Publicerad 2012-01-08 11:26:58 i Gravid med lillasyster<3,

Magen från vecka 7-34 <3


Graviditeten med lilla prinsessan i magen börjar närma sig sin sista del! ♥



Här har ni Wilja i magen, de är en så otroligt skillnad på STORLEK på magarna!
Även så var jag gravid i 9 veckor till.. två veckors övertid, men ut kom en liiiiten bebis på 3220 och 47 cm.

Det är så häftigt att se hur magen hade en sån växtspurt i början, för att sedan se. Hey! De har ju inte hänt nånting? fortfarande är magen så liten. Nu hoppas jag att den ökat liiite till tills på tisdag. Annars blir de ett TUL.

Jag har så många blandade känslor inför detta avslut! hur allting kommer bli, hur livet kommer se ut med 2 små flickor. Hur jag i min roll kommer växa som tvåbarnsmamma?
Även om denna tid har stått stilla, så har den ändå gått så fort! Fortare än vad jag har hunnit med. Nu är allt jobbigt för jag har ont, men bortser man från det så har jag ingenting att gnälla på! ♥

Jag bär min lilla tjej i magen. Och just nu undrar vi så, hur hon kommer se ut, vem hon kommer att bli. Vem kommer hon att likna? Men mycket funderingar hamnar kring Wilja. Hur kommer Wilja att ta detta? Hur kommer Wilja att reagera på en till liten här hemma som vill ha Mammas fulla uppmärksamhet?
Hur ska jag försöka fördela mig så att två små får de dom behöver. När man är tvungen att åtsidosätta den ena för att den andra måste få hjälp, de är så det kommer att bli. Kommer Wilja reagera i ilska mot den lilla?

Ska verkligen försöka ge Wilja all min lediga tid, bara mamma & wilja. Så Pappa L får ta lillan! så hon får känna att jag bara är hennes mellan alla amningar. Gå ut en stund med bara Wilja! Att hon inte känner sig ensam.
Det är min största rädsla. Att hon ska bli arg på mig! Vilket jag VET hon kommer bli massor av gånger.
Men ändå, huja..

Så några veckor kvar, men ändå så känns det som en hel oändlighet dit♥

Postat av: Michelle - med en prins i magen <3

Publicerad 2012-01-08 11:39:54

Så roligt att jämföra!! Jag kommer sakna buffandet i magen när vår lille är ute men samtidigt längtar jag som fan tills han kommer! Är trött konstant (lär ju inte bli bättre heller hehe)och har ont mer eller mindre hela tiden men de är de bästa som hänt mig/oss! Längtar!!



Blir spännande att se hur lillasyeter kommer se ut! :)

Postat av: Therese

Publicerad 2012-01-08 13:03:51

åå så mysiga bilder på magen. Det var helt annorlunda mina två grav. trots att det var killar Hugo var dessutom mycket större och nästan en vecka i övertid innan han kom ut. Nu är de fortfarande väldigt olika och riktigt skoj. Tack för fina kommentaren den värmde har haft stora funderingar på att lägga ner då min tid inte räcker till att blogga om det jag vill. Jobbar ju 100% nu. Stor kram och ha en fin söndag

Postat av: Sofi - mamma till Linus

Publicerad 2012-01-08 14:15:29

Sv: Ja dom är verkligen uppskattade av både stora som små dom där kakorna :) Jag fick gömma undan några för att det skulle finnas någonting kvar dagen efter, haha.

Ja ibland finns det inte alltid tid för att blogga men det hör väl till när man är förälder :) Följde din blogg när min Linus var ny född men la bloggandet och läsandet på hyllan efter ett tag och nu kom jag in på din blogg igen av en slump. Jätte roligt tycker jag :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-08 14:20:51

Det är svårt att balansera och fördela tiden mellan liten och stor. Men bara genom din medvetenhet och inställning så kommer det att gå bra. Sedan kommer det säkert komma dagar som är jobbiga, men jag är övertygad om att du kommer att klara det galant!!

Kram!!!

Postat av: Sara

Publicerad 2012-01-08 14:28:18

Nathalie va överlycklig när hon fick fina naglarmed små stickers på :)

Visst är det skönt att få skämma bort sig ibland,lite måste man unna sig själv :)



Inte länge kvar nu tills bebis är hos er :)

Mys <3



Kramar

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-01-08 15:01:09

Åh snart är det verkligen dags :) tack för din kommentar, när du fått din lilla 2 kanske vi kan ta en fika eller nått i stan någon dag? Kramar!!

Postat av: jennifer

Publicerad 2012-01-08 18:14:55

ååh så fina bilder! vilken gullig mage! helt oförstörd ju! lyckans ost ;)



Vi bor ju i en tvåa på 75 kvm vi också men ska ev. flytta till en mindre tvåa för att spara lite pengar. Klarar man sig med en bebis i en tvåa alltså? Jag tänkte mer på leksaker och utrymme att röra sig på och utvecklas. Sussa kommer hon ju göra i vårt rum MINST ett år iaf ;) (paranoid)

Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Publicerad 2012-01-08 21:44:53

Vilken fin mage!

Postat av: Kajsa

Publicerad 2012-01-08 22:27:53

hej! Jag följer din blogg och måste bara säga att du är så galet fin! Och jag blir bara så glad av att läsa om din söta dotter och hur mycket du tycker om din pojkvän och dina barn! Älskar att läsa om din graviditet, jag vill själv ha en liten, men går fortfarande i skolan, så det skulle inte passa så bra.. Lycka till med allt, kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela