Publicerad 2012-02-20 14:44:45 i New in - barnshopping!,

Nära döden upplevelse!





Som ovan! Jag ångrade mig redan när jag gick halvvägs, jag har gjort något som jag inte gjort på läänge. Jag tog vagnen och gick dessa 1.6 km med Wilja ner till Centrum på iiisbanan! haha, nedrans va duktig jag kände mig när jag kom fram!!♥ Dock så känner jag nu att: ajaj, de borde jag inte ha gjort! Mitt bäcken strejkar totalt med Mama. Blev inte lika hurtigt påväg hem, utan vi tog bussen! ;) Stannade utanför och lekte i parken! Såg på Wilja hur roligt hon tyckte de va att vara ute så länge med mamma och faktiskt leka! nu längtar jag ännu mer tills jag kan göra det obehindrat!

In på Lindex iallafall och köpte lite nödvändiga saker till Wilja! Har blivit så mycket till bebisen nu, och Wilja är den som verkligen BEHÖVER kläder i större strl. Allt detta nu i 86, perfekt nu i vår!
Så fina saker dom fått in, vill in på H&M nu också såfort jag kan. De skriker efter tights/tröjor för Wiljas del! Som tur är fyller ju fröken 2 år alldeles snart! önskelistan kommer enbart att bestå av kläder eller presentkort! Leksaker har hon till förbannelse, men attans så dåligt med kläder! Bara POFF, så har hon behövt så mycket från att ha HUR mycket som helst. Blir en ordentlig rensning i garderoben!

När vi kom hem så värmde vi på lite sen lunch och en kopp varm choklad till Emil! ♥
Både mamma & wilja sov inom 30 minuter, och har sovit i 1½ timma. Nu har vi ätit lite mellis & frukt! Inväntar Linus, som han är saknad när han är borta! Snart får vi njuuuuta de 10 dagarna med honom hemma, även om HAN lär klättra på väggarna! så ska JAG njuta :D

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-20 16:07:25

Aj aj aj.... Förstår att du har ont nu om du gått så långt... :S



Skönt att ha fått ett besked om hur du ska göra iaf. Det kan jag tycka är jättejobbigt, när jag inte vet om jag ska ringa eller inte... Hoppas att hon blir bättre snart. Inte kul att hålla på med mediciner även om det är dom hon blir frisk av.



Tack så mycket för din fina kommentar :) Det är verkligen superskönt att få bekräftat att det går så bra som jag har trott och hoppats på!!

Kram

Postat av: Cornelia

Publicerad 2012-02-20 16:26:34

SV: Haha jag håller så hårt jag kan! :)



Vilka underbara kläder, fick riktiga vårkänslor av bilderna i tidigare inlägget också! Här är det fortfarande snö och is.. Härligt på ett sätt dock, idag sken solen på klarblå himmel. Underbart! :)

Postat av: Angelica

Publicerad 2012-02-20 17:33:09

Tihi vad hurtig du är :) duktigt gjort, men förstår du tog bussen hem =) Livsfarligt att gå ute nu när det är så halt :(

Och jättefina kläder.. så svårt att hålla fingrarna i styr :) dessutom växer leia ur precis allting nu så det är dags att fylla på hennes garderob snart igen..

Tur hon fyller två eran tös snart då :) Perfekt att få presentkort osv=)



Och mys att kolla på Emil, är det en favorit?

det har det blivit här hemma :)



Kramar fina du! <3

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2012-02-20 17:55:24

svar: aha okey.. kul om ni hittar nå storre som ni kommer gilla lika mycket som ni gillar denna!!!



vilka fina kläder.

kram på dig gumman

Postat av: Mli

Publicerad 2012-02-20 18:50:07

Fin scarf :)

Postat av: Karolina, gravid i v. 39 ♥

Publicerad 2012-02-20 20:23:21

Vilka fina nya saker till Wilja. Scarfen är ju helt underbar.

Vad duktig du är som orkar gå så långt, hur klarade du det? och i vilka skor?

jag får inte på mig några skor alls längre och skulle inte ens klara halva sträckan du gick!

Hoppas att er långprommenad sätter igång lillan i magen så hon kan titta ut snart - vi är ju så nyfikna.

KRAM på dig fina!

Postat av: Hanna - Mode, smycken och min vardag

Publicerad 2012-02-20 20:45:06

Fin shopping du gjort!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela