Publicerad 2012-01-26 22:43:51 i Extensions,

Extensions på Emmelie nr 2 och kvällen.





Det tog oss ett par timmar idag!

Emmelie kom hit vid 10, då började vi plocka ur hennes gamla extensions! Tvättade ur håret, färgade om det. Och började sätta i det nya! 100 st nailhair slingor satte vi i idag. Idag så valde vi en kortare extensions! Klippte av en bra bit, då hon mest ville ha de fylligare & naturligare.
Måste säga även om bilden inte riktigt gör de rättvist, så blev de nog de naturligaste resultatet jag gjort. Otroligt bra blev de! Och man kan inte skåda en förlängning.

Men vid 14 så avbröt vi, och hon kom tillbaka efter 18! 4 timmar räckte för min rygg, trodde den skulle gå av på slutet. Ajaj! :D Men en glad emmelie, en glad Patricia!
Sen ikväll så gick vi över till grannen på buuuullfika! Wilja myste lite med dylan och busade med elle & anders. Drack lite kaffe & snackade skit med alla! Trevlans. Vid 8 så gick jag och W hem, dörren brevid! Wilja somnade som en stock, & här sitter nu jag.
V R Å L H U N G R I I I I I I G ♥

Postat av: Henrik Stigell

Publicerad 2012-01-31 16:43:33

Bra krigat :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela