Postat av: elin - mamma till olivia

Publicerad 2012-04-20 16:30:02

Söta! :>

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-04-20 21:12:51

så fint att se dig och dina flickor ihop! Måste kännas fantastiskt o sitta tillsammans med dessa två godingar som DU har skapat <3 trevligt med sånna bilder :)

Postat av: Emma

Publicerad 2012-04-20 21:44:55

Hej Patricia!

Jag vill bara säga att jag.älskar din blogg och jag tycker båda dina flickor är jätte söta.

Jag undrar om du skulle kunna lägga upp en bild på när båda.flickorna sitter i vagnen så man kan se hur rymlig den är. Om du är ute och går med bara novalie har du då på sitdelen också? Isåfall kan du väl lägga ut en sådan bild också.

Tack på förhand du är bäst!

Postat av: Nikita - mamma till Albin&Meja

Publicerad 2012-04-21 10:55:07

Fina ni!!

Postat av: Amanda - Mamma till Aurora, född 20/1-12 ♥

Publicerad 2012-04-21 20:38:08

Hej,

jag har en rätt personlig fråga som jag skulle vilja ställa dig. Jag har inte läst din blogg mer än några månader så vet inte hur du och wiljas pappa hade det. Men jag undrar (om man får fråga) vad som hände mellan er och hur du tog beslutet att bryta upp det hela. Har nämligen väldigt stora problem med hur jag ska göra med Auroras pappa just nu. Undrar om du har något tips. Vore jättesnällt om du svarade på detta så bra du kunde för jag behöver verkligen all hjälp jag kan få..

tack på förhand och jag vill bara säga att jag tycker att du verkar vara en underbar person och mamma! kram

Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Publicerad 2012-04-22 10:29:13

Så himla fina ni är! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

Patricia.extensions@hotmail.se


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela