Publicerad 2011-09-11 17:46:39 i En annan del av Stockholm!,

- Att jag hänger ut någon?


En smula av irritation!
Vissa personer reagerade på mitt inlägg på bloggen och trodde att jag hängde ut en person. Vilket inte alls va i min mening! Och kompisarna ska försvara och önskar att någon hänger ut mig? - happ! moget?
80% av mina vänner på facebook är Mammor, lite lustigt att just dra upp EN person då! Hade man inte försvarat - hade inget varit fel?

Det spelar ingenroll om det är mina BEKANTA eller inte! JAG tycker inte att det är okej under vilka omständigheter som helst. Ett barn behöver sömn, ett barn behöver att komma till RO! Tycker ni att jag är dum för det? Lätt att yttra sig om man inte har egna barn. SÖMN är viktigt för barn, punkt slut! Men jag har ALDRIG sagt att man är en DÅLIG mamma för att barnet är uppe över 00.00 varje kväll? :S

SÅ om det vore en av mina VÄNNER hade jag sagt det till dom också, de ÄR inte okej enligt mig!
Men i detta fall är det ingen VÄN jag tänker på. Utan de är flera stycken okända för mig, genom bloggvärlden.

Och svar på era frågor! Så är de inte den personen ni tror jag har 'hängt' ut! De är INGEN specifik person, utan de är flera! Bloggar jag läser, varje kväll samma sak. Uppe sent! Som jag skrev, självklart har barn dåliga dagar likaså vi! sover mindre, ont i tänder! ont i magen, feber, sjuk, förkyld vad som.

Postat av: Lisandra-Milos mamma

Publicerad 2011-09-11 19:43:42

Tycker det är så synd att du ska behöva försvara dej, läser folk inte samma som mej eller!

Ja tog det inte som att du hängde ut nån!

Ja håller med dej, sömn är jätte viktigt och sovrutiner ÄR viktigt!

Sen är det såklart upp till var och en hur man gör ang den frågan!



Men det finns ju alltid folk med lustiga åsikter!

Ha de bra och hoppas det går bra på förskolan i veckan:)

Kram

Postat av: Marielle

Publicerad 2011-09-12 13:29:21

Jag tyckte absolut inte att du hängde ut någon. Du delade med dig av en åsikt, en viktig och bra åsikt i mina ögon. Att andra sen ska se det som en chans att få hacka och klaga, ja det hör väl tyvärr till. Det finns alltid någon/några som älskar att hacka och klaga på andra. Men snälla ta inte åt dig av all onödig skit du får, du är inte värd det.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela