Publicerad 2011-09-08 17:32:54 i Recept, mat & bakelser,

- Dagens Middag!





Middagen är lagad, matlådan ordnad! :D hur gott som helst, lite lyxigt på en Torsdag sådär! Sen blev det svärmors äppelkaka med vaniljsås till efterrätt :) Wilja blev mer än nöjd då hon fick sin favorit-luch idag! klar på 10 minuter.
Wilja äter som sagt inge burk, och har inte gjort de på länge. Med den enkla anledningen: Hon spottar och äter inte maten! Ingen idé att köpa de längre, kastar alla burkar! men de är SÅ smidigt när man är iväg :/ men de blir att köpa en lunch till henne ist.

Idag har jag även gjort dagens goda gärning! Va upp till röda korset och inlämnade massa kläder som vi inte ska ha kvar, istället för att slänga de på tippen! :) Dom blev så glada så! Och personalen gick igenom de, och ena tjejen köpte en massa från butiken till hennes egna barnbarn! De är ju lixom fina kläder, Wilja har ju aldrig haft nå 'skit' på sig.

Sen blev de en promenad i regnet hem, 1.6 km! YEY, blir promenad detta fram o tillbaka! Bra att röra på sig ;D
Om vägen bara inte hade varit så förbaskat tråkig! RAKT RAKT fram sålångt ögat når.

Imorgon efter jobbet för Linus så styr vi bilen ut mot storesyster för en kväll med mys & övernattning! Ska bli så skönt och roligt o se dom igen, känns som de var längesen nu! :(
Ikväll är det träning för L, och lite pyssel hemma för mama! Wilja är supertrött, stackarn har sovit kanske 15 minuter sedan kl 08.00 imorse! :/ Vet inte riktigt hur jag ska hålla henne vaken! :D

Postat av: Vickan - AlltiRosa

Publicerad 2011-09-08 18:34:10

Välkommen till den rosa sidan www.alltirosa.se

Vi har över 6000 produkter i färgen rosa

Postat av: Cherie Mårtensson - Mamma till Emma

Publicerad 2011-09-08 18:53:11

Gud så gott det ser ut :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela