Publicerad 2012-01-12 22:59:18 i Bara Patricia,

Att kasta ut allt socker, och den sista raden skrivs.



Kvällen har bestått av en massa mys, datahäng! lite moffel, té och levande ljus. ♥
Hjärtat kom hem till den gravida och suktande kvinnan med SEMLOR! Passade alldeles lagom... Biggestlooser slogs på tv:n, och där satt den största mofflarn med semlan i högsta hugg! Den slank ner fort den. Årets första semla, men absolut inte den sista. Fy satans va gott det är!

Efter denna graviditet så ska jag läka min kropp(!)
Jag menar verkligen invändigt & utvändigt.. Måste börja arbeta på musklerna, är som en slapptask hela jag Orkar inte nått, och är alldeles svag. Jobba upp ryggen, magmusklerna så jag kan hålla mig rät. Träna bål och rygg så jag slipper denna värk i ryggen! de är inte enbart graviditeten, utan jag har ju fan inga muskler efter Wilja.

Ska kasta ut allt som har med socker i detta hus o göra!!
Tabort kolhydrater eller skit tror jag inte på, äta bör man. Annars dör man! Men att RÖRA på sig framförallt, och inte inta dessa mängder av tillsatser kroppen inte behöver..
Jag vill inte banta! därför vill jag inte ändra kosten i sin helhet, utan kunna RÖRA på mig! och som sagt, tabort detta lilla sockermonster som har bosatt sig i mig de senare 9 månaderna.

Är de någon mer än mig som är såhär i slutet, men som är så förbaskat TAGGAD på att köra igång sen? :D
Att få hela kroppen att må B R A!

Postat av: ENDENISE - Vinn en valfri barntavla ♥

Publicerad 2012-01-12 23:13:49

sv: haha för att man inte tvättat av kladdet än...... nej men taack gulle! åh mys att du tycker det ♥

Postat av: maria

Publicerad 2012-01-12 23:22:51

Hej, vi är i samma vecka nu, nu är de förjävla tungt! skit foglossning . . skönt nog så har bara 3½ kilo satt sig på min kropp. Men började i förra veckan med socker detox,så unnar mig en dag i veckan, kmr vara så jäkla svårt att få in de på rutin annars, så tänkte tjuvstarta! kram på dig.

Postat av: Sandra - Mamma till Alvin och Wilma och pyret i magen ♥

Publicerad 2012-01-12 23:26:55

Jag måste också ta tag i min kropp efter denna graviditet, har inte haft en muskel i kroppen (känns det som) sen Alvin föddes för över 2 år sen.. och på två år är jag nu gravid en tredje gång. Det tar såklart på kroppen, den är slapp, ont i rygg osv. Så till hösten när allt lagt sig ska här tränas muskler! Annars orkar jag nog inte ta hand om 3 barn.. det är en krävande del i vardagen det med. :P



Men vi får kämpa, man måste ta hand om kroppen så man orkar! :) Det fixar vi!

Postat av: Coquina

Publicerad 2012-01-12 23:59:44

Mums vad gott med semlor =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling, perfekt för Wilja och bebis i magen =)

Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Publicerad 2012-01-13 08:30:56

Åh så gott med semlor!

Postat av: Theresé

Publicerad 2012-01-13 10:33:13

oo jaa, jag håller totalt med dig. Efter att knappt kunnat gå längre än 20 m på ett ex antal månader så är jag grymt taggad på att börja träna sen! Man blir ju tokig av att inte få röra på sig, å med det så smyger sig sockret på alltmer;) Men vänta bara tills det blir april/maj. Då ska det hårdköras!! fit for fight till dopet!! ;) Såå kör hårt du med, sommaren är ju en perfekt till för att vara nyttig å träna:)) Kramar från mig!

Postat av: Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

Publicerad 2012-01-13 10:47:13

Haha, exakt sådär kände jag i slutet på graviditeten med Wilmer... men... så kom ju julen ;D Omöjligt att stå emot alla frestelser som stod framför en, jag är alldeles för svag.. :-P Men nu så! Nytt år, nya tag! :D Bara man inte har en massa sötsaker hemma så ska det nog funka :-)

Postat av: Rebecca - Shopping, mode & vardag

Publicerad 2012-01-13 11:28:28

Sv: det e du som är fin <3

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-01-13 12:13:56

Håller me dig!! Känns som att man ätit massa sött för flera år framöver :)

Postat av: Anna

Publicerad 2012-01-13 13:16:56

Alltså inte för att vara sån men absolut rinner allt av dig efter denna graviditetn med så inga kilon sitter kvar mer eller mindre nej då behöver du kanske inte tänka på din kost så mycket.

Men om det inte gör det så kommer du förstå att kost och träning är A och O om man vill förbättra sin fysik.

Dessutom för att bygga upp musklerna och behålla dessa krävs mycket protein, och rinner inte allt av som jag nämnde så kommer det krävas att du drar ner på kolhydrater, inte helt men en del åtminstone. Och något som många tjejer gör fel när dom tränar är att dom kör fjutt-pass på 30 min och tar inte ut sig ordentligt, vilket ger uteblivna resultat också.

Postat av: Michelle - med en prins i magen <3

Publicerad 2012-01-13 20:37:22

Jag måste också träna upp ryggen, skulle börat med ryggövningar i början av graviditeten men tror du jag gjorde de? Nee ansåg att de inte behövdes då jag inte hade ont! Nu har jag ont konstant istället, får väl skylla mig själv till en viss del suck Här har vi sagt att vi ska börja äta nyttigare, mindre utemat, läsk och sånt i veckorna och äta mer grönsaker. Vi är bara dåliga på att äta grönsaker även fast vi älskar de.



Börjar vi med detta redan nu när bebis är liten har vi dessa rutiner i ryggmärgen när han växer upp. Såklart har ingen dött av socker i veckorna och kommer inte ta bort allt socker men just godis och drickan ska bort i veckorna! ;)



Postat av: Sabina

Publicerad 2012-01-14 10:39:20

Haha taggad i slutet av graviditeten?! Skojar du, jag bokade upp en personlig tränare och de ena med de tredje! Men de enda som har hjälpt är självdisciplin och socker är förjävligt, jag är verkligen beroende! Men att inte plocka bort kolhydrater för de inte hjälper är lite fel, de har jag gjort och kroppen, välmåendet och sockersuget är HELT annorlunda, dessutom håller man sig mätt längre om man skippar alla jävla kollisar som är i allt!

Postat av: Lotta, Millebus & den lill* i magen

Publicerad 2012-01-14 18:15:25

åå semlor, min gravid craving=)

Vilken fin mage du har=)

sv. tack, tapeten kom sambon hem med, men vad jag lyckats dra ur honom så kommer den från bauhaus

Postat av: elin - gravid

Publicerad 2012-01-15 16:57:28

Jag känner exakt likadant. Just nu har man ju noll ork att ens försöka vara lite nyttig, både när det kommer till mat och att röra på sig. Men jag tränade flera gånger i veckan innan jag blev gravid och jag längtar så himla mycket efter att få lite goda vanor igen! Man blir ju både piggare och gladare av det :>

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela