stressad att fortsätta pga läsarna är inte bra. Om man känner så bör man nog ta en paus från det hela. Det är trots allt en relativt enkelriktad kommunikation i många fall som kan göra att du en dag kan få känslan av "vem gör jag det här för och vad är det jag lägger min tid på?"

Men om det känns bra och att du känner att bloggen ger dig mer än vad den tar - keep going!



God fortsättning och lycka till med allt!

/Stina

Postat av: Elisabeth

Publicerad 2012-01-11 10:39:46

Jag är ju ganska nytillkommen i din läsarskara inser att jag blivit ganska trogen och är nog för det mesta inne minst en gång om da'n.



Gillar ditt sätt att skriva och uttrycka dig och på samma sätt som jag själv vågar du erkänna att alla dagar INTE är rosafluffiga ;-). Även om det är livets största gåva att bli mamma behöver man inte hoppa jämfota av glädje varje morgon för det är tufft också, men det är det lååångt ifrån alla som vågar erkänna!



Jag fortsätter läsa (och lämna ett avtryck nån gång då och då, haha vill ju inte uppfattas som nån stalker ;-)...) så länge du håller bloggen offentlig.



Jag älskar också att blogga - lite som att skriva dagbok.



Ha en bra dag!



Kram Elisabeth

Postat av: Ella

Publicerad 2012-01-11 11:00:07

Hej! Jag har läst din blogg ända sen du startade den och läst varenda inlägg du gjort!

Jag älskar din blogg! Jag har själv inga barn och kan därför inte relatera till dina konflikter som uppstår för att du har barn. Jag har heller aldrig kunnat ge dig några bra svar på dina frågor angående barn osv.

Så anledningarna till att jag läser din blogg är för att jag gillar ditt sätt att skriva, du skriver på ett roligt, intressant och personligt sätt. Du tar så fina bilder som är så fina att titta på!

Du hittar alltid på så mycket roligt, det är alltid kul att följa dig i din renovering hemma osv.

Du är oftast så positiv och påhittig vilket smittar av sig!

Jag läser även större "kändisbloggar" vilka inte alls är lika intressanta som din! De skriver bara om sina lyxiga liv som är så "perfekta". Du skriver både om jobbiga och roliga saker, vilket gör det så intressant att läsa!



Jag förstår dig när du skriver att det känns konstigt att många vet massor om dig men att du inte vet något om dem. Jag hoppas ändå att du inte slutar blogga, för det är så roligt att gå in här och läsa!



Ha det jättebra!

Kram/E

Postat av: josefine andersson

Publicerad 2012-01-11 11:02:52

jag går in på din blogg och läser den i princip dagligen för att du och din familj verkar vara så mysiga och det är så fint att just läsa om det = D hoppas ni har det bra ? älskar barn så är verkligen beundrad över dej som mamma. = P

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-01-11 11:24:45

Hoppas du inte slutar blogga på bra länge! Gillar din blogg jättemycket, och läser flera gånger om dagen :P kram

Postat av: Betty

Publicerad 2012-01-11 11:27:35

Du kan ju lösenordskydda denna blogg också, då blir det ju privat med samtidigt offentlig. Om du gör det vill jag dock gärna ha lösenordet för din blogg är en av mina favvisar :) Keep up the wery good work och hoppas du inte slutar blogga.

Som förut, all beundran till dig och din fina familj och blogg! Kram

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-11 15:55:27

Tack för en bra blogg kan jag svara tillbaka då :)

Ha en bra dag!

Postat av: josefine andersson

Publicerad 2012-01-11 15:56:02

sv; hehe tack själv, fick ett leende när jag fick kommentaren av dej = D det kan faktikst vara skönt att skriva ut sina tankar i bloggen, slipper det stanna kvar inombords ! Detsamma till dej och din familj = D Kram

Postat av: nathalie 17 år och gravid

Publicerad 2012-01-11 19:53:52

Du får absolut inte sluta blogga! Din blogg är helt underbar och den jag läser allra mest, det vet du ju! Läser den flera gånger om dagen och jag blir lika glad varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa. Du är en sån inspirationskälla för, jag beundrar dig och jag ser upp till dig ska du veta. Du verkar vara helt underbar som person, mamma och sambo. Din energi och ditt glatta humör gör mig så glad. Kämpa på Patricia, du är fantastisk på alla vis och förtjänar alltid det bästa! Stora kramar till dig.

Postat av: Ängla Norberg - Livet som mamma & Fru

Publicerad 2012-01-11 21:25:14

Du får inte sluta blogga! :) Jag läser din blogg varevigaste dag! kan kolla den flera gånger om dagen för att se om du slängt in ett extra inlägg. Jag gillar att läsa allt du har att skriva. Spelar ingen roll om det är om alla Spydiga kommentarer som idioter änns orkar skriva eller om det är om underbara Wilja,bebisen,linus eller om din donkey ;)



Du får mer än gärna lägga upp ett riktigt inlägg om dina tankar kring donkeyn. Varför är den så bra? Är den värd pengarna? Hur fungerar färgen,lätt att bli smutsig? m.m

Puss och kram på dig fina Patricia!

Keep up the good work!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela