Publicerad 2011-09-15 09:22:39 i Wilja 17-24 månader,

- Dagens Wilja! <3



Min älskling nu på morgonen, SJÄLVKLART kissen i handen <3
Wilja är lämnad, pussade mamma hejdå, gav slängpuss och en jätte kram fick jag innan jag gick! inte en tår. Dag 4:a på inskolningen, och ännu har hon inte blivit ledsen! Utan glad, och förbannat glad när jag kommer och hämtar henne! <3 Kan nog verkligen tacka just detta för att hon ändå alltid VET att jag kommer och hämtar henne! När hon är hos Pappa etc. Hon vet att de inte är nått farligt! Känns super.
Inge roligt att höra barn som verkligen blir förkrossade när mamma eller pappa går :( ush! kan inte vara roligt som förälder att gå därifrån (även om man VET att de är för stunden) :(

Skulle gå hål i hjärtat på mig att behöva lämna en förkrossad Wilja! Men vi får väl se, hon kommer säkert ha ledsna dagar också.

Men idag så ska hon både vila och äta där! så ska jag hämta henne kring 13.00, så! jag har alltså 4 timmar att SLÅ IHJÄL! Va i helskotta ska jag göra? - måste ju vara i närheten eftersom de fortf är inskolning. Så! Hm, promenad och sola blir de nog allt! 3 km för solning, äre värt? :D haha.

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-09-15 09:57:38

fin fina tösen! :)

Postat av: Jossan-mamma till aleksander

Publicerad 2011-09-15 11:35:25

Va skönt! Åh kul att linus vill va hemma med liten. Jag ska försöka se till så att aleks kan bli hämtad innan tre iallafall tre eller två dagar i veckan. Men iochmed att jagr själv så blir det att jobba 120% så länge jag kan utan att han ska behöva va sist på dagis. Har ju aleksanders mormor och morfar, samt min bästa tjejkompis som kan hämta dem dagar jag slutar sent. En sak är säker och det är att jag kommer cykla som en jävla idiot å hämta honom de första jag gör efter en arbetsdag. Fasar för att han ska behöva slitas upp ur sängen halv sju för att göra sig i ordning till dagis för att sedan landa hemma halv fem, äta, bada och sova typ. Paniken liksom kryper i mig, trots att jag vet att jag gör de för våran skull. Vill kunna köpa de vi vill ha och göra saker som kostar. Tur att helgerna är helt lediga.. Kram

Postat av: natha

Publicerad 2011-09-15 11:38:01

du borde väl inte sola? :) eller e de jag som har missuppfattat att det e farligt haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela