Publicerad 2011-10-16 23:08:29 i Frågor & Svar,

- Frågor & svar!


Sara:
Undrar desamma som första :)
Vart ha du köpt vardagsrums-bordet? :)


Svar:
Visst är det sjukt snyggt? Bordet är inköpt på Svenskahem, dom har ju en hemsida om du söker. Oracel eller nått liknande. Pris: 3700:-


Karin:
Om jag inte hade varit så blyg hade jag gärna träffat dig!
Jag är 89:a och har en son som är två månader yngre än din söta Wilja.
Älskar din blogg


Svar:
Meen.. Jag är också blyg ibland, tro mig! :) Tycker inte det ska vara ett hinder.
Va roligt att du känner så!
Kramar till dig.


Sara:
Vilken fin tröja :)
Vart finns den att köpa?
Kram

Svar:
Åh, tack så mycket! Har en grå och en puderrosa. Köpte dom på Hm förra året för 149:- styck, dock är detta nog andra eller tredje gången jag anväder den!
Har inte blivit av och är inte så 'fäst' vid dom. FAST dom är snygga!

Kramar.


Angelicka:
du undrade vilka som följer dig. Jag följer dig, eftersom jag sett dig sen du var ett litet kryp och sett dig under uppväxt,
hållt fast dig framför mig på Sorbas rygg ute i skogen, tror du var ca 1 år då. Och bara skulle med ut. Så helt enkelt en nyfikenhet att fortsätta se dig!
Så inte en av dina ovänner. Tvärtom. Jag och dotter har en enkel blogg oxå,

Svar:
Blev så glad när jag såg att du hade lämnat en kommentar, en smula chockad måste jag säga.
Jag har försökt att komma in på bloggen som du lämnade, men tyvärr så kommer jag inte in på den då de står att den är otillgänglig? Vore väldigt
kul att gå in och se hur ni har det och vad ni skriver om!
Betyder mycket att du faktiskt lämnade ett litet spår här inne.

Massa Kramar!


Helena:
måste säga att du verkar vara duktig på och laga mat, vars för du dina idéer ifrån?


Svar:
Åh! :D Vad glad jag blir, får inte så mycket kommentarer ang maten jag lägger in! Så de är så svårt att veta om jag ska fortsätta med det eller inte.
Jag själv ÄLSKAR att laga mat, idéer? Jadu.. Jag vet inte! Är ingen som kollar recept eller så, utan bara kastar ner allt som jag tycker är gott! :D
Jag använder ALDRIG dl mått i köket iallafall... haha! allt på känn :D då blir de som bäst enligt mig.
Tack igen :)

Anonym:
Hej. skriver anonymt, gnesta är litet...
Till frågan, går in i v.11 imorn. Mår hur bra som helst, vilket oroar mig. har uppfattat att du också mått bra? Inte mått illa. det enda jag känner är bröstförändringar och trött kvällar.
somnar redan innan nio. blir så nojig...var du det?

Svar:
Först och främst så vill jag börja med att säga ett STORT grattis till lilla pyret :)
Du behöver nog inte oroa mig, jag har känt likadant så som du beskriver. Med Wilja så kände jag av brösten, inte denna gång! Och jag va trött, men inget inget annat.
Innan magen kom så trodde jag ALDRIG att jag var gravid! Men vissa har tur att slipper de där hemska illamåendet man hör andra lider av :(
Men tycker du ska ringa ner till mvc och rådfråga! AKTA dig för Gunvi säger jag bara.... har du val, så välj Gunilla! Gunvi blandade ihop allt för mig, glömde ta sprutor, blodsocker, urin.. Hon blandade namn, ja! hon kändes allmänt oseriös.
Och har hört fler som tycker samma! :/

Stort Grattis ännu en gång!

Kramar.

Ellinor:
Jag har fullt i vardagsrummet också tyvärr, men klockan! Vart har ni inhandlat den? :)


Svar:
Klockan är inköpt på inn & finn, men jag tipsar INTE om den! visst att den är snygg, men visarn stannar och bråkar jämt.
Vill hitta en likadan men i bättre kvalité, någon som har nått tips?

Anonym:
En fråga.. Det ser ut som att du målar dina ögonbryn med skugga längst fram. Gör du det? Fint i alla fall :) Och vad använder du dig av isf?


Svar:
Ja! jag skuggar hela mina bryn, använder mig inte av penna! :) Jag har en 'kaka' som är inköpt på Makeupstore, med en liten pensel till. Tycker det blir naturligare och fylligare!
Tycker INTE det är snyggt när man får markanta streck utav pennan, har nog skuggat mina bryn i minst 3 år iallafall.
Kramar.

Förlåt om svaren kommer in lite sent ibland, ska verkligen försöka hinna svara på mer kommentarer! Ibland hamnar dom efter.. Godkänner dom och tänker 'ja men de här ska jag svara på när Wilja somnat' , men då börjar jag röja och somnar i sängen! och dagen efter så finns det inte med i tankarna.
Ska verkligen inte GODKÄNNA en enda kommentar innan jag svarar.

SKA BLI BÄTTRE!!

Och ni alla som kommenterade om mellanmålen. Strålade, tusen tack! tänkte lägga in ett inlägg som Madde bad om, där jag skriver ner dom olika tipsen som jag fick ner.

Postat av: Elin

Publicerad 2011-10-17 08:24:06

Jamen precis, det går ju fort att åka Västerås - Stockholm och tvärt om :) Tack, och hoppas att allt är bra med er också!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-17 08:25:41

mio har en sån klocka eller hade iaf det förra året :)

Postat av: Finni - Elliotts morsa

Publicerad 2011-10-17 08:38:41

Jag har typ en likadan klocka men med "normala" siffror. Den är från Mio och fungerar finfint :)

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-17 12:40:44

sv: Gulle du! Förhoppningsvis släpper detta snart så jag kan ta mig iväg en bit iaf :)



Det går bra för Wilgot på förskolan, han älskar den och han är älskad av alla. Äter bra, sover bra och är snäll mor barnen :) Han trivs verkligen. För Wilja då?



Japp, jag har köpt ett domännamn på loopia.se. Det var Staffan som hjälpte mig med detta då han är en webnörd. Men betalar 99kr per år för mitt namn :)



Designen jag har har jag gjort helt själv från grunden. Typsnitten finns att ladda ner, går att söka via google. Har gjort all bildredigering i photoscape då jag är sääääääämst på photoshop och andra program. Det här med design har jag lärt mig själv genom att prova mig fram.



Hoppas du slipper få som mig bara. Inge vidare roligt. Kan ju inte ens åka och handla mat utan att behöva hjälp upp från soffan på kvällen. Nåväl, jag hoppas det släpper snart. Om annat så är bakningen snart klar :) Kram

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-17 12:52:23

sv: Roligt att höra. Oftast brukar det ju vara tvärt om, att det går dåligt först och sedan blir bättre. Wilgot har inte fått några bakslag ännu utan det har bara blviit bättre och bättre.



Nu när jag är sjukskriven så går han heltid då han behöver det. Jag orkar inte riktigt ge den stimulans han behöver. Han får heller inte vara hemma när jag är sjuksrkiven, kosntiga regler.



Nej, jag loggar in på blogg.se, det är bara ett namn liksom. Om du vill blogga helt på dig själv så kan man hyra ett webhotell, kostar bra mycket mer. Finns att läsa om på loopia. Kan inte så mycket om just den biten men jag förstår vad du menar med att blogga för dig själv. Egen hemsida, utan bloggportal så att säga. Ett tips är att det är mycket lättare att blogga från en bloggortal då den är rustad för att blogga. Du kan ju bara köpa dig ett eget namn, ex patricia.se men fortfarande logga in på blogg.se. Är du med?



Ja eller jag har ju valt en stilmall som jag sedan byggt upp själv. Ändrat bredd, lagt till menyn där uppe, typsnitt, färger, foton, headern, länkar...allt helt enkelt :) Om du vill ha namnet på något typsnitt så är det bara att säga till :)

Postat av: emelie :)

Publicerad 2011-10-17 14:44:37

Heej :) Tänkte höra vart du köpt din hallbänk? Sjuktsnygg är den!!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-18 00:06:23

Jag ville bara säga det att jag såg att du hade skrivit om Gunvi på Mvc här i Gnesta, hon jobbar inte kvar på Mvc här, hon har börjat jobba i Nyköping.. Så Gunilla och en som heter Tove tror jag det var jobbar på Mvc i Gnesta..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela