Publicerad 2011-10-26 09:28:50 i Frågor & Svar,

- Svar på lite frågor av er! :)


Nathalie, 17 år & Gravid:
Du är väldigt fin i din gravidmage både med Wilja och med lillasyster!

Men du, jag skulle gärna vilja börja blogga. Eller jag tror det iallafall. När jag sitter och läser
alla andras bloggar hade det varit jätte roligt om man hade haft sin egna att titta tillbaka i sen efter graviditeten och så.
Så vad rekommenderar du när man ska börja blogga? :)

Svar:
Jag får börja med att säga tack så mycket för din kommentar! :)
Ja, så var det för mig också. Precis när jag +:at så började jag läsa, hade faktiskt inte intresserat mig av mammabloggare tidigare.
Läste faktiskt inga bloggar alls då måste jag erkänna!
Jag skriver självklart för mig själv, lägger ut bilder, skriver ner mina tankar i text för att en dag kunna gå tillbaka och minnas!
Jag kommer självklart inte blogga för all framtid.. Utan planen är en annan med min blogg, och jag vet hur jag ska göra för att alltid kunna bevara den.

Vad som rekommenderas.. Oj! Så svår fråga? Att alltid vara dig själv tror jag är de viktiga. Tappa inte den du är för EN enstaka elak kommentar, för dom kommer
att komma in någon gång. En spydig kommentar hit & dit! Utan de negativa är 0000.1% av alla fina som du får! så all fin respons, och alla fina människor man lär känna genom bloggen.

Ha en grund som du vet vad du vill skriva om, sen är det bara att försöka!
Gå tillbaka till min första månad som bloggerska, så ser du att jag SÖG. Hade ju aldrig gjort detta tidigare, men någon gång måste vara den första! :)

Så ett stort lycka till, och ge mig ADRESSEN när du börjar! ;)
Kramar.


HF:
PATRICIA! Var har du köpt de där ljusa beiga byxorna?!?! Jag måste snälla få veta:) sååå fina

Svar:
Haha! va roligt att de kommer in kommentarer om dessa byxor :D Tyvärr så är dom gamla, från 09! Dom kommer från VILA, dock har dom inte används speciellt mycket.
Kramar! Kanske finns några liknande i butik nu?


Johanna:
Vilken är med vilken flicka?? Och bara undra, det stod att du är vecka 23+2 på fredag. Men på magbilden längre ner står det veckan 23+4??:)


Svar:
Åh, jag vet att jag trasslade till det! Jag går in i vecka 23+0 idag, alltså vet jag inte vad jag tänkte på! :D
Den första bilden till vänster är med Wilja, och högra med Lillasyster.

Stina:
Hejsan! Jättetrevlig blogg du har. Jo, jag undrar vart du köpt dina byxor? Ser ut som gröna militär-aktiga sådana? Snygga!

Svar:
Va roligt att du tycker om bloggen! :) Jo, dessa byxor kommer från H&M, och är tighta i benen och lite lösare upptill (dom ska vara det) haha, nu har jag ju ökat lite.

Maria:
När vi gjorde så fick vi jätte fina bilder och hon var verkligen jätte lik när hon sedan kom. Vi gjorde i vecka 28 på titut =
)

Svar:
Men va roligt... Nu vill jag dit ÄNNU mer! är så spänd, gud. Skulle ju egentligen ha gått dit nu i den 7:e, men beslöt oss för att vänta några veckor till för att hon
ska bli lite större så vi verkligen SER! Vi kommer vara i vecka 27, tror du att det är en bra vecka? att se tydligt och så?


Sandra:
Jättefina armband! Finns det en hemsida som man kan besöka och beställa ifrån? :)


Svar:
Visst är dom jätte fina? Nej, ingen hemsida ÄNNU! Men sitter och knåpar på en blogg åt henne nu. En smyckesblogg, där ni kan göra beställningar etc.
Där lite priser kommer skrivas ut, nya smycken etc! allmän information om material och så.
Kramar!


B:
Kan du polska? för din mamma är väl från Polen? :)


Svar:
Som liten så talade jag flytande polska hemma med både mamma & pappa, han är ju helsvensk men lärt sig språket iallafall.
Men Pappa och Mamma separerade när jag inte var allt för gammal, och har ju alltid bott tillsammans med min Pappa. Så jag har tappat talet lite måste jag erkänna..
Jag förstår mer än vad jag kan prata!

Men är jag där någon vecka så tror jag de skulle komma tillbaka mer och mer, de är som att lära sig cykla igen! Har man en gång kunnat ett språk, så kommer de tillbaka
med lite övning.
Men jag sjunger ju för Wilja på polska, och även ramsor och så.. Använder polska uttryck vid mat, sova etc! så hon säger dom nu istället för på Svenska :)

Lite svar på frågor till er som inte har en egen blogg! Så ni som vill fråga nått, men inte tror ni kommer få ett svar för att ni inte har nått man kan skriva tillbaka till, så skriv! :) svarar på allt som jag hinner & kan.
Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela