Publicerad 2011-10-05 20:31:47 i De bästa av Bålsta! <3,

- Sjukstuga.... igen!




Gräsliga dag! (världens goaste) men jag har mått som en överkörd bäver sen jag vakna, och de måste ha smittat av sig på Wilja! hon har yrat omkring hela dagen utan att sova, gick upp 06.15, sen dess va hon uppe UTAN att sova hela dagen! efter en timmas hejkomochhjälpmig-skrik! så fick hon faktiskt hamna i säng vid 18, hon satt upp och sov tillslut.. Så får ta den striden om hon vaknar och är pigg inatt! Kunde verkligen inte tvinga henne att vara vaken.
Somnade en stund med henne, och nu mår jag tusen gånger värre än innan! Halsen ömmar, svider och irriteras! Börjar få ont i öronen och hostan börjar bli slemmig! Jävla höstsjuka! Känns som totalt ALLA är sjuka just nu. Känns skönt att Simon ska tahand och busa med Wilja i helgen, så jag får vila upp mig. Sjuka på sjuka, känns som jag aldrig blir riktigt

För övrigt har de varit en jätte mysig dag!
Mötte mamma vid tåget som kom till Bålsta för lite Wilja mys! Tog oss upp till dagis, sen har vi busat hemma och myst hela eftermiddagen.

Nu blir de att kolla Greys sen slänga huvudet på kudden och få ett pars timmar med sömn..

Postat av: Carro

Publicerad 2011-10-05 20:42:03

usch vad jobbigt !!

Känns som en tidsfråga innan man själv blir sjuk igen !

Krya på er och hoppas ni mår bättre snart :)



kram

Postat av: felicia - 19 år och mamma

Publicerad 2011-10-05 22:42:33

ååh, hopps ni blir bättre snart! krya-på-er-kram!

Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

Publicerad 2011-10-06 08:54:49

åh vad jobbigt! ni får krya på er båda två

Postat av: Moa Blom

Publicerad 2011-10-06 10:01:01

Fan också! Inte ni också!! Hatar den här perioden då man mår som en kratta i flera veckor! Ska fan köpa hus i Grekland så jag slipper vara här vinterperioden:) (måste vinna på triss först bara):))

Moa kom hem med feber igår och imorse fick hon nån jäkla reaktion så hela överläppen svullna upp jättemycket! Så hon ser ut!!! Du skulle se! Ser ut som hon fått värsta bottox behandlingen:)Pluttan..



Väntar på att vårdcentralen ska höra av sig om jag ska åka in med henne.



Krya på er! Handla in massa apelsiner, halstabletter och gör ingenting!

Pussar och kramar

Älskar er



Moster Gosia<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela