Publicerad 2011-09-25 07:54:11 i Bara Patricia,

- Min blogg har varit hackad.


I Fredag så fick jag PANIK! Efter jag skrivit mina inlägg på förmiddagen, så skulle jag logga in mot eftermiddan och skriva ett par till. Det funkade inte att logga in? jag testade igen, igen och igen! bytte till små bokstäver/stora. Testade på min mobil, från Linus mobil! nej, de funka helt enkelt inte.

Började få ont i magen, och skickade min återställningskod till hotmail. Och skulle logga in - NEJ det funkade inte! Paniken spred sig, och jag va så jävla rädd att någon idiot skulle sätta sig och skriva olämpliga inlägg som jag inte stod bakom, eller de värsta: Att RADERA min blogg!
Mailade fort som attan Blogg.se och fick inget svar (HELG).

Nu idag efter många om o men så har den öppnats, och ALLA mina lösenord överallt är nu obytta!
Denna händelse fick mig att förstå hur FARLIGT det är att ha nått så VIKTIGT liggande på internet!
Kom och tänka på: Allt de viktiga finns här, ALLA känslor jag har haft upp och ned. Alla tankar med Wilja i magen, första inläggen efter förlossningen! skulle de av EN knapptryckning försvinna! Så skulle jag förlora en bit av mig själv.

Bloggandet för mig och för er, är min vardag! Och efter att ha varit utan, så kan jag inte tänka mig att inte skriva alls. Eventuellt att låsa bloggen för allmänheten, men jag kommer aldrig att sluta skriva!
Kommer inte på frågan.

Till den personen som gick in och gjorde allt detta, så undrar jag bara varför?
Kan du inte skilja från ditt&mitt?
Jag är inte arg, du skrev aldrig nått olämpligt eller förstörde nått så gott jag vet. Men hade jag inte ordnat detta, så hade jag inte kommit in på min blogg över huvudtaget. Då låg den i dina händer!


PASSA ER FÖR ATT RÅKA SÄGA LÖSENORD, BE ALDRIG NÅGON ANNAN SKRIVA IN DET ETC.
Det kan vara så att någon gör de av ren avundsjuka eller av ren elakhet.. Fyfan alltså!

Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Publicerad 2011-09-25 10:58:24

Skönt att du kan komma in och blogga ingen! Vafan är det för idioter som gör sånt där.. Åh blir så arg!

Postat av: Ida

Publicerad 2011-09-25 12:14:27

Usch vem gör så. Tråkigt att man inte får ha sina saker ifred. Hoppas det kommer fram vem det var. Hittade på din blogg igår, kommer definitivt att följa den :) så mysig! Och så söt liten Wilja du har!

Postat av: SANDRA ACKEFJORD

Publicerad 2011-09-25 13:20:06

Jag blev orolig över att det hade hänt något mer dig eller något med din familj som gjorde att du inte bloggade. Men då vet vi nu varför du inte skrev något på ett tag!

Postat av: Foto & livet som nybliven mor

Publicerad 2011-09-27 21:48:57

fyfan vad trist, och supertur att den inte blev raderad. jag har själv funderat kring det där, om någon på nåt sätt skulle ta sig in i min - och radera den. blogg.se verkar inte ha någon som hellst backup om sådant skulle ske. en blogg må "bara" vara en blogg, men den är personlig och man har ägnat många timmar i den... så som dokumentation om graviditet - så som du också har. det är så himla kul att backa tillbaka på sådant och läsa o kika igenom, resor etc.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela