Publicerad 2012-01-03 11:56:54 i Gravid med lillasyster<3,

MVC Kontroll vecka 34.




De är så kul att kunna jämföra Wilja och Lillasyster! Verkligen helt olika, men ändå så lika.

Ser ni vikten, PRECIS samma i samma vecka :D haha, lite kul.

Dock så ska jag få komma tillbaka redan nästa vecka, som ni ser så är sf-måttet väldigt litet, skiljer rätt mycket från Wilja i samma vecka! Och hennes kurva har dalat rakt ner, så ska tillbaka för att kolla upp magen nästa tisdag, annars får de bli ett TUL. Har med andra ord kanske en liten tjej i magen?
Ska inte oroa mig! Men har världens bästa barnmorska som verkligen tar allt på allvar.
Speciellt efter vi fick åka in och bli inlagda.

Har UUUSELT järnvärde! Inte konstigt på att jag är trött och less, ska iallafall testa med niferexen igen.
Gick till apoteket och prata om tabletter som hade laxerande effekt, blir så jäkla trög i magen och går inte på toa på flera dagar när jag tar dessa tabletter.. :/ Men det måstes! Upp med humöret.

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-03 12:58:25

kul att kunna jämföra! :)

ja oftast är det ju ingen fara, troligtvis har du bara en liten tös i magen :)

Postat av: isabelle

Publicerad 2012-01-03 13:38:30

Hej!

när jag var gravid tog jag duroferon och blev aldrig hård i magen snarare åt de andra hållet ;) men dom funkade bra för mig kanske värt att testa!

Postat av: Frida

Publicerad 2012-01-03 13:43:22

Mitt SF mått stannade av helt under 3 veckor.. kurvan gick rakt neråt. Fick åka in på akut TUL. allt såg dock fint ut. Dom uppskattade bebisen till -10% till vad som är normalt. Och jag tror faktiskt visst att SF måttet egentligen hade ökat. känner mig så mycket större för varje dag, men att det kan vara svårt att mäta vissa dagar, sen kan ju bebisen ha sjunkit längre ner i bäckenet också. Så du behöver säkert inte vara orolig :)

Kram och lycka till med allt!

Postat av: Jenny - Blivande 2 Barnsmamma

Publicerad 2012-01-03 13:44:05

Det va väldigt litet sfmått, fast alla barn är ju olika & växer olika.

Tycker din mage ser stor ut på bilderna.

Jag va på kontroll igår & är i v 32 idag, mitt mått låg på 30 & jag tycker att jag är ganska liten & trodde helt klart att ditt mått skulle va större än mitt. (ta det inte på ett negativt sätt)



Lycka till med allt & hoppas att det inte är nån större "fara" vid TUL:et utan att ni bara har en liten tjej helt enkelt :)

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2012-01-03 14:04:51

jag levde på leverpastej och blodpudding under hela graviditeten för jag ville verkligen inte äta några järntabletter. Nästan alla i min släkt och vänner som ätit dom har mått skit. Och mitt järnvärde låg bra under hela tiden. Så mat med mkt järn i kan höja värdet. Kram

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-03 22:48:46

Det är jätteroligt att kunna jämföra med tidigare barn :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela