Publicerad 2012-01-05 10:05:34 i Gravid med lillasyster<3,

Akupunkturen & gårdagen.



Igår så kom ju min kära syster och barnen hit! ♥ Blev bus och middag och en massa lek!
Sen kom svärmor förbi och hämtade upp oss i en bil, sen åkte vi ut och myste där också! fika och bullar blev de för barnen (inklusive mig såklart!) haha. Vi va hemma till 8, barnen kastades i sängen! Gosia och jag hade lite mys. Blev rätt tidigt, men har haft så sjuuukt svårt att sova inatt!

Föresten ni som undrat. Akupunkturen va verkligen inte alls så som jag trodde! Det va så mycket bättre. Nålarna gjorde inte ont alls, utan de stack till lite smått, men inge farligt. Sen lämnade hon mig i rummet och släckte, skön musik och ljusen tända! Sen kom hon in var 15:e minut och snurra lite på nålarna.
Efteråt så masserade hon mig lite, visade lite övningar som jag ska göra hemma! nu har jag iallafall en konstaterad bäckenuppluckring! hon sa de när jag låg, att de inte är fast alls. Och jag måste ha stödbälte!
Men nu så väntar bara sjukgymnasten som jag ska få remiss till :) kanske underlättar lite.

Ramlade ju ihop häromdagen när jag skulle ta ett kliv! Känns som höfterna inte följer med dit jag vill.
Som jag också skrivit, de är bättre vissa dagar & sämre andra! värsta är när jag sitter still, och ska gå upp. Samtidigt är de förjäkligt att stå upp länge! attans dumma onda cirkel. Och eftersom jag är så spänd när jag väl är uppe och går, så har nerver bak i skuldrorna satt i kläm. Därav den brinnande känslan i ryggen!

Nu ska jag dit på Tisdag morgon reda igen, och få den andra behandligen!
Kan inte säga om de hjälper ännu, men va otroligt skönt när jag väl var där.

Tack snälla Svärfar♥

Postat av: Helena

Publicerad 2012-01-05 19:41:09

varför remiss?man kan ju boka tid själv både privat och landstinget.

Postat av: Emma

Publicerad 2012-01-06 17:49:07

Skönt att det blev en bra upplevelse och att du kände att det hjälpte! Och den där cirkeln är hemsk, oavsett vad man gör så har man ont.

För mig blev det bättre på slutet, håller mina tummar och tår för att det kommer att bli lite bättre för dig också!!

Styrkekram till dig!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela