Publicerad 2011-09-05 11:32:37 i Bara Patricia,

- Vilka är ni?




Ni är nu så många som har följt denna resa.. från att Wilja låg till magen, till att den lilla bebisen ligger där och gror! Jag vet att jag har många läsare som är inne på denna blogg som ratar allt som har med mig och göra, därav alla kommentarer. Men jag vet även, att ni är så många som verkligen bryr er om oss! <3 Och det gör mig så oerhört tacksam.. Alla fina kommentarer som kommer in, alla stöttningar, allt peppande! Som jag många gånger sitter och tänker.. Många gånger UTAN er, så vet jag inte hur jag skulle ha orkat. Den vägledningen, era råd! Blir alldeles varm i hela kroppen.

Men nu vill jag åter igen veta vilka det är som läser denna blogg?
Vilka är det som är nya?
Vad är de som har fått er att stanna här inne och läsa om våran vardag?
Är det någonting ni stör er på, nått som ni vill att jag ska sluta med?
Något som jag ska skriva mer om?

Vart kommer ni ifrån?
Har ni egna barn?
Ja! Ni förstår.. Vill veta vilka NI är! <3 Vilka som JAG delar med mig av till..

Postat av: johanna

Publicerad 2011-09-05 11:53:48

Hej!! Jag heter Johanna, 21 år från Täby utanför stockholm. Jag får väl kalla mig "ny" läsare, och började läsa din blogg eftersom jag väntar mitt första barn. Det jag fastnade för är nog din fina design, fina bilder och dig som person. Man fastnar för det du skriver helt enkelt :) Dessutom intressant att läsa andra "mamma bloggar".



Stor kram och TACK för att du delar med dig varje dag!!

Postat av: Rebecca - Shopping, mode & vardag

Publicerad 2011-09-05 12:05:54

Jag läser varje dag, flera ggr om dagen!! Men det vet du ju redan :) Kram

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-09-05 12:33:49

Jag har följt er enda sedan Wilja låg i magen. Jag tycker om din blogg för att du är så ärlig och speglera verkligheten på ett rättvist sätt. Barn är de underbaraste mirakel som finns och att vara mamma är underbart men absolut inte en dans på rosor. Du delar med dig av allt och jag känner igen mig i mycket av det du skriver. När jag själv har det tufft är det skönt att veta att jag inte är ensam om det och att det kommer bli bättre - för det bevisar du! Att även under de mörkaste tider finns det hopp och ljuset finns närmre än man tror. Du är en ung stark tjej och jag följer er vardag dels för att jag tycker det är roligt och dels för att jag "bryr mig om er", jag har ju trots allt hängt med ett tag här på avstånd.



Kram från Jenny

Postat av: Josefin - Melwins mamma

Publicerad 2011-09-05 12:35:40

Jag har läst din blogg sen Wilja låg i magen! :) Och sen var de min tur att få en liten son, ja älskar bloggen i helhet! Tycker du är så otroligt stark. KRAM

Postat av: amand- 20 år och gravid!

Publicerad 2011-09-05 12:45:21

Amanda heter jag! Jag bor i Linköping i vanliga fall, men för tillfället en bit ovanför östersund för sambons jobb! Jag är 20 år, väntar barn som är beräknat komma 27 december (!). Har läst din blogg ett jäkla bra tag, tycker om dina bilder, ditt go och din fina indredning! Grattis till pyret i magen! Kram

Postat av: Kamilla -Oscar 100408 ♥ Bebis BF 111226

Publicerad 2011-09-05 12:52:22

Vet inte hur länge jag har läst din blogg, men innan Wilja föddes iallafall, tycker det är kul att se hur andra har det som har jämngamla barn med mig, min son föddes i början på April - 10.

Bor en bit utanför Luleå uppe i norr men är född i Nacka och bodde på Värmdö tills jag var 5-6 år. Har min älskade son på snart 17 månader och en liten i magen som är beräknad till 26/12!

Det var jag :)

Postat av: eriika

Publicerad 2011-09-05 12:58:05

Hej, jag har följt din blogg nån vecka nu.. jag gillar hur du skriver och jag väntar själv mitt andra barn i början på april (v10 igår) :) Jag har en dotter - Joliee - på just över 14 månader som är mer vild än tam, haha. Vi bor i Umeå, "Norrlands huvudstad" och väntar mest på en dagisplats åt mitt lilla hjärta innan lill*n kommer till världen.. vilket känns som en evighet bort!

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-09-05 13:03:30

Du borde veta vid dethär laget vem JAG är iallafall, som följer er dagligen med glädje! :) Men jag skriver iallafall!



Caroline, 21 år från Göteborg. Har inga egna barn ÄN, men jag tror inte det ligger allt för långt fram i tiden. Har världens härligaste pojkvän nere i Skåne som jag varit tillsammans med i 2,5 år och när han är redo, då jäklar ska det tillverkas ;) Barn är något jag brinner för, och något jag SKA jobba med i framtiden. Pluggar ju till barnundersköterska nu och hoppas få jobb på förlossningen när jag är klar!



Jag har ju läst sen Wilja låg därinne och grodde, och jag kan inte riktigt sätta fingret på VAD det är som fått mig att stanna kvar, men jag känner att jag bara klickar med bloggen! Kanske är det alla dina underbara bilder, ditt sätt att skriva, din ärlighet i inläggen, eller att vi har EXAKT samma stil på både inredning och kläder!... fast jag tror det är alltihopa! :D Bara ÄLSKAR denna bloggen :)



Man blir glad av att klicka sin in här och se att ett NYTT inlägg är skrivet! Du verkar vara en sån jävla go tjej med fötterna på jorden, sån grym jäkla mamma, och flickvän! Åh, jag bara älskar ditt sätt att vara :) Fan, man låter ju som en obehaglig stalker men så illa är det inte ;)



Skulle va så jäääääääääääääkla kul att träffa dig nån gång :D Jag tror du är en SÅN tjej som jag klickar direkt med! Nej fy, nu låter jag ännu mer som en stalker ;D Ska inte skrämma dig stackare :D



Och ska sluta på min lååånga novell nu ;) Puss och kram!

Postat av: annika

Publicerad 2011-09-05 13:08:22

Jag har läst bloggen sen Wilja låg i magen, och är lika roligt att läsa nu som förr! älskar alla bilder, det gör bloggen toppen!! är från norrland, östersund för att vara mer exakt:) inget jag stör mig på, så bara kanon blogg och fortsätt så:)

Postat av: Frida

Publicerad 2011-09-05 13:17:37

Jag heter frida och är 15 år. Jag började läsa din blogg för en vecka sen tror jag, vet inte varför jag började, men nu är jag fast. Jag brukar ärligt talat tycka att unga mammor är idioter, inte för de skaffade barn när de var så unga, utan för att de iallafall där jag bor brukar vara olämpliga att ha barn. Något som jag skulle gissa att 98% av alla unga mammor här gör är att ge barnen läsk i nappflaskan, ofta istället för välling och mjölk. Det stör jag mig på så in i norden, och vad jag sett hittills verkar du inte göra det. Jag tycker du verkar vara en jättebra, förståndig mamma (det kan hända att jag inte låter som en 15åring), men det tycker jag. Därför är det kyl att läsa din blogg, eftersom jag ser att wilja verkligen mår bra. At du har ungefär samma inredningssmak som mig gör inte heller saken sämre :)

Postat av: Madde

Publicerad 2011-09-05 13:35:56

Du vet ju vilka som hängt med länge, de som kommenterar ofta!

Dock är det IGEN skit trist att kommentera här då man sällan får något svar - men bloggen är lika intressant som alltid!

Postat av: Amanda

Publicerad 2011-09-05 14:03:04

Jag har läst sen Wilja låg i magen men jag är dålig på att kommentera. :)

Postat av: miia mamma till My

Publicerad 2011-09-05 14:06:24

Jag läser :)

OCh har gjort sen lilla Wilja låg i magen :)

Jag tycker om din blogg som den är :)



Postat av: mamma till milo

Publicerad 2011-09-05 14:26:12

Hej :) jag har följt din blogg sen du väntade wilja. Tycker om din blogg jätte mycket. Tycker du inte ska ändra på nått. Bara fortsätta med det du gör. :) jag är mamma till en två årig liten pojke som heter milo. Och han ska också bli storebror. Den 2 mars är hon/han beräknad. Är i vecka 15 nu:) wilja är så söt och hon kommer bli en jätte bra stora syster. Ha det bra. Kommer fortsätta läsa din blogg kram Mikaela

Postat av: Elin

Publicerad 2011-09-05 14:59:07

Jag är relativt ny som läser här. Tycker om ditt sätt att skriva, du delar med dig av det mesta. Du skriver när du tycker saker och ting är jobbiga, och du skriver när du tycker saker är helt fantastiska!



Själv kommer jag från Åtvidaberg och har två flickor, födda -09 och -10 =)

Postat av: Sara mamma till Jesper 4 år

Publicerad 2011-09-05 15:52:30

Hej!

Sara 25 år snart, är mamma till en helt underbar son Jesper på 4 år. Vi bor i Haninge och jag har följt er sen wilja låg i magen sett både dina upp och ner gångar och beundrar dig till 1000. Varmare och finare människa finns inte Patricia <3 sen att få följa den lille är ju helt underbart. Att se och läsa din kärlek till din familj, Linus, wilja och dina vänner värmer en så otroligt.

Kan inte säga det på nått annat sätt jag älskar din blogg <3



Kram Sara

Postat av: Caroline Elisabeth - Mamma till Jennifer

Publicerad 2011-09-05 16:22:46

Jag är en nygammal läsare. Läste din blogg precis när lilla söta Wilja kommit till världen. Tyvärr så kraschade min dator och alla mina bokmärken var borta med vinden. Men så hittade jag dig igen för bara några veckor sedan. Lycka! :)



Jag älskar din blogg. Så fina bilder och även jätte roligt att följa din vardag och alla inredningsbilder du lägger upp. Du har allt en blogg ska ha helt enkelt. :)



Jag är själv mamma till en liten tjej på snart 1 år. Jag heter Caroline och är bosatt i Göteborg. Bloggar gör jag också. Besök oss gärna. Kramar! :)



Ps. Måste säga att du är otroligt vacker och verkar vara en underbar och varm person. Vill önska dig all lycka med den nya lilla bebisen i magen.



Kram igen! :)

Postat av: Beatrice

Publicerad 2011-09-05 17:55:47

Har läst din blogg sen innan Wilja föddes, jobbade tillsammans med S under ett tag och fick höra att du var gravid genom lite skvaller från ex kollegor. Så jag gick in på S och din Facebook och kom över till din blogg, och har följt dig sen dess. Tycker du är heeelt fantastisk, och jag följer er med glädje!

Önskar er all lycka till!

Beatrice

Postat av: Sophie

Publicerad 2011-09-05 18:21:38

Jag heter Sophie, är 16år, tillsammans med M (21år) som har sonen Ben som fyller 1år nu i Sep. Har fått ta på mig mammarollen sen dag 1 då biomamman kom och gick lite hur hon ville, dock har hon honom varannan helg nu! :-)

Vi bor i Dalarna men drömmen är att få flytta tillbaks till underbara Stockholm så fort jag gått klart skolan. :-)



Jag älskar din blogg för du verkar så ärlig, du har samma smak på kläder som mig, du har en bedårande dotter och ja, nu när du är gravid så är det ännu mer spännande! Skriva mer om, hmm.. Något klädinlägg ibland kanske? När du nätshoppar t.ex. fall du kunde lägga upp saker du tycker är snyggt och länka? Gärna när det kommer till inredning också! :-)



Kram!

Postat av: nathalie

Publicerad 2011-09-05 19:21:59

Jag är inte så ny här, har hängt med ett bra tag! Jag bara älskar din blogg, har absolut ingenting att klaga på! Så roligt att gå in varje morgon och ha nya inlägg att läsa! :) Jag läser också din blogg för att få inspiration. Du är väldigt duktig på inredning och du har fått mig att tänka i andra banor!

Själv är jag gravid i vecka 12, och har inga barn innan dess. Hoppas du bloggar länge länge till!



Eller vänta, lite mer bilder på bebismagen hade varit roligt :)

Kram

Postat av: Hannah Lindquist

Publicerad 2011-09-05 19:47:01

Hej jag heter Hannah och kommer från gnesta från början. Jag började läsa din blogg då du la ut din soffa till försäljning. Jag är själv 22 år och bor själv med min dotter Melina på 2,5 år. Det var lite kort om mej, fortsatte läsa din blogg då jag tycker det både är intressant och man kan få bra tips från andra mammor i min egen ålder.

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-05 20:04:16

Hej hej! Sanna heter jag, är 27 år och bor i skåne tillsammans med min sambo. Jag väntar mitt första barn och är i vecka 16 precis som du, så därför tycker jag att det är spännande att följa din blogg. Tycker att du skriver om sånt jag gillar och det är kul med många bilder! Så jag har inget att klaga på =)

Postat av: Jannika, mamma till Jillian

Publicerad 2011-09-05 20:52:36

you know me;)

Postat av: Marina. Damiens Mamma

Publicerad 2011-09-05 21:49:09

Jag läser din blogg för jag gillar att du skriver det du känner för, du skriver vad du känner och tycker. Jag började läsa när du var ensamstående med Wilja och tyckte du var så duktig som stod på dig, och följde din väg och var ärlig mot dig själv. Sen tog det några månader innan jag titrtade in igen och då hade du träffat Linus. Jättekul verkligen att du är så lycklig, och jag vet att din blogg är ärlig det är det som får mig att följa den:) Jag har en son, Damien, vi bor i göteborg:)

Postat av: Marina - Damiens mamma

Publicerad 2011-09-05 21:51:40

Skickade iväg innan jag skrivit klart.



Hade nog inte så mycket mer att skriva men önskar er all lycka till med din fina familj! Tycker inte du ska ändra på något, tycker du ska skita fullständigt i om folkt tycker och tänker massa saker om dig och hur du lever ditt liv. Så länge du och dina barn mår bra så finns det ingen anledning att bry sig om hur andra tycker man ska göra saker o ting. Följa sin magkänsla i det mesta brukar ofta leda till det rätta. Och se det är ju precis vad det gjort för dig!

Postat av: Linnea

Publicerad 2011-09-06 08:51:41

Jag är stolt mamma till 4 småttingar mellan 4 och 9mån! Bor högt uppe i norr, en by som knappast syns på kartan ;) Hamnade in på din blogg av en slump när du var gravid med Wilja och fastnade direkt! Läst tillochfrån sedan dess.. Gillar ditt sätt att skriva, fortsätt så!

Postat av: Elin

Publicerad 2011-09-06 09:58:36

Hello! Elin, 25. Har en son som är 15 mån och har läst sen Wilja var nyfödd. Bor i hus i Täby och har precis börjat jobba inne i stan igen efter mammaledigheten. Tycker du är cool men ibland lite väl dömande mot andra :) Kram!

Postat av: Nathalie

Publicerad 2011-09-06 11:24:11

Jag är en relativt ny läsare, hittade hit för ca 1-2 månader sedan? Fastnade på en gång! Du är ju underbar människa!! Jag är 19 år, sambo och bor i en liten stad i norrland. Varje gång jag tittar in här så tänker jag: Så vill jag också ha det. Gällande allt! Så som du inreder hemmet, såsom du är mot din dotter, dina tankar, ja det mesta! Jag beundrar dig verkligen! Att vara så ung men ändå vara så klok! Finns enligt mig absolut inget att klaga på :) Låter nästan som att jag är någon liten stalker såsom jag berömmer dig, men det är jag lyckligtvis inte ;) Vill bara säga att fortsätt med det du gör! Du är grym! En liten önskan har jag dock kom jag på! Du får gärna knäppa bilder på alla era rum :D



KRAM!

Postat av: Sanna - mamma till Embla

Publicerad 2011-09-06 13:01:04

Jag heter Sanna, är 21år har en liten dotter på 8månader och bor i en liten stad som heter Lidköping



Jag har läst din blogg sen jag själv blev gravid :)

Så jag hör till en av dom "trogna" läsarna .

Jag läser din blogg för att jag kan känns igen mig själv i dig i mellan åt och du skriver mycket mer ärligt än vad många andra mammabloggar gör .

Postat av: Marie- mamma till tre underbara barn

Publicerad 2011-09-06 13:03:13

Hej:) Jag heter Marie är 28 år och har tre barn 6,4,1 år gamla. Jag kommer från småland.



Hur jag hittade din blogg är väldigt roligt och ett mycket bra fynd.Har som sagt tre barn Alwin, Wilmer och när vi väntade vårt tredje barn så var jag helt säker på att det oxå va en pojke, som skulle heta Walter allt var bestämt och ut kommer en flicka. Så denna lilla tös var namnlös ganska länge för vi hade ju inga tjej namn. Men till slut bestämde vi oss att det var en liten WILJA.... Helt underbart namn och väldigt passande till vår lilla tjej.



Så en dag satt jag och sökte på just Wilja för att se hur många det är som heter de i Sverige så kom din blogg upp där och jag gick in och fick se en till helt underbart söt liten Wilja och jag blev fast och det är jag mycket glad för....



Tack för en mycket fin blogg och grattis till liten i magen.



Kram Marie

Postat av: Angelica

Publicerad 2011-09-06 13:24:55

Angelica heter jag och är 22 år. Jag har en dotter på 3 år och har precis fått en son på 2 månader. Jag läser för att jag känner igen mig själv i princip allt du skriver om.. Jag blev också oplanerat gravid med min dotter men var ensamstående med henne fram tills att jag träffade min nuvarande. Vi har det helt underbart just nu , vi har precis köpt hus tillsammans och fått en unnderbar liten son..



Det är så kul att se att det går bra för "unga föräldrar" det lixom motbevisar alla jäkla moraltanter på nått sätt..



Hittade din blogg genom gemensamma vänner, jag tror att du vet vem jag är umgås rätt mycket med sofia nilsson:)

Postat av: Lilla familjen

Publicerad 2011-09-06 15:29:56

Angelica, 20 år, bor i närheten av Eskilstuna, och är 2-barnsmamma .



Jag har en riktigt underbar pojke som snart fyller 3 år, och för några veckor sedan så kom min fina dotter Stella till världen !



Har följt din blogg sedan 2 månader tillbaka, hittar inspiration och älskar dina fina bilder på din lilla familj ! Du skriver om saker som är värt att läsa !



Kramar

/A

Postat av: Martina ekstrand

Publicerad 2011-09-06 21:20:59

Madeleine ekstrands lillesyster :) Jag tittar in här lite då och då för jag tycker att du skriver så himla bra och jag tycker du verkar vara en jättebra mamma till wilja :) nu tycker jag dessutom att det blev ännu roligare att läsa när de ska komma en till söting :) jag tycker också att du har bra smak vad gäller inredning och kläder vilket också bidrar till att det blir roligt att läsa och titta på bilder :) hoppas inskolningen går bra och att lillen i magen mår bra :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela