Publicerad 2011-09-02 10:17:05 i Wilja 17-24 månader,

- Värsta natten i mitt liv!




Fina barnen, kramgoa var dom allt!
Inatt. Jag har inget att säga - natten va hemsk.
Inatt vet jag inte vad som hände, handlade inte om tutten. För hon har inte försökt att ta den på flera nätter! Inatt va de nått annat. Utan att ens behöva tänka tillbaka, så vet jag med säkerhet att denna natten va den jobbigaste sedan Wilja föddes! Hon vaknade precis hela tiden och gallskrek som varade minst i 30 minuter, somna 10.. Sen började det om! Klockan 04.00 såg jag på klockan och insåg att jag ännu inte hade somnat. Klockan sex så fick hon välling, vakna och skrek klockan 7! sen somnade vi om till klockan 09.00. Nu på morgonen är det som ingenting hade hänt! Va livrädd att hon hade ont nånstans, klämde och kände igår. Men ne! Ingenstans.

STORT cred till er mammor som får vara vakna nattetid med skrikande barn! hur orkar man? efter EN natt är jag helt färdig. Orkar inte städa, orkar ingenting. Sitter i soffan och kollar på barnrprogram och känner mig mer död än levande. Jesus alltså! Hoppas på att hon är trött under dagen och sover massor, så jag kan passa på att vila med henne. Fårse hur denna natt blir! Tutten har hon inte ens frågat om, inte ens när vi badar. Så vet att de inte är den hon vill ha, utan de va nått helt helt annat.

Hon är ju lite förkyld, kanske var obehagligt? men samtidigt så har hon varit igentäppt och sovit hela nätter för det. Nä, kort och gott! En jobbig jobbig natt, och va stolta ni som har de såhär.
Jag hade med handen på hjärtat brutit ihop och gråtit nätter igenom.

Bara för de så kommer vi säkert få ett helskotta med liten! :D Men tror samtidigt att när man väl är inne i det, känns det inte på samma sak. Skillnad med ett barn som sovit hela nätter sedan dag 1, och plötsligt inte alls! Va så ledsen för hennes skull när jag lixom inte kunde göra nånting för att de skulle bli bra.

Postat av: Mini

Publicerad 2011-09-02 11:21:07

Tycker hela förloppet låter lite som magbesvär/magont.......?

Blodpudding och mjölk är ju rätt kraftigt stoppande både var för sig och ihop.

Magknip pga mat etc, kan ju vara nog så smärtsamt utan att det gör ont när man klämmer på magen för att kolla.

Hoppas att du får sova lite nästa natt:)

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-09-02 13:35:34

usch, inge roligt när man får jobbiga nätter. Håller med, stort cred till dom som upplever det hela tiden. Jag förstår inte hur man som människa orkar utan sömn.

Postat av: lisa

Publicerad 2011-09-02 14:02:29

Kan ju vara att hon drömde något kanske? eller var rädd för något. jag vet att min dotter har varit det ett par gånger..

Postat av: Melanie - mamma till Moa & gravid med tvåan.

Publicerad 2011-09-02 18:49:32

Jadu...hur orkar man? Man orkar för att man inte har något val. Vi har haft en hel del sådana nätter med våran dotter till och från. Man får be om hjälp och avlastning också, annars går man under.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela