Publicerad 2011-10-12 13:12:31 i Bara Patricia,

- En bild som jag inte hoppas provocerar.



Ni har tidigare sätt en tjej både topples och i bikini på stranden, så försök inte ens lägga några onödiga kommentarer. Det här är en blogg för tjejer, och inte män. Det vet ni alla!

Men iallafall.
Kommer ni ihåg stunden jag började jiddra om att jag skulle börja med GI metoden för att jag hade börjat öka i vikt? Vilket skämt när jag ser tillbaka på det... sitter och bara undrar vad TÄNKTE jag på! Den andra bilden visar: bilden på hur jag såg ut innan, och sen tänkte jag ta en efterbild också. Men jag hann ju inte sålångt, för jag +:ade på stickan några dagar senare, jag var alltså gravid i vecka fem! Där va orsaken till att jag kände mig 'tjock'. Det är ju helt sjukt! Nu när jag kollar så kan jag inte ens tänka mig att jag varit sådär smal?

Och vill då tillägga att jag hade ÖKAT från 47-(53!!!) på denna bild. Herregud! Hur såg jag ut förut?!?
Har ingen bild på kroppen innan, men jag måste ju ha sett ut som en pojke... Både fram och bak! herregud, låt mig aldrig se ut sådär igen.

Postat av: Nicole - mamma till C & H

Publicerad 2011-10-12 13:54:30

Haha jag höll på sådär när jag fått Chloe samtidigt som alla hela tiden att man va smal. Själv tyckte man ju inte alltid det men när man kollar tillbaka undrar man hur man hemskotta tänkte :p hahaha!

Postat av: Sara

Publicerad 2011-10-12 14:24:34

Tyckte du hade en väldigt fin kropp på denna bild :)

Du ser frisk och hälsosam ut!



Kram

Postat av: Caroline

Publicerad 2011-10-12 15:20:37

Du är så jäkla snygg Patricia!! :)

Postat av: Emmasc

Publicerad 2011-10-12 15:23:13

Kom ihåg det sen efter graviditeten också ;) du är alltid liten, behöver verkligen inte banta :p

Postat av: karro

Publicerad 2011-10-12 15:41:16

sjukt snygg kropp. Jag vet själv att man inte ser det när man väl har den kroppen. Fast folk kommenterar osv. Man ska inte vara så hård mot sig själv, älska sig själv oavsett :)

Postat av: Heidi

Publicerad 2011-10-12 17:38:10

Jag tycker du är fin precis som du är! Dessutom verkar du vara en toppen mamma! :D

Kram

Postat av: Kristin

Publicerad 2011-10-12 20:09:27

Hur skulle man kunna klaga, hade lätt bytt mot din kropp! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela