Publicerad 2011-10-18 00:26:42 i Wilja 17-24 månader,

- Det gamla är stängt, de nya öppnas.




Det gamla kapitlet är stängt, nu ser vi fram emot det nya kapitlet utav vårat liv! Vårt tillsammans. ♥
När jag ser dig så finner jag all styrka i världen igen! Känns som ingenting kan raseras, för vet du? jag kommer bygga upp allting igen. Tusen gånger om, bara för din skull. Jag vill att du ska få de bästa från alla världar.

Att denna tyngd har lagts på mina axlar är nog bara bra, för nu ska jag klara av denna uppgift! Vad vore livet om inte lite motgångar? jo, man ser aldrig det fina i allt.
Efter denna kväll har jag uppskattat det jag redan har så förbannat mycket mer! Jag har de finaste vännerna kring mig, de är inte många. Men dom är äkta! Jag har en makalös fästman... Att jag har hans fulla stöd, han kommer med tips, han frågar hur jag mår. Han VET hur jag mår, bara en kram. Det räcker, för jag vet att han förstår.

Jag har en fantastisk glad liten sprallig tjej här hemma som jag får följa varje dag, se hennes utveckling, se henne bli en liten flicka. Jag missar ingenting, det kan jag med stolthet säga. Jag vill inte missa någonting, det ska jag aldrig göra heller.

Vi väntar en bebis, jo! För att vi båda vill, inget misstag. Utan för vi vill ha ett barn tillsammans, ett syskon till Wilja, för att göra oss kompletta som en familj.

Wilja har en plast-pappa som gör allt för henne, tusen gånger om! han älskar denna lilla tjej som hon vore hans egna. Aldrig sett någon ta till sig någon på detta sätt.. han gör allt han inte borde, det är han som tröstar, det är honom hon går till, det är han som värmer välling på nätterna, det är han som pussar gonatt, det är han som ständigt finns där när hon behöver en kram.

Hon har en extra farmor och farfar som har knytit sig an denna lilla tös otroligt ♥
Foton utav henne pryder deras hem, dom kramar, skrattar, busar, tar ansvar som vilka biologiska som helst. Och dom särbehandlar inte! dom kallar sig farmor & farfar för att hon inte ska känna sig utstött när bebisen kommer.
Vilka gör så?

Jag har dom allra bästa kring mig, och det ska JAG ta vara på! Det är upp till mig att få allting att fungera.
Det är vi nu, och jag ska inte låta detta komma emellan oss. Nog med det, nog med tårar.. Nog med ledsna stunder mellan oss här hemma för att nått har gått snett, någon plan som aldrig slog in.. Ett svek till..

Nu är det vi, vill du så är du hjärtligt välkommen, kommer aldrig någonsin vända henne mot någon.
Hon har rätten att vara bland folk som älskar henne, verkligen älskar henne! Ju fler hon har, destå bättre kommer hon att må.

Wilja är speciell, det är min lilla tjej. En vacker sådan, en mors stolthet. Min stolthet!

Postat av: Sanna

Publicerad 2011-10-18 04:49:21

Gud vad vackert skrivet!

Vilken tur du har som har så underbara människor runtomkring dig. :)

Postat av: ENDENISE - Mamma till 2 i December

Publicerad 2011-10-18 07:23:52

Förstår inte hur man kan ställa sitt barn åt sidan sådär. Förstöra för någon som tar hand om ens dotter. För mig är det helt oacceptabelt. Samtidigt så kan jag inte förstå att det fakitskt är S som gör allt detta. Jag har ju träffat honom och i mina ögon var han ingen elak människa. Känns som om folk triggar honom, pressar honom att göra så.



Jag hoppas innerligt att han förstår att han gett upp det vackraste han någonsin kan få, ett barn. Om itne annat så hoppas jag att det svider till i hans hjärta riktigt ordentligt när Wilja blir större och frågar honom personligen vart han har varit.



Tur att du har L i all denna skit. Stå på dig Patricia, ta ingen skit.



Kram ♥♥♥

Postat av: Milla

Publicerad 2011-10-18 08:36:26

Såklart hon är! Hon förtjänar det bästa, och det gör du och Linus också! Ha det bäst Patricia, för du förtjänar inget annat! Kram

Postat av: Josephinewestling - Mamma till Vira

Publicerad 2011-10-18 09:56:08

krama om!

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-10-18 10:49:03

Du verkar vara en jätte snäll och trevlig tjej, jag kännner inte dig.

Men jag vet att Linus och hans familj är helt underbara, och det är du verkligen värd.



När jag läser din blogg kommer jag alltid att tänka på denna låt, om Wilja

Carolina Wallin Pérez - Utan dina andetag

Postat av: J.

Publicerad 2011-10-18 11:04:39

Hur f*n kan S göra dig så illa, vilja förstöra?!?!?! Du är gravid, mamman till hans barn. Har han någon skam i kroppen? Jag skäms för honom. Hejja Patricia. Försök att skaka av dig det så gott det går, och uppskatta det fina du har, som du också gör. All lycka till er.

Postat av: mari.1

Publicerad 2011-10-18 11:13:23

SÅ SÖT! :)

Postat av: Ellinor

Publicerad 2011-10-18 11:20:04

Kämpa på. Wilja har den bästa mamma man kan tänka sig och du vet vad du gör och du gör allt med kärlek. Låt ingen trycka ner dig! Kram <3

Postat av: C

Publicerad 2011-10-18 11:24:35

Jättebra skrivet! Skönt att du är omgiven av en sån underbar familj som stöttar dig i vått och torrt. Ta vara på den! :)

Fortsätt kämpa så kommer det gå vägen. Du är stark!



Och Wilja, va hon är söt! :)

Postat av: maria

Publicerad 2011-10-18 11:29:50

Hej. fy vad härligt skrivet!!!



Jag vet hur din kille känner. Jag gör samma sak för min bonusdotter. Skulle kunna göra allt för henne!!



Du klarar dig 1000 gånger om. Ha huvudet högt, skit i han. det är bara han som förlorar på det han håller på med just nu!



Kan hoppas han kan förstå nån gång, när han "vuxit" upp.

Postat av: Sanna - mamma till Embla

Publicerad 2011-10-18 13:12:39

Jag kan inte annat än att hålla med alla,hur fasiken kan man göra sådana saker mot sitt eget barn? I min värld är helt overkligt att det ens får förekomma sånt!Stå på dig och fortsätt vara den underbara mamma som du verkar vara.

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-10-18 14:52:18

Kent har gjort orginalet - Utan dina andetag :)

Var en väldigt fin version som någon tipsade om här...



Jag tycker detta är hemskt att läsa om.. att du & wilja får gå igenom denna skit!!!

Man märker att du är stark men en människa kan inte ta hur mkt som helst.Efter alla törnar som ni fått utstå så vet jag att ni kommer ta er igenom detta...tillslut!

I slutändan är det han HAN som kommer ångra sig och må så jävla dåligt när han senare i livet står där ensam, utan SITT barn som han satt till världen. När han kommer på att han missat hennes uppväxt.. födelsedagar, första skoldagen osv.



STOR STYRKE KRAM

Postat av: Cornelia

Publicerad 2011-10-18 22:35:22

Åh, jag får rysningar när jag läser! Vet ju inte vad som hänt men kan ju lista ut lite i alla fall, det verkar otroligt jobbigt och tungt men det är så fint att du vet att du har något så vackert i det hela. Din underbart söta dotter, Linus och er lilla, all lycka till er fyra, ni kommer få det super!



Styrkekram från trogen läsare (om du kommer ihåg mig, som läste igenom hela bloggen på en kväll.)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela