Publicerad 2012-04-27 14:05:42 i De bästa av Bålsta! <3,

När barnen sover så dansar morsan på borden!Som ovan! Phu, ingen av trollen har samarbetat med mig idag :D
Wilja den lilla busen har haft allt fuffens för sig idag. Blev lite tyst när jag ammade Novis, sprang upp och kollade! Men där satt hon så fint i sin matstol. Två små yougurt hade hon öppnat och hämtat sked i lådan & klättrat upp i stolen! Happ, hungrig? NÄR BLEV DU SÅ STOR!
Blev lite chockad så knäppte snabbt kort med mobilen, där satt hon! så nöjd så nöjd.

Sen har jag & Wilja gjort lite mer dopkort, Wilja sliter jag säger: NEJ NEJ, inte den! INTE DEEEEN! dom får du, aaaalla pennor är Wiljas, men de där är MAMMAS penna! ah, ni förstår. Tre kort gjorde jag på över en timma, så jag la undan allt och gav upp. Novalie låg så nöjd brevid på mage och tränade! så mysigt, hon verkligen 'pratar' med oss nu, massor ljud kommer! och allra roligast är det när Wilja pratar med henne♥

Lillan somnade i vagnen med nappen och Wilja la sig i Novalies säng! Happ, nu sitter jag här. Huvudvärken är inget att leka med, ska försöka vila lite jag med. Längtar tills Linus kommer hem! Lämna över trollen och på med skorna, ut ska jag. Sen blir de lekparken så den stora ungen i huset får springa av sig! :D

Föresten, på valborg.
Vi är helt utan barn! ... HELT utan barn! Novalie är farmor & farfars för kvällen & Wilja ska fira valborg med Pappa & Tessa.
Det innebär... Att mamma Patricia och pappa Linus kan ut och roa sig lite! :D HAH, den ni♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela