Publicerad 2011-10-26 21:29:38 i En annan del av Stockholm!,

Bästa unge!


Wilja har varit så duktig hela dagen, snäll som ett lamm på tåget, satt fint i sätet! Inge bråk, fick vänta 40 minuter på södra också. Inte ett enda gnäll! Mamma/mommo kom och mötte oss vid tåget, gick och handlade lite. Släppte ut all ilska och spydde lite galla! Plötsligt kändes det bättre. Väl hemma hos Mommo så fick Wilja ett eget lego! Så glad hon blev, de bästa va ändå hennes nya 'Lalla' (docka) på Polska! :) hon bär den, bäddar den, pussar på den! Åt middag och Wilja fick bada med mormor! Sen blev det en promenad upp till Pappa och Wilja sover så gott i sängen och jag har en släng av hemlängtan.

Imorgon blir det fullt upp! Wilja ska till pappa, vi ska hinna med BVC för mätning/vägning. Var oförskämt längesen!! Sen så ska jag till kommunen, vidare till banken! Sen skriva i och skicka flera blanketter hit & dit, sen ladda nya krafter för ett möte på Tisdag! :/ hem och ladda nya krafter hos hjärtat först.

Nu säger jag godnatt vid halvtio, är helt slut efter idag. Hoppas ni har haft en trevligare dag!

Är så tacksam för över dom som finns hos mig i allt detta. Jag älskar er alla!

Postat av: Johanna

Publicerad 2011-10-26 21:55:19

Låter verkligen tufft!! Men är allt det negativa runt om krimg dig just nu kan bara något positivt komma efter detta, som sagt man vet vem man jar vid sin sida och det visar sig i dom jobbiga situationerna!! Lycka till med alla grejer imorgon

Postat av: caroline

Publicerad 2011-10-27 15:22:54

Har läst lite runt på din blogg och älskar den! Vilken resa. Supermysig liten tjej verkar du också ha. och lycka till med nästa lilla/lille =)

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-10-27 17:53:00

duktig tös! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela