Publicerad 2012-02-13 19:25:38 i Bara Patricia,

Så lite, men så betydelsefullt.



Att så lite kan ge så mycket!♥
Efter middagen så gick jag raka vägen till sängen och somnade till. Vaknat upp, och känns som jag har ett helt nytt liv! åh så skönt de va att få samla lite krafter. De finns nog inge bättre än att lägga sig en stund efter hela dagen och slumra in i soffan eller sängen! Kommer ihåg att jag aalltid gjorde det innan Wilja kom. Nu är det mer än sällan! Men fy så man uppskattar den lilla stunden nu.

Kvällen blir mer än lugn! Ska baka lite kladdkaka till kvällens ära och kolla på Sofias änglar! Handlar om ett par från Gnesta och sorgen efter deras 1-åriga lilla pojke som gick bort efter en olycka.
Eftersom det är därifrån jag kommer, så tänkte jag slå på kanalen och gråta en skvätt som alltid till de fina programmet.

Läget är lugnt! Sammandragningar, men ingen skillnad från under dagen! Det ligger på en jämn nivå.
Lillasyster är inte redo för världen ännu, men den dag hon väljer att komma! Är vi mer än redo.
Mamma, Pappa & Syster längtar så otroligt mycket efter dig. ♥

Ha en fin Måndag allesammans!


Postat av: Camilla- mamma till Isabella

Publicerad 2012-02-13 19:31:03

När jag väntade Bella så var vilostunderna de bästa på hela dagen!! Lycka till <3

Postat av: Hannah Lindquist

Publicerad 2012-02-13 19:41:00

Ska jag också göra fy vad hemskt det var när den tragiska olyckan var framme för dom. Förstår inte hur man klarar av att överleva själv efter något sådant. Men hoppas dom klarat det bra efter omständigheterna. Lycka till med bebisen väntar med spänning här för att se den nya lilla flickan. :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-02-13 20:21:32

men gud vad sött! :) aaaww!

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-13 20:32:00

En liten stund varje dag borde man alltid vila. Är dock dålig på det jag också...

Spännande att du fortfarande har sammandragningar tycker jag :)

Ha en bra måndagskväll!!

Postat av: IJAS GARDEROB

Publicerad 2012-02-13 21:10:14

åh nu är det verkligen nära! det måste vara fantastiskt :) hoppas att allt kommer gå bra! tänk om ditt lilla hjärta föds på alla hjärtans dag. det vore nåt! <3



och tack för din fina kommentar, blir alltid så himla glad! stor kram!

Postat av: Sarah

Publicerad 2012-02-13 21:11:54

Åh så spännande att du snart är 2barns mamma :) hoppas att värkarna kommer inatt, nu när du är lite utvilad så passar de ju perfekt! :)

Postat av: Elma - Mitt liv som ogift!

Publicerad 2012-02-13 22:34:11

Vilken otroligt gullig bild! :) Jag håller med om att små tupplurer gör verkligen susen! Dock har jag en tendens att "vila" i två-tre timmar och när man vaknar och inser att hela kvällen har försvunnit är det inte lika roligt längre!



Vad mysigt att baka kladdkaka! Hoppas den blir god! :)



sv: Du måste verkligen ha använt superprodukter! Jag brukar få schampoo och inpackningar av min svärmor som är frisör, men mitt hår blir endå extremt tunt och går nästan av varje gång jag färgar de. Trotts att jag, som du, använder inpackningar och liknande. Dock har jag gett upp hoppet om att föna och sånt, de har sönder mitt hår direkt...

Postat av: Mickan (Gravid v. 34)

Publicerad 2012-02-14 01:08:13

Skönt att sova lite middag sådär. :)

Gott med kladdkaka.

Och ja, Sofias Änglar är ett fint program.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela