Publicerad 2012-01-25 09:24:25 i De bästa av Bålsta! <3,

Fru skurhink & Herr mopp!



Morgon på er alla där ute! ♥
Klockan är inte mycket, men har redan hunnit med en hel del! Wilja och jag gick till förskolan utan vagn idag, vi kämpade sådant igår! så tyckte de räckte, hon gick. Tog 30 minuter idag i all snö! Sen stanna vi och kolla på pippin och hade de mysigt på vägen :D Fröken kom och la sig i vår säng vid 04.20, blir bara längre och längre i hennes egna säng! Stora flickan. Inte ett pip när hon kommer, utan märker att hon tossar upp och säger mamma när hon står vid sängen! du har verkligen blivit så stor.

Och inga protester när vi lägger oss, utan en flaska välling innan! Sen somnar hon till Emil ♥ Så igår sov hon närmre 9 timmar i sin egna säng! Från att ha tuttat nätterna igenom för bara några månader sedan.. till att sova helt själv i sitt egna rum! Förstår ni hur stort det är för oss? men hon känns så trygg, och de verkar inte vara några problem alls. Hon vet att vi ligger här ute! stora fina flickan.

Imorse så hängde vi tvätt tillsammans! plockade undan disken i köket & hade frukost framför bompa.
Nu så ska jag snart ha en dejt med herr mopp & fru skurhink! Göra de shiiny här hemma :)
I denna familj så åker nog dammsugaren fram minst 2 gånger per dag, och trasan hujedamig hur många gånger! Men jag och linus funkar lite likadant. Hatar smuts över allt annat.... Känner jag smulor under fötterna får jag gåshud! :D Dock så är JAG den slarviga av oss... bara de inte är smutsigt, så spelar de ingenroll om de ligger lite kläder framme, en bok framme, ja men ni förstår. De där allmäna 'stöket' de stör jag mig INTE på! :D

Hur är ni hemma, vem av er är pedant & vem av er är INTE det? :D

Postat av: Emma Lindgren

Publicerad 2012-01-25 09:55:13

Jätte mysig blogg & en grymt snygg mamma! ;)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-25 09:57:05

Jag är i vanliga fall extrem när det gäller städningen! Vill INTE att det ska vara dammigt eller smutsigt på golvet.

Sen Oskar kom har det blivit lite si och så med städning men ska ägna torsdag och fredag åt att fixa och dola hemma så idag får det vara skitigt känner jag. Men imorgon, då smäller det! :)

Postat av: Nikita - gravid med lillasyster

Publicerad 2012-01-25 10:24:03

Känslan efter man städat är oslagbar :-)

Ja är väldigt pedant av mig, får panik om de är skitit å stökigt å städar väldigt ofta :-)



Kram!

Ps, väntar på Mail eller mms :-)

Postat av: Josefin

Publicerad 2012-01-25 10:53:43

Hej! Tänkte bara lämna en kommentar, har läst din blogg ett par veckor nu och gillar den jättemkt. Har själv två små med (nästan) 2 år emellan. Underbart med barn och underbart med syskon!



Ha det bra och njut nu av magen de sista veckorna. MVH Josefin

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2012-01-25 11:28:06

härligt att vara effektiv på morgonen :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-01-25 15:01:39

Min pojkvän är super pedant...jag är raka motsatsen haha men som du så gillar jag inte smuts och damm ush fy!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela