Publicerad 2011-09-28 21:16:11 i Recept, mat & bakelser,

- Middagen för kvällen.




Så, frys och kyl fullproppat! Äntligen kan man börja laga lite mat igen! :D <3
Fick en fråga om jag har gått någon utbildning för att laga mat, nej nej. Har ju i stort sett lagat min egna mat sen jag va 11-12, så man har ju lärt sig! Tycker de är roligt, och hallå! Mat är de BÄSTA som finns.

Har varit lite idol koll nu på kvällen, alltså kom igen! alla grabbar suger, suger suger suger.
Det är som sagt tjejernas år! Amanda & Linni är nog favoriter för mig, otroligt låg ålder på alla bara.
Går inte att jämföra ens med förra, Jay & Olle var ju helt oslagbara enligt mig.

Nu blir det att spela lite WF, lägga sig i sängen! och imorgon besvarar jag alla era kommentarer ang mitt inlägg som jag la upp i eftermiddags.

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-09-28 21:29:54

All din mat ser så SJUKT god ut! Man blir så jäkla sugen på att springa och laga mat varje gång du lägger upp sånna bilder :D

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-09-28 21:53:29

Åh men snälla kan du inte lägga ut recepten när du lägger ut bilderna? så kul med inspo men vill också veta om de är lätt att göra och om det är något som man har hemma :)

Postat av: helen

Publicerad 2011-09-28 22:02:01

Jo mat är det bästa som finns om man kan laga till något gott. kanske man skulle skärpa till sig på den fronten :) Detta såg fantastiskt gott ut :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela