Publicerad 2011-09-22 22:54:13 i Wilja 17-24 månader,

- Wilja och hennes potta.




Orden: Kan kissa hör Mamma ofta om dagarna! <3
Hon drar fram pottan, hämtar servetter och tar ner blöjan och sen sätter hon sig på den och säger: kissa! Sen ska hon självklart torka sig. Tänker inte lägga upp de bilderna, då hon inte har något under klänningen! Men där 'torkar' hon sig verkligen! så jäkla sött. Har den framme varje dag, och hon har kissat i den 2 gånger hittils och bajsat 1. Men då blev hon lite rädd, så då fick jag lyfta över henne till stora toan.

Men snart är de dags för den riktiga pott-träningen!
17 månader, stor tjej nu!
När började ni med eran pott-träning? :)

Postat av: Amanda 19, mamma till Jolene

Publicerad 2011-09-22 23:28:30

Vi vande Jolene m potta när hon va 8-9mån. Inget allvarligt men vi lekte med den, satt på den osv. Jag märkte även alltid när jolene va yngre o skulle bajsar så då brukade hon få sitta på toa. Vi gjorde så här fram tills hon va typ 16mån, då tog vi bort blöjan när vi va hemma. Hon hade den på dagis och om vi åkte iväg. Allt flöt på jätte bra och hon tyckte om att gå på toa. När hon va 19mån tog vi bort blöjan helt. De kom lite olyckor då och då men inte så mkt som jag trodde. En mån senare sluta hon m blöjan på natten då jag märkte att alltid va torr på morgonen. Så nu har hon varit blöjfri i nästan 4mån :) Wilja verkar också va intresserad av pottan så borde inte va ngr problem m pottträning :)

Postat av: Madde

Publicerad 2011-09-23 00:38:37

Melina började helt sj när hon började på dagis, nu är hon blöjfri på dagarna dock inte när hon är på dagis för de vill att hon sj ska be om det där men annars sköter hon allt själv:)

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-09-23 08:15:18

Oj sötnöt! Vi köpte potta till Chloe vid samma ålder. Hon va nog 19 mån när pottan börjades att användas m jämna mellanrum när vi var hemma :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela