Publicerad 2011-11-23 10:02:10 i De bästa av Bålsta! <3,

Vart är snön, det är snart DECEMBER!




Godermorgon gott folk!! :D
Mamma Patricia har verkligen fått s o v a a a a.. Dock tror jag aningen för länge, för jag har huvudvärk och är lite öm i kroppen! ajaj, inte van att sova såhär ostört och att inte vakna under nätterna! Men nu är jag iallafall uppe. Frukost har jag ätit, och vet ni? Ligger faktiskt i SÄNGEN med datorn i knät! Vilket jag aldrig annars gör, lite sådär onsdagslyx! Snart ska jag slänga mig in i duschen och sätta på mig ett ansikte!

Traska iväg till tåget i regnet och hämta hem mitt lilla mirakel.
Saknar henne nu, skönt att få va fri i ett par timmar! Sen är det nog för hönsmamman Patricia!

Idag så har vi inte en enda plan! eftersom någon har beställt det äckligaste vädret jag skådat så är de rätt skönt att bara åka hem! Hallå, de är snart DECEMBER! Vart är snön nånstans?!
Är det bara jag som verkligen längtar till snön kommer? Ut och leka, pulka åt! Om det är sol, ut med termos med varm choklad... nä, jag älskar verkligen vinterhalvåret! Men längtar lika mycket till sommarn sen.

Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

Publicerad 2011-11-23 11:02:48

jag vill också ha snö! :)

Postat av: madde - mamma till Elias

Publicerad 2011-11-23 11:06:47

Du är verkligen inte ensam om att längta efter snön. Vill ha den här nu så man kan ta med barnen ut och leka i snön och åka pulka..



Hoppas huvudvärken försvinner..

KRam

Postat av: Johanna 23 - mamma till 3

Publicerad 2011-11-23 11:12:57

sv: Ja vi har väl kommit några kartonger närmare slutet;) men vi hyr ju bara ett år så tanken är ju att vi ska hitta ett friliggande hus, det är som våran dröm. Bristen på dagisplatser är påtaglig och inge trevlig... känner mig lite av en bitterfitta men tror att det blir så nu när det är så mycket, när andreas kursar långt borta och man är själv med allt. Men det är nog överkomligt:)



Hur går det för dig och närkommer du och hälsar på mig?;)



kram

Postat av: Malou

Publicerad 2011-11-23 19:48:19

Håller med dig! Fattar inte vart fan snön är! Eller bara ett par minusgrader, advent om ett par dagar ju! Känns så konstigt när det är 'varmt' ute!

Det med förlossningen, skönt att du inte är rädd. Varje gång jag tänker på graviditet och barn får jag ångest när jag tänker på själva födandet, sprickor, stygn, värkar i flera timmar :-S

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Min profilbild

Patricia

Den här bloggen startades i samband när jag väntade min första dotter Wilja. Att den skulle växa så snabbt hade jag inte en aning om!

Här skriver jag om hur det är att vara tvåbarnsmamma till två små flickor! Vår lilla familj är bosatta i Bålsta där vi köpte vår lägenhet i somras. Häng med i en blogg där inte livet alltid är på topp, och rosa fluff fluff. Förvänta dig starka texter och mycket personlighet! Jag hoppas ni kommer att stanna.


För kontakt, eller frågor kring samarbete:

[email protected]


Wilja Cornelia

Wilja Cornelia

Novalie Ofelia

Novalie Ofelia

Wilja Cornelia Lindh

Jag är en tjej på 19 år gammal. Jag och min sambo har precis fått ett förstahandskontrakt på en jätte fin lägenhet på Stora torget! :) Vi väntar vårat första barn som är beräknat tills den 19:e Mars 2010, och våran lycka är helt fullständig!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela