Publicerad 2012-01-03 09:00:03 i De bästa av Bålsta! <3,

Påhopp & MVC kontroll :)




Som ovan! Godmorgon alla ni där ute!♥
Wilja vaknade vid 8, vilken sovmorgon. Upp och gjorde iordning lite gröt, nu kollar vi på Tarzan! ska strax slänga oss i duschen för att bege oss mot MVC, för koll på lilla skatten i magen! (: Undrar vad SF-måttet ligger på denna gång? som jag sa igår! Känns verkligen som magen exploderat.

Och angående inlägget om namn, så tog jag illa vid mig. Självklart, och som jag ser! De skulle många andra ha gjort också. Jag har nu 3 opublicerade SIDOR med kommentarer där namn kläcks ut, och riktigt grova kommentarer om just denna människa. Det är något som jag inte kommer publicera!
Är det så illa, så tycker jag ni ska ta de med personen i fråga!

Har försökt att radera bort de som råkat publiceras, så långt jag är med finns inget namn uppe. Och så ska det förbli! Så säg till om ni ser någon olämplig kommentar om just namn eller liknande.
Har tagit bort en hel drös nu på morgonen.

Det spelar ingenroll vad jag tycker, det vet nog både den personen de handlar om och jag själv.
Den personen vet vad jag tycker! De är det viktigaste.

Postat av: Nikita

Publicerad 2012-01-03 09:21:09

Lycka till på Mvc, du får skriva sen vad sf måttet låg

På :-)

Postat av: Fоtомояsan

Publicerad 2012-01-03 10:13:33

Så fin =)

O jag förstod inte riktigt det dära påhopps-texten, men det kanske är lika bra :/ Låter inte som någon rolig historia :(

Postat av: Caroline- Mamma till Wilda

Publicerad 2012-01-03 18:38:14

Oj blev det så illa efter det.. tråkigt..



Just det där huset var inte så dyrt..1.5 mil låg det på en fyra med tomt. Men kommer du upp i hus liggger dem väl iaf över 2.5- 3 typ.. lite olika och beror väl på standarden =) .. Hehe men ska iaf titta på den på söndag.. vill abra ifrån denna 2 : a just nu.. börjar bli trångt =)

Postat av: Pillan

Publicerad 2012-01-04 21:39:56

Hejsan,

Första gången jag läser din blogg, (hittade dig via google), Din blogg är fantastiskt att läsa, kommer att bli din läsare!!! :)



Någonting jag vill poängtera är bara att texten ute till vänster är lite för ljus mot bakgrunden :$



Ha en trevlig kväll,



Hälsningar

Pernilla :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela