Publicerad 2012-02-09 11:10:04 i Wilja 17-24 månader,

Min fina lilla fröken på morgonen!



Jag och Wilja hade nog verkligen en av de mysigaste mornarna någonsin!♥
Jag vaknar upp utav att Wilja kommer fram och säger: Massa tilla Pussar, drar den varma lilla kroppen till mig och pussar hela hela henne! Sen så började hon med att säga: Panna puss, en puss där, kinden pussa, en puss där, andra! en puss där, hakan pussa, munnen pussa! De har hon fått från Pappa sin som alltid gör så innan han lämnar henne/eller när han hämtar henne!
Han ber om en puss, och hon pussar på alla dessa ställen! Gosunge.

Låg i sängen kanske i 20 minuter innan vi tillslut gick upp och satte oss i soffan! gjorde iordning en flaska välling till fröken, plocka fram kläder.

Kokade iordning gröten! och skivade på lite bananer & en klick sylt, de gick hem!
Sen hade vi 40 minuters lek med alla djuren & klossarna innan de va dags för att åka pulka till dagis! Vilken HIT den blev :D hon springer till overallen och skorna såfort jag säger: Pulka! :D Hon som va så rädd för den första gången, lill fröken.

Mamma älskar dig!
Notera... Att diademet VERKLIGEN skulle vara på under mössan...
Hon måste ju få upp allt hår från ögonen sina ;)

Postat av: Malin - Mamma till Alice och Lowe

Publicerad 2012-02-09 11:54:37

Så himla söt hon är lilltjejen! :D

Postat av: Emma

Publicerad 2012-02-09 12:12:55

Goa Goa tjejen!!

Det är såå mysigt de dagarna som de små inte har så brått upp. Bara ligga kvar i sängen och dra sig och mysa lite :)

Kul att pulkan är en hit och att påklädning går såpass lätt. Jag får bråka med Viktor i princip varje påklädning även om han vill ut och iväg till dagis. Antar att det är något form av trots och testning.

Postat av: elin - gravid i v.39

Publicerad 2012-02-09 17:07:49

Vilken liten sötnos <;

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela